UmmaGumma

Kirjoittaja Aihe: 2018-11-28 Oulu: Ulkomaalaiset tehneet useita lapsiin kohdistuneita seksuaalirikoksia  (Luettu 553025 kertaa)

Saturnalia

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 564
 • Liked: 8132
 • tarvitaan lisää nuoria ja vahvoja naisia johtoon
Olen Duttonin kanssa lähes täysin samaa mieltä hänen loppujohtopäätöstään lukuunottamatta. Sen kanssa olen täysin eri mieltä, ja pessimisti toisin kuin Dutton.

Lainaus
Duttonin mukaan pitkällä tähtäimellä kyseessä on syntyvyyskilpailu maahanmuuttajien ja suomalaisten välillä. Suomalaiset voivat pärjätä tässä kisassa vain tulemalla nykyistä tyhmemmiksi, uskonnollisemmiksi ja etnosentrisemmiksi. Ja Duttonin mukaan kehitys on menossa nimenomaan tähän suuntaan. Seuraavien sukupolvien aikana suomalaisten olemassaolon jatkuminen on siis ”junttien” ja uskovaisten varassa.

Mielestäni kehitys ei ole ollenkaan menossa juntistumisen suuntaan, suomalaisten koulutustaso nousee koko ajan ja sen nousu nähdään kaikkiin vaivoihin auttavana yleislääkkeenä vailla negatiivista puolta. En siis dissaa ketään henkilökohtaisesti analyysilläni. Siitä olen Duttonin kanssa täysin samaa mieltä, että koulutustason ja syntyvyyden välillä on korrelaatio, vaikka Dutton ei noita termejä käytäkään mutta käytännössä puhuu samasta asiasta. Tuo korrelaatio on ollut jo aika kauan tunnustettu asia. "Juntit" (joihin kuulunen itse) sekä uskonnolliset suomalaiset ovat katoava luonnonvara. Toki Duttonin mainitsema aikajänne on tuossa aika pitkä. Monen sukupolven aikana asiat voivat muuttua radikaalisti monessa mielessä, ja varmaan muuttuvatkin.
« Viimeksi muokattu: 16.09.2019, 19:56:19 kirjoittanut Saturnalia »
HS 30.11.1993
Ulkomaalaispoliittinen ohjelma pian hallitukselle: 10000 ulkomaalaisen kiintiö tervehdyttäisi suomalaisten geenejä. Pakolais ja siirtolaisasiain neuvottelukunta uskoo pakolaisten vahvistavan sisäsiittoisia suomalaisgeenejä. Neuvottelukunta pitää 10000 ulkomaalaisen vuosikiintiötä suositeltavana.

Risto A.

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 065
 • Liked: 6250
Lainaus
Helppo elämä luo ”haitallisia mutantteja”

Suomalaiset ovat kautta historiansa oppineet selviytymään äärimmäisen vaikeissa olosuhteissa, mutta nykyajan helppo elämä tuntuu olevan monelle sietämättömän vaikeaa.

Dutton kertoo kirjassaan eläinkokeesta, jossa liian helpoissa olosuhteissa elänyt hiiripopulaatio lakkasi lisääntymästä ja tuhoutui. Naaraat muuttuivat käytökseltään maskuliinisemmiksi ja urokset feminiinisemmiksi. Uroksista tuli toistensa turkkia sukivia aseksuaaleja, joita naaraat eivät saaneet millään kiinnostumaan parittelusta.

Jälkiteollisen ajan ihmisillä on pitkälti sama tilanne: elinolot ovat parantuneet merkittävästi, luonnonvalinta ei enää karsi heikoimpia ja elämä on verrattain stressitöntä. Duttonin mukaan tämä johtaa pikkuhiljaa ihmisten tyhmistymiseen. Myös uskonnollisuus vähenee stressin vähentymisen myötä.

Pahin ongelma on kuitenkin se, että darwinistisen luonnonvalinnan lakkaaminen johtaa siihen, että yhteisön kannalta haitalliset mutaatiot lisääntyvät. Tämä ilmenee esimerkiksi autismin ja skitsofrenian kaltaisten neurologisten häiriöiden lisääntymisenä.

Muut haitalliset ”mielen mutaatiot” vaikuttavat esimerkiksi siten, että ihminen ei halua tehdä lapsia, on epävarma omasta sukupuolestaan tai haluaa jopa tuhota oman etnisen ryhmänsä. Usein tällaisista mutaatioista kärsivät hakeutuvat valta-asemiin, joista käsin he yrittävät vakuuttaa muille, että ”suomalaisten ei kannata lisääntyä” tai ”kotiäidit ovat luusereita”, Dutton kertoo.

Duttonin mukaan tällaiset ”mielen mutaatiot” ovat haitaksi koko yhteisölle, myös niille, joilla ei tätä mutaatiota ole.

– Ihmiset ovat tottuneet olemaan tekemisissä normaalisti käyttäytyvien ihmisten kanssa, Dutton selittää.

”Vääriä signaaleja” lähettävä, sairas ihminen sairastuttaa koko yhteisön. Se on kuin viettäisit kaiken aikasi sellaisen ihmisen kanssa, joka puhuu jatkuvasti itsensä tappamisesta.

Suomalainen eliitti, erityisesti poliisi, on tosiaan alkanut mutatoitumaan itselleen ja kaikille muillekin haitalliseksi kasvaimeksi. Kantaaottava poliisi, joka pyrkii poliittisesti vahvasti latautuneena idealistiseen ihmisten ohjailuun on todellakin täysi friikki ja mutantti. Kasvain, joka levittää sairautta erittäin nopeasti koko järjestelmään. Leukemiaan verrattavissa oleva, koska leukemiassa omat puolustusmekanismit (valkosolut) kääntyvät omaa järjestelmäänsä vastaan.

Tarja Halonen ja Erkki Tuomioja levittivät viimeksi eilen sairaita signaalejaan mamuille, kertoessaan näiden olevan täysin oikeassa kapinoidessaan isäntäyhteiskuntaa vastaan.
premissi = tarkalleen määritelty juurisyy

DuPont

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 908
 • Liked: 2850
Haluaisin elää sen päivän, kun näkisin Tuomiojan ja Halosen myöntävän sen, että heidän poliittiset uransa ovat olleet vahingollisia Suomelle. Ymmärtäisivät sen, että jos olisivat lähteneet toisiin töihin, Suomi olisi parempi maa. >:(

Pullervo

 • Global Moderator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 5 943
 • Liked: 21391
 • antikomintern
Hussein Eanad Jahil Al-Shiblawi (26) sai Oulun käräjäoikeudessa 2 v 10 kk vankeutta kahdesta raiskauksesta ja yhdestä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Uhri kaikissa rikoksissa sama 14-v. tyttö. Syyttäjä oli vaatinut rangaistusta ensisijaisesti kahdesta törkeästä raiskauksesta sekä törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

https://www.kaleva.fi/uutiset/oulu/mies-sanoi-seurustelleensa-kymmenen-vuotta-nuoremman-tyton-kanssa-karajaoikeus-tuomitsi-yli-kahden-vuoden-vankeuteen-seksuaalirikoksista/826989/
Lainaus
Mies sanoi seurustelleensa kymmenen vuotta nuoremman tytön kanssa – käräjäoikeus tuomitsi yli kahden vuoden vankeuteen seksuaalirikoksista (17.9.2019)

Oulun käräjäoikeus on tuominnut vuonna 1992 syntyneen Hussein Eanad Jahil Al-Shiblawin kahden vuoden ja kymmenen kuukauden vankeuteen kolmesta seksuaalirikoksesta.

Oikeuden mukaan mies oli syyllistynyt lapsen seksuaaliseen hyväksikäyttöön sekä kahteen raiskaukseen.
Hyväksikäyttö oli jatkunut marraskuusta 2016 heinäkuuhun 2017 saakka. Myös raiskaukset tapahtuivat kyseisenä aikana. Kaikissa tapauksissa oli sama uhri.

(...)

Al-Shiblawin myönsi olleensa sukupuoliyhteydessä tapahtuma-aikaan 14-vuotiaan tytön kanssa. Hän kuitenkin kiisti syyllistyneensä rikokseen. Miehen mukaan hänellä oli ollut seurustelusuhde tytön kanssa eikä hän ollut tiennyt lapsen ikää. Käräjäoikeuden mukaan ei ole uskottavaa, että mies olisi ollut tietämätön tytön iästä.

(...)

e: typo
« Viimeksi muokattu: 17.09.2019, 15:18:23 kirjoittanut Pullervo »

Toni R Jyväskylästä

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 700
 • Liked: 5877
 • Minä olen kaapumies!
Murha.infon etusivulla laaja kirjoitus tapauksesta ja tuomioista.

https://www.murha.info/?p=2352

Lainaus
Oulun seksuaalirikokset – Oikeutta on käyty ja sitä on jaettu

Oulun raiskausvyyhdistä oli jo aiemmin tehty etusivun artikkeli, mutta miten tapauksien käsittely on edennyt?

Vajaa vuosi sitten, marraskuun lopulla Oulussa paljastuneet yhteen lapseen kohdistuneet seksuaaliset hyväksikäyttötapaukset kahdeksan turvapaikanhakijan toimesta ovat nyt käydyt Oulun käräjäoikeudessa.

Tuomioita annettiin seuraavasti:
Rahmani Gheibal. Syntymävuodekseen 1998 ilmoittanut afganistalainen. Tuomio annettiin 9.5.2019 ja se oli seuraus törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja törkeästä raiskauksesta ajalla 1.6.-28.10.2018. Tuomion pituus 4 vuotta, josta hän ensikertalaisena suorittaa puolet, vapautuen marraskuussa 2020.
Gheibal tuli Suomeen vuoden 2016 alussa ja saman vuoden keväällä hän antoi Iltalehdelle haastattelun, ollen sitä mieltä, että ”Ennakkoluulot hidastaneet hyvien suhteiden luomista”. Toimillaan hän itse voimakkaasti edesauttoi ennakkoluulojen syventämistä. Eikä ole kyse enää pelkistä ennakkoluuloista, vaan siitä mitä tilastot ovat jo vuosikausia osoittaneet; Afganistanista, Irakista ja muista alikehittyneistä muslimimaista tulleet ovat yliedustettuina raiskaustilastoissa ja kuuluisivat niin sanottuun riskiryhmään.

...

Valituskierre hoviin lähes tehty – karkotus jo käsittelyssä

Tähän mennessä (10.9.2019) seitsemän tuomittua on valittanut hovioikeuteen perusteilla, että he eivät koe tehneensä mitään väärää, tai johdonmukaisesti kiistivät syyllistyneensä siihen mistä heidät tuomittiin. Myös tietämättömyys tytön oikeasta iästä ja suojaikärajasta Suomessa ovat olleet valittamisen syynä.

« Viimeksi muokattu: 19.09.2019, 15:13:03 kirjoittanut Pullervo »

Waldseemüller

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 181
 • Liked: 4602
 • Es ist in Ordnung, weiß zu sein
Lainaus
Tähän mennessä (10.9.2019) seitsemän tuomittua on valittanut hovioikeuteen perusteilla, että he eivät koe tehneensä mitään väärää, tai johdonmukaisesti kiistivät syyllistyneensä siihen mistä heidät tuomittiin. Myös tietämättömyys tytön oikeasta iästä ja suojaikärajasta Suomessa ovat olleet valittamisen syynä.

Tässä on taas yksi hyvä peruste palleroiden pitämistä vastaan.

"Hei suvaitsevainen, onko hyvä idea päästää maahan ihmisiä jotka eivät edes tiedä ettei lapsia saa raiskata?"

Oto Hascak

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 888
 • Liked: 3229
"Hei suvaitsevainen, onko hyvä idea päästää maahan ihmisiä jotka eivät edes tiedä ettei lapsia saa raiskata?"

Kyllä tää menee nyt kotouttamistoimien ihan omaan piikkiin. Miettikääpä nyt, että jos nuo(kin) jantterit olisivat yksinkertaisesti tienneet, että,

a) täällä ei saa raiskailla
b) täällä ei saa raiskailla lapsia
c) täällä ei saa huijata ja keppostella

niin jantterit eivät olisi yksinkertaisesti lakia ikinä rikkoneet. Pitää vaan jatkossa kertoa kaikille heti rajalla, että mitä täällä saa tai ei saa tehdä, niin homma on täysin kunnossa. Kaikki maahanmuuttajien rikokset loppuvat siihen samaan paikkaan, piste. Hitto, kun tämä olisi vaan ymmärretty hiukan aiemmin.

Just, just. Niin sen on pakko olla. Ihan varmasti. Kyllä, kyllä. VMP.

Alapo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 728
 • Liked: 1453


Kyllä tää menee nyt kotouttamistoimien ihan omaan piikkiin. Miettikääpä nyt, että jos nuo(kin) jantterit olisivat yksinkertaisesti tienneet, että,

a) täällä ei saa raiskailla
b) täällä ei saa raiskailla lapsia
c) täällä ei saa huijata ja keppostella

niin jantterit eivät olisi yksinkertaisesti lakia ikinä rikkoneet. Pitää vaan jatkossa kertoa kaikille heti rajalla, että mitä täällä saa tai ei saa tehdä, niin homma on täysin kunnossa. Kaikki maahanmuuttajien rikokset loppuvat siihen samaan paikkaan, piste. Hitto, kun tämä olisi vaan ymmärretty hiukan aiemmin.

Just, just. Niin sen on pakko olla. Ihan varmasti. Kyllä, kyllä. VMP.

Ongelmahan ei ole se ettei tiedä, vaan juurikin se vmp osuus, eli eivät välitä. En pitäisi mahdottomana, että noiden lähipiiristä löytyy muita matuja, jotka on hyväksikäyttäneet alaikäisiä jäämättä siitä kiinni, joten on ollut sitten helppo heidänkin tehdä samaa mitä jotkut toisetkin.

Siili

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 13 064
 • Liked: 8014
En pitäisi mahdottomana, että noiden lähipiiristä löytyy muita matuja, jotka on hyväksikäyttäneet alaikäisiä jäämättä siitä kiinni, joten on ollut sitten helppo heidänkin tehdä samaa mitä jotkut toisetkin.

Rasistiksi leimautumisen pelko nosti viranomaisten kynnystä nostaa syytteitä ja tiedottaa tapahtumista.  Näin hyväksikäyttäjille tuli sellainen tunne, että tämä naperoiden groomaaminen on "syntinä" samassa sarjassa kuin esimerkiksi julkinen juopumus, eli sitä paheksutaan, mutta siihen ei puututa kuin ääritapauksissa. 

Kun tapaukset tulivat (Lokan ansiosta) julkisuuteen, ostokeskus Valkea tyhjeni geelitukista ja ilmeisesti myös alaikäisten iskuyritykset vähenivät huomattavasti.  Olisikohan tapauksia ollut vähemmän, jos tapauksista olisi tiedotettu aikaisemmin ja naisten voimakasta häirintää olisi alusta asti paheksuttu julkisesti? Nythän poliisi ilmaisi jopa ymmärtävänsä naisiin kohdistettuja "huomion osoituksia" ja kehotti kaikkia suomalaisia suvaitsemaan näitä uusia tapoja hakea tuttavuutta vastakkaisen sukupuolen keskuudesta.

« Viimeksi muokattu: 20.09.2019, 20:26:07 kirjoittanut Siili »

Riia

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 204
 • Liked: 925
^ Liketys ei riittänyt, ihan samaa mieltä.

Olen itse aikoinani asunut Tuirassa, ja ehkä vähän levotonta, mutta silloin aikoinaan ihan kantisten toimesta. Mutta enpä nyt kehu sen suuremmin Turkuun muuttoanikaan :roll:.
« Viimeksi muokattu: 20.09.2019, 21:25:25 kirjoittanut Riia »

Alarik

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 383
 • Liked: 3402
 • Harvinainen valkoinen leijona
Lainaus
Tähän mennessä (10.9.2019) seitsemän tuomittua on valittanut hovioikeuteen perusteilla, että he eivät koe tehneensä mitään väärää, tai johdonmukaisesti kiistivät syyllistyneensä siihen mistä heidät tuomittiin. Myös tietämättömyys tytön oikeasta iästä ja suojaikärajasta Suomessa ovat olleet valittamisen syynä.
Tässä on taas yksi hyvä peruste palleroiden pitämistä vastaan.

"Hei suvaitsevainen, onko hyvä idea päästää maahan ihmisiä jotka eivät edes tiedä ettei lapsia saa raiskata?"

Poliitikot voisi säätää sellaisen lakitekstin, että vähintään tuosta mitataan kotoutuskoulutuksen onnistuminen ja oppiminen vakuutettava allekirjoitetulla+virallisella sopimuspaperilla (jossa mamu suostuu vapaaehtoiseen "karkotukseen" jos valehtelee ymmärtäneensä kotoutuksen).

Ja jos yksikin mamu valittaa noilla perustein niin:
- mamu karkotukseen kotoutussopimuksen mukaisesti.
- joku vastuuseen sekä kotoutuskoulutuksen että hakemuskäsittelyn virheellisistä päätöksistä.
Tuossa paljastuu kotoutuksen surkeus, kun ei edes vähimmäisiäkään perusasioita opeteta tai valvota että tyhmimmätkin ne tajuaisi.

KTM

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 425
 • Liked: 3304
On se kyllä omituista että Ruotsissa voidaan antaa tuomion lisäksi karkoitus tuomion jälkeen, mutta Suomessa ei

https://www.ts.fi/uutiset/maailma/4430134/Ruotsi+karkottaa+miehen+joka+raiskasi+yhdeksanvuotiaan

Lainaus
Malmön käräjäoikeus on tuominnut kuuden vuoden vankeuteen libyalaismiehen, joka raiskasi lokakuussa yhdeksänvuotiaan tytön. Useisiin muihinkin seksuaalirikoksiin Ruotsissa syyllistynyt mies karkotetaan tuomion jälkeen maasta. Hän saa 15 vuoden maahantulokiellon.

« Viimeksi muokattu: 20.09.2019, 21:56:10 kirjoittanut KTM »

MiljonääriPlayboy

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 230
 • Liked: 11913
YLE on tämän päiväisessä A-studiossa löytänyt syyn lasten seksuaalisen hyväksikäytön kasvuun.

Ei, se ei ole kehitysmaalaisten musulmaanien holtiton maahanmuutto. Tietenkään, senkin rassistit.

Syynä on..... INTERNET. Kyllä. Internet. Ja 5G. 5G kun tulee, niin se tulee lisäämään hyväksikäyttöä enemmän kuin öööööö ilmoituskynnyksen madaltuminen.

POLPOn puhuva pää siellä mukana nyökyttelemässä. Monikulttuuristen henkilöiden osuutta asiaan (vaikkapa törkeää yliedustusta tekijöinä) ei sivuttu sanallakaan.  :facepalm:

e:typo
« Viimeksi muokattu: 23.09.2019, 21:42:33 kirjoittanut MiljonääriPlayboy »
PolPolle tiedoksi:
A) kaikki kirjoittamani on sarkasmia
B) Vous êtes des collaborateurs

Roope

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 32 729
 • Liked: 67889
Hieman vaisumpaa uutisointia kuin sukupuolineutraalin avioliittolain tapauksessa:

Lainaus
Seuraava täysistunto keskiviikkona klo 14

Lähetekeskustelussa mm. kansalaisaloite Seksuaalirikoksesta Suomessa tuomitun oleskeluluvan peruuttaminen ja karkotus.
Eduskunta

Verkkolähetys ei toimi ainakaan minulla ("404: Pyytämääsi sivua ei valitettavasti löytynyt").
Mediaseuranta - Maahanmuuttoaiheiset uutiset, tiedotteet ja tutkimukset

Uuno Nuivanen

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 21 438
 • Liked: 34126
 • Hiipivä skitsofrenia
Toimiihan se. Tynkkynen juuri äänessä.

e: Vai että täysistunto.. harvoin on nähty yhtä tyhjää salia, ei ainuttakaan ministeriäkään paikalla. Sen jo saimme tietää, että maturikollisten karkoitus on perustuslain vastaista (vihreä tantta).  :facepalm:

Toni R Jyväskylästä

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 700
 • Liked: 5877
 • Minä olen kaapumies!
Lainaus
Karkoituksen toimivat viime vuonna hyvin. 37 esitetystä 25 pantiin toimeen. Nyt on paneuduttava rikosten ennaltaehkäisyyn, kuten tämä hallitus tekee.

Voiko tämä pitää paikkansa?

Edit: Pitää näköjään.

Lainaus
MOT:n läpikäymien päätösten perusteella Maahanmuuttovirasto käsitteli viime vuonna maasta karkotusta 37:n vähintään yhteen seksuaalirikokseen syyllistyneen miehen kohdalla. Heistä 25 oli päätetty karkottaa ja loput 12 sai jäädä Suomeen. Maahan jääneiden joukossa oli kahdeksan eri maan kansalaisia.

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/ylen-mot-joka-kolmas-seksuaalirikokseen-syyllistynyt-ulkomaalainen-sai-viime-vuonna-jaada-suomeen/7329616

Ainoastaan 37 esitettiin karkoitettavaksi. :facepalm:

Lainaus
Maahan jääneet miehet oli tuomittu Suomessa muun muassa raiskauksesta, seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Useissa tapauksissa rikosten uhrit olivat olleet teini-ikäisiä tyttöjä.

Aina vaan paranee. :facepalm:
« Viimeksi muokattu: 25.09.2019, 18:00:05 kirjoittanut Toni R Jyväskylästä »

Elemosina

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 10 496
 • Liked: 11865
Mutta saatiinkohan oikeasti ulos maasta edes noita.

Pitäisi olla osana tuomiota tuo karkoitus eikä erikseen esitettävä. Itsestäänselvyys suorastaan.
Lisäksi tuo ihmisoikeussäteily ”emme voi karkoitetaan maahan jossa joutuu uhatuksi tms” on täyttä tuubaa. Kummasti nuo uhanalaiset ovat esim itse palanneet kyseiseen maahan kun ei ole ilmaista elämää saanut tai vaikka olisi saanutkin niin sitten sinne mennään ”mummolaan” kuten eräs poliisihelikopteri nettipoliisi selitteli taannoin.

Korjattu autocorrectin määritelmä nettipoliisista, mitähän mä yritinkään siihen kirjoittaa  ???
« Viimeksi muokattu: 25.09.2019, 18:14:28 kirjoittanut Elemosina »
Avoimilla rajoilla tuhottiin avoin yhteiskunta
EU-turistien CV http://hommaforum.org/index.php/topic,6906.msg1324730.html#msg1324730

räsänen

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 086
 • Liked: 3522
Lainaus
MOT:n läpikäymien päätösten perusteella Maahanmuuttovirasto käsitteli viime vuonna maasta karkotusta 37:n vähintään yhteen seksuaalirikokseen syyllistyneen miehen kohdalla. Heistä 25 oli päätetty karkottaa ja loput 12 sai jäädä Suomeen. Maahan jääneiden joukossa oli kahdeksan eri maan kansalaisia.


Se että päätetään karkoittaa rikollinen ei todellakaan tarkoita vielä sitä että päätös laitetaan täytäntöön. SIkäli tuossa nyt joko tahallaan tai tahattomasti annetaan ymmärtää että nuo 25 olisi poistettu maasta. Ei ole.

Näiden myönteisten karkotuspäätöksten täytäntöönpano on se mikä SUomessa tökkii, päätöksiä kyllä tehdään.


Panopticon

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 816
 • Liked: 633
 • Make it so!
https://www.eduskunta.fi/FI/vaski/Poytakirja/Documents/PTK_37+2019.pdf

Täysistunnon litteraatio löytyy nyt Eduskunnan nettisivuilta.

En katsonut koko nettilähetystä, mutta satuin näkemään Tynkkysen puheen ja Bideen käsittämättömän vastauksen. Tynkkysen puheenvuoro on liian pitkä tänne lainattavaksi, mutta löytyy linkin takaa sivulta 17 klo 15.15.

Lainaus
15.28 Eva Biaudet r (vastauspuheenvuoro): Arvoisa puhemies! Juuri tänä aamuna olemme käsitelleet auditoriossa GREVIOn, Euroopan neuvoston, Suomelle antamia suosituksia nimenomaan naisiin kohdistuvan väkivallan pienentämiseksi. Siellä tänään Monika-
Pöytäkirja PTK 37/2019 vp
21
Naisten kriisikeskuksen, siis turvakodin johtaja kertoi, että puolella heidän asiakkaistaan
— siellä on tietenkin naisia — on suomalainen mies. [Jussi Halla-aho: Entäs toisella puolella?] Monia näistä naisista on käytetty hyväksi myös lapsesta saakka. Seksuaalinen väkivalta on todella vaikea asia, ja on aika harhaanjohtavaa ruveta pohtimaan sitä tällaisista etnisistä lähtökohdista.
Ihmiset ovat yhdenvertaisia lain edessä. Ei ole heitä ja meitä. Tämä kansalaisaloite mielestäni hyökkää kategorisesti ulkomaalaistaustaisia henkilöitä vastaan, ja olen vahvasti sitä
mieltä, että kaikkia tulee kohdella samanvertaisesti. Oikeusvaltiossa kuten Suomessa julkisen vallan tulee aina perustua lakiin. Aloitteessa vaaditaan oleskeluluvan [Puhemies koputtaa] automaattista perumista ja välitöntä karkottamista. Tämä on aivan mahdoton asia
oikeusvaltiossa. En tule kannattamaan tällaisia muutoksia. [Jussi Halla-aho: Tämä oli yllätys!]

YIMBY

 • Jäsen
 • *
 • Viestejä: 31
 • Liked: 35
Yli 100000 allekirjoitusta kansalaisaloitteessa asiasta joka on kuohuttanut koko Suomea, eduskunnan täysistunnossa vain kourallinen kansanedustajia paikalla, lähinnä perussuomalaisia. Ei yhtään ministeriä paikalla.  :facepalm: No kansa on johtajansa valinnut.

Veikko

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 588
 • Liked: 14553
 • Minkä kirjoitin, sen kirjoitin
Yli 100000 allekirjoitusta kansalaisaloitteessa asiasta joka on kuohuttanut koko Suomea, eduskunnan täysistunnossa vain kourallinen kansanedustajia paikalla, lähinnä perussuomalaisia. Ei yhtään ministeriä paikalla.  :facepalm: No kansa on johtajansa valinnut.

Kansa sitten muistaa seuraavissa vaaleissa?

Tai ainakin ne, jotka nämä kaksi viestiä ovat lukeneet muistavat? Sovitaanko niin.

"Tiedän varmasti, että sinä, oi Eurooppa, tulet tuhotuksi." - Mohammed Bouyeri, Theo van Goghin murhaaja

"Van Goghin murhan jälkeen kukaan ei ole uskaltanut ilmaista itseänsä yhtä vapaasti kuin ennen." - Theo van Goghin ystävä.

"Taas tänäänkin opin jotain uutta. Vain idiootit EIVÄT lue hommaa." - Kirjoitti: tos

N. O. Hääppönen

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 908
 • Liked: 2437


Kyllä tää menee nyt kotouttamistoimien ihan omaan piikkiin. Miettikääpä nyt, että jos nuo(kin) jantterit olisivat yksinkertaisesti tienneet, että,

a) täällä ei saa raiskailla
b) täällä ei saa raiskailla lapsia
c) täällä ei saa huijata ja keppostella
--

Ongelmahan ei ole se ettei tiedä, vaan juurikin se vmp osuus, eli eivät välitä.
---
Mielestäni molemmat väärin.

Olen aika varma, että heillä on mielestään oikeus.

Kunniakulttuurin kääntöpuoli - miesten kuuluu huolehtia että naiset pysyvät kaavutettuina ja se on merkki, että näihin ei saa koskea. Ne kenellä kaapuja ei ole, ovat huonoja naisia ja vapaasti käytettävissä, he haluavat seksiä ja siksi tuovat itsensä tyrkylle.

Me sinisilmäiset suomalaiset presidenttejä myöten usutamme ja yllytämme - menkää ja olkaa kavereita! Nekin ketkä epäröivät, tutustutetaan pakolla - ihanat miehet tuodaan päiväkoteihin ja kouluihin, toreilla koululuokat marssitetaan jonoissa halaamaan. Netti suoltaa jatkuvaa propagandaa - suomalaiset raiskaavat, #metoo on vaarallinen ja varokaa tuttuja valkoisia miehiä, he ovat euroopan väkivaltaisimpia.

Omatekoinen ongelma - kutsumme kulttuurinsa esimerkillisimmät toteuttajat tänne ja sitten marssitamme lapsemme heidän uhreiksensa.

Niin surullista että raivostuttaa.
”Joka hallitsee menneisyyttä, hallitsee tulevaisuutta,
joka hallitsee nykyisyyttä, hallitsee menneisyyttä”.

George Orwell

VeePee

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 611
 • Liked: 4960
Yli 100000 allekirjoitusta kansalaisaloitteessa asiasta joka on kuohuttanut koko Suomea, eduskunnan täysistunnossa vain kourallinen kansanedustajia paikalla, lähinnä perussuomalaisia. Ei yhtään ministeriä paikalla.  :facepalm: No kansa on johtajansa valinnut.

Laitetaan tähän ihan kuvana se, miten paljon meidän johtajiamme kiinnostaa seksuaalirikosten vähentäminen:

Vellamo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 125
 • Liked: 15212
^Miksi sisäisestä turvallisuudesta vastaava ministeri Ohisalo ei ollut tuolla ajamassa suomalaisten lasten ja naisten asiaa? Miksi hän ei välitä kansalaisaloitteesta, jonka on allekirjoittanut yli 100 000 suomalaista? Miksi hän reissaa mieluummin Maltalla ja kantaa huolta afrikkalaisten elintasosiirtolaisten hyvinvoinnista?
« Viimeksi muokattu: 26.09.2019, 11:24:28 kirjoittanut Vellamo »
Pakkas yö on ja leiskuen, pohja loimujaan viskoo
Kansaa kartanon hiljaisen, yö sydän untaan kiskoo

Ääneti kuu käy kulkuaan, puissa lunta on valkeanaan
Kattojen päällä on lunta, tonttu ei vaan saa unta

mikkoellila

 • Nimellinen
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 185
 • Liked: 2341
 • Thybrim multo spumantem sanguine cerno. -Vergilius
  • Sound System-blogi
https://www.eduskunta.fi/FI/vaski/Poytakirja/Documents/PTK_37+2019.pdf
...
Lainaus
15.28 Eva Biaudet r
...
Ihmiset ovat yhdenvertaisia lain edessä. Ei ole heitä ja meitä.

Eli maan kansalaiset ja ei-kansalaiset ovat yhdenvertaisia lain edessä?

Ei ole olemassa kansalaisia ja ei-kansalaisia?

Miksi sitten on olemassa esim. passeja?

Miksi on olemassa vain kansalaisille kuuluva äänioikeus?

Pitääkö Biaudet'n mielestä kaikilla maailman ihmisillä olla äänioikeus kaikissa maailman maissa?
En halua Euroopan yhteiskuntien muuttuvan sellaisiksi kuin Afrikan ja Lähi-idän yhteiskunnat. En usko afrikkalaisten ja lähi-itämaalaisten käyttäytyvän Euroopassa eri tavalla kuin Afrikassa ja Lähi-idässä. Tästä syystä vastustan Afrikan ja Lähi-idän väestöjen siirtymistä Eurooppaan.

arijaarnio

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 231
 • Liked: 537
 • Oletettu Pasilan miesoletettu.


Pitääkö Biaudet'n mielestä kaikilla maailman ihmisillä olla äänioikeus kaikissa maailman maissa?
Varmaankin hän kannattaa kaikille Suomeen itsensä keplotelleille keharimaalaisille välitöntä äänioikeutta kaikissa mahdollisissa vaaleissa.

pienivalkeapupu

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 604
 • Liked: 1884
 • Elämältä piilopaikan saanut ahistunu pupu
^Miksi sisäisestä turvallisuudesta vastaava ministeri Ohisalo ei ollut tuolla ajamassa suomalaisten lasten ja naisten asiaa? Miksi hän ei välitä kansalaisaloitteesta, jonka on allekirjoittanut yli 100 000 suomalaista? Miksi hän reissaa mieluummin Maltalla ja kantaa huolta afrikkalaisten elintasosiirtolaisten hyvinvoinnista?
Koska neiti ministeriä ei juurikaan kiinnosta suomalaisten naisten ja lasten terveys. Globalismi vie mennessään..
Kun ei vaan tajuu

Emo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 31 451
 • Liked: 21624
...
Miettikääpä nyt, että jos nuo(kin) jantterit olisivat yksinkertaisesti tienneet, että,
a) täällä ei saa raiskailla
b) täällä ei saa raiskailla lapsia
c) täällä ei saa huijata ja keppostella
--
Ongelmahan ei ole se ettei tiedä, vaan juurikin se vmp osuus, eli eivät välitä.
---
Mielestäni molemmat väärin.

Olen aika varma, että heillä on mielestään oikeus.

Mielestäni kaikki kolme oikein.

Todennäköisesti jotkut matut eivät tiedä, että raiskaus on Suomessa rikos.

Jotkut matut taas tietävät, mutta eivät välitä.

Kolmas porukka on sitä mieltä, että heillä on oikeus, ja tämä ryhmä on suurin, koska siihen kuuluu lähes jokainen matumies, sillä siihen kuulevat nekin, jotka eivät tiedä tai eivät vaan välitä.
Sen he kulttuurinsa ja muhamettilaisen uskontonsa perusteella kuitenkin tietävät, että heillä on oikeus tehdä ei-muhamettilaisille naisille mitä huvittaa.

e: Ja naisiahan näille ns. profeetan (pthyi) seuraajille ovat tarpeen iskiessä sylivauvatkin.
« Viimeksi muokattu: 28.09.2019, 14:56:24 kirjoittanut Emo »

Pullervo

 • Global Moderator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 5 943
 • Liked: 21391
 • antikomintern
Olisi taas syytä lukea ketjun otsikko, eikä tunkea kaikkea yleistä raiskaus/äänioikeus/karkotuskeskustelua tähän Oulun seksuaalirikosuutisketjuun, kiitos.

Kaikille noille teemoille on kyllä tilaa muuallakin tällä keskustelupalstalla.

Kemolitor

 • Global Moderator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 5 250
 • Liked: 4150
 • Understanding is a three-edged sword.
Lainaus
Tuirassa 14-vuotiaan metsikössä raiskanneen tuomio koveni hovissa – Teko keskeytyi, kun muita lapsia tuli paikalle

Rovaniemen hovioikeus on koventanut Tuirassa viime marraskuussa sattuneen raiskaustapauksen tuomiota.

Oulun käräjäoikeus tuomitsi maaliskuussa Abdullhadi Barhumin 2,5 vuodeksi vankeuteen törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja raiskauksesta.

Hän vei viime marraskuussa 14-vuotiaan lapsen metsään Tuirassa. Hän kosketteli tätä, puristeli tämän rintoja ja oli sukupuoliyhteydessä lapsen kanssa työntämällä peniksensä tämän suuhun. Teko keskeytyi siihen, että muut lapset tulivat paikalle.

Syyttäjä valitti tuomiosta hovioikeuteen. Hän vaati, että tämä tuomittaisiin raiskauksen sijaan törkeästä raiskauksesta. Lisäksi hän halusi, että miehen vankeusrangaistusta kovennettaisiin.

Tuomittu puolestaan halusi, että syytteet hylättäisiin kokonaan. Hän väitti, että hän ei ollut syyllistynyt tekoihin eikä hän tiennyt, että lapsi oli alle 16-vuotias.
-----
Hovioikeus langetti miehelle törkeästä raiskauksesta ja käräjäoikeudessa syyksi luetusta törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä yhteensä kolmen vuoden mittaisen vankeustuomion eli käräjäoikeuden tuomiota kovennettiin puolella vuodella.

Muilta osin se ei muuttunut. Mies joutuu maksamaan uhrilleen erilaisia vahingonkorvauksia yhteensä 3700 euroa.

Hovioikeus määräsi uhrin henkilöllisyyden salassapidettäväksi. Muilta osin sen ratkaisu oli julkinen.

Mies velvoitettiin maksamaan lapsen käräjä- ja hovioikeuskuluja yhteensä 8500 euron verran. Hänen omat, noin 12 000 euron oikeuskulunsa maksetaan valtion varoista.

Koko juttu:
Kaleva: Tuirassa 14-vuotiaan metsikössä raiskanneen tuomio koveni hovissa – Teko keskeytyi, kun muita lapsia tuli paikalle