UmmaGumma

Kirjoittaja Aihe: 2018-11-28 Oulu: Ulkomaalaiset tehneet useita lapsiin kohdistuneita seksuaalirikoksia  (Luettu 539566 kertaa)

Ahmed Ahne III

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 150
 • Liked: 554
Lainaus
https://www.is.fi/oulun-seutu/art-2000006290062.html

Ilmoitukset seksuaali­rikoksista lähes tuplaantuivat Oulussa – tutkinnassa toista­sataa juttua
...
Poliisin mielestä seksuaalirikoksista tiedottaminen ja valistaminen ovat alentaneet uhrien ilmoituskynnystä. Poliisi painottaa, että nyt tutkittavista ilmoituksista kaikki eivät etene syyteharkintaan.
OULUSSA paljastui vuosi sitten järkyttävä, alaikäisiin kohdistuneiden seksuaalirikosten suma, joka herätti valtavasti huomiota. Pää- ja sisäministerit kiiruhtivat Ouluun rauhoittelemaan tilannetta ja eduskuntaryhmät kokoontuivat pohtimaan alaikäisiin kohdistuvien seksuaalirikosten rangaistuksia.
...

Seksuaalirikosten suma kiristi paikallisen poliisin ja oikeuslaitoksen työmäärät äärimmilleen. Oulun käräjäoikeuden laamannin mukaan yhden laajan seksuaalirikosjutun, jossa oli syytettynä kahdeksan miestä, purkaminen vei esimerkiksi tuomarityötä 8 kuukauden verran ja maksoi melkein 100 000 euroa.

Valtakunnallista huomiota herättäneessä seksuaalirikossumassa oli kysymys yli kymmenestä erillisestä rikosjutusta, joissa tekijänä oli ulkomaalaistaustainen mies ja uhrina alaikäinen tyttö. Niistä laajimmassa tapauksessa tekijöitä oli kahdeksan ja kaikkien uhrina sama, tekoaikaan 12–13-vuotias oululaistyttö.

Laajan jutun käräjäoikeuskäsittely aloitettiin huhtikuussa 2019 ja kaikki tapaukset saatiin käytyä läpi heinäkuun loppuun mennessä. Tuomioista on valitettu ja juttuja käsitellään parhaillaan Rovaniemen hovioikeudessa.
...
RIKOSYLIKOMISARIO Markus Kiiskinen Oulun poliisilaitokselta kertoo, että koko julkisuudessa ollut suma tuli ilmi lokakuun lopulla 2018 ja sen tutkinta jatkui tiiviisti kesäkuun 2019 loppuun asti. Poliisilaitokselle se tiesi suurta työmäärää.

AVOIN tiedottaminen, groomingista varoittaminen ja somen käytöstä valistaminen ovat Kiiskisen näkemyksen mukaan näkyneet tilastoissa tänä vuonna. Vuoden 2019 ensimmäisen puolikkaan aikana Oulun poliisilaitokselle tehtiin ilmoituksia seksuaalirikoksista 90 prosenttia enemmän kuin vastaavaan aikaan viime vuonna.

Kiiskinen arvelee, että rajut luvut kertovat ilmoituskynnyksen laskusta, johon tiedottamisella ja valistamisella on ollut vaikutusta.

– Iso osa näistä ei johda syyteharkintaan ja osa ilmoituksista on tekoajaltaankin jo kauempana historiassa, mutta niistä on ilmoitettu vasta nyt. Näyttää kuitenkin siltä, että kokonaisuutena seksuaalirikosten määrä on silti kasvanut. Viimevuotisen kaltaisia elementtejä sisältäneitä juttuja ei ole niin paljoa tullut, eikä yhtä törkeitä tapauksia.

Tutkinnassa on edelleen Oulussa toista sataa lapsiin kohdistunutta seksuaalirikosta.

– Ne ovat vakavuusasteeltaan eri tasoisia, eivätkä kaikki etene edes syyteharkintaankaan saakka. Isommassa osassa rikoksesta epäilty on kantasuomalainen. Epäiltyjen joukossa on myös ulkomaalaistaustaisia. Emme tiedota näistä juurikaan, sillä lähtökohtaisesti tämän kaltaisissa rikoksissa tiedottamislinja on pidättyväinen. Erityistä perustetta, kuten vuosi sitten, ei nyt ole, hän painottaa.
...

Oulun käräjäoikeus käsitteli 1.11.2018–31.7.2019 kaiken kaikkiaan 37 seksuaalirikosjuttua, joiden rikosnimikkeitä olivat lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö, raiskaus, seksuaalinen ahdistelu, törkeä raiskaus, törkeä lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö sekä sukupuolisiveellisyyttä loukkaavan lasta esittävän kuvan hallussapito.

Uskokoon ken tahtoo seuraavia väittämiä
(a) valtaosa epäillyistä kantasuomalaisia (tai poliisilla voi olla uusorwellilainen määritelmä kansasuomalaisuudesta nykyään vrt ”espoolaismies”)
(b) ilmoituskynnys on taas laskenut (johan sen pitäisi olla nykyvauhdilla merenpinnan alapuolella)
Hovioikeus vapauttaa revolverisurmaajan – ampui tuttua huoltomiestä viidesti, haki ruumis kyydissään avopuolisonsa pojan iltapäiväkerhosta: ”Rikosseuraamuslaitoksen lausunnon mukaan murhaa voidaan pitää poikkeuksellisessa elämäntilanteessa tehtynä ainutkertaisena tekona.” (IL 28.12.2018)

John Doe

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 949
 • Liked: 299
https://www.is.fi/oulun-seutu/art-2000006290062.html

"Poliisin tiedottamislinjaa on sekä kiitelty että paheksuttu. Kiitosta tuli avoimuudesta ja kritiikkiä tekijöiden ulkomaalaistaustan kertomisesta. Kriitikkojen mukaan Oulu miellettiin runsaan uutisoinnin takia pohjolan seksuaalirikoskaupungiksi, vaikka samankaltaisia rikoksia tehtiin poliisihallituksen vuoden 2018 tilastojen mukaan yhtä paljon muissakin kaupungeissa."

Boldaus oma

internetsi

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 10 125
 • Liked: 13818
 • Lohjan persut
Tuo on vain media-arvoa, joka on nykyään se suurin arvo. Skandaaliuutiset ja kamaluudet myy. Monet tekijät olivat Oulun vyyhdissä toimineet toisistaan tietämättä, joten nyt niitä tuli ilmi vain useampi tapaus yhdessä kaupungissa lyhyen ajan sisään. Ensimmäiset tapaukset poiki seuraavia ja keskustelu kävi kuumana koska yksi uhreista tappoi itsensä.

Ei Oulun tapaus ole mikään sinänsä erikoinen, kyllä läpsyt tekevät tuota kaikkialla. Nyt poikkeuksellista oli niiden lyhyt väli ilmitulossa ja mediamylläkkä oli poikkeuksellista. Ei Oulu ole sen ihmeellisempi paikka kuin muutkaan suuremmat kaupungit. Nyt vaan kohu oli isoa.

Huvittavaa on se, että ne jotka uutisointia kritisoi, periaatteessa huutavat "ei pelkästään Oulussa", mutta samalla tulevat epäsuorasti sanoneeksi sen, että samaa meininkiä matut pitää muuallakin.
N niin kuin nuiva.

JT

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 032
 • Liked: 7081
 • Sameiden vesien sukeltaja
Kun hollitupalaiset päästää salin puolelle, ne eivät siitä hienostu, vaan muuttavat salin hollituvaksi.
-Kari Suomalainen

You can be full of kindness and love, but you cannot sleep next to a mad dog.
-Ashin Wirathu

migri

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 787
 • Liked: 5397
Lainaus
OULUN kaupunginjohtaja Päivi Laajala ei tunnusta, että koko talven mediassa runsaasti tilaa saaneet seksuaalirikosjutut olisivat huonontaneet Pohjolan valkean kaupungin imagoa. Hänen mukaansa tapahtumista on otettu opiksi.

– Jos samankaltaista tapahtuisi uudelleen, meillä olisi uhrien auttamiseksi nopea ja joustava psykososiaalisen tuen viisihenkinen Nopsa-tiimi sekä toimivampi tiedonvaihto eri toimijoiden kesken. Ehkä tiedonkulkua voisi vielä kehittää, mutta ymmärrämme, että asiat ovat myös luottamuksellisia. Lisäksi järjestöpuolella on paremmat valmiudet vastata tämänkaltaisiin haasteisiin, hän pohtii.

Onko Päivi Laajalalla jonkinlainen ongelma käsitellä asioita? Mitä helvettiä hän tarkoittaa että on otettu opiksi?? Uhrien auttamiseksi kehitellään vaikka mitä hullunkurisempia juttuja perustuen olettamukselle "jos samankaltaista tapahtuisi uudelleen"...


Voihan v***u Päivi. Varmasti tulee tapahtumaan jos et puutu itse ongelmaan! Vai että raiskaukset saa jatkua... kunhan uhrit saavat nopeasti apua.

EI Päivi näin - vaan pitää poistaa (ja siihen on konstit) ne raiskaajat & hyväksikäyttäjät näyttäen niille että tuollainen peli ei vetele!

 
"Just because you're offended, doesn't mean you're right" - Ricky Gervais

Outo olio

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 644
 • Liked: 7124
 • Manner-Suomen Tasavalta
Aihetta sivuava (koska liittyy vanhusjuttuun eikä lapsijuttuun) mielenkiintoinen kommentti, lääketieteen asiantuntijalta:

Lainaus
22-vuotias vangittu Oulussa – mikä saa nuoren miehen raiskaamaan vanhuksen? Psykiatri: ”Ihminen on eläimistä julmin”
Tänään klo 10:46

Vankilapsykiatri kertoo, että seksuaalirikollisia on vaikea niputtaa yhteen muottiin tai profiiliin.
https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/8714fbb4-c081-4627-a9db-005912a29d05

Onko nyt siis laillista kutsua raiskaajaa julkisuudessa "julmaksi eläimeksi"? ??? Ensireaktioni on että kuulostaa kunnianloukkausjutulta, mutta kun kerran lääkäri näin sanoo niin selvä sitten.
Suvaitsevaisen ajattelun yhteenveto: Suomessa Suomen kansalaiset rikkovat Suomen lakeja. Myös muiden maiden kansalaisten on päästävä Suomeen rikkomaan Suomen lakeja. Tämä on ihmisoikeuskysymys.

Joku ostaa ässäarvan, toinen taas uhrivauvan. Kaikki erilaisia, kaikki samanarvoisia.

Can I have a safe space, too?

Vellamo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 068
 • Liked: 14587
Ylläolevaan IS:n juttuun viitaten tässä alkuperäinen Oulun poliisin tiedote 1-6/2019:

https://www.poliisi.fi/instancedata/prime_product_julkaisu/intermin/embeds/polisenaxwwwstructure/82543_Ulkomaan_kansalaisten_osuus_rikollisuudessa_-_Oulun_pl_tammi-kesakuu_2019.pdf?3ef1afa4ec10d788

Muutosprosentteja ja osuuksia tarkastellessa kannattaa pitää mielessä, että Oulussa ulkomaalaistaustaisten asukkaiden osuus koko väkimäärästä on noin 4%.

"Ilmoituskynnykseen" liittyen, nettigroomingia käsittelevässä jutussa muutaman päivän takaa KRP:n tutkija sanoo, että suurin osa tapauksista jää piiloon (IL 27.10.):

Lainaus
KRP:n tutkija: Näin härskisti netin lapsisaalistajat uivat lasten maailmaan – ”lähetetään dickpicejä, kysytään suoraan lähdetkö panemaan”

Lapsiin kohdistuneiden seksuaalirikosten määrä internetissä vaikuttaa poliisin näkökulmasta kasvaneen. Yhtenä syynä voi olla nuorten lisääntynyt sosiaalisen median käyttö. Tänä vuonna poliisiasiain tietojärjestelmään oli kirjattu syyskuun loppuun mennessä noin 1300 rikosilmoitusta lapsiin kohdistuneista seksuaalirikosepäilyistä. Suuri osa tapauksista jää kuitenkin pimentoon.
----
« Viimeksi muokattu: 30.10.2019, 21:50:00 kirjoittanut Vellamo »
Jo riittää. Suomalaisten syyllistäminen, leimaaminen, huiputtaminen ja kuppaaminen.

DuPont

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 873
 • Liked: 2766
Edellisen kommentin linkistä, seksuaalirikollisista puhuen:
Rikokset (muutos), joissa RE on ulkomaan kansalainen, kasvuprosentti= 361,54%
Rikokset, joissa RE on ulkomaan kansalainen, muutos = 471,43%

Hups.
« Viimeksi muokattu: 30.10.2019, 20:37:44 kirjoittanut DuPont »

Leostoa

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 508
 • Liked: 1468
Vai että ihminen on eläimistä julmin. No jostain syystä afrikkalaisperäiset ja lähi-itäläiset eläimistä julmimmat raiskaavat valtavasti enemmän kuin pohjoismaalaiset eläimistä julmimmat. Liekö pohjoinen rotu jalostunut sitten säyseämmäksi ja älykkäämmäksi? Kovin paljon älykkäämpiä ei kuitenkaan olla kun päästetään kehittymättömämmät lajitoverimme tänne raiskailemaan. Vaikka on hyvin tiedossa että raiskaus on yleinen tapa esim. mustassa afrikassa, josta tämä viimeisin vanhuksen raiskannut tapaus on peräisin. 
Jussin persut jytkyn otti, porvareista tehtiin motti.

Econ101

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 450
 • Liked: 1072
Aihetta sivuava (koska liittyy vanhusjuttuun eikä lapsijuttuun) mielenkiintoinen kommentti, lääketieteen asiantuntijalta:

Lainaus
22-vuotias vangittu Oulussa – mikä saa nuoren miehen raiskaamaan vanhuksen? Psykiatri: ”Ihminen on eläimistä julmin”
Tänään klo 10:46

Vankilapsykiatri kertoo, että seksuaalirikollisia on vaikea niputtaa yhteen muottiin tai profiiliin.
https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/8714fbb4-c081-4627-a9db-005912a29d05


Kun näin tuon jutun ensimmäisen kerran, vitutus oli tapissa sekunnissa. Nyt, vähän hitaasti myönnän, tajuan mistä se johtui. Tuo koko pökellyshän on kömpelö ja röyhkeä valkopesuyritys näillä leveyspiireillä erittäin harvinaiseen, tuskin koskaan nähtyyn tekoon. "Puskaraiskaus" jonka kohteena vanhus. Väitän että tämä on ensimmäinen kerta Suomessa. Siis tässä kategoriassa. Ja lekuri vetoaa ihmisten paahuuteen, kierolla tavalla han- tai kin-osastoon yritetään.

Näitä seksuaalisia hätätiloja, joissa iskun ottajana vanhus, on nähty ainakin Saksassa. Tekijöiden yhteiset nimittäjät ei ole yllätys. Juu, ihmisyys. Kyllä. Mutta ei se siihen jää.
"If something cannot go on forever, it will (eventually) stop."
-Herbert Stein, Richard Nixonin ja Gerald Fordin talouspoliittinen neuvonantaja

mehmed

 • Jäsen
 • *
 • Viestejä: 8
 • Liked: 14
Puolueettomassa Sanomalehti Kalevassa:

Lainaus
Oulua tehtiin tur­val­li­sem­mak­si nuorille Valkeassa – pop up-nuokkarin idea on peräisin nuorilta itseltään

Nuorten mielestä nuorisotyöntekijöiden jalkautuminen keskelle kaupunkia on hyvä tapa lisätä turvallisuutta. Taustalla Oulussa paljastuneet seksuaalirikokset.

Mitä nuoret haluavat nuorisotyöltä? Voiko sen avulla lisätä turvallisuutta? Asiaa on Oulussa nuorilta kysytty ja vastausten perusteella on ryhdytty toimeen.

Perjantaina siitä saatiin maistiaisia, kun neljä Kaasi-tiimin jalkautuvien ohjaajien verkkonuorisotyöntekijää pisti pystyyn pop up-nuorisotilan Valkean kesäkadulle nuorilta saadun idean mukaisesti.

Kaasi-tiimi puolestaan on osa Turvallinen Oulu-hanketta, jolla pyritään ehkäisemään alaikäisiin kohdistuvia seksuaalirikoksia. Hanke perustettiin viime vuonna ilmi tulleiden tapahtumien jälkimainingeissa.

Liikkeelle lähdetään puhtaalta pöydältä.

– Pyrimme saamaan täällä mahdollisimman paljon kohtaamisia nuorten kanssa. Teemme naamojamme tutuksi, ohjaaja Kati Hopiavuori kertoo.

--

Kaasi-tiimi
läisillä on erityisosaamista erityisesti monikulttuurisen, kohdennetun ja verkkonuorisotyön puolelta.

Hopiavuorella on aikaisempaa kokemusten nuorten pariin jalkautumisesta Kiimingistä, mutta keskustassa tapahtuva toiminta on hänellekin uutta.

Entä miten nuoret itse voivat parantaa omaa turvallisuuttaan?

– Ollaan tutussa porukassa turvallisten ihmisten kanssa, Honkakoski toteaa.

Viime vuoden ikävät rikokset ovat hyvin nuorten tiedossa. Monet tietävät myös tapauksia, joissa nuoria on yritetty lähestyä hyväksikäyttö mielessä.

Jani Kaappolan mielestä turvallisuuden kannalta olisi hyvä saada nuoret nimenomaan järjestettyihin tapahtumiin pois kadulta. Valkean tapahtumaa hän pitää hyvänä ideana.

Melko usein nuorisotapahtumissa sekä Rajakylän nuokkarilla ja Bysiksellä käyvän Kaappolan mielestä on hyvä asia, että paikalla on myös aikuisia paimentamassa nuorisoa.

– Ohjaajat ovat hyviä tyyppejä, hän luonnehtii.

.....

Perjantaisessa pop up-tapahtumassa nuorille oli tarjolla ohjaajien kohtaamisten lisäksi muun muassa pelejä ja tietokilpailuja.

– Kysymme nuorilta kymmenen kysymystä aikuiselämään liittyvistä asioista, ohjaaja Shengfiny Bol kertoo.


https://www.kaleva.fi/uutiset/oulu/oulua-tehtiin-turvallisemmaksi-nuorille-valkeassa-pop-up-nuokkarin-idea-on-peraisin-nuorilta-itseltaan/829573/

Siinäpä sellainen paketti ettei paremmasta. Voin ymmärtää siis että Kalevan mukaan nuoret ovat halunneet Kaasin, Vuollesetlementin porukkaa, kokemusosaajat ohjaamaan vapaa-aikaansa. Taluttamaan humalaisia tyttöjä pysäkille ja kuuntelemaan kokemuksia ahdistelusta.

Ohessa myös linkki tuohon Turvallinen Oulu hankkeeseen.
https://www.ouka.fi/oulu/kehittamishankkeet/turvallinen-oulu-hanke
« Viimeksi muokattu: 03.11.2019, 22:07:20 kirjoittanut Kemolitor »

RiP

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 196
 • Liked: 501Puolueettomassa Sanomalehti Kalevassa:

Lainaus
Oulua tehtiin tur­val­li­sem­mak­si nuorille Valkeassa – pop up-nuokkarin idea on peräisin nuorilta itseltään

Nuorten mielestä nuorisotyöntekijöiden jalkautuminen keskelle kaupunkia on hyvä tapa lisätä turvallisuutta. Taustalla Oulussa paljastuneet seksuaalirikokset.

Mitä nuoret haluavat nuorisotyöltä? Voiko sen avulla lisätä turvallisuutta? Asiaa on Oulussa nuorilta kysytty ja vastausten perusteella on ryhdytty toimeen.

Perjantaina siitä saatiin maistiaisia, kun neljä Kaasi-tiimin jalkautuvien ohjaajien verkkonuorisotyöntekijää pisti pystyyn pop up-nuorisotilan Valkean kesäkadulle nuorilta saadun idean mukaisesti.

Kaasi-tiimi puolestaan on osa Turvallinen Oulu-hanketta, jolla pyritään ehkäisemään alaikäisiin kohdistuvia seksuaalirikoksia. Hanke perustettiin viime vuonna ilmi tulleiden tapahtumien jälkimainingeissa.

Liikkeelle lähdetään puhtaalta pöydältä.

– Pyrimme saamaan täällä mahdollisimman paljon kohtaamisia nuorten kanssa. Teemme naamojamme tutuksi, ohjaaja Kati Hopiavuori kertoo.

--

Kaasi-tiimi
läisillä on erityisosaamista erityisesti monikulttuurisen, kohdennetun ja verkkonuorisotyön puolelta.

Hopiavuorella on aikaisempaa kokemusten nuorten pariin jalkautumisesta Kiimingistä, mutta keskustassa tapahtuva toiminta on hänellekin uutta.

Entä miten nuoret itse voivat parantaa omaa turvallisuuttaan?

– Ollaan tutussa porukassa turvallisten ihmisten kanssa, Honkakoski toteaa.

Viime vuoden ikävät rikokset ovat hyvin nuorten tiedossa. Monet tietävät myös tapauksia, joissa nuoria on yritetty lähestyä hyväksikäyttö mielessä.

Jani Kaappolan mielestä turvallisuuden kannalta olisi hyvä saada nuoret nimenomaan järjestettyihin tapahtumiin pois kadulta. Valkean tapahtumaa hän pitää hyvänä ideana.

Melko usein nuorisotapahtumissa sekä Rajakylän nuokkarilla ja Bysiksellä käyvän Kaappolan mielestä on hyvä asia, että paikalla on myös aikuisia paimentamassa nuorisoa.

– Ohjaajat ovat hyviä tyyppejä, hän luonnehtii.

.....

Perjantaisessa pop up-tapahtumassa nuorille oli tarjolla ohjaajien kohtaamisten lisäksi muun muassa pelejä ja tietokilpailuja.

– Kysymme nuorilta kymmenen kysymystä aikuiselämään liittyvistä asioista, ohjaaja Shengfiny Bol kertoo.


https://www.kaleva.fi/uutiset/oulu/oulua-tehtiin-turvallisemmaksi-nuorille-valkeassa-pop-up-nuokkarin-idea-on-peraisin-nuorilta-itseltaan/829573/


Siinäpä sellainen paketti ettei paremmasta. Voin ymmärtää siis että Kalevan mukaan nuoret ovat halunneet Kaasin, Vuollesetlementin porukkaa, kokemusosaajat ohjaamaan vapaa-aikaansa. Taluttamaan humalaisia tyttöjä pysäkille ja kuuntelemaan kokemuksia ahdistelusta.

 

Ohessa myös linkki tuohon Turvallinen Oulu hankkeeseen.
https://www.ouka.fi/oulu/kehittamishankkeet/turvallinen-oulu-hanke

"Ohjaajan" Saeed Ghassabzadeh youtube-filmin kuvat paljastaa suunnitelman?
Kuvissa vanhoja ukkoja (ehkä maahanmuuttajia?) ja erittäin nuoria (suomalaisen näköisiä) tyttöjä. On siinä myös vanhus rouva, noin niin kuin alleviivaamaan. katso ilman ääntä.. https://www.youtube.com/watch?v=Fpua2P0ta4Y

RiP: "Turha täällä on kenenkään ruveta lainavartalossaan hillumaan."

Pullervo

 • Global Moderator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 5 812
 • Liked: 20683
 • antikomintern
Oikeus tuomitsi Ahmed Khalif Mohamedin (s. 1986) kolmeksi vuodeksi vankeuteen törkeästä raiskauksesta sekä törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Uhri 14-vuotias tyttö.

Mohamed tuomittiin tänään myös toisen, 15-vuotiaan tytön törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Tässä tapauksessa syyttäjän syyte törkeästä raiskauksesta hylättiin. Tuomio 8 kuukautta vankeutta ehdottomana, jossa alennus tuon edellisen kolmen vuoden ehdottoman perusteella.

https://www.kaleva.fi/uutiset/oulu/mies-hyvaksikaytti-kahta-tyttoa-oulussa-tarjosi-lapselle-alkoholia-heikentaakseen-taman-harkintakykya-oikeus-tuomitsi-vankilaan/829683/
Lainaus
Mies hyväksikäytti kahta tyttöä Oulussa, tarjosi lapselle alkoholia hei­ken­tääk­seen tämän harkintakykyä – oikeus tuomitsi vankilaan (4.11.2019)

Kahta tyttöä Oulussa viime keväänä hyväksikäyttänyt mies on tuomittu vankilaan.

Oulun käräjäoikeus tuomitsi maanantaina Ahmed Khalif Mohamedin kolmeksi vuodeksi ehdottomaan vankeuteen törkeästä raiskauksesta ja törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

Vuonna 1986 syntynyt Mohamed oli sukupuoliyhteydessä 14-vuotiaan lapsen kanssa viime tammikuussa Oulussa. Hän käytti hyväkseen sitä, että lapsi oli vahvan päihtymistilansa vuoksi tiedottomassa ja avuttomassa tilassa eikä hän kyennyt puolustamaan itseään tai ilmaisemaan omaa tahtoaan.

(...)

Mies tuomittiin maanantaina myös toisesta törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Hän oli sukupuoliyhteydessä 15-vuotiaan tytön kanssa viime helmikuussa Oulussa. Lisäksi hän kosketteli tytön rintoja, pakaroita ja sukupuolielintä seksuaalisessa tarkoituksessa.

Oikeuden mukaan mies tarjosi ennen tapahtumia tytölle alkoholijuomaa heikentääkseen tämän harkintakykyä ja käytöskontrollia.

(...)

Se langetti miehelle rangaistukseksi kahdeksan kuukauden ehdottoman vankeusrangaistuksen törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Rangaistuksesta päättäessään oikeus otti sitä alentavana huomioon miehelle samana päivänä langetetun kolmen vuoden vankeusrangaistuksen.

(...)
Kun allah saapuu kaupunkiin
Turkuun, Barcelonaan, Berliiniin,
Brysseliin, Tukholmaan, Pariisiin,
Madridiin, Nizzaan, Manchesteriin,
Pietariin, Lontooseen, New Yorkin World Trade Centeriin...

Elemosina

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 10 483
 • Liked: 11749
Lainaus
Se langetti miehelle rangaistukseksi kahdeksan kuukauden ehdottoman vankeusrangaistuksen törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Rangaistuksesta päättäessään oikeus otti sitä alentavana huomioon miehelle samana päivänä langetetun kolmen vuoden vankeusrangaistuksen.

Nyt tulee rumaa tekstiä.
Oikeudessa tarjouksena: ”Raiskaa kaksi lasta yhden hinnalla”
Voi v ja kirosanojen rykelmä.

Mikä onkaan logiikka näissä kaksi tai useampi yhden hinnalla-tuomioissa? En pysty ymmärtämään.
Kahden alaikäisen tytön elämänpilaamisesta noin vaivainen määrä istuttavaa ja vielä alennuksella.
Avoimilla rajoilla tuhottiin avoin yhteiskunta
EU-turistien CV http://hommaforum.org/index.php/topic,6906.msg1324730.html#msg1324730

Veikko

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 474
 • Liked: 14181
 • "Ich bin Jude"
Lainaus
Se langetti miehelle rangaistukseksi kahdeksan kuukauden ehdottoman vankeusrangaistuksen törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Rangaistuksesta päättäessään oikeus otti sitä alentavana huomioon miehelle samana päivänä langetetun kolmen vuoden vankeusrangaistuksen.

Nyt tulee rumaa tekstiä.
Oikeudessa tarjouksena: ”Raiskaa kaksi lasta yhden hinnalla”
Voi v ja kirosanojen rykelmä.

Mikä onkaan logiikka näissä kaksi tai useampi yhden hinnalla-tuomioissa? En pysty ymmärtämään.
Kahden alaikäisen tytön elämänpilaamisesta noin vaivainen määrä istuttavaa ja vielä alennuksella.

Pitäisikö kantasuomalaisten muka tuntea vähäisintäkään kunnioitusta tuollaista "oikeuslaitosta" kohtaan?3

Kumpi on rikollisempi taho: oikeuslaitos vai taparikolliset?

Vai ovatko kummatkin vain taparikollisuuden myntin vastakkaiset puolet?
"Tiedän varmasti, että sinä, oi Eurooppa, tulet tuhotuksi." - Mohammed Bouyeri, Theo van Goghin murhaaja

"Van Goghin murhan jälkeen kukaan ei ole uskaltanut ilmaista itseänsä yhtä vapaasti kuin ennen." - Theo van Goghin ystävä.

"Taas tänäänkin opin jotain uutta. Vain idiootit EIVÄT lue hommaa." - Kirjoitti: tos