Kirjoittaja Aihe: 2018-11-28 Oulu: Ulkomaalaiset tehneet useita lapsiin kohdistuneita seksuaalirikoksia  (Luettu 938377 kertaa)

-PPT-

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 12 028
 • Liked: 13636
Se olisi melkein tutkimuksen aihe että miten vaurauden ja elintason nousu aiheuttaa ns soijaantumista.

Nimittäin muutama vuosikymmen sitten jos Suomessa olisi ulkomaalaiset ahdistelleet naisia ja lapsia niin miehet olisivat yksinkertaisesti käyneet vetämässä turpiin moisia roistoja että varmasti tietäisivät olla tekemättä niin toiste. Tämähän on meininki edelleen entisen itäblokin maissa.

Jokin aivopesu on mennyt läpi. Jokaiselle ihmisellehän oma perhe on maailman tärkein asia. Jos sen puolustamionen saa hullut kommarit haukkumaan rasistiksi niin siihen voisi normaalissa yhteiskunnassa vastata että niin olenkin ja mitä sitten ja painu vittuun.

ikuturso

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 26 570
 • Liked: 64888
 • Kekkosen re-inkarnaatio
13-29v. Lienee islam-hyväksytty nuorisotila.

Kun itse olin teini - aika kauan aikaa sitten - kotikulmille tuli nuorisotila, jossa järjestettiin kaikenlaista nuorisolle. Nuoriso tarkoitti aikalailla henkilöitä, jotka olivat max. 18-v. Ei siellä todellakaan pyörinyt edes inttijätkiä, hädin tuskin edes lukiolaisia. Porukka oli lähes 100%sesti yläasteikäistä.

29v. jäbä hengailee 13-vuotiaiden parissa. Helvetin outoa.

Meillä kylällä nuorisotilaan ei ole tervetulleita täysi-ikäiset. Heidän mukanaan tulee alkoholia sun muita lieveilmiöitä, joita ilman heitä on tuolla vähemmän.

Joskus oli yksi poitsu, joka onnistui ajamaan itselleen ajokortin ja kyysäsi nuorempiaan ympäriinsä ja osteli ilmeisesti tupakkia ja kaljaakin näille. Tuo poitsu pääsi "poikkeuksena" täysi-ikäisenä nuokkarille, kun parempi siellä kuin pahanteossa. Sitten oli yksi toinenkin joka vähän sekoili vahvempienkin nappien kanssa. Sekin oli aikuisten silmien alla ihan OK, ja myös vielä parikymppisenä istui silloin tällöin nuokkarilla. Mieluummin tuo heppu nuokkarilla kuin kakarat hänen kämpillään.

Mutta nämä olivat ihan kotimaisia poikkeustapauksia, asuneet ikänsä kylillä ja kunnioittivat nuokkarivalvojia (useimmiten paikallisia aikuisia, kouluavustajia ym.).  Jos sinne olisi ängennyt jotain kolmekymppisiä partaäijiä, ne olis saaneet kalossin kuvan persiilleen alta aikayksikön.

-i-
Kun joku lausuu sanat, "tässä ei ole mitään laitonta", on asia ilmeisesti moraalitonta. - J.Sakari Hankamäki -
Maailmassa on tällä hetkellä virhe, joka toivottavasti joskus korjaantuu. - Jussi Halla-aho -
Mihin maailma menisi, jos kaikki ne asiat olisivat kiellettyjä, joista joku pahoittaa mielensä? -Elina Bonelius-

Niobium

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 931
 • Liked: 7475
Siinä on kanssa sellainen juttu, että jos on pyörinyt esimerkiksi jossain nuorisotyössä kakarasta saakka, ja tiedetään täyspäiseksi, niin sellainen tapaus voidaan päästää juttelemaan nuorien kanssa. Kunhan ei julista tai saarnaa, ei diilaa tai välitä.

Suuri osa nuorista ovat ihan järkeviä ja kyllä näkevät, että missä porukoissa ei kannata pyöriä.

"Tuomme oikeudenmukaisuutta ja onnea Afrikan kansoille, Prigozhin lupaa." IS 22.8.2023

Histon

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 805
 • Liked: 5195
 • Puolinuiva
http://professorinajatuksia.blogspot.com/2023/04/eva-biaudet-ja-oululaiset.html?m=1

Lainaus
Eva Biaudet ja oululaiset lapsenraiskaajat

Ilta-Sanomat valotti Oulussa rangaistuksensa saaneiden lapsenraiskaajien taustoja. Kovimman rangaistuksen saaneen Osamahin tuomioon sisältyi muiden tuomittujen kanssa tekemänsä tapauksen lisäksi muitakin rikoksia, nimittäin syksystä 2021 helmikuuhun 2022 kestänyt törkeä lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö, seksuaalipalvelujen ostaminen alaikäiseltä, törkeä huumausainerikos ja pahoinpitely.

Othman puolestaan oli tehnyt aiemmin väkivalta- ja huumausainerikoksia. Ja Abdulrahman oli aikanaan tuomittu törkeästä pahoinpitelystä, lievästä ampuma-aserikoksesta, huumausainerikoksesta ja kahdesta kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta. Ja olipa häntä syytetty myös seksuaalisesta ahdistelusta, mutta silloin oikeus ei ollut uskonut syyttäjää.

Lapsenraiskaajien CV on siis sisältänyt melkoisia rikoksia jo ennen nyt rangaistukseen johtanutta lapsenraiskausta. Ja siksi kysymys kuuluukin, että miksi meidän maahanmuuttopolitiikkamme on sellaista, että tämän kaltaisen henkilöt ovat voineet raiskata lapsen vielä aiempien tekojensa jälkeen?
[...]
Dear @realDonaldTrump, Sweden is immigration friendly, international & liberal. One of the most prosperous, richest, safest places on earth.

— Alexander Stubb (@alexstubb) 19. helmikuuta 2017

Riukulehto

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 857
 • Liked: 7928
Joku Oulussa notkuva somppu haluaa Suomessa asuvat ulkomaalaiset mukaan kotouttamiseen ja sanoo, että kolmen vuoden kotoutumisaika on liian lyhyt :facepalm:

Mitä helvettiä me teemme tuollaisella ihmiskunnan pohjasakalla, joka tarvitsee useamman vuoden "kotoutumiseen" ja jolle muiden pitää kertoa, että täällä ei sitten raiskailla lapsia tai ketään muutakaan? Emme yhtään mitään. Ulos täältä.

https://www.ts.fi/uutiset/kotimaa/4444769/Suomessa+asuvat+ulkomaalaiset+mukaan+kotouttamiseen++seksuaalisuudesta+puhuttava+rohkeasti (13.1.2019)

Lainaus
Suomessa asuvat ulkomaalaiset mukaan kotouttamiseen – seksuaalisuudesta puhuttava rohkeasti

Somalialaislähtöinen Jamal Awad johtaa Oulun maahanmuuttoneuvostoa. Hän pitää yhteistyötä poliisin kanssa hyvänä ja aktiivisena. Hänestä nuoret tarvitsisivat nykyistä pitempään tukea ja kontrollia.

Suomessa pitkään asuneet ulkomaalaiset pitäisi saada tiiviimmin mukaan turvapaikanhakijoiden kotouttamistyöhön, sanoo Oulun maahanmuuttoneuvoston puheenjohtaja Jamal Awad.

– Suomessa jo pitkään asuneilla ulkomaalaisilla on paljon tietoa ja kokemusta kotouttamisesta. He tietävät, miten kotouttaminen tulisi tehdä ja mihin asioihin tulisi keskittyä. Siksi heille kannattaisi antaa enemmän vastuuta kotouttamistyössä, Awad sanoo.

Somaliasta Suomeen tullut Awad on itse asunut Suomessa kaksikymmentä vuotta. Hän tuntee maahanmuuttajaverkostot oman arkensa sekä maahanmuuttoneuvoston puheenjohtajan tehtävän kautta.

Oulussa tapahtuneet seksuaalirikokset ovat herättäneet kysymyksen siitä, onko kaupungissa onnistuttu turvapaikanhakijoiden kotouttamisessa riittävän hyvin.

Awadin mielestä yleisarvosana on hyvä, mutta kehittämistä riittää.

(...)

Jamal Awad korostaa, että Suomeen tulleille turvapaikanhakijoille pitää puhua avoimesti ja reilusti seksuaalisuudesta sekä siitä, mikä Suomessa on sallittua ja mikä ei.

– Nuorille on kerrottava rohkeasti seksuaalisuudesta ja siitä, miten täällä Suomessa toimintaan, että täällä on eri säännöt kuin heidän kotimaassaan. On tärkeää, että heille kerrotaan kaikkea, mikä liittyy seksuaalisuuteen.

Awad kertoo, että Oulussa asuvat ulkomaalaiset ovat olleet järkyttyneitä ja kauhuissaan nyt julkitulleista seksuaalirikoksista (:roll:).

– Rikokset ovat iljettäviä, kun ne ovat kohdistuneet vielä lapsiin. Nämä uutiset ovat olleet todella masentavia, sillä samalla on leimattu ne ihmiset, joilla ei ole mitään tekemistä näitten rikosten kanssa.

Awadin mukaan Suomessa kolmen vuoden kotoutumisaika voi olla monelle liian lyhyt. Hänen mukaansa erityisesti nuoria pitäisi seurata aiempaa enemmän, jotta nuorten elämässä olisi sopivasti sosiaalista kontrollia.

(...)

Tämä Jamal Awad loikkasi vihreistä kokoomukseen.

Lainaus
Oulun kaupunginvaltuuston kokoomusryhmän koko kasvaa edelleen, kun vihreiden Jamal Awad loikkaa puolueeseen

Kokoomuksen Oulun kaupunginvaltuuston ryhmässä on nyt 18 edustajaa.

Jamal Awad ilmoitti 15. kesäkuuta siirtyvänsä myös kokoomukseen.

16.6. 11:16

Oulun kaupunginvaltuuston kokoomuksen ryhmä kasvaa lisää.

Vihreiden valtuutettu Jamal Awad ilmoitti eilen, että hän siirtyy myös kokoomukseen.
https://yle.fi/a/74-20037128

« Viimeksi muokattu: 17.06.2023, 02:33:12 kirjoittanut Riukulehto »
Alexander Stubb: " Mitä matalammat rajat Suomen ja Venäjän välillä, sen parempi." 25.10.2011

Stubb: "Itäkeskukseen kun menee, se on kuin Somalia. Se on hieno paikka.” 28.8.2015

Riukulehto

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 857
 • Liked: 7928
Talousarvio 2024 ja taloussuunnitelma 2025-2026 oli tehty mm. seuraava muutosesitys:

Lainaus
Muutosesitys 7, s. 122

Jukka Huotari esitti Saija Hyvösen kannattamana, että keskeisiin toimenpiteisiin lisätään kohta ” Oulun kaupunki vähentää kiintiöpakolaisten määrää. Vähennys tehdään samassa suhteessa Suomen uuden hallituksen asettaman linjan kanssa.” Kaupunginjohtajan päätösesitystä yksitoista (11) jäsentä (Heiskanen, Jokelainen, Juntunen, Kolmonen, Kontturi, Merihaara, Määttä, Nikula, Pikkuaho, Raudaskoski, Vehkaperä) ja Jukka Huotarin muutosesitystä kannatti kaksi (2) jäsentä (Huotari, Hyvönen). Puheenjohtaja totesi, että kaupunginhallitus on äänin 11-2 hyväksynyt kaupunginjohtajan päätösesityksen.

Perussuomalaiset Huotari ja Hyvönen jäivät äänestyksessä kahdestaan, kun kolme kokoomuslaista Merihaara, Pikkuaho ja Juntunen, kolme keskustalaista Kolmonen, Nikula ja Vehkaperä, kaksi vasemmistoliittolaista Jokelainen ja Raudaskoski, kaksi vihreää Kontturi ja Määttä, sekä yksi demari Heiskanen äänestivät vastaan.

http://asiakirjat.ouka.fi/ktwebscr/fileshow?doctype=3&docid=2785864
Alexander Stubb: " Mitä matalammat rajat Suomen ja Venäjän välillä, sen parempi." 25.10.2011

Stubb: "Itäkeskukseen kun menee, se on kuin Somalia. Se on hieno paikka.” 28.8.2015

Riukulehto

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 857
 • Liked: 7928
Tänään äänestettiin valtuustossa taas kiintiöpakolaisista. Suureksi yllätykseksi muilta puolueilta ei persuille tukea herunut.

Edit: Tuossa äänestyksessä pistää silmään, että ex-persu Juha Vuorio kääntänyt takkiaan vuoden takaisesta äänestyksestä, joka löytyy ylempää langasta, vaikka nyt äänestettiin "vain" kiintiöpakolaisten määrän vähentämisestä ja vuosi sitten kiintiöpakolaisten ottamisen lopettamisesta.
« Viimeksi muokattu: 12.12.2023, 21:07:40 kirjoittanut Riukulehto »
Alexander Stubb: " Mitä matalammat rajat Suomen ja Venäjän välillä, sen parempi." 25.10.2011

Stubb: "Itäkeskukseen kun menee, se on kuin Somalia. Se on hieno paikka.” 28.8.2015

Niobium

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 931
 • Liked: 7475
^ Jos kerran kokeillaan anonyymiä rekrytointia, niin miksei olisi mahdollista kokeilla samaa systeemiä äänestyksiin?

No kun sitten puoluekuri häiventyisi. Jos Puolue on tiettyä mieltä, niin sitten on paree pitää pää kiinni, että pysyy porukoissa. Menee sitten vaikka kotiin ja hakkaa vaimon, kunhan kulissit pysyvät pystyssä.
"Tuomme oikeudenmukaisuutta ja onnea Afrikan kansoille, Prigozhin lupaa." IS 22.8.2023