UmmaGumma

Kirjoittaja Aihe: 2018-11-28 Oulu: Ulkomaalaiset tehneet useita lapsiin kohdistuneita seksuaalirikoksia  (Luettu 538842 kertaa)

Elemosina

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 10 475
 • Liked: 11729
Jos tämä on todella satavarmaa tietoa niin kannattaa pitää esillä ja jakaa kaikkialla somessa.
Ettei tapahdu enää toiste.

Jossain näitä koulu-/päiväkotikierroksia tehdään varmaan edelleenkin.
Jossain nämä maahantulijat ovat toimineet päiväkodiapulaisina, etteivät vaan toimi enää.
Media vaikeni tämänkin kuoliaaksi kun muistaisin nousseen jotain kohua kouluttamattomista ja tuntemattomista henkilöistä lasten päiväkodeissa.

Pitää muistaa että näistä lapsenraiskaajista useampi (mahdollisesti kaikki) olivat mukana EsiKoto hankkeessa päiväkouluja ja kouluja kiertämässä. Vähän niinkuin ikkunaostoksilla siis. Tämänkin Lokka/Wiik akseli selvitti.
Avoimilla rajoilla tuhottiin avoin yhteiskunta
EU-turistien CV http://hommaforum.org/index.php/topic,6906.msg1324730.html#msg1324730

Kaarin M

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 976
 • Liked: 1912
Ajatellaanko hetki näin tekijän kannalta.

Saavut maahan missä 15 000 unelmaihmistä toivottaa sinut tervetulleeksi kuin Hoosiannan. On konserttia ja kansantapahtumaa saapumisesi kunniaksi.  Rahaa virtaa taskuihisi ja saat hotellimajoituksen. Vastaanottokeskuksen tädit kikakattavat punastellen ympärilläsi, tanssitaan yhdessä piirissä ja pidetään illanviettoja...saat kuulla että maassa on vastenmielisiä rasistisikoja ja patriarkkoja, varsinkin kantaväestön miehet !

Sinut viedään päiväkotiin tutustumaan morsiantarjontaan,  tädit vieressä puolustavat oikeuttasi tähän.
Lapsille ja nuorille syötetään propagandaa siitä että olet täysin vaaraton suloinen pikku furby jota maailma on potkinut....tädit nousevat jopa lentokoneessa puolustamaan sinua.

Voiko oikeasti kukaan täysjärkinen ajatella että tulos tästä kaikesta on muu kuin nyt esiin tullut. Ketään jolla on edes hitunen tietoa näiden lähtömaan kulttuurista ja tavoista elää.

Nyt sitten jeesustellaan ja toivotaan että äänet eivät valuisi maahanmuuttokriittisille, se on se ainoa huoli.

Nämäkin lisätapaukset olivat jo ennalta tiedossa, ihmettelinkin miksi Risikko viime lauantaina höpisi oleskeluluvan peruutuksista, puskuria nääs uutiseen...
Tänään ei saa uskoa
tänään täytyy unohtaa
tänään ei saa tuntea tuskaa
tänään täytyy diskossa persettä heiluttaa

kummastelija

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 210
 • Liked: 13004
Lainaus
Traumapsykologi: Oulun seksuaalirikokset ovat kaupungille suuronnettomuus – apua tarvitaan suurelle joukolle

Nyt sitten tarkkana. Kun lukee noita poliitikkojen katkeran suolaisia osanottoja, viestien sisältö on kuin onnettomuustilanteisiin (kolari, tulipalo, yms.) laadittu. Yksikään heistä ei vaadi laitettavaksi turvapaikanhakijapolitiikkaa muutettavaksi. Yksikään heistä ei kritisoi näitä pedorinkien miehiä.

Myös raiskaustuomioiden koventamiseen liittyvät vaatimukset ovat fuulaa. Näissä paikkaillaan seurauksia, eikä korjata syytä. Se ei raiskattua tyttöä lohduta lainkaan, vaikka nämä matupedot saisivat elinkautiset. Tyttö pelkää ikänsä muiden matujen kostoa ja sitä että raiskausvideot laitetaan nettiin.

Ainoa tapa korjata tilanne, on lopettaa nykyisenlainen turvapaikanhakijapolitiikka. Kun meillä on bussilastillinen matuja, niin siellä on oikeasti 1-2 tulevaa lapsiraiskaajaa. He raiskaavat, vaikka kuinka heillä on perusteet turvapaikalle. Mistä poliitikot tunnistavat nämä etukäteen? Ei mistään. Ei sitten mistään.

Poliitikoilta tulee kysyä: montako lapsiraiskaajaa sadasta matusta teidän perse kestää, nykyisellä turvapaikanhakijapolitiikalla?
« Viimeksi muokattu: 12.01.2019, 09:31:39 kirjoittanut kummastelija »
"Syö paskaa ja kuole pois!!" - PEN sananvapauspalkinnolla palkittu Abdirahim Hussein suomalaisnaiselle. 5.11.2015
"Hussein teki riko­sil­moi­tuksen vihapuheesta" Hussein on jakanut sosiaalisessa mediassa useita esimerkkejä siitä, miten häntä on nimitelty ja uhkailtu eri viesteissä: 18.8.2015

Vöyri

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 914
 • Liked: 696
  • Botanist on Alp
Se mikä tässä herättää huomiota on näiden iljettävien tapahtumien laajuus - vaikea kuvitella etteivätkö ollenkaan liittyisi toisiinsa ja jos näin on niin sitten kyllä tulee mieleen Britannian pahamaineiset grooming gang -tapaukset. Monessa suhteessa kärsimme vieläkin v. 2015 käsittämättömästä rajojen kontrollin menetyksestämme. Silloinen hallitus on paljosta vastuussa. Selvää on myös että tietyt rikoskategoriat ovat osin kulttuurisista syistä moninkertaisesti edustettuina tietyissä ongelmaryhmissä - tästä on voitava puhua ja tämän suhteen on voitava tehdä lainsäädännöllisiä toimia ja lisätä virkavallan toimintamahdollisuuksia. Samalla on ehdottomasti muistettava että ylivoimainen valtaosa näiden yhteisöjen jäsenistä ei ole syyllistynyt rikoksiin. On olemassa hyvin pahamielisiä ja vastenmielisiä voimia, jotka pyrkivät kaikin keinoin kieltämään tämän jälkimmäisen tosiseikan ja näkemään kokonaiset kansanryhmät "ihmissaastana". Meillä tolkun ihmisillä tulee kyllä olemaan aika risti tässä ääripäiden aallokossa käydä järkevää ja rationaalista keskustelua...

kummastelija

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 210
 • Liked: 13004
... Samalla on ehdottomasti muistettava että ylivoimainen valtaosa näiden yhteisöjen jäsenistä ei ole syyllistynyt rikoksiin. ...

Miten tunnistat etukäteen tuon rikollisen vähemmistön?
"Syö paskaa ja kuole pois!!" - PEN sananvapauspalkinnolla palkittu Abdirahim Hussein suomalaisnaiselle. 5.11.2015
"Hussein teki riko­sil­moi­tuksen vihapuheesta" Hussein on jakanut sosiaalisessa mediassa useita esimerkkejä siitä, miten häntä on nimitelty ja uhkailtu eri viesteissä: 18.8.2015

Vöyri

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 914
 • Liked: 696
  • Botanist on Alp
... Samalla on ehdottomasti muistettava että ylivoimainen valtaosa näiden yhteisöjen jäsenistä ei ole syyllistynyt rikoksiin. ...

Miten tunnistat etukäteen tuon rikollisen vähemmistön?

Meidän tulisi siirtyä pakolaiskiintiön kasvattamiseen ja tiukasti rajoittaa ja virtaviivaistaa turvapaikkamenettelyä, mikä ei enää vastaa nykyajan olosuhteita. Pakolaiset valitaan huolellisesti pitkän kaavan mukaan ja perheiden ja naisten ja lasten määrä korostuvat.

Kemolitor

 • Global Moderator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 5 225
 • Liked: 4076
 • Understanding is a three-edged sword.
Hyviä kysymyksiä esittää toimittaja:

Lainaus
Kommentti: Oulusta tuli Pohjolan seksuaalirikoskaupunki – milloin hallitus kokoontuu hätäistuntoon?

Olen työskennellyt yli 30 vuotta pohjoisessa toimittajana, mutta koskaan ennen en ole ahdistunut kirjoittamisesta niin paljon kuin nyt.

Kun muutin Lapista kymmenen vuotta sitten Ouluun, pidin kaupunkia sopivan kokoisena ja mukavan rauhallisena. Oulu ei ole muita suomalaiskaupunkeja kummempi, mutta sijaitsee tarpeeksi pohjoisessa. Helsinkiin on junalla 680 kilometriä, ja se on hyvä.

Nyt minusta tuntuu, että asun pahamaineisessa rikoskaupungissa, josta ei uutisoida muuta kuin murhia, tappoja ja seksuaalirikoksia. Siltä se on viimeisen kahden kuukauden aikana tuntunut. Pohjolan valkeasta kaupungista on tullut, jos ei aivan musta, niin ainakin tummanharmaa.

Alaikäisiin kohdistuva seksuaalirikosvyyhti alkoi purkautua Oulussa marras-joulukuun vaihteessa ja uusia tapauksia näyttää tulevan ilmi vielä lisää. Yhteistä niille on uhrien alaikäisyys ja epäiltyjen tekijöiden ulkomaalaistausta. Kammottavia epäilyjä, joista on hirveää kirjoittaa.

Joku haastateltava muistutti, että hallitus kokoontui hätäistuntoon, kun Kempeleessä eli pääministeri Juha Sipilän (kesk) kotikunnassa sattui seksuaalirikos marraskuussa 2015. Alaikäinen turvapaikanhakija raiskasi tuolloin 14-vuotiaan tytön Kempeleen Asemantiellä.

Sipilän lisäksi hätäkokoukseen osallistuivat oikeusministeri ja sisäministeri. Tavoitteena oli selvittää mahdollisimman pian, pitääkö lakeja muuttaa. No, muutettiinko niitä?

Mikseivät Oulun rikosepäilyt ole saaneet hallitusta kokoontumaan hätäistuntoon? Kyseessä on kuitenkin jo valtakunnallisestikin ajateltuna laaja ja iljettävä rikosvyyhti.


Luulenpa, että hallituksen hätäkokous alkaa olla lähellä, sillä puolueiden kannatusmittausten tulokset näyttävät keskustalle laskua ja perussuomalaisille nousua. Taustalla ovat Oulun ja Arabianrannan tapahtumat. Moni Oulun keskustassa tehtyyn kiertokyselyyn osallistuneesta kertoi, että viimeaikaiset tapahtumat ovat saanet mielipiteet muuttumaan maahanmuuton suhteen. Hallitukselle tulee hätä.

Alaikäisten tyttöjen seksuaalinen hyväksikäyttö on niin tunteita herättävä asia, että kyyniselle toimittajallekin tulee haastatteluja tehdessä painava tunne rintaan. Kun äiti herkistyy gallupin aikana melkein kyyneliin, toimittajankin on vaikea pysyä objektiivisena.

IS: Kommentti: Oulusta tuli Pohjolan seksuaalirikoskaupunki – milloin hallitus kokoontuu hätäistuntoon?

Vielä kun löytyisi toimittajalta rohkeutta pirauttaa pääministerille ja esittää nämä kysymykset suoraan hänelle.

Edit: näköjään Siniset ovat lukeneet saman kolumnin:

Lainaus
Siniset vaatii hallitusta hätäkokoukseen Oulun seksuaalirikosepäilyjen takia

Siniset vaatii hallitusta kokoontumaan hätäkokoukseen. Sinisten puheenjohtaja Sampo Terho esittää puolueen tiedotteessa, että hallitus kokoontuu saamaan sisäministeriltä ja turvallisuusviranomaisilta tiedonannon Oulun viimeaikaisten seksuaalirikosepäilyjen takia.

– Hallituksen täytyy saada tarvittavat faktat ja kuulla asiantuntijoiden toimenpide-esitykset. Hallituksen täytyy päättää pikaisesti toimenpiteistä, joilla annetaan kaikki mahdollinen tuki turvallisuusviranomaisille ja rikosten uhreille, ministeri Terho sanoo tiedotteessa.

Tiedotteessa Siniset edellyttää, että seksuaalirikoksiin syyllistyneet turvapaikanhakijat karkotetaan maasta. Puheenjohtaja Terhon mukaan tarvitaan "kovemmat rangaistukset, hallitumpi maahanmuutto, palautukset pikavauhtia ja kunnon resurssit poliisille”.

Yle: Siniset vaatii hallitusta hätäkokoukseen Oulun seksuaalirikosepäilyjen takia
« Viimeksi muokattu: 12.01.2019, 09:46:09 kirjoittanut Kemolitor »

J.M

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 4 108
 • Liked: 5418
 • Inhorealisti ja paatunut pessimisti
Meidän tulisi siirtyä pakolaiskiintiön kasvattamiseen... Pakolaiset valitaan huolellisesti pitkän kaavan mukaan ja perheiden ja naisten ja lasten määrä korostuvat.

Ei.

Pakolaiskiintiö on oltava nolla. Yksittäisiä pakolaisia voisi ottaa täikamman tarkkuudella tehdyn seulonnan jälkeen, mutta millekään kiintiölle tiukka no no.

Naiset, lapset ja perheet eivät tee autuaiksi. Naiset osaavat olla yhtä tuhoisia kuin miehetkin. Lapset ovat kuitenkin alttiita kulttuurinsa vaikutuksille ja ovat täten yhtä alttiita perseilyihin kuin aikuiset. Perheyksikkö taas ei rajoita kehitysmaakulttuurista tulevia miehiä tekemästä länsimaissa julmuuksia samoin kuin esimerkiksi suomalaisessa kulttuurissa perheellinen mies usein pidättäytyy epäsopivista teoista.

Pakolaispolitiikassa jos missä yksilöinti korostuu. Jos jonain vuonna ei löydy yhtään pakolaiskriteereitä täyttävää tulijaa, ei tarvi ottaa. Sillä selvä.
Punavihreäthän tunnistaa jo siitä, että heidän toimintansa ja heidän toimintansa tulokset saavat kenen tahansa kasvot joko punoittamaan tai vihertämään. - jäsen Veikko

Rap is like scissors, it always loses to rock

kummastelija

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 210
 • Liked: 13004
Meidän tulisi siirtyä pakolaiskiintiön kasvattamiseen ja tiukasti rajoittaa ja virtaviivaistaa turvapaikkamenettelyä, mikä ei enää vastaa nykyajan olosuhteita. Pakolaiset valitaan huolellisesti pitkän kaavan mukaan ja perheiden ja naisten ja lasten määrä korostuvat.

Jos nyt oikein tulkitsin, raiskaajamatuja ei kukaan pysty ennalta tunnistamaan.

Siinä mielessä olen samaa mieltä, että matujätkien import tulee laittaa nollaan ja hyväksyä VAIN turvapaikanhakijanaisten hakemukset. Muutoin lapsiraiskaukset jatkuvat.
"Syö paskaa ja kuole pois!!" - PEN sananvapauspalkinnolla palkittu Abdirahim Hussein suomalaisnaiselle. 5.11.2015
"Hussein teki riko­sil­moi­tuksen vihapuheesta" Hussein on jakanut sosiaalisessa mediassa useita esimerkkejä siitä, miten häntä on nimitelty ja uhkailtu eri viesteissä: 18.8.2015

kivimies

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 178
 • Liked: 5144
Niin. Ei ihmissaastaa tähän maahan? Onko sinulla mitään käsitystä nykyisestä pakolaiskiintiöprosessista? Sehän juuri on yksilöllinen.

Niin on turvapaikkaprosessikin. Se ei kuitenkaan tarkoita, että pakolaiskiintiö olisi hyvä asia.

Pakolaiskiintiön kasvattaminen ainoastaan lisää maahanmuuton ongelmia, eikä vähennä niitä. Osa tämänkin tapauksen epäillyistä on tullut pakolaiskiintiössä.

Heidän profiilinsa vastaa lähtömaansa väestöä ja siellä vallitsevat asenteet eivät jää sinne leirille.

Kiintiöön valittavat ovat jo turvassa siellä leireillä, eikä heitä tarvitse lennättää tänne. Siellä voidaan auttaa isompaa määrää kuin täällä. Nykyään vain 1% leireillä olevista pääsee uudelleensijoitukseen.

Vöyri

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 914
 • Liked: 696
  • Botanist on Alp

Meidän tulisi siirtyä pakolaiskiintiön kasvattamiseen ja tiukasti rajoittaa ja virtaviivaistaa turvapaikkamenettelyä, mikä ei enää vastaa nykyajan olosuhteita. Pakolaiset valitaan huolellisesti pitkän kaavan mukaan ja perheiden ja naisten ja lasten määrä korostuvat.

Ei ole mitään syytä ottaa maahan yhtään pakolaista millään verukkeella. Emme ole velkaa millekkään kansalle tai ihmisryhmälle yhtään mitään. Töihin voi tulla ja puolisoja saa hakea ulkomailta omalla kustannuksellaan.

No, tämä ei vain ole perinteinen länsimainen, humanistis-kristillisiin arvoihin pohjautuva näkemys. Tietysti voidaan kysyä, mikä on paras tapa auttaa, mutta suuri osa ihmisistä ei itse auttamista kyseenalaista. Hyvä että tuot poikkeavan näkemyksesi avoimesti ja rehellisesti esiin.

J.M

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 4 108
 • Liked: 5418
 • Inhorealisti ja paatunut pessimisti
Sisäministeri Mykkänen nyt Ykkösaamussa vieraana Ouluun liittyen.
Punavihreäthän tunnistaa jo siitä, että heidän toimintansa ja heidän toimintansa tulokset saavat kenen tahansa kasvot joko punoittamaan tai vihertämään. - jäsen Veikko

Rap is like scissors, it always loses to rock

Bellerofon

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 913
 • Liked: 2409
Onnettomuus, ikäviä sattumuksia, Oulun deittailukerho... Tämä onneton sattumus tuntuu ikävältä, kun gallupit osoittavat kannatuksen laskua. Uhrit eivät saa myötätuntoa, tekijöitä ei suoraa tuomita, ei puututa syihin.
 Saatana, että meinaa viha puskea pintaan ja se ei todellakaan kohdistu maahanmuuttajiin. Henkilökohtaisesti näille lapsia raiskanneille ihmisjätteille ei minulta heru yhtään myötätuntoa ja toivon, että pääsevät kotimaahansa tuomion istuttuaan istumaan paikalliseen vankilaan raiskattavaksi ja jos siinä samassa henki lähtee, niin se on sattumus, joskaan ei edes hirveän ikävä.
 Suurin ongelma on vain kannatusluvuista huolissaan olevat hirviöt. Vasemmisto on kusi sukassa ja hiirenhiljaa, että unelmaa kompanneet kokkarit ja kepulaiset saisivat sonnan niskaan ja ihmiset eivät osaisi yhdistää unelmaa ja vihervasemmistoa.
 

Koekaniini

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 402
 • Liked: 1694
 • Original tuohikenkä
Olisiko aika aktivoitua näin aikuisena ja alkaa kiinnittämään huomiota julkitiloissa pyöriviin nuorisoporukoihin?
Eli jos ählylauma lyöttäytyy pikkutyttöjen seuraan, niin voihan siihen itsekin jäädä vähän katselemaan, eikä ole väärin soittaa poliisille jos epäilee että kyseessä on lapsen ahdistelu. Tämän voi tehdä joko piilossa tai erittäin näkyvästi, tilanteesta riippuen.
Ykkösaamun toimittaja valehteli äsken ettei 2015 mamuja kukaan kutsunut tänne! Tämä on valhe, Sipilä kutsui heidät.
#I wont ride with you

"muistakaa orjalaivojen terva ja inkojen kulta, vitun rasssitistit"  :'(

J.M

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 4 108
 • Liked: 5418
 • Inhorealisti ja paatunut pessimisti
Sisäministeri Mykkänen nyt Ykkösaamussa vieraana Ouluun liittyen.

Hyvin se osaa kiertää itse ongelmaa. Puhuu lähinnä perheiden tukemisesta ja äsken jostain somekiusaamista käsittelevästä nettisivusta.
Punavihreäthän tunnistaa jo siitä, että heidän toimintansa ja heidän toimintansa tulokset saavat kenen tahansa kasvot joko punoittamaan tai vihertämään. - jäsen Veikko

Rap is like scissors, it always loses to rock

Dangr

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 392
 • Liked: 2305
 • Vihtaasi on kustu!
Palautan mieleen omakohtaisen kokemukseni tuppukylästä nimeltä Nurmijärvi:
....
Rehtori vähätteli huolestuneiden vanhempien aiheellista pelkoa mm. "Nämä tulijat osaavat naisen hurmaamisen jalon taidon, kun taas meidän pojat kaivavat nenäänsä ja räpläävät älypuhelimiaan!"
...

Jos minut nyt laittasi todistetusti 17-vuotiaana monikulttuurimannekiinina näillä elämänkokemuksilla peruskouluun, niin olisin varmasti 1000% sulavampi kuin aikoinaan rasistisena 17-vuotiaana. Helppohan siinä olisi manipuloida elämää näkemättömiä tyttöjä vaikka mihin.
"– Me emme halua riisua kansalaisiamme aseista tällaisena aikana, kun Euroopan turvallisuustilanne huononee, sosiaalidemokraattien sisäministeri Milan Chovanec sanoi Tšekin parlamentissa keskiviikkona." Kansalainen.fi
Bhutan: "One Nation, One People"

sattuma

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 448
 • Liked: 965
Halla-aho sanoi hiukan ennen valintaansa väittelyssä Terhon kanssa, että maahanmuuttaja ei ole pelkästään esteettinen haitta kadulla. Halla-ahon sanomaa on vaikea tulkita muutoin, kuin että maahanmuuttaja on ylipäätään esteettinen haitta ja, ettei vain esteettinen haitta. Sen takia minulla oli tuntemus, jota kuvasin perussuomalaisten suhteen, Sauli Niinistö sanoo kirjassa.

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/0636662d-e66b-4b51-9bed-5c53f31d9197

Tunkki

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 5 304
 • Liked: 5917
Lisäksi Islamiin tulisi alkaa suhtautua kuten natsismiin ja kieltää se lailla.

Lainsäädäntöä ei tarvita jos otetaan Slovakian malli: islamia ei käsitellä uskontona ja sille ei anneta mitään oikeuksia saati erikois-sellaisia.

Bwana

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 134
 • Liked: 2920
 • Ihmis-perse natsi.
Kuriositeettinä mainitsen että 12.1.2019 klo 10:36 (korjasin ajan kun mähän olen tunnin teittiä edellä) Oulun tapahtumien uutisointi on jo pudonnut hs:n sivujen etusivulta. 10.1. julkaistuja lasten tiedekysymyksiä sen sijaan löytyy...
« Viimeksi muokattu: 12.01.2019, 14:22:48 kirjoittanut Bwana »
Jees pox holiray!

Pentecost

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 177
 • Liked: 3570
 • Myyttinen Setämies
Vuorenpeikkojen luolassa tai Vuorenkuninkaan salissa ryhtyi eilen illalla soimaan päässäni juuri ennen nukahtamista. Ajattelin, että siinä on erittäin hyvä allegoria tähän nykymenoon. Vauhti sen kuin kiihtyy kiihtymistään ja lopuksi tulee rysähdys, kun kansa saa tarpeekseen.

Milloin ollaan tilanteessa, että luolan katto tulee niskaan? Voi olla, ettei oma ja muiden tavallani ajattelevien äänet riitä saamaan perussuomalaisia valtaan, mutta kenties seuraavan neljän vuoden aikaan kun mokutus on kiihtynyt sietämättömälle tasolle.

Toivoisin koko politiikkaan saatavan pikaisen ratkaisun, mutta koska suomalaiset ovat lampaita ja pässejä, puristellaan nyrkkiä taskussa ja hampaita yhteen - ja sitten - sitten äänestetään sitä samaa mokupuoluetta kuin aina ennenkin! Tätä en ymmärrä!

Edvard Grieg: In the Hall of the Mountain King
https://www.youtube.com/watch?v=oEhAvr3sWTc
Pipsa Aro: Hommafoorumi onkin ihan eri asia, eikä "mikä tahansa internetin sivusto". Tässä nimenomaan keskitytään niihin, jotka saa hirveintä tuhoa aikaan. Duh

Siili

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 13 032
 • Liked: 7901

Meidän tulisi siirtyä pakolaiskiintiön kasvattamiseen ja tiukasti rajoittaa ja virtaviivaistaa turvapaikkamenettelyä, mikä ei enää vastaa nykyajan olosuhteita. Pakolaiset valitaan huolellisesti pitkän kaavan mukaan ja perheiden ja naisten ja lasten määrä korostuvat.
Arabianrannan lapsimurhaajahan oli kiintiöpakolainen. Eli huono ajatus jälleen kerran sinulta.
.

Vöyri mutuilee, tuskinpa hän itsekään tietää, mitä tuo "pitkä kaava" pitää sisällään.  Tuskinpa sitä sovellettaessa tulevaa lainkuuliaisuutta testataan millään tavalla. 

Hieman yksinkertaistetusti voi sanoa, että mitä reppanampaa väkeä Suomeen rahdataan, sitä vaikeampaa on kotoutuminen, myös ensimmäisen sukupolven jälkeen.  Mitä vaikeampaa kotoutuminen, sitä enemmän sosiaalisia ongelmia. 

Humanitaarisen maahanmuuton tuomat ongelmat ovat suhteessa sen volyymiin, ei siihen, mitä kautta paskastanian väki Suomeen tulee.

   

Histon

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 056
 • Liked: 2809
 • Puolinuiva
Meidän tulisi siirtyä pakolaiskiintiön kasvattamiseen ja tiukasti rajoittaa ja virtaviivaistaa turvapaikkamenettelyä, mikä ei enää vastaa nykyajan olosuhteita. Pakolaiset valitaan huolellisesti pitkän kaavan mukaan ja perheiden ja naisten ja lasten määrä korostuvat.

Jos nyt oikein tulkitsin, raiskaajamatuja ei kukaan pysty ennalta tunnistamaan.

Siinä mielessä olen samaa mieltä, että matujätkien import tulee laittaa nollaan ja hyväksyä VAIN turvapaikanhakijanaisten hakemukset. Muutoin lapsiraiskaukset jatkuvat.

Nämä naiset synnyttävät raiskaajamiehiä. Pakolaisia ja TP hakijoita on otettava noin 0 kpl vuodessa. "Noin" koska jonain vuonna sattuu tietysti joku Snowden/Assange tapaus, jolloin luku on 1 kpl. Tämän lisäksi kaikki 1.1. 1990 ja tämän jälkeen "humanitäärisistä" syistä maahan saapuneet pitää palauttaa alkuperäisiin kotimaihinsa tai jos kotimaata ei tiedetä lahjonnan avulla johonkin Afrikan maahan. Tästä tulee tietysti ulinaa, koska nämä ihmiset ovat olleet maassa jo kauan, mutta mikä ihmeen perustelu se on? Maailmassa on miljardeja kehitysmaalaisia, jotka ovat saaneet nauttia Suomen vieraanvaraisuudesta huomattavasti lyhyemmän aikaa, joten eikö vääryys heitä kohtaan tällä logiikalla ole vielä suurempi?
Halla-aho: ”Perussuomalaisten ohjelmaan tai tavoitteisiin ei kuulu ihmisten geeniperimän tarkkailu tai suomalaisuuden määrittely ja rajaaminen tällaisin kriteerein. Suomeen on vuosisatojen ja -tuhansien aikana tullut kaikenlaista ainesta idästä, lännestä ja etelästä. Oleellista on se, kuka muuttoliikettä kontrolloi."

Kulttuurirealisti

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 522
 • Liked: 5178
Meidän tulisi siirtyä pakolaiskiintiön kasvattamiseen ja tiukasti rajoittaa ja virtaviivaistaa turvapaikkamenettelyä, mikä ei enää vastaa nykyajan olosuhteita. Pakolaiset valitaan huolellisesti pitkän kaavan mukaan ja perheiden ja naisten ja lasten määrä korostuvat.

Kiintiöpakolaismenettelyssäkään ei onnistuta tunnistamaan edes tällaisten törkeiden rikostyyppien tekijöitä. Kaleva 10.12.2018:

Lainaus
Lisäksi samana päivänä samassa kaupunginosassa toisen ulkomaalaistaustaisen miehen epäillään syyllistyneen toisen alle 15-vuotiaan lapsen seksuaaliseen hyväksikäyttöön.
...
Poliisi on kuulustellut kaikkia yhdeksää epäiltyä.
...
Epäillyt ovat 20-30–vuotiaita miehiä yhtä lukuunottamatta. Hän on yli 30–vuotias mies.
...
Miehet ovat tulleet Suomeen turvapaikanhakijoina tai kiintiöpakolaisina. He kaikki ovat oleskelleet Suomessa jo vuosia.

https://www.kaleva.fi/uutiset/oulu/oulun-seksuaalirikosvyyhti-paljastui-yhteistyoviranomaisen-avulla-poliisi-saanut-useita-vihjeita-tapauksesta/811794/

Eli jos päätetään auttaa, niin leirejä sinne lähelle ongelma-alueita, ja täältä palautellaan ja karkotellaan ananastukkia. Turvallisista maista, kuten Ruotsi, tulevilta ei pitäisi ottaa tp-hakemuksia vastaan.

Edit. Pakolaisiksi pitäisi ottaa (jos päättävät yleensä ottaa!) pelkästään perheitä ja naisia. Ja perheeniskien kanssakin olisi syytä olla tarkkana.

« Viimeksi muokattu: 12.01.2019, 10:55:33 kirjoittanut Kulttuurirealisti »
"Ovela tapa pitää ihmiset passiivisina ja kuuliaisina on rajoittaa tiukasti hyväksyttävien mielipiteiden kirjoa, mutta sallia hyvin vilkas keskustelu sen kirjon sisällä. … tämä antaa ihmisille tunteen, että ajattelu on vapaata.” - Chomsky

Niobium

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 261
 • Liked: 2592
 • Misantrooppi. VHM, evoluution harha-askel.
Sisäministeri Mykkänen nyt Ykkösaamussa vieraana Ouluun liittyen.

Sen verran, että puhuivat Oulun tapauksesta. Ymmärtääkseni niitä on ollut useita.

Ja Mykkänen heitti loppuun taas kerran sen kuolemattomuuden, "ei saa antaa pelolle valtaa." No mutta miten olisi sitten raivo, jollei pelko?

En tietenkään kannata väkivaltaa, mutta kun ihmisen perusreaktioihin uhkaavassa tilanteessa kuluvat vaihtoehdot pakene tai taistele. Mykkänen voisi sosiologian kruunaamattomaana profeettana kertoa, mikä on se kolmas vaihtoehto?

Ihan voisin ajatella, että Mykkänen miettii newspeak-ilmaisua sanalle alistuminen.
Suomi 101

Oikeus sananvapauteen ja mielipiteen ilmaisuun on keskeinen perusoikeus ja avain yhteiskunnalliseen
keskusteluun.

Helsingissä 15.11.2017 Työministeri Jari Lindström

repsikka

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 929
 • Liked: 1013
Jos olisin noiden  Oulun raiskaajien puolustusasianajaja, perustaisin taktiikkani kulttuurisiin ja uskonnollisiin perusteluihin.
 Eikös jo Halla-ahon oikeudenkäynnin yhteydessä todettu, ettei logiikalla ja järjellä ole mitään tekemistä uskonnollisten tunteiden kanssa.
Meillähän  on  siis jopa korkeimman oikeuden nuijima ennakkkotapaus siitä, ettei profeetan toimintaa  tai hänen esimerkinsä seuraamista saa kyseenalaistaa. >:(
Saahan sitä haaveilla.

Blanc73

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 11 744
 • Liked: 17005
 • Geenivirhe paholainen, Oulun osasto
Klo 11 ja lauantai. Olen juuri kahvilla kauppakeskus Valkeassa ja ekaa kertaa tämän puulaakin historiassa en näe ainuttakaan matua notkumassa. Fantastista. Toivottavasti myös pysyvät siellä kannonkolossa, johon ovat piiloon juosseet  >:(
"Somaleissa on korkeasti koulutettuja runsaasti mm. koneinsinöörejä, Soile Syrjäläinen on huomannut. Heidän todistuksensa on vain jäänyt Somaliaan, hän toteaa."

Erikoislääkäri ja terapeutti Pirkko Brusila: "Muslimeilla seksuaalisuuden käsite on kantasuomalaisia laajempi."

Vellamo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 065
 • Liked: 14541
Perussuomalaisten JH-a:
Lainaus
Oulussa on Suomen suurista kaupungeista VÄHITEN maahanmuuttajia.

Esiin on tullut kahdeksan erillistä ja toisiinsa liittymätöntä rikoskokonaisuutta. Uskooko joku, että kaikki olisi tiedossa tai että ilmiö rajoittuisi Ouluun? Poliisi ja media kertovat tapauksista julkisuuteen vasta, kun on somen paineessa aivan pakko.

Raiskattuja lapsia on paljon, yksi kuollut, ilmeisesti itsemurhan tehneenä. Suomi uhraa lapsia monikulttuurille. Sipilä on huolissaan vihapuheesta.

https://www.facebook.com/jussi.hallaaho/posts/2079184955535021

Päivitykseen tulleista reagoinneista, kommenteista ja jaoista päätellen suomalaisilla on mitta täynnä hallituspuolueiden tuhoisiin ja tuottamuksellisiin virheisiin sekä myöhässä tuleviin toimiin.

Vaikka valtapuolueiden päättäjiltä moraali, omatunto ja vastuuntunto ovat kadonneet jo aikapäiviä sitten, ja tilalta löytyy ahneutta, petollisuutta ja vallanhimoa - suomalaisäidit ja -isät välittävät Suomen lapsista.

Lapset ovat kalleinta mitä meillä on. Jokainen pilattu elämä on liikaa, jokainen rikottu lapsi on yhteinen suru, syy olla vihainen, vaatia muutosta ja tämän kaiken mahdollistaneiden ja aiheuttaneiden edesvastuuseen oikeuden eteen saattamista.
« Viimeksi muokattu: 12.01.2019, 11:38:02 kirjoittanut Vellamo »
Jo riittää. Suomalaisten syyllistäminen, leimaaminen, huiputtaminen ja kuppaaminen.

Ernst

 • Asiantuntija
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 26 816
 • Liked: 18939


Mutta kun meille on kerrottu, että Suomi selvisi hyvin vuoden 2015 kriisistä: matuille saatiin vokkipaikat, kämpät ja discorahat kouraan.

Tilanne oli siis päättäjien mielestä tällä hoidettu ja hallussa.

Silloinen sisäministeri ylpeili naama punaisena kuin sian pylly pakkasessa, että miten tehokkaasti on tulijat rekisteröity kirjoihin ja kansiin. Orpo siis.

Ei tainnut tajuta, että se rekisteröinti teki näistä maankiertäjistä lähes ikuisesti Suomen viranomaisten harmin; kun Abdi sikailee Saksassa, Saksan virnomainen palauttaa Abdin ei suinkaan Somaliaan vaan Suomeen, jossa Abdin asiat ovat vielä monen vuoden jälkeen kesken.
Idealisti rakastaa ideologiaansa enemmän kuin lähimmäistään.

flammee

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 685
 • Liked: 617
On olemassa hyvin pahamielisiä ja vastenmielisiä voimia, jotka pyrkivät kaikin keinoin kieltämään tämän jälkimmäisen tosiseikan ja näkemään kokonaiset kansanryhmät "ihmissaastana". Meillä tolkun ihmisillä tulee kyllä olemaan aika risti tässä ääripäiden aallokossa käydä järkevää ja rationaalista keskustelua...

Jos kansanryhmällä on valtava yliedustus seksuaalirikollisuudessa, niin se yliedustus on sen kansanryhmän ominaisuus ja siten on kait kuitenkin ihan looginen päätelmä että kyseinen kansanryhmä on jossain määrin "ihmissaastaa".. Jos ajattelee sen kansanryhmän enemmistöä, niin lienee varsin epätodennäköistä että he olisivat täysin viattomia ja puhtaita pulmusia. Veikkaisin että ääripäiden suuruus johtuu siitä että enemmistön arvomaailma on enemmän kallellaan sinne ääripään suuntaan, jonkinlaisella normaalijakaumalla kait nämä asennemaailmatkin menevät. Siis niin että niistä muodostuu sellanen pyöreämuotoinen käyrä, eikä niin että olisi vähän isompi ääripää ja sitten muut ihmiset olisivat arvoiltaan ja asenteiltaan ihan samanlaisia kuin kantasuomalaiset. Keskivertoihmisissä tämä asenteiden kallistuminen ääripäätä kohtaan ei tietenkään juurikaan näy ulospäin, mutta pieniä vihjeitä enemmistön arvomaailmasta on jaossa aina silloin tällöin, esim. laajamittainen tapa lähettää nuoria kotimaahan oppimaan muslimiksi, FGM, huivipakko jne..

Mitä tulee rasismiin, niin Oulussahan on havaittu jo että "rasismi" toimii, eli se mamujen irvokas hengailu teinityttöjen kanssa ostoskeskuksissa on loppunut.

Tää on muuten aika hyvässä nousussa, ennen puolta päivää 1500 kannatusta lisää..
Seksuaalirikoksesta suomessa tuomitun oleskeluluvan peruuttaminen ja karkoitus
https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/3605
« Viimeksi muokattu: 12.01.2019, 11:28:04 kirjoittanut flammee »