UmmaGumma

Kirjoittaja Aihe: 2018-12-07 Enbusken kolumni: Keskustelu Oulun lapsiraiskauksista sen osoittaa...  (Luettu 13319 kertaa)

kilohauli

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 855
 • Liked: 1906
 • tiedeuskovainen
https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/697c33bc-0fb9-4931-bf55-5c6f92570d69

Lainaus käyttäjältä: Tuomas Enbuske
Keskustelu Oulun lapsiraiskauksista sen osoittaa - persut ja feministit, olette molemmat yhtä pihalla

Hävetkää kaikki saatanan viisastelijat. Oulussa on raiskattu lapsia, ja te alatte tehdä sillä politiikkaa ja esitellä omaa moraalianne ja omien hatarien maailmanselitystenne todenmukaisuutta. Hävetkää! Ja voimia näille lapsille ja uhrien vanhemmille.

Olin luullut, että feministi Kaarina Hazard (anteeksi feministit) oli jo vuosia sitten tehnyt pohjanoteerauksien piirinmestaruusennätyksen. Mutta ei. Hazardin suurin huoli oli se, että Oulun poliisi kertoi epäiltyjen raiskaajien olevan ulkomaalaistaustaisia. Ei siis se, että raiskauksia on tapahtunut.

Yhtä vastenmielisiä olivat naisten oikeuksien puolustamisen itselleen varastaneet ääliöt.

Naisasialiitto Unioni ei ole ottanut Twitter-tilillään, eikä missään muuallakaan, sanallakaan kantaa Oulun nuorten tyttöjen raiskauksiin. Ei sanallakaan! Sen sijaan siellä on oltu viime aikoina huolissaan siitä, että Yhdysvaltain ydinaseista pitää olla huolissaan. Venäjästä sen sijaan ei saa olla huolissaan, vaan ilmastonmuutoksesta. Sen lisäksi siellä on mainostettu naisen pimpin näköisiä heijastimia. Ei Unionia kiinnosta naisten asema. Sitä kiinnostaa vastakkainasettelu, vihan lietsominen ja oman katkeruuden purkaminen. He ovat siis viimein saavuttaneet saman kuin kaikki miesten hyvä veli -kerhot.

...

No mutta puhutaan sitten niistä saablarin rakenteista.

Miksi ihmeessä tämä ”rakenteiden” logiikkaa katkeaa, kun aletaan puhua esimeriksi islamilaisesta kulttuurista tulevista miehistä? Miksei siellä voi olla samanlaisia naisia syrjiviä rakenteita kuin valkoisilla eurooppalaisilla miehillä? On täysin sallittua tehdä positiivisia yleistyksiä eri kulttuureista, sanoa että japanilaiset ovat kohteliaita, amerikkalaiset sosiaalisia ja suomalaiset mykkiä juoppoja (tuo on siis minusta kehu). Mutta jos näin voidaan tehdä, sehän tarkoittaa, että voidaan tehdä myös kielteisiä kulttuurisia yleistyksiä.

Ollaan nyt saatana edes kolme sekuntia älyllisesti rehellisiä. Tai edes kaksi. On aivan selvä tilastollinen fakta, että ulkomaalaistaustaiset miehet ovat todella yliedustettuja raiskaustilastoissa. Samoissa kulttuureissa nainen yleensä halutaan pukea säkkiin ja kieltää tältä samat oikeudet kuin miehiltä niin arjessa kuin oikeusistuimissakin. Ja kyllä se vaan on Kaarina Hazard ja muut niin, että maahanmuuttajat tekevät enemmän raiskauksia Suomessa. ”Raiskausrikoksiin syyllistyvien suuri osuus on maahanmuuttajien rikollisuuden selkeä erityispiirre kantaväestön rikollisuuteen verrattuna”. Missä noin sanotaan? Sitaatti ei ole persujen pikkujoulujen jatkoilta. Se on Helsingin yliopiston kriminologian ja oikeuspolitiikan instituutin viime vuoden rikostilanneraportista. Siinä teille rakenne.

...

Me eurooppalaiset ja amerikkalaiset lennämme vuosittain Thaimaahan ja muihin Aasian maihin tekemään asioita, joita emme ikinä tekisi oman kulttuurimme naisille. Eurooppalaiset miehet menevät Aasiaan sikailemaan, käyttämään naisia ja lapsia seksuaalisesti hyväksi niin mielikuvituksellisella tavoilla ja sellaisella volyymillä, että siinä paukkuvat tilastot ihan samalla tavalla kuin muista kulttuurista tänne tulevien rikostilastoissa. Perheenisät, jotka kotona Euroopassa peittelevät omat lapsensa illalla nukkumaan, pitelevät saman ikäisiä lapsia Phuketisssa paikallaan, jotta voivat irstailla näiden vielä kehittymättömillä lapsenkehoilla.

HIV-pointin entinen vapaaehtoistyötekijä Timo Vuorimies kertoi Helsingin Sanomien haastattelussa siirtomaaisännän elkein sikailuistaan Thaimaassa. Hän siis leuhki huorissakäyneillään niin, että olin vähällä oksentaa suuhuni. Toivottavasti joku tekee saman kaikkien kulttuurien lastenraiskaajille.

...

Olemme siis kaikki samanlaisia sikoja. Tässä loppuun muutama oleellinen pointti: Karmeuksia on helpompi tehdä ihmisiä kohtaan, joita ei tunne oman heimonsa jäseneksi. Karmeuksia on helpompi tehdä vieraalla maaperällä kuin omalla. Toisissa kulttuureissa suhde naisiin on törkeämpi kuin toisissa. Ja tämä on myös muutettavissa. Vielä 1990-luvun alussa Suomessa omaa vaimoaan ei voinut raiskata. Sellainen oli lakimme mukaan mahdotonta. 100 vuotta sitten naisella ei ollut oikeutta yksityisomaisuuteensa.

Ja lopuksi se oleellisin: Ihminen on aina syyllinen vain omiin tekoihinsa, ei minkään viiteryhmänsä.

Tämä pitäisi jokaisen muistaa. Siis samalla tavalla rasistiääliöiden kuin feministiääliöiden. Kun maahanmuuttaja ei ole syyllinen kaikkien maahanmuuttajien rikoksiin, niin samalla tavalla yksikään valkoinen eurooppalainen mies ei ole syyllinen toisten valkoisten eurooppalaisten miesten rikoksiin. Kollektiivisen syyllisyyden ajatus on kaiken pahan alku. Ja siksi olen tosi huolissani siitä, että siihen koukkuun ovat menneet sekä rasistit että hyvää tarkoittavat feministit.

Totta kai ihan yhtä ääliöitä olivat persut ja muut rasistit, joiden oli hankala peittää innostustaan siitä, että jotain näin kammottavaa oli tapahtunut. Persuhan saa eniten energiaa siitä, että joku maahanmuuttaja tekee jotain kamalaa. Ei ihmisiä kiinnosta näiden raiskattujen lasten kohtalo. Ihmisiä kiinnostaa, miten ehjänä se pitää heidän omaa, haurasta maailmankuvaansa. Ihminen on siitä perverssi simpanssi, että koemme onnentunteita, kun saamme kokea olleemme oikeassa, vaikka se tuottaisi suurta tuskaa viattomille.

Ennen Oulun tapausta kuumana käynyt keskustelu suostumuksesta ja raiskauksista sai persujen liittolaisilta lähinnä näsäviisastelua bylsimisluvasta. Kun Oulun tekijöiden taustat kerrottiin, somen alhaisin äärioikeistolainen runkkurinki laukesi nisujensa päälle ja poimi sen jälkeen rusinat suuhunsa.

Toivottavasti Oulun tekijät saavat ankarimman mahdollisen tuomion. Ja jos tuomio ei ole ankara, muista, että se ei ole tuomareiden vaan poliitikkojen syytä. Ja pidetään huoli, että niillä lapsilla on kaikesta huolimatta edessään upea tulevaisuus. Ja voimia lasten omaisille.

TUOMAS ENBUSKE

Tuomas Enbuske kertoo kuinka me eurooppalaiset olemme samanlaisia lastenraiskaajasikoja, vain lähi-itäläinen/afrikkalainen alaikäisten naimiskulttuuri ja tilastot puuttuvat, mutta yhtä kaikki, se ei Enbuskea haittaa, koska Enbuske vain tietää ja tunnustautuu "samanlaiseksi siaksi". Enbuske saa kyllä tunnustaa totaalisen vieraat himonsa, vain omasta puolestaan.

Enbuske tietää myös ettei persu ole kiinnostunut tyttöjen kohtalosta, vaan on vain iloinen karmean asian tulemisesta ilmi. Tämän vuoksi persu ei saa tehdä politiikkaa, koska persu tekee politiikkaa maailmanhalaajien maailmankuvaa järkyttävällä, ikävällä asialla, josta persu on jo iät ja ajat varoitellut; jotkut kulttuurit ovat täysin epäyhteensopivia länsimaisen kulttuurin kanssa. Persulla ei voi olla tyttäriä, joiden kautta joutua eläytymään noihin karmeuksiin ja koittaa politikoida tyttäriensä, ja samalla kaikkien muiden tyttärien edun mukaisesti. Enbuske sanelee mistä persu saa ja ei saa "innostua", tai siis oikeammin raivostua, vaikka persu olisi kuinka oikeassa. Aivan kuin kivihiilenpoltosta aiheutuvilla sadoillatuhansilla tai miljoonilla ennenaikaisilla kuolemilla ei saisi "mässäillä" ja politikoida kivihiilenpolttoa vastaan. Vielä kun Enbuske kertoisi, millä tavalla tällaisia erittäin ikäviä asioita pitäisi kitkeä, jos ei nimenomaan politiikalla, etenkin kun ollaan länsimaassa.

Lainausta hieman lyhennetty.
« Viimeksi muokattu: 07.12.2018, 19:35:51 kirjoittanut kilohauli »
"Minusta Suomi on autettu, onkse 60 vuotta sitten, Afrikasta käsin. Silloin on Afrikasta lähetetty rahaa Suomeen."
"Syö paskaa ja kuole pois!”
”En kokenut siinä hetkessä valehtelevani.”
-Abdirahim Hussein

"Vuoden 2015 pakolaiset tilastoitu Ruotsissa: 163 000 tuli – 4 500 käy töissä"

Hiilivety

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 681
 • Liked: 1996
 • Kuvittelua
Lainaus
Ihminen on siitä perverssi simpanssi, että koemme onnentunteita, kun saamme kokea olleemme oikeassa, vaikka se tuottaisi suurta tuskaa viattomille.

Ei se oikeassa oleminen viattomille tuskaa tuota. Sen on tuottanut jokin muu.

dothefake

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 36 017
 • Liked: 21672
 • Imaaminoloinen kaktuslakkisetä. Rutinuiva.
Kyllä minä persuna niin mieleni pahoittaisin, jos kultamunat olisivatkin oikeita.
Reservaatin asukki.

Tomatoface

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 812
 • Liked: 3185
 • to the maximam!
Enbuske on samaa lajia uuninpankkopaviaanin kanssa. Yrittää rakentaa olemattomia olkiukkoja ja puolustaa lapsen raiskaajia.
O tempora, o mores!

skyuu

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 727
 • Liked: 1610
Jutun alkupuolta lukiessani ihmettelin että miten se Tuomas nyt noin, onko Tuomaksen sukulainen tullut rikastetuksi vai mikä on. Sitten luin jutun loppupuolen ja minulle selvisi että lennän joka vuosi Thaikkuihin panemaan pikkutyttöjä. Ollut kovia reissuja kun olen kokonaan unohtanut käyneeni perskeles.

Olen siis samanlainen sika kuin nuo Oulun lapsen raiskaajat, me kaikki ollaan vissiin joo. Täyttyyköhän kunnianloukkauksen tai kansanryhmän kiihottamisen tunnusmerkit? Itse ainakin kiihotuin...  >:(

Turden Ananias

 • Jäsen
 • *
 • Viestejä: 21
 • Liked: 61
Ääääh-plääähhhh. Tuomas rytmittelee kirjoitustaan kirosanoin ja yrittää vakuuttaa lähinnä itselleen että niinku ymmärtäis ikään ko niinko jotain. Pitkä ja vääntelehtivä tyhjänpäiväinen sananhelinä. Yrittäisi nyt edes ilman noita ääliöt/siat/ääliöt/siat/ääliöt -ämpäripäisyyksiä.

Totta kai tuollaisella asialla kuin lasten raiskaukset täytyykin tehdä politiikkaa.

Larry

 • Jäsen
 • *
 • Viestejä: 30
 • Liked: 167
Lainaus käyttäjältä: Tuomas Enbuske
Me eurooppalaiset ja amerikkalaiset lennämme vuosittain Thaimaahan ja muihin Aasian maihin tekemään asioita, joita emme ikinä tekisi oman kulttuurimme naisille. Eurooppalaiset miehet menevät Aasiaan sikailemaan, käyttämään naisia ja lapsia seksuaalisesti hyväksi niin mielikuvituksellisella tavoilla ja sellaisella volyymillä, että siinä paukkuvat tilastot ihan samalla tavalla kuin muista kulttuurista tänne tulevien rikostilastoissa. Perheenisät, jotka kotona Euroopassa peittelevät omat lapsensa illalla nukkumaan, pitelevät saman ikäisiä lapsia Phuketisssa paikallaan, jotta voivat irstailla näiden vielä kehittymättömillä lapsenkehoilla.

Eli, kun viiteryhmä on oikea, voidaan muutamien henkilöiden tekojen perusteella leimata koko yhteisö?

Nuivettunut Han-nenetsi

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 509
 • Liked: 828
 • Nuivamaisteri
En oikein tajua miksi on kauheata tehdä politiikkaa lasten raiskauksilla. Eikö poliitiikka ole juuri yhteiskunnassa esiintyvien ongelmien ratkaisua?  Ulkomaalaisten tekemien törkeiden rikosten vähentäminen on selkeästi priorisoitu korkealle persujen poliittisella agendalla, sitten ennustettavissa olleet riskit realisoituvat mutta vihervasemmisto huutaa "epistä, noi argumentoi faktoilla".  :facepalm:
Minulla ei ole mitään tekemistä islamin kanssa.

Hiilivety

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 681
 • Liked: 1996
 • Kuvittelua
En tiedä miten Enbuske yleensä kirjoittaa, mutta tuosta kiroilusta ja muiden solvaamisesta voisi ajatella, että nyt hän tuntee itsesnsä uhatuksi, ikään kuin hänen hauras maailmankuvansa olisi murenemassa. Ja niinhän se onkin: hän yrittää perustella, että persut ovat yleistämisessä väärässä,  mutta itse hän on siinä oikeassa, joten sitä miettiessä saattavat aivot mennä solmuun.

Niobium

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 380
 • Liked: 3005
 • Misantrooppi. VHM, evoluution harha-askel.
Tuomas veti kyllä nyt pohjat. Syvemmät, kuin uskoisin omasta mielestäni sössöttävän apinan esiasteelta olisin voinut odottaa.

"-kin" pääte sai taas uuden ulottuvuuden, kun muistutettiin eurooppalaisten ja amerikkalaisten seksiturismista.

Mitä helvetin kytköstä on siihen, että täällä annetaan grooming-kulttuurin nostaa päätään? Tuomas veti kyllä ihan oikeutetusti herneet nenään siinä, että arvosteli feministejä sekä Naisasialiitto Unionia aika suorasukaisesti, mutta lopulta veti taas pään pensaaseen myöntämällä että "kyllä, minä olen se sika, joka pitää teurastaa."

Sitä odotellessa, että Tuomas suorassa lähetyksessä heittää maahan koraanin sekä Naisasialiitto Unionin pyhät tekstit.

Mistä meidän pitäisi alkaa maailman pelastaminen? Kaikki tietävät, mikä on oikein ja mikä väärin. Pitääkö meidän ensin lähettää kodinturvajoukot maailmalle pidättämään ja rankaisemaan "eurooppalaiset ja amerikkalaiset" seksituristit vai pitäisikö meidän sittenkin pitää oma maamme turvattuna ja esikuvana yhteiskunnasta, jossa pidetään lapsista huolen? Täältä on käyty ottamassa mallia asiasta sun toisesta, miksi tässä kohtaa pitäisi nostaa kädet pystyyn?

Toinen vaihtoehto olisi, että Aasialaiset, kuten Tuomas taas niin näppärän laveasti asian ilmaisee, alkaisivat tuoda omaa kulttuuriaan näiltä osin tälle vuosituhannelle.

Tuomaksella ovat silmät aukeamassa, kirkas valo vain nyt kipuilee hetken, ennen kuin uskaltaa avata ne kokonaan.

Feministien sekä Naisasialiitto Unionin täydellinen vaikeneminen on uskomattoman hieno suoritus. Jonestown-meininkiä. Tai Niken lenkkarit jalkaan ja paperipussi päähän.
Suomi 101

Tämäkin teksti on kirjoitettu pöntöllä istuen. Samaa kummastakin päästä.

Oikeus sananvapauteen ja mielipiteen ilmaisuun on keskeinen perusoikeus ja avain yhteiskunnalliseen
keskusteluun.

Helsingissä 15.11.2017 Työministeri Jari Lindström

Viljami

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 2 695
 • Liked: 5270
 • Uuvattivastainen
Enbuske näkee asiat omalla tavallaan ja pitää itseään älykkönä. Minä näen Enbusken kirjoituksen omalla tavallani ja pidän häntä vihoviimeisenä ihmissaastana, Oulun lapsenraiskaajien kanssa samana lajina. Liike Nyt, onnea vaan teillekin!
"Turvapaikanhakijoiden joukossa ensin oli paljon korkeasti koulutettuja, ei ollut, paljon atk-ammattilaisia, ei ollut, paljon sitä sun tätä, mutta kun ei vaan ole ollut." - ämpee

jka

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 149
 • Liked: 6624
 • Kuka vei meidän munat?
Todella hämmentävä teksti. Siellä seassa on useitakin lauseita jossa on pointti ja heti seuraavassa lauseessa ei ole päätä eikä häntää.

vastarannan kiiski

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 800
 • Liked: 140
Enbuskelta hieno kirjoitus. Olen samaa mieltä.

A)
Moni suomalainen, ehkäpä joukossa joku persu tai jopa hommalainenkin, on käynyt Venäjällä tai Thaimaassa huorissa eikä ole aina huomannut varmistaa huoran täysi-ikäisyyttä. Siitähän ei yleensä jää kiinni eikä tosiaankaan tehdä tilastoja, joten totuutta emme saa koskaan tietää. Mutta sen verran kun olen elämässäni asioita nähnyt, näin on.
Silti kaikki suomalaiset, persut tai hommalaiset eivät ole lapsihuorien asiakkaita.

B)
Moni oululainen mamu on käyttänyt hyväkseen ja/tai raiskannut suomalaisia lapsia.
Silti kaikki mamut eivät ole lapsenraiskaajia, eivät edes kaikki oululaiset mamut.

Sellaiset feministit jotka meuhkaavat kohdasta A ja unohtavat kohdan B, ovat aivan yhtä lapsellisen kiihkotyperiä kuin ne nuivat jotka meuhkaavat kohdasta B, ja unohtavat kohdan A.

ja

C)
Jotkut maahanmuuttajaryhmät tekevät määrään suhteutettuna enemmän seksuaalirikoksia kuin kantasuomalaiset.
Silti suurin osa seksuaalirikoksista Suomessa on edelleen ihan vaan kantasuomalaisten tekemiä.

« Viimeksi muokattu: 07.12.2018, 15:55:25 kirjoittanut vastarannan kiiski »

Miniluv

 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 31 177
 • Liked: 12716
 • Big Bear Market, Now Here
Enbuskelta hieno kirjoitus. Olen samaa mieltä. 

Ole vaan. Silti Oulun tragedia olisi jäänyt tapahtumatta persulaisella maaahanmuuttopolitiikalla, kepuviherpunafeminsitisellä se tapahtui.
« Viimeksi muokattu: 07.12.2018, 15:11:15 kirjoittanut Miniluv »
"Luulisi että tähän ikään mennessä olisi edes jotain tajunnut elämästä ja yhteiskunnasta." Rosa Meriläinen, HS 30.9.2014

Viestistäsi tulee minulle ilmoitus, jos kirjoitat tekstiin @Miniluv. Tai laita yksityisviesti.

Tuomas3

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 461
 • Liked: 3056
Onkohan kirjoittaja pedofiili vai laittoiko vain tietämättömänä sanoja toistensa perään? Tuo oli selvä puolustuspuhe lapsenraiskaajien puolesta leimaamalla länsimaalainen mies sellaiseksi ja kaiken kukkuraksi tuomitsemalla kritisoijat rasisteiksi. Puolustuspuhetta oli verhottu toivomalla muka kovia tuomioita.

Suomalaisia ei ole juuri tuomittu pedofiliasta tai raiskauksista Thaimaassa, jossa kakku olisi about 15v. (Huumekaupasta ja känniörveltämisrikoksista kyllä eli suomalaisuus ei pelasta tuomioilta eikä ole selittävä tekijä.). On täysin normaalia mennä harrastamaan seksiä prostituoitujen kanssa kulttuurissa, johon se on aina kuulunut (kuten Thaimaa, Saksa, Italia...) eikä siinä ole mitään väärää. Raiskaus ja pedofilia sen sijaan on vakava rikos.

Tutkipas Embuske kuinka moni Suomessa (lapsen) raiskanneen nimi on Muhammed, vaikka sen nimisiä on vain alle 9000. Löydät Homman tilastoista. Huomaat löytäneesi jokavuotisen yleisimmän raiskaajanimen olipa kohde lapsi tai aikuinen. Tutustu sen jälkeen, minkälainen seksuaalihistoria profeetta Muhammedilla oli, jota näiden raiskaajien vanhemmat ovat ilmeisesti palvoneet päätellen nimivalinnasta. Toisissa kulttuureissa ja uskonnoissa pedofilia ja naisten seksuaalinen alistaminen on hyväksyttävää ja toisissa ei. Suomessa ja ev.lutissa ei ole.

Bellerofon

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 083
 • Liked: 3446
En oikein tiedä mitä ajatella kolumnista. En nyt yhtäkkiä tunnista suomalaista miestä lapsiseksituristina ja en ainakaan koe, että sitä voitaisiin laajentaa koskemaan kaikkia suomalaisia. Erittäin harva suomalainen on edes käynyt kaukoidässä ja heistäkin ylivoimaisesti suurin osa puolison ja perheen kanssa.
 Ymmärrän, että kolumnisti haluaa liioitella ja kärjistää, mutta siinä samalla tulee vähätelleeksi Oulun pedofiilien tekoja, minkä koen erittäin ikävänä. Enbuske syttää poliitikkoja asian politisoinnilla, mutta itse tekee siitä viihdettä. Politiikka on yhteisten asioiden hoitamista ja tällainen tapahtuma, missä yhteisön ulkopuoliset ”vieraat” sarjaraiskaavat pieniä lapsia, ei oikeuta tekemään politiikkaa, niin mikä olisi kolumnistin mielestä asia jolla politiikkaa voi tehdä? Varmaan koirankakka ojassa.
 

Tulevaisuus

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 454
 • Liked: 3100
Jotenkin ymmärrän tuomasta, kaveri on luonut uransa ja koko maailmankuvansa mokutuksen varaan. On jopa nostattanut itse itsensä älykön jalustalle ja nyt sitten tuli jotain jota ei voi tuomas poika tajuta. Tuo kirjoitus oli oikeasti jonkinlainen tuskan huuto siitä miten unelmat alkavat sortumaan. Tuomaksella on nyt vaikeaa ja meidän pitää ymmärtää, tupi hei koskaan ei ole myöhäistä tulla järkiinsä. Anteeksi et saa koskaan emmekä unohda mutta tee se itsesi vuoksi.

Jepulis

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 3 224
 • Liked: 8536
Embuske siis haluaa sanoa, että koska hän itse ja jotkut kaverinsa ovat käyneet Thaimaassa, pitää oululaisten pikkutyttöjen maksaa siitä sarjassa suoritetuilla muslimioletettujen joukkoraiskauksilla ja tämä on ihan tasapuolisesti okei?

Lainaus käyttäjältä: Embuske
Välillä toivoisin Suomen sijaan eläväni muinaisessa Babyloniassa
Sehän on mahdollista. Muuta Embuske Irakiin. Kyllä se yhä on yhtä muinainen ja ehkä vielä hieman entisaikojakin barbaarisempi kaikkialla vallitsevan islamin takia. Mutta älä nyt helvetin ääliö yritä haalia sitä tänne. 
Vihapuhe on parempi kuin lässytetty valhe.

Ida Sofia Arvopohja

 • Jäsen
 • *
 • Viestejä: 34
 • Liked: 129
Tuomas joko unohtaa (tai ei tiedä), että rintojen suurentaminen silikonilla alkoi 1940-luvulla Aasiasta, koska siellä toimivat prostituoidut saivat paremmin länsimaalaisia asiakkaita, kun kehosta tuli vähemmän lapsimainen. Lisäksi lapsibordelleja on kehitysmaissa aina ja asiakkaina ainakin Intiassa on lähinnä paikallisia. Sen sijaan Tuomas on ihan oikeassa ihmetellessään feministien hiljaisuutta. Kolmas aalto on tehnyt feminismille saman minkä natsit isänmaallisuudelle eli saanut aikaan tilanteen, jossa valtaväestö ei enää kykene erottamaan normaalia ja suotavaa isänmaallisuutta ja kansallistunnetta ääriliikkeistä, jotka perustavat toimintansa ihan muiden ideologioiden varaan kuin isänmaallisuus. Koska kolmas aalto yrittää edustaa koko feminismiä ja on siinä näkyvyytensä takia jossakin määrin onnistunutkin, täysijärkiset feministit ovat ottaneet etäisyyttä liikkeeseen ja suuri osa väestöstä pitää kaikkia feministejä jotenkin häiriintyneinä.
Tuomaksesta saamani vaikutelma on, että kyseessä on perustavalla tavalla itsetunto-ongelmainen öykkäri, jonka koulutus on vuosi jotain kansanopistoa puolivajakielle tms. erityistapauksille ja jolla luultavasti vieläkin on tapana soitella öisin Ylkkärin ja Tylkkärin toimittajatytöille, jotka sitten nukahtavat Tuomaksen jorinaa kuunnellessaan. Mikäli Tuomas ei koe olevansa riittävästi esillä mediajulkkiksena, ehkä politiikka auttaa. Mikäli Tuomas päätyy eduskuntaan tms. Liike Nyt-puolueesta , hänen uskomuksensa tilastojen tai minkään muunkaan oikean substanssin hallitsemisesta karisevat luultavasti pian ja odotettavissa on burnisloma, kirjadiili, ihquja perhepäivityksiä someen ja sarja naistenlehtihaastatteluja, joissa toistuvat sanat "pysähtyminen", *nöyrä" ja "aito". Sitten Tuomas onkin jo valmis seuraavalle rundille politiikassa naistenlehtihaastattelujen tuomilla sympatiaäänillä. Ja saanee vedettäväkseen jonkun tv-ohjelmankin. Eli ihan heti emme Tuomaksesta pääse, ikävä kyllä. Hiljaa se on vain tulevan burnislomansa aikana.     

Tavan

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 878
 • Liked: 7518
Olen sikäli samaa mieltä Enbusken kanssa, että silmitön islamvastaisuus ei ole kovin kestävä tie meille kämyille. Suuri osa islamkritiikistä voidaan muodossa tai toisessa kohdistaa myös omaan kristilliseen kulttuuriimme. Esimerkiksi 50-luvun suomalainen seksuaalimoraali muistutti enemmän islamia kuin nyky-Suomea.

Seksuaalimädätystä ei pysty kunnolla puhdistamaan, jos samaan aikaan kauhistellaan muslimien taantumuksellisuutta. Meidän itse olis syytä taantua monta pykälää!
This was my father's belief and this is also mine:
  Let the corn be all one sheaf--
And the grapes be all one vine,
  Ere our children's teeth are set on edge
By bitter bread and wine.

Jepulis

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 3 224
 • Liked: 8536
^Kuinka tyypillistä se joukkoraiskailu 50-luvun Suomessa oli? Onko yhtäkään esimerkkiä, että joku 10 hengen jammusetä-verkko vaihtelee keskenään uhreja suomiversiona?

Oisko niin, että se nyt ei ole koskaan kuulunut miltään osin tämän alueen kulttuuriin ja Embuske etunenässä yrittää vaan jälleen kerran kääntää asiaa jotenkin PS:n ja pahojen rasistien syyksi. Onhan toi E:n kirjoitus idiotismissaan kertakaikkiaan vertaistaan hakeva.
Vihapuhe on parempi kuin lässytetty valhe.

Lahti-Saloranta

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 14 282
 • Liked: 24434
 • Rinteen vaalibussi

Ole vaan. Silti Oulun tragedia olisi jäänyt tapahtumatta persulaisella maaahanmuuttopolitiikalla, kepuviherpunafeminsitisellä se tapahtui.
Tuli mieleen aamu tv:n ? lähetys jossa Heinäluoma ja Halla-aho keskusteliva tästä Oulun tapauksesta. Heinäluoma yritti vähän vesittää sitä että sattumus johtuisi maahanmuutosta käyttäen han korttia. Jussi letkautti jossain vaiheessa jotenkin siihen suuntaan että kulttuuristen ja uskonnollisten seikkojen pohdiskelusta tapauksen motiivina voi tulla juridisia seuraumuksia.
Vaikka tarkoitusperät olisivat maailman parhaat, niin monien, täysin erilaisten kulttuuritaustojen omaavien ihmisten kotouttaminen onnistuneesti ei ole mahdollista

Pakkanen

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 224
 • Liked: 4516
Olen sikäli samaa mieltä Enbusken kanssa, että silmitön islamvastaisuus ei ole kovin kestävä tie meille kämyille. Suuri osa islamkritiikistä voidaan muodossa tai toisessa kohdistaa myös omaan kristilliseen kulttuuriimme. Esimerkiksi 50-luvun suomalainen seksuaalimoraali muistutti enemmän islamia kuin nyky-Suomea.

Seksuaalimädätystä ei pysty kunnolla puhdistamaan, jos samaan aikaan kauhistellaan muslimien taantumuksellisuutta. Meidän itse olis syytä taantua monta pykälää!

Tavan. Ei millään pahalla, mutta nyt tuli kyllä reilu huti. Ja isolla marginaalilla.


Pakkanen

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 224
 • Liked: 4516
Maalla joka julistaa Enbusken älyköksi ei voi mennä kovin hyvin.

Vai kertooko enemmän niistä julistajista?😁

Olihan Ranekin kingi omissa ympyröissään😁

Waldseemüller

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 564
 • Liked: 6584
 • Je suis Reginald Denny.
Kylläpä Tuomas-poika nyt terhentää. Mitähän hänen kaapistaan on paljastumassa kun projisoi näin voimallisesti:

"Me eurooppalaiset ja amerikkalaiset lennämme vuosittain Thaimaahan ja muihin Aasian maihin tekemään asioita, joita emme ikinä tekisi oman kulttuurimme naisille."

No lopeta se sitten, senkin irstas sika.
Jos olisimme väärässä, meitä ei yritettäisi vaientaa.

Vili Länsi

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 447
 • Liked: 184
Jos itse käy raiskaamassa lapsia niin ei pidä olettaa että muutkin käy ja hyväksyy sen. Kyllä tuommoinen käytös pitää saada tuomita ja sen yleistysessä keskustella kuinka hillitä näiden pedofiilien puuhia. Kyllä Enbuske laittaa itsensä outoon valoon, ja epäilyksen alle?

Larry

 • Jäsen
 • *
 • Viestejä: 30
 • Liked: 167
Enbuskelta hieno kirjoitus. Olen samaa mieltä.

Sinänsä hienoa nähdä, että Hommalla hyväksytään valtavirrasta poikkeavatkin mielipiteet. Olen huomioinut tämän olevan yleistä "oikeistolaisilla" keskustelualustoilla. Muidenkin mielipiteiden esittäjät toivotetaan tervetulleiksi, siinä kun taas suvack-foorumeilla väärämieliset bannitaan ja keskustelu vääristä asioista kielletään. Hyvänä esimerkkinä facebookin "rento feministiryhmä", josta kenkää tulee aatteen jakaville tovereillekin mitä pienimmistä ajatusrikoksista. Vihervasemmisto vaatii kovan moderaation mahdollistavan safe spacen, jossa heidän cuck-maailmankuvaansa ei haasteta. Vaatii myös tiettyä sisua haastaa vallitseva mielipideilmapiiri, pointsit siitä.

Tämä sanottuna, tekstisi on täyttä hölynpölyä, kuten Enbuskenkin verbaalinen oksennus. Rinnastat täysin marginaalisen ilmiön, suomalaisten alaikäisiin kohdistuvan seksiturismin, maamme turvallisuutta eniten viime aikoina ravistelleeseen ilmiöön, matujen raiskausepidemiaan. Pidätkö suomalaisten lapsiseksiturismia jonain oikeana valtakunnallisena ongelmana? Tunnen itse vain muutaman Thaimaassa käyneen miehen, jotka kävivät siellä perheidensä kanssa, enkä oikein usko heidän harrastaneen lapsiin sekaantumista siellä perhelomiensa ohessa. Vaikka tuota lapsiseksiturismia jossain pienessä mittakaavassa tapahtuukin, ja onhan se aika moraalitonta touhua kieltämättä, tämä viimeisin Oulun grooming-tapahtuma esimerkiksi järkyttää yhteiskuntaa ja yhteiskunnallista turvallisuuden tunnetta aivan eri tasolla.

Kun ajatellaan tuota Oulun tapausta, eikö olekin aikamoista sattumaa, että noin vain seitsemän "yksittäistapausta" sattuivat tapaamaan toisensa? Nämä miehethän tunsivat toisensa. En oikein pysty näkemään seitsemän suomalaisen miehen kaveriporukan pohtivan illanvietossaan saunassa keppanan äärellä, miten saataisiin sopiva Liisa 10v houkuteltua snapchatin kautta ja sitten porukalla painettaisiin tätä oikein kunnolla. Tuollaisen ehdottelusta seuraisi turpasauna ja kaveripiiristä pois potkiminen. Tämä tapaus pistää väkisinkin pohtimaan, kuinka hyväksyttyä lapsiin sekaantuminen tietyissä kulttuureissa on. Ehkä suurin osa näiden kulttuurien miehistä ei sitä tee itse, ehkä julkisesti moista touhua paheksuvatkin, mutta oikeasti katsovat omassa yhteisössään sitä sormien läpi.

Vaikka Enbusken kaltaiset marxisti-cityjuntit kuinka asiaa yrittävät pyöritellä ja leimata kaikki kulttuurit samanarvoisiksi, länsimaiseen liberalismiin ja valistusfilosofiaan perustuva kulttuuri nyt vain on noin tuhat vuotta sivistyksessä näitä aavikkokulttuureja edellä.

Tavan

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 878
 • Liked: 7518
Tavan. Ei millään pahalla, mutta nyt tuli kyllä reilu huti. Ja isolla marginaalilla.

Avaisitko vähän?
This was my father's belief and this is also mine:
  Let the corn be all one sheaf--
And the grapes be all one vine,
  Ere our children's teeth are set on edge
By bitter bread and wine.

Hiilivety

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 681
 • Liked: 1996
 • Kuvittelua
Olen sikäli samaa mieltä Enbusken kanssa, että silmitön islamvastaisuus ei ole kovin kestävä tie meille kämyille. Suuri osa islamkritiikistä voidaan muodossa tai toisessa kohdistaa myös omaan kristilliseen kulttuuriimme. Esimerkiksi 50-luvun suomalainen seksuaalimoraali muistutti enemmän islamia kuin nyky-Suomea.

Seksuaalimädätystä ei pysty kunnolla puhdistamaan, jos samaan aikaan kauhistellaan muslimien taantumuksellisuutta. Meidän itse olis syytä taantua monta pykälää!

Tavan. Ei millään pahalla, mutta nyt tuli kyllä reilu huti. Ja isolla marginaalilla.

Ei tuo nyt niin kauheaa ollut. Melkein ehdin jo likettää ensimmäisen kappaleen jälkeen.

Tagit: tuomas enbuske