Kirjoittaja Aihe: Kuinka Persujen kannatuksen saa nostettua 25% vuoden 2019 eduskuntavaaleissa?  (Luettu 67500 kertaa)

writer

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 303
 • Liked: 12424
Kun nyt on paljastunut seuraavat asiat:

Suomessa on turvapaikanhakija-taustaisten miesten toimesta ollut aivan käsittämätön määrä raiskauksia eli siis vuoden 2017 raiskauksista 12% oli Irakilaisten tekemiä.
Osa Oulun raiskaajista on irakilaisia.

Tähän päälle Somalit, Afgaanit (Seinäjoella oli 5 Afgaanin tekemä 19-vuotiaan Suomalaisen tytön joukkoraiskaus ja osa Oulun raiskaajista on Afgaaneja) Eritrealaiset (osa Oulun raiskaajista on eritrealaisia), Syyrialaiset (osa Oulun raiskaajista on syyrialaisia), Espoon 3 joukkoraiskauksesta tuomittua Angolalaista jne niin ollaan jo aivan järkyttävissä lukemissa.

Häkkänen on oikeusministeri Pihvi Lindströmin tasoa ja tämä kävi ilmi kansalaisuus pois terroristeilta laista joka muotoiltu siten että juuri yhtään kansalaisuuta ei tulla poistamaan koska raja on 5 vuotta ja pitää olla toinen kansalaisuus jne. eli joko Häkkänen EI halua poistaa terroristeilta kansalaisuuksia tai todennäköisemmin hän on poliittinen broileri jota omat virkamiehet pyörittävät miten haluavat.

Mykkänen on aivan sekaisin jonka toi ilmi taas olemalla valmis "pohdiskelemaan" kansalaisuuden oittamista pois lasten raiskaajilta mutta vain jos yli 6 vuoden tuomio eli käytännössä Kokoomus on turvapaikanhakija- ja maahanmuuttaja-taustaisten lasten-raiskaajien suuri puolustaja.

Mykkänen vaatii myös kiintiöpakolaisten määrän moninkertaistamista ja on vaatinut jopa 10 000 kiintiöpakolaista vuodessa.
Oulun raiskaajissa on uutisten mukaan epäiltyinä myös kiintiöpakolaisia.

Mykkänen haluaa tuoda paljon nettosaajia eli matalapalkkaisia maahanmuuttajia joiden elämän maksaa osittain veronmaksajien kukkaro koska palkat ovat niin pienet työvoimapula-aloilla kuten siivouksessa ja ravintoloissa, pienien palkkojen ja osa-aikaisten työpaikkojen takiahan niilä on se työvoimapula mutta Mykkänen ei osaa laskea 1+1=2 kun ehdottaa ulkomaisen työvoiman tinderiä yrityksille josta voisi vain pyyhkäistä ja tuoda työntekijän Suomeen.

Mykkänen on lopettanut pakkopalautukset Irakiin ja muutenkin ollut aikaansaamaton sisäministeri eli Suomessa on 9000-10 000 hylättyä ja Mykkäsen viesti on "ei voi palauttaa".

EU-direktiivien mukaan turvapaikanhakijat voisi laittaa suljettuihin keskuksiin ja osa EU maista näin toimii, Suomessa ollaan vapaina ja vaikka keskellä yötä.

Hylätyt voisi EU direktiivien mukaan säilönottaa, Orpo, Sipilä ja Mykkänen pitävät mieluummin ihmiset vapaalla.

Uuusin paljastus oli että noin puolet Poliisin karkotetuiksi esittämistä vakavista rikoksista kuten raiskauksista ja muista väkivaltarikoksista tuomituista saavat jäädä pysyvästi Suomeen maahanmuuttoviraston pätöksellä ja näin on ollut vuosia.
Migrin tädit ja sedät tekevät "kokonaisharkinnan" ja jos on työpaikka tai opiskelupaikka tai perhesiteitä (ankkurivauva yksinhuoltajan kanssa) tai tyttöystävä niin saa jäädä Suomeen.

Siitäkin puolesta joita yritetään karkottaa  suuri osa jää karkottamatta.

GCM:ään mentiin ja kuuliaisesti ajopuuna muun Euroopan joko kieltäytyessä tai tehdessä selväksi miten he tulkitsevat sopimusta etukäteen ettei käy yllätyksiä.

Mykkäsen idea jota Orpo ja Sipilä tukevat on luovuttaa turvapaikkapolitiikka EU:lle ja luoda pysyvä väylä josta olisi jatkuva tulijoiden virta eli nämä ulkoraja-keskukset joissa saisi turvapaikan nopeasti ja sitten heti Suomeen ja muihin EU-maihin.

SDP, Vihreät, Vasemmisto ja RKP ovat vielä pahempia eli kaikille hylätyille oleskeluluvat ja muuta sekoilua vielä muiden kohtien päälle.

Kristilliset puhuvat välillä jotain sinnepäin kriittistä mutta eivät lähteneet välikysymykseen Persujen kanssa näistä asioista edes Oulun jälkeen.


Kaikki Kokoomuksesta ja Keskustasta nyt ministereinä olevat ja puolueiden johtavat poliitikot ovat aivan OK kaiken ylläolevan kanssa ja molemmat kilpailevat vihreiden ja demareiden miellyttämisessä eli tulevat liukumaan niiden suuntaan eli entistä suurempaan hulluuteen.

Ainoa vaihtoehto persuille on nousta suurimmaksi puolueeksi jos Suomi aiotaan pelastaa ylläolevalta hulluudelta.

Miten Persut nostetaan 25% puolueeksi ja tehdään Halla-ahosta pääministeri?


Miten nukkuvat herätetään?

Miten Kokoomuksen kannatus pudotetaan niin että ainakin Orpo ja Mykkänen ovat pois johdosta ja ministeripaikoilta jos Kokoomus tulee hallitukseen?
Tämä vaatisi Kokoomukselle noin 15% kannatuksen.

Miten Keskustan äänestäjät saadaan Persuihin ja Keskusta 10% puolueeksi?

Miten SDP saadaan pudotettua vuoden 2015 tasolle eli 14% nykyisestä 21%?

Miten suomalaiset saadaan huomaamaan että Vihreät eivät oikeasti tajuan mistään mitään ja kannatus jonnekin 5% tienoille?


Fakta on että tässä on 4 kuukautta aikaa tehdä kaikkien aikojen poliittinen ihme ja saada Suomi ja Persut kaikkien Euroopan medioiden etusivuille?

Miten tämä ihme saadaan aikaan?


Ideoita, perusteluja, huomioita jne.

Jos sinulla on hyvä idea kirjoita se ja myös keskinkertaiset ideat julki koska niistä voi kehittelyllä tulla todella hyviä.

Jos jätät äänestämättä niin autat silloin muita puolueita ja eniten sinun äänestämättä jättämisestäsi hyötyy vaalit voittava puolue.

Ne persujen kannattajat jotka jättivät äänestämättä 2015 tukivat käytännössä äänestämättä jättämisellään Keskustaa ja ne jotka jättävät äänestämättä 2019 tukevat Demareita ja Kokoomusta.

Hämeenlinnan Oraakkeli

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 15 260
 • Liked: 10721
 • لا يوجد إله غيره من الشيطان والنبي محمدا أو خادمته
25 prossaa seuraaviin vaalehin?? Hmmm. vastaus on että ei mitenkään. Ja jos kannatuksen haluaa saada nousuun niin resepti on helppo.
A tuote kuntoon
B tämän markkinointi kuntoon.
Politiikassa politiikka on se tuote. Ja puolue se jossa sitä toteutetaan.

Paawo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 479
 • Liked: 10055
 • Hädänalainen rap-muusikko
Mikä tahansa tavoite ja keinot ovatkin niin etukäteen ei niitä kovin julkisesti kannata rummuttaa.

Ideoita tietenkin kannattaa heitellä ilmaan mutta jo siinäkin piilee riskinsä. Seinillä on korvat.
Ylläoleva teksti on kiihtymystilassa kirjoitettua uhoamista. KKO:2017:52

"Ei ole mahdollista houkutella parhaita osaajia, jos samalla pyllistetään kaikille, jotka pökkäävät silmään katukuvassa." - Rosa Meriläinen 2023

"Mun mielestä valta on ihanaa!" - Eva Biaudet 2021

Psalmi 12:6-10

Leostoa

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 062
 • Liked: 4510
En ole tavannut uskoa lyhyen aikavälin ihmeisiin. Käytännössä se vaatii jatkuvaa näkyvyyttä sekä hyvin aktiivista, suorastaan aggressiivista otetta epäkohtiin ja vaihtoehtojen rummuttavaa esiintuomista. Mitä näihin lapsenraiskaajaprofeetan seuraajien tekosiin tulee niin erittäin hyvin on persut olleet hyökkäysasemissa, välikysymystä puuhaamassa, mediassa suukapulat naamalla yms. Sama meininki muissakin epäkohdissa tilanteen mukaan ja omat vaihtoehdot esille niin siitä se lähtee. Omien vaihtoehtojen näkyvyys valtamediassa on toisaalta persuista johtumaton ongelma, minkäs teet jos ei tule kutsua vaalitenttiin jossa haittamaahanmuuttoa edistäviä ja kotimaata kuristavia globalisteja sitten hehkutetaan valtamedian toimesta. Täytyy siis olla tarjolla tietoa omasta takaa sitä etsivälle, no onhan noita persujen tuumaustunteja, videota ja artikkelia Suomen Uutisissa.

« Viimeksi muokattu: 14.12.2018, 20:09:53 kirjoittanut Leostoa »
Älä husuta lähimmäistäsi!

Tabula Rasa

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 25 026
 • Liked: 18868
 • Kuka jos en minä
Kovaan ääneen hallituksen typeryyksiä torppaamaan, esim tämä bensanmyynti loppuu 2040-luvulla tasoinen typeryystuoden ne faktat esiin ettei suomessa jokaisella ole omaa julkista ajoneuvoa. Kunnon oppositiotyöskentelyä. Nyt on ollut melko pitkään melko hiljaista. Organisointia ja tiedonvälitystä puolueen sisällä parannettava, pitäisi olla aina joku joka on aiheessa kuin aiheessa valmiina, eikä niin että arvotaan pitkään että kuka nyt sanoo mitäkin jne.
Hedelmistään puu tunnetaan.

''UPMn Kyselytutkimuksessa 40 prosenttia ei sisäistänyt sitäkään että puu on vessapaperin ja pahvin raaka-aine.''

Peltipaita

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 359
 • Liked: 11441
 • Politiikan tutkija ja taidekriitikko
Perustulon ajaminen. Olen aiemmin ollut vähän vastaan ko. mallia mutta perustulohan on jo käytännössä kaikilla venkuloilla ja mamuilla +harkinnanvaraiset vielä päälle. Perustulo auttaisi oikeasti kantasuomalaisia ja veisi pohjan aktiivimalleilta ja muilta nöyryytyksiltä. Kokoomus, demarit ja keskustaeliitti vastustaa perustuloa joten siksikin sitä kannattaisi ajaa. Profiloitumisen paikka.
« Viimeksi muokattu: 14.12.2018, 20:26:37 kirjoittanut Peltipaita »
"Kumiluodit ovat hyväksyttävyyden rajoilla"  sanoi Matti Vanhanen, kun Kataloniassa haluttiin saada mielipide selville äänestämällä.

mökkihöperö

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 730
 • Liked: 1390
Ei mitenkään. Mission impossiple. Vaikka arabit räjäyttäisi ydinpommin Helsingissä ja SDP ilmoittaisi että seuraavalla hallituskaudella EUsta tehdään liittovaltio niin silti ei tulisi kuin max 20%

Tavan

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 363
 • Liked: 14040
Teemu Selänteen pitäisi tehdä peliliike ja liittyä perussuomalaisiin uudenmaan ääniharavaksi. Lisäksi kansan palvoman Sauli Niinistön pitäisi sanoa, että äänestäkää persuja, koska kaikki muut puolueet ovat suomensyöjiä.
This was my father's belief and this is also mine:
  Let the corn be all one sheaf--
And the grapes be all one vine,
  Ere our children's teeth are set on edge
By bitter bread and wine.

mökkihöperö

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 730
 • Liked: 1390
Asetettaisko tavoite vuoteen 2023?

Resepti: oppositiossa ainoastaan kepu ja ps. Hallituksen politiikka on muuten punavihreää paitsi että yksityistetään kokoomuksen malliin. Arabia lappaa rajan yli 20k/vuosi mutta maahanmuuttolakeja löysätään. Bensan hinta nousee 50snt. Italian talous romahtaa ja suomalaiset laitetaan maksamaan. 2022 iskee jäätävä lama. PS vastustaa kaikkea tätä kovaa ja jatkuvasti

Noin.

Radio

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 765
 • Liked: 5401
 • Radiomiina
Näin se valitettavasti menee tämä missio. Suomen kansa on niin saatanallisen tyhmää ja anteliasta toisten velkojen maksajaa! Luulevat (EU-) herranpelon olevan viisauden alku. Työväenpuolueet kokoomus ja demarit sekä jyväjemmarien tupailtauunot rulettaa. Viherhomepeet huijaa urakalla. Svenskatalande bättrefolk ja kristilliset säestää. Vasemmistoliitto nauraa päälle.
Persujen vaalikassakin taitaa olla sinolien patjan alla. Vaalityötä vaan vaikka sitten talkoilla.

Kim Evil-666

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 13 613
 • Liked: 66248
 • 'Hvis lyset tar os'
Oikeampi kysymys kuuluu: kuinka suomalaisten ihmisten keskimääräistä nuivuutta saadaan nostettua. Vielä oikeammin: kuinka kansallismielisyys saadaan valtavirtaistettua kansalaisten ajatteluun. Jos ja kun kansallismielisyys saadaan osaksi kansalaisten ajattelun ydintä, (siis yli puolue rajojen) silloin koko sotku alkaisi muotoutua kuin itsestään oikeaan suuntaan.

Ilman kansalaisten ajattelutavan muutosta, ei kansallismieliseksi itseään tituleeraavan puolueen kannatus tule yltämään kovinkaan mairitteleviin mittoihin. Mielestäni Persujen tärkein tehtävä onkin kansallismielisen agendan propagoiminen. Miten se siinä onnistuu, korreloi kohtuu suoraan äänisaaliin kanssa.

Kansallismielisen puolueen tulee ajaa kansallismielistä agendaa ilman sitä vesittäviä kompromisseja. Liialliset vesittämiset ajavat kansallismielisiä tahoja toisaalle, sillä kansallismielisyys on periaate josta ei tingitä. "Oma linja tulee pitää henkeen ja vereen."

Ei ole mitään hokkuspokkus temppuja.

PS. Ainakaan mitkään Tuupaiset eivät ole omiaan nostamaan puolueen kannatusta. Puolue tulisi siivota kunnolla, eikä pelkästään rätillä pyyhkiä suurimpia pölyjä.
Pohjoinen Perkele! Arktisen alueen Eko-Mörökölli!
Oma polku- kiveen hakattu!

"Tässä on viisaus. Jolla ymmärrys on, se laskekoon pedon luvun; sillä se on ihmisen luku. Ja sen luku on kuusisataa kuusikymmentä kuusi."

Tavan

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 363
 • Liked: 14040
Miten valkoisessa Suomessa henkipattoina majailleet marxilaiset onnistuivat tappamaan valkoisen Suomen ydinarvot 'koti, uskonto, isänmaa' ja kääntämään kaiken päälaelleen?

Meidän suvakki-Suomen henkipattojen pitää oppia kulttuurimarxilaisilta ja vastata tuleen tulella.
This was my father's belief and this is also mine:
  Let the corn be all one sheaf--
And the grapes be all one vine,
  Ere our children's teeth are set on edge
By bitter bread and wine.

VeePee

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 734
 • Liked: 6052
Miten Persut nostetaan 25% puolueeksi ja tehdään Halla-ahosta pääministeri?

Fakta on että tässä on 4 kuukautta aikaa tehdä kaikkien aikojen poliittinen ihme ja saada Suomi ja Persut kaikkien Euroopan medioiden etusivuille?

Vähän hankala se on toisten puolesta tehdä asioita. Hallis on ollut aika pitkään puolueen johdossa joten aikaa olisi ollut toimia vaikka miten paljon. Vähän on jäämässä myöhäiseen toimiin aktivoituminen.

Toivottavasti persut pärjää hyvin, mutta vahvasti epäilen edellisten vaalien kusetusten jälkeen unisten äänestäjien heräilevän kovin sankoin joukoin uurnille.

ÄmTeeAa

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 357
 • Liked: 6623
Alan pikkuhiljaa ymmärtää, miksi sotaveteraanit olivat helvetin vihaisia 80-luvulla, kun viinaa joivat.

Lienevätköhän ymmärtäneet silloin, mitä on tapahtunut ja mitä vielä tapahtuu. Eivät voineet tehdä asialle mitään ilman avointa kapinaa, johon taas nuoremmat eivät olisi lähteneet, ja toisaalta NL olisi varmasti puuttunut siihen. Kyse on siis kommunistisen Neuvostoliiton Suomen painostamisesta, missä julkisiin virkoihin sekä muualle, kuten yliopistoihin ja oikeuslaitokseen pyrittiin valitsemaan sopivimmat tyypit (= kommarit). Niillä pyrittiin sabotoimaan oikeuslaitoksen ja opetuslaitoksen toimintaa niin pitkälle kuin mahdollista.

Näiden tyyppien tehtävänä oli yrittää saada julkinen mielipide pois vahvasta kansallistunnosta sekä muusta isänmaallisuudesta ja rikkoa yhtenäisyyttä muutenkin. Se ei silloin onnistunut vanhempien ansiokkaan kasvatustyön ansiosta, ja toisekseen siksi, että nämä tyypit erottuivat sangen helposti muusta porukasta. Tietoa siitä, mitä NL:n puolella tapahtui, kulki paljon puskaradion kautta, kuten toisaalta nykyäänkin EU:n osalta. Vaihtoehtomedia on tässä asiassa osottautumassa luotettavammaksi. Mutta kun NL hajosi, Suomessa EI tapahtunut sellaista korjausliikettä, missä noihin paikkoihin pesiytynyt porukka olisi heitetty sieltä helvettiin kuten olisi kuulunut. Tämä saattaa liittyä 90-luvun talouslamaan, kun oli silloin muutakin murehtimista. Sinänsä olen kuullut myös, että suomalaisten olisi pitänyt nousta kapinaan 90-luvun lamassa, ja näin 20 vuotta myöhemmin katseltuna arvio vaikuttaa kyllä enemmän oikealta, kuin väärältä.

Sitten tulikin EU, ja kaiken piti olla paremmin. Aika monelle asia kuitenkin paketoitiin täysin erillä tavalla. Ei ollut mitään puhetta siitä, että EU pyrkisi tekemään ja jatkamaan täysin samalla linjalla yrittäen hävittää kansallistunnon. Nyt meidän oikeuslaitoksissa istuu EDELLEEN sellaista porukkaa, jota ei sinne olisi koskaan pitänyt päästää. NL:n romahtaessa Suomen olisi pitänyt pyyhkiä NL:n aikana tehdyillä laeilla perseensä, mutta ongelma oli ilmeisesti siinä, että täällä ei koskaan mennyt niin huonosti, että siihen olisi ollut pakottavaa tarvetta. Kiitos sosiaaliturvan.

Tämän takia meno lienee nykyään mitä on. Päälle sitten vielä tuohon aikaan väsätty sosialistinen hoivausvaltio, joka romuttaa kaiken motivaation niiltä, jotka osaavat. Se ei palkitse siitä mistä pitäisi palkita, ja rankaisee niitä jotka onnistuvat. Välistävetäjiä löytyy joka hallinnon rattaalle. Eli vaikka matut saataisiinkin helvettiin täältä, ei tämä siitä huolimatta taida parantua ilman perusteellista lamaa. Pakko palata takaisin perusasioiden äärelle. Liian monelta on liialliseksi paisuneen sosiaaliturvan takia unohtunut, että täällä 63:n leveysasteen kohdalla yhteiskunnassa jokaisen panoksella on merkitystä. Jos liian iso osa jää muiden elätettäväksi, maksajat nostavat nykypäivänä kytkintä.

Kansallistunnon nostamiseen kultamunat toimivat kyllä parhaiten. Oletan, että kansallisvaltiot tulevat lähiaikoina voimakkaasti Euroopaan takaisin. Ongelma on kuitenkin siinä, että Suomen osalta se ei riitä. Pitkään kestäneen sosialistipelleilyn vuoksi täällä pitäisi tehdä täysremontti oikeuslaitokseen sekä opetusministeriöihin, mahdollisesti myös puolustusministeriöön. Ministeriöiden korkeimmat virkaatekevät pitäisi irtisanoa kaikki, ja alottaa alusta. On myös todettava tosiasiat, että kuten yrityksissäkin, maata kannattelee todellisuudessa alle 10 % porukasta. Loput kulkevat siinä mukana. Mikäli haluatte että menee jatkossakin hyvin, ne alle 10 % kannattaa pitää tyytyväisinä, eikä jatkuvalla syötöllä heitellä kapuloita rattaisiin. Ja tämä 10 %:n toiminta ei tarkoita laittomuuksien läpikatselua heidän osaltaan, vaan sitä, että työn täytyy kannattaa tekijälleen. EDIT: Ymmärrän kyllä, että jollain tavalla on huolehdittava heikompien edellytyksistä pienessä maassa. Tämä on OK minulle. Mutta se kuinka paljon siihen nykyään menee rahaa, ei ole. Kuten Amerikassa on tapana sanoa, keräjäläiset ottavat sen mitä annetaan - heillä ei ole oikeutta vaatia onnistuneilta sellaista osuutta kakkuun, mitä onnistuneet eivät ole itse valmiita antamaan.

Puolueista PS on ainoa, joka voi tehdä puoliakaan näistä muutoksista. Tällä hetkellä näyttää kuitenkin siltä, että pidetään kurssi vasemmalla sosialismissä. Se voi olla äänestäjämäärän optimointia, mutta tämä ei todellisuudessa ratkaise ongelmaa niin pitkälle kuin minä asian näen.
« Viimeksi muokattu: 14.12.2018, 21:19:43 kirjoittanut ÄmTeeAa »

Viimeinen suomalainen

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 269
 • Liked: 12282
 • "Yhdessä eteenpäin"
Jakamalla Halla-ahon kuvalla varustettuja ämpäreitä! Helvetti, tuollaisesta voisin jo vähän maksaakin.
PS. Paitsi ei mun tartte miettii mitä puoluetta äänestän
Viimeinen maastalähtijä sammuttaa valot.

guest15586

 • Vieras
Miksi 25% takaisi Halla-aholle pääminísterin paikan?

Laskentanuiva

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 324
 • Liked: 2145
 • Mämmi on mielestäni rasismia
Vastaus: ei mitenkään, näin nopeasti.

(Media tekee kaikkensa ettei Jussi ja kumppanit pääse edes pääministeritentteihin. Siellä on vihreitten Haavisto tilalla, joka on vasta 6: ksi suurin puolue eduskunnassa siis vihreät...jopa siniset ovat suurempi puolue)

MUTTA, politiikka on pitkän tähtäimen työtä ja omat odotukset ovat vuodessa 2023, jolloin pukkaa superjytkyä ja tuo 25% on lähtöviiva..

"Monilla on asioihin vain yksi näkemys, vaikka kuinka sanotaan, että ollaan suvaitsevaisia." - Teemu Selänne
(HS 31.1.2017)

Hämeenlinnan Oraakkeli

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 15 260
 • Liked: 10721
 • لا يوجد إله غيره من الشيطان والنبي محمدا أو خادمته
Näin se valitettavasti menee tämä missio. Suomen kansa on niin saatanallisen tyhmää ja anteliasta toisten velkojen maksajaa! Luulevat (EU-) herranpelon olevan viisauden alku. Työväenpuolueet kokoomus ja demarit sekä jyväjemmarien tupailtauunot rulettaa. Viherhomepeet huijaa urakalla. Svenskatalande bättrefolk ja kristilliset säestää. Vasemmistoliitto nauraa päälle.
Persujen vaalikassakin taitaa olla sinolien patjan alla. Vaalityötä vaan vaikka sitten talkoilla.
Se on jännää että Suomen kansa on tyhmää mutta kansallismieliset eivät. Varsinkin kun näiden kansallismielisten pienpuolueiden teema matut vittuun sanoman lisäksi on lähinnä salaliitoista höpinää.
De Wittit ja kumppanit on paskaa josta persut ovat onneksi pysyneet erossa.

Mutta perussuomalaiset puhuvat lähinnä maahanmuutosta ja äänestäjien arkeen vaikuttavat asiat jäävät kakkoseksi ja äänet saamatta. Jos kansallismieliset olisi oikeasti penaalin terävimpiä kyniä niin persuilla olisi paras talous ja työllisyysohjelma ja sitä rummutettaisiin kaikkialla vielä sen jälkeenkin kun viesti on mennyt perille. Tällä lailla kannatus lähtisi lentoon.

Viimeinen suomalainen

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 269
 • Liked: 12282
 • "Yhdessä eteenpäin"
Mamutus, mokutus ja pakkoEurostoliitto tietty vihollinen #1. Tuosta ilmasto- ja autoilunvihaamisvöyhötyksestä vielä kun nyt ottaisivat kopin. Siinä on ääniä jaossa. Kaikki Kehä 3:n ulkopuolella asuvat vihaavat sähköautohypetystä ja maailman kalleimman autoilun kulujen lisäämistä.
Viimeinen maastalähtijä sammuttaa valot.

kriittinen_ajattelija

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 793
 • Liked: 11605
 • Punavihreäkriittinen
Persujen pitää puhua muustakin kun maahanmuutosta koska maahanmuuttolässytyksellä ei saada kun 10% kannatus. Kunnon populistinen ohjelma vaan, mallia vaikka viiden tähden liikkeen ja pohjoisen liigan ideologiasta Italiassa.

Lisäksi joittenkin pitäisi tehdä hieman kyseenalaisia juttuja, että yli 25% kannatus varmistuisi. En puhu näistä asioista sen enempää.
Fear leads to anger. Anger leads to hate. Hate leads to suffering." - Master Yoda

MiljonääriPlayboy

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 846
 • Liked: 16660
Näin se valitettavasti menee tämä missio. Suomen kansa on niin saatanallisen tyhmää ja anteliasta toisten velkojen maksajaa! Luulevat (EU-) herranpelon olevan viisauden alku. Työväenpuolueet kokoomus ja demarit sekä jyväjemmarien tupailtauunot rulettaa. Viherhomepeet huijaa urakalla. Svenskatalande bättrefolk ja kristilliset säestää. Vasemmistoliitto nauraa päälle.
Persujen vaalikassakin taitaa olla sinolien patjan alla. Vaalityötä vaan vaikka sitten talkoilla.

Näin se valitettavasti menee. Nytkin ollaan gallupien mukaan nostamassa jumalauta DEMARIT suurimmaksi puolueeksi. Lyhyt on kansan muisti. Äkkiä ne Kaasuputki-Paavon veivaukset ja Verkkosukan Kreikan seikkailut on taas unohdettu. Sitten taas vaalien jälkeen neljä vuotta ihmetellään ja kirotaan, kun verot nousee, hinnat nousee, velka lisääntyy, byrokratia lisääntyy, elätettävät lisääntyy. Ja sitten kun on taas uusien vaalien aika, niin eikös sitten taas olla SuoKustaa tai Kansainvälistä Sekoomusta äänestämässä pää märkänä. Ja sitten taas demareita. Ja niin edelleen.

Eli vastauksena kysymykseen, miten Persujen kannatuksen saa nostettua 25% tasolle: EI MITENKÄÄN. Suomen kansa on vaan suurimmaksi osaksi niin saatanan tyhmää toppahousua, että ei niihin mikään järkipuhe tehoa. Niille tuntuu riittävän, että VVO:n vuokrakaksiosta voi sillä leasing-skodalla ajella viikonloppuisin Prismaan ostamaan kartellihintaisia halpis-elintarvikkeita, koska käteen jäävästä palkasta ei muuhun jää rahaa. Mutta ONNEKSI niillä palkasta pidätetyillä verorahoilla saadaan ylläpidettyä suhteellisesti maailmaan suurimpiin kuuluva virkamiesarmeija, joka sitten kertoo musikoille miten pitää elää ja ajatella. Ja saadaan naapuriin asutettua Mobutoja ja mustalaisia.

Suomen kansalla ei poliittisessa mielessä ole mitään tulevaisuutta, ellei kansa tajuaa, että Kokoomus, Demarit, Keskusta, Vihreät, RKP ja Vasemmistoliitto ovat itseasiassa yksi ja sama, suuri viher-vasemmistolainen virkamiespuolue.
PolPolle tiedoksi:
A) kaikki kirjoittamani on sarkasmia
B) Vous êtes des collaborateurs

Faidros.

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 28 240
 • Liked: 25731
 • Blues for Allah
Eduskuntatalo räjäytetään, eikä tekijöistä ilmoiteta tuntomerkkejä.
Kun yksi ihminen kärsii harhasta, sitä sanotaan hulluudeksi. Kun monta ihmistä kärsii harhasta, sitä sanotaan uskonnoksi. -Robert M Pirsig-
Millainen luonne 2000-luvun mekaanikolla pitäisi olla,jotta hän sietäisi koneiden päälle kasattuja elektronisen hevonpaskan kerrostumia.
-Matthew B.Crawford-

Jochanan

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 141
 • Liked: 707
Ei millään. Suomi ei tule seuraamaan yleiseurooppalaista trendiä, koska täällä ei ole riittävän valovoimaisia johtajia. Tämän olen tainnut sanoa joskus aiemminkin, mutta sanotaan uudelleen, koska kertaus on opintojen äiti. Tietenkin mahdollisuudet kasvavat hivenen, jos seuraavan 4 kuukauden aikana puhkeaa sota, talous romahtaa, seuraa luonnonkatastrofi tms. Sarja terrori-iskuja voi myös auttaa.

Suomi nyt vaan on semmonen maa, että täällä ei kansa nouse barrikadeille, kuten Ranskassa. Kansa on niin jäyhää ja jäykkää kuin olla ja voi. Tämän voin sanoa syvällä kokemuksen rintaäänellä. Olen koko ikäni seurannut mm. suomalaisten hengenilmaisua. Tätä kansaa ei vaan kerta kaikkiaan saa syttymään.

Paitsi ehkä minä. Eräänä päivänä.  ;D
« Viimeksi muokattu: 14.12.2018, 22:38:10 kirjoittanut Jochanan »

andrus

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 860
 • Liked: 1518
Suomi on tutkitusti maailman onnellisin maa, joten vähissä on kortit persujen kannatuksen nousulle lyhyellä tähtäimellä.
"SDP aina tehny sillai, et se pistää käden jätkän taskuun ja syö sen laskuun" - Teuvo H.

Hämeenlinnan Oraakkeli

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 15 260
 • Liked: 10721
 • لا يوجد إله غيره من الشيطان والنبي محمدا أو خادمته
Näin se valitettavasti menee tämä missio. Suomen kansa on niin saatanallisen tyhmää ja anteliasta toisten velkojen maksajaa! Luulevat (EU-) herranpelon olevan viisauden alku. Työväenpuolueet kokoomus ja demarit sekä jyväjemmarien tupailtauunot rulettaa. Viherhomepeet huijaa urakalla. Svenskatalande bättrefolk ja kristilliset säestää. Vasemmistoliitto nauraa päälle.
Persujen vaalikassakin taitaa olla sinolien patjan alla. Vaalityötä vaan vaikka sitten talkoilla.

Näin se valitettavasti menee. Nytkin ollaan gallupien mukaan nostamassa jumalauta DEMARIT suurimmaksi puolueeksi. Lyhyt on kansan muisti. Äkkiä ne Kaasuputki-Paavon veivaukset ja Verkkosukan Kreikan seikkailut on taas unohdettu. Sitten taas vaalien jälkeen neljä vuotta ihmetellään ja kirotaan, kun verot nousee, hinnat nousee, velka lisääntyy, byrokratia lisääntyy, elätettävät lisääntyy. Ja sitten kun on taas uusien vaalien aika, niin eikös sitten taas olla SuoKustaa tai Kansainvälistä Sekoomusta äänestämässä pää märkänä. Ja sitten taas demareita. Ja niin edelleen.

Eli vastauksena kysymykseen, miten Persujen kannatuksen saa nostettua 25% tasolle: EI MITENKÄÄN. Suomen kansa on vaan suurimmaksi osaksi niin saatanan tyhmää toppahousua, että ei niihin mikään järkipuhe tehoa. Niille tuntuu riittävän, että VVO:n vuokrakaksiosta voi sillä leasing-skodalla ajella viikonloppuisin Prismaan ostamaan kartellihintaisia halpis-elintarvikkeita, koska käteen jäävästä palkasta ei muuhun jää rahaa. Mutta ONNEKSI niillä palkasta pidätetyillä verorahoilla saadaan ylläpidettyä suhteellisesti maailmaan suurimpiin kuuluva virkamiesarmeija, joka sitten kertoo musikoille miten pitää elää ja ajatella. Ja saadaan naapuriin asutettua Mobutoja ja mustalaisia.

Suomen kansalla ei poliittisessa mielessä ole mitään tulevaisuutta, ellei kansa tajuaa, että Kokoomus, Demarit, Keskusta, Vihreät, RKP ja Vasemmistoliitto ovat itseasiassa yksi ja sama, suuri viher-vasemmistolainen virkamiespuolue.
Mitäs jos vaihtaisit tuon suomen kansan tilalle perussuomalaiset. Sitten olisi enemmän oikein.

Hämeenlinnan Oraakkeli

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 15 260
 • Liked: 10721
 • لا يوجد إله غيره من الشيطان والنبي محمدا أو خادمته
Persujen pitää puhua muustakin kun maahanmuutosta koska maahanmuuttolässytyksellä ei saada kun 10% kannatus. Kunnon populistinen ohjelma vaan, mallia vaikka viiden tähden liikkeen ja pohjoisen liigan ideologiasta Italiassa.

Lisäksi joittenkin pitäisi tehdä hieman kyseenalaisia juttuja, että yli 25% kannatus varmistuisi. En puhu näistä asioista sen enempää.

No ei mitään epärealistista populistipaskaa. Jos persut jauhaisi kokoajan siitä että 9€ päivä paskaharjoittelut ja kokeilut lopetetaan ja sen tilalle tulisi palkkatuki, niin se jo toisi pari pykälää lisää kannatusta. helppo ja yksinkertainen keino. Samoiten aktiivimallin hylkääminen ja työllisyyden parantaminen lisäämällä hyväpalkkaisia töitä toisi  toisen 2 % lisää. Näin helpolla päästäisiin jytkylukemiin.

Kremppamestari

 • Vieras
Persuista, kristillisistä ja kepulaisista pitäisi muodostaa konservatiivinen puolue. Erillisinä ja kapean agendan omaavina ne eivät pärjää vihervassareille ja globalisteille.

Make M

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 503
 • Liked: 4747
Persujen pitää puhua muustakin kun maahanmuutosta koska maahanmuuttolässytyksellä ei saada kun 10% kannatus. Kunnon populistinen ohjelma vaan, mallia vaikka viiden tähden liikkeen ja pohjoisen liigan ideologiasta Italiassa.
-----

Nehän puhuu muustakin kuin maahanmuutosta. Media vaan ei ole koskaan kiinnostunut siitä muusta persujen kohdalla. Paitsi tietysti silloin kun joku persu sattuu käyttäytymään epäsopivasti.

Toisaalta, toki haittamaahanmuutolla on vahva yhteys lähes kaikkeen yhteiskunnassamme, eli mm. turvattomuuteen, velkaantumiseen, pisatuloksiin, asumisviihtyvyyteen, tuloerojen kasvamiseen, vääristä kohteista karsimiseen ja vääriin kohteisiin panostamiseen ym. ym..

Persut ovat ainoa eduskuntapuolue, joka tuo tämän ilmeisen yhteyden selvästi esiin.

Hämeenlinnan Oraakkeli

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 15 260
 • Liked: 10721
 • لا يوجد إله غيره من الشيطان والنبي محمدا أو خادمته
Persujen pitää puhua muustakin kun maahanmuutosta koska maahanmuuttolässytyksellä ei saada kun 10% kannatus. Kunnon populistinen ohjelma vaan, mallia vaikka viiden tähden liikkeen ja pohjoisen liigan ideologiasta Italiassa.
-----

Nehän puhuu muustakin kuin maahanmuutosta. Media vaan ei ole koskaan kiinnostunut siitä muusta persujen kohdalla. Paitsi tietysti silloin kun joku persu sattuu käyttäytymään epäsopivasti.

Toisaalta, toki haittamaahanmuutolla on vahva yhteys lähes kaikkeen yhteiskunnassamme, eli mm. turvattomuuteen, velkaantumiseen, pisatuloksiin, asumisviihtyvyyteen, tuloerojen kasvamiseen, vääristä kohteista karsimiseen ja vääriin kohteisiin panostamiseen ym. ym..

Persut ovat ainoa eduskuntapuolue, joka tuo tämän ilmeisen yhteyden selvästi esiin.

Tuo on 100% hevonpaskaa, Media-ajasta puolet kulutetaan netissä. Ja jos haluaa nähdä persujen kommentteja talous ja työllisyysasioista niin niitä saa hakemalla hakea.

L.N

 • Vieras
Pitkään uskoin demokratiaan, mutten enää. Uskoin, että kupla puhkeaa, suvakit häviää ja järki voittaa.

Eli suomeksi: Olen ollut siinä luulossa, että kun maassa tapahtuu tarpeeksi pahaa haittamaahanmuuton takia, silmät aukeavat ja ihmiset äänestävät persuja. Ei ole tapahtunut, eikä tule tapahtumaan.

Luulin ja toivoin myös, että kun J H-a nousi puheenjohtajaksi ja uuvatit lähti mäkeen, persujen kannatuksen nousevan raketin lailla ylöspäin. Ei tapahtunut.

Itse kysymykseen: Mun mielestä persujen ei pitäisi säästellä sanojaan, eikä ajatuksiaan. Ei mitään hissuttelua, vaan iso mekkala päälle asioista suoraan ja Suomen kielellä. Pitäisi tykittää menemään niin perkeleesti. Auttaisiko tämä nousemaan +25% puolueeksi? Tuskinpa, mutta olisi sekin kortti katsottu. Ei tuon 10% kanssa tapahdu hevon persettäkään.

Ehkäpä demokratian tie on kuljettu loppuun tämän asian suhteen? Tarvittaisiin jotain muuta. Rajua ja radikaalia.

Ite meinaan menettää mielenterveyteni lopullisesti näitä asioita pyöritellessäni. Asiat tulevat uniini aamuyön pikkutunneilla ja aamulla kun avaa telkkarin tai kännykän, niin unet ovatkin tosia. Itku on tullut pari kertaa ja koko ukko on ihan lyöty paska, johtuen ihan siitä, ettei minulla ole pienintäkään mahdollisuutta vaikuttaa asioihin, vaan sitä joutuu vaan seuraamaan sivusta kun hulluus jatkuu ja jatkuu.