Kirjoittaja Aihe: Kuinka Persujen kannatuksen saa nostettua 25% vuoden 2019 eduskuntavaaleissa?  (Luettu 35538 kertaa)

hulaq

 • Global Moderator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 3 438
 • Liked: 4338
 • The sloganist
Hyvä avaus, hyviä asioita, mutta mikä estää taas vihervassarisuvakkia ulvomasta "yhden asian puolue ei pärjää" varsinkin jos/kun sitä PSn johto myös sanoo, että muutakin osataan.

PS jos joku Jussin johdolla varmasti saisi asiat oikeaan kuosiin ja parempaan päin, mutta kun se suvakkimedia, joka pyörittää perkele minun palkalla isoa älämölöä ja jota kaikenlisäksi vielä se 50-80% suomalaisista kuuntelee ja uskoo silmittömästi ja sokeasti, niin mitä tässä voipi tehdä? Tai mitä MUUTA tässä voi tehdä? Kaikki persut tai ei-persut vaiennetaan.

Iudex illius ero

Jochanan

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 141
 • Liked: 697
Media vaan ei ole koskaan kiinnostunut siitä muusta persujen kohdalla.

On ihan turha lässyttää siitä, että media ei ole kiinnostunut, ikään kuin syy olisi yksin median. Mediaa kiinnostaa se, mikä kansaakin kiinnostaa. Jos ei ole mitään kiinnostavaa, media ei kiinnostu. As simple as that!

On ihan turha luulla, että jokin tietty, yksi media pystyisi näinä medioitumisen päivinä pimittämään kansalta kiinnostavaa tietoa tai ohjaamaan kansan mielipidettä julkaisemalla vain oman agendansa mukaisia juttuja, koska tiedotuskanavia ja eri medioita on tuhansia. Kertoo puhtaasti pelisilmän puutteesta, että persut eivät saa mediaa kiinnostumaan muusta kuin maahanmuutosta.


sivullinen.

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 14 068
 • Liked: 8940
 • Ahjo on viha. Kosto on kipinä.
Minä uskon lyhyen aikavälin ihmeisiin. Sellaisia ei tietenkään tapahdu usein, sillä silloin ne eivät olisi ihmeitä, mutta kun tapahtuu, siitä pitäisi osata ottaa koppi. Mestari Soini osasi ottaa kopin Kreikasta alkaneesta eurostomaiden talouskriisistä vuoden 2011 eduskuntavaalien alla. Sillä keinolla hän nosti puolueen kannatuksen vielä nykyistäkin pienemmistä prosenttiluvuista ei nyt aivan 25% mutta 19%. Kannatusnousua oli täsmällisesti 15 prosenttiyksikköä. Jos oletamme persujen kannatuksen olevan nyt 10%, niin 15 prosenttiyksikön nousu olisi täsmälleen oikea annos ketjun tavoitteeseen pääsemiseksi. Mestari Soinin temppu vaatii toistamisekseen kaksi asiaa: Ensinnäkin on oltava maailmanpalo ja toiseksi on oltava palomies.

Vaikka en nyt usko arabien räjäyttävän ydinpommia Helsingissä, niin pienempiä maailmanpalojen poikasia on ilmassa enemmän kuin liikaa. Brexit saattaa toteutua -- ja vieläpä sopimuksettomana --. Sopimukseton brexit on minun laskutikkuni mukaan Tsaaripommi, jos Kreikan tukipaketti oli Hiroshimaan pudotettu pikkupoikapommi; siinä on mahdollisuuksia paljon 15 prosenttiyksikön nousua isompiinkin nousuihin. Venäjän sotilaallisen toiminnan laajeneminen olisi vielä sitäkin isompi pommi. Kirjaimellisesti Helsinkiin pudotettu ydinpommi kyllä olisi sellainen temppu, ettei mikään vaalitulos olisi enää mahdoton. Vaan voisin suurella todennäköisyydellä myös sanoa eduskuntavaalien tulevan perutuksi ydinsodan johdosta.

Olen erilaisista mahdollisista ajankohtaisaiheista avannut ketjun. Siinä pohditaan eri aiheiden mahdollisuuksia -- ja nimenomaan tällaisten ajankohtaisaiheiden, eikä ikuisuuskysymyksien, kuten ilmastonlämpenemisen tai pakolaiskiintiöiden --. On silti hyvin vaikea sanoa, mikä näistä aiheista oikeasti tulisi toteutumaan ja nousemaan selvästi muiden yläpuolelle. Kreikan tukipakettitapauksen historia ei minulle anna hyvää viitettä, enkä muualtakaan osaa mitään löytää. Obama valittiin talouskriisin iskettyä ja Hitlerin valintaankin talouskriisi oli alkuunpaneva voima -- vaikka valtiopäivätalon palo olikin lopullinen syy --. Talous näyttäisi siten olevan ydinkohta tai tapahtuman epäsuorat taloudelliset vaikutukset. Eurostoliiton talouskriisin uudelleen puhkeaminen -- vaikka brexitistä johtuen -- voisi siten olla ratkaiseva kehityskulku. En silti usko brexitin, EKP:n uusien velkaelvytyksen lopettamispäätösten tai minkään muun pienehkön talousvaikuttuminen ehtivän vaaleihin mennessä aiheuttaa ratkaisevaa vaikutusta; tosin myöskään Kreikan tukipakettien suora vaikutus suomalaisten talouteen ei ilmennyt mitenkään ja yllättäen niistä syntynyt nostekin tuli.

Kaikesta ajankohtaisaiheiden valinnan vaikeudesta ja tapahtumien epätodennäköisyydestä huolimatta minusta se olisi ehdottomasti ainoa kortti, jolla isoja voittoja voi saada. Pienet muutokset eivät vaikuta mitään ja nykymenon jatkuminen vielä vähemmän; näissä tapauksissa persuilla ei ole mitään mahdollisuutta saada isoa vaalivoittoa -- ei mitään eli voitto ei ole heidän omissa käsissään --. Tuntuu myös olevan suurimman osaan ketjuun kirjoitelleen mielipide, ettei mitään tule tapahtumaan, ja siksi vaalivoitto ei ole mahdollinen. Näyttää myös siltä, että persujohto tähän uskoo, eikä siksi ole lähdössä vaaleihin yrittäen saada isoja aikaan. Näin tietenkin voi uskoa ja toimia sen mukaan. Minä kuitenkin uskon isoihin ihmeisiin, ja minusta vähintään yhden ihmeen varaan kannattaisi peli rakentaa. Sillä jos ei edes yritä, niin ei voi voittaa, vaikka ihme tapahtuisi. Kannattaa pukeutua palosuojeluskuntalaiseksi, vaikka talo ei vielä palaisikaan.

Tällä hetkellä persut ei esimerkiksi esiinny edes Eurostoliiton suhteen vaihtoehtoisena liikkeenä; yksi Tavion lause eduskunnassa ei tätä muuta. Persut lähinnä varmistelevat varmaa häviötään eli 10 prosenttiyksikön kannatuksen laskua viime vaaleista. Minusta tämä on jo lähtökohtaisesti niin vastenmielinen häviäjän ajatus, että uskon sen karkoittavan myös paljon heidän mielipiteitään eniten arvostavia vähintään nukkuviksi tai pienpuolueita kannattamaan. Hallitukseen pääsymahdollisuuksia sovittelevuus ja repivän keskustelun välttäminen tietenkin edistää, mutta menneillä ansioilla Halla-aho on varmistanut, ettei ainakaan hän pääse kovinkaan monen muun puolueen kanssa samaan hallitukseen, vaikka itse olisi sitä mieltä, että asiakysymysten puolesta sinne kelpaisi. Kannattaisiko luopua tästä miellyttävästä asenteesta ja heittää lokaa vaikka Vihreiden niskaan niin paljon kuin sielu sietää tästä päivästä vaaleihin asti? Minusta sillä ei häviäisi mitään, mutta voisi voittaa paljon. Erityisesti se avaisi mahdollisuuden osua sattumalta oikealla hetkellä sopivan ajankohtaisaiheen oikealle puolelle kaikkien muiden puolueiden ollessa toisella puolella. Ryssittelyä, natsittelua, rasistittelua ja muita solvauksia pitäisi tietenkin siinä pelissä myös oma selkä kestää paljon enemmän kuin tässä vaikenemisen kautta tappioon johtavassa pelissä.

Lyhyesti sanottuna siis riskikerrointa pitäisi ehdottomasti kasvattaa, jos pyrkii isompiin voittoihin.
"Meistä ei olisi mikään sen suotavampaa kuin sivullisen esittämä marxilainen analyysimme arvostelu." (Lenin)

Vaniljaihminen

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 940
 • Liked: 5674
 • 白右
- Persujen kannatus 25%:iin

Vuo eepähän tuo mitennikkää käy. Meillä on edessä samankaltaiset hallitusneuvottelut kuin Rutoisissa. Aktiivimallista kiinni pitäminen pitää kokoomuksen ja Keskustan loitolla kaikesta hallitusyhteistyöstä demarien kanssa. Hallitus, jonka muodostaa SDP, Vas, Vihr ja RKP jäänevät vähemmistöksi, eli ei tule "unelmahallitusta". Ellei nyt toki "Kepu petä".

Muhiminen oppositiossa voisi nostaa persujen kannatuksen ajan saatossa jopa pääministeripuolueeksi, mutta sitä ei ole näköpiirissä ainakaan seuraavan vuoden vaaleissa. Suurin osa kansasta ei halua muutosta meininkiin tai ylipäänsä edes tiedosta elävänsä missään kriisissä.

Jonkun pitää vaan paukattaa paperipussi, mutta kukaan ei vielä osaa keksiä sitä.

Ihmehän on toki pelkkä näkökulmakysymys.  ;D
Vastuu - Yksilöllisyys - Oikeudenmukaisuus

Don Nachos

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 543
 • Liked: 622
Jos nyt ensin yrittäisi saada edes 10% kannatuksen.

Jos haluaa edes haaveilla korkeimmista luvuista, niin puheenjohtajan vaihtamisella olisi hyvä aloittaa. Sama syy miksi JHA on suosittu omien keskuudessa on sama syy miksei JHA johdolla suosio tule koskaan kasvamaan. Suomalaisiin ei ole koskaan vedonnut ylimielisyys. Skene ymmärtää, muut ei.

Vähän voisi myös kuratoida henkilökuntaa. Työmiehen tuumaukset lepakoista ja tuulivoimaloista ei ihan varmasti nosta kannatusta.
"Religion was invented when the first con man met the first fool."
- Mark Twain

Kultti on uskonto jolla on vähän seuraajia. Uskonto on kultti jolla on paljon seuraajia.

Viljam Nyman

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 109
 • Liked: 144
- Potkitaan kurulaiset rotunationalistit pois puolueesta
- Lisätään LGBTIQ+-ystävällistä agendaa, koska muslimit on niitä oikeita fasisteja.
- Sallitaan 1000000 läpsyä lisää Suomeen. Meneepä vassareilla aivot solmuun!
- Tom of Finland patsas mannerheim patsaiden tilalle
- Ilmastohumppausta ja homorummutusta lisätään muutenkin 1488%!

Näillä seteillä tulee 51% kannatus.

BarkAtTheMoon

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 961
 • Liked: 1419
Jos nyt ensin yrittäisi saada edes 10% kannatuksen.

Jos haluaa edes haaveilla korkeimmista luvuista, niin puheenjohtajan vaihtamisella olisi hyvä aloittaa. Sama syy miksi JHA on suosittu omien keskuudessa on sama syy miksei JHA johdolla suosio tule koskaan kasvamaan. Suomalaisiin ei ole koskaan vedonnut ylimielisyys. Skene ymmärtää, muut ei.

Vähän voisi myös kuratoida henkilökuntaa. Työmiehen tuumaukset lepakoista ja tuulivoimaloista ei ihan varmasti nosta kannatusta.

Jos Suomessa olisi edes yksikin rehellinen ns valtamedia (valtio/Yle, HS, IS, IL ja maakuntamediat) Halla-aho olisi luonnollinen pääministeriehdokas.
Suomessa on hyvin varmasti epärehellisin ja äärivasemmistolaisin - puhumattakaan puolueellisuudesta - media nykyään länsimaiksi verrattavista maista. Yksittäistä syytä ei löydy, mutta kun yhdistetään jatkuva korruptio, ja oman edun tavoittelu - niin idästä kuin lännestäkin - ollaan jonkin jäljillä.
Todennäköisesti missään muussa maassa maailmassa ei jatkuvasti toteuteta niin oman maan vastaista politiikkaa kuin Suomessa ja syynä tähän on vahvamedian ja erityisesti Ylen panos, arvelen että alkaa olla aika lopettaa tämmöinen yhdessä ja ehkäpä laittaa pahimmat kusettajat vastuuseen vai mitä?

Isäntä ja loinen

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 245
 • Liked: 4416
Jos haluaa edes haaveilla korkeimmista luvuista, niin puheenjohtajan vaihtamisella olisi hyvä aloittaa. Sama syy miksi JHA on suosittu omien keskuudessa on sama syy miksei JHA johdolla suosio tule koskaan kasvamaan. Suomalaisiin ei ole koskaan vedonnut ylimielisyys. Skene ymmärtää, muut ei.

Olen seurannut Halla-ahon julkisia esiintymisiä vuosien ajan. En ole koskaan aistinut hänessä rahtustakaan ylimielisyyttä. 

Miten Halla-ahon ylimielisyys mielestäsi ilmenee käytännössä? Osaatko kertoa näin äkkiseltään jonkin konkreettisen esimerkin?
- Vapaus vai vastuu?
- Vastuu.
- Oikeus vai velvollisuus?
- Velvollisuus.

-PPT-

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 392
 • Liked: 8099
Jos eduskunnasds on seitsemän suvakkipuoluetta ja yksi nuiva jota muut boikotoi niin tilanne on heikohko sillä on ne suvakitkin sinne äänestetty.

Nuivuuden pitäisi levitä läpi puoluekentän kenties jotain vihreitä lukuunottamatts. Esim Tanskassa demareilta tulee sellaisia lausuntoja joita Suomessa edes persut eivät uskaltaisi heittää. Itä-Eurooppa on siten oma lukunsa.

Mutoinkin, vaikka persut toimivat protestikanavana maahanmuuttopolitiikkaa vastaan niin monet nuivatkin karsastavat heitä heidän arvokonservatiivisuuden vuoksi. Sellainen ei vaan nykyaikana vetoa ihmisiin.

Siis puolue itsessään ei ole itseistarkoitus vaan yhteiskuntaan tulisi laajemmin levitä uusi ajan henki.

Edit. Seuraavissa vaaleissa yksikään puolue ei saa yli 25%

ISO

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 7 967
 • Liked: 18054
 • Persuhtava keskustelija
Suvakkipuolueitten sisällä on klikkejä jotka on Perussuomalaisten kanssa samoilla linjoilla, siihen mm jytkyt perustui.

Noita klikkejä pitää kyetä aktivoimaan niin että ne ymmärtää että ns oma puolue ei kykene vastaamaan jatkuvasti huononevaan tilanteeseen.
Syyrialainen Nesrin, 20, kertoo:
Hänen mukaansa häirinnältä voi arabikulttuurissa välttyä, jos ei puhu miehille ja välttää kaikenlaista kontaktia, ”merkkien antamista”.

-PPT-

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 392
 • Liked: 8099
Jos nyt ensin yrittäisi saada edes 10% kannatuksen.

Jos haluaa edes haaveilla korkeimmista luvuista, niin puheenjohtajan vaihtamisella olisi hyvä aloittaa. Sama syy miksi JHA on suosittu omien keskuudessa on sama syy miksei JHA johdolla suosio tule koskaan kasvamaan. Suomalaisiin ei ole koskaan vedonnut ylimielisyys. Skene ymmärtää, muut ei.

Vähän voisi myös kuratoida henkilökuntaa. Työmiehen tuumaukset lepakoista ja tuulivoimaloista ei ihan varmasti nosta kannatusta.

Jos Suomessa olisi edes yksikin rehellinen ns valtamedia (valtio/Yle, HS, IS, IL ja maakuntamediat) Halla-aho olisi luonnollinen pääministeriehdokas.
Suomessa on hyvin varmasti epärehellisin ja äärivasemmistolaisin - puhumattakaan puolueellisuudesta - media nykyään länsimaiksi verrattavista maista. Yksittäistä syytä ei löydy, mutta kun yhdistetään jatkuva korruptio, ja oman edun tavoittelu - niin idästä kuin lännestäkin - ollaan jonkin jäljillä.
Todennäköisesti missään muussa maassa maailmassa ei jatkuvasti toteuteta niin oman maan vastaista politiikkaa kuin Suomessa ja syynä tähän on vahvamedian ja erityisesti Ylen panos, arvelen että alkaa olla aika lopettaa tämmöinen yhdessä ja ehkäpä laittaa pahimmat kusettajat vastuuseen vai mitä?

Itse asiassa, kaikissa länsimaissa MSM:llä on sama agenda ja ihmiset sanovat että media on täysin mätä.

ismolento

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 969
 • Liked: 4893
Miten valkoisessa Suomessa henkipattoina majailleet marxilaiset onnistuivat tappamaan valkoisen Suomen ydinarvot 'koti, uskonto, isänmaa' ja kääntämään kaiken päälaelleen?

Meidän suvakki-Suomen henkipattojen pitää oppia kulttuurimarxilaisilta ja vastata tuleen tulella.

Viimeisten parinkymmenen vuoden aikana marxilaiset ovat onnistuneet soluttamaan ja miehittämään niin kirkon, koulun, yliopistot, median, että pitkälti oikeuslaitoksenkin. Tämä on tapahtunut varsinkin demaripressojen Ahtisaaren ja Halosen kausien aikana. Samansuuntainen kehitys on tapahtunut myös Ruotsissa. Varsinainen sylttytehdas lienee kuitenkin EU ja Soroksen miljardit.
« Viimeksi muokattu: 14.12.2018, 23:27:09 kirjoittanut ismolento »

Kim Evil-666

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 10 440
 • Liked: 43139
 • Saatanalliset säkeet Tervetuloa!
Linkolalaista asennetta ainakin tarvittaisiin. Tämä tarkoittaa sitä, että oman agendan takana seistään selkä suorana, eikä vastapuolen pöyristelyille anneta huomiota, anteeksipyyntelyistä puhumattakaan. Aluksi tulee oletettavasti turpaan, mutta suunta muuttunee hiljalleen, jos on muuttuakseen.

Viimeistään se muuttuu silloin, kun tuuletin on roiskinut kunnon mäiskeet kansalaisten niskaan. Se on muuttunut aina ja joka paikassa. Kantapään kautta taidetaan tämäkin marssi marssia, koska ihmisillä ei ole joko tarvittavaa kaukonäköä, tai riittävää halua, johtuen liian mukavasta arkielämästä, jonka venettä ei haluta keinuttaa.

Uskon, että persujen nousun avain on Euroopassa tapahtuva liikehdintä. Mikäli muissa Euroopan maissa kansallismielinen hegemonia lähtee kunnolla nousuun, sen tuulet yltänevät myös tänne bussin perälle.

Ilman riittävää pahaa ei hyvälle ole kasvualustaa. Talouden riittävä rappio on avainasemassa, niin se oli 30-luvullakin ja lähes kaikissa kumouksellisissa liikehdinnöissä. Sitä odotellessa. "Ihmisoikeudet" eivät ole vielä riittävä sytyke. Kun talous sakkaa kunnolla, alkaa rytinä.
Sävytteisviritteinen ja erittäin Nuiva!
Pohjoinen Perkele! Arktisen alueen Eko-Mörökölli!
Ethnos Nation!

kelloseppä

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 933
 • Liked: 2441
"Ihan oikeasti, aikuiset miehet, lopettakaa ainainen ulina!"

Näin vaimoni totesi, kun luin muutamia "mitäpä tässä voisi tehdä, kun iso paha susi ..." -puheenvuoroja. Homma ei ole kuin vasta alussa, ja jo nyt nostetaan käsiä ylös ja lakataan ajattelemasta!

Hommaan on vuosien mittaan kirjoitettu runsaasti hyviä ehdoksia siitä, mitä PS:n pitäisi tehdä. Vaikka ne ehdotukset eivät ole saavuttaneet kirjoittamisajankohtanaan kovinkaan paljon suosiota hompanssien keskuudessa, se seikka ei tee niistä huonoja ehdotuksia.

Mutta niillä eväillä kussakin puolueessa mennään, minkä kulloinenkin puoluejohto katsoo parhaimmaksi. Jos ei tule tulosta, puoluejohto ja eväät vaihtuvat. Näin kai homma toimii myös PS:ssä?

ismolento

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 969
 • Liked: 4893
Media vaan ei ole koskaan kiinnostunut siitä muusta persujen kohdalla.

On ihan turha lässyttää siitä, että media ei ole kiinnostunut, ikään kuin syy olisi yksin median. Mediaa kiinnostaa se, mikä kansaakin kiinnostaa. Jos ei ole mitään kiinnostavaa, media ei kiinnostu. As simple as that!

On ihan turha luulla, että jokin tietty, yksi media pystyisi näinä medioitumisen päivinä pimittämään kansalta kiinnostavaa tietoa tai ohjaamaan kansan mielipidettä julkaisemalla vain oman agendansa mukaisia juttuja, koska tiedotuskanavia ja eri medioita on tuhansia. Kertoo puhtaasti pelisilmän puutteesta, että persut eivät saa mediaa kiinnostumaan muusta kuin maahanmuutosta.

Ei Suomessa ole kuin yksi tietty media, joka on YLE/Sanoma ja se on se Vastuullinen Media jota koko maan media peesaa. Näillä on lisäksi piiskurina Journalistiliitto, joka pitää huolen siitä että kaikki pysyvät samassa ruodussa ja yhteisenä tunnuksena on VASTUULLISTA JOURNALISMIA.

MW

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 23 993
 • Liked: 17519
 • Kiltti ja ystävällinen, mutta niin nuiva.
Yhden asian puolesta, ei epäilystäkään.

Rikkaus ja voimavara on niin nähty.

BarkAtTheMoon

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 961
 • Liked: 1419
Jos nyt ensin yrittäisi saada edes 10% kannatuksen.

Jos haluaa edes haaveilla korkeimmista luvuista, niin puheenjohtajan vaihtamisella olisi hyvä aloittaa. Sama syy miksi JHA on suosittu omien keskuudessa on sama syy miksei JHA johdolla suosio tule koskaan kasvamaan. Suomalaisiin ei ole koskaan vedonnut ylimielisyys. Skene ymmärtää, muut ei.

Vähän voisi myös kuratoida henkilökuntaa. Työmiehen tuumaukset lepakoista ja tuulivoimaloista ei ihan varmasti nosta kannatusta.

Jos Suomessa olisi edes yksikin rehellinen ns valtamedia (valtio/Yle, HS, IS, IL ja maakuntamediat) Halla-aho olisi luonnollinen pääministeriehdokas.
Suomessa on hyvin varmasti epärehellisin ja äärivasemmistolaisin - puhumattakaan puolueellisuudesta - media nykyään länsimaiksi verrattavista maista. Yksittäistä syytä ei löydy, mutta kun yhdistetään jatkuva korruptio, ja oman edun tavoittelu - niin idästä kuin lännestäkin - ollaan jonkin jäljillä.
Todennäköisesti missään muussa maassa maailmassa ei jatkuvasti toteuteta niin oman maan vastaista politiikkaa kuin Suomessa ja syynä tähän on vahvamedian ja erityisesti Ylen panos, arvelen että alkaa olla aika lopettaa tämmöinen yhdessä ja ehkäpä laittaa pahimmat kusettajat vastuuseen vai mitä?

Itse asiassa, kaikissa länsimaissa MSM:llä on sama agenda ja ihmiset sanovat että media on täysin mätä.
Periaatteessa näin, tosin käytännössä kaikkialla muualla paitsi Suomessa valtamedialla on oikea vastavoima, se mitä olen lukenut mm Rönkön ja googlen kääntäjän kautta Saksassa on media myös erillainen (ts edes jonkinlainen pyrkimys rehellisyyteen), ja samaa olen kuullut Ranskassakin asuvilta tutuita, oikeasti en usko että missään muualla Euroopassa media on lähellekään niin kieroutunut kuin Suomessa, ja meillä se vaikuttaa verisesti vanhusten kautta koko maahan. Perkeleestä tämmöinen ja näiden tavoitteet myös..siis perkeleestä.

Meillä tavallisilla suomalaisilla taitaa olla korkea aika ruveta vastaiskuun mitenkään vitsailematta mokomalla, tilanne on muuttumassa pahaksi. Uskoisin että suomalaisilla on voimaa heittää maasta ulos maan tuhoamista ajavat, olivatpa mitä hyvänsä ja jopa Suomessa syntyneitä maansa myyjiä

Hohtava Mamma

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 7 115
 • Liked: 20891
 • Takapenkin paha poika
@Kim Evil-666 ehdolle persujen listalta 2019!

On jämäkkä, suoraselkäinen, nuiva ja suomalainen. Koeteltu monessa liemessä ja tehnyt muutakin elämässään kuin istunut perse penkissä.

The society that separates its scholars from its warriors will have its thinking done by cowards and its fighting by fools. -Thucydides

MW

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 23 993
 • Liked: 17519
 • Kiltti ja ystävällinen, mutta niin nuiva.
On se jännä, kun duunissakin keskustelee vaikka tästä Strausburgin ampujasta, että mihkä laariin menee.

Lisää tätä. Kokoomus ja Keskusta, Illman muuta. Ja Demarit päälle. Ja vielä Vasemmistoliitto.

Itsariautomaatti.

sivullinen.

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 14 068
 • Liked: 8940
 • Ahjo on viha. Kosto on kipinä.
Jos haluaa edes haaveilla korkeimmista luvuista, niin puheenjohtajan vaihtamisella olisi hyvä aloittaa.

Ellei sinulla ole ehdottaa parempaa vaihtoehtoa puheenjohtajaksi tässä ja nyt, jätän ehdotuksesi omaan arvoonsa. Voin olla nimittäin kanssasi samaa mieltä, mutta vastausta en kysymykseeni en tiedä.
"Meistä ei olisi mikään sen suotavampaa kuin sivullisen esittämä marxilainen analyysimme arvostelu." (Lenin)

Porcius

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 963
 • Liked: 2531
 • Asiantuntija ilman papereita
On täysin merkityksetöntä, saavatko perussuomalaiset 25% kannatuksen vai ei. Jokaisessa kansakuntamme tulevaisuuden kannalta merkittävässä kysymyksessä muut puolueet ovat eri linjoilla kuin perussuomalaiset, ja tulevat varmasti äänestämään kaikkia perussuomalaisten näitä kysymyksiä koskevia esityksiä vastaan. Suuri kannatus toisi korkeintaan pieniä kompromisseja ja jonkinlaista viivytystä.

Andrew Breitbart sanoi:"politics is downstream from culture". Tällä hän tarkoitti, että muuttamalla kulttuuria muutetaan myös politiikkaa. Tätä kutsutaan metapolitiikaksi tai kulttuurisodaksi ja tämä on se metodi, jolla kulttuurimarxismi on saanut ulotettua lonkeronsa jokaiseen valkoiseen yhteiskuntaan. Koska media, kulttuuri ja lähes kaikki muutkin instituutiot on enemmän tai vähemmän mädätettyjä, meidän täytyy luoda omia tilalle.

Tarvitaan omia medioita, omia lehtiä, omaa musiikkia, omia yhdistyksiä jne. Meidän täytyy luoda oma vastakulttuuri ja sitä tukevat instituutiot. Näitä omia instituutioita täytyy käyttää sanoman levittämiseen ja propagandatyöhön. Kun tarpeeksi moni käännytetään ja valtavirtakulttuuri alkaa hitaasti kääntyä meidän suuntaamme, syntyy valtapuolueidenkin sisällä painetta muuttaa linjaa.
"On helvetin tyhmää mennä helvettiin, kun taivaaseenkin pääsisi"

-Jouko Piho

Hohtava Mamma

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 7 115
 • Liked: 20891
 • Takapenkin paha poika
Jos haluaa edes haaveilla korkeimmista luvuista, niin puheenjohtajan vaihtamisella olisi hyvä aloittaa.

Ellei sinulla ole ehdottaa parempaa vaihtoehtoa puheenjohtajaksi tässä ja nyt, jätän ehdotuksesi omaan arvoonsa. Voin olla nimittäin kanssasi samaa mieltä, mutta vastausta en kysymykseeni en tiedä.

Aika jämäkkä mielipide, että 'nykyinen tilanne ei ole hyvä mutta en osaa ehdottaa parempaakaan'.

The society that separates its scholars from its warriors will have its thinking done by cowards and its fighting by fools. -Thucydides

Viimeinen suomalainen

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 920
 • Liked: 4914
 • "Yhdessä eteenpäin"
Nyt alkaa olla oikeansuuntaisia avauksia! Hanskat pois ja sanallisesti samalla mitalla suvakeille, viherpiiperöille, euronatseille ja medialle takaisin. Tavion EU- natsivertaus oli pelinavaus. Seuraavaksi tulilinjalle seinähullu ympäristö/autopolitiikka, joka aiotaan maksattaa jo nyt eniten liikkumisestaan maksavilla autoilijoilla. Muistakaapa vihattua paskalakia, jätevesiasetusta, jonka kuoppaaminen oli persujen keskeisiä vaaliteemoja - tuli jytky. Sitten vielä samaa rataa härskejä aloituksia kepuumuslaisten kytköksistä näihin muihinkin kansalaisten kuppaushankkeisiin. Jne jne.
Viimeinen maastalähtijä sammuttaa valot.

Hakkapeliitta

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 092
 • Liked: 4097
 • muurinrakentaja
^^Ei sitä 51% tarvita. Jo Suomessa puhumattakaan Ruotsissa nähdään mitä vajaan 20% kannatus voi tehdä. Suomessa tuli täysin toimimaton six-pack. Ruotsissa ei tule lasta eikä p.....

25% on riittävä kannatus pakottaakseen muut puolueet näkemään asiat toisin. Muuten maa pysähtyy.
« Viimeksi muokattu: 15.12.2018, 00:29:32 kirjoittanut Hakkapeliitta »
Monikulttuurisuus on aivan ihana asia. Se on yksi tärkeimmistä rikkauksista. Jotta se säilyy rikkautena, koulussa täytyy olla enemmän resursseja.

JT

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 961
 • Liked: 6777
 • Sameiden vesien sukeltaja
Riittää, kun jokainen tekee parhaansa.

Kannattaa aktivoitua kaikilla alueilla ja esimerkiksi ilmoittautua jakamaan mainoksia ja vaalilehtiä. Olen itse jakanut jo muutamissa vaaleissa joitakin tuhansia persujen mainoksia asuinalueellani ja sen lähistöllä. Suuremman tien toisella puolen on täysin vastaava äänestysalue, jonne asti en mainoksia ole juuri pystynyt enää jakamaan. Omalla alueellani persujen kannatus on ollut nyt jo parissa vaaleissa 0,5-1% korkeampi kuin sillä viereisellä, enkä keksi siihen muutakaan syytä kuin oma ahkera vaalimainontani. Alueellani asuu paljon vanhempaa väkeä, jotka eivät roiku somessa. Melkein kuka tahansa pystyy jakamaan mainoksia.

Tärkeää on myös näyttää tai kertoa avoimesti ketä kannattaa. Yksikään ystävä ei katoa, jos kertoo kannattavansa persuja. Päinvastoin, sillä tavalla saattaa päästä kätevästi eroon muutamasta vihamiehestä.

Kun hollitupalaiset päästää salin puolelle, ne eivät siitä hienostu, vaan muuttavat salin hollituvaksi.
-Kari Suomalainen

You can be full of kindness and love, but you cannot sleep next to a mad dog.
-Ashin Wirathu

käpykaarti

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 8 618
 • Liked: 8750
 • Riippumaton selvittelijä
Kaikki vuoden 2018 aikana tapahtuneiden matujen ja matutaustaisten seksuaalirikokset julki yhdessä printissä. Tuskin mitään suhdelukuja tarvitsee laskea.

Se sitten eetteriin. Eli nettiin.

Keep it simple.
Vasara kädessä kaikki näyttää naulalta.

BarkAtTheMoon

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 961
 • Liked: 1419
Ei auta yksi nuiva, ei kymmenenkään ehdolla jos emme voi murtaa median vääristelyjä. Kai nyt kaikki hommalaiset ja muutkin nuivat oikeasti tajuavat mistä on kyse, mediasta ja siitä mitä ihmisille suolletaan Yle on kaiken a ja o. Tämän komut tajusivat jo 70v sitten ja siksi nyt ollaan missä ollaan. Kunnes vanhat ikäluokat poistuvat näyttämöltä Yle määrää miten ajatellaan (vanhempi sukupolvi seuraa tv-uutisia sekä luottaa Yleen), eli NL eli Venäjä ja samassa yhteydessä Ruotsin rahalla korruptoidut toiset poliitikot.
Meidän pitää voittaa Yle tai kärvistellä jonkun aikaa, tosin Suomella ei vaan ole jonkun aikaa

MW

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 23 993
 • Liked: 17519
 • Kiltti ja ystävällinen, mutta niin nuiva.
Mitä omaa mediaympäristöä silmäilee, työyhteisössä jne, YLE on niin nähty.

Mysteeri on sitten, mistä kaikki nämä äänet oikein tulevat.

JT

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 961
 • Liked: 6777
 • Sameiden vesien sukeltaja
Mitä omaa mediaympäristöä silmäilee, työyhteisössä jne, YLE on niin nähty.

Mysteeri on sitten, mistä kaikki nämä äänet oikein tulevat.

Vanhemmalta väeltä, joka ei seuraa somea. Se porukka on potentiaalisesti jopa nuivaa, mutta ei näe Ylen ja paikallislehtien savuverhon läpi. Persujen pitää taas tavoittaa tuo porukka, tavalla tai toisella, jos mielii voittaa vaaleissa. Itse yrittäisin tavoittaa heitä postilaatikon kautta.

Lisäys: Persujen kannattaisi koota huolellisesti kirjallinen tietopaketti, joka postitettaisiin kaikille yli 65-vuotiaille ja eläkeläisille, vaikkapa kiinnostavan vaalilehden muodossa. Rahaakin siihen puolueella nyt olisi.
« Viimeksi muokattu: 15.12.2018, 01:03:45 kirjoittanut JT »
Kun hollitupalaiset päästää salin puolelle, ne eivät siitä hienostu, vaan muuttavat salin hollituvaksi.
-Kari Suomalainen

You can be full of kindness and love, but you cannot sleep next to a mad dog.
-Ashin Wirathu

MW

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 23 993
 • Liked: 17519
 • Kiltti ja ystävällinen, mutta niin nuiva.
"Syyriasta Suomeen saapunut Nemat Khalil ei voi tavata iäkästä isäänsä – “Ilman Suomen kansalaisuutta emme voi matkustaa näkemään rakkaitamme”"


On se kovaa. Kaikkemme, tietysti antaisimme. Mitä muuta haluaisit, ja kuinka paljon?