Kirjoittaja Aihe: 2019-01-07 Antifa yritti murhata AfD:n Frank Magnitzin  (Luettu 15672 kertaa)

Ernst

 • Asiantuntija
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 26 679
 • Liked: 18415
2019-01-07 Antifa yritti murhata AfD:n Frank Magnitzin
« Vastaus #30 : 08.01.2019, 12:12:05 »
Tässä Kansan Uutisten militantti Dan vapaaottelemassa. "Työväen taistelija", my ass!


Lainaus

Taisteluhengen
nostattaja
Vasemmistonuorten roolin Koivulaakso näkee tässä kamppailussa merkittävänä.

– Pitää pyrkiä yhdistämään toiminnallinen kenttä siihen kabinettikenttään. Tätä Vasemmistonuoret on aina pyrkinyt tekemään.

Koivulaakson rooli taisteluhengen nostattajana alkaa hahmottua. Hän tuntuu olevan osa sitä uutta räväkkää vasemmistoa, jota Vasemmistoliiton uusi puheenjohtaja Paavo Arhinmäki on luvannut.

Perustulo, rasismin vastainen työ, ilmastokysymykset ja tasa-arvon edistäminen. Näiden asioiden puolesta Koivulaakso lupaa kamppailla omalla puheenjohtajakaudellaan. Omaa tulevaisuuttaan tämän luottamustehtävän jälkeen hän ei halua spekuloida. Seuraavissa eduskuntavaaleissa hän haluaa olla ehdolla, mutta tulevaisuutta ei kannata liikaa suunnitella.

– Politiikka tulee aina olemaan osa mun elämää, mutta se mitä se sitten tarkoittaa riippuu elämäntilanteesta, sanoo Koivulaakso.

Ensin kamppaillaan nämä taistelut loppuun. Se pisara verta oli muuten puhdas vahinko, ja kuuluu asiaan.

Meillä oli peli käynnissä, mustavalkoinen peli ja niistä oli mukava leikkiä. Boyer tuli luokseni, kosketti minua käsivarteen ja sanoi:
-"Veli, jos minulla olisi sinun väritys niin minä olisin miljonääri".
-"Takuulla olisit Boyer. Valkoinen nahkahan siihen vaan vaaditaan.

Charles Bukowski: Postitoimisto

Waldseemüller

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 931
 • Liked: 3591
2019-01-07 Antifa yritti murhata AfD:n Frank Magnitzin
« Vastaus #31 : 08.01.2019, 12:14:21 »
Kommunistipaskat eivät ymmärrä väkivaltaa. He luulevat että päähän lyöty ja potkittu natsi on seuraavassa kuvassa laastari poskessa ja silmä mustana ja pelkää pissa housuissa niin että parantaa tapansa. Niin kuin sarjakuvissa ja Hollyweirdissä. Eivät ymmärrä että joku vielä kuolee, ja joku istuu vankilassa. Eikä se vallankumous tule vapauttamaan sankareitaan.

Tabula Rasa

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 22 751
 • Liked: 13353
 • Kuka jos en minä
2019-01-07 Antifa yritti murhata AfD:n Frank Magnitzin
« Vastaus #32 : 08.01.2019, 12:20:08 »
Kommunistipaskat eivät ymmärrä väkivaltaa. He luulevat että päähän lyöty ja potkittu natsi on seuraavassa kuvassa laastari poskessa ja silmä mustana ja pelkää pissa housuissa niin että parantaa tapansa. Niin kuin sarjakuvissa ja Hollyweirdissä. Eivät ymmärrä että joku vielä kuolee, ja joku istuu vankilassa. Eikä se vallankumous tule vapauttamaan sankareitaan.

Lisäksi väkivallan eskalointi tulee aiheuttamaan väkivaltaisia vastaiskuja. Epäilen hyvin vahvasti että yksikään ryhmä katselee loputtomiiin heihin kohdistuvia väkivaltaiskuja reagoimatta. Kun vasuripellet saavat jonkun hengiltä, tulee sen lähipiiri/sidosruhmä/joku muu kaivamaan ne esiin ja maksamaan samalla mitalla. Ja tästä saadaan kierre. Toki tuo olisi jo ollut hyvä lopettaa siinä kohtaa kuin matulemmikit raiskaavat ja tappavat, mutta näin on menty. Ja tulokset alkavat näkyä aikaa myöten.
Hedelmistään puu tunnetaan.

Käytätkö youtubea? Voit auttaa kansallismielisiä kaatamaan mobiilistriimauseston alle 1000 tilaajan kanavilta, tilaamalla nämä kanavat: https://striimiinfo.blogspot.com/2019/04/tarvii-tuhat-tilaajaa.html

Alabama

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 477
 • Liked: 3602
 • weltoffen = sturmreif
2019-01-07 Antifa yritti murhata AfD:n Frank Magnitzin
« Vastaus #33 : 08.01.2019, 12:35:48 »
Mediassa on hyvin paljon syytä tapahtumaan yllyttäessään ihmisiä vastustamaan kaikkia Merkelin politiikkaa kritisoivia päivästä toiseen yleensä monen uutisen voimalla per päivä. Takapiruna tietysti Saksan hallitus ja vasemmistopoliitikot vihreät mukaan lukien. Oli vain ajan kysymys koska joku vastustaa anti-vasemmistoa näinkin perusteellisesti ja näillä keinoilla. Iskuja on ollut jos jonkinmoisia ja median kiihotuksella ja näiden suoralla yllyttämisellä on paljon osuutta AfD-poliitikkoihin ja näiden toimitiloihin kohdistuviin hyökkäyksiin. Nyt vasemmiston pitää taas äkkiä keksiä joku Bremenin kaduilla partioiva punaliivikomppania koostuen kahdesta pulleasta punaposkesta ja yhdestä ikivanhasta äijänkääkkänästä, jotka ajaa hetkisen karusellilla ja löntystää sen jälkeen muutaman minuutin kaupungin halki -ja huutaa äijien jo kauan sitten ajeltua kotiin iltateelle hysteerisesti "Natsi, natsi!". Menee samalla näppärästi huomio pois Ambergin ja oikeistolaisiin kohdistuvista ihan todellisista ajojahdeistakin…


Vasemmiston kansankiihotuksesta voi lukea täältä: https://www.achgut.com/artikel/weimar_2.0_attentat_auf_bremer_afd_landesvorsitzenden
"This is your last chance. After this, there is no turning back. You take the blue pill - the story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to believe.
You take the red pill - you stay in Wonderland and I show you how deep the rabbit-hole goes."

PannuHattu

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 338
 • Liked: 730
 • Pieni vihreä mies
2019-01-07 Antifa yritti murhata AfD:n Frank Magnitzin
« Vastaus #34 : 08.01.2019, 12:55:51 »
Vasemmistolainen väkivalta on parempaa väkivaltaa, eikä siitä kannata olla huolissaan vai miten se nyt menikään?
https://www.youtube.com/watch?v=IcTiOEWo7l4&list=PL0z90X3zVRElQhAQTQtzBt64RLEHeIk88
The tree of liberty must be refreshed from time to time with the blood of patriots and tyrants.
- Thomas Jefferson

There are four boxes to be used in the defense of liberty: soap, ballot, jury and ammo. Please use in that order.
-Larry McDonald

Saturnalia

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 428
 • Liked: 7487
2019-01-07 Antifa yritti murhata AfD:n Frank Magnitzin
« Vastaus #35 : 08.01.2019, 13:42:03 »
Tuo vastaisi Suomessa kansanedustajan murhayritystä. Magnitzin on valtiopäiväedustaja. Suora hyökkäys kansaa vastaan. Tuo on epäonnistunut murhayritys, kallo auki. Tuon tason terrorismissa on se, että veri alkaa helposti vaatia verta. Homma lähtee eskaloitumaan hyvin helposti. Jos niin käy, niin veikkaan että vasemmisto tulee liittymään muslimimaahanmuuttajiin ja saa heidät taakseen, ainakin hetkeksi. Kokoomus olisi epävakaassa tilanteessa orpo piru eksyksissä, sen kannattajia ei haluttaisi kummallekaan puolelle, eikä kohdeltaisi myöskään riippumattomana järjen äänenä, ainoastaan täydellisinä luopioina. Poliitikon murhayritykset ovat erittäin provosoivia, koska heitä on äänestänyt iso joukko ihmisiä. Jos naapuri symppaa poliitikon murhayritystä jota sinä olet äänestänyt, niin ei siinä kyllä kauan moikkailla.
Älkää suomalaiset tehkö lapsia, sillä jokainen tekemättä jäänyt lapsi on suuri ja hieno ilmastoteko.
Meitä uhkaa huutava työvoimapula, joten lisää työikäisiä täytyy saada vaikka maahanmuuttajina Suomeen paikkaamaan työvoimapulaa.

N.O

Skeptikko

 • Global Moderator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 11 265
 • Liked: 13440
2019-01-07 Antifa yritti murhata AfD:n Frank Magnitzin
« Vastaus #36 : 08.01.2019, 13:48:59 »
Aiheeseen liittyen vasemmiston väkivallasta:

We must stop ignoring left-wing extremism in Germany, Merkel's party declares - The Local
https://www.thelocal.de/20170710/we-must-stop-ignoring-left-wing-extremism-in-germany-merkels-party-declares

Lainaus
Angela Merkel's Christian Democratic Union (CDU) party has blamed a culture of silent tolerance of left-wing extremism for riots that blighted Hamburg during the G20 summit over the weekend.

“Years of looking the other way and a mistaken liberality towards criminality [from the far left], has come back to strike us in Hamburg,” said Thomas Strobl (CDU), interior minister in Baden-Württemberg.
...
Hamburg has a large left-wing scene, with police claiming that there are over 1,000 left-wing extremists residing in the city, over half of whom are prepared to use violence.

Strobl said that Hamburg needs to impose the authority of the state in its left-wing districts, after ignoring the problem for too long.

Günter Krings (CDU), permanent secretary in the Federal Interior Ministry, said that the port city urgently needed to lay out plans for “how it will dry out the swamps in parts of its inner city where lawlessness and contempt for the state prevail.”

Ansgar Heveling, chairman of the interior affairs committee in the Bundestag (German parliament), also joined the chorus of condemnation.

He said that Hamburg and Berlin need to take stronger action against occupied houses in left-wing neighbourhoods, which are used as hideouts by radicals.
...
Justice Minister Heiko Maas called for a societal rejection of the extreme left, appealing to the public to organize concerts and rallies against the far left, as happens habitually against right-wing extremism.

In conversation with Bild, Maas also said that European countries need to cooperate on a database of extremists.

Left-wing extremist violent crimes in Germany up 88 per cent | Daily Mail Online
https://www.dailymail.co.uk/news/article-5865139/Germany-Left-wing-violence-extremism-rise.html

Lainaus
Almost 2,000 more were considered by authorities to be potentially violent
Their ranks swelled 27 per cent from 7,100 to about 9,000 in 2012 to 2017
Number of crimes jumped 88 per cent to 1,648 from 876 in that time
Violent G20 2017 protests, rise of far-right AfD party boosted recent numbers
...
German police estimated far-left protesters committed more than 2,000 crimes in that time, including vandalism, bodily harm, disturbing the peace, arson, and resisting arrest.

The rise of the far-right Alternative for Germany also gave left-wing extremists a new target in recent years.

BfV chief Hans-Georg Maassen called for more public debate about the need to reject violence as a means of achieving political ends.

German officials warn of growing violence from extreme left-wing - Xinhua | English.news.cn
http://www.xinhuanet.com/english/2018-06/20/c_137268508.htm

Lainaus
Figures compiled by the BfV indicate that the number of left-wing extremists who were potentially violent has increased by 27 percent between 2012 and 2017 from 7,100 to 9,000 individuals. During the same period, recorded incidences of left-wing extreme violence rose by 88 percent to a total of 1,648, while general criminal offenses motivated by a left-wing extreme ideology increased by 99 percent to 6,398 offenses.

The group "Interventionist Left" (IL) was identified by the BfV as the single most significant left-wing extreme group operating in Germany. The government agency accused the IL of pursuing a thinly-veiled strategy to radicalize its members.

Germany: Left-wing violence and extremism on the rise
https://www.apnews.com/2a0c3f2ee9b14474adea1cbef894122b

Lainaus
Figures released by the domestic intelligence agency BfV on Wednesday show the number of left-wing extremists whom authorities consider potentially violent rose 27 percent from 7,100 to about 9,000 between 2012 and 2017.

The number of violent crimes committed by left-wing extremists rose 88 percent during that period, to 1,648 from 876.

Last year saw a spike in left-wing violence partly due to the G-20 summit in Hamburg. The rise of the far-right Alternative for Germany has also given left-wing extremists a new target in recent years.

KARRIN HANSHEW: ‘Sympathy for the Devil?’ The West German Left and the Challenge of Terrorism
https://warwick.ac.uk/fac/arts/history/students/modules/hi290/seminars/reconstructioneast/hanshew_terrorism.pdf

Lainaus
In the 1970s, the West German extra-parliamentary Left struggled to respond effectively to left-wing terrorism and the state powers mobilised against it. This article argues that a shared conception of counter-violence as legitimate resistance helps explain the Left’s ambivalent relationship to political violence and its solidarity with militants. The mounting strain on the projects and protest networks of student rebels, older leftists, anti-nuclear demonstrators and feminist activists, however, provoked debate and, eventually, change. Caught between terrorism and counter-terrorism, leftists revised assumptions upon which their commitment to resistance had rested – and reconceived resistance itself as part of everyday, mainstream politics.
« Viimeksi muokattu: 08.01.2019, 13:55:15 kirjoittanut Skeptikko »
En homona toivota tervetulleiksi Suomeen henkilöitä, jotka haluavat tappaa minut:
http://www.bbc.com/news/magazine-33565055

Tanskan pakolaisapu: hallitsematon tulijatulva johtamassa armageddoniin ja yhteiskuntamme tuhoon:
http://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE7963933/Sammenbrud-truer-flygtningesystem/

Alabama

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 477
 • Liked: 3602
 • weltoffen = sturmreif
2019-01-07 Antifa yritti murhata AfD:n Frank Magnitzin
« Vastaus #37 : 08.01.2019, 13:51:20 »
No ehkä tästä 20-vuotiaasta hakkerista onnistutaan leipomaan jupakka, joka vie huomion pois toisinajattelijaan kohdistuneesta murhayrityksestä. Itseoppinut hakkeri oli päässyt poliitikkojen ja julkkisten tiedostoihin käsiksi ja rehvastellut tietävänsä näistä kaiken. AfD poliitikkoja ei ollut hakkerin tietovarkauslistalla, joka tietysti oli ensin -ah, niin epäilyttävää. Joku sanoi AfD-läisten olevan niin tylsiä tyyppejä, että niiden urkkiminen ei ole kiinnostavaa. Poliisi on yrittänyt löytää yhteyksiä äärioikeistoon -turhaan.  ;D

Hakkeri on ilmoittanut motiiviksi ärtymyksen Saksan poliitikkoihin... no kukapa ei olisi...

https://www.welt.de/politik/deutschland/article186723266/Datendiebstahl-20-Jaehriger-nennt-Aerger-ueber-Politiker-als-Motiv-fuer-Angriff.html
"This is your last chance. After this, there is no turning back. You take the blue pill - the story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to believe.
You take the red pill - you stay in Wonderland and I show you how deep the rabbit-hole goes."

Emo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 31 250
 • Liked: 20857
2019-01-07 Antifa yritti murhata AfD:n Frank Magnitzin
« Vastaus #38 : 08.01.2019, 13:58:19 »
Muslimi = Natsi = Kommunisti

Todisteetkin väitteelleni on olemassa, mutta kun ne aiemmin toisesta ketjusta poistettiin, niin en nyt heti laita niitä esille tänne. Mutta te tiedätte.

Alabama

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 477
 • Liked: 3602
 • weltoffen = sturmreif
2019-01-07 Antifa yritti murhata AfD:n Frank Magnitzin
« Vastaus #39 : 08.01.2019, 14:09:23 »
^^ Hakkeriuutinen Welt-lehden pääuutisena, mukana videot ja kaikki, analyysiakin. Toisinajttelevaan kansanedustajaan kohdistunut murhayritys ei läheskään niin tärkeä uutinen...
"This is your last chance. After this, there is no turning back. You take the blue pill - the story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to believe.
You take the red pill - you stay in Wonderland and I show you how deep the rabbit-hole goes."

Skeptikko

 • Global Moderator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 11 265
 • Liked: 13440
2019-01-07 Antifa yritti murhata AfD:n Frank Magnitzin
« Vastaus #40 : 08.01.2019, 14:09:36 »
Suomessahan on muuten otettu jo askeleita samaan suuntaan mm. perussuomalaisten toimiston ikkunoiden rikkomisilla, joku naamioitunut häirikköjoukko ahdisteli Halla-ahoa, joka onneksi onnistui pakenemaan tilanteesta, ennen kuin tilanne pääsi kehittymään pahemmaksi jne:

Halla-aho joutui Turun yössä naamioituneiden miesten ahdistelemaksi – pakeni hotellin aulaan - Kotimaa - Ilta-Sanomat
https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005437711.html

Lainaus
Perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho on kertonut eilen ja tänään Facebook-sivuillaan joutuneensa eilen lauantaina naamioituneiden miesten ahdistelemaksi.

Halla-ahon mukaan tapaus sattui lauantai-illalla Turussa hotelli Scandic Plazan edustalla.

Hän kertoo viettäneensä lauantaipäivän Lempäälässä Pirkanmaan perussuomalaisten syyskokouksessa. Kokouksen jälkeen Halla-aho jatkoi iltaa Turun The Cow-nimisessä ravintolassa.

Puolen yön jälkeen hän suuntasi yöksi 500 metrin päässä sijaitsevaan Scandic Hotel Plazaan.

Halla-ahon mukaan yksi seurueen jäsenistä lähti ”turvallisuussyistä” saattamaan häntä paluumatkalle ravintolasta hotellille.

Alle puolen kilometrin matkalla vieras mieshenkilö lähti kuitenkin seuraamaan Halla-ahoa ja saattajaa. Halla-ahon kertoman mukaan mies oli sormeillut puhelintaan ja kutsunut paikalle kavereitaan.

– Kun jäin yksin hotellin edustalle, viisi tyyppiä, osa naamioituneita, piiritti ja ryhtyi rähjäämään. Pääsin livahtamaan ovesta sisään, Halla-aho sanoo.
...
Uhkaavana Halla-aho kertoo tilanteen joka tapauksessa kokeneensa. Aikaisemmin häiriköintiä on kyllä esiintynyt esimerkiksi perussuomalaisten eduskuntavaalitilaisuudessa, jossa Halla-aho on ollut puhumassa.

PS, tulipa mieleeni myös tapaus jossa poliisi sijoitti äärivasemmistolaisen mellakoijan ilman käsirautoja samaan poliisiautoon, jossa oli käsittääkseni ruotsalainen PVL:n jäsen jo käsiraudoilla kahlittuna. Tämä äärivasemmistolainen alkoikin sitten silmittömästi pahoinpidellä puolustuskyvyttömäksi kahlittua uhriaan.
« Viimeksi muokattu: 08.01.2019, 15:43:33 kirjoittanut Skeptikko »
En homona toivota tervetulleiksi Suomeen henkilöitä, jotka haluavat tappaa minut:
http://www.bbc.com/news/magazine-33565055

Tanskan pakolaisapu: hallitsematon tulijatulva johtamassa armageddoniin ja yhteiskuntamme tuhoon:
http://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE7963933/Sammenbrud-truer-flygtningesystem/

Dangr

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 378
 • Liked: 2236
 • Vihtaasi on kustu!
2019-01-07 Antifa yritti murhata AfD:n Frank Magnitzin
« Vastaus #41 : 08.01.2019, 14:10:06 »
Vasemmiston logiikkaa:

USA:n tyyliin itsepuolustusase provosoi rosvoja väkivaltaan
Erimielisten hakkaaminen kannustaa luopumaan aatteistaan
"– Me emme halua riisua kansalaisiamme aseista tällaisena aikana, kun Euroopan turvallisuustilanne huononee, sosiaalidemokraattien sisäministeri Milan Chovanec sanoi Tšekin parlamentissa keskiviikkona." Kansalainen.fi
Bhutan: "One Nation, One People"

Shemeikka

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 705
 • Liked: 7843
 • Oulu- Uleåborg
2019-01-07 Antifa yritti murhata AfD:n Frank Magnitzin
« Vastaus #42 : 08.01.2019, 14:40:22 »
Yle tapauksesta kirjoitti, mutta Helsingin Sanomat näyttäisi vaikenevan. Ainakaan en Hyysärin sivuilta uutista löytänyt.

Politiikka ohjaa uutisia.
Vain kuolleet kalat kulkevat virran mukana.

"Ajattele itse, tai muut päättävät puolestasi." Aku-Kimmo Ripatti

(Oulu PS) http://asfalttikukka.blogspot.fi/
Nude but not naked.

Shemeikka- mamukurssin käynyt suomalainen

Somehow, Satan got behind me

Skeptikko

 • Global Moderator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 11 265
 • Liked: 13440
2019-01-07 Antifa yritti murhata AfD:n Frank Magnitzin
« Vastaus #43 : 08.01.2019, 14:45:35 »
Yle tapauksesta kirjoitti, mutta Helsingin Sanomat näyttäisi vaikenevan. Ainakaan en Hyysärin sivuilta uutista löytänyt.

On sielläkin juttu, mutta hyvin vähättelevästi puhutaan sairaalakuntoon mukiloinnista, kun Magnitz piestiin lähestulkoon hengiltä:

Oikeistopopulistisen AfD:n kansanedustaja mukiloitiin sairaalakuntoon, poliisin mukaan kyse poliittisesta teosta - Ulkomaat | HS.fi
https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005958608.html

Lainaus
OIKEISTOPOPULISTISEN AfD:n kansanedustaja Frank Magnitz on joutunut poliisin mukaan ”poliittisesti motivoidun” hyökkäyksen uhriksi. Magnitzia vastaan hyökättiin Bremenissä maanantaina, ja edustaja joutui sairaalahoitoon.

”Uhrin työn huomioiden uskomme, että kyse on poliittisesti motivoidusta teosta”, poliisi sanoi.

AFD julkaisi tiedottomasta Magnitzista kuvan sairaalavuoteellaan. Kuvassa Magnitzin naama vuotaa verta ja on turvonnut. Puolueen mukaan kolme naamansa peittänyttä hyökkäsi Magnitzin kimppuun.
En homona toivota tervetulleiksi Suomeen henkilöitä, jotka haluavat tappaa minut:
http://www.bbc.com/news/magazine-33565055

Tanskan pakolaisapu: hallitsematon tulijatulva johtamassa armageddoniin ja yhteiskuntamme tuhoon:
http://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE7963933/Sammenbrud-truer-flygtningesystem/

Bwana

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 133
 • Liked: 2917
 • Ihmis-perse natsi.
2019-01-07 Antifa yritti murhata AfD:n Frank Magnitzin
« Vastaus #44 : 08.01.2019, 14:51:39 »
^ Ja tuttuun sanoma-tyyliin läpimenneiden kommenttien määrä on koko päivän seilannut ylös-alas.
Jees pox holiray!

Paawo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 692
 • Liked: 2813
 • Rasistinen säkki
2019-01-07 Antifa yritti murhata AfD:n Frank Magnitzin
« Vastaus #45 : 08.01.2019, 15:12:17 »
Nujakoinnissa toiseksi jääneen uhrin hiipivä skitsofrenia taitaa olla provosoinut ruohonjuuritason kansalaisaktivismiin. :flowerhat:
Ylläoleva teksti on kiihtymystilassa kirjoitettua uhoamista. KKO:2017:52

"Kriittinen, mutta myös objektiivinen julkinen sana on oleellinen osa demokratiaa. Jos se rappeutuu – kaupallisista tai poliittisista syistä yhdentekevää – niin demokratiakin saa ydinvian." - Kalevi Sorsa

Kaamosaika

 • Jäsen
 • *
 • Viestejä: 41
 • Liked: 139
2019-01-07 Antifa yritti murhata AfD:n Frank Magnitzin
« Vastaus #46 : 08.01.2019, 15:18:37 »
Antifa lienee Saksan poliittisen koneiston sekä heihin linkittyvien globalistien työrukkanen, jota aikoinaan käytettiin G20-kokousten aikaan hajottamaan paikkoja, jotta kokoustavat tahot vaikuttaisivat heidän rinnalla hyveellisiltä ja järkeviltä.

AfD:n noustessa uhkaamaan asemia Antifan roolia muutetaan ja sitä käytetään poliittisen väkivallan välineenä, johon on tarpeeksi suuri hajurako jottei suoria syytöksiä voi esittää, mutta jonka kuitenkin annetaan toimia ja jota ohjaillaan median sekä luultavasti turvallisuuskoneiston toimesta.

On siirrytty opposition demoralisointiin väkivallalla. Merkel ja vanha valta eivät luovuta hyvällä. Tämän tien päässä on kansalaisiin ulottuva nujerrus, mikäli heidän edusmiehensä ensin pystytään nujertamaan.

Siili

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 12 988
 • Liked: 7775
2019-01-07 Antifa yritti murhata AfD:n Frank Magnitzin
« Vastaus #47 : 08.01.2019, 15:29:04 »
Yle tapauksesta kirjoitti, mutta Helsingin Sanomat näyttäisi vaikenevan. Ainakaan en Hyysärin sivuilta uutista löytänyt.

On sielläkin juttu, mutta hyvin vähättelevästi puhutaan sairaalakuntoon mukiloinnista, kun Magnitz piestiin lähestulkoon hengiltä:

Oikeistopopulistisen AfD:n kansanedustaja mukiloitiin sairaalakuntoon, poliisin mukaan kyse poliittisesta teosta - Ulkomaat | HS.fi
https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005958608.htmlTuo on suora (käännetty) AFP:n uutinen.  Hesarin aktivisti Kauhanen ei ole vielä aukaissut sanaista arkkuaan.

J.M

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 4 098
 • Liked: 5371
 • Inhorealisti ja paatunut pessimisti
2019-01-07 Antifa yritti murhata AfD:n Frank Magnitzin
« Vastaus #48 : 08.01.2019, 16:41:45 »
Onko tätä brutaalia hyökkäystä kukaan Saksan ulkopuolella tuominnut? Pääministerimme? Presidenttimme? Ulkoministeriömme? Euroopassa on yritetty poliittista murhaa ja kaikki ovat tuppisuina, vai?

Ja vaikka saksalainen poliittinen vastustaja vähän niinkuin tuomitsee hyökkäyksen, hänen suurin huolensa on toki vanha tuttu (YLEn sivulta):

Lainaus
Osavaltion SPD:tä edustava varapääministeri Martin Dulig totesi Detsche Welle -uutiskanavan mukaan, että iskujen on loputtava, koska ne vahingoittavat demokratiaa ja koska AfD käyttää niitä hyväkseen.
Punavihreäthän tunnistaa jo siitä, että heidän toimintansa ja heidän toimintansa tulokset saavat kenen tahansa kasvot joko punoittamaan tai vihertämään. - jäsen Veikko

Rap is like scissors, it always loses to rock

Supernuiva

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 095
 • Liked: 4803
2019-01-07 Antifa yritti murhata AfD:n Frank Magnitzin
« Vastaus #49 : 08.01.2019, 16:46:12 »
Saadaankohan tekijöitä koskaan kiinni?

Missä ovat tekoa vastustavat marssit?

Onko kukaan irtisanoutunut yhtään mistään vai vaatinut jotain irtisanoutumaan jostain?

Kaikkeen ylläolevaan on varmaan lopullinen vastaus: ei.

Onko Angela kommentoinut vielä mitään? Trump?

Roope

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 32 043
 • Liked: 62498
2019-01-07 Antifa yritti murhata AfD:n Frank Magnitzin
« Vastaus #50 : 08.01.2019, 16:50:57 »
Lainaus
Maahanmuuttovastaisen AfD:n johtaja pahoinpideltiin raa’asti Saksassa – Poliisi epäilee poliittista motiivia

Saksassa äärioikeistolaisen, maahanmuuttovastaisen AfD-puolueen johtohahmo on loukkaantunut vakavasti jouduttuaan hyökkäyksen kohteeksi kadulla Bremenissä. Saksassa uskotaan, että hyökkäyksen motiivi oli poliittinen.
...
Uusi Suomi 8.1.2019

Otsikko oli alunperin Äärioikeistojohtajan kimppuun käytiin raa’asti Saksassa – Poliisi epäilee poliittista motiivia, mutta se alkoi kai nolottaa toimittajaa.
Mediaseuranta - Maahanmuuttoaiheiset uutiset, tiedotteet ja tutkimukset

duc

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 3 019
 • Liked: 7848
 • Tecumseh
2019-01-07 Antifa yritti murhata AfD:n Frank Magnitzin
« Vastaus #51 : 08.01.2019, 16:57:18 »
Tämä teko lienee poliittinen murhayritys. Nämä poliittiset terroristit ja heidän tukijansa eivät käsitä, että tämä lisää vihaa, ei pelkoa, ja äänestäjät sen myös osoittavat aikanaan. Puoluejohtajan kimppuun hyökkääminen tiivistää AfD:n rivejä yhteistä vihollista vastaan. Poliittinen väkivalta lopulta kääntyy itseään vastaan, joko vaaleissa tai väkivallan yleisenä lisääntymisenä ja poliisin toimien koventumisena kaikkia osapuolia kohtaan.

Poliittinen vasemmisto tyypillisesti katsoo omiensa poliittista väkivaltaa ns. sormien läpi, väittäen sen olevan jotenkin moraalifilosofisesti oikeutettua: sortoa ja syrjintää vastaan on oikeutettua taistella. Ongelmana tuossa logiikassa on niin väkivallan hyväksyminen poliittisena keinona kuin sortoon ja syrjintään syyllisten määritteleminen puolueellisesti. Toisin sanoen maahanmuutonvastustaja on lähes mahdotonta nähdä muuna kuin syyllisenä, rasistina, jonka vainoaminen ja vahingoittaminen on lähes aina jotenkin oikein.

ὁ βίος βραχύς, ἡ δὲ τέχνη μακρή / vita brevis ars longa / learning one's craft takes so long that a lifetime may not be adequate (käännös Merriam-Webster)

"Sivistyksen ja ihmisyyden tulisikin velvoittaa kaikkia lukeneita ihmisiä ottamaan vastuuta älyllisen vaihtoehdon tarjoamisesta populismille." - Arvo Pohjalainen

Jorma M.

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 840
 • Liked: 8591
 • köyhää suomalaista paskasakkia
2019-01-07 Antifa yritti murhata AfD:n Frank Magnitzin
« Vastaus #52 : 08.01.2019, 16:59:38 »
Tässäkin on jälleen tapaus kuten lastenraiskausringit, pikkupojan murhaamiset, joukkotappelut, julkisen sektorin krooninen rahapula jne. Kaikki mahdollistuu ja jatkuu Vastuumedian ansiosta.

Jos Vastuumedia päättäisi vastustaa tätä uutta normaalia, tällaiset ilmiöt surkastuisivat jo kuukaudessa. Koska tuolloin päättäjien olisi pakko toimia.

Eisernes Kreuz

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 692
 • Liked: 22166
 • Quid est veritas?
2019-01-07 Antifa yritti murhata AfD:n Frank Magnitzin
« Vastaus #53 : 08.01.2019, 17:36:07 »
Saksassa alkaa meno olla poliittisen väkivallan osalta kuin Weimarin tasavallassa konsanaan. No, ehkä ei nyt vielä aivan, mutta suuntaus on minusta selvä. Natseja kaikkialla näkeviä on hyvä muistuttaa, että silloinkin Saksassa poliittista väkivaltaa harrasti myös äärivasemmisto.

Luulenpa, että joskus tulevaisuudessa Euroopassa koetaan vielä huomattavankin laajoja yhteiskunnallisia levottomuuksia, kun haittamaahanmuutto mullistaa perusteellisesti ainakin kaikki maanosan arvopohjalliset yhteiskunnat. Osa kansasta haluaakin juuri sitä, mutta eivät kaikki. Ja siitä seuraa jännitteitä, jotka joskus vielä purkautuvat.
There is freedom of speech, but I cannot guarantee freedom after speech.
- Idi Amin, diktaattori
Hyvää oppi tekee terroristillekin!
- Jari Taponen, ylikomisario

Pentecost

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 085
 • Liked: 3175
 • Myyttinen Setämies
2019-01-07 Antifa yritti murhata AfD:n Frank Magnitzin
« Vastaus #54 : 08.01.2019, 17:37:56 »
JFK:
Lainaus
Those who make peaceful revolution impossible will make violent revolution inevitable.

Minusta tuntuu, että politiikan ja sitä myötä demokratian aika on ohi. Seuraavaksi on taas - jälleen kerran - edessä Suuri Puhdistus. Ja jälleen kerran Saksa on tässä ollut hyvin aktiivinen.

Mitä tästä voimme päätellä? Saksa on harvinaisen paska maa.
Pipsa Aro: Hommafoorumi onkin ihan eri asia, eikä "mikä tahansa internetin sivusto". Tässä nimenomaan keskitytään niihin, jotka saa hirveintä tuhoa aikaan. Duh

MW

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 23 995
 • Liked: 17522
 • Kiltti ja ystävällinen, mutta niin nuiva.
2019-01-07 Antifa yritti murhata AfD:n Frank Magnitzin
« Vastaus #55 : 08.01.2019, 17:45:57 »
Aika nopeasti alkaa tilanne eskaloitumaan, sanoisin että "yksittäistapausten" määrä lisääntyy eksponentiaalisesti.

Tähän vielä päälle se tuleva "humanitäärinen kriisi", johon migri alkaa taas valmistautumaan... onko Ruotsissa vieraillut keitä viime aikoina, vai painetaanko suoraan kompaktilla kakkoseen?

Tulevaisuus

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 414
 • Liked: 2978
2019-01-07 Antifa yritti murhata AfD:n Frank Magnitzin
« Vastaus #56 : 08.01.2019, 17:48:27 »
Aika nopeasti alkaa tilanne eskaloitumaan, sanoisin että "yksittäistapausten" määrä lisääntyy eksponentiaalisesti.

Tähän vielä päälle se tuleva "humanitäärinen kriisi", johon migri alkaa taas valmistautumaan... onko Ruotsissa vieraillut keitä viime aikoina, vai painetaanko suoraan kompaktilla kakkoseen?

Mitä, mitä onko minulta mennyt jotain ohi. Kukas nyt on asyyylia vaille vai mistä on kyse?

migri

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 658
 • Liked: 4743
2019-01-07 Antifa yritti murhata AfD:n Frank Magnitzin
« Vastaus #57 : 08.01.2019, 17:49:43 »
JFK:
Lainaus
Those who make peaceful revolution impossible will make violent revolution inevitable.

Minusta tuntuu, että politiikan ja sitä myötä demokratian aika on ohi. Seuraavaksi on taas - jälleen kerran - edessä Suuri Puhdistus. Ja jälleen kerran Saksa on tässä ollut hyvin aktiivinen.

Mitä tästä voimme päätellä? Saksa on harvinaisen paska maa.
Voiko tähän muuta todeta kuin että kolmas kerta toden sanoo. Kyllä eurooppalaiset ja aasialaiset tutut ovat pitkälti samaa mieltä että Saksa on pilannut euroopan täysin typerällä pakolaispolitiikallaan. Tämä DDR:n punalehmä oli vaan paljon tuhoisampi kuin Tavja Halonen. Tosin Tavja pystyi samassa mittakaavassa kyllä tuhoamaan kotimaansa ja kylvämään vihan siemenet moneen paikkaan niin että niistä kärsitään vielä pitkään.

MW

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 23 995
 • Liked: 17522
 • Kiltti ja ystävällinen, mutta niin nuiva.
2019-01-07 Antifa yritti murhata AfD:n Frank Magnitzin
« Vastaus #58 : 08.01.2019, 17:52:59 »
Aika nopeasti alkaa tilanne eskaloitumaan, sanoisin että "yksittäistapausten" määrä lisääntyy eksponentiaalisesti.

Tähän vielä päälle se tuleva "humanitäärinen kriisi", johon migri alkaa taas valmistautumaan... onko Ruotsissa vieraillut keitä viime aikoina, vai painetaanko suoraan kompaktilla kakkoseen?

Mitä, mitä onko minulta mennyt jotain ohi. Kukas nyt on asyyylia vaille vai mistä on kyse?

Paperiaamulehti, eilen. Migri etsii uusia rahamiehiä rikastumaan vastaanottokeskuksilla.

Alaric

 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 21 230
 • Liked: 47165
 • Ei maata ilman kansaa, ei kansaa ilman verilinjaa
2019-01-07 Antifa yritti murhata AfD:n Frank Magnitzin
« Vastaus #59 : 08.01.2019, 18:01:01 »
^ Siirtykää tuohon Migri-aiheeseen liittyvään ketjuun keskustelemaan asiasta: https://hommaforum.org/index.php/topic,127547.0.html

Ei kuulu tänne.
"Jos olisi sekä menestyviä että epäonnistuneita afrikkalaisia yhteiskuntia hakisin selitystä jostain muualta. Jos afrikkalaiset eivät muodostaisi länsimaissakin sosioekonomista pohjanoteerausta, hakisin selitystä jostain muualta." -Jussi Halla-aho afrikkalaisten geneettisesti selittyvästä älykkyysosamäärästä (3.6.2005)

Tagit: frank magnitz