Kirjoittaja Aihe: 2019-01-09 MOT: Helsingin pimeät asuntomarkkinat mamuille  (Luettu 11465 kertaa)

RP

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 15 890
 • Liked: 10159
Vs: 2019-01-09 MOT: Helsingin pimeät asuntomarkkinat mamuille
« Vastaus #30 : 14.01.2019, 11:18:26 »
Helsinki on se paikka, jossa on ihan pakko asua? Ja kämppä ilmaiseksi.

Päiväkoteja ei ole missään muualla, niinkö?

VOi toki olla, että Helsingistä saa (valitettavasti) keskimääräistä helpommin tuet ja päivähoitopaikan tapus, jolla ei ole oleskelulupaa tai muuta perustetaa olla täällä..?

"Iloitsen Turkin yrityksestä yhdistää modernisaatio ja islam."
http://www.ulkopolitiikka.fi/article/523/martin_scheinin_periaatteen_mies/

Roope

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 34 500
 • Liked: 83853
Vs: 2019-01-09 MOT: Helsingin pimeät asuntomarkkinat mamuille
« Vastaus #31 : 14.01.2019, 11:34:59 »
Ja miten tämä yksinhuoltaja on suunnitellut jäävänsä Suomeen, kun kerta turvapaikkahakemukseen on tullut hylsy? Pelaamalla turvapaikkahakemus- ja valitusbingoa loputtomasti?

Valitusrumba riittää työllistämään viranomaiset vuosiksi. Kun käännytystä ei tulla saamaan aikaan ikinä (kolmen lapsen yksinhuoltaja), on vain ajan kysymys, että viranomaiset määrittelevät lapsille syntyneen "kiinteät siteet Suomeen". Se on sitten siinä.
Mediaseuranta - Maahanmuuttoaiheiset uutiset, tiedotteet ja tutkimukset

S.O.Mali

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 605
 • Liked: 1113
Vs: 2019-01-09 MOT: Helsingin pimeät asuntomarkkinat mamuille
« Vastaus #32 : 14.01.2019, 12:13:22 »
Miten kielteisen päätöksen saaneen naisen lapset yleensäkään tekevät päiväkodissa kun heidän ei pitäisi olla enää Suomessa laisinkaan? Rouva Ameenah tuskin on myöskään työssä päivisin, joten miksi hänellä olisi tarvetta lasten päivähoidolle? Ei riitä minulta myötätuntoa Ameenahille vaikka hän onkin lapsenkasvoinen ja häntä itkettää haastattelun aikana. Onneksi hänellä kuitenkin on yhteiskunnan maksama tulkki apunaan.
Valitusprosessi kaikkinensa kestää liian pitkään, ja lapsilla on oikeus koulunkäyntiin/varhaiskasvatukseen. Ensimmäinen asia on se ongelma, jälkimmäinen lähinnä seuraus siitä.
Myös jälkimmäinen oikeus tulisi poistaa. Lisäisi turvapaikkaturistien paluuhaluja kotimaahan.

Faidros.

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 25 736
 • Liked: 19834
 • Blues for Allah
Vs: 2019-01-09 MOT: Helsingin pimeät asuntomarkkinat mamuille
« Vastaus #33 : 14.01.2019, 13:26:13 »
Olen tämän jo kertonut aiemminkin, mutta menköön kertauksena.
Miksi musliminaisia ja varsinkin somppuja on eniten yksinhuoltajina, vaikka lähtömaissaan se on mahdottomuus? No siksi, että saadaan maksimoitua yhteiskunnan tuet. Jokaisella jalkavaimolle annetaan vuokrakämppä ja maksimituet. Muslimiäijällä on siten hallussaan 4 kämppää ja 4 perheen tuet. 1-3 asuntoa laitetaan pimeästi vuokralle, parittajille, pimeäntyön firmoille... niille joilla on mahdollisuus maksaa eniten.
Kyllä siinä alkaa olemaan varaa lähettää rahaa vaikka Isisille tms. ja vielä itse elää leveästi.
Tämä alkoi silloin, kun ensimmäiset somput päästettiin n. 25-vuotta sitten tänne Hölmölään ja on tullut aina vain yleisemmäksi. Poliisi ei tutki ja media vaikenee, koska rasismi.
Tämä on juuri näin ja tämän asian toteaminen ei ole rasismia. Erityisesti myös lapsitehtailu kuuluu jalkavaimojen "työnkuvaan". Suorastaan räävitön lisääntyminen alkaa heti, kun Suomen tuet ovat näköpiirissä ja kyseinen lapsikoneena oleminen on yhteiskunnalle aivan järjettömän kallista. Lapsista huolehtiminen jää usein myös yhteiskunnan kontolle. Tähän maahan syntyneiden ei tulisi saada Suomen kansalaisuutta, jos vanhemmatkaan eivät ole Suomen kansalaisia, ei edes siinä tapauksessa, että vanhemmilla on pakolaisasema. Tätä asiaa tulisi teroittaa suoraan maahan saapuville ja kertoa, että lisääntymistä ei tule tehdä ennen kansalaisuuden saamista.

Tämä on niin irvokasta. Suomen 2011-vuoden pakolaisnainen Saido Mohamed sai tuomion törkeasta petoksesta ja törkeästä rahanpesusta ja kätkemisrikoksesta. Ja tuomio olikin 1vuosi ja 2kk ehdollista. Petos, kätkemisrikos ja rahanpesu kesti 10 vuotta :facepalm:
Ajatelkaas jos kantis petoksella, kätkemällä veisi 44 000€ ja tuomio päälle tuon summan rahanpesusta, niin olisiko tuomio ehdollista?
Törkeästä Rahanpesusta voidaan tuomita vähintään 4kk:sta kuuteen vuoteen. Hyväkäs sai ehdollista 1v2kk! :facepalm:
Ehkä asiaan vaikutti se, että hän on jalkavaimoyksinhuoltaja?
Koko summa tulee veronmaksajien maksettavaksi, koska hän on nyt työtön, eli Suomen yhteiskunnan kusetus jatkuu loputtomiin.
Tämä meni vähän ot:ksi, mutta halusin tuoda esiin sen, että verovaroja liukuu jatkuvasti(tämä yli 10v!) myös ulkomaille, muslimien "järjestelyiden" perusteella.
Siskosten riita rahasta oli ainoa mikä tämänkin toi esiin!
« Viimeksi muokattu: 14.01.2019, 13:41:50 kirjoittanut Faidros. »
Kun yksi ihminen kärsii harhasta, sitä sanotaan hulluudeksi. Kun monta ihmistä kärsii harhasta, sitä sanotaan uskonnoksi. -Robert M Pirsig-
Millainen luonne 2000-luvun mekaanikolla pitäisi olla,jotta hän sietäisi koneiden päälle kasattuja elektronisen hevonpaskan kerrostumia.
-Matthew B.Crawford-

-PPT-

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 10 270
 • Liked: 10135
Vs: 2019-01-09 MOT: Helsingin pimeät asuntomarkkinat mamuille
« Vastaus #34 : 14.01.2019, 15:49:07 »
Suomessa asuinpaikkakuntansa saa valita mutta ei voi vaatia että muut maksavat asumisen. Jos taloudelliset rahkeet eivät riitä pk-seudulla asumiseen niin silloin pitää asua jossain muualla.

Itsekin harkitsen muuttoa pois pk-seudulla koska minulla ei oikein ole varaa asua täällä.

Tai varaa ja varaa, olenhan minä täällä asunut jo  yli 25v joten jotenkin minulla sitä varaa on ollut mutta olen alkanut tulla siihen tulokseen että en saa rahoilleni vastinetta.

ismolento

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 576
 • Liked: 6605
Vs: 2019-01-09 MOT: Helsingin pimeät asuntomarkkinat mamuille
« Vastaus #35 : 14.01.2019, 16:20:53 »
Ameenah teki väärin suomalaisia lapsia kohtaan kun valitsi Suomen.

Tietääkö kukaan mistä saa ostaa osoitteen?

Lainaus
Tarkemmin katsottuna sivuilla on epäilyttäviä yksityiskohtia. Suomen kieli on ontuvaa – verkkosivujen alalaidassa lukee esimerkiksi ”otta yhteyttä”. Yksi mainoskuvista on kuvapankista, eikä se ole selvästikään Suomesta. Ikkunasta näkyy palmuja. Yrityksen toimiston osoitetta Hakaniemessä ei ole olemassakaan. Yrityksen numeroon ei enää saa yhteyttä.

Lainaus
– Firma lakkasi olemasta siinä vaiheessa kun oli saatu rahat. Sivun kohderyhmä oli selvästi katsottu sellaiseksi, että saadaan huijattua rahaa, kertoo Lohikoski

No voi voi, joku ulkkis kusettaa matuja  :'(  Sellaisia ne ovat, paremmat kulttuurit, paljon jännittävämpiä kuin suomalainen kulttuurimme joka on pelkkiä tanhuja ja haitarimusaa.

Ameenah taisi tehdäkin väärin valitsemalla Suomen. Mutta ainahan sen virheen voi korjata. Lahden takana on toinen maailman sosiaalitoimisto ja sinne pääsee taksilla laivalla.
« Viimeksi muokattu: 14.01.2019, 22:17:22 kirjoittanut ismolento »

ismolento

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 576
 • Liked: 6605
Vs: 2019-01-09 MOT: Helsingin pimeät asuntomarkkinat mamuille
« Vastaus #36 : 14.01.2019, 22:14:57 »
Aika helkkarin moni kantiskin käyttää tai yrittää käyttää tuota asuinpaikan valinnanvapautta, vaikka taloudelliset rahkeet ei siihen oikein riittäisikään. Toistakymmentä vuotta kun katselin taantuvasta maakunnasta tapahtuvaa muuttoliikettä, niin suuria odotuksia ja monenlaisia sohva-, reisi, asuntoauto-, patja-, kellari- yms. majoitusratkaisuja tuli nähtyä ja kuultua. Erona maahanmuuttajiin tietysti se, että kaikilla oli yleensä jonkinlaiset sosiaaliset mahdollisuudet palata maitojunalla takaisin jos sitä sateenkaarenpäätä ei omalle kohdalle löytynytkään.

Totta helvetissä kantasuomalainen voi valita asuinpaikkansa mistä haluaa, koska Suomi on hänen kotimaansa. Sen sijaan asyylia vonkaavien muukalaisten kotimaa tämä maa ei ole ja sen vuoksi viranomaisilla täytyy olla määräysvalta siihen, mihin nämä käypäläiset asutetaan jos niitä ylipäänsä täällä pitää hyysätä.

nutsy

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 249
 • Liked: 3344
 • ihminen
Vs: 2019-01-09 MOT: Helsingin pimeät asuntomarkkinat mamuille
« Vastaus #37 : 03.02.2019, 10:44:29 »
HS,
Lainaus
Helsingin kaupungin vuokralaisena asunut mies aiheutti kerrostaloon vesivahingon ja torakkaongelman – Taloyhtiö ihmettelee, miksi kaupunki ei vaadi vuokralaisiltaan kotivakuutusta

Ongelmia on aiheutunut asunnottomuutta ehkäisevän Y-Säätiön omistuksessa oleva asunto, jota on jälleenvuokrattu Helsingin kaupungille. Taloyhtiössä epäillään virallisesti asunnossa kirjoilla olleen miehen alivuokranneen asuntoa laittomasti eteenpäin.

(...) seinänaapurissa olevan asunnon omistaa kohtuuhintaista asumista edistävä ja asunnottomuutta ehkäisevä Y-Säätiö. Säätiö on vuokrannut huoneiston Helsingin kaupungin tilapalvelut ja asuntovuokraus -yksikölle, joka puolestaan on vuokrannut huoneistoa edelleen sosiaalisin perustein eräälle miehelle. Asunnossa ei ollut kotivakuutusta. (...) Y-säätiön asuntoon liittyvät laittomat alivuokralaiset, torakat, vesivahinko ja lopuksi se, että osakkaat joutuvat maksamaan vakuuttamattoman asunnon torakoiden tuho-operaation ja pian mahdollisesti myös vesivahingon kulut – ellei tapahdu yllättävää käännettä. (...)

On epäselvää, onko vesivahinko aiheutettu tahallisesti ”kostoksi” häädöstä, vai onko se ollut vahinko. Lähes varmaa on joka tapauksessa Sinikan mukaan se, että virallisesti asunnossa kirjoilla ollut mies ei asunut asunnossa häädön aikaan. Häntä on näkynyt talossa toisinaan, mutta pääsääntöisesti asunnon asukkaat ovat vaihtuneet melko tiheään. Sinikka epäilee, että he ovat mahdollisesti paperittomia eli laittomasti maassa olevia henkilöitä. (...)

Taloyhtiön osakkaat alkoivat löytää torakoita asunnoistaan. Kun isännöitsijä meni tarkastamaan Y-Säätiön asunnon, torakat olivat vastassa jo eteisessä. Koko asunto oli tyhjennettävä myrkytyksen ajaksi, ja Sinikan mukaan tyhjän asunnon lattialla oli torakoita ”massiivinen määrä”. (...) torakat oli tuonut asuntoon naispuolinen laiton alivuokralainen (...)

(...)  taloyhtiö voi joutua korjaamaan kaikki vahingot suoraan asunto-osakeyhtiölain kunnossapito­säännösten perusteella lukuun ottamatta vahinkohuoneiston sisäpintoja. Nykyisen lainsäädännön vuoksi taloyhtiöllä ei ole käytännössä mitään juridista mahdollisuutta vedota siihen, että kaupunki tai Y-Säätiö eivät vaadi kotivakuutusta asunnoissaan vuokralla olevilta henkilöiltä tai että ne majoittavat huoneistoon tavallista riskialttiimpia asukkaita. (...)

Koko hulluus -> https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000005986952.html


noin 60 000€ lasku tulossa taloyhtiölle torakoista ja vesivahingosta, luulisi taloyhtiön säännöissä olevan lauseke jolla asunto voidaan siirtää taloyhtiön hallintaan kohtuuttomien kustannusten/haitan aiheuttamisesta muille osakkaille.
"Jokainen yhteiskunta ja kulttuuri on tietynlaisten ihmisten tuottama ja ylläpitämä."
      \
        :)

kivimies

 • Vieras
Vs: 2019-01-09 MOT: Helsingin pimeät asuntomarkkinat mamuille
« Vastaus #38 : 03.02.2019, 11:06:58 »
^
Eivätkö nuo "sosiaalisin perustein" asuntoja vuokraavat voisi rakentaa omat talonsa sen sijaan, että hajasijoittaisivat asiakkaitaan taloyhtiöihin.  :roll:

Koekaniini

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 418
 • Liked: 1781
 • Original tuohikenkä
Vs: 2019-01-09 MOT: Helsingin pimeät asuntomarkkinat mamuille
« Vastaus #39 : 03.02.2019, 11:31:43 »
Ei koska ne talot slummiutuisivat kuukaudessa , sitäpaitsi asukkaat leimautuisivat. :)
#I wont ride with you

"muistakaa orjalaivojen terva ja inkojen kulta, vitun rasssitistit"  :'(

Eino P. Keravalta

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 28 759
 • Liked: 19245
 • Einovation
Vs: 2019-01-09 MOT: Helsingin pimeät asuntomarkkinat mamuille
« Vastaus #40 : 03.02.2019, 11:36:39 »
Ei koska ne talot slummiutuisivat kuukaudessa , sitäpaitsi asukkaat leimautuisivat. :)

Mutta nyt ne samat ongelmatapaukset slummiuttavat alueen ja leimaavat kaikki asukkaat jokatapauksessa.
HUOMIO. Ylläolevaa tekstiä ei voi ymmärtää ilman seuraavaa, siihen kuuluvaa lisäystä: Olen todellisuudessa päinvastaista mieltä ja koko kirjoitus on vain parodiaa, jonka tarkoituksena on tuoda esiin maahanmuuttokriittisen ajattelun onttous; monikulttuuri on rikkaus ja kaikki ihmiset samanarvoisia.

Koekaniini

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 418
 • Liked: 1781
 • Original tuohikenkä
Vs: 2019-01-09 MOT: Helsingin pimeät asuntomarkkinat mamuille
« Vastaus #41 : 03.02.2019, 11:41:39 »
Kyllä. Mutta tasapuolisesti, ei rasistisesti tahi syrjivästi. :)
#I wont ride with you

"muistakaa orjalaivojen terva ja inkojen kulta, vitun rasssitistit"  :'(

Kattomies

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 114
 • Liked: 151
Vs: 2019-01-09 MOT: Helsingin pimeät asuntomarkkinat mamuille
« Vastaus #42 : 03.02.2019, 11:51:17 »
HS,
Lainaus
Helsingin kaupungin vuokralaisena asunut mies aiheutti kerrostaloon vesivahingon ja torakkaongelman – Taloyhtiö ihmettelee, miksi kaupunki ei vaadi vuokralaisiltaan kotivakuutusta

Ongelmia on aiheutunut asunnottomuutta ehkäisevän Y-Säätiön omistuksessa oleva asunto, jota on jälleenvuokrattu Helsingin kaupungille. Taloyhtiössä epäillään virallisesti asunnossa kirjoilla olleen miehen alivuokranneen asuntoa laittomasti eteenpäin.

(...) seinänaapurissa olevan asunnon omistaa kohtuuhintaista asumista edistävä ja asunnottomuutta ehkäisevä Y-Säätiö. Säätiö on vuokrannut huoneiston Helsingin kaupungin tilapalvelut ja asuntovuokraus -yksikölle, joka puolestaan on vuokrannut huoneistoa edelleen sosiaalisin perustein eräälle miehelle. Asunnossa ei ollut kotivakuutusta. (...) Y-säätiön asuntoon liittyvät laittomat alivuokralaiset, torakat, vesivahinko ja lopuksi se, että osakkaat joutuvat maksamaan vakuuttamattoman asunnon torakoiden tuho-operaation ja pian mahdollisesti myös vesivahingon kulut – ellei tapahdu yllättävää käännettä. (...)

On epäselvää, onko vesivahinko aiheutettu tahallisesti ”kostoksi” häädöstä, vai onko se ollut vahinko. Lähes varmaa on joka tapauksessa Sinikan mukaan se, että virallisesti asunnossa kirjoilla ollut mies ei asunut asunnossa häädön aikaan. Häntä on näkynyt talossa toisinaan, mutta pääsääntöisesti asunnon asukkaat ovat vaihtuneet melko tiheään. Sinikka epäilee, että he ovat mahdollisesti paperittomia eli laittomasti maassa olevia henkilöitä. (...)

Taloyhtiön osakkaat alkoivat löytää torakoita asunnoistaan. Kun isännöitsijä meni tarkastamaan Y-Säätiön asunnon, torakat olivat vastassa jo eteisessä. Koko asunto oli tyhjennettävä myrkytyksen ajaksi, ja Sinikan mukaan tyhjän asunnon lattialla oli torakoita ”massiivinen määrä”. (...) torakat oli tuonut asuntoon naispuolinen laiton alivuokralainen (...)

(...)  taloyhtiö voi joutua korjaamaan kaikki vahingot suoraan asunto-osakeyhtiölain kunnossapito­säännösten perusteella lukuun ottamatta vahinkohuoneiston sisäpintoja. Nykyisen lainsäädännön vuoksi taloyhtiöllä ei ole käytännössä mitään juridista mahdollisuutta vedota siihen, että kaupunki tai Y-Säätiö eivät vaadi kotivakuutusta asunnoissaan vuokralla olevilta henkilöiltä tai että ne majoittavat huoneistoon tavallista riskialttiimpia asukkaita. (...)

Koko hulluus -> https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000005986952.html


noin 60 000€ lasku tulossa taloyhtiölle torakoista ja vesivahingosta, luulisi taloyhtiön säännöissä olevan lauseke jolla asunto voidaan siirtää taloyhtiön hallintaan kohtuuttomien kustannusten/haitan aiheuttamisesta muille osakkaille.

Asuntoyhtiölaissa on keinot asunnon haltuunottoon, hidas prosessi, vaatii mm. ylimääräisen yhtiökokouksen. Maksimiaika oli muistaakseni (kerralla) 3 vuotta. Tuollaisen 60 000:n euron nettotuotto vahingon kattamiseksi vaatisi "vain" 50 - 60 vuoden vuokratuotot  :) Taloyhtiön vakuutus tuon korvaa ja sitä kautta kaikki kohonneina vakuutusmaksuina.

Homman isoin ongelma ovat niin pienet kuin isot vuokralordit, jotka eivät katso kuin tuottoa. Toki kotirauha vaikeuttaa valvomista, mutta vuokranantajan vastuu pitäisi olla ankarampi, ilmaisia lounaita ei saa olla.

Waldseemüller

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 044
 • Liked: 9165
Vs: 2019-01-09 MOT: Helsingin pimeät asuntomarkkinat mamuille
« Vastaus #43 : 18.02.2019, 08:57:59 »
Koko turvapaikkajärjestelmä ja sen väärinkäyttäminen (johon syyllistyy jokainen Suomeen luikahtanut irakilainen) perustuu tunteisiin. Ei kenenkään inhimillinen hätä ole naurun asia. Yksilön hätä koskettaa aina. Makrotasolla noin viisi miljardia ihmistä saa minun puolestani kuolla pois vaikka heti ja se olisi planeetalle hyväksi. Silti en toivo kenellekään yksilölle pahaa. Auttaisin akuutissa hädässä vaikka somalia.

Onneksi Ameenah ei ole menettänyt kuin vähän rahaa, ja sitähän saa valden tissistä lisää. Ja pikkupaikkakunnalla odottaa tuttu ja turvallinen vokki, joten hyvää matkaa sinne ja kotimaahan.
Jos olisimme väärässä, meitä ei yritettäisi vaientaa.

n.n.

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 936
 • Liked: 3006
 • nuivaantunut
Vs: 2019-01-09 MOT: Helsingin pimeät asuntomarkkinat mamuille
« Vastaus #44 : 18.02.2019, 09:36:31 »
Toki seksin osto on kriminalisoitu
Hieman asian vierestä, mutta.
En ole varsinaisesti asiaan perehtynyt, mutta luulin, että seksin välittäminen, eli paritus, on kielletty (koska ihmiskauppa), mutteivat osto tai myynti?
”Jos olet aina ollut sitä mieltä, että sääntöjen tulee kohdella kaikkia samalla tavalla ja kaikkia tulisi arvioida samoilla kriteereillä, sinua olisi pidetty 60 vuotta sitten radikaalina, 30 vuotta sitten liberaalina, mutta tänä päivänä rasistina." -Thomas Sowell

Faidros.

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 25 736
 • Liked: 19834
 • Blues for Allah
Vs: 2019-01-09 MOT: Helsingin pimeät asuntomarkkinat mamuille
« Vastaus #45 : 18.02.2019, 10:38:03 »
Toki seksin osto on kriminalisoitu
Hieman asian vierestä, mutta.
En ole varsinaisesti asiaan perehtynyt, mutta luulin, että seksin välittäminen, eli paritus, on kielletty (koska ihmiskauppa), mutteivat osto tai myynti?

^Näin se on kuin jäsen n.n. kertoo. Osto alaikäiseltä on rikos ja tässä tarkoitetaan 18 vuotta, eikä vain seksin suojaikärajaa 16 vuotta.
Kun yksi ihminen kärsii harhasta, sitä sanotaan hulluudeksi. Kun monta ihmistä kärsii harhasta, sitä sanotaan uskonnoksi. -Robert M Pirsig-
Millainen luonne 2000-luvun mekaanikolla pitäisi olla,jotta hän sietäisi koneiden päälle kasattuja elektronisen hevonpaskan kerrostumia.
-Matthew B.Crawford-