UmmaGumma

Kirjoittaja Aihe: Islam, yhdestoista vitsaus (Hege Storhaug)  (Luettu 12178 kertaa)

Jäärä

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 83
 • Liked: 69
Islam, yhdestoista vitsaus (Hege Storhaug)
« : 22.01.2019, 04:34:27 »
Tein vuosi sitten referaatin kyseisestä kirjasta, sanoisin vapaamuotoisesti.

Hege Storhaug, islam, yhdestoista vitsaus ( Kiuas kustannus )

Osa 1

Mietteitä ja yhteenvetoja tämän Norjalaisen bestsellerin tiimoilta. Kirjoittaja on syvällisesti perehtynyt islamiin ja omaa laajan tuttavapiirin myös muhammettilaisten parissa. Kirjassa kerrotaan islamisaation etenemisestä, keinoista sen levittämiseen ja poliitikkojen reaktioista terrori- iskuihin. Voimme todeta, mitä mittavampi ja verisempi isku, sen enemmän saa suitsutusta "oikea islam", jolla ei ole mitään tekemistä terrorisoinnin kanssa. Poliitikkomme pettävät maansa ja myyvät sielunsa vallan- ja rahanhimon riivaamina. Uskaltaisi väittää, he eivät ymmärrä, mihin heidän valheiden tiensä johtaa. Kansalaisten todellisessa elämässä kohtaama väkivalta ja sen synnyttämä pelko leimataan islamifobiaksi eli ongelmat mitätöidään psyykkiseksi oireeksi. Näitä "uushulluja" on Euroopassa 30 - 60 %:tia väestöstä, sukupuolesta ja maasta riippuen.

Ranskalaiset poliisit kantoivat mielenosoituksissaan banderolleja tekstein: "Me emme pysty suojelemaan kansalaisia, emme edes itseämme". Kaikki tämä kuuroille korville, näkemättömille silmille. Myös poliiseista on tullut vapaata riistaa Euroopan kaduilla. Turvallisuus on järkkynyt vakavasti. Kukaan ei välitä, tapahtuu mitä hyvänsä, pää käännetään sivuun. Poliitikot eivät ymmärrä, heidänkin vuoronsa tulee vielä. Uusi enemmistö ei tarvitse heidän palveluksiaan, eikä heillä ole pakopaikkaa. Saksassa, Euroopan suurimmassa maassa, yli puolet syntyvistä lapsista syntyy muslimiperheisiin. Läntisen sivisisaation loppu on lähellä.

Hege Storhaug, Yhdestoista vitsaus, islamin perusta, osa 2

Islam kirjallisena perustuu kolmeen kirjaan. Koraani, Muhammedin siira ( laaja elämänkerta ) ja Hadith, joka on tekstikokoelma Muhammedin sanoista ja teoista. Näiden pohjalta rakentuu sharia, islamin laki. Se määrittää tarkasti uskovaisen elämän kaikki mahdolliset tilanteet. Jos joku uusi asia ei ole selkeästi määriteltävissä, oppineet shariatuomarit antavat asiassa päätöksen. Uskova voi esimerkiksi kysyä, voiko hän ajaa rahtia, joka sisältää alkoholijuomia. Samoin kaikki jokapäiväisen elämän rutiinit on tarkasti säädelty. Vessaan mennään vasen jalka edellä ja sieltä tullaan oikea jalka ensin. Uskovat eivät kyseenalaista yhtään näistä säännöistä. Uskon ydin on alistua Allahin tahtoon. Sharialaki on aina ensimmäinen ja uuden kotimaan maalliset lait ovat toisarvoisia.

Itse Koraanista ei maalikko voi päätellä, mikä on haram tai halal Allahin silmissä. On olemassa vastakkaisia suuria samoista asioista. Viimeiset ovat voimakkaampia ja näin ollen voimassa. Suurien järjestyksestä asiaa ei voi päätellä, ne ovat pituusjärjestyksessä, eivät kronologisessa järjestyksessä. On tunnettava syntyjärjestys ja se selviää siirasta ja haditheista. Karkeassa jaossa suurat jakaantuvat Mekan ja Medinan kausiin. Mekan suurat ovat sovinnollisia, mutta eivät ole voimassa, vaikka meille ne esitellään "oikeana islamina". Voimassa ovat Medinan "miekka suurat" joissa selvitetään kaikki variaatiot, joilla kafiireja ( vääräuskoisia ) kidutetaan ja mestataan. Islam ei tunne rauhaa, ennenkuin kaikki tunnustavat oikean jumalan Allahin ja hänen profeetansa Muhammedin. Jihad, pyhä sota on islamin tärkein sanoma.

Me läntisessä Euroopassa, olemme määrätietoisesti suunnanneet kohti ristiriitoja ja verenvuodatusta. Nyt olemme perillä!

Hege Storhaug, yhdestoista vitsaus, osa 3

Kolmas Jihad, on aika vallata Eurooppa.

Kaksi aiempaa yritystä käyrämiekan ja hevosen avulla epäonnistui historian saatossa. Nyt lähtökohdat ovat oleellisesti paremmalla mallilla. Nyt valloittajat eivät heiluta miekkaa, vaan ihmisoikeussopimusta ja kaikkia muita järjenvastaisia tekeleitä, joihin sekopäiset poliitikkomme ovat nimensä pistäneet. Läntisestä Euroopasta on löytynyt uusia liittolaisia sivilisaation tuhotyössä. He julistavat monikultuurisuus uskontoa, vaikka missään ei ole merkkiäkään sellaisen toteutumisesta. Ainoa mikä alkaa kukoistaa on viha ja epäluottamus. Kirkko, tärkein osa entistä Euroopan linnoitusta on vihervassari kommunistien soluttama ja rämettämä. Kirkkoa edustavat juopot piispat, joilta löytyy myötätuntoa mille tahansa luonnottomuudelle. Heillä menee hourehtiessa sekaisin Raamattu ja Koraani, puhumattakaan omista ja seurakunnan varoista.

Menneinä aikoina tälläiset kirkonmiehet olisivat päätyneet jalkapuuhun kirkonmäelle häpeämään. Aika on tullut, vihasaarnaajat julistavat, nyt valtaamme Euroopan ja miljoonat sotilaskarkurit, jihadistit ja kaikki orientin joutoväki yksinkertaisesti kävelee rajojen yli. Poliitikot hihkuvat innoissaan, meidän täytyy auttaa! Samalla käy selväksi, ihmisoikeudet ja hulppea sosiaaliturva ovat sama asia. Jos et hyväksy tätä kansainvaellusta ja varojen riistoa omilta vähäosaisiltamme olet paha, paha, natsi. Vuonna 2015 miljoonat ihmiset jättivät kotinsa ja lähtivät pitkälle matkalle Eurooppaan. Tämä muutto maksoi miljardeja euroja. Mistä ne rahat tulivat? Antoiko ne haltiakeiju?

Hege Storhaug, yhdestoista vitsaus, osa 4

Islam tarvitsee elintilaa ja kuinka se vallataan.

Netissä nähtävissä videoissa muslimisaarnaajat kehoittavat jokaista uskovaista ottamaan neljä vaimoa ja tekemään kaksikymmentä lasta. Tämäkin takaisi enemmistön muslimeille varsin lyhyessä ajassa, kun kantaväestön määrä samaan aikaan supistuu. Kantaväestöön kuuluvilla nuorilla ei ole rohkeutta hankkia lapsia, sillä heidän ihmisoikeuksiinsa ei kuulu hulppea sosiaaliturva. Meillä Suomessa herrakansaan kuuluvilla on 4,4 kertainen sosiaalituentaso, verrattuna kantaväestöön. Asia on nähtävissä OECD tilastoissa, jonne Kela ne ilmoittaa. Tämä selittääkin miksi myös muihin uskontokuntiin kuuluvat maahantulijat kääntyvät islamiin. Jopa osa kantaväestöstä seuraa esimerkkiä. Etu- ja erioikeudet tulevat automaattisesti.

Ne lapsilaumat tarvitsevat myös asuntoja. No, miten talo vallataan? Kun samaan rappuun saadaan kaksi herrakansaperhettä, ovet ovat öisin auki ja musiikki
pauhaa ( ulisevaa laulua ) ja koko konkkaronkka juoksee edestakaisin portaissa. Mitkään valitukset eivät johda tulokseen, kun rasismikortti vedetään esiin. Töissäkäyvien on pakko muuttaa, kun nukkumisesta ei tule mitään. Muutamassa vuodessa talon täyttävät matuperheet. Talo talolta prosessi etenee ja sitä vauhditetaan roskaamalla raput ja ympäristö. Menetettyjen lähiöiden entiset asukkaat kertovat, että kuin käskystä ilmapiiri muuttui kerralla vihamieliseksi.
Vastaantulijat pakotetaan nurmikolle, huudellaan, huoritellaan, autot alueella rikotaan toistuvasti. Myös omistusasunnoissa asuvien on lopulta lähdettävä. Asunnot myydään tai vuokrataan kunnalle. Sitten lähiön on aika irtaantua sivilisaatiosta. Koulut poltetaan toistuvasti, kunnes tilalle saadaan koraanikouluja. Postia ei enää jaeta. Poliisi ja palokunta saavat niskaansa kiviä ja polttopulloja. Rikolliset ottavat alueen valvontaansa. Kalifaatti on saanut jälleen elintilaa. Poliitikot luonnehtivat aluetta "herkäksi alueeksi". Irvokas nimitys, alueelle, jossa pääsee hengestään, herkästi. Ruotsissa ammuttiin viime vuonna yli kolmeasataa ihmistä tulitaisteluissa ja vastaavissa. Tämän vuoden kahden ensimmäisen viikon aikana ammuskeluja oli kahdeksan. Ihan herkistää.

Hege Storhaug, islam, yhdestoista vitsaus osa 5

Terrorismi ja "oikea islam", saman kolikon kaksi rumaa puolta.

Kaikki se mitä ihmiset kieltäytyvät kuulemasta, ratkaisee elinehtomme tulevaisuudessa. Ihmiset eivät kertakaikkiaan halua uskoa, että olemme sodassa islamin kanssa. Terroristit, salafistit, jihadistit, miten sitten heitä kutsutaan, käyttävät häikäilemättä hyväkseen ihmisten naiviutta tai halua paeta todellisuutta. Humaanin ihmisen maailmankuva ei kestä ajatusta, että on ihmisyhteisö, jossa vääräuskoisten kaikenlainen vaino ja teurastaminen on hyve. ISIS teurastusvideoineen on kolikon toista puolta Sillä luodaan pelon ilmapiiriä yhdessä Eurooppaan kohdentuvan terrorismin kanssa. Pelkkä terrori ja raiskaaminen ei riitä, tarvitaan myös islamilainen taho, joka esittää vaatimukset kauniissa kääreissä. Maltilliset imaamit astuvat esiin tuoden huojentavaa sanomaa "oikean islamin" nimissä. Kukaan ei ole huomaavinaan, että kauhtana on polviin asti uhrien veressä. Pääasia, he tuomitsevat väkivallan, lähes, melkein, tosin syyllistävät saman tien profeetan pilkkaajat. Poliitikot tarttuvat tähän oljenkorteen ja voi sitä keskinäistä suitsutusta, taputtelua ja valheen määrää.

Vaarallisin näistä tahoista on Muslimiveljeskunta. Järjestö on vanha ja äärimmäisen kärsivällinen. Veljeskunnan jäsenet esiintyvät useinmiten liituraita puvussa ja heillä on useinmiten akateeminen koulutus. He hakeutuvat läntisessä sivilisaatiossa näkyviin ja arvostettuihin asemiin. Yhdessä maltillisten saarnaajien kanssa he ovat se taho, joka määrittelee miltä kolikon toinen puoli näyttää. Brittiläinen, sekä Tanskalainen tv- yhtiöt ovat salakuvanneet moskeijoissa näitä samaisia "oikean islamin" edustajia saarnaamassa meidän tappamistamme. Terroristit eivät radikaalisoidu netissä, vaan näissä suurmoskeejoissa, joita Saudit ja Emiraatit rahoittavat. He ovat rahoittaneet tuhansia moskeijoita, satoja lukiota , tuhansia koraanikouluja ja pari sataa muslimikeskusta. Suurmoskeija on ennenkaikkea vallan merkki. Niin, kuka nämä kansainvaellukset rahoittaa?

Hege Sturhaug, islam yhdestoista vitsaus, osa 6

Onko muslimien integraatio ( kotouttaminen ) mahdollinen?

Monikulttuurisuusoppi lähtee siitä olettamuksesta, että toisilleen vieraat kulttuurit sulautuvat yhteen ja synnyttävät uuden sivilisaation omien osia entisistä kultuureista. Usein on esimerkkinä vastoin todellisuutta viitattu USA:han, jossa kantaväestö tuhottiin lähes sukupuuttoon ja henkiinjääneet sijoitettiin reservaatteihin. Edes valloittajat eivät muodosta yhtenäiskultuuria, vaan jopa asuinalueet ovat etnisesti ja kultuurisesti eriytyneet. Kaikki tietävät että on kiinalais kaupunginosat ja mustien omat getot jne. Erikseen täytyy mainita, missään päin maailmaa ei merkittävässä vähemmistöasemassa olevat muslimit ole sulautuneet millään tavalla valtaväestöön ja missä he ovat enemmistönä, siellä on voimassa sharialaki. Jonkin sortin sisällissotaa käydään lukuisissa maailman maissa islamin valtapyrkimyksistä johtuen.

Voidaan ajatella, että sivilisaatiot sulautuvat, mutta ajatus sivilisaation ja babaarian sulautumisesta voidaan hylätä järkiperusteilla. Uskonto joka kieltää kaikenlaisen itsenäisen ajattelun, ei arvosta millään lailla korkeampaa koulutusta ja oikeuttaa eriuskoisten tappamisen ei voi sulautua demokraattiseen sekulaariin eurooppalaiseen yhteisöön. Kaikkialle Eurooppaan on syntynyt maahanmuuttaja gettoja ja Suomi seuraa uskollisesti perässä. Koulujärjestelmä epäonnistuu ensimmäisenä, vaikka koulutus on ehdoton edellytys kotoutumiselle. Saksassa ja Ruotsissa 70%:tia maahanmuuttaja taustaisista nuorista ei saa peruskoulua loppuun, vaikka vaatimuksista joustetaan. Tämä ei johdu pelkästään oppilaista. Islamistit poltattavat järjestelmällisesti lähiöiden koulut. Vain koraanikoulut saavat toimia vallatuissa lähiöissä. Järjen pitäisi sanoa, ihmistä, joka ei halua kotoutua, ei voi kotouttaa, ei millään eduilla tai erioikeuksilla. Islam kieltää ehdottomasti veljeilyn, ystävyyden ja yhteistoiminnan kafiirien kanssa, koska ne ovat ali-ihmisiä, alhaisinta saastaa maailmassa. Sille pohjalle ei rakenneta mitään pysyvää, mutta jotain voidaan kaivaa, joukkohautoja kafiireille. Olemme matkalla sisällissotaan, viimeksi tämän totesi Itävallan varakansleri lausunnossaan. Poliitikkojen mielestä tulijat ovat suuri rikkaus ja mahdollisuus.

En tiedä mihin ja epäilen vahvasti.

Hege Storhaug, islam yhdestoista vitsaus, osa 7

Euroopan vaihtoehdot, poliittinen ratkaisu tai sisällissota

Kansainvaelluksessa ihmisten käytöksen ratkaisee ryhmädynamiikka. Yksittäisen ihmisen ominaisuuksilla ei ole mitään merkitystä. Tiivis yhteisö kontrolloi jäsentensä toimintaa, sitä tarkemmin, mitä suurempi joukko on kyseessä. Maahanmuuttajalähiö tuhansine asukkaineen on kopio lähtömaiden yhteisöistä. Tämä korostuu lähiössä, jossa "partamiesten varjo" valvoo julkista tilaa. Aika on valloittajien puolella. Islamistit voivat säädellä konfliktin luonnetta halunsa mukaan, kunnes katsovat asemansa riittävän vahvaksi seuraavaan vaiheeseen.

Mikäli sekulaari demokraattinen Eurooppa haluaa säilyttää elämänmuotonsa, kello käy vuorokauden viimeistä tuntia. On saatava aikaan poliittinen ratkaisu jolla kansainvaellus padotaan ja ne tulijoista, jotka kieltäytyvät sopeutumasta saavat palata kotiinsa. Mikäli poliittista ratkaisua ei saada aikaan päädymme sisällissotaan. Näkemys alkaa asian suhteen olemaan vahva monilla järkeään käyttävillä. Kansallismielisten on nyt tehtävä kaikkensa, jotta voima poliittiseen ratkaisuun saadaan aikaiseksi. Se edellyttää osallistumista poliittiseen toimintaan. Peukuttelu netissä samanmielisten kanssa ei riitä.

Vaikka tilanne näytti aiemmin heikolta, kansallismieliset ovat vahvistaneet asemiaan kaikkialla Euroopassa. Kaikissa pohjoismaissa on nyt vahvat kansallismieliset puolueet. Itäisen Euroopan maissa meillä on enemmistö. Itävalta liittyi juuri joukkoon. Federalistien liittovaltiohoureilta alkaa aika käydä vähiin. Nyt on pantava kaikki tarmo peliin. Vuoden 2019 eduskuntavaalit ovat meille ratkaisevat. Nyt rajat on saatava kiinne ja sopeutumattomat ulos.

Varaudutaan kuitenkin siihen toiseenkin vaihtoehtoon, ollaan lujia, katsotaan, kenen perse kestää merivettä!

Emo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 31 457
 • Liked: 21649
Islam, yhdestoista vitsaus (Hege Storhaug)
« Vastaus #1 : 22.01.2019, 05:19:24 »
Liketin ensin ja luen aloituksesi jossain vaiheessa kun jaksan keskittyä, mutta jo otsikko on asiaa eli eiköhän tuo loppukin ole.
Norjassa ilmeisesti uskalletaan puhua, toisin kuin Ruotsissa ja Suomessa, mutta silti norjalaisetkin  mädättivät maansa vaikka eivät kuulu EU:hun, eivät osanneet pitää maataan puhtaana.

E. Luettu
« Viimeksi muokattu: 22.01.2019, 08:27:24 kirjoittanut Emo »

Tuomionenkeli

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 291
 • Liked: 1455
 • 'Till things are brighter, I'm the Man In Black
Islam, yhdestoista vitsaus (Hege Storhaug)
« Vastaus #2 : 22.01.2019, 07:00:44 »
Hyvää työtä referaatin kanssa veli Jäärä.
Kiitos.

Valitettavasti poliittisella ratkaisulla ei voida saavuttaa pelastusta.
Poliittinen ratkaisu parhaimmillaankin voi toimia vain viivytystaisteluna.
Poliittisen ratkaisun juna meni jo.

Syyttömien veri on virrannut jo Suomessakin.
Me olemme hyökkäyksen kohteena.
Hyökkäyksen jota meidän päättäjämme ja lukuisat yhteisöt, mm evenkelisluterilainen kirkko, tukevat.
Hyökkäyksen jota suurin osa ihmisistä ei hyökkäykseksi tunnista.

Tulevaisuudessa on jäljellä kolme vaihtoehtoa:

1. Kuolema
2. Orjuus ja alistuminen
3. Taistelu
Be careful who you trust; Even the Devil was once an Angel.

Hoppborg, Dialog, Vädjande Brev, Operation Rimfrost,Pizza och Käpphäst/ Pomppulinnaa, Dialogia, Vetoomuskirjettä, Operaatio Huuretta, Pitsaa ja Keppihevosia.

Ernst

 • Asiantuntija
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 26 871
 • Liked: 19242
Islam, yhdestoista vitsaus (Hege Storhaug)
« Vastaus #3 : 22.01.2019, 07:13:59 »
Islamin luonnetta kuvaa mielestäni hyvin tämä vitsiltä näyttävä kertomus  eräästä varsin tuoreesta sodasta, jossa amerikkalainen sotilas seurasi paikallisten toimia Humveen konekiväärin takaa:

Eräänä päivänä partio ajeli kylän raittia pitkin. Sotilas huomasi irakilaismiehen kävelevän 20 metriä vaimoaan ja lapsiaan  edempänä. Sotilas huuteli:
-Onkos tuo nyt sitten teidän patriarkaaista meininkiä! Miehet aina edellä.
-Se on allahin tahto, vastasi irakilainen ja jatkoi matkaansa.

Sama partio tapasi seuraavalla viikolla irakilaisperheen, mutta nyt naiset ja lapset etenivät 50 metriä perheenisän edellä.

-Hahhaa, huuteli amerikkalainen, onkos allah muuttanut mielensä?
-Ei, mutta tuossa voi hyvinkin olla miinoja, vastasi isukki.
Idealisti rakastaa ideologiaansa enemmän kuin lähimmäistään.

Lalli IsoTalo

 • "Hallituksenkaataja"
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 32 160
 • Liked: 37612
 • Toivo parasta, varaudu pahimpaan.
Islam, yhdestoista vitsaus (Hege Storhaug)
« Vastaus #4 : 22.01.2019, 12:50:25 »
Hyvää työtä, Jäärä! Kiitos! Kannattaa lukea kokonaan.

Barbaria ja sivilisaatio eivät voi yhdistyä. Toisen täytyy mennä.
Arvoituksellisin kehityssuunta on länsimaiden johtajien määrätietoisuus luoda NL uudelleen Eurooppaan.
- Gorbachev

Kun fasismi saapuu uudelleen, se ei sano „minä olen fasismi“, vaan „minä olen antifasismi.“
- Ignazio Silone

"Me aiomme teurastaa teidät."
- 10v. poika, mahdollinen paluumuuttaja ISIS-leirillä

Paawo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 823
 • Liked: 3297
 • Palkittu toimittaja
Islam, yhdestoista vitsaus (Hege Storhaug)
« Vastaus #5 : 22.01.2019, 13:08:04 »
Ehdottomasti lukemisen arvoinen teos. Moni palanen loksahtaa paikalleen lukemisen mittaan ja samoin moni yksittäistapaus saa aivan uuden merkityksen.

Ei mitään kevyttä ja hauskaa iltalukemista, vaan aivan helvetin ikävällä tavalla kipeää tekevää ja läpeensä asiallista tekstiä. :(

Ylläoleva teksti on kiihtymystilassa kirjoitettua uhoamista. KKO:2017:52

"Kriittinen, mutta myös objektiivinen julkinen sana on oleellinen osa demokratiaa. Jos se rappeutuu – kaupallisista tai poliittisista syistä yhdentekevää – niin demokratiakin saa ydinvian." - Kalevi Sorsa

"Ei n____ Turkuun, ei n____ minnekään."

AngleHedd

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 410
 • Liked: 670
 • Man of Constant Sorrow
Islam, yhdestoista vitsaus (Hege Storhaug)
« Vastaus #6 : 22.01.2019, 13:24:44 »
Kiitokset!
Lähti tilaukseen heti. :D
Hiekkaahan siellä...

Mäntsälän Kapina

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 69
 • Liked: 159
Islam, yhdestoista vitsaus (Hege Storhaug)
« Vastaus #7 : 22.01.2019, 14:00:31 »
Jihuu.
Vihdoin saimme kuulla, että sharia todella on islamin laki.

Vmp.
Aivan tosissaan kyllästyttää koko paska.
Suomi voisi olla kyllä ihan kokonaan ”islam frei”.

Jos islam keksittäisiin nyt, niin linnaanhan se Mohammed joutuisi.
Vihapuheesta ja sitten varmaan siitä toisesta jutusta, josta ei saa enää Euroopassa puhua.

Paawo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 823
 • Liked: 3297
 • Palkittu toimittaja
Islam, yhdestoista vitsaus (Hege Storhaug)
« Vastaus #8 : 22.01.2019, 15:51:23 »
Suomi voisi olla kyllä ihan kokonaan ”islam frei”.

Ennen lukemista uskoin siihen että tasapainossa voimme elää kunhan teemme vipusuhteet selviksi.
Luettuani tiedän että se ei ole mahdollista. Islamisaation eteneminen on pysäytettävä - mitä nopeammin sen helpompaa.
Ylläoleva teksti on kiihtymystilassa kirjoitettua uhoamista. KKO:2017:52

"Kriittinen, mutta myös objektiivinen julkinen sana on oleellinen osa demokratiaa. Jos se rappeutuu – kaupallisista tai poliittisista syistä yhdentekevää – niin demokratiakin saa ydinvian." - Kalevi Sorsa

"Ei n____ Turkuun, ei n____ minnekään."

Jäärä

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 83
 • Liked: 69
Islam, yhdestoista vitsaus (Hege Storhaug)
« Vastaus #9 : 22.01.2019, 16:54:40 »
Hege Storhaugin kirjaa ei ole saatu tiettävästi kielletyksi missään länsimaassa tai kirjailijaa oikeuteen. Johtunee siitä, että joka ainossa kappaleessa on viitteet siitä,
mistä kyseinen tieto on peräisin.

Nyt näyttäisi siltä, että sensuuria jne.. lähdetään hakemaan YK:n toimielinten kautta, jotta voitaisiin väittää, kyseisen teoksen olevan kansainvälisesti jotenkin
tuomittu. Viheliäistä toimintaa, kun ei voida todistaa faktoja vääriksi, niin haetaan "poliittista" tuomiota, johon voidaan vedota.

Oldschoolguy

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 120
 • Liked: 413
 • Ruutupaitamies
Vs: Islam, yhdestoista vitsaus (Hege Storhaug)
« Vastaus #10 : 22.01.2019, 19:39:42 »
Kiitos polttavan tärkeästä kirjavinkistä! Ilmoittauduin ensin kirjaston varausjonoon, mutta tilasin sen sitten kuitenkin varmuuden vuoksi vielä kaupasta ikiomaksi. Niin kauan kuin se yleensä on vielä saatavilla... >:(

repsikka

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 948
 • Liked: 1089
Vs: Islam, yhdestoista vitsaus (Hege Storhaug)
« Vastaus #11 : 22.01.2019, 19:45:01 »
Hege Storhaugin kirjaa ei ole saatu tiettävästi kielletyksi missään länsimaassa tai kirjailijaa oikeuteen. Johtunee siitä, että joka ainossa kappaleessa on viitteet siitä,
mistä kyseinen tieto on peräisin.

Nyt näyttäisi siltä, että sensuuria jne.. lähdetään hakemaan YK:n toimielinten kautta, jotta voitaisiin väittää, kyseisen teoksen olevan kansainvälisesti jotenkin
tuomittu. Viheliäistä toimintaa, kun ei voida todistaa faktoja vääriksi, niin haetaan "poliittista" tuomiota, johon voidaan vedota.
Kerropa tästä lisää. Millaisia yrityksiä kirjan kieltämiseksi on tehty ? Missä ?
Onko oikeuden päätöksiä ? Kiinnostaa kovasti.

Jäärä

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 83
 • Liked: 69
Vs: Islam, yhdestoista vitsaus (Hege Storhaug)
« Vastaus #12 : 23.01.2019, 21:32:25 »
Repsikka, jos kiinnostaa, niin hae tieto itse, mulla ei valitettavasti riitä aikaa. ;D

sattuma

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 473
 • Liked: 999
Vs: Islam, yhdestoista vitsaus (Hege Storhaug)
« Vastaus #13 : 23.01.2019, 21:44:03 »
Hege Storhaugin kirjaa ei ole saatu tiettävästi kielletyksi missään länsimaassa tai kirjailijaa oikeuteen. Johtunee siitä, että joka ainossa kappaleessa on viitteet siitä,
mistä kyseinen tieto on peräisin.

Nyt näyttäisi siltä, että sensuuria jne.. lähdetään hakemaan YK:n toimielinten kautta, jotta voitaisiin väittää, kyseisen teoksen olevan kansainvälisesti jotenkin
tuomittu. Viheliäistä toimintaa, kun ei voida todistaa faktoja vääriksi, niin haetaan "poliittista" tuomiota, johon voidaan vedota.
Kerropa tästä lisää. Millaisia yrityksiä kirjan kieltämiseksi on tehty ? Missä ?
Onko oikeuden päätöksiä ? Kiinnostaa kovasti.

Kirjan juuri lukeneena - järkyttävä kirja.


Antirasistisk senter og en rekke andre organisasjoner har sendt en rapport til FNs rasediskrimineringskomite, CERD, der de omtaler Hege Storhaug og boken «Islam. Den 11. landeplage» under rubrikken «hatefulle ytringer»

https://www.document.no/2019/01/06/vil-mobilisere-fn-mot-hege-storhaug-og-den-11-landeplage/

Chiaroscuro

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 362
 • Liked: 538
 • Larvatus prodeo
Vs: Islam, yhdestoista vitsaus (Hege Storhaug)
« Vastaus #14 : 23.01.2019, 22:00:50 »
Hege Storhaugin kirjaa ei ole saatu tiettävästi kielletyksi missään länsimaassa tai kirjailijaa oikeuteen. Johtunee siitä, että joka ainossa kappaleessa on viitteet siitä,
mistä kyseinen tieto on peräisin.

Nyt näyttäisi siltä, että sensuuria jne.. lähdetään hakemaan YK:n toimielinten kautta, jotta voitaisiin väittää, kyseisen teoksen olevan kansainvälisesti jotenkin
tuomittu. Viheliäistä toimintaa, kun ei voida todistaa faktoja vääriksi, niin haetaan "poliittista" tuomiota, johon voidaan vedota.
Kerropa tästä lisää. Millaisia yrityksiä kirjan kieltämiseksi on tehty ? Missä ?
Onko oikeuden päätöksiä ? Kiinnostaa kovasti.

Ehkei kirjaa ole varsinaisesti kielletty missään (jos islamilaisia maita ei lasketa), mutta onhan se mielenkiintoista, että teosta, josta on muodostunut bestseller jokaisessa maassa, jossa se on ilmestynyt, ei voi ostaa yhdestäkään Helsingin keskustan kirjakaupasta.
Alma: "Mul on sellainen fiilis, että mä voin tehdä mitä mä vittu haluun!" Aleksi Kinnunen (HS): "Juuri tällaiset, kahlitsematonta vapautta julistavat ja juhlistavat räväkät kommentit ovat Alman konserttien piristys..." (Helsingin Sanomat, 4.11.2019).

Martin

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 626
 • Liked: 462
Vs: Islam, yhdestoista vitsaus (Hege Storhaug)
« Vastaus #15 : 23.01.2019, 22:15:59 »
Näköjään Oulun seudun kirjastoihin tuota on hankittu 4kpl ja kaikki lainassa sekä 3 varausta. Pitääpä laittaa varaukseen.
”Mä koin, että kokoomukselle koti on Euroopassa ja Raamattu roskissa ja isänmaallisuudesta on tehty rasismia.” - Laura Huhtasaari SK 8.6.2017

sattuma

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 473
 • Liked: 999
Vs: Islam, yhdestoista vitsaus (Hege Storhaug)
« Vastaus #16 : 23.01.2019, 22:21:33 »

Ehkei kirjaa ole varsinaisesti kielletty missään (jos islamilaisia maita ei lasketa), mutta onhan se mielenkiintoista, että teosta, josta on muodostunut bestseller jokaisessa maassa, jossa se on ilmestynyt, ei voi ostaa yhdestäkään Helsingin keskustan kirjakaupasta.

Kirja on ilmeisesti julkaistu vain Norjassa ja Suomessa, joten bestseller se ei ole joka maassa.

Kirjakaupan hyllyissä ei tänä päivänä ole kaikkia kirjoja. Kirjat myydään netissä.

Oldschoolguy

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 120
 • Liked: 413
 • Ruutupaitamies
Vs: Islam, yhdestoista vitsaus (Hege Storhaug)
« Vastaus #17 : 30.01.2019, 20:54:03 »
Kuten ylempänä kerroin, tilasin kirjan verkkokaupasta noin viikko sitten ja kaiken piti olla kunnossa. Nyt sieltä tuli tällainen vastaus:

Lainaus

Hei!
 
Meillä on kerrottavaa koskien tilaustasi xxxxxxxxx, jonka teit xxxxxxxxx verkkokirjakaupassa 2019-01-22.
 
Seuraava tuote on viivästynyt, mutta odotamme voivamme lähettää sen piakkoin:
Määrä
Tuotenumero
Tuote
1
xxxxxxxxxxxxxxxx
Islam - Yhdestoista vitsaus

tuote on valitettavasti viivästynyt kustantajalta, mutta me lähetämme tuotteen niin pian kuin se saapuu meille.

Toivottavasti viivästys johtuu pelkästään suuresta kysynnästä.

n.n.

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 642
 • Liked: 2358
 • nuivaantunut
Vs: Islam, yhdestoista vitsaus (Hege Storhaug)
« Vastaus #18 : 30.01.2019, 21:02:54 »
Kuten ylempänä kerroin, tilasin kirjan verkkokaupasta noin viikko sitten ja kaiken piti olla kunnossa. Nyt sieltä tuli tällainen vastaus:

Lainaus

Hei!
 
Meillä on kerrottavaa koskien tilaustasi xxxxxxxxx, jonka teit xxxxxxxxx verkkokirjakaupassa 2019-01-22.
 
Seuraava tuote on viivästynyt, mutta odotamme voivamme lähettää sen piakkoin:
Määrä
Tuotenumero
Tuote
1
xxxxxxxxxxxxxxxx
Islam - Yhdestoista vitsaus

tuote on valitettavasti viivästynyt kustantajalta, mutta me lähetämme tuotteen niin pian kuin se saapuu meille.

Toivottavasti viivästys johtuu pelkästään suuresta kysynnästä.

Omani ainakin tuli jo postissa, tilattu samana päivänä.
”Feminismin kemiallinen määritelmä: sama kuin linoleenihappoanionin - negatiivisesti varautunut monityydyttämätön rasvahapporadikaali.” -hikipedia

JoS

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 74
 • Liked: 131
Vs: Islam, yhdestoista vitsaus (Hege Storhaug)
« Vastaus #19 : 30.01.2019, 22:37:54 »
Barbaria ja sivilisaatio eivät voi yhdistyä. Toisen täytyy mennä.

Pahoin pelkään että tuokin on liian ruusuinen kuva. Sivilisaation ainoa mahdollisuus selviytyä on taantua tilapäisesti barbariaksi...

Kirjassa olen päässyt vasta puoliväliin, se kun ei ole kaikkein keveintä luettavaa. Mutta mieleni se on muuttanut jo nyt - ennen ajattelin, että muslimimaissa ongelmana ovat miehet, joten voisimme ottaa tänne turvaan niitä aitoja hädänalaisia, naisia ja tyttölapsia. Enää en ajattele niin, nyt ymmärrän että eurooppalaisen elämäntavan ainoa mahdollisuus selviytyä on hävittää islam maaperältään, viimeistä rönsyä myöten.

n.n.

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 642
 • Liked: 2358
 • nuivaantunut
Vs: Islam, yhdestoista vitsaus (Hege Storhaug)
« Vastaus #20 : 03.02.2019, 01:18:20 »
Mitä pitemmälle tätä lukee, sitä enemmän tulee mieleen, että Euroopassa asiat ovat pahemmin kuin keskivertoisessa arabimaassa. Muslimien toiminta Euroopassa on puhtaasti rikollisliigaan tai mafiaan vertautuvaa touhua. Islam sinällään on riittävän paha, mutta tänne on haalittu mena-alueen turhin aines touhuamaan mitä touhuavat.

Arabimaissa totalitäärinen hallinto pitää tehokkaasti tämän porukan kuosissa ja siellä on mahdollista ylläpitää yhteiskuntarankenne, mutta Euroopassa on nostettu kädet pystyyn ja poliisille ei jää muuta vaihtoehtoa kuin todeta 'olemme menettäneet hallinnan'.

Ensimmäinen askel olisi ottaa nämä alueet takaisin haltuun ja nimenomaan yhteiskunnan toimesta. Vasta sen jälkeen voi miettiä miten muut ongelmat ratkaistaan. On hullua kuvitella, että voitaisiin puhua 'palauttamisista', 'kansalaisuuden/oleskeluluvan peruuttamisesta', jos yhteiskunta ei pysty edes lähestymään asuntoalueita.
”Feminismin kemiallinen määritelmä: sama kuin linoleenihappoanionin - negatiivisesti varautunut monityydyttämätön rasvahapporadikaali.” -hikipedia

repsikka

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 948
 • Liked: 1089
Vs: Islam, yhdestoista vitsaus (Hege Storhaug)
« Vastaus #21 : 03.02.2019, 16:04:39 »
Tilasin teoksen  kirjakaupastani, ja se saapui alle kahdessa viikossa. Kolmas painos menossa. Hiuksia nostattavaa tekstiä.
Osin tuttua settiä Hommalta, mutta hyvin puserrettu kahden pehmeän kannen väliin.
Todella toivon, että tiedostavat piirit nostavat tästä mahdollisimman suuren äläkän ja tehtailevat liukuhihnalta kanteita, mieluiten ennen vaaleja.
Jos ymmärrätte, mitä tarkoitan.

diipadaapa

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 817
 • Liked: 1724
 • GCM - löyhä sopimus
Vs: Islam, yhdestoista vitsaus (Hege Storhaug)
« Vastaus #22 : 03.02.2019, 16:13:40 »
Itsekin luen kirjaa parhaillaan ja olen kohdassa missä kirjoittaja kertoo kuinka länsimaiden johtajat alkavat rajoittaa sananvapautta ja taipua islamin vaatimuksiin. Sattumalta tänään oikeamedia Petteri Hiienkosken blogikirjoitus samasta aiheesta.

Saatanallisista säkeistä Muhammed-pilakuviin eli mitä tapahtui sananvapaudelle?

Salman Rushdie esitti brittien yleisradioyhtiön BBC:n haastattelussa syyskuussa 2012 hätkähdyttävän lausunnon. Sen mukaan hänen neljättä romaaniaan tuskin enää nykyään julkaistaisiin. Se oli kiusallinen väite, josta valtaeliitti epäilemättä olisi halunnut vaieta...
 

https://beta.oikeamedia.com/o1-97618
« Viimeksi muokattu: 03.02.2019, 18:55:37 kirjoittanut diipadaapa »
"Empä tiiä, mutta tämmöstä se on, ja kaiken maailman muslimit täällä hilluu ja kyykkii tuolla ja huutaa...ootahan kohta on minareetti tuossa ukko huutaa siellä tolpassa... öööaaaah! Aamusella viiden aikaa alottaa, sitä on mukava kuunnella."
-Teuvo Hakkarainen-

Oldschoolguy

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 120
 • Liked: 413
 • Ruutupaitamies
Vs: Islam, yhdestoista vitsaus (Hege Storhaug)
« Vastaus #23 : 03.02.2019, 20:04:03 »
Tilasin teoksen  kirjakaupastani, ja se saapui alle kahdessa viikossa.

Olet jo toinen joka kertoo saaneensa sen melko nopeasti. Tarkoitukseni ei ole mainostaa, mutta saako täällä kysyä, mistä olette nuo onnistuneet tilaukset tehneet? Nyt alkaa yhä enemmän kiinnostaa, miksi minun kirjani "on viivästynyt kustantajalta". Olen sen verran tätä absurdia menoa katsellut, etten ihmettelisi yhtään jos joku kirjakauppa päättäisi sensuroida tämän kirjan jopa omastaan tai jostain muusta aloitteesta. Ainakin Google-haun ensimmäinen verkkokirjakauppa ilmoittaa, että "tuote ei tilattavissa".

repsikka

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 948
 • Liked: 1089
Vs: Islam, yhdestoista vitsaus (Hege Storhaug)
« Vastaus #24 : 03.02.2019, 20:35:13 »
Tilasin teoksen  kirjakaupastani, ja se saapui alle kahdessa viikossa.

Olet jo toinen joka kertoo saaneensa sen melko nopeasti. Tarkoitukseni ei ole mainostaa, mutta saako täällä kysyä, mistä olette nuo onnistuneet tilaukset tehneet? Nyt alkaa yhä enemmän kiinnostaa, miksi minun kirjani "on viivästynyt kustantajalta". Olen sen verran tätä absurdia menoa katsellut, etten ihmettelisi yhtään jos joku kirjakauppa päättäisi sensuroida tämän kirjan jopa omastaan tai jostain muusta aloitteesta. Ainakin Google-haun ensimmäinen verkkokirjakauppa ilmoittaa, että "tuote ei tilattavissa".
Suomalainen kirjakauppa sen toimitti ammattitaidolla.

n.n.

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 642
 • Liked: 2358
 • nuivaantunut
Vs: Islam, yhdestoista vitsaus (Hege Storhaug)
« Vastaus #25 : 03.02.2019, 20:36:13 »
Olet jo toinen joka kertoo saaneensa sen melko nopeasti. Tarkoitukseni ei ole mainostaa, mutta saako täällä kysyä, mistä olette nuo onnistuneet tilaukset tehneet? Nyt alkaa yhä enemmän kiinnostaa, miksi minun kirjani "on viivästynyt kustantajalta". Olen sen verran tätä absurdia menoa katsellut, etten ihmettelisi yhtään jos joku kirjakauppa päättäisi sensuroida tämän kirjan jopa omastaan tai jostain muusta aloitteesta. Ainakin Google-haun ensimmäinen verkkokirjakauppa ilmoittaa, että "tuote ei tilattavissa".

Kiukaan verkkokaupasta ainakin omani tilasin, tuli alle viikossa.
”Feminismin kemiallinen määritelmä: sama kuin linoleenihappoanionin - negatiivisesti varautunut monityydyttämätön rasvahapporadikaali.” -hikipedia

Chiaroscuro

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 362
 • Liked: 538
 • Larvatus prodeo
Vs: Islam, yhdestoista vitsaus (Hege Storhaug)
« Vastaus #26 : 03.02.2019, 21:18:01 »
Kuten ylempänä kerroin, tilasin kirjan verkkokaupasta noin viikko sitten ja kaiken piti olla kunnossa. Nyt sieltä tuli tällainen vastaus:

Lainaus

Hei!
 
Meillä on kerrottavaa koskien tilaustasi xxxxxxxxx, jonka teit xxxxxxxxx verkkokirjakaupassa 2019-01-22.
 
Seuraava tuote on viivästynyt, mutta odotamme voivamme lähettää sen piakkoin:
Määrä
Tuotenumero
Tuote
1
xxxxxxxxxxxxxxxx
Islam - Yhdestoista vitsaus

tuote on valitettavasti viivästynyt kustantajalta, mutta me lähetämme tuotteen niin pian kuin se saapuu meille.

Toivottavasti viivästys johtuu pelkästään suuresta kysynnästä.

Kertoisitko, mihin verkkokirjakauppaan tilauksesi teit? Onhan se mielenkiintoista, että kustantajalla ei ole mitään vaikeuksia toimittaa kirjaa muihin verkkokirjakauppoihin.
Alma: "Mul on sellainen fiilis, että mä voin tehdä mitä mä vittu haluun!" Aleksi Kinnunen (HS): "Juuri tällaiset, kahlitsematonta vapautta julistavat ja juhlistavat räväkät kommentit ovat Alman konserttien piristys..." (Helsingin Sanomat, 4.11.2019).

Jorma Teräsrautela

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 469
 • Liked: 1838
 • Pimeä voima
Vs: Islam, yhdestoista vitsaus (Hege Storhaug)
« Vastaus #27 : 03.02.2019, 21:52:24 »
Muutakin hyvää lukemista on tarjolla myös netissä. Sellainen on 900-luvun muslimihistorioitsija al-Tabarin 40-osainen historiikki, jonka yhdeksännessä volyymissa sivulla 113 Musu vetää linjaa siitä, miten naisiin pitää suhtautua:

jos vaimonne syyllistyy avoimeen säädyttömyyteen, ”sulkekaa hänet sisälle ja lyökää, mutta ei vakavasti. Jos he pidättyvät pahasta, heillä on oikeus ruokaan ja vaatetukseen. Kohdelkaa naisia hyvin, sillä he ovat kotieläimiä eivätkä omista mitään itse. ”

https://archive.org/stream/TabariEnglish/Tabari_Volume_09#page/n129/mode/2up/search/women

Siinäpä tuhti annos islamilaista feminismiä vaikka Helsingin yliopistossa vaikuttavan Mulkin tutkittavaksi. 
Älkää työ pojat säästelkö niit sokerloitanne! Myö uijjaan koht.

Oldschoolguy

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 120
 • Liked: 413
 • Ruutupaitamies
Vs: Islam, yhdestoista vitsaus (Hege Storhaug)
« Vastaus #28 : 03.02.2019, 22:01:59 »
Kertoisitko, mihin verkkokirjakauppaan tilauksesi teit? Onhan se mielenkiintoista, että kustantajalla ei ole mitään vaikeuksia toimittaa kirjaa muihin verkkokirjakauppoihin.

Adlibriksestä tilasin. Mainostaa olevansa Pohjoismaiden suurin verkkokirjakauppa. Jos sieltä ei huomenna kuulu mitään, kirjoitan palautetta ja tilaan muualta. Kiitos vinkeistänne.

duc

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 3 241
 • Liked: 8676
 • Tecumseh
Vs: Islam, yhdestoista vitsaus (Hege Storhaug)
« Vastaus #29 : 03.02.2019, 22:03:47 »
En ole kirjaa lukenut, mutta Jäärän kuvaus islamista vastaa pitkälti klassisen fiqhin antamaa kuvaa, miten shariaa on noudatettava. Monikulttuuri-ideologia on kuvattu suuntaan, kuten sen arvelen olevan, mutta jokin minussa yhä toivoo rauhanomaista käännettä, että klassinen fiqh väistyisi eurooppalaisen muslimienemmistön mielissä liberaalimman shariantulkinnan tieltä. En tahtoisi uskoa dystopiaa, jonka edessäni näen. Se on liian pahaa ollakseen totta, vaikka mahdollista se on, kuten tiedän. Enemmistö länsimaalaisista ei suostu uskomaan sitä, en helposti minäkään. Se lienee sitä moku-uskonnollisuutta, minkä olemusta olen vuosia yrittänyt selvittää.

Caius Julius Caesarin kerrotaan, Suetoniuksen mukaan, todenneen kulkiessaan Rubicon-joen yli kohti Roomaa ja sisällissotaa, "Alea iacta est," eli suomeksi, "Noppa on heitetty." Mitä Fortuna, 'onnetar', suo, itse sen tietää, vaan minulle ei kerro.
ὁ βίος βραχύς, ἡ δὲ τέχνη μακρή / vita brevis ars longa / learning one's craft takes so long that a lifetime may not be adequate (käännös Merriam-Webster)

P. Tuominen: "Tällaisen päätöksen tekeminen virkamiestyönä on sellainen päätös, että sen tekijän on syytä varautua (-), että hän saa päätöksestään vankeustuomion."

Tagit: hege storhaug