Kirjoittaja Aihe: Islam, yhdestoista vitsaus (Hege Storhaug)  (Luettu 24270 kertaa)

n.n.

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 671
 • Liked: 5074
 • Metamorfinen ja nuivaantunut
Vs: Islam, yhdestoista vitsaus (Hege Storhaug)
« Vastaus #30 : 03.02.2019, 22:26:51 »
^Mielestäni ympäristössä kuvautuu kaksi vaikuttajaa. Ensimmäisenä se tunnetumpi: syrjäytyminen, toivottomuus ym. tekijät ja sitä kautta irtautuminen yhteiskunnasta ja näitä seuraava rikollisuus.

Sen vierellä on uskonnolinen elementti - 'partamiehet'. Syrjäytynyt joukko on jo sinällään hyvä kasvualusta kulttimaiselle julistamiselle, joka tarjoaa parempaa ja kertoo ihmisille kuinka he ovat muita parempia. Tämän lisäksi julistuksen kohde on jo valmiiksi muslimeja, joten uusia asioita ei tarvitse opettaa.

Uskonnollinen valta on helppo tapa ihmisille, joilla ei muuten ole kykyä johtaa tai vakuuttaa, vakuuttavuus lainataan muualta. Samoin 'partamiehen' rooli tarjoaa helpooa valtaa ja vallankäyttöä. Tämä edelleen ruokii eristäytymistä ja sitä kautta rikollisuutta.

Rikollisuus ja islam ovat näissä ghetoissa rinnakkaisia ja symbioottisesti toisiaan hyödyttäviä - mitä etäämmälle ghetot ajautuvat isäntäkulttuurista, sitä tehokkaammin rikolliset voivat hyödyntää yhteisöä, ja mitä enemmän rikollisuutta ja levottomuutta sitä radikaalimmin ihmiset haluavat islamia, joka kertoo heidän olevan muiden yläpuolella ja rauhattomuus johtuu isäntämaasta ja islamin noudattamattomuudesta, tarjoaa toisin sanoen vastauksia.

Tämän rinnalla isäntäyhteisö tarjoaa dhimmimäisen rahan lisäksi ihmisille vain pettymyksiä. Heillä ei ole missään vaiheessa ollut mahdollisuutta menestyä yhteiskunnassa, jonka minimivaatimustaso koulutuksen, osaamisen, verkostoitumisen ja tietotekniikan osalta on kaukana siitä, mihin he pystyvät. Tarjolla on vain pettymystä, nolautumista ja häpeilyä niillekin jotka saattaisivat yrittää jotain. Julistajat sen sijaan tarjoavat väitettä, että kyse ei olekaan heidän riittämättömyydestään.

Varmemmaksi vakuudeksi isäntämaa sitten paasaa paasaamasta päästyään rasismista, josta kaikki johtuu ja samalla sanovat ghettojen asukkaille samaa kuin partasuut imaamit: 'valkoisen vika'.

Kyllähän sillä dystopia syntyy, jos yhteiskunta kaivaa itseään koko ajan syvemmälle. Vika on siinä, että kaikki haluavat uskoa kun joku kertoo heille, että he ovat hyviä ihmisiä ja muita parempia - niin muslimit kuin suviksetkin.
« Viimeksi muokattu: 03.02.2019, 22:59:26 kirjoittanut n.n. »
”Jos olet aina ollut sitä mieltä, että sääntöjen tulee kohdella kaikkia samalla tavalla ja kaikkia tulisi arvioida samoilla kriteereillä, sinua olisi pidetty 60 vuotta sitten radikaalina, 30 vuotta sitten liberaalina, mutta tänä päivänä rasistina." -Thomas Sowell

ismolento

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 576
 • Liked: 6623
Vs: Islam, yhdestoista vitsaus (Hege Storhaug)
« Vastaus #31 : 03.02.2019, 23:00:13 »
Hege Storhaugin kirjaa ei ole saatu tiettävästi kielletyksi missään länsimaassa tai kirjailijaa oikeuteen. Johtunee siitä, että joka ainossa kappaleessa on viitteet siitä,
mistä kyseinen tieto on peräisin.

Nyt näyttäisi siltä, että sensuuria jne.. lähdetään hakemaan YK:n toimielinten kautta, jotta voitaisiin väittää, kyseisen teoksen olevan kansainvälisesti jotenkin
tuomittu. Viheliäistä toimintaa, kun ei voida todistaa faktoja vääriksi, niin haetaan "poliittista" tuomiota, johon voidaan vedota.
Kerropa tästä lisää. Millaisia yrityksiä kirjan kieltämiseksi on tehty ? Missä ?
Onko oikeuden päätöksiä ? Kiinnostaa kovasti.

Ehkei kirjaa ole varsinaisesti kielletty missään (jos islamilaisia maita ei lasketa), mutta onhan se mielenkiintoista, että teosta, josta on muodostunut bestseller jokaisessa maassa, jossa se on ilmestynyt, ei voi ostaa yhdestäkään Helsingin keskustan kirjakaupasta.

Tässäkin suhteessa nykyisyys Suomessa muistuttaa vahvasti neuvostoaikoja. "Vankileirien saaristo" -kirjaa eivät kustantajat uskaltaneet edes painattaa suomeksi, vaikka muissa länsimaissa se oli vapaasti saatavana kirjakaupoissa.
« Viimeksi muokattu: 03.02.2019, 23:02:10 kirjoittanut ismolento »

duc

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 994
 • Liked: 14006
 • Dying Tecumseh (Ferdinand Pettrich)
Vs: Islam, yhdestoista vitsaus (Hege Storhaug)
« Vastaus #32 : 03.02.2019, 23:32:00 »
Se lienee sitä moku-uskonnollisuutta, minkä olemusta olen vuosia yrittänyt selvittää.

Siinäpä sitä puuhaa riittää. Näin persvakologiikalla asia menee niin, että länsimainen kaikenymmärtäjä olettaa kaikkien ihmisten olevan hyviä ja suvaitsevaisia. - -
Aika hyvin on olemus hahmottunut. Keskeinen rituaali mokutuksessa on rasistien saalistus, koska kaikki ihmiset eivät ole hyviä.
ὕβρις, νέμεσις, και κριτική 'häpäisy, kosto ja tuomio'

Memento mori 'Muista kuolevaisuutesi'

sattuma

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 795
 • Liked: 1633
Vs: Islam, yhdestoista vitsaus (Hege Storhaug)
« Vastaus #33 : 03.02.2019, 23:50:11 »
Olet jo toinen joka kertoo saaneensa sen melko nopeasti. Tarkoitukseni ei ole mainostaa, mutta saako täällä kysyä, mistä olette nuo onnistuneet tilaukset tehneet? Nyt alkaa yhä enemmän kiinnostaa, miksi minun kirjani "on viivästynyt kustantajalta". Olen sen verran tätä absurdia menoa katsellut, etten ihmettelisi yhtään jos joku kirjakauppa päättäisi sensuroida tämän kirjan jopa omastaan tai jostain muusta aloitteesta. Ainakin Google-haun ensimmäinen verkkokirjakauppa ilmoittaa, että "tuote ei tilattavissa".

Kiukaan verkkokaupasta ainakin omani tilasin, tuli alle viikossa.

Kannattaa tilata Kiukaan omasta verkkokaupasta, kustantajalle jää hinta kokonaisuudessaan kassaan.

Kun kirjasta on menossa kolmas painos, niin myynyt hyvin.

Nuivinator

 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 4 710
 • Liked: 8995
 • Je suis Charlie
Vs: Islam, yhdestoista vitsaus (Hege Storhaug)
« Vastaus #34 : 04.02.2019, 00:18:47 »
Islamin luonnetta kuvaa mielestäni hyvin tämä vitsiltä näyttävä kertomus  eräästä varsin tuoreesta sodasta, jossa amerikkalainen sotilas seurasi paikallisten toimia Humveen konekiväärin takaa:

Eräänä päivänä partio ajeli kylän raittia pitkin. Sotilas huomasi irakilaismiehen kävelevän 20 metriä vaimoaan ja lapsiaan  edempänä. Sotilas huuteli:
-Onkos tuo nyt sitten teidän patriarkaaista meininkiä! Miehet aina edellä.
-Se on allahin tahto, vastasi irakilainen ja jatkoi matkaansa.

Sama partio tapasi seuraavalla viikolla irakilaisperheen, mutta nyt naiset ja lapset etenivät 50 metriä perheenisän edellä.

-Hahhaa, huuteli amerikkalainen, onkos allah muuttanut mielensä?
-Ei, mutta tuossa voi hyvinkin olla miinoja, vastasi isukki.

Muistaakseni Risto Pylkkäsen kirjassa "Jalat tukevasti ilmassa" vuodelta 1980 sama tarina on sijoitettu Vietnamiin siten, että ennen vietnamin sotaa muuan antropologi näkee vietnamilaisen miehen ratsastavan aasilla ja hänen perheensä kävelevän takana. Kysymykseen mies vastaa että "perinne". Sodan jälkeen sama antropologi samalla seudulla näkee saman miehen ratsastavan aaseineen perheensä takana. Kysymykseen mies vastaa että "maamiinoja".

3:14

Dangr

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 587
 • Liked: 7929
 • Maahanmuutto- ja ilmastoasiantuntija
  • chadnet
Vs: Islam, yhdestoista vitsaus (Hege Storhaug)
« Vastaus #35 : 04.02.2019, 05:04:40 »
En löytänyt Kiukaan sivuilta tuolle kirjalle omistettua sivua, mutta allaolevasta linkistä alaspäin vierittämällä löytyy esittely ja tilauslinkki.

Suosikaamme tuota tilaustapaa, kustantajalle jää eniten viivanalle ja he pystyvät julkaisemaan muita kiinnostavia kirjoja.

https://kiuaskustannus.com/esittely-2/julkaisut/
"We now live in a nation where doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the press destroys information, religion destroys morals, and our banks destroy the economy.” Chris Hedges
"Shouting "Freedom" and other anti-government slogans" NYT

migri

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 006
 • Liked: 10625
Vs: Islam, yhdestoista vitsaus (Hege Storhaug)
« Vastaus #36 : 04.02.2019, 07:50:37 »
Keräsin hieman linkkejä koska kirja on jo puhuttanut pitkään. Laitoin vain lyhyet lainaukset ja kommentit sillä muuten tulisi aivan liian pitkä viesti.

Hyvä kirjoitus Henna Kajavalta ja mistä lähteä liikkeelle:

Henna Kajava
Islam - yhdestoista vitsaus
http://hennakajava.puheenvuoro.uusisuomi.fi/252516-islam-yhdestoista-vitsaus

Kommenteista poimittu, toinenkin kirja johon kannattaisi tutustua ja löytyy myös Englanniksi:
Ahmed Abdel-Sadam - Der islamische Fascismus
Siinä islamtutkija, imaamin poika ja koraanikoulun kasvatti, joka elää Fatwan takia poliisivartioinnissa, kuvaa näiden kahden totalitaarisen -ismin yhtäläisyydet.

Omakohtaista kokemusta kommenteista tänne talteen jos vaikka joskus sattuisi poistumaan..

Sirpa Pelli
http://hennakajava.puheenvuoro.uusisuomi.fi/252516-islam-yhdestoista-vitsaus#comment-3809532
Minä olin naimisissa muslimimiehen kanssa, joka väitti olevansa kristitty ja kävi jopa kasteella ja liittyi seurakuntaan. Loppu tuosta tarinasta onkin pelkkää syvää tragediaa. Olen nähnyt sisältä päin, arabikulttuurin, kurdikulttuurin, afgaanikultuurin ja iranin persialaisen kulttuurin elämää Suomessa. Se valehtelu, kieroilu, loputon selittäminen selittämisen päälle, suomalaisen naisten törkeä hyväksikäyttö ja alistaminen vastaa erittäin hyvin tuota, mitä Storhaug kirjassaan kertoo.Sen lisäksi, että suomalaista kulttuuria halveksitaan syvästi, sama porukka riitelee jatkuvasti myös keskenään. He eivät ole epärehellisiä vain suomalaisille sosiaaliviranomaisille, vaan myös huijaavat ja petkuttavat toinen toistaan. Naisilla ei siihen ole mitään sanomista. Naiset ovat siellä aina uhreja, aina. Nuoria naisia pakotetaan naimisiin itseään paljon vanhempien miesten kanssa, jotka hakkaavat heitä, sulkevat ja eristävät heidät ja ottavat heidän kaikki tilinsä käyttöönsä: fb-tilin, sähköpostitilin sekä tietysti pankkitilin. Naiset naitetaan sharia-lain menoin piilossa, joka tarkoittaa, että he ovat tämän jälkeen miehen omaisuutta. Vaikka Suomen lain mukaan heitä ei vihitty ole. Siksi he asuvatkin virallisesti eri asunnoissa, että saavat enemmän sosiaalitukia. Naiset sairastuvat psyykkisesti, yrittävät todellakin hakea apua, mutta uhkailu ja painostus on niin kovaa, että he joutuvat taipumaan vaan samaan helvettiin, mihin ennenkin. Näin tehtiin myös minun tytärpuolelleni. Tänä päivänä en edes tiedä, missä hän on, onko edes elossa. Se taistelu ja sotku, joka tähän liittyi, oli kohtuutonta. Myös ex-mieheni, joka oli kidutettu islaminvastaisista mielipiteistä sellaiseen kuntoon, ettei koskaan täysin henkisesti selvinnyt, kävi helvettiä läpi tyttärensä takia. Mutta mitään ei ollut tehtävissä.

Kirjan piilottelusta:

Bookstores Hide Book About Hatred Against Muslims
https://grapevine.is/news/2016/05/11/bookstores-hide-book-about-hatred-against-muslims/
Published May 11, 2016
Stundin reports that bookstore Mál og menning – one of the two biggest in Iceland – kept the book under the counter and not visible for customers to see. According to the bookstore, the book spreads hate and is therefore not appropriate to put on the shelves.


KIUAS ja sen kohdalla pyörinyttä kohua:

Kiuas Kustannuksen osallistuminen kirjamessuille estettiin poliittisin perustein
Koko tapahtuma lähti liikkeelle erään äärivasemmistolaisen aktivistin Facebookissa julkaisemasta päivityksestä, jossa tuotiin esiin päämäärä estää Kiukaan osallistuminen ensi viikolla järjestettäville Helsingin kirjamessuille. Kyseisen henkilön päivityksessä esittämät väitteet ovat silkkaa valhetta, ja niiden osalta ollaan ryhtymässä tarvittaviin jatkotoimenpiteisiin.
Muutama päivä sitten kirjamessujen edustaja soitti eräälle Kiukaan edustajista ja ilmoitti, että Kiukaan osallistuminen täytyy perua ”kirjamessujen arvojen vastaisena”. Vastasimme, että peruutus on sääntöjen vastainen, ja asia ei jää tähän.
Suurin ongelma kyseisessä tapauksessa näyttää olevan kuitenkin Helsingin kirjamessujen ohjelmajohtaja Ronja Salmi. Ensimmäisessä haastattelussa Kiukaan syrjintätapausta koskien Salmi toteaa varsin mielenkiintoisesti:
”Toivomme median osalta myös pelisilmää siinä, miten paljon tällaisille äänille halutaan antaa tilaa.”

Niille, jotka eivät asiaa tunne alkuperäislähteistä, totean vielä, että Kiuas julkaisee paljon sekä ajankohtaisen keskustelun kannalta relevantteja klassikoita että myös tuoreempia puheenvuoroja, joista on syytä mainita hiljattain julkaistu norjalainen bestseller, ’Islam – Yhdestoista vitsaus.’
http://olliimmonen.net/blogi/kiuas-kustannuksen-osallistuminen-kirjamessuille-estettiin-poliittisin-perustein/

Kustantamo Kiuas taisi joku aika sitten lahjoittaa kaikille kansanedustajille kirjan "Islam - Yhdestoista vitsaus". Onko siitä herännyt siellä edustajien kesken mitään keskustelua vai vaietaanko se tyypilliseen tapaan kuoliaaksi?

Kirjan kääntäjältä:

Perustetaan opintoryhmä!
Ehdotan, että luemme aluksi norjalaisen bestsellerin “Islam – yhdestoista vitsaus” vuodelta 2015. Kirja antaa perustiedot islamista ja kertoo lisäksi islamin ilmentymistä Euroopassa. Olen suomentanut kirjan norjasta – ilman käännöspalkkioita
Timo Helin, Forssa
https://www.forssanlehti.fi/mielipiteet/perustetaan-opintoryhma-112279


Hankamäki:

Islamkirja loppui kaupasta kuin hehkulamput sosialismista
oska media ja kustantajat vaikenevat kaikesta oikeasti kriittisestä ja analyyttisestä tutkimuksesta, jota on luonnollisesti vaikea saada myös kirjakaupoista, suositan tässä yhteydessä luettavaksi YTM, HuK Tapio Holopaisen kirjaa Islam ja Suomi – Huomioita 2000-luvun maahanmuutosta ja sen seurauksista. Vallitsevan sensuurin merkiksi kirjoittaja on joutunut julkaisemaan sen omakustanteena, mikä nykyisin toimii asian kuin asian totuusvakuutuksena. Kun jakelee teoksensa netissä, ne eivät pääse myöskään heti loppumaan, ja muutamia voi ladata täältä. Paremmin aihetta käsittelevät Hege Storhaug teoksessaan Islam – Yhdestoista vitsaus ja Ilmari Hiidenlehto kirjassaan Profeetta Muhammedin haamu, jossa kerrotaan, miksi islam ei ole koskaan sallinut kriittistä itseensä kohdistuvaa tutkimusta. Muhamettilaisuus on pysäyttänyt kokonaisen kulttuurin keskiaikaiselle tasolle, eikä uskonnon ornamenteissa ole kehumista.
http://jukkahankamaki.blogspot.com/2018/04/islamkirja-loppui-kaupasta-kuin.html

Vahteran kommenttia:

Meille valehdellaan, meille nauretaan, meitä hyväksikäytetään
https://blogit.iltalehti.fi/pauli-vahtera/2017/09/29/meille-valehdellaan-meille-nauretaan-meita-hyvaksikaytetaan/


Meille hommalaisille tuttu Ibn Matti:

Kirjoituksia islamista
Naisten alisteinen asema: ote Hege Storhaugin kirjasta Islam, yhdestoista vitsaus
https://ibnmatti.blogspot.com/2018/06/naisten-alisteinen-asema-ote-hege.html

Suomen uutiset:

Kirja-arvio: ”Yhdestoista vitsaus” on norjalaisen vasemmistotoimittajan hätkähdyttävä kuvaus ääri-islamin leviämisestä Eurooppaan
https://www.suomenuutiset.fi/aari-islamin-haaste-on-todellinen/
Vielä 20 vuotta sitten ampumahaavat olivat Ruotsin poliisille ”jotakin erikoista”. Nyt ne ovat arkipäivää.
Jihad ei ole tässä tapauksessa sisäistä kamppailua, vaan konkreettista taistelua siitä kenellä on valta kaduilla, ja siihen sekoittuu myös ammattimaista rikollisuutta.

Graffiti julistaa: ”Joka tappaa poliisin, pääsee paratiisiin.”

Loppuun tällainen vastaantullut helmenpoikanen:
-Monikulttuurisuutta voidaan verrata akvaarioon, jossa pieniä kauniita erivärisiä kaloja ui, mutta älä laske Haukea sinne-
« Viimeksi muokattu: 04.02.2019, 09:06:07 kirjoittanut migri »
I haven't seen democrats this mad since Republicans freed their slaves.
"Just because you're offended, doesn't mean you're right" - Ricky Gervais

Oldschoolguy

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 120
 • Liked: 416
 • Ruutupaitamies
Vs: Islam, yhdestoista vitsaus (Hege Storhaug)
« Vastaus #37 : 10.02.2019, 18:17:54 »
Olen vihdoin saanut käsiini ja luettua Storhaugin kirjan Islam – Yhdestoista vitsaus. Se onkin tullut täällä jo aika hyvin esitellyksi, joten nyt enää vain muutama huomio. Erityisen kattava kirja-arvio on tuossa Migrin linkkaamassa Suomen Uutisten artikkelissa. Tässä pieni näyte siitä:

Lainaus
”Storhaug havainnollistaa, miten nuoria radikalisoidaan ja värvätään vierastaistelijoiksi islamyhteisöissä. Englannin 1 700:sta moskeijasta vain kaksi noudattaa nykyaikaista Koraanin tulkintaa. Melkein puolet noudattaa vanhoillista, kovan linjan deobandi-haaraa.

Islam laajenee saudimiljardeilla. Öljyrahaa on palanut islamin levitykseen ainakin 87 miljardia dollaria viimeisten kahden vuosikymmenen aikana. Joka mantereella on nyt tuhansia kouluja, moskeijoita, oppilaitoksia ja islam-keskuksia sekä stipendejä ja akateemisia oppituoleja arvostetuissa yliopistoissa. Tarkoituksena on edistää islamin ”todellista luonnetta”.

Saudien harjoittama brändäys on taitavaa. Islamistien mediapelistä on kiistattomia dokumentteja, joihin teos viittaa. Islamia lobataan kaksin kasvoin: imaamit julistavat jihadia omilleen, mutta puhuvat ”dialogikieltä” lännen kafiireille. Länsimaisesti pukeutuneet, maltillisia teeskentelevät uskonveljet laulavat sulosäkeitä islamista Euroopan älymystölle. Monet journalistit, poliitikot, papit ja tutkijat lankeavat kauniiden sanojen äärellä.

Antirasistit haluavat uskoa islamista vain hyvää, vaikka valta ei tosiasiassa ole henkilökohtaisella islamilla vaan lakiuskonnolla, poliittisella islamilla. Kuten lukuisista lähteistä voidaan todeta, ei esimerkiksi Egyptistä lähtöisin olevan Muslimiveljeskunnan tavoite ole jämähtää paikoilleen, vaan soluttautua läntisiin sivilisaatioihin ja ottaa ne hallintaansa sisältäpäin.
Storhaug väittää, että veljeskunnan, salafistien ja jihadistien sanoma ei perustu rauhaan vaan väkivaltaan kafiireja kohtaan, ja sukupuolisen tyydytyksen takaamiseen miehille.

Storhaugin mukaan islamin naiskäsityksessä naisen seksualisoiminen on kaiken kattava periaate. Naiset ovat julkisessa tilassa pelkkiä seksuaalisia objekteja. Paratiisissa muhamettilaista odottaa 72 neitsyttä. 2000-luvun Briteissä nuorin muslimimorsian on ollut 5-vuotias.”

Kirja on kaikessa järkyttävyydessään niin polttavan ajankohtaista ja tärkeää asiaa, että siitä soisi pidettävän enemmänkin meteliä. Mutta ei, hiljaista on, vaikka oliko jopa kaikille kansanedustajillemme lähetetty oma kappaleensa? Miten lie sitten valtamedian suurten uutistoimitusten laita? Mutta tämä taitaakin taas olla liian kuuma peruna, varsinkin näin vaalien alla. Väkisinkin tulee mieleen aika, kun Jussi Halla-ahoa yritettiin alkuun vaieta kuoliaaksi. Pinnan alla kävi jo kova kuohunta, mutta valtamedia ei ollut huomaavinaan. Lopulta kun paine kävi ylivoimaiseksi, ja ilmiön olemassaoloon oli Hesarinkin pakko jotenkin reagoida, tehtiin propagandapläjäys, jossa Halla-aho esitettiin kuvakulmia myöten mahdollisimman synkässä valossa, Eiran kellarin synkkänä kreivinä. Tämä kaikki tietysti piilotettuna Nyt-liitteeseen. Storhaugin kuuman perunan kanssa tullaan todennäköisesti menettelemään jotenkin samoin, jos vaikeneminen ei loputtomiin onnistu.

Mutta takaisin kirjaan. On todella surkuhupaisaa lukea kuinka Euroopan maiden johtajat tekevät kilvan parhaansa ollakseen näkemättä olohuoneessaan möyrästävää sarvikuonoa ja antavat kilvan lausuntojaan, että tuollainen ei ole oikeaa sarvikuonoilua. Ikään kuin he tietäisivät asian paremmin kuin sarvikuono itse. Hupaisaa ei sen sijaan ole lukea terroriteoista, joukkoraiskauksista ja naissukupuolen yleisen turvallisuuden romahduksesta – sivistyneessä ja vapaassa Euroopassa.

Niin, kirjan luettuaan ja päällimmäisestä inhosta ja järkytyksestä selvittyään lukijalle jää vain murhe, että tässäkö sitä nyt ollaan, eurooppalaisen sivistyksen haudalla. Eurooppa tekee itsemurhaa kieltäytyessään näkemästä että on sodassa. Ei tavanomaisessa sodassa, vaan arvojen sodassa, barbarian sodassa demokratiamme vapaamielisiä arvoja vastaan. Kirjailija käyttää tästä sokeudesta termiä optifobia, silmien avaamisen pelko. Joku viisas onkin sanonut, ettei kukaan ole niin sokea kuin se, joka ei halua nähdä.

n.n.

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 671
 • Liked: 5074
 • Metamorfinen ja nuivaantunut
Vs: Islam, yhdestoista vitsaus (Hege Storhaug)
« Vastaus #38 : 10.02.2019, 18:24:47 »
Suomessa on 1,5 miljoonaa perhettä; jos sattuisi olemaan 30 M€ ylimääräistä, kustantaisin kopion joka kotiin.
”Jos olet aina ollut sitä mieltä, että sääntöjen tulee kohdella kaikkia samalla tavalla ja kaikkia tulisi arvioida samoilla kriteereillä, sinua olisi pidetty 60 vuotta sitten radikaalina, 30 vuotta sitten liberaalina, mutta tänä päivänä rasistina." -Thomas Sowell

pörrö

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 294
 • Liked: 2020
Vs: Islam, yhdestoista vitsaus (Hege Storhaug)
« Vastaus #39 : 10.02.2019, 18:50:14 »
Juuri laitoin tilauksen sisään. Mitenköhän onnistuu opuksen lukeminen julkisissa kulkuvälineissä  :flowerhat:?

IDA

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 13 625
 • Liked: 15207
 • qui enim non est adversum vos pro vobis est
Vs: Islam, yhdestoista vitsaus (Hege Storhaug)
« Vastaus #40 : 10.02.2019, 19:32:08 »
Juuri laitoin tilauksen sisään. Mitenköhän onnistuu opuksen lukeminen julkisissa kulkuvälineissä  :flowerhat:?

Helposti. Kukaan ei ole tullut paukuttamaan päätään edes Raamatun lukemisesta busseissa tai junissa. :) Myös Hankamäen huomiota herättävät paksut opukset jäävät huomiotta. Ihmisten julkinen käyttäytyminen on vielä paljon sivistyneempää kuin median mesoaminen. Todennäköistä on, että paljon ennen julkisissa iiikkuvien ihmisten suuttumusta tai edes huomiota päästään siihen, että valtiollinen europoliisi ryhtyy tutkimaan mitä ihmiset lukevat ja keräämään heiltä pois kiellettyjä kirjoja niin julkisista kuin busseistakin. Tähän suuntaanhan ollaan vahvasti menossa.
qui non est mecum adversum me est

Chiaroscuro

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 362
 • Liked: 542
 • Larvatus prodeo
Vs: Islam, yhdestoista vitsaus (Hege Storhaug)
« Vastaus #41 : 10.02.2019, 19:57:53 »
Juuri laitoin tilauksen sisään. Mitenköhän onnistuu opuksen lukeminen julkisissa kulkuvälineissä  :flowerhat:?

Helposti. Kukaan ei ole tullut paukuttamaan päätään edes Raamatun lukemisesta busseissa tai junissa. :) Myös Hankamäen huomiota herättävät paksut opukset jäävät huomiotta. Ihmisten julkinen käyttäytyminen on vielä paljon sivistyneempää kuin median mesoaminen. Todennäköistä on, että paljon ennen julkisissa iiikkuvien ihmisten suuttumusta tai edes huomiota päästään siihen, että valtiollinen europoliisi ryhtyy tutkimaan mitä ihmiset lukevat ja keräämään heiltä pois kiellettyjä kirjoja niin julkisista kuin busseistakin. Tähän suuntaanhan ollaan vahvasti menossa.

Entä miten on suhtauduttu 612-pipoon? Itsekin olen harkinnut Storhaugin opuksen hankkimista - jo pelkästään sen takia, että olisi komeaa lukea sitä työmatkoilla Itiksestä keskustaan ja takaisin. Pelkään tosin, että kanssamatkustajien närkästyminen jää minimiin - moni rikastajistahan ei osaa lukea, anarkisteista puhumattakaan. Pelkään, että Mein Kampfiakin saisi lukea metrossa ihan rauhassa.
Alma: "Mul on sellainen fiilis, että mä voin tehdä mitä mä vittu haluun!" Aleksi Kinnunen (HS): "Juuri tällaiset, kahlitsematonta vapautta julistavat ja juhlistavat räväkät kommentit ovat Alman konserttien piristys..." (Helsingin Sanomat, 4.11.2019).

valkobandiitti

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 906
 • Liked: 355
Vs: Islam, yhdestoista vitsaus (Hege Storhaug)
« Vastaus #42 : 10.02.2019, 20:18:28 »
Olet jo toinen joka kertoo saaneensa sen melko nopeasti. Tarkoitukseni ei ole mainostaa, mutta saako täällä kysyä, mistä olette nuo onnistuneet tilaukset tehneet? Nyt alkaa yhä enemmän kiinnostaa, miksi minun kirjani "on viivästynyt kustantajalta". Olen sen verran tätä absurdia menoa katsellut, etten ihmettelisi yhtään jos joku kirjakauppa päättäisi sensuroida tämän kirjan jopa omastaan tai jostain muusta aloitteesta. Ainakin Google-haun ensimmäinen verkkokirjakauppa ilmoittaa, että "tuote ei tilattavissa".

Kiukaan verkkokaupasta ainakin omani tilasin, tuli alle viikossa.

Kannattaa tilata Kiukaan omasta verkkokaupasta, kustantajalle jää hinta kokonaisuudessaan kassaan.

Kun kirjasta on menossa kolmas painos, niin myynyt hyvin.

Minä en tajunnut että kustantamolla oli omakin verkkokauppa vaan tilasin Adlibriksestä. Huvittavaa että kirja piti tilata ruotsalaisesta verkkokirjakaupasta kun kotimaiset kirjaroviokirjakaupat eivät sitä myy.
Suomalaisen kirjakaupan kanta-asiakaskortti meni kahtia kun huomasin etteivät myy kirjaa.
Ekologia on valjastettu poliittisten tavoitteiden ajamiseen, ja vihreyden ytimessä on vasemmistolainen, kapitalismin vastainen politiikka, jolla halutaan lopulta rajoittaa yksilön vapautta.

Chiaroscuro

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 362
 • Liked: 542
 • Larvatus prodeo
Vs: Islam, yhdestoista vitsaus (Hege Storhaug)
« Vastaus #43 : 10.02.2019, 20:55:33 »
Olet jo toinen joka kertoo saaneensa sen melko nopeasti. Tarkoitukseni ei ole mainostaa, mutta saako täällä kysyä, mistä olette nuo onnistuneet tilaukset tehneet? Nyt alkaa yhä enemmän kiinnostaa, miksi minun kirjani "on viivästynyt kustantajalta". Olen sen verran tätä absurdia menoa katsellut, etten ihmettelisi yhtään jos joku kirjakauppa päättäisi sensuroida tämän kirjan jopa omastaan tai jostain muusta aloitteesta. Ainakin Google-haun ensimmäinen verkkokirjakauppa ilmoittaa, että "tuote ei tilattavissa".

Kiukaan verkkokaupasta ainakin omani tilasin, tuli alle viikossa.

Kannattaa tilata Kiukaan omasta verkkokaupasta, kustantajalle jää hinta kokonaisuudessaan kassaan.

Kun kirjasta on menossa kolmas painos, niin myynyt hyvin.

Minä en tajunnut että kustantamolla oli omakin verkkokauppa vaan tilasin Adlibriksestä. Huvittavaa että kirja piti tilata ruotsalaisesta verkkokirjakaupasta kun kotimaiset kirjaroviokirjakaupat eivät sitä myy.
Suomalaisen kirjakaupan kanta-asiakaskortti meni kahtia kun huomasin etteivät myy kirjaa.

Itse olen tehnyt kaikki viime vuosien kirjatilaukseni Adlibrikseltä. Jos sieltä ei jotain löydy, sitten Amazonilta. En näe mitään syytä käyttää kotimaisia nettikirjakauppoja.
Alma: "Mul on sellainen fiilis, että mä voin tehdä mitä mä vittu haluun!" Aleksi Kinnunen (HS): "Juuri tällaiset, kahlitsematonta vapautta julistavat ja juhlistavat räväkät kommentit ovat Alman konserttien piristys..." (Helsingin Sanomat, 4.11.2019).

Vaniljaihminen

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 829
 • Liked: 7737
 • Seksikäs kristallilumisuklaa
Vs: Islam, yhdestoista vitsaus (Hege Storhaug)
« Vastaus #44 : 11.02.2019, 16:19:03 »
Akateemisessa kirjakaupassakin on oikein kunniaosasto jonkun Noam Chomskyn pöhinöille mutta mitään Shapiroa on turha hakea.

Timo Vihavainen - jonka kirjoituksissa tuon Storhauginkin ensiksi näin mainitun - käski joskus keräämään kirjoja. Niin pitäneekin tehdä kun vielä voi.

Vaikka Adlibris on Bonnier-korporaation omistuksessa, siellä on kyllä aika liberaalia aineistoa tilattavissa. Ben Shapiroa ja Lauren Southernia kyllä löytyy. Ei siinä muuta vikaa lie kuin että pitkät toimitusajat, enkä mitään erityistä vaikutusta huomannut sillä, että tilaako pikalähetyksen vai tavallisen toimituksen.

Noh, kirjoja on pöydilläni ja tuoleillani jo niin paljon että voin vaikka lukea niitä uusia odotellessani.  ;D

"Meillä on niin ihana hallitus mutta miehet vihaa.."

Jorma Teräsrautela

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 786
 • Liked: 3899
Vs: Islam, yhdestoista vitsaus (Hege Storhaug)
« Vastaus #45 : 24.02.2019, 20:07:44 »
Islam-kirjoista suotta varjoon on jäänyt Ayaan Hirsi Alin kirja "Harhaoppinen", ilmestyi vuonna 2016 pienen kuopiolaisen kustantamon Scanrian toimesta. Edellisen Hirsi Alin kirjan (Neitsythäkki)  julkaisi Otava, mutta joutui myrskynsilmään, kun kävi ilmi, että oli sensuroinut siitä yhden sivun. Harhaoppisen suomentaja esiintyy nimimerkillä, mikä todistaa, että kirja on täyttä tykitystä. Eikä ole liian pitkä.
I was at Re'im.

Chiaroscuro

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 362
 • Liked: 542
 • Larvatus prodeo
Vs: Islam, yhdestoista vitsaus (Hege Storhaug)
« Vastaus #46 : 02.03.2019, 22:19:34 »
Akateemisessa kirjakaupassakin on oikein kunniaosasto jonkun Noam Chomskyn pöhinöille mutta mitään Shapiroa on turha hakea.

Timo Vihavainen - jonka kirjoituksissa tuon Storhauginkin ensiksi näin mainitun - käski joskus keräämään kirjoja. Niin pitäneekin tehdä kun vielä voi.

Vaikka Adlibris on Bonnier-korporaation omistuksessa, siellä on kyllä aika liberaalia aineistoa tilattavissa. Ben Shapiroa ja Lauren Southernia kyllä löytyy. Ei siinä muuta vikaa lie kuin että pitkät toimitusajat, enkä mitään erityistä vaikutusta huomannut sillä, että tilaako pikalähetyksen vai tavallisen toimituksen.

Noh, kirjoja on pöydilläni ja tuoleillani jo niin paljon että voin vaikka lukea niitä uusia odotellessani.  ;D

Akateeminen kirjakauppahan ei ole enää vuosiin ollut kirjakauppa.
Alma: "Mul on sellainen fiilis, että mä voin tehdä mitä mä vittu haluun!" Aleksi Kinnunen (HS): "Juuri tällaiset, kahlitsematonta vapautta julistavat ja juhlistavat räväkät kommentit ovat Alman konserttien piristys..." (Helsingin Sanomat, 4.11.2019).

AngleHedd

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 642
 • Liked: 1463
 • Make Europe a fortress again!!
Vs: Islam, yhdestoista vitsaus (Hege Storhaug)
« Vastaus #47 : 02.03.2019, 22:26:30 »
Tilaavat Amazonista ja lyövät katteet päälle.
Tilatkaa suoraan Amazonilta.
Rosvot perkeleet...
Bastion Europa

Jäärä

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 84
 • Liked: 73
Vs: Islam, yhdestoista vitsaus (Hege Storhaug)
« Vastaus #48 : 22.10.2020, 20:30:02 »
Ranska, viime päivien uutisointi terrorista, kuin mallikappale suoraan Hege Sturhaugin kirjasta. Poliitikkojen nilviäiset ovat astuneet esiin ja hokevat innolla:

"Me emme anna pelolle valtaa" tai trendikkäämmin, "He eivät saa tulevaisuuttamme". Kaiken kruunaa korkein kunniamerkki päättömälle vainajalle, noin lohdutukseksi.

Kuten asiaan kuuluu, maltilliset imaanit ovat kiirehtineet tuomaan huojentavaa sanomaansa, oikeasta Islamista. En tiedä, joko taputtelu ja keskinäinen suitsutus on

alkanut, mutta kuulunee asiaan, näin yksittäistapauksissa. Sitten on aika palata salongin puolelle, unohtaa nuo rahvaan tolvanat, jotka ei osaa pitää huolta päästään.

Lalli IsoTalo

 • "Hallituksenkaataja"
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 50 133
 • Liked: 91451
 • Emeritus mediaöyhöttäjä
Vs: Islam, yhdestoista vitsaus (Hege Storhaug)
« Vastaus #49 : 16.07.2023, 11:58:36 »
En tiedä miten tuore tämä video on.

"Danish children being taught how to pray to Allah.
Would we see this in reverse in Mecca? No."


« Viimeksi muokattu: 16.07.2023, 12:01:41 kirjoittanut Lalli IsoTalo »
— Monikulttuuri ei ole yhteiseloa, vaan kulttuurien sotaa.
— Maahanmuutto ei ole hopealuoti, vaan niskalaukaus.
— Hiilineutraalisuus ei ole vetotekijä, vaan hirttosilmukka.
— Turvallisesta maasta tuleva tp-hakija on pummi
— Kotimaassaan lomaileva kuuluu kotimaahansa

Tagit: hege storhaug