Kirjoittaja Aihe: Komissaaripakka  (Luettu 354 kertaa)

Roope2

  • Jäsen^^^
  • ***
  • Viestejä: 3 345
  • Liked: 3621
Komissaaripakka
« : 22.01.2019, 16:43:51 »
Ville Niinistöt, Jutta Urpilaiset, Stubbit?

Paskat!

Nyt uutta innovatiivisuuta ja näyttöä ennakkoluulottomuudesta kehiin:

Husu, Nasima tai sen faija, Suldaan Said Ahmed, Yanar, Saido, Zahra Abdulla, ...

Meillähän on pilvin pimein uusia iskuvoimaisia kandidaatteja, suurin osa vapaalla jalalla, mutta osa vapautuu pian tai hetken kuluttua.
Lainaus
KOTIMAA
|
EUROVAALIT 2019
Vihreiden ex-puheenjohtaja Ville Niinistö käynnisti tänään virallisesti eurovaalien komissaaripelin asettumalla Suomen komissaariehdokkaaksi. Samalla Niinistö vaati muiden puolueiden komissaariehdokkaita esiin.
Perinteisesti Suomen komissaariehdokas on tullut suurimmasta puolueesta. Sen vuoksi katseet komissaaripohdinnoissa ovat keskittyneet gallupjohtaja sdp:n ja gallupkakkosen kokoomuksen suuntaan. Luontevat nimet näistä puolueista komissaarispekulaatioissa ovat demareista olleet Jutta Urpilainen ja Miapetra Kumpula-Natri sekä kokoomuksesta Alexander Stubb.

Vihreiden puheenjohtaja Pekka Haavisto myönsikin, että vihreät haastaa vakiintuneen käytännön, jossa komissaari tulee suurimmasta puolueesta.

Onkin mahdotonta kuvitella, että eduskuntavaalien 2019 suurin puolue – joka todennäköisesti on sdp tai kokoomus – luovuttaisi noin vain komissaaripaikan vihreille.

https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/269922-nakokulma-ville-niinisto-yllattaa-uudella-tempulla-pyrkii-paikalle-jolle-ei-voi


Edit - lisäsin lainauksen
« Viimeksi muokattu: 22.01.2019, 17:05:54 kirjoittanut hulaq »

Tagit: