Kirjoittaja Aihe: 2019-01-23 HS: Seksuaalirikoksissa ei ole kyse kulttuurista tai etnisyydestä  (Luettu 14742 kertaa)

kilohauli

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 895
 • Liked: 2270
 • tiedeuskovainen
Lainaus käyttäjältä: pseudotieteilijät Sarah Green professori, sosiaali- ja kulttuuriantropologia, Helsingin yliopisto & Tuija Pulkkinen professori, sukupuolentutkimus, Helsingin yliopisto
Seksuaalirikoksissa ei ole kyse kulttuurista tai etnisyydestä – Niiden takana on syvään juurtunut ajatus siitä, että miehet ovat naisia arvokkaampia

Seksuaalisen väkivallan ytimessä on sukupuoliin liittyvä, laajalle levinnyt arvomaailma. Tämä on syvälle juurtunut käsitys siitä, että miehet ovat arvokkaampia kuin naiset ja naisten yläpuolella.

...

ENSINNÄKIN tärkeintä on ymmärtää, että nuoriin naisiin kohdistuneissa rikoksissa on ennen kaikkea kyse sukupuolesta. Vaikka teot ovat seksuaalisia tekoja, ne ovat ensisijaisesti miesten naisiin kohdistamia sukupuolisen väkivallan tekoja.

Toiseksi näissä hyökkäyksissä ei ole kyse erilaisesta kulttuurista tai etnisyydestä. Miesten seksuaalista ja muuta väkivaltaa kohdistuu naisiin säännönmukaisesti joka puolella maailmaa, huomattavan paljon myös suomalaisessa kulttuurissa. Lähimuistissa ovat esimerkiksi kristillisen herätysliikkeen perheissä ilmi tulleet suomalaisten miesten tyttöihin ja naisiin kohdistamat seksuaalirikokset. Tällaiset aikuisten, luotettujen miesten tekemät teot, jotka ovat jatkuneet vuosia, jättävät usein uhreihin syvät ja elinikäiset haavat.

Vaikka nykyinen kristinusko ja islam molemmat tuomitsevat seksuaalisen väkivallan, ne kuuluvat samaan kulttuuripiiriin, jossa naiset on pitkään alistettu miehille – kutsuttakoon tätä vaikka patriarkaaliseksi järjestykseksi paremman termin puutteessa.

TUTKIMUSTIEDON perusteella on selvää, että seksuaalisen väkivallan ytimessä on sukupuoliin liittyvä, laajalle levinnyt arvomaailma. Tämä on syvälle juurtunut käsitys siitä, että miehet ovat arvokkaampia kuin naiset ja naisten yläpuolella. Käsitykseen sisältyy myös ajatus, jonka mukaan miehillä on etuoikeuksia koskien naisten elämää ja kehoja, ja että naiset ovat – tai heidän pitäisi olla – passiivisempia ja tottelevaisempia kuin miehet.

NÄMÄ uskomukset vallitsevat laajoissa osissa maailmaa ja myös Suomessa huolimatta sukupuolten tasa-arvon pitkäaikaisesta edistämisestä. Ennakkokäsitys sukupuolten hierarkiasta eli epätasa-arvosta johtaa sekä tietoisesti että tiedostamatta tapahtuvaan naisten kontrolliin ja huonompaan kohteluun työpaikoilla, kotona, julkisuudessa ja läheissuhteissa.

Oulun järkyttävien tapahtumien pitäisi siis saada meidät ennen kaikkea ajattelemaan sukupuolipolitiikkaa. Nämä tapahtumat koskevat meitä kaikkia, ja ne pitäisi nähdä #metoo-liikkeen valossa eikä osana erilaisuutta ja maahanmuuttoa koskevaa keskustelua.

VIHA ja vihaisuus tulisi kohdistaa sukupuolitettuun väkivaltaan, siihen samaan alistavaan valtaan, johon myös suomalaiset miehet syyllistyvät suomalaisia naisia kohtaan.

Vihaisuuden lisäksi tarvitsemme syvällistä pohdintaa, politiikkaa ja tekoja, jotka johtavat kohti sukupuolten tasa-arvon kulttuuria. Tällä tiellä olemme vasta alussa.

https://www.hs.fi/mielipide/art-2000005974106.html

Lässyn lässyn. Tämä on juuri sitä pseudotiedettä, kun kausaliteetit ja korrelaatiot vedetään hatusta sen mukaan, minkä lopputuloksen sukupuolentutkimustieteilijä on alunperin halunnut. Matematiikka on vedetty vessasta tai sitä käytetään tilastoihin haluttu lopputulos edellä.

Lainaus
Seksuaalirikoksissa ei ole kyse kulttuurista tai etnisyydestä – Niiden takana on syvään juurtunut ajatus siitä, että miehet ovat naisia arvokkaampia
Tämä on se kaikkein karkein ja haisevin paska. Kun ihmiset alkavat herätä siihen todellisuuteen, että länsimaissa naisten asema on oikeinkin hyvä kun taas arabimaailmassa se on oikeinkin perseestä, ja tämän vuoksi arabikehitysmaista tulevilla miehillä on nelikymmenkertainen yliedustus seksuaalirikoksissa, niin pseudotiedeprofessorit alkavat kehua kovaan ääneen alastoman keisarin hienoja vaatteita. Kovin vähän villoja irtoaa näistä sukupuolentutkimuspseudotieteistä, jos eroa ei ole länsimaalla ja vaikka naisia pakkosäkittävällä Saudi-Arabialla. Paljonko islamilaisissa maissa miehet availevat ovia naisille.

Omakohjaiset kokemukset ovat lähestulkoon nolla-argumentteja, mutta sanonpahan vain, että kaikki esimieheni huipulle asti, yhtä lukuunottamatta ovat naisia, eikä siinä ole, professoritätit, nykyisessä länsimaailmassa mitään ihmeellistä. Professoritätit ovat jämähtäneet jonnekin aikaan ennen e-pillereiden keksimistä. Haistakaa itse "tieteenne". Joku saattaa vielä luulla, että kirjoituksenne olisi jokin yleinenkin mielipide naisilla, joten saatatte jopa huonontaa naisten asemaa päättömällä, totaalisen biasoituneella vonkumisellanne.

Lainaus
Miesten seksuaalista ja muuta väkivaltaa kohdistuu naisiin säännönmukaisesti joka puolella maailmaa, huomattavan paljon myös suomalaisessa kulttuurissa.

aijaa, no väkivaltaa nyt ei reaalimaailmassa koskaan varmaankaan saada nollaan, valitettavasti, mutta onpahan taas puusilmäinen näkemys.

"Törkeä perheväkivalta kohdistuu miehiin naisia useammin" - https://yle.fi/uutiset/3-5487134

Onpas täteillä paniikki, arvatenkin perussuomalaisten fallosmaisen jämäkästi ja uhkaavasti sykkivästä, tuloillaan olevasta jytkystä.
« Viimeksi muokattu: 23.01.2019, 10:04:01 kirjoittanut kilohauli »
"Minusta Suomi on autettu, onkse 60 vuotta sitten, Afrikasta käsin. Silloin on Afrikasta lähetetty rahaa Suomeen."
"Syö paskaa ja kuole pois!”
”En kokenut siinä hetkessä valehtelevani.”
-Abdirahim Hussein

"Vuoden 2015 pakolaiset tilastoitu Ruotsissa: 163 000 tuli – 4 500 käy töissä"

Viljami

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 2 943
 • Liked: 6539
Vaikka kuinka "tutkija" yrittää pestä kulttuurin ja etnisyyden pois raiskauksien syistä, jää se tärkein, eli uskonto eli islam mainitsematta. Mitä vaikuttaa seksuaalirikoksiin se, että raiskauksiin suunnattomalla yliedustuksella syyllistyviä yhdistää yksi ja sama seikka, islam? Joka puolestaan kehottaa kannattajiaan kohtelemaan vääräuskoisia törkeästi, mm. raiskaamalla. Kognitiivista dissonanssia olisi ilmassa, jos tuolta tädiltä joku tätä kyselisi.
For thirty years, Germans lectured Ukrainians about fascism. When fascism actually arrived, Germans funded it, and Ukrainians died fighting it - Timothy. D. Snyder

internetsi

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 10 138
 • Liked: 13915
Tämä tarkoittaa käänteisesti sitä, että ählämimaat ja Suomi ovat siis samassa asemassa. Tästä vaan seuraa se, että silloin pitäisi lopettaa kaikki länsimaisen tasa-arvokäsityksen vieminen kehitysmaihin, koska ei suomalainen malli ole mitenkään poikkeava ahlämimaiden mallista. Samoin tällä periaatteella turvisnaisten hakemukset voidaan heittää roskakoriin, koska ei Suomi ole sen parempi paikka tässä kuin ählämimaat. Näin se menee tuolla logiikalla, mutta ei kirjoittaja tällaista ajattele, koska on älyllisesti epärehellinen.

Kumma juttu muuten, että esimerkiksi Afganistanin tanssipoikakulttuuri ei ole mikään skandaali, vaan se on maan tapa ja kulttuuria, jota monikulttuurin nimissä pitäisi palvoa. Kun taas sivistysmaissa hihhuliliikkeiden pedofiliatapaukset ovat aina isoja skandaaleja. Näinhän ei kirjoittajan logiikan mukaan pitäisi olla, mutta muistaako joku vaikka Saudi-Arabian naisten asemasta noussutta skandaalia? Niimpä. Tässäkin on osoitus kirjoittajan älyllisestä epärehellisyydestä.
Lohjan persut

ISO

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 009
 • Liked: 23415
 • Persuhtava keskustelija
Toisissa kulttuureissa tuo miesten ja naisten välinen arvokkuusero näkyy todella paljon enemmän kuin toisissa. Joissain kulttuureissa, kuten Suomessa, sitä ei näy juurikaan, lähi-idän hienoissa kulttuureissa se puolestaa näkyy todella paljon, naiset on siellä täysin arvottomia.

Valkopesemisen yrittäminen tässä asiassa on sama kuin pinnistely silloin kun paskat on jo housuissa.

Saattaa siitä tulle itselle parempi mieli, mutta mitään apua siitä ei ole.
Roslan M Salih:

"Freedom of speech isn't worth civil war"

Skeptikko

 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 15 581
 • Liked: 27827
Lainaus käyttäjältä: pseudotieteilijät Sarah Green professori, sosiaali- ja kulttuuriantropologia, Helsingin yliopisto & Tuija Pulkkinen professori, sukupuolentutkimus, Helsingin yliopisto
Seksuaalirikoksissa ei ole kyse kulttuurista tai etnisyydestä – Niiden takana on syvään juurtunut ajatus siitä, että miehet ovat naisia arvokkaampia

Mikä ihme näitä feministejä ja vasemmistolaisia saa oikein valkopesemään mustaa valkoiseksi ja käytännössä puolustelemaan toinen toistaan patriarkaalisempia kulttuureita ja etenkin islamia muka yhtä hyvinä tai jopa esimerkiksi väittämään islamia feministiseksi, kuten joskus on saatu kuulla. Vaikka selvästikin kommenttipalstalla on melkoinen sensuuri menossa, niin jotain hyviä huomioitakin on päässyt ainakin toistaiseksi sinne, kuten:

Lainaus
En ihan saanut kiinni professoreiden kirjoituksesta. On totta, että joka puolella maailmaa vahvemmat kiusaavat heikompiaan. Minusta on kuitenkin kulttuurien ja uskontojen vaikutuksen kieltämistä väittää, että kiusaamisessa ei olisi hyvin selkeitä aste-eroja.
...
Artikkelin otsikossa ja sisällössä on ilmeinen ristiriita. Siinä väitetään että seksuaalirikoksia ei voi selittää kulttuurilla, mutta kuitenkin sitä selitetään esim. arvomaailmalla ja vaaditaan kulttuurin (!) muuttumista kohti tasa-arvon kulttuuria. Arvomaailmakin on yksi osa ihmisen kulttuuriympäristöä. Eri kulttuureilla se on erilainen, joten on loogista että käyttäytyminenkin on erilaista. Sitäpaitsi, miten selitetään naisten tekemät seksuaalirikokset? Niitäkin esiintyy. Tai ahdistelu? Outoa on myöskin tutkijoiden lähtökohta siitä, että nainen on automaattisesti huonommin kohdeltu osapuoli työelämässä ja suhteissa. Näin ummistetaan silmät sekä sukupuolten sisäiseltä epätasa-arvolta, että niiltä väkivallan muodoilta, joita naiset tekevät enemmän. En halua valkopestä miehiä, mutta jos "sukupuolentutkijoilla" on jo biasoituneet lähtökohdat, ei kyse ole ainakaan tieteestä. Vaan politiikasta.

Tuntuu siltä, että esim. tutkijayhteisöllä on tuskallisen kiihkeä tarve koettaa siirtää seksuaalirikoksiin liittyvän keskustelun painopiste maahanmuuttajasta "yleisemmälle" tasolle. Kukaan ei kiistä etteikö suomalaiset tee seksuaalirikoksia ja vieläpä enemmistöä maassamme tehdyistä rikoksista. Mutta tilastot antavat pontta toisenlaiselle huolelle. Miksi siis tutkijayhteisö koettaa hämärtää keskustelua?
...
”Niiden takana on syvään juurtunut ajatus siitä, että miehet ovat naisia arvokkaampia.”

Ja tuo asenne ei siis riipu kulttuurista millään tavalla?

Professoreiden alat kertovat kyllä minkälaisia ajatuksia on odotettavissa. Ideologia määrää tuloksen, faktat taipuvat.
...
Miehen pitäminen naista arvokkaampaa on keskeistä islamilaisessa kulttuurissa. En malta olla huomioimatta toisen kirjoittajan alaa, joka on sukupuolentutkimus.
En homona toivota tervetulleiksi Suomeen henkilöitä, jotka haluavat tappaa minut:
http://www.bbc.com/news/magazine-33565055

Tanskan pakolaisapu: hallitsematon tulijatulva johtamassa armageddoniin ja yhteiskuntamme tuhoon:
http://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE7963933/Sammenbrud-truer-flygtningesystem/

Syämmistynyt

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 419
 • Liked: 2505
Tulihan se sieltä taas; maahanmuuttajien muslimikulttuuria ei saisi edes ajatella syyksi mihinkään:

Lainaus
Oulun järkyttävien tapahtumien pitäisi siis saada meidät ennen kaikkea ajattelemaan sukupuolipolitiikkaa. Nämä tapahtumat koskevat meitä kaikkia, ja ne pitäisi nähdä #metoo-liikkeen valossa eikä osana erilaisuutta ja maahanmuuttoa koskevaa keskustelua.

https://www.hs.fi/mielipide/art-2000005974106.html

kannibaalikani

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 224
 • Liked: 731
Mikä siinä on, kun koulutetut naiset eivät vain tahdo ymmärtää/hyväksyä islamin olevan uskontona aivan kakka naisia kohtaan? Jos kerran monikulturismia tahdotaan toteuttaa eräissä piireissä, täytyykö sitä toteuttaa uskonnon kanssa, joka on aivan skeidaa? Edelleen toistan, niin kauan kunnes imaamit ja muut vastaavat tahot eivät kyseenalaista Muhammedin moraalia ja Koraanin asemaa, on islamin kanssa oltava tiukkana. Toisin sanoen islamin leviämistä tulee rajata kaikin keinoin, koska se on haitallinen meidän yhteiskunnalle ja arkielämälle.

Lalli IsoTalo

 • "Hallituksenkaataja"
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 51 687
 • Liked: 96477
 • Emeritus mediaöyhöttäjä
Koodin avaaminen on nykyään niin helppoa. Kun "tutkija" tai "arvostettu tutkija" HS:ssä tai YLEssä sanoo:

Lainaus
Seksuaalirikoksissa ei ole kyse kulttuurista tai etnisyydestä

niin lukija tietää, että seksuaalirikoksissa on kyse juurikin kulttuurista ja/tai etnisyydestä.

Huomaatteko miten helppoa tämä on? Tarvitsee vain lukea pääotsikko, kääntää sen totuusarvo päälaelleen, ja BAM! Siinä on tarkistettu fakta!
« Viimeksi muokattu: 23.01.2019, 08:48:13 kirjoittanut Lalli IsoTalo »
— Monikulttuuri = Kulttuurien sota
— Maahanmuutto = Intiaanien kohtalo
— Velka maailmanhalaukseen = Jälkeläiset velkaorjksi
— Ei omaisuutta = Systeemiriippuvainen orja
— Vihreä siirtymä = Kallis luontotuho
— Hiilineutraalius = VHM:n kuristus
— Lopputulosten tasa-arvo = tuho lähtökohtien tasa-arvolle
— Missä N, siellä R

Leijona78

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 6 146
 • Liked: 6031
 • Nuiva suomenruotsalainen. En ikniä typtoa.
Lainaus
sukupuolentutkimus

Femakkojen ykkössuosikkiaihe!

Unkarissahan tuo pseudo-tiede ei ole ollut kovinkaan hyvässä huudossa:

Lainaus
Orbán kieltää sukupuolentutkimuksen: ”Se on ideologia, ei tiedettä”

Lainaus
Unkarin varapääministeri Zsolt Semjén kommentoi, että ”sukupuolentutkimus on ideologia, ei tiedettä” ja siksi aiheella ei hänen mukaansa pitäisi olla mitään tekemistä yliopiston kanssa. Semjén jatkoi edelleen, että sukupuolentutkimusta opiskelleiden tarve työelämässä on olematon:

– Kukaan ei halua palkata sukupuolitieteilijää.

Tämähän on tärkeä aihe George Soroksen perustamassa Central European University -yliopistossa. Ei ihme että moinen pseudotiede kiellettiin.
"Jokainen ihminen jolla on järkeä päässä on jollain tapaa maahanmuuttokriittinen. Eihän kukaan halua avata niitä rajoja kaikille missään tapauksessa" -Umayya Abu-Hanna

"Liberaalin demokratian olisi uskallettava vetää rajat omalle suvaitsevaisuudelleen" - Markku Jokisipilä

Lalli IsoTalo

 • "Hallituksenkaataja"
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 51 687
 • Liked: 96477
 • Emeritus mediaöyhöttäjä
Lainaus
Seksuaaliriko[sten] ... takana on syvään juurtunut ajatus siitä, että miehet ovat naisia arvokkaampia

Totta.

Islamissa naiset ovat miehen omaisuutta, arvoltaan jossain aasin yläpuolella. Lähde: Islam, 11. vitsaus.

https://hommaforum.org/index.php/topic,127699.0.html
« Viimeksi muokattu: 23.01.2019, 09:00:15 kirjoittanut Lalli IsoTalo »
— Monikulttuuri = Kulttuurien sota
— Maahanmuutto = Intiaanien kohtalo
— Velka maailmanhalaukseen = Jälkeläiset velkaorjksi
— Ei omaisuutta = Systeemiriippuvainen orja
— Vihreä siirtymä = Kallis luontotuho
— Hiilineutraalius = VHM:n kuristus
— Lopputulosten tasa-arvo = tuho lähtökohtien tasa-arvolle
— Missä N, siellä R

Jorma Teräsrautela

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 797
 • Liked: 3994
Lainaus
SEKSUAALIRIKOKSISSA EI OLE KYSE KULTTUURISTA TAI ETNISYYDESTÄ – NIIDEN TAKANA ON SYVÄÄN JUURTUNUT AJATUS SIITÄ, ETTÄ MIEHET OVAT NAISIA ARVOKKAAMPIA

https://www.hs.fi/mielipide/art-2000005974106.html
PRAVDA 23.1.2019

VIIME AIKOINA laajasti esillä olleet Oulun tapahtumat ovat kauhistuttavia. Kun viha on etusijalla tapahtumien käsittelyssä, on vaarana, että näiden tapahtumien keskeisin ulottuvuus jää keskustelussa sivuun.
---
ENSINNÄKIN tärkeintä on ymmärtää, että nuoriin naisiin kohdistuneissa rikoksissa on ennen kaikkea kyse sukupuolesta. Vaikka teot ovat seksuaalisia tekoja, ne ovat ensisijaisesti miesten naisiin kohdistamia sukupuolisen väkivallan tekoja.
---
Toiseksi näissä hyökkäyksissä ei ole kyse erilaisesta kulttuurista tai etnisyydestä. Miesten seksuaalista ja muuta väkivaltaa kohdistuu naisiin säännönmukaisesti joka puolella maailmaa, huomattavan paljon myös suomalaisessa kulttuurissa.
---
Vaikka nykyinen kristinusko ja islam molemmat tuomitsevat seksuaalisen väkivallan, ne kuuluvat samaan kulttuuripiiriin, jossa naiset on pitkään alistettu miehille – kutsuttakoon tätä vaikka patriarkaaliseksi järjestykseksi paremman termin puutteessa.
---
TUTKIMUSTIEDON perusteella on selvää, että seksuaalisen väkivallan ytimessä on sukupuoliin liittyvä, laajalle levinnyt arvomaailma. Tämä on syvälle juurtunut käsitys siitä, että miehet ovat arvokkaampia kuin naiset ja naisten yläpuolella.
- -
VIHA ja vihaisuus tulisi kohdistaa sukupuolitettuun väkivaltaan, siihen samaan alistavaan valtaan, johon myös suomalaiset miehet syyllistyvät suomalaisia naisia kohtaan.
- - -
Sarah Green
professori, sosiaali- ja kulttuuriantropologia, Helsingin yliopisto

Tuija Pulkkinen
professori, sukupuolentutkimus, Helsingin yliopisto

Jos saan jatkaa tupakkivertausta, niin sanoisin, että tupakka kuuluu samaan kulttuuriin kahvin kanssa. Keuhkosyöpä ei johdu tupakasta, joten tupruttelua voi turvallisesti jatkaa. Keuhkosyöpä johtuu tupakassa olevista karsinogeeneistä, mutta niitähän on joka puolella, myös kahvissa. Meidän on kohdistettava vihamme karsinogeeneihin, eikä tupakkaan.

Otetaan vielä erikseen käsittelyyn lause ”Vaikka nykyinen kristinusko ja islam molemmat tuomitsevat seksuaalisen väkivallan, ne kuuluvat samaan kulttuuripiiriin.”

Siinä on kaksi virhettä.

1) kristinusko ja islam kuuluvat kyllä eri kulttuuripiireihin, toinen länsimaiseen, toinen islamilaiseen sivilisaatioon (professorien väite on suoraan Hameen-Anttilalta)
 
2) islamin kaikki suuntaukset ja lakikoulukunnat hyväksyvät seksuaalisen väkivallan. Ei tarvitse katsoa edes Profeetan (pthyi) esimerkkiä, sillä asia tulee selväksi jo Koraanin kohdista, joissa nainen on täydellisesti alistettu miehen valtaan (mm. Naisten suura).

EDIT. Koraani 2:223 - "Vaimonne ovat teidän vainionne, käykää vainiollanne mielenne mukaan"   - Raiskaaminen myös avioliitossa on sallittua.« Viimeksi muokattu: 23.01.2019, 09:56:34 kirjoittanut Jorma Teräsrautela »

Ernst

 • Asiantuntija
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 27 051
 • Liked: 20167
Onhan tuo hiukkasen vaikea yhtälö joillekin, joita yhdistävät jotkin tekijät.

Me tavikset sen sijaan kykenemme loogiseen päättelyyn. Jos maahanmuutajat MENA-maista joukkoraiskailevat lapsia, ovat kaikki muslimeja, turvapaikanhakijoita, turvapaikan ja jopa kansallisuuden saaneita ulkomaalaisia, niin heissä on yhteistä... islam, turvapaikanhaku, miessukupuoli, integroitumattomuus, heikkö äo...
Det humana saknas helt hos Sannfinländarna.
Ihmisyys puuttuu kokonaan perussuomalaisilta.
-Anna-Maja Henriksson (r.)

Beef Supreme

 • Vieras
Tällainen rasistinen ihmispersekin tietää paremmin kuin tiede tutkiskelia nainen. Tämä kuvio nähtiin jo romanikerjäläisten kanssa. Jokin kielteinen piirre esiintyy kulttuurissa (romskut kerjäävät ja varastavat, muslimit raiskaavat), ja kulttuuri esiintyy Suomessa vain tiettyjen etnisyyksien joukossa. Näin sitten kerjäämiskielto on rasismia koska kohdistuu etnisyyteen. Muslimien raiskaamiskulttuuria esiintyy ei-suomalaisissa populaatioissa joten raiskaamisesta puhuminen on rasismia.

Jotkut kulttuurit nyt vain ovat paskaa, ja ne korreloivat ulkomaalaisten, erietnisten ryhmien kanssa. Kun arvostellaan kulttuuria pitää uskaltaa ja saada osoittaa kuka kulttuuria toteuttaa! Toistaiseksi kai kukaan ei tosissaan ole esittänyt että esim irakit raiskaavat geeniensä vuoksi. Vaikka uskon että asia on niinkin. Matala äo - > ei impulssikontrollia.

Ajattelija2008

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 680
 • Liked: 12615
https://fi.m.wikipedia.org/wiki/Tuija_Pulkkinen
Tuija Pulkkinen esiintyy tutkijana, mutta hänen historia on täynnä pseudotiedettä. Väitöskirja on ollut postmodernismista. Ranskalainen nykyfilosofia, Judith Butler ja kaiken kukkuraksi Hegel löytyvät taustalta.

Ei ihme, että tuollainen tieteen irvikuva -nainen valehtelee kausaliteetista Helsingin sanomissa. Ikävä, että Helsingin yliopisto pitää palkkalistallaan valehtelijaa, joka tahraa tieteen mainetta.

anatall

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 510
 • Liked: 12189
 • Faktantarkistaja, toimittaja.
Mikä ihme näitä feministejä ja vasemmistolaisia saa oikein valkopesemään mustaa valkoiseksi ja käytännössä puolustelemaan toinen toistaan patriarkaalisempia kulttuureita ja etenkin islamia muka yhtä hyvinä tai jopa esimerkiksi väittämään islamia feministiseksi, kuten joskus on saatu kuulla.
...

Syynä tähän on luultavasti se, että myöntämällä joidenkin kulttuurien ja uskontojen olevan paskempia kuin toiset, tulisi samalla myöntäneeksi että Halla-aho ja muut persurasistit ovat olleet sittenkin oikeassa, ja oma punavihreä kupla väärässä.

Tällaisen itsepetoksen myöntäminen edes itselleen on hyvin vaikeaa, saati sitten että se pitäisi vieläpä julkisesti tunnustaa.

Sekään ei tilannetta ainakaan helpota, että sitä RasistiFasistiNatsia on johdonmukaisesti hoettu, ja kitapurjeet punaisena huudettu, noissa "tiedostavissa ja suvaitsevaisissa" piireissä jo vuosikaudet.
"Punk in Finland on nykyään yhtä punk kuin varhaiseläkkeellä oleva Marja-Liisa." -Jäsen Katmandu-

MiljonääriPlayboy

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 846
 • Liked: 16660
Jos musulmaanien törkeä yliedustus seksuaalirikoksissa ei kerran selity kulttuurilla, etnisyydellä eikä uskonnolla, niin silloinhan pahuus on musuilla GENEETTISTÄ.

Koska JOLLAINHAN se yliedustus väkisinkin selittyy. Puhutaan kuitenkin kertoimessa kaksinumeroisista luvuista, ja sama ilmiö on todennettu ihan jokaisessa länsimaassa, johon noita villejä on päästetty.

Minulle on aivan sama evätäänkö raiskailuun ja pedofiliaan taipuvaisten ryhmien pääsy maahan haitalliseen kulttuuriin, uskontoon vai geeniperimään vedoten. Siinä kohtaa kun haittamamut pysyvät siellä paskastanioissaan, niin syvemmän analysoinnin voi lopettaa silloin siihen.

edit: tai -> vai
« Viimeksi muokattu: 23.01.2019, 19:13:44 kirjoittanut MiljonääriPlayboy »
PolPolle tiedoksi:
A) kaikki kirjoittamani on sarkasmia
B) Vous êtes des collaborateurs

Rantasalmen Sulttaani

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 533
 • Liked: 1302
 • Teillä oli unelma
On se vaan huvittavaa aina nähdä, miten feministien ja muiden sukupuolentutkiskelijoiden on vaikea julkisesti myöntää, että mitä enemmän länsimaisessa yhteiskunnassa on afrikkalaista tai mena-porukkaa niin sitä enemmän lapsia ja naisia raiskataan. Ynnä muut ongelmat siihen päälle. Mahtaa siinä kalloa kutittaa pään sisäpuolelta kun joutuu keksimään satuja lemmikkiensä valkopesemiseksi kerta toisensa jälkeen ja aina ne silti jatkavat ruokkivan käden puremista.

Aallokko

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 687
 • Liked: 7325
On havahduttavaa nähdä, että professoritason ihmisellä on usko faktaperäistä rationalismia vahvempaa. Ja että tämä usko vielä halutaan huutaa julkisesti ilmi suuressa päivälehdessä. Mielipidekirjoituksen olisi voinut hyvin päättää sanalla "Halleluja!"

Tällaiset ihmiset ovat niitä, jotka vielä islamistisen hallinnon (eli unelma-Suomensa) hirttolavalla sopertavat viimeisinä sanoinaan: "Yksittäistapaus, ei saa yleistää. Tämä johtuu rakenteellisesta rasismista, lisää rahaa kotoutukseen. Monikulttuurisuus on rikkaus!"

Lucce

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 488
 • Liked: 681
HS on jo jonkin aikaa ollut niin marginaalissa juttuineen ja "faktoineen" ,että taitavat kirjoitella lähinnä itselleen näitä juttuja.  Älkää nyt vaan maksako niille enää yhtään mitään tilaamalla tällaista ROSKAA .

Ernst

 • Asiantuntija
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 27 051
 • Liked: 20167
Matala äo - > ei impulssikontrollia.

Osittain näin. Matala äo kun voi pohjautua keskushermoston moniin toimintoihin, toimintakokonaisuuksiinkin. Etuotsalohkoasiat eli frontaalifunktiot yhdistävät kaikkea ihmisen tietojenkäsittelyä, ja puutteellinen frontaalitoiminta  liittyy sekä huonoon impulssikontrolliin, vaikka muut kyvyt olisivatkin ok (kieli, näkö, motoriikka, päättely), että heikkoon kykyyn selvitä ongelmanratkaisuhaasteista (äo-tehtävät ovat niitä).

Kaikilla matalan äo:n ihmisillä siis ei ole heikkoa impulssikontrollia. Voi olla jopa invalidisoivaa liikakontrollia, estymää.
Det humana saknas helt hos Sannfinländarna.
Ihmisyys puuttuu kokonaan perussuomalaisilta.
-Anna-Maja Henriksson (r.)

Atte Saarela

 • Nimellinen
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 783
 • Liked: 2838
Jonkinlaisena taustaoletuksena tässä artikkelissa on, että jos rikollisuus ei johdu kulttuurista tai etnisyydestä vaan jostain vääristä käsityksistä, silloin siihen on helppoa vaikuttaa jos maahanmuuttajille kerrotaan miksi esim. heidän naiskäsityksensä on väärä.

Jos suvaitsevaisto uskoo, että kotouttaminen on näin helppoa, kannattaisi tutkia muita maailman maita joihin on tullut paljon maahanmuuttajia Afrikasta ja Lähi-Idästä, ja katsoa missä näistä maista kotouttaminen on onnistunut niin hyvin, että maahanmuuttajien kantaväestöä suurempi rikollisuus ei enää ole ongelma.

Sitten kannattaisi kopioida näistä maista toimivia kotoutuskäytäntöjä Suomeen. Jos toimivia kotoutuskäytäntöjä ei löydy, ehkä siitä voisi kuitenkin oppia jotain hyödyllistä, liittyen esimerkiksi maahanmuuttopolitiikkaan.

Mutta näyttää siltä, että suvaitsevaisto ei edes ole kiinnostunut perehtymään kotouttamisen toimivuuteen syvällisesti. Jos perehtyisivät, ehkä he sitten ymmärtäisivät miten vaikeaa (tai mahdotonta) se loppujen lopuksi on.


Ernst

 • Asiantuntija
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 27 051
 • Liked: 20167
HS on jo jonkin aikaa ollut niin marginaalissa juttuineen ja "faktoineen" ,että taitavat kirjoitella lähinnä itselleen näitä juttuja.  Älkää nyt vaan maksako niille enää yhtään mitään tilaamalla tällaista ROSKAA .

Tunnustan synnin. Puolustus: tunne vihollisesi, sanoi jo strategi ja filosofi Sun Tzu jo eläessään.
Det humana saknas helt hos Sannfinländarna.
Ihmisyys puuttuu kokonaan perussuomalaisilta.
-Anna-Maja Henriksson (r.)

skyuu

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 008
 • Liked: 2807
Näin ton jutun otsikon aamun Fingerporia avatessa ja arvasin about 90% jutun sisällön ennen klikkaamista. Siellä oli kanssa tämä alla oleva helmi.

Lainaus käyttäjältä: ETutkiskelia
Toiseksi näissä hyökkäyksissä ei ole kyse erilaisesta kulttuurista tai etnisyydestä. Miesten seksuaalista ja muuta väkivaltaa kohdistuu naisiin säännönmukaisesti joka puolella maailmaa, huomattavan paljon myös suomalaisessa kulttuurissa. Lähimuistissa ovat esimerkiksi kristillisen herätysliikkeen perheissä ilmi tulleet suomalaisten miesten tyttöihin ja naisiin kohdistamat seksuaalirikokset.

Islam ei ole ählämien kulttuuria mutta joku kristittyjen herätyslahko on suomalaista kulttuuria.  :facepalm: x10^6.

Mutta joo tosissaan voi kai noin mutu tuntumalla todeta että raiskauksissa ei ole kyse pelkästään kulttuurista (islam) vaan myös se rajoittunut ymmärys edesauttaa. Jos ÄO on siellä lievästi kehitysvammaisen tasolla (tai sen eteläpuolella) niin pystyykö edes hahmottamaan että ehkä tää mun kyldyyri voi sittenkin olla väärässä kun toi muija huutaa kuin vieras sika vaikka mä vaan toteutan tässä oikeuksiani.

Ja vastuullinen media tm julkaisee näitä innosta hihkuen. Auta armias jos joku tunnettu (persu) kirjoittaisi vastaavan jossa todistettaisiin (faktojen kera) notta mamujen yliedustus raiskuissa johtuu a) kyldyyristä b) alhaisesta ÄO:sta. Siinä olis se pili-poikki mielenosoitus pientä kauraa rinnalla.

n.n.

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 671
 • Liked: 5074
 • Metamorfinen ja nuivaantunut
Tunnustan synnin. Puolustus: tunne vihollisesi, sanoi jo strategi ja filosofi Sun Tzu jo eläessään.

Mutta Sun Tzu:kaan mennyt niin pitkälle, että olisi neuvonut rahoittamaan vihollistaan  ;)
”Jos olet aina ollut sitä mieltä, että sääntöjen tulee kohdella kaikkia samalla tavalla ja kaikkia tulisi arvioida samoilla kriteereillä, sinua olisi pidetty 60 vuotta sitten radikaalina, 30 vuotta sitten liberaalina, mutta tänä päivänä rasistina." -Thomas Sowell

Lahti-Saloranta

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 18 288
 • Liked: 39895
 • Eläkeikää lähestyvä keittiömies

Lainaus käyttäjältä: pseudotieteilijät Sarah Green professori, sosiaali- ja kulttuuriantropologia, Helsingin yliopisto & Tuija Pulkkinen professori, sukupuolentutkimus, Helsingin yliopisto
Seksuaalirikoksissa ei ole kyse kulttuurista tai etnisyydestä – Niiden takana on syvään juurtunut ajatus siitä, että miehet ovat naisia arvokkaampia
Seksuaalisen väkivallan ytimessä on sukupuoliin liittyvä, laajalle levinnyt arvomaailma. Tämä on syvälle juurtunut käsitys siitä, että miehet ovat arvokkaampia kuin naiset ja naisten yläpuolella.
...
Maalla kasvaneena tekisin hieman yksinkertaisemman tulkinnan noista seksuaalirikoksista, lähinnä raiskauksista. Totuushan on että miehet on keskimääräisesti naisia vahvempia ja ylipäätään jos kyse on tavanomaisesta raiskauksesta niin mies pystyy raiskaamaan naisen mutta nainen ei pysty raiskaamaan miestä perinteisessä mielessä.
Vaikka tarkoitusperät olisivat maailman parhaat, niin monien, täysin erilaisten kulttuuritaustojen omaavien ihmisten kotouttaminen onnistuneesti ei ole mahdollista

Jorma Teräsrautela

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 797
 • Liked: 3994
Näin ton jutun otsikon aamun Fingerporia avatessa ja arvasin about 90% jutun sisällön ennen klikkaamista. Siellä oli kanssa tämä alla oleva helmi.

Lainaus käyttäjältä: ETutkiskelia
Toiseksi näissä hyökkäyksissä ei ole kyse erilaisesta kulttuurista tai etnisyydestä. Miesten seksuaalista ja muuta väkivaltaa kohdistuu naisiin säännönmukaisesti joka puolella maailmaa, huomattavan paljon myös suomalaisessa kulttuurissa. Lähimuistissa ovat esimerkiksi kristillisen herätysliikkeen perheissä ilmi tulleet suomalaisten miesten tyttöihin ja naisiin kohdistamat seksuaalirikokset.

Suomalaiseen kulttuuriin ei kuulu seksuaalisen ja muun naisiin kohdistuvan väkivallan hyväksyminen, ei edes professorien haukkumaan kristilliseen herätysliikkeeseen.

Suomalaisessa kulttuurissa naisille osoitetaan erityistä suojelua, kohteliaisuutta ja huomiota.  Sukupuolten välillä väkivalta on tasoissa, vaikka näköjään populaarikulttuurissa ihaillaan usein sitä, että nainen tinttaa miestä kasvoihin.  Ei haittaa, tätä varten Luoja on suunnitellut miehille paksummat leukaperät ja kasvojen luut kuin naisille. Tämä luonnon varustelukin todistaa, kumpi sukupuoli on väkivallan kohteena tavallisempi.

alussaolisana

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 289
 • Liked: 3759
 • 17 v.
Tulihan se sieltä taas; maahanmuuttajien muslimikulttuuria ei saisi edes ajatella syyksi mihinkään:

Lainaus
Oulun järkyttävien tapahtumien pitäisi siis saada meidät ennen kaikkea ajattelemaan sukupuolipolitiikkaa. Nämä tapahtumat koskevat meitä kaikkia, ja ne pitäisi nähdä #metoo-liikkeen valossa eikä osana erilaisuutta ja maahanmuuttoa koskevaa keskustelua.


Itse taas näen #metoo-liikkeen näiden rikosten valossa ja havaitsen, että ko. liike pyrkii kaikin tavoin häivyttämään ne hiljaisuudella tai syyllistämään kantasuomalaisen heteromiehen niistäkin. Muuta minun ei tarvitse kyseisestä liikkeestä tietääkään.

Huomaan myös arvon tutkijoiden yrittävän uudelleen määritellä käsitettä kulttuuri siten, että asenteet ja ajatukset eivät kuulu käsitteen alle silloin, kun ne eivät sovi ”tutkijoiden” jo lukkoon lyötyyn maailmankuvaan. Muuta minun ei tarvitse ”tutkijoista” tietääkään sen lisäksi, että matematiikka ei taida kuulua Tuijan ja Helenin työkalupakkiin.

Näkisin, että tällaisten ideologia edellä menevien näennäistieteilijöiden ilmestyminen länsimaisen (huom!) tieteen kentälle sekä näiden nostaminen ”asiantuntijan” rooliin yhteiskunnassa ennustaa äkkipysäystä, todellisuuden toimiessa tämän vapaan pudotuksen maankamarana.
"Harmageddonin tapahtumapaikka sijaitsee nykyisessä Israelissa Afulan kunnassa (38 900 asukasta) ja sinne voi ajaa valtatie 66:a pitkin. Kunta mainostaa itseään sloganilla "Afula, hauska paikka asua"."

Atte Saarela

 • Nimellinen
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 783
 • Liked: 2838
Onpas paksua puuroa. Onko Hyysärin toimituksessa niin kylmä että pitää lämpimikseen tällaista kirjoitella?
Tämä juttu oli hesarin mielipide-osastolla

Roope

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 40 490
 • Liked: 135529
Unkarissahan tuo pseudo-tiede ei ole ollut kovinkaan hyvässä huudossa:

Lainaus
Orbán kieltää sukupuolentutkimuksen: ”Se on ideologia, ei tiedettä”

Ei ole hyvässä huudossa, mutta tuo kieltäminen on valepropagandaa. Kukaan ei ole kieltänyt mitään. Lopettivat vain rahoituksen Unkarin valtion yliopistossa.
Mediaseuranta - Maahanmuuttoaiheiset uutiset, tiedotteet ja tutkimukset

Kulttuurirealisti

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 525
 • Liked: 5202
Lainaus käyttäjältä: pseudotieteilijä Sarah Green
Seksuaalirikoksissa ei ole kyse kulttuurista tai etnisyydestä – Niiden takana on syvään juurtunut ajatus siitä, että miehet ovat naisia arvokkaampia

Mutta miesten ja naisten välinen suhdehan on osa kaikkia kulttuureja? Uskonto on myös osa kulttuuria.

Tämä ns. tutkija yrittää tehdä tästä puhtaasti sukupuolikysymyksen, mutta samalla tulee puolustaneeksi kulttuuria, jossa naisen asema on paljon huonompi kuin Suomessa.
"Ovela tapa pitää ihmiset passiivisina ja kuuliaisina on rajoittaa tiukasti hyväksyttävien mielipiteiden kirjoa, mutta sallia hyvin vilkas keskustelu sen kirjon sisällä. … tämä antaa ihmisille tunteen, että ajattelu on vapaata.” - Chomsky