UmmaGumma

Kirjoittaja Aihe: Keski-Suomen kadonnut kansallismielisyys - Ongelmia PS-toiminnassa  (Luettu 6934 kertaa)


J. Lannan haamu

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 131
 • Liked: 7589
Eiköhän meistä kaikki tiedä jo tässä vaiheessa mitä politiikka on, yhtään vähättelemättä Sun Tzuta tai muita strategisteja. Mutta jos Persujen puolueohjelmiin on kirjoitettu tietyt arvot, asenteet ja muut ja sitten henkilöt itse toimivat täysin näitä vastaan niin onhan se vähän kornia. Lisäksi, Persut ovat muutenkin isänmaallisia, kansallismielisiä ja monella tavalla imagoltaan rehdimpiä kuin muut, joten luulisi myös edustajilla vähän painavan tällaiset edustukselliset asiat mielessä ja vaakakupissa.

Kolmanneksi, jos joku meinaa yhtään olla toteuttamassa todellista ja oikeaa muutosta, niin laiskanpulskeat soinipersut eivät tällaisesta tykkää. Tämä on sama monessa muussa puolueessa. Kuitenkin 2017 tapahtui valtava muutos ja tarkoitus oli muuttaa puoluetta juuri siihen kansallismielisempään suuntaan mitä Halla-aho ajoi. Saatte arvata kaksi kertaa kuinka monta kansallismielistä tekijäpersua esim. Keski-Suomessa on...On olemassa kahdenlaisia ihmisiä, niitä, joille politiikka on työpaikka ja kampaviinereitä, ja sitten niitä jotka käyttävät politiikkaa muutoksen ja suomalaisen tilanteen parantamiseen. Torssonen eittämättä kuuluu näihin jälkimmäisiin. Vaikka kaikilta tai monelta ei edes vaadita tätä samaa, niin luulisi kansallismielisten ja nuivien olevan sillä puolella joka ajaa todellista nuivaa linjaa eikä pelleile ja selittele.

Neljänneksi, meidän puolelta tässä ei yritetä kampittaa yhtään ketään tai mitään, vaan toteuttaa sitä perussuomalaista linjaa joka on kirjattu puolueeseen! Muuttaa yhteiskunnallista tilaa paremmaksi meidän kannalta. Ongelma kokonaisuudessaan on tällä toisella puolella ja tästä on useat ihmiset infonneet ihmisiä puoluejohtoa myöten. Torssonen esim. itse on tukenut Huhtasaarta ja Halla-aho jo todella todella monta vuotta, se on ollut heidänkin tiedossa, toisin kuten tämä toinen puoli joka suunnilleen vastustaa Halla-ahon politiikkaa. Kaikista suurin kysymysmerkki itselleni on se, millaisen linjan puoluejohto on tässä kaikessa ottanut ja mistä lie syistä.

Suntiolla oli erittäin hyviä ja rakentavia kysymyksiä. Itselläni on mahdollisesti pari asiaa mielessä, minkä takia Torssosta kampitetaan ja vastustetaan piirissä (tämäkin on aivan selvää jos ja kun tietää ketä ja millaisia ihmisiä piirissä on vaikuttavissa elimissä), mutta parempi että @Teemu Torssonen kertoo itse oman näkemyksensä kun tässä tätä Keski-Suomen tilannetta aletaan avaamaan.

Kaikista pahin kuitenkin piirille ja näille kampaviineripersuille olisi se, että juuri kun tarvitaan persuihin suoraselkäisiä, kansallismielisiä tekijämiehiä niin sellainen olisikin yhtäkkiä pääsemässä valtaan. Siinä kohtaa nimittäin loppuu kampaviineritarjoilu aika pian ja joudutaan oikeisiin töihin Suomen ja isänmaan puolesta!
Yksilö - Kulttuuri - Luonto/ The Knower - The Known - The Unknown.

Supernuiva

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 092
 • Liked: 4803

Kiitos teille, tällaiset tiedonmuruset ovat äänestäjälle kultaakin kalliimpia! Olisin kiitollinen jos teiltä löytyisi jotain listaa (oikeasti) nuivista edustajista Keski-Suomesta. Ei huvittaisi antaa ääntä valheelliselle uuvatille tai suvakille.

Nuiva ehdokas uuvattien seasta pääsee kuitenkin eduskuntaan vain siinä tapauksessa, jos nuiva(t) saa(vat) eniten ääniä. 

Rautalankaa: Keski-Suomesta Hakkarainen pääsi eduskuntaan vuonna 2011 toisena perussuomalaisena, eikä hän olisi tullut valituksi ilman pohjoisen maakunnan ääniä. (Jyväskylä ja siitä etelään Hakkarainen olisi jäänyt rannalle) Kärkiehdokas oli entinen solisaliratti, joka ei ollut kaiketi minulle kerrotun mukaan päässyt koskaan solisalirattien kansanedustajaehdokkaaksi!

Vuonna 2015 Hakkarainen oli tunnettu jo koko Keski-Suomessa, mutta nyt pohjoisen äänet hylkäsivät hänet. Hän tuli valituksi nuivilla äänillä taas toisena edustajana, nyt Jyväskylä ja siitä etelämmät alueet. Ääniharava oli entinen kristilisdemokraatti, kossukolan lamavuosina ministerinä kieltänyt Toimi Kankaanniemi.

Jos ja kun perussuomalaiset menettävät mitä todennäköisimmin Keski-Suomen vaalipiiirin toisen paikkansa, tietää se huonoa nuiville. Lienee niin, että uuvattihenkiset saanevat enemmän ääniä.

Vaikka nuivat keskittäisivät äänensä tuossa pienehkössä maakunnassa varmanuivalle, niin yhden edustajan menestyksellä valituksi tullee mahdollisesti eniten listalla ääniä saava mahdollinen uuvattioletettu.

Keski-Suomen vaalipiirin paikkajako muuttuu aivan varmasti seuraavissa vaaleissa punaisemmaksi. Tällä hetkellä edustajat jakautuvat seuraavasti:

-suokusta 4 (mm. Mauri Pekkarinen, muut lienevät valtakunnallisesti tuntemattomampia)
-solisaliratti 2 (Lauri Ihalainen on valtakunnallisesti tunnettu, toinen ei)
-persut 2 (Teuvo Hakkarainen on tunnettu, Toimi Kankaanniemi ei ehkä niinkään)
-virheät 1 (Touko Aalto)
-kykypuolue 1 (jääkiekkojoukkueen entinen maalivahti, jääkiekkoväki tuntee hänet, muutoin lienee valtakunnallisesti tuntematon)

Ennusteeni on 2019 vaaleihin seuraava:

-suokusta 3 (ei romahtanut tuon määrän alle edes 1995, joten kannatus on wahwaa, yksi paikka menee Sipilän vuoksi - ihme jos ei mene)
-solisaliratti 3 (saanevat yhden lisäpaikan, tai sitten eivät)
-virheät 1 (ei nouse suuremmaksi)
-vasurit 1 (eiköhän se nouse takaisin yhteen, koska Sipilän hallitus ja paikka jäi edellisissä vaaleissa vain alle 40 äänen päähän)
-kykypuolue 1 (tuskin nousee kahteen)
-persut/persu-uuvatit 1 (toinen paikka menee pois, tai sitten ei)

Jostain syystä ajattelen niin, että ns. 10. ja 11. paikasta käydään kisa solisalirattien ja persujen/persu-uuvattien välillä. Kymmenes pääsee, mutta yhdestoista ei tule enää valituksi kansanedustajaksi. Tämä voi tarkoittaa sitä, että persu-uuvatit "kalastelevat" tuossa vaalipiirissä solisalirattien "vesillä". Jää nähtäväksi, tämä on ennuste. Mitä tämä sitten tietää nuiville?

Edellisissä vaaleissa 10. ja 11. paikka olivat suokustan ja vasureiden välinen kisa.

Hämeenlinnan Oraakkeli

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 10 167
 • Liked: 3803
 • لا يوجد إله غيره من الشيطان والنبي محمدا أو خادمته
onkos tuolla helluntalaisuudella jotain merkitystä? Hakkarainen ja kankaannniemi helluntalaisia. sitten ymmärtää jos ei haluta ei helluntalaisia sotkemaan kuvioita. nämä kuiteskin ovat perussuomalaisia eikä uuvatteja. 

Ja Hakkarainen on rutinuiva perussuomalainen eikä mikään uuvatti.
« Viimeksi muokattu: 25.01.2019, 23:46:47 kirjoittanut Hämeenlinnan Oraakkeli »

Valkoisten Puolella

 • Jäsen
 • *
 • Viestejä: 11
 • Liked: 10
En tunne Keski-Suomen perussuomalaisten tilannetta, niin en paljoa kommentoi. En osaa sanoa, että oliko Torssonen pois jättäminen ehdokaslistalta kuinka oikein. Sai kuntavaaleissa 3. eniten ääniä persuista.

Sellainen kuva kuitenkin muodostunut, että kun Torssonen ei päässyt ehdolle, niin hän on pitänyt kovaa lokakampanjaa piiriä kohtaan ja piirin ulkopuolelle muodostunut kuva, että Keski-Suomen perussuomalaissa valtaa pitää uuvattiblokki. Että kannattaa olla avoin sillekin vaihtoehdolle, että Torssosen käytös on syy, miksi ei ole ehdolla.

Uuvateista puhuminen perussuomalaissa on jo aikansa elännyttä. Ei kukaan enää tässä vaiheessa loikkaa uuvatteihin. Sen kyllä uskon, että maakuntien piireissä on vielä sellaisia, joille maahanmuuttoasiat eivät ole niin tärkeitä, mikä on valitettavaa.
Me tahdomme suureksi Suomenmaan,
me voitamme vastustajan
ja Vienanlahdesta Laatokkaan
me piirrämme miekalla rajan.
Se meidän on veljinä velvollisuus,
tää veikot on tunnussana:
Suur-Suomelle aamu on koittava uus
viel' untakin kirkkaampana.

Supernuiva

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 092
 • Liked: 4803
Uuvateista puhuminen perussuomalaissa on jo aikansa elännyttä. Ei kukaan enää tässä vaiheessa loikkaa uuvatteihin.

Kyllä loikkaajia voi olla vielä myöhemminkin, jos ei nyt kuitenkaan aivan yhtä massiivista vyöryä? Uuvatteihin ei ehkä loikata, mutta johonkin muuhun poliittiseen kotiin kylläkin. Ei pidä hämmästyä, jos jotain tapahtuu tai sitten aatetta "sabotoidaan" sisäpuolelta käsin.

Torssonen ei ole ainoa. Jyväskylän perussuomalaisista on jopa kaupunginvaltuutettuja lähtenyt kävelemään "kesken kauden" toiseen valtuustoryhmään, eikä kyse ole ollut vain siirtymistä uuvatteihin.

Yksi siirtynyt on ainakin "järjen ja tolkun mies", joka ei ole puhunut syistä julkisesti. Rivien välistä syynä lienee se, että Näiveeettyyläään persut ovat keskenään riitaisia, eikä henki haise hyvältä. Viimeksi keskustelin tästä aiheesta noin 9 tuntia sitten. On vastenmielistä olla mukana joukossa, joka ei huoli mukaansa ja jonka kanssa on "kaikesta eri mieltä", vaikka valtakunnan politiikan perusteella omien ja puolueen arvojen pitäisi täsmätä täysin.

Joku aika sitten oli uutinen, jossa oli tutkittu uuvattien arvomaailmaa. Tutkimuksesta paljastui sellainen yllätys, että heidän mielestä maahanmuutto on hyvä juttu, eikä siitä ole yhteiskunnallista haittaa. Jokainen maahanmuuttokritiikitön perussuomalainen voitaneen siis luokitella uuvatiksi, ainakin arvojen perusteella. Koska yhteiskunnallisesti ei ole hyväksyttyä olla maahanmuuttokriittinen, niin uusi uuvattiviritys voitaneen vielä sopivissa olosuhteissa nähdä.

Näiveeettyyläään perussuomalaisissa lienee myös mukana vahvoja luonteita, jotka eivät ole kovinkaan kompromissihakuisia. Itse olen kokenut Torssosen esiintulon hätähuudoksi puolueen "päämajan" ja paikallisosaston aatteellisen ristiriidan vuoksi. Jyväskylän perussuomalaiset ovat näkemyksiltään poliittisesti punaisia sinisen aatemaailman sijaan. Huhujen mukaan mukana on enemmän solisaliratteja kuin solisalirateissa...

Ei Torssonen ole minusta käyttäytynyt vieläkään siten, että hän olisi antanut syytä olla antamatta ehdokkuutta.

Jostain syystä uuvattiblokin olemassaoloa kiistetään aivan liian kiivaasti. Ilmeisesti muualla Suomessa tilanne on toisenlainen, jos näiveeeettyläläinen todellisuus tuntuu uskomattomalta.

Muistakaa se, että Näiveeettylä elää pohjimmiltaan etelän veronmaksajien tulonsiirroilla. Elinkeinoelämä on ohut, nykyaikana lähinnä it-osaamiseen perustuvia työpaikkoja tuohon kylään syntyy. Muutoin työpaikat ovat verovaroilla pyörivien firmojen ja julkisen sektorin työpaikkoja. Ei tietenkään kaikki, mutta todella iso osa. Opiskelijoita ei ole tiettävästi missään muualla niin paljoa kuin Näiveettylässä. Tuon tuppukylän asukkaista kolmannes on opiskelijoita. Miettikää hetki sitä, kuinka tämä näkyy kaikessa.

"Jyväskylä ei tarvitse eikä halua pieniä tai keskisuuria yrityksiä, sillä suuryritykset ovat helpompia sosialisoida." Noin on sanottu Jyväskylän kaupunginvaltuustossa ääneen - toki edellisellä vuosituhannella, mutta SNTL:n ongelmat olivat jo tuolloin näkyviä. Silloiset vasemmistopoliitikot ovat nyt mukana Jyväskylän perussuomalaisissa...

Onko muissa Suomen kaupungeissa julistettu ääneen - koskaan - poliitikkojen toimesta valtuustosalissa, että yritykset pitää "saada helevettiin" sotkemasta sosialisointitavoitteita? Todella monet ajattelevat noin, mutta harvoissa paikoissa näin sanotaan ääneen.

Mielensäpahoittaja on keskisuomalainen vanha mies, vain Keski-Suomen maakunnasta löytynee Suomessa tuollaisia ihmistyyppejä, jotka istuvat täydellisesti rooliin. (Nyt en viittaa näyttelijöihin.) Savolaiset, karjalaiset, pohjalaiset, hämäläiset, lappalaiset ja kaikki muut maakunnat eivät pysty tuottamaan tuota sielunmaisemaa. Tuo sielunmaisema näkyy kuitenkin myös perussuomalaisten piirissä, vaikka se kiistettäisiin.

Jyväskylän yliopisto on punainen ja se kouluttaa "ensisijaisesti osaajia julkisen sektorin tarpeisiin". Kiistetään tuokin, mutta miksi totuus pitää kiistää?

ÄmTeeAa

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 598
 • Liked: 2204
En ainakaan tunnista täältä Pohjois-Pohjanmaan suunnalta moista touhua. Yritetään vetää enemmän yhtä köyttä, sillä kansallismielisiä täällä kaikki ollaan. Jyväskylän tilanteesta lukeminen on masentavaa. Sinänsä piirin jäsenillä on täysi oikeus äänestää moiset hyväkkäät pellolle - tai antaa menon jatkua. Mutta mikäli kokouksiin ei ilmaannu muutosta haluavaa väkeä, mikään ei silloin tietenkään muutu.

Sinänsä tämä on sangen ikävää, sillä epäilen Jyväskylässä pyörivän myös paritusrinkejä, ja sen mitä siellä olen kulkenut, nämä ulkomaan sankarit ovat siellä katukuvassa suhteessa jopa enemmän esillä kuin Oulussa. Suorasanaisille PS:n ehdokkaille voi tulla vielä pakostakin tarvetta. Lieneekö sitten maahanmuuttomyönteiset Persut tuossa tilanteessa kovin toivottuja?

Mutta koska asiat ovat kuin ovat, lieneekö muita vaihtoehtoja sitten, kuin antaa 2019 vaalien mennä Keski-Suomen osalta päin mäntyä, että jäsenistö pakotetaan tekemään korjausliike paikallisyhdistyksien ja piirien osalta, tai sitten murskatulos pakottaa puoluehallituksen toimimaan asian korjaamiseksi? Näin ei tarvitsisi käydä, mutta siihen ilmeisesti ollaan menossa. Ehkäpä Jyväskylän punaviherkupla on vielä liian voimakas rikottavaksi 2019 vaaleissa?

Sinänsä toivoisin kyllä, että Torssonen saataisiin Keski-Suomessa listoille.

rane58

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 140
 • Liked: 267
 • Retired
Mitä hittoa siellä oikein tapahtuu....?  ???
-Pankaas yksinkertaiseti kertoen, en saanut mitään tolkkua noista aiemmin kirjoitetuista....  :roll:
Kun älyttömät käskee haluttomat tekemään mahdottomat, syntyy projekti.

Suurinta suvaitsemattomuutta esiintyy siellä, missä omasta mielestä ollaan kaikista suvaitsevaisimpia.

no future

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 218
 • Liked: 1370
Mitä hittoa siellä oikein tapahtuu....?  ???
-Pankaas yksinkertaiseti kertoen, en saanut mitään tolkkua noista aiemmin kirjoitetuista....  :roll:
Lyhyesti: Puolueen sisäisiä kähinöitä selvitellään täällä ja esim. Facebookissa. Hyvää vaalikampanjointia ja yhteishengen nostatusta tulevaisuutta, ja esimerkiksi valtuustoyhteistyötä ajatellen.  :roll:

EUgeniikka

 • Jäsen
 • *
 • Viestejä: 49
 • Liked: 32
 • EUgeniikka tuhoaa alkuperäiskansan
Ensimmäinen osa kokonaisuudessaan muutaman päivän sisään...
Kuusi päivää mennyt.
https://www.youtube.com/channel/UCHdo8CIK90XLW-S5SUc23Eg/videos
Lopettakaamme viha, tarvitsemme raivoa
Äänestämällä lasten raiskauksien kannattajaa, mitä olet, mitä kannatat?

Kari Kinnunen

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 6 611
 • Liked: 7734
 • Antaa olla. Ei jaksa enää
Lyhyesti: Puolueen sisäisiä kähinöitä selvitellään täällä ja esim. Facebookissa. Hyvää vaalikampanjointia ja yhteishengen nostatusta tulevaisuutta, ja esimerkiksi valtuustoyhteistyötä ajatellen.  :roll:

Vaikuttaa pikkaisen hattiwattien vs. Halla-aholaisten tukkanuottasilta maakuntapiireissä. PS on kuitenkin monen jäärän leipäpuu ja puolueen muutos pois jabbalaisuudesta uhkaa pikkuisen piiripomon hilotolppaa.

EUgeniikka

 • Jäsen
 • *
 • Viestejä: 49
 • Liked: 32
 • EUgeniikka tuhoaa alkuperäiskansan
uhkaa pikkuisen piiripomon hilotolppaa.
Onko niillä sellaisia?
Mistä tolppa jos kannatus tippuu?
Lopettakaamme viha, tarvitsemme raivoa
Äänestämällä lasten raiskauksien kannattajaa, mitä olet, mitä kannatat?

Hämeenlinnan Oraakkeli

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 10 167
 • Liked: 3803
 • لا يوجد إله غيره من الشيطان والنبي محمدا أو خادمته
Lyhyesti: Puolueen sisäisiä kähinöitä selvitellään täällä ja esim. Facebookissa. Hyvää vaalikampanjointia ja yhteishengen nostatusta tulevaisuutta, ja esimerkiksi valtuustoyhteistyötä ajatellen.  :roll:

Vaikuttaa pikkaisen hattiwattien vs. Halla-aholaisten tukkanuottasilta maakuntapiireissä. PS on kuitenkin monen jäärän leipäpuu ja puolueen muutos pois jabbalaisuudesta uhkaa pikkuisen piiripomon hilotolppaa.

Sekä keski-suomessa että päijäthämessä on persujen kärkinimet Halla-aholaisia, jos Hakkarainen lasketaan Halla-aholaiseksi. Olisikohan syyt muualla kuin Halla-aholaisuus vs Jabbalaisuus akselilla.

Kari Kinnunen

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 6 611
 • Liked: 7734
 • Antaa olla. Ei jaksa enää
Mistä tolppa jos kannatus tippuu?

Tolpilla on taipumus junttautua maan uumeniin. No, pikku piiritapit elävät tätä päivää ja luottavat siihen, että kannatus riittää kuukausipalkkaan seuraavan neljä vuotta.

Halla-aho Persuilla tulee jabbalaisia olemaan uuvattina harmina vielä jonkin aikaa. Ikävää mutta näin se vallankumouksissa menee. Vanhan vallan vasalleja jää periferioihin loisimaan. Tottakai, uuvattiklubilla ei ole tarjota elinkeinoa.

ciller.bläk

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 204
 • Liked: 192
 • zäng zäng
Mistä tolppa jos kannatus tippuu?

Tolpilla on taipumus junttautua maan uumeniin. No, pikku piiritapit elävät tätä päivää ja luottavat siihen, että kannatus riittää kuukausipalkkaan seuraavan neljä vuotta.

Halla-aho Persuilla tulee jabbalaisia olemaan uuvattina harmina vielä jonkin aikaa. Ikävää mutta näin se vallankumouksissa menee. Vanhan vallan vasalleja jää periferioihin loisimaan. Tottakai, uuvattiklubilla ei ole tarjota elinkeinoa.

Suosittelen Halla-aho persuille puolueessa roikkuvien jabbalaisten uuvattien hoitoon.
Kill your god. Kill your TV.

Punaniska

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 923
 • Liked: 6921
 • patataantumuksellinen arkkikonservatiivi pimeästä
Se, että oma suosikki ei pääse ehdokkaaksi, aiheuttaa pahaa mieltä, joka muistuttaa enemmänkin italialaista oopperaa kaikessa melodramaattisuudessaan. Puuttuu vain heinäsirkkaparvet, maalailut maapallon litistymisestä ja ilmastomuutoksen nopeutumisesta.

Uhriutumisen pitäisi pysyä niiden parempien ihmisten työkalupakissa. Sitä ei tarvitse olla sieltä pummimassa.

e: nyt vedätte ruodon suoraksi, lopetatte uhriutumisen ja jatkatte. Ei olisi Rocky voittanut ensimmäistäkään matsia tällä tyylillä.
« Viimeksi muokattu: 30.01.2019, 21:10:56 kirjoittanut Punaniska »
Well the sun don't shine where it used to
And the angels are hidin' their heads
People don't listen to their hearts anymore
Seems the good men all are dead
There ain't no right, wrong, no in between
That ain't the constitution that they wrote for me

J. Lannan haamu

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 131
 • Liked: 7589
^ Varsinkin teidän mestarihurmioisten kannattaisi olla tilanteesta erittäin huolissaan. Keskinkertaisuus ei tule riittämään yhtään mihinkään, teille ei kelpaa etnonationalismi mutta ei tunnu kelpaavan edes suoraselkäinen kansallismielisyys ja kunnia. Kannattaisko äänestää suoraan vaan uuvatteja?
Yksilö - Kulttuuri - Luonto/ The Knower - The Known - The Unknown.

Punaniska

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 923
 • Liked: 6921
 • patataantumuksellinen arkkikonservatiivi pimeästä
^ Varsinkin teidän mestarihurmioisten kannattaisi olla tilanteesta erittäin huolissaan. Keskinkertaisuus ei tule riittämään yhtään mihinkään, teille ei kelpaa etnonationalismi mutta ei tunnu kelpaavan edes suoraselkäinen kansallismielisyys ja kunnia. Kannattaisko äänestää suoraan vaan uuvatteja?

Tässä mistään kelpaamisesta ole kyse, vaan tästä loputtomasta pahan mielen purkamisesta.

Shit happens, eikä happy endejä ole kuin elokuvissa. Rocky-aforismi, joka osuu aika oikein reaalimaailmassakin:

"It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward."
Well the sun don't shine where it used to
And the angels are hidin' their heads
People don't listen to their hearts anymore
Seems the good men all are dead
There ain't no right, wrong, no in between
That ain't the constitution that they wrote for me

Teemu Torssonen

 • Nimellinen
 • Jäsen^^
 • ***
 • Viestejä: 461
 • Liked: 957
  • teemutorssonen.com
Mikäli joku ajattelee, että kyseenalaisissa ehdokasasetelmissa Keski-Suomessa kyse on klassisesta "yhyy en päässyt ehdokkaaksi"- itkusta tai pahan mielen purkamisesta, ei voisi olla enempää väärässä.

Kyse on niin paljon syvemmästä ja merkittävästä asiasta, jossa on systemaattisesti valheilla, vääristelyllä ja häikäilemättömyydellä tehty väkivaltaa ehdokasasetteluun, syljetty puolueen arvomaailmaa kasvoihin sekä aiheuttu vahinkoa yksilöille ja puolueelle.

Tämän lisäksi pahaa aavistamattomia perussuomalaisia aktiiveja on johdettu harhaan ja käännetty toisiaan vastaan "hajoita ja hallitse"- periaatteella.

Jo pelkästään yksistään siinä on syytä tilanteen korjaamiseksi, että muutamien ihmisten toiminta on ollut niin räikeästi vastaan hyvän puolueemme tärkeää arvopohjaa.

Puhumattakaan siitä kuinka kaikki tämä on pitkällä tähtäimellä piirin toiminnan ja toimintakulttuurin kannalta tuhoisaa. Hyviä toimijoita on jo jäänyt pois ja tulee jäämään lisää.

Tämä kaikki on siis lyhyellä aikajänteellä(röyhkeästi murjottu ehdokasasettelu), kuten myös pitkällä aikajänteellä puolueen edun vastaista toimintaa.

Tällaiseen vahingolliseen toimintakulttuuriin on jokaisen perussuomalaisen velvollisuus puuttua. Emme voi korjata mitään meidän ulkopuolelta, jos emme saa korjattua asioita edes omassa puolueessa.

Teemu Torssonen

 • Nimellinen
 • Jäsen^^
 • ***
 • Viestejä: 461
 • Liked: 957
  • teemutorssonen.com
Ensimmäinen osa kokonaisuudessaan muutaman päivän sisään...
Kuusi päivää mennyt.
https://www.youtube.com/channel/UCHdo8CIK90XLW-S5SUc23Eg/videos

Pahoittelut minun puolesta videon julkaisun viivästymisestä. Videot tulevat editoituna muutamien välivaiheiden kautta minulle. Tällä viikolla on ollut niin paljon tekemistä, etten ole ehtinyt panostaa videoasiaan.

rane58

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 140
 • Liked: 267
 • Retired
Mikä on "jabbalainen", googlekaan ei antanut ymmärrettävää vastausta.....?  ???
Kun älyttömät käskee haluttomat tekemään mahdottomat, syntyy projekti.

Suurinta suvaitsemattomuutta esiintyy siellä, missä omasta mielestä ollaan kaikista suvaitsevaisimpia.

rane58

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 140
 • Liked: 267
 • Retired
Mikä on "jabbalainen", googlekaan ei antanut ymmärrettävää vastausta.....?  ???

Tuosta puuttuu Sampo Terho ketjun päässä keikistelemässä pikku bikineissä, mutta muuten ehkä avaruusooppera aukeaa:
Ei, en tajua, ymmärrä...?  :-\
-Onko jotain sisäpiiri sanastoa jota vanha ei hoksaa...?  ???
Kun älyttömät käskee haluttomat tekemään mahdottomat, syntyy projekti.

Suurinta suvaitsemattomuutta esiintyy siellä, missä omasta mielestä ollaan kaikista suvaitsevaisimpia.

Mr.Reese

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 745
 • Liked: 9783
 • Anyone?
Ei, en tajua, ymmärrä...?  :-\
-Onko jotain sisäpiiri sanastoa jota vanha ei hoksaa...?  ???
Jabbalaisella viitataan Tähtien sota-elokuvien Jabba the hut-avaruushirviöhahmoon, joka muistuttaa kovin Vermon kovinta nakkimuki-rivimiestä.
"Heille kun sanoo disko disko, niin he ovat silleen, että mennään.” - Tiia Nohynek

"Yleensä vauvat ja mummot on parhaita mielenosoittajia, koska luovat kuin itsestään turvallista tilaa." - Marjaana Toiviainen

Kari Kinnunen

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 6 611
 • Liked: 7734
 • Antaa olla. Ei jaksa enää
Voihan sekin olla mahdollista, että Tähtien Sota populaarikulttuuri-ilmiö ei ole kaikille tuttu. Taisi olla oman sukupolvensa ilmiö. Vanhemmat saattaa ihmtellä mista kohua. Koska eihän se nyt mikään filosofinen aikuisten leffa ollut.

l'uomo normale

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 9 814
 • Liked: 5476
 • Je suis. Ihmisenä ja kuluttajana.
Keski-Suomen järjestötouhuissa voi olla paljon korjattavaa, mutta ainakaan ihan ennen vaaleja puoluejohdon lienee mahdotonta puuttua asiaan. Nuorisojärjestön rotutietoisissa on puoluejohdolle kylliksi imago-ongelmia, samoin Putkosen ja Hakkaraisen kaltaisissa ehdokkaissa. Piirien sisäisiä ja ulkoisia julkisia välienselvittelyjä ei kaivata juuri nyt.
And madness and despair are a force.

Miniluv

 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 30 988
 • Liked: 12382
 • Mode EVP. 1/949jkl #propelipää
Mikä on "jabbalainen", googlekaan ei antanut ymmärrettävää vastausta.....?  ???

Olen joskus ps mainoksia jakaessa saanut kuulla olevani Soinin näköinen, olenko siis jabbalainen  :-[ :-[ :-[
"Luulisi että tähän ikään mennessä olisi edes jotain tajunnut elämästä ja yhteiskunnasta." Rosa Meriläinen, HS 30.9.2014

Viestistäsi tulee minulle ilmoitus, jos kirjoitat tekstiin @Miniluv. Tai laita yksityisviesti.

Supernuiva

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 092
 • Liked: 4803
Mikä on "jabbalainen", googlekaan ei antanut ymmärrettävää vastausta.....?  ???

Olen joskus ps mainoksia jakaessa saanut kuulla olevani Soinin näköinen, olenko siis jabbalainen  :-[ :-[ :-[

 ;D Olet toki, jos kannatat soinilaisuutta eli jabbalaisuutta.


Ernst

 • Asiantuntija
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 26 679
 • Liked: 18413
Kesällä 2017 teimme Jyväskylässä historiaa. Sen ei pitäisi olla mahdotonta nytkään. Vanha valta otettiin vanhan vallan pitäjiltä pois. Koska vallanhimo, he lähtivät.

Olette jo varmaan tekemässä samaa, ja minä nyt olen huonoimmasta päästä ketään neuvomaan piirijärjestön kaappaamisesta saattamisesta säälliseen ja edustuskelpoiseen tilaan. Säännöt esiin, ulkoluku,  joka kokoukseen enemmistön verran nuivamielisiä ja tiukat suunnitelmat, miten esitykset ja äänestykset menevät.

Kyllä se siitä!
Meillä oli peli käynnissä, mustavalkoinen peli ja niistä oli mukava leikkiä. Boyer tuli luokseni, kosketti minua käsivarteen ja sanoi:
-"Veli, jos minulla olisi sinun väritys niin minä olisin miljonääri".
-"Takuulla olisit Boyer. Valkoinen nahkahan siihen vaan vaaditaan.

Charles Bukowski: Postitoimisto

Emo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 31 245
 • Liked: 20853
Sellainen kuva kuitenkin muodostunut, että kun Torssonen ei päässyt ehdolle, niin hän on pitänyt kovaa lokakampanjaa piiriä kohtaan ja piirin ulkopuolelle muodostunut kuva, että Keski-Suomen perussuomalaissa valtaa pitää uuvattiblokki. Että kannattaa olla avoin sillekin vaihtoehdolle, että Torssosen käytös on syy, miksi ei ole ehdolla.

Kannattaa olla avoin sillekin vaihtoehdolle, että Keski-Suomen perussuomalaisissa valtaa todellakin pitää uuvattiblokki, ja Torssosen käytös on seurausta tästä.

Toinen mille kannattaa koko Suomessa olla avoin on vaihtoehto, että jos persu suhtautuu lokkalaiseen maahanmuuttokriittisyyteen nuivasti, voi kyseessä ollakin jabbalainen persu, vaikka kuinka olisi kyseessä halla-aholainen persu.
Haistan jabbalaisuuden eli uuvattiuden olevan persuissa vahvasti voimissaan myöskin tänä päivänä. Se on huono homma.

Miniluv

 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 30 988
 • Liked: 12382
 • Mode EVP. 1/949jkl #propelipää
Kesällä 2017 teimme Jyväskylässä historiaa. Sen ei pitäisi olla mahdotonta nytkään. Vanha valta otettiin vanhan vallan pitäjiltä pois. Koska vallanhimo, he lähtivät.

Olette jo varmaan tekemässä samaa, ja minä nyt olen huonoimmasta päästä ketään neuvomaan piirijärjestön kaappaamisesta saattamisesta säälliseen ja edustuskelpoiseen tilaan. Säännöt esiin, ulkoluku,  joka kokoukseen enemmistön verran nuivamielisiä ja tiukat suunnitelmat, miten esitykset ja äänestykset menevät.

Kyllä se siitä!

Tarvitaan jäseniä. Kokouksissa käyviä, äänestäviä, toimivia jäseniä. Joka piiriin, joka yhdistykseen.

Oletko harkinnut? Älä harkitse enää!

« Viimeksi muokattu: 01.02.2019, 23:25:22 kirjoittanut Miniluv »
"Luulisi että tähän ikään mennessä olisi edes jotain tajunnut elämästä ja yhteiskunnasta." Rosa Meriläinen, HS 30.9.2014

Viestistäsi tulee minulle ilmoitus, jos kirjoitat tekstiin @Miniluv. Tai laita yksityisviesti.

Tagit: