Kirjoittaja Aihe: Perussuomalaiset eurovaaleissa 2019  (Luettu 88249 kertaa)

Olli Kotro

 • Jäsen
 • *
 • Viestejä: 24
 • Liked: 124
Vs: Perussuomalaiset eurovaaleissa 2019
« Vastaus #480 : 25.05.2019, 16:43:40 »
Lainaus
Perussuomalaisten eurovaaliehdokas Olli Kotro ei suostunut kommentoimaan kampanjatunnelmiaan Ilta-Sanomille.

En. Ja ilmoitin mediaoperatiiville, etten kommentoi, koska he käyvät kampanjaa minua vastaan.

https://www.is.fi/politiikka/art-2000006118584.html

Pöllämystynyt

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 7 058
 • Liked: 7694
 • vihervasemmistolainen
  • Yövartija
Vs: Perussuomalaiset eurovaaleissa 2019
« Vastaus #481 : 25.05.2019, 16:56:43 »
Laitan vielä tänne, koska en löytänyt parempaa ketjua.

Perussuomalaisten ei kannata liittyä mihinkään "äärioikeistolaiseen" tai "oikeistopopulistiseen" EU-liittoumaan, vaan olla mielummin vaikka yksin, tai sitten valikoida hyvin tarkkaan vain muutama maltillinen kumppani. Syy tälle on täysin selvä, ja usein todettu, mutta varoitan jälleen: liittoutumisen hyödyt rajoittuvat toiminnan koordinointiin EU-ympyröissä, kun taas haitta on, että minkä tahansa porukan perseillessä tai saadessa aiheesta tai aiheetta kansainvälisesti paskaa niskaansa koko liittouma sotkeentuu samaan paskaan. PS ei voi vahtia eikä olla vastuussa siitä, mitä muut ryhmät tekevät ja mitä kausteja saavat aikaan, eikä PS voi tehdä niille taustaselvityksiä tietääkseen, mitä luurankoja niiden kaapeista ehkä löytyy. Haittana on siis iso riski kannatukselle kotimaassa, ja siten mahdollisuuksille vaikuttaa kotimaan asioihin ja politiikkaan. Riski on siis pahin, mikä puolueella voi olla, vaalitappioiden riski, riski jäädä sivusta seuraamaan Suomen tuhoamista jatkossakin, kykenemättä tekemään asialle mitään.

Lisäksi moni näistä ns. "oikeistopopulistisiksi" herjatuista ryhmistä on aivan erilainen kuin PS, ja nämä poikkeavat perussuomalaisista lähes jokainen huonoon suuntaan. Useassa ryhmässä on ns. "oikeistopopulismin" leimoihin sopivia oikeita ällöttäviä populisteja ja opportunisteja ja limaisia, egoistisia "karismaatikkoja". Muutamissa ryhmissä, tosin vähemmistössä, on myös oikeaa tavalliselle kansalle hyvin vastenmielistä ja tuhoisaa liberalistista kapitalismia kannattavia - siis oikeita äärioikeistolaisia stubbeja ja kataisia. Näillä poliittisestikin epäluotettavilla, ostettavissa olevilla ja henkilökohtaisen kaunan vuoksi puolenvaihtoon pystyvillä henkilöillä on myös taipumus egoistiseen ja materialistiseen perseilyyn yksityiselämässään, sekä korruptioon ja sovinistisiin heittoihin ja käytökseen. Monet näistä puolueista johtajineen ovat maahanmuuttomaltillisuudestaan huolimatta porukkaa, johon rinnastumista perussuomalaisten kuuluisi välttää, jotta eivät menettäisi monta ratkaisevan tärkeää prosenttiyksikköä kannatusta monissa tulevissa vaaleissa.

PS on täysin poikkeuksellinen puolue, koska sillä ei ole natsisympatioita, natsijuuria tai mitään tämän kaltaista menneisyydessään, eikä edes rasismia (vaikka toki näin viholliset väittävät), jota voitaisiin käyttää sitä vastaan. Perussuomalaiset on myös saanut Soinin ja muut limaiset opportunistit, egoistit ja muut myytävissä olevat perseilijät pois joukostaan (perseilijätkin lukuun ottamatta ehkä Hakkaraista, jonka ongelmat ovat Euroopan kansallismielisten liikkeiden mittakaavassa kuitenkin pieniä). Samaa ei voi sanoa monesta muusta Euroopan kansallismielisestä tai "kansallismielisestä" puolueesta.  Perussuomalaiset ovat siis poikkeuksellisen siisti ja nuhteeton puolue, mutta sitä vastaan kuitenkin varmasti käytettäisiin muiden samaan liittoumaan kuuluvien puolueiden vikoja. Tämä vahinko sattuisi kannatukseen ja mitätöisi nuhteettomuuden hyötyjä.
Maailma ja kaikki sen kulttuurit on kuin maalauspaletti useine kauniine väreineen, joilla kaikilla on oma ainutlaatuinen sävynsä. Jos sekoitetaan ne kaikki, ei yhtään väriä jää jäljelle, eikä yhtäkään väriä voida enää erottaa aikaansaadusta sotkusta. -Mohammed Rasoel

Taikakaulin

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 828
 • Liked: 5546
  • Luonnonperintösäätiö ostaa lahjoitusvaroin luonnonalueita ja rauhoittaa ne pysyvästi.
Vs: Perussuomalaiset eurovaaleissa 2019
« Vastaus #482 : 25.05.2019, 17:40:39 »
Raatikaisen (155) kirjoitus:

Lainaus
Miksi vihreiden kärkiehdokkaat johtavat käänteisen esimerkin voimin?

Helsingin Sanomien tiistaina julkaiseman eurovaaligallupin mukaan taistelu viimeisestä Euroopan parlamenttiin menijästä käydään vihreiden ja perussuomalaisten välillä. Uutisessa vihreiden kärkiehdokkaina pidetään Ville Niinistöä ja Heidi Hautalaa. Ihmiset äänestävät usein mielikuvien mukaan. Yhtä usein nämä mielikuvat eivät kuitenkaan perustu millään tavoin todellisuuteen, joka on aivan toinen. Niin tässäkin tapauksessa.

Vihreiden Hautala oli alkuviikosta leimaamassa perussuomalaisia Venäjä-mielisiksi Twitterissä. Tämä on varsin erikoista, kun toukokuun alussa uutisoitiin, että Hautala on Brysselissä kampanjoinut Putinin hallintoon kohdistuvaa korruptionvastaista päätöslauselmaa vastaan. Astetta vakavammaksi asian tekee se, että Hautala on Euroopan parlamentin varapuhemies.

Vihreiden eurovaaliohjelmassa vihreät peräänkuuluttavat veronkierron ja harmaan talouden vastaista työtä:

”Sosiaalisen Euroopan rahoittamiseksi meidän on taisteltava veronkiertoa vastaan, edistettävä eurooppalaisia sääntöjä reilulle verotukselle ja varmistettava, että rahoitusmarkkinat maksavat oikeudenmukaisen osansa yhteisen hyvinvointimme ylläpidosta.Vahvistetaan yhteistyötä veronkierron ja harmaan talouden estämiseksi EU:ssa.”

Tässä kohtaa on kuitenkin hyvä muistaa, että Hautalan toimiessa kehitysministerinä ja jäsenenä harmaan talouden vastaisessa ministerityöryhmässä Kataisen hallituksessa Hautala oli otsikoissa maksettuaan kotinsa remontin käteisellä ja jätettyään eläkemaksut maksamatta. Myös palkkion suuruudesta oli epäselvyyttä, Hautalan itsensä mukaan ”lasku oli korkeintaan sata euroa” ja remontin tekijän mukaan hän oli saanut ministeriltä yli 600 euron pimeän korvauksen. Tämän lisäksi hän myönsi maksaneensa kotiaan siivonneelle maahanmuuttajalle palkan pimeästi. Lopulta Hautala erosi ministerinpestistään painostettuaan asiattomasti Arctia Shippingin johtoa.

Myös Ville Niinistöllä on ollut ongelmia lain noudattamisen ja verojen maksamisen kanssa. Vuonna 2013 ympäristöministerinä toimiessaan Niinistö ajoi lainvastaisesti Suomessa Ruotsiin rekisteröidyllä autolla ja joutui lopulta maksamaan lähes 5000 euron autoverot. Hän vetosi tietämättömyyteensä.

EU:ssa on lukuisia jäsenmaita, joissa korruptio on vakava ongelma ja valtion varoja käytetään väärin. Vuosikymmenen alussa tehdyn tutkimuksen mukaan korruptiosta EU:n taloudelle vuosittain aiheutuvien kustannusten arvioidaan olevan 120 miljardia euroa. Ongelmat keskittyvät itäisiin ja eteläisiin jäsenmaihin, mutta sisämarkkinoista johtuen ongelma on koko unionin laajuinen.

Jokainen voi miettiä, mikä on vihreiden kärkiehdokkaiden uskottavuus korruption vastaisessa työssä, kun he eivät ole hoitaneet edes omaa pesäänsä kunnolla, vaikka suomalaispoliitikot usein väittävätkin Suomen olevan maailman vähiten korruptoitunut maa. Ei kuitenkaan ollut edes Transparency Internationalin tutkimuksen mukaan, jossa Suomi oli kolmossijalla.

Kun mietit, äänestäisitkö ylipäänsä eurovaaleissa ja ketä äänestäisit, kannattaa ehdokkaiden vaalipuheiden sijasta miettiä sitä, kuinka he ovat käytännössä toimineet. Allekirjoittanut on toiminut vuosikymmeniä lainvalvojana ja kansainvälisissä tehtävissä korruptionvastaisessa työssä, vihreiden kärkiehdokkaat sen sijaan ovat pyrkineet kiertämään veroja. Älä anna ääntä veronkierron puolesta, vaan lähetä Brysseliin kansainvälisesti kokenut poliisi laittamaan rosvot kuriin!

https://mikaraatikainen.com/2019/05/25/miksi-vihreiden-karkiehdokkaat-johtavat-kaanteisen-esimerkin-voimin/?fbclid=IwAR0Y39cUJUKLU7uPKOz5qhd67kFYZgbFJmtK0iBEJWvU-e0o0tw33j1PBBg
Lahjoita suomalaisen kulttuurin säilymiseen - https://www.luonnonperintosaatio.fi

"Tarjoamme ainoana valtakunnallisena tahona suoran kanavan luonnonsuojeluun.
Kaikki lahjoitukset käytetään alueiden ostoon, suojeluprosessiin ja syntyneiden luonnonsuojelualueiden vaalimiseen."

Beenari

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 890
 • Liked: 4100
 • Banned
Vs: Perussuomalaiset eurovaaleissa 2019
« Vastaus #483 : 26.05.2019, 16:56:51 »
Lainaus
Perussuomalaisten eurovaaliehdokas Olli Kotro ei suostunut kommentoimaan kampanjatunnelmiaan Ilta-Sanomille.

En. Ja ilmoitin mediaoperatiiville, etten kommentoi, koska he käyvät kampanjaa minua vastaan.

https://www.is.fi/politiikka/art-2000006118584.html

Tuossa jutussa aika mielenkiintoinen kuva.... ketkäs ne niiden rys**** - anteeksi venäläisten - kanssa kaveeraa??
"Hölmöä miettiä, mikä maan tai maapallon tila on sadan vuoden kuluttua. Meistä kumpikaan ei ole silloin enää elossa"
- Antti Rinne (SDP)

Ari-Lee

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 39 487
 • Liked: 43444
 • Sarkasmoitunut työvoimapulareservi ♂Syyllinen☦
Vs: Perussuomalaiset eurovaaleissa 2019
« Vastaus #484 : 26.05.2019, 17:09:11 »
Tuossa jutussa aika mielenkiintoinen kuva.... ketkäs ne niiden rys**** - anteeksi venäläisten - kanssa kaveeraa??

Heidi Hautala tuli tunnetuksi tietysti korruptoituneena pimeän työn teettäjänä ja Venäjän arvostelijana. Hän ei elä kuten saarnaa. Väärä profeetta. Ja naurettavimman viitan itselleen kietoi P Lipponen + muut arvopohjasosialistit.

Lainaus
Heidi Hautala: "Suomessa ei saa arvostella Venäjää"
Julkaistu: 8.5.2008

 Kansanedustaja Heidi Hautala (vihr) sanoo torstaina julkistetussa Venäjä-pamfletissaan ( Venäjä-teesit, vakaus vai vapaus? Tammi), että Suomessa ei vieläkään ole sopivaa arvostella Venäjää.

Hautala törmäsi itsekin tähän asiaan kaksi vuotta sitten, kun hän piti Suomen eduskuntauudistuksen 100-vuotisjuhlassa tavanomaisuuden rajat ylittäneen Venäjä-puheensa.

Siinä Hautala sanoi, että "Tänä päivänä Venäjän duuma, joka sai itsevaltiaalta rajoitetut valtaoikeudet samassa yhteydessä kuin Suomen eduskuntauudistus toteutui, on vallan keskittämisen seurauksena taantunut valtaoikeuksiltaan vuotta 1905 edeltävään tilaan, jolloin kaikki valta oli tsaarilla."

Hautala muistelee, miten että lokaa satoi päälle joka suunnalta. Kovimman saarnan piti eduskunnan puhemies Paavo Lipponen (sd).

- Hän katsoi minun käyttäneen juhlatilaisuutta hyväkseni "näin kovan ja törkeän kritiikin esittämiseen naapurimaata kohtaan". Lipposen mukaan "Venäjällä on tapahtunut suurta edistystä demokratian kehityksessä", eikä minun tavallani voi toimia sivistysvaltiossa, Hautala kirjoittaa.

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000261763.html
"Meidän on kaikki, jos meidän on työ:
Nälkälän rahvas, äl' aarteitas' myö!" - Ilmari Kianto 🇫🇮

"Miksi kaikessa keskusteluissa on etsitty kaikki mahdolliset ongelmat heti kättelyssä? "- J.Sipilä
"Kimppuuni käytiin nyrkein – "Kyllä lyötiin ihan kunnolla" - J.Sipilä

Riukulehto

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 892
 • Liked: 8036
Vs: Perussuomalaiset eurovaaleissa 2019
« Vastaus #485 : 26.05.2019, 18:58:19 »
Hegesippus 2 kanavalta tulee jo lähetystä vaalivalvojaisista https://youtu.be/FeYArmnrQHw
Alexander Stubb: " Mitä matalammat rajat Suomen ja Venäjän välillä, sen parempi." 25.10.2011

Stubb: "Itäkeskukseen kun menee, se on kuin Somalia. Se on hieno paikka.” 28.8.2015

Alaric

 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 25 944
 • Liked: 68033
 • Ei maata ilman kansaa, ei kansaa ilman verilinjaa
Vs: Perussuomalaiset eurovaaleissa 2019
« Vastaus #486 : 26.05.2019, 19:29:28 »
Eurovaalien tulosseurantaviestittely keskitetään sitten yhteen ketjuun eli tuonne: Europarlamenttivaalit 2019 - yleistä keskustelua ja tulosseuranta
Ei ota vieraat milloinkaan
kallista perintöänne.
Tulkoot hurttina aroiltaan!
Mahtuvat multaan tänne.