Kirjoittaja Aihe: 2019-01-26 Norja: Oslon suosituin pojannimi ei ole Olav tai Sigurd, vaan ... ?  (Luettu 2450 kertaa)

akez

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 641
 • Liked: 27542
Puolan tv:ssä juttua Norjan maahanmuuttajista. Tilastokeskus on selvittänyt suosituimpia Norjassa annettuja nimiä.

Lainaus
Suosituin nimi Norjan pääkaupungissa ei ole Olav tai Sigurd

Suosituin pojille annettu nimi Oslossa oli vuonna 2018 Mohammad, kertoo Norjan tilastokeskus. Tämän nimen sai 99 Oslossa syntynyttä lasta. 31% Oslon asukkaista on maahanmuuttajia tai heidän jälkeläisiään. Koko Norjan suurin kansallinen vähemmistö ovat kuitenkin puolalaiset.


TVP 26.1.2019 juttu puolaksi

Mohammed säilyi Oslossa edelleen suosituimpana vastasyntyneiden poikien nimenä vuonna 2018, jo yhdettätoista vuotta peräkkäin. Viime vuonna seuraavalla sijalla olivat nimet Oscar, Aksel, Jakob ja Filip. Suosituimmat tyttöjen nimet olivat taas Alma, Sofia, Ella, Olivia ja Maja.

Tyypilliset skandinaavinimet sijoittuvat huomattavasti alemmille sijoille. Tyttöjen nimistä Astrid on 13. sijalla ja Ingrid 15. Olav vuorostaan löytyi sijalta 10. ja Magnus oli 11. Suosituimmat nimet koko maassa olivat Emma ja Lukas/Lucas.

Norjan tilastoja kommentoiva Turkin TRT tv-kanava arvioi, että musliminimen säilyminen 11 vuotta peräkkäin ensimmäisellä sijalla todistaa muslimiväestön voimaa ja kasvua Oslossa, jossa 624.000 asukkaasta lähes 190.000 on maahanmuuttajia tai heidän lapsiaan.

Vuonna 2017 8,7% Oslon asukkaista ilmoitti olevansa muslimeja. Heistä suurin etninen ryhmä ovat pakistanilaiset. He muuttivat Norjaan jo puoli vuosisataa sitten, tavallisesti tekemään rakennustöitä.

17,3% Norjan asukkaista on maahanmuuttajia (8,5% on tullut Euroopan maista, 5,7% Aasiasta ja 2,4% Afrikasta).

Suurin kansallinen vähemmistö Norjassa ovat puolalaiset. Norjan tilastokeskuksen mukaan maassa asuu yli 110.000 maanmiestämme (n. 2% väestöstä). Toisella sijalla ovat ruotsalaiset (yli 70.000 henkeä).

Lihavointi mun.

Jaa, että pakistanilaisia tullut jo 1960- ja 1970-luvulla rakennushommiin Norjaan. Tuo oli minulle uutta. Asylantteja noiden Norjan muslimi-maahantulijoiden arvelin olevan. Pääosin sitä varmaan myös ovatkin. Meillä taas on 30 vuodessa kasvatettu muslimien määrä lähes nollasta sataantuhanteen (1990-luvun alussa vain pari tuhatta), mutta täällä ne menivätkin rakennusten sijaan töihin sekä kelaan, että sossuun. Se oli varmaan sitten sitä profittia, koska poliitikot ja EK vinkuvat jatkuvasti näitä lisää.

EDIT korjauksia
« Viimeksi muokattu: 27.01.2019, 14:26:34 kirjoittanut akez »
"Meidän on oltava valmiita huijaamaan, petkuttamaan, rikkomaan lakeja, salailemaan ja piilottamaan totuutta ... Meidän on kirjoitettava kielellä,
joka kylvää massojen keskuuteen vihaa, inhoa ja halveksuntaa niitä kohtaan, jotka ovat eri mieltä kuin me." - Vladimir Iljitš Lenin

akez

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 641
 • Liked: 27542
Norjan tilastoja kommentoiva Turkin TRT tv-kanava arvioi, että musliminimen säilyminen 11 vuotta peräkkäin ensimmäisellä sijalla todistaa muslimiväestön voimaa ja kasvua Oslossa, jossa 624.000 asukkaasta lähes 190.000 on maahanmuuttajia tai heidän lapsiaan.

Jaa..a. Mahtaako tuo edellinen seikka liittyä jotenkin tähän seuraavaan seikkaan? Jo vuonna kivi ja keppi oli tilanne tuollainen. Mitä se on nyt?

Norjan ulkomaalaisille halutaan seksivalistusta

Norjassa asuville ulkomaalaisille on järjestettävä kursseja skandinaavisista seksuaalitavoista, ehdottaa norjalainen pakolaisjärjestö. Uimarannoilla yläosattomissa uimapuvuissa aurinkoa palvovat norjalaisnaiset houkuttelevat järjestön mukaan väkivaltaisuuksiin pakolaismiehiä, jotka ovat tottuneet täysin erilaiseen käytökseen ja moraalikäsitykseen.

"On selvää, että hunnutettuihin naisiin tottunut muslimi villiintyy hiekkarantojen paljaasta rintamassasta. Siksi on korkea aika järjestää aiheesta valistuskursseja", vaatii Norjan pakolaisjärjestön edustaja Annette Thommesen.

Myös Norjan pakolaistiedotuksesta vastaava ulkomaalaishallitus kannattaa tiedotuksen laajentamista käytännön asioista seksuaaliseen kanssakäymiseen ja norjalaisiin käytöstapoihin.

Lähtökohtana sukupuolikurssien järjestämiselle on ulkomaalaisten suuri osuus väkivalta- ja muissa rikostilastoissa.

Norjan pakolaisongelmien syynä ovat Thommesenin mukaan kulttuurierot. Siksi tulisi mahdollisimman pian järjestää tilaisuuksia, joissa selitetään norjalaisten elintapoja ja moraalikäsityksiä.

Norjaan asettuneet pakolaiset pitävät pakolaisjärjestöjen lausuntoja loukkaavina, ja yksittäiset henkilöt ovat haastamassa Thommeseniä oikeuteen kunnianloukkauksesta.

Rikostilastot puoltavat pakolaisjärjestön käsityksiä, sillä viime vuonna tehdyistä väkivaltarikoksista 15 prosenttia oli ulkomaalaisten tekemiä. Toisaalta ulkomaalaisten osuus koko Norjan väestöstä on vain 3,3 prosenttia.

Oslon poliisin tilastojen mukaan ulkomaalaiset ovat syyllisiä 70 prosenttiin tammi-kesäkuun aikana ilmoitetuista raiskauksista.

HS 23.7.1990

2011-10-27 Norja: Oslo on Skandinavian raiskauspääkaupunki

Vaikea siis kenenkään väittää, että ei me tiedetty, että jotakin tällaista voisi tapahtua, kun HS tiesi tästä jo vuonna 1990.
"Meidän on oltava valmiita huijaamaan, petkuttamaan, rikkomaan lakeja, salailemaan ja piilottamaan totuutta ... Meidän on kirjoitettava kielellä,
joka kylvää massojen keskuuteen vihaa, inhoa ja halveksuntaa niitä kohtaan, jotka ovat eri mieltä kuin me." - Vladimir Iljitš Lenin

-PPT-

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 829
 • Liked: 9256
Norjalla on jostain syystä maine nuivana maana. Oikeastihan Norjan mamumäärä on viime vuosina suorastaan räjähtänyt. Norjan väkiluku ohittaa kohta Suomen runsaan maahanmuuton kautta.

Supernuiva

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 101
 • Liked: 6152
Norjassa oli neekereitä paljon jo 1980-luvulla. Vallassa oli kuninkaan sijaan vahva vasemmistonainen, joka halusi jo tuolloin tehdä Norjasta monikulttuurisen paratiisin. Suomi oli tuolloin yksikulttuurinen, eikä Ruotsikaan tuntunut tuolloin läpiajon perusteella sen monikulttuurisemmalta kuin Norja - oikeastaan reilusti päinvastoin. Tilastoja tutkimalla voisi selvitä se, oliko Norja joskus enemmän monikulttuurinen kuin Ruotsi. Neekereitä on saattanut olla joskus Norjassa enemmän kuin Ruotsissa, tarkoitan tässä tilannetta noin 1970-luvun lopusta 1980-luvun puoliväliin.

Jokaisessa norjalaisessa yöpymispaikassa (budjettimatkailun varjopuoli) jouduimme kohtaamaan n-sanalla kutsuttavien aiheuttamia häiriöitä. (Elämme nyt muistelmissa 1980-lukua, jolloin tuo n-sana oli yleisesti käytetty ja hyväksytty.) Onneksi oma automme välttyi jokaisena yönä ilkivallalta, mutta monien muiden turistien autoja oli vandalisoitu mm. potkimalla peilejä, vääntämällä lasinpyyhkimiä ja antenneja. Oslon lähellä vietetty yö oli kaikkein rauhattomin. Yöuni jäi vähäiseksi, koska sanomisesta tai koputtelusta ei ollut mitään apua.

Ruotsalaiset yöpymispaikat jättivät tuolloin rauhallisemmat muistikuvat, eikä nukkumishäiriöitä ollut.

Näin myös lapsena turistina livenä varkauden, jossa neekerioletettu sieppasi kukkaron ilmeisesti Oslon kaupungin omistamalle penkille jätetystä kassista. Naisoletettu menetti rahapussinsa, sillä läskioletettuna hän ei lähtenyt korkkareissa edes juoksemaan perään. Ryöstöstä ei ollut kyse, sillä kassi ei ollut naisen välittömässä hallinnassa. Hän puhui jonkun toisen kanssa vähän matkan päässä, jolloin paikalle saapui ilmeisen sattumalta tämä n-oletettu ja juoksukukkaro tapahtui. Jatkoimme matkaamme tilanteen ohi, eikä tämä naisoletettu tehnyt oikein mitään muuta kuin pyöritteli päätään. Meihin hän ei edes ottanut mitään kontaktia tai sanonut mitään. Juoksuvauhti oli n-oletetulla kova, mutta syystä tai toisesta ei tämä nainenkaan alkanut huutamaan "stoppe rövare" tai jotain tuon suuntaista, vaikka puistossa oli jonkun verran muita ihmisiä. N-oletettu katosi katseen ulottumattomiin varmaankin jopa alle minuutissa. En ole vielä tähän mennessä nähnyt koskaan kenenkään toisen juoksevan kaupunkiympäristössä noin kovaa. 

Muistan puhuneeni tästä näkemästä tapauksesta suomalaisille, joiden tiesin sympatiseeraavan vasemmistoa. Ihmettelin jo tuolloin yli 30 vuotta sitten, että heidän sympatiat tuntuivat olevan tämän n-oletetun puolella. "No miksi se ei pitänyt rahoistaan parempaa... Oma häpeä. Olisiko se sitten muuttanut asiaa, jos rahat olisi ottanut norjalainen? Miksi sinä yleensä sanot, että ne rahat vei neekeri. Muuttaako se jotenkin asian seksuaalista merkitystä?" (Tuohon aikaan nuoriso puhui usein asian seksuaalisesta merkityksestä. Nykyään noin ei kai enää sanota?)


akez

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 641
 • Liked: 27542
Vuonna 2017 8,7% Oslon asukkaista ilmoitti olevansa muslimeja. Heistä suurin etninen ryhmä ovat pakistanilaiset. He muuttivat Norjaan jo puoli vuosisataa sitten, tavallisesti tekemään rakennustöitä.

Ei tullut näistäkään "työperäisistä" pakistanilaisista profittia Norjalle. Kävi ilmeisesti niin, että ensin tuli yksi hanslankariksi rakennuksille ja samalla yhteiskunnan varojen matalapalkkaiseksi nettosaajaksi. Kutsui sitten perheensä ja sukunsa myös Norjaan, jolloin taseet keikahti jo kunnolla tappiolle rysähtääkseen pohjille seuraavan sukupolven myötä, joka meni rakennusten sijaan ilmeisesti sossuun töihin (sama tapahtunut myös Saksan turkkilaisten kohdalla). Nyt pakistanilaisten keskimääräiset elinkaarikustannukset (työssäkäyvät huomioitu luvussa) heiluvat jo asylanttien tasolla.

Syyrialaisten ja irakilaisten vastaavat elinkaarikustannukset ovat Norjassa 800.000 euroa, joten voi sanoa Sipilän hallituksen täällä meillä iskeneen kätensä suoraan … kultakaivokseen … varmaan, koska haluavat lisää aivan vimmalla, eivätkä millään halua luopua näistä tänne jo kutsumistaan "kullanhipuista".

Finansavisenin uusi maahanmuuttolaskelma

Jokainen somali maksaa valtiolle 1.000.000 euroa*

Norjaan tulevan somalin elinikäiset kustannukset ovat paljon suuremmat kuin tamileilla (107.000 euroa), intialaisilla (190.000 euroa) ja pakistanilaisilla (606.000 euroa).

ABC Nyheter 09.09.2013 artikkeli norjaksi
(…)

Tutkimuksia maahanmuuton vaikutuksesta julkiseen talouteen
"Meidän on oltava valmiita huijaamaan, petkuttamaan, rikkomaan lakeja, salailemaan ja piilottamaan totuutta ... Meidän on kirjoitettava kielellä,
joka kylvää massojen keskuuteen vihaa, inhoa ja halveksuntaa niitä kohtaan, jotka ovat eri mieltä kuin me." - Vladimir Iljitš Lenin

edb

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 281
 • Liked: 927
Olisi kiintoisaa nähdä tilasto Suomessa annetuista pojannimistä. Vähän sinne päin on elossa olevien Suomen kansalaisten etunimitilasto viime vuoden syyskuulta. Kun hakee Mohammed-variantteja M?ham*, haaviin jää 4953 osumaa:
      
Mohamed 2296
Mohammed 595
Mohammad 571
Muhammad 372
Mahamed 312
Mohamud 259
Muhammed 158
Mohamad 108
Muhamed 107
Mahamud 99
Mohamoud 20
Muhamad 20
Mahamuud 15
Muhammet 11
Muhamet 10
      

Näillä eväillä pääsee heti Aatun perään sijalle 217 suosituimpien pojannimien listalla. Naisen nimenäkin Muhametteja löytyy toista tuhatta.

1   Juhani 288661
2   Olavi 145000
3   Antero 140218
4   Tapani 136995
5   Johannes 135940
6   Tapio 116677
7   Mikael 102957
8   Kalevi 97985
9   Matti 82099
10  Pekka 79821
...
213   Tarmo 5011
214   Urho 4982
215   Albert 4980
216   Aatu 4970
217   Mohammed 4953

Luka Mokonesi

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 929
 • Liked: 1768
Aika reilu edustus islamilaisista maista vs. muista pohjoismaista.

Somalia, Pakistan ja Irak  :facepalm: :o
"Maapallon elämä on kestänyt suurempia muutoksia kuin mitä ihminen on nähnyt. Maapallo selviää hyvin ihmisestä ja on täällä vielä kauan ihmisen jälkeenkin." -mannym

"Gustafsson on asunut Bangkokissa 57 vuotta, mutta sanoo yhä olevansa farang." -HS-

sancai

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 538
 • Liked: 3029
Norjassa ghettoutuminen on vähän erilainen ilmiö kuin muissa Pohjoismaissa. Koska Norja on ollut pitkään varakas maa, ei sinne rakennettu hirveästi samanlaisia lähiöitä kuin Suomeen, Ruotsiin, vaan Norjassa asutaan omakotitaloissa. Sen sijaan Oslon monikulttuurisin alue on Grönland keskustan kupeessa. Pari vuotta sitten kävin sielä kävelemässä ja oli, kuin Pakistaniin olisi jalkautunut. Muistutti Lontoon, Pariisin tai Brysselin ghettoja.

Norjassa maahanmuuttokehitys on paljon pidemmällä kuin Suomessa, mutta Tanskan tavoin siellä on herätty ongelmiin, ongelmista voidaan puhua ja Norja on kiristänyt lakejaan. Uusien tulijoiden määrä on nykyään pienempi kuin Suomessa. Olen sitä mieltä, että Norja ja Tanska tulevat selviämään ihan hyvin tulevaisuudessa, koska maahanmuuttolait muuttuvat vauhdikkaasti hyvään suuntaan. Ruotsin ja Suomen ennusteen näen taas huonompana. Molemmissa maissa vihataan sananvapautta ja kaikki valtapuolueet ajavat maahanmuuttoa siitä huolimatta, että ovat tasan tarkkaa tietoisia sen seurauksista.

-PPT-

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 829
 • Liked: 9256
Norja kuitenkin toimii toppuuttelevana esimerkkinä niille joiden mielestä ratkaisu kaikkiin ongelmiin on EU-ero.

Sama juttu Britanniassa niiden kohdalla jotka kuvittelevat että Brexit auttaa heittämään ei-toivotut maahanmuuttajat pois.

Hamsteri

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 5 294
 • Liked: 3851
 • hamsteri-nationalisti hamsteri
Norja, Ruotsin, Suomen ja Tanskan tavoin on menetetty aikoja sitten. Kannattaa vain suunnata Viroon, joka menetetään vähän myöhemmin. Menetys tarkoittaa, ettei paikassa X elä tarpeeksi valkoisia, jolloin siellä ei kannata elää valkoisena.
-Naiset loivat julkisesta sektorista helvetinkoneen, jonka tarkoitus on tappaa sinut monikultturismilla. -Älä luota mihinkään, mikä vuotaa kerran kuussa ja ei kuole. -Kaaos ja Kontrolli.

-PPT-

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 829
 • Liked: 9256
Aika reilu edustus islamilaisista maista vs. muista pohjoismaista.

Somalia, Pakistan ja Irak  :facepalm: :o

Norja, kuten Suomikin, on kaikenlaisissa hyvä maa-mittauksissa jatkuvasti kärkisijoilla. Jostain kumman syystä molempiin maihin imuroidaan ihmisiä jotka ovat kotoisin maista jotka ovat  noiden samaisten listojen häntäpäässä.

Jotenkin tulee mieleen että ei kai nyt yksikään mas tahallaan itseään tärvele ellei se sitten ole käskyalaisuudessa johonkin tahoon joka moista haluaa.
« Viimeksi muokattu: 29.01.2019, 19:46:20 kirjoittanut -PPT- »

Tagit: norja etunimet