Kirjoittaja Aihe: Viron parlamenttivaalit 3.3.2019 - uutiset, keskustelu ja seuranta  (Luettu 57135 kertaa)

viisitoista

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 394
 • Liked: 4230
Juu. Taisi tulla? Ellei Lasnamäet ja Narvat innostu nyt äänestämään...

Todelliset kansallismieliset ovat niitä jotka eivät hienohelmaisen neitimäisesti edes useammasta skandaalinpoikasesta hätkähdä, vaan jatkavat marssiaan.

Ei Trumpin poliittisesta urasta olisi tullut mitään jos hän ensinnäkin olisi ruvennut hieman töksähtävämpien kommenttiensa jälkeen nöyrästi anteeksipyytelemään, ja toiseksi jos hänen kannattajansa olisivat moisesta häveliäästi kauhistuneet.

Tragedian Synty osoittaa suvakkimaisen mentaliteettinsa kun hän heti paikalla, yhden vähän kiistanalaisemman kommentaarin jälkeen, on valmis hautaamaan koko EKREn. Ei noin heikolla asenteella isojen poikien politiikassa selvitä.
« Viimeksi muokattu: 28.10.2022, 01:12:28 kirjoittanut viisitoista »

Tragedian synty

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 429
 • Liked: 6288
 • Ukrainan asia on Suomen asia
Tragedian Synty osoittaa suvakkimaisen mentaliteettinsa kun hän heti paikalla, yhden vähän kiistanalaisemman kommentaarin jälkeen, on valmis hautaamaan koko EKREn. Ei noin heikolla asenteella isojen poikien politiikassa selvitä.

Tässä on kyse samasta asiasta kuin Soinin Perussuomalaisten kanssa. Soini esiintyi kansallismielisenä, joka vastusti EU:n ylivaltaa, mutta hillotolpan saatuaan osoittautuikin aisankannattelijaksi, jolle kansallinen asia ei oikeasti merkinnyt mitään. Silloin minä menetin luottamukseni häneen ja olin iloinen, kun Halla-aho valittiin puheenjohtajaksi.

Mart Helme on elänyt läpi Viron neuvostoajan, joka alkoi, koska Viro oli rauhan puolella, jotta ihmisiä ei kuolisi. Mutta mitä oli rauha Venäjän ehdoilla? Kymmeniä tuhansia virolaisia lähetettiin yksisuuntaiselle matkalle Siperiaan ja tilalle tuotiin venäläisiä sillä ajatuksella, että muutamassa sukupolvessa virolaiset sulautetaan venäläisiin. Kuten olen ennenkin vääntänyt rautalangasta, venäläiset ovat paljon tehokkaampia väestönvaihdon toteuttamisessa kuin yksikään vihervasemmistolainen. Tämä on se, minkä suhteen EKRE Mart Helmen suulla julistautui puolueettomaksi, ja sitä minä en voi sietää. Jos Venäjä ei hänestä ole vastaan taistelemisen arvoinen, miksi muslimit, afrikkalaiset tai muut mahdolliset valloittajat olisivat?

Joten miksi on suvakkimaista hylätä puolue, joka selkeäsanaisesti irtisanoutuu niistä kansallismielisistä periaatteista, jotka minulle ovat tärkeitä? Oliko suvakkimaista jatkaa Perussuomalaisten kannattamista vuonna 2017, vaikka tarjolla olisi ollut kansalliseen alistumiseen puolueettomasti suhtautunut Sininen tulevaisuus? Entä oliko suvakkimaista ylipäätään ryhtyä kannattamaan Perussuomalaisia vuonna 2010? Olisinhan minä voinut hyväksyä kansallisten periaatteiden pettämisen ja äänestää Kokoomusta, joka vielä joskus 1960-luvulla oli kansallismielinen. Sitten kai en olisi ollut hienohelmaisen neitimäinen.

Toki EKRE voisi puhdistautua samalla tavalla kuin Perussuomalaiset: vaihtamalla johtoa ja savustamalla Helmen johonkin uuteen vaihtoehtoon, joka tarjoaa äänestäjille alistumista härskeimmän terroristin edessä, jotta ihmisiä ei kuolisi.
Ceterum censeo Russiam esse delendam.

Puskistahuutelija

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 368
 • Liked: 5707
 • Liberaalikonservatiivi ja kansalliskonservatiivi
Aivan ääliömäinen liike Helmeltä. Hänen pitäisi virolaisena ymmärtää, että rauhan puolesta oleminen ei ole sama asia kuin sodan loppumisen mahdollisimman nopea edistäminen myöntymällä vihollisen vaatimuksiin. Päinvastoin, myöntyminen on heikkouden merkki ja sen jälkeen olet ikuisesti muiden tönittävissä koska olet osoittanut, että olet valmis rauhan saamiseksi antautumaan. Sama kuin antaisit koulussa taskurahasi kouukiusaajalle ilman, että tappele vastaan. Seuraavana päivänä kiusaaja tulee taas vaatimaan sinun taskurahojasi.

Vaikka en usko Venäjän poistuvan tästä sodasta ilman joitakin myönnytyksiä, sodan venyminen siirtää Venäjän armeijan iskukykyä ja kalustoa yhä enemmän taaksepäin historiassa koska osaavaa miehistöä kaatuu, uutta ei tule tilalle ja sotateollisuus ei kykene tuottamaan korkeamman teknologian kalustoa ja ampumatarvikkeita. Se takaa pidemmän rauhan sodan päättymisen jälkeen ja antaa Ukrainalle sekä muulle Euroopalle aikaa rakentaa omaa puolustuskykyään, joka taas kasvattaa rauhan pysymisen todennäköisyyttä.

Si vis bacem, para bellum.
Blogikirjoituksia maahanmuutosta, eurosta, EU:sta, Yhdysvalloista, Kiinasta ja paljon muusta

https://historianpaluu.blogi.net/

viisitoista

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 394
 • Liked: 4230
Viron konservatiivinen kansanpuolue on paljastanut todellisen karvansa: se on kommunistien rauhanpropagandaa suoltava Venäjän aisankannattelija:

No, vaikuttaa siltä etteivät eestiläisäänestäjät ole ainakaan vielä mykistyneet kauhusta tämän Helme vanhemman ulostulon johdosta: