UmmaGumma

Kirjoittaja Aihe: 2019-02-13 Saksa: Vihreiden idea - Algoritmi jakamaan matut Eurooppaan  (Luettu 2216 kertaa)

akez

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 751
 • Liked: 20779
Vihreitä lähellä oleva säätiö on antanut Saksassa toimeksiannon tutkimukselle, jonka tuloksena esitellään algoritmia maahantulijoiden jakamiseksi ympäri Eurooppaa. Tämä kuulemma laukaisee maahantulijoiden jakokiistat EU:ssa (ja tuhoaa samalla kaikki ilmastoponnistelut). Die Weltin juttu.

Lainaus
Saksa Maahanmuuttoekspertit

Algoritmi laukaisisi EU:n turvapaikkaongelman

Heinrich-Böll -säätiön tutkimus ehdottaa, että maahanmuuttajien jakamista Euroopan valtioihin koskeva ongelma ratkaistaisiin algoritmilla. Se toisi kunnat ja turvapaikanhakijat yhteen.


Die Welt 13.2.2019 juttu saksaksi

Hildesheimin ja Erlangen-Nürnbergin yliopistojen maahanmuuttoekspertit ovat laatineen konseptin EU:n turvapaikkakiistan laukaisemiseksi. Ehdotuksen ytimenä on mekanismi Italian ja Kreikan ensivastaanotto-"hotspoteissa" olevien turvapaikanhakijoiden uudelleensijoittamiseksi. Heidät jaettaisiin ympäri Eurooppaa vastaanottajiksi tarjoutuville kunnille. Edellytyksenä olisi kuitenkin, että kansallinen lainsäädäntö sallisi tämän.

Vihreät-puoluetta lähellä olevan Heinrich-Böll -säätiön toimeksiannosta tehty tutkimus edellyttää myös turvapaikanhakijoiden vapaaehtoisuutta. Algoritmi auttaisi tuomaan kunnat ja turvapaikanhakijat yhteen. Huomioon otettaisiin työkokemus, kielitaito, perhesiteet ja erityistarpeet. Rahoitus voitaisiin järjestää EU-komission erityisrahastosta, sanoi tutkimusta laatimassa ollut Petra Bendel. Jotta tämä toimisi käytännössä tulisi olla myös kansallisia kontaktipisteitä, jotka avustaisivat kuntia hakemusten ja niiden käsittelyn kanssa.

EU-valtiot ovat jo vuosien ajan kiistelleet tuloksetta pakolaisten oikeudenmukaisesta jaosta EU:ssa. Suurin osa epäsäännöllisestä maahanmuutosta tapahtuu ihmissalakuljetusaluksilla Välimeren yli. Sen yhteydessä kuolee jatkuvasti ihmisiä.

Italia ja Malta ovat viime kuukausien aikana kieltäneet useilta pelastettuja maahanmuuttajia kuljettavilta laivoilta pääsyn satamiinsa. Se sallittiin vasta sitten, jos useampi valtio sitoutui ottamaan ulkomaalaiset vastaan. Myös Saksa antoi useita tällaisia sitoumuksia.
(…)

Lihavoinnit mun.

On helppo havaita, että vihreät-puolueen algoritmilla on tarkoitus ohittaa valtiotaso Euroopassa. Maailma olisi niin paljon yksinkertaisempi, jos EU-komissio voisi asioida suoraan kuntien kanssa. Joissakin kunnanvaltuustoissa kun on aina viher-vas. enemmistö (+ muut konsensus-puolueet), jotka panevat trafiikin taas rullaamaan. Halpatyövoimaa, matubisnestä, koordinaattoreita, kontaktipisteitä jne. kaikille halukkaille (ja paikallisille työttömille ja huono-osaisille turpiin).

PS. Jutussa käytetään Saksan sanaa "Kommune", joka tarkoittaa mm. kuntaa, yhdyskuntaa ja kommuunia. Tässä yhteydessä tarkoitettaneen nimenomaan kuntia, mutta tuskinpa muutkaan yhteisöt olisivat poissuljettuja tuosta ajattelusta. Lisäksi jutussa käytetään newspeak-termiä "epäsäännöllinen maahanmuutto" (irregulären Migration), joka normaalikielessä on yhtä kuin laiton maahanmuutto.

akez

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 751
 • Liked: 20779
Tällaisilla esityksillä Saksan Vihreät-puolue on saavuttanut myös keinottelija Soroksen suosion (ja rahoituksen). Ihmekös tuo, samalla asialla kaikki, eikö vaan Sipilä ja Orpo?

Lainaus
Soros ylistää Vihreiden olevan "ainoa johdonmukaisesti pro-eurooppalainen puolue"

Junge Freiheit 13.2.2019 juttu saksaksi

Amerikkalainen miljardööri ja Open Society -säätiön puheenjohtaja George Soros on ylistänyt Saksan Vihreitä heidän pro-eurooppalaisesta sitoutumisestaan. "Vihreistä on kehittynyt maan ainoa johdonmukaisesti pro-eurooppalainen puolue, ja heidän kannatuksensa kasvaa yhä mielipidetutkimusten mukaan, kun taas AfD vaikuttaa tavoittaneen jo lakipisteensä", kirjoitti hän eräässä esseessä Projet Syndicaten online-sivustolla.
(…)

George Soros ylistää Saksan Vihreitä - He ovat ainoa pro-eurooppalainen puolue

Billy Hill

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 985
 • Liked: 3295
Laukaisee todellakin. Naulapomminkin voi joko laukaista tai purkaa vaarattomaksi. Sopii miettiä kumpi on parempi vaihtoehto.

ISO

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 7 774
 • Liked: 17345
 • Persuhtava keskustelija
Pro-Eurooppalainen teko työntää Eurooppa täyteen islaminuskoisia kehitysmaalaisia, jotka tuhoaa tullessaan lyhkäsessä ajassa Eurooppalaisen kulttuurin ja eurooppalaisen hyvinvoinnin?

Mitäköhän sieniä tuo Soros syö lounaaksi?

Ymmärtäähän sen jokainen vähänkään mistään ymmärtävä, että kehnosti tässä meille käy ellei aleta pikaisesti puolustaa omaamme.
Syyrialainen Nesrin, 20, kertoo:
Hänen mukaansa häirinnältä voi arabikulttuurissa välttyä, jos ei puhu miehille ja välttää kaikenlaista kontaktia, ”merkkien antamista”.

akez

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 751
 • Liked: 20779
Böll-säätiön toimeksiannosta tehty tutkimus löytyy saksaksi täältä. Sen kansilehden tekstit:

Lainaus
Heinrich Böll Stiftung
Demokratie

E-paper

Policy Paper

Der Weg über die Kommunen
Empfehlungen für eine neue Schlüsselrolle der Kommunen in der Flüchtlings- und Asylpolitik der EU

VON PETRA BENDEL, HANNES SCHAMMANN, CHRISTIANE HEIMANN UND JANINA STÜRNER Eine Publikation der Heinrich-Böll-Stiftung, Februar 2019

Tutkimuksen otsikko käännettynä:

"Tie kuntien kautta, Suosituksia kuntien uudesta avainroolista EU:n pakolais- ja turvapaikkapolitiikassa"

HMV

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 822
 • Liked: 741
Saksalaisetko taas sekaantumassa muiden Euroopan maiden asioihin?
Aika menee arvellessa, päivä päätä käännellessä.

akez

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 751
 • Liked: 20779
Heinrich Böll -säätiön nettisivujen logosta näkee heti Vihreät-puolueen aseman ja roolin säätiön toiminnassa. Liitekuvassa englanninkielinen versio logosta.

Pöllämystynyt

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 998
 • Liked: 7485
 • uskon hyvän voittoon
  • Yövartija
Saksa nousee kerta toisensa jälkeen uhkaamaan Euroopan kansojen vapautta ja itsenäisyyttä. Tällainen algoritmi, jolla lebensraumin valtaajia levitetään, tuo mieleen edellisen suur-Saksan teolliset toimet Euroopan etnisen rakenteen muokkaamiseksi vastaamaan omia ihanteitaan.

Saksa ei vieläkään hyväksy kansoja sellaisena, kuin nämä luonnostaan ovat. Aina kansoista löytyy jotain vikaa, jotain ali-ihmisyyttä, jota Saksa katsoo olevansa velvoitettu ja oikeutettu korjaamaan väestönsiirroilla ja muilla teollisen mittakaavan operaatioilla. Aina siellä nousee uusi eliitti vanhan raunioille, joka päättää lähteä muokkaamaan koko Euroopan etnistä karttaa kulloisenkin sairaan ihanteensa mukaiseksi.

Jos Saksaa ja Saksan "vihreitä" ei nyt verrata natseihin, kun näiden yhtäläisyyksiä natseihin ei voi enää kukaan olla näkemättä, menettävät demokratian ja ihmisyyden puolustajat erään parhaista mahdollisuuksistaan torjua Saksan uhka. Saksan kansaa ja eliittiä on muistutettava yhtenään ja väsymättä siitä, että se, mitä eliitti juuri nyt tekee, muistuttaa enemmän natsismia kuin mikään muu nykyaikana. Eliitti täytyy pudottaa maan pinnalle utopioistaan, ja mikään ei tee sitä yhtä tehokkaasti kuin asiallinen ja osuva natsirinnastus. Jos Saksan hulluutta ja fanatismia ei nyt pysäytetä pian, ja jos sen annetaan toteuttaa haaveilemansa etninen jalostustyö, on Eurooppa jälleen verisissä konfliktissa ja raunioina. Tällöin vapaalle maailmalle ei enää jää muuta mahdollisuutta, kuin tuhota Saksa lopullisesti. Ehkä se raja on jo ylitetty. Ehkä Saksa on jo pettänyt sen tilaisuuden, minkä se vielä kerran sai maailmalta. Koskaan enää tämä monipäinen hirviö ei saa nousta uhkaamaan Euroopan vapautta ja turvallisuutta.

Saksa on ehkä pilkottava vastaavan kokoisiksi kaupunkivaltioiksi, joista se on aikanaan yhdistetty, ja näiden palasten yhdistyminen on kiellettävä jokaisen niistä perustuslailla. Utopistisen eliitin nousu on pysyvästi estettävä suoralla demokratialla. Väestönsiirtoihin syyllistyneitä on jahdattava vaikka maailman ääristä kuten muitakin natsirikollisia.
« Viimeksi muokattu: 14.02.2019, 14:15:48 kirjoittanut Pöllämystynyt »
Maailma ja kaikki sen kulttuurit on kuin maalauspaletti useine kauniine väreineen, joilla kaikilla on oma ainutlaatuinen sävynsä. Jos sekoitetaan ne kaikki, ei yhtään väriä jää jäljelle, eikä yhtäkään väriä voida enää erottaa aikaansaadusta sotkusta. -Mohammed Rasoel

akez

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 751
 • Liked: 20779
Poimin saksalaisyliopiston tiedotteesta tutkimuksessa tehdyt esitykset.

Lainaus
Yhteenveto suosituksista:

A. Kuntien rahoituksen vahvistaminen esteettömällä pääsyllä EU-rahastojen varoihin.

A.1 Olemassa olevien EU-rahastojen toiminta koordinoidaan paremmin. Kunnille voitaisiin toimittaa yhdellä hakemuksella koherentti toimenpidepaketti, joka rahoitettaisiin tarvittaessa eri rahastoista.
A.2 EU-projektien yhteisrahoitusta yksinkertaistettaisiin. Kunnat voisivat yhdistää EU-rahoja muiden, esim. Euroopan investointipankin, tukien kanssa. Näin tultaisiin paremmin vastaan kaupunkeja ja kuntia, joilla on vain vähän omia varoja.
A.3 Tukirahojen saamista helpotetaan. Kansalliset yhden-pisteen-kaupat (One-Stop Shops) tukevat kuntia hakemusten laatimisessa ja niiden käsittelyssä. Kontaktihenkilöt on selkeästi nimetty, määräaikojen päättymisestä tiedotetaan läpinäkyvästi. Näin myös pienemmät kunnat, joilla ei ole erityistä EU-asiantuntemusta voisivat hyötyä paremmin EU-rahoista.
A.4 Kunnat voisivat hakea EU:lta joustavaa pika-apua suoraa ohi kansallisvaltioiden, erityisesti turvapaikka-, maahanmuutto- ja integraatiorahastojen hätätila-avun muodossa.

B. Kuntien vaikutusvallan vahvistaminen

B.1 Kuntien vaikutusvallan vahvistamiseksi ja eri tasojen välisen koordinoinnin parantamiseksi tulee vahvistaa jo olemassa olevia kumppanuuksia. Ne tarjoavat jo nyt kunnille ja muille "partnereille" mahdollisuuksia vaikuttaa EU-rahastoissa. Toistaiseksi tätä ei ole kuitenkaan sovellettu joko ollenkaan tai vain riittämättömästi. Uusien standardien kehittäminen tulisi parantamaan tätä tilannetta.   
B.2 EU-komissio tulee huolehtimaan riitojenratkaisuelimen välityksellä kuntien ja kansallisten viranomaisten välisistä riitatapauksista koskien kansallisten maahanmuuttopoliittisten tukiohjelmien sääntöjä ja järjestämistä.

C. Kunnallisen uudelleensijoitusjärjestelmän käyttöönotto

C.1 Uusi kunnallinen uudelleensijoitusmekanismi suhtautuu vakavasti kuntien ja turvaa hakevien tarpeisiin. Tämän vuoksi esitetään parittamismenettelyä (Matching-Verfahren), joka takaa ihmisoikeusstandardien toteutumisen ja huomioi yksilölliset preferenssit. Näin edistetään paikallisia integraatioprosesseja ja vähennetään sekundäärimigraatiota.

Lihavoinnit mun.

Tuon suorituksen perusteella vapauttaisin nämä pamfletistit jo välittömästi paikkaamaan Saksan kiljuvaa työvoimapulaa, vaikkapa jo pelkästään kaikkien niiden noin 600.000 suomalaisen työttömän ja vajaatyöllistetyn puolesta.

Vaniljaihminen

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 643
 • Liked: 5196
 • 白右
Että oikein joku Beinbruch Hölle -säätiö. Joka saksalaisella ping-pong -logiikalla tasoittaa politiikan typeryydet kaikkien tasaisesti kärsittäviksi.

Ei, tyhmyydestä pitää rangaista, ei tasata sitä kaikkien vastuuksi. Sellainen sortaa viisaita, joita pitää palkita eikä rangaista.
- Rebel with a cause.

kivimies

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 658
 • Liked: 3427
Kuntia kiinnostaa "hädänalaisten" vastaanotto, varsinkin kun se mahdollistaa valtiolta (tai tässä tapauksessa EU:lta) saatujen tukirahojen kanavoinnin kuntaan. Suomen kunnat ovatkin kunnostautuneet tässä.

Tosin, tätä suunnitelmaa ei voida toteuttaa, ellei valtiot suostu ottamaan "hädänalaisia" vastaan.

Vaikka EU-rahat (jotka on alunperin saatu jäsenvaltioilta) olisivat tarpeeksi suuria kattaakseen vastaanoton, tulijoiden loppuelämän kustannukset silti jäisivät valtioiden maksettaviksi.

Miksi valtiot käyttäisivät tätä systeemiä sen sijaan, että ottaisivat taakkajaettavat maahan ilman sitä?

foobar

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 14 576
 • Liked: 17744
"Algoritmi" kuulostaa yhtä paljon ratkaisulta kuin että Napakympissä ei-niin-houkuttelevista Herra A:sta, B:stä ja C:stä jokaisesta loihdittaisiin ihanneaviomies tietokoneen avulla. Se nyt ei vaan tapahdu. Mutta avautuisihan tuossa loistava mahdollisuus käyttää määrättömästi veronmaksajien rahaa asian peittelyyn ja kaikkien mahdollisten osapuolten lahjomiseen!
"Avaruudessa kukaan ei voi kuulla moku-ulinaasi" - Rändöm

akez

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 751
 • Liked: 20779
Iltasanomien juttu tänään kertoo hyvin, missä viher-vasemmiston fokus on. Samassa köörissä pyörivä RKP voi tosin tarvita myös halpaa työvoimaa kasvihuoneisiin, tai vaihtoehtoisesti lisää suojatyöpaikkoja kannattajilleen matubisneksessä. Kertaakaan noille ei kuitenkaan ole tullut mieleen nyt ja aiemmin (ja iankaikkisesti?) suomalaisten ihmisoikeudet, hyvinvointi ja turvallisuus. Niistä ei mitään mainintaa koskaan.

Lainaus
Turvapaikkaa haetaan nyt jopa viidettä kertaa – eduskunta vääntää uusinta­hakemuksia rajoittavasta laki­esityksestä

Irakilaiset tekivät viime vuonna eniten uusintahakemuksia, 1 347 kappaletta.

(...)

Kokoomuksen eduskuntaryhmän puheenjohtaja Kalle Jokinen esitti Oulun seksuaalirikosvyyhdin jälkeisessä eduskuntaryhmien yhteistapaamisessa uusintahakemuksia rajoittavan lakiesityksen kiirehtimistä, mutta vasemmistoliitto ja vihreät vastustivat ajatusta.

Hallituksen esityksessä viitataan poliisin tilastoihin, joiden mukaan palautus keskeytyi uusintahakemuksen johdosta lokakuusta 2017 syyskuun loppuun 2018 ulottuvalla ajanjaksolla 47 kertaa.

Sdp:n, vasemmistoliiton ja Rkp:n kansanedustajat jättivät tiistaina vastalauseen asiaa koskevaan hallintovaliokunnan mietintöön, sillä he olivat huolissaan turvapaikanhakijoiden oikeusturvan toteutumisesta.

Matti Semi (vas) ja Anders Adlercreutz (r) mainitsivat vastalauseessaan, että viime vuonna 11,4 prosenttia uusintahakemuksista johti myönteiseen päätökseen.

Semin ja Adlercreutzin mukaan uusia turvapaikkapoliittisia tiukennuksia ei ole syytä tehdä, ennen kuin ”lukuisia aiempiakaan kiristyksiä on arvioitu”. Myös vihreiden huoli liittyy turvapaikanhakijoiden oikeusturvaan.
(...)

Lihavoinnit mun.

Uusintahakemuksen lisäksi voi päätöksestä valittaa ja jäädä edelleen pyörimään tänne, jotkut vuosikausiksi. Optioita matuilla riittää. Jos itse eivät lähde vapaaehtoisesti, niin saavat pääosin jäädä tänne.

Karmeaa noiden eräiden puolueiden täydellinen piittaamattomuus Suomen kansalaisten eduista. Äänestäjien on syytä painaa nämä hyvin mieleensä, sillä miksi äänestää sellaista puoluetta ja ehdokasta, joka täysin avoimesti ilmoittaa ajavansa ensisijaisesti ulkomaalaisten elintasohuijareiden ja muiden humpuukiveikkojen asiaa.

Tilanteen täydellisen hallinnan menettämistä kuvaa hyvin seuraava katkelma katoamaan päässeistä tapauksista. Ilman EU:ta ei olisi tätäkään pulmaa, eikä olisi myöskään nähty yhtään näistä viime vuosien aikana tehdyistä tuhotöistä, sillä kaikki tulijat olisi pysäytetty jo kaikilla valtiorajoilla. Samalla olisi into tulla Eurooppaan lopahtanut, kun mistään ei pääse minnekään.

Lainaus
Vuoden 2015 jälkeen vastaanottopalveluiden piiristä on kadonnut Poutasen [poliisihallitus] mukaan noin 7 000 henkilöä, joista yli 5 000 on tavattu muualla Euroopassa.

– Jäljelle jää alle 2 000 henkilöä, joiden olinpaikkaa emme tiedä. Joidenkin osalta nimi ja muut tiedot perustuvat heidän itse kertomaansa.

Niiden tulijoiden osuus, joiden identiteetti perustuu heidän omaan kertomaansa oli Saksassa vuoden 2018 ensimmäisen puolivuoden aikana 58%. Eli niiden "joidenkin" osuus oli yli puolet. Ehkä meillä on käynyt parempi matulykky? Tai piilotellaanko ja hämärretäänkö meillä ehkä näitä tosiasioita vain herkemmin, etteivät äänestäjät käsittäisi?

EDIT pientä tekstin korjailua
EDIT2 korjattu jälkimmäinen linkki

ikuturso

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 13 418
 • Liked: 17808
 • Easter Worshipper
Algoritmi sijoittaa Ahmedin ja tyttären Rautalammille. Mutta kun Imatralle ilmaiseen lukion kansainväliselle linjalle ilmainen kyyti vie tyttöä kaksi tuntia, Ahmed algoritmin vastaisesti muuttaa Espooseen.

Suomi on kuin pystyssä oleva astia täynnä öljyä tai jotain muuta korkeaviskositeettista nestettä. Sinne voi sijoittaa eri tiheyksisiä palleroita ympäri astiaa. Riippuen palleron tiheydestä ja tilavuudesta, nämä kuitenkin vähitellen painuvat astian pohjalle, eli pääkaupunkiseudulle.

Toinen esimerkki saksalaisten algoritmista on sellainen joululelu, jossa on leikkilunta pohjalla ja nestettä sisällä. Kun sitä vähän ravistelee ja kääntää ylösalaisin, niin satunnaisalgoritmi sijoittaa ne hiutaleet tasaisesti nesteeseen. Sitten sitä ihaillaan koko perheen kanssa, kun kuitenkin painovoima vetää ne hiutaleet lopulta taas astian pohjalle.

-i-
Kun joku lausuu sanat, "tässä ei ole mitään laitonta", on asia ilmeisesti moraalitonta. - J.Sakari Hankamäki -
Maailmassa on tällä hetkellä virhe, joka toivottavasti joskus korjaantuu. - Jussi Halla-aho -
Mihin maailma menisi, jos kaikki ne asiat olisivat kiellettyjä, joista joku pahoittaa mielensä? -Elina Bonelius-

Siener

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 622
 • Liked: 941
"No, kuffar, näin kun hövelillä tuulella olen, niin saat tällä kertaa itse valita, kummalla tavalla se teidän vääräuskoinen "algoritminne" hoidetaan pois sotkemasta jihadin etenemistä. Saat valita kahdesta: kaulan katkomiset tai joukkoraiskaukset."

Eino P. Keravalta

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 26 264
 • Liked: 7688
 • The Buddha of Kerava
Lainaus
Vihreitä lähellä oleva säätiö on antanut Saksassa toimeksiannon tutkimukselle, jonka tuloksena esitellään algoritmia maahantulijoiden jakamiseksi ympäri Eurooppaa.

Enää pitäisi tietää, miksi maahantulijoita pitäisi jakaa ympäri Eurooppaa tai ylipäänsä ottaa Eurooppaan.
HUOMIO. Ylläolevaa tekstiä ei voi ymmärtää ilman seuraavaa, siihen kuuluvaa lisäystä: Olen todellisuudessa päinvastaista mieltä ja koko kirjoitus on vain parodiaa, jonka tarkoituksena on tuoda esiin maahanmuuttokriittisen ajattelun onttous; monikulttuuri on rikkaus ja kaikki ihmiset samanarvoisia.

kriittinen_ajattelija

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 7 235
 • Liked: 6002
 • Punavihreäkriittinen
Kaikki Saksaan ja Ruotsiin vaan ja sitten muut maat voi katsoa vierestä menestystä tai tuhoa. Tälläinen yhteiskunnallinen koe.
Life is a series of natural and spontaneous changes. Don't resist them - that only creates sorrow. Let reality be reality. Let things flow naturally forward in whatever way they like.

ikuturso

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 13 418
 • Liked: 17808
 • Easter Worshipper
Ehdotan algoritmia:

1 IF TRUE
   THEN
       Brussels
GO TO 1

Sitten katsotaan mitä EU-viskaalit seuraavaksi tahtovat.

-i-
Kun joku lausuu sanat, "tässä ei ole mitään laitonta", on asia ilmeisesti moraalitonta. - J.Sakari Hankamäki -
Maailmassa on tällä hetkellä virhe, joka toivottavasti joskus korjaantuu. - Jussi Halla-aho -
Mihin maailma menisi, jos kaikki ne asiat olisivat kiellettyjä, joista joku pahoittaa mielensä? -Elina Bonelius-

Sator Arepo

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 426
 • Liked: 1324
 • raha tulee pistorasiasta
Tässä olisi oma ehdotukseni:

if (maanosa.equals("Eurooppa")) {
matuja = 0; }
Kansa on pettänyt hallituksen luottamuksen ja voisi sen voittaa takaisin vain kahta suuremmalla uurastuksella. Eikö olisi kaikille helpompaa, että hallitus hajoittaisi kansan ja valitsisi uuden?

akez

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 751
 • Liked: 20779
Ketjun aloitusjutun loppuosa onkin sitten jo aitoa merkelettä.

Lainaus
(…)
Merkel pitää kynsin ja hampain kiinni EU-ratkaisusta

Liittokansleri Angela Merkel on ottanut etäisyyttä CDU:n esityksiin kansallisesta toimintamallista pakolaisten ja maahanmuuttajien käännyttämiseksi Saksan rajoilta. Merkel sanoi keskiviikkona Berliinissä, että vuodesta 2015 lähtien on saavutettu paljon pakolaispolitiikan "ohjaamisen ja hallinnan" saralla. "Minulle tässä on aina kyse EU-ratkaisusta", jatkoi hän.

Merkel viittasi siihen, että Saksa on tehnyt vuoden 2018 puolivälistä lähtien sopimuksia Kreikan kaltaisten EU-maiden kanssa turvapaikanhakijoiden takaisinlähettämisestä Saksan rajoilta. "Tällaiset ratkaisut tulevat myös jatkossa olemaan minun ratkaisujani", sanoi CDU:n ex-puheenjohtaja. Uskon, että olemme vuonna 2015 suurenmoisesti hoitaneet erittäin vaativan humanitaarisen tilanteen", totesi hän keskustelusta, joka koskee mahdollisia virheitä, jotka tehtiin vuonna 2015, jolloin maahan saapui ennätysmäärä uusia pakolaisia ja maahanmuuttajia.

CDU:n maahanmuuton "työpajapuheita" koskevassa koostepaperissa pidetään kiinni siitä, että "viimeisenä toimenpiteenä" on myös Saksan rajoilla tapahtuvien tarkastuksien ja takaisin käännytysten oltava mahdollisia.

Uusi CDU-johtaja Annegret Kramp-Karrenbauer on puhunut "ultima ratiosta" (viimeinen keino), mutta hän on myös viitannut sopimuksiin EU-naapurivaltioiden kanssa. CDU ja CSU ovat vuodesta 2015 lähtien kiistelleet katkerasti kansallista toimintamallia tai EU-ratkaisua koskevasta kysymyksestä laittoman maahanmuuton patoamiseksi.

Lihavoinnit mun.

Kaikki kertoo Merkeleen vakuutteluista huolimatta kuitenkin siitä, että koko systeemi on kaaoksessa ja konkurssitilassa. Tähän on päädytty nimenomaan Merkelin ja EU-komission takia. On groteskia kuvitella, että nämä samat tahot kykenisivät nyt korjaamaan tilanteen, koska kaikkien viitteiden perusteella alkeellisinkin tahto puuttuu näiltä.

Mielenkiintoisia myös nuo Merkelin rehvastelemat bilateraaliset sopimukset. Yhtä haitarista kuin hänen aikoinaan tekemänsä toimimaton Turkki-sopimus, jonka nojalla juuri ketään ei saatu koskaan lähetettyä mistään takaisin (vaan - kts. sipilän erikoisilmasilta). Kreikasta ei nykyään edes tule enää juuri ketään Saksan rajoille, sillä Balkanin reitti on suljettu ja Merkel tyhjensi EU:n kanssa jo vuonna 2015 koko pajatson, sillä vuonna 2015 Kreikassa rekisteröityjen miljoonan matun määrä tipahti tuolloin hetkessä nykyiseen noin 60.000 henkeen.

Sakari

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 1 954
 • Liked: 3425
Jos tuo alkorytmi on vähän kuin tekoäly, niin tulee mieleen ne kokeilut tekoälystä keskustelemassa verkossa. Samalla logiikalla algoritmi parin päivän jälkeen ei olisi jakelemassa mamuja enää ympäri eurooppaa, vaan kaikki mamujunat puksuttaisi putket punaisena kohti Auswitziä.
Ooh lalaa...

Outo olio

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 262
 • Liked: 6386
 • Manner-Suomen Tasavalta
Muistaakseni kun Euroopan Rahaliittoa rakennettiin niin sakut ja jotkut muut halusivat papereihin pykälän että jos jäsenmaan budjettialijäämä ylittää X prosenttia maan bruttokansantuotteesta, jäsenmaalle lankeaa automaattisesti rangaistuksia. Ranskalaiset sitten vastustivat tätä ja tuskailivat jossakin kokouksessa että "tehän antaisitte vallan tietokoneelle!". Tämä on vähän sama juttu, ja viimeistään Ranskan vastustukseen tämäkin tulee kaatumaan. Ranskalaiset jostakin syystä haluavat aina neuvotella kaikissa tilanteissa.
Suvaitsevaisen ajattelun yhteenveto: Suomessa Suomen kansalaiset rikkovat Suomen lakeja. Myös muiden maiden kansalaisten on päästävä Suomeen rikkomaan Suomen lakeja. Tämä on ihmisoikeuskysymys.

Joku ostaa ässäarvan, toinen taas uhrivauvan. Kaikki erilaisia, kaikki samanarvoisia.

Can I have a safe space, too?

Tagit: