HOMMAN POLIITTINEN SIIPI > Muut puolueet ja poliittiset vaikuttajat

Vihreiden Iiris Suomela valehtelee päästöistä

<< < (48/57) > >>

AcastusKolya:
Nyt olisi mikroasteroidin paikka.

Golimar:
Voihan mätä  :silakka:

Suomen pitäisi julistaa #ilmastohätätila. Vihreät on esittänyt tätä jo pitkään, ja viime viikolla presidenttikin puhui YK:n yleiskokouksessa ilmastohätätilasta.#Ilmastokriisi on tämän vuosituhannen suurin turvallisuusuhka. On korkea aika todeta tämä ääneen & toimia sen mukaan.— Iiris Suomela (@iiris_suomela) September 29, 2021
--- Lainaus päättyy ---

https://twitter.com/iiris_suomela/status/1443282342219558917

Nuorille kasaantuu yhä enemmän paineita, mikä näkyy mielenterveysongelmien hälyttävänä kasvuna. Parempien palveluiden lisäksi tarvitaan ennaltaehkäisyä: vähemmän paineita, enemmän tukea, ohjausta ja mahdollisuuksia löytää oma polku elämässä. #nuoret https://t.co/wzVWiUSSOV— Iiris Suomela (@iiris_suomela) December 17, 2021
--- Lainaus päättyy ---

https://twitter.com/iiris_suomela/status/1471862285857697798

Pallopääkissa:
Kannattaisiko tämä nimetä uudelleen Iiris Suomela-ketjuksi, koska tähän voi laittaa kaikki Iiriksen aivopierut, kuten intersektionaaliset möläytykset?

Ketkä ahdistavat ja ahdistelevat miehiä näkemyksillään siitä, millaisia miesten täytyy olla, enemmän kuin nämä iirissuomelat? Eivät ketkään.https://t.co/MU4P9inn81— Matti Molari (@mattimolari) December 19, 2021
--- Lainaus päättyy ---

Petri_Petri:
Tuosta miehenmalli-sanan lisäosasta "malli". Lisämääritys vain hämmentää. Vihreät sanovat tuon tuovan jotain lisää, jotain enemmän, jotain parempaa.

Kulttuuri-sanaahan laajennettiin monikulttuuriksi. Kai siinä ajateltiin tuotavan jotain lisäarvoa. Kuitenkin sen jälkeen siirtymä on kohti äärimmäistä yksittäiskulttuuria. Kaadetaan patsaita ja kielletään vanhoja sarjakuvia sekä kirjoja.

Ahdistikohan Suomen ahdas kulttuurikäsitys ja sitä piti parantaa. Samalla tavalla kuin ahdistaa miesten ahtaat sukupuoliroolit.

Sananvapaus-sanassa minua on jollain tavalla ärsyttänyt "sanan"-sana. Eli vapaus sanaan lisätään sanan-sana. Kyllähän tuo täsmentää asiaa. Mutta sitä ei pitäisi käyttää joka muotoilussa, esim. kieltoon "noin ei saa sanoa" ei vastaus olisi  "tämä kuuluu sananvapauteeni" vaan "tämä kuuluu vapauteeni".

ikuturso:
ˆ ˆ Artikkelista... Mikä vittu on palopelastaja.

Palomiehen tiedän ja pelastusopiston, mutta kuka pelastaa paloja tai käy palopelastusopiston?

Palopelastaja my ass.

-i-

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta