HOMMAN POLIITTINEN SIIPI > Muut puolueet ja poliittiset vaikuttajat

Iiris Suomela (vihr) koontiketju

<< < (2/66) > >>

pienivalkeapupu:
Iiris "Jatkossa olen tarkempi!" Suomela. Potentiaalia seuraavaksi "puhun nyt niin totta kuin osaan" kellokkaaksi  ;D

alussaolisana:
Tuollaisella pahoittelulla ei ole mitään merkitystä kun ja jos koko poliittinen agenda ja maailmankuva lepää juuri tällaisessa disinformaatiossa.

ämpee:

--- Lainaus käyttäjältä: Julleht - 21.02.2019, 09:28:50 ---Virhehän tuo on, mutta tahallaan harhaan johtamisesta voi olla montaa mieltä kun korjasi jo aiemmin.

--- Lainaus päättyy ---

Hieman niin kuin vastuullisen median uutiset, joissa suuri otsikko perutaan pienillä kirjaimilla jossain viimeisen kappaleen tienoilla.
Samanlaista korjaamista.

zxcvb:
Hei, olen vihreä poliitikko ja vastustan ilmastonmuutosta. Mutta en niin paljon, että omista lomailuistani ja lentelyistäni olisin valmis tinkimään. Päinvastoin, ainakin kerran kvartaalissa on pakko päästä johonkin muualle.

Jordaniassa turistikohteissa mukavan väljää
https://instagram.com/p/Bkx3s9HnKf3?hl=en

Lontoossa
https://instagram.com/p/BlLeKH7H6R2?hl=en

Utrechtissa
https://instagram.com/p/BikYp-oHCqz?hl=en

Pariisissa
https://instagram.com/p/Bg4K2nkHbzd?hl=en

Bellerofon:
Tiedostavien cityvihreiden on päästävä ainakin 4 kertaa vuodessa avartamaan maailmankuvaa. Nämä "hyväntekijät" jaksavat piinata pihtiputaan perttiä autoilusta vuodesta toiseen. Tosiasiallisesti nämä hipsterit kuormittavat helposti enemmän kuin paljon vähemmällä toimeentuleva pertti. Pertti syö perunaa ja jauhelihaa ja kalaa. Hipsteri syö kummia lentoruokia ympäri maailmaa ja parantaa maailmaa istuen kuppilassa vatkaten kiukuspäissään harvinaista teetään.
 Vaikka teennäisesti muoti ei kiinnosta niin uusin omppupuhelin ja Mac on oltava ja ne on uusittava tietysti parin vuoden välein. Pertin pentiumi on päällä pari kertaa viikossa kun laskut maksetaan... Omalla rahalla.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta