Kirjoittaja Aihe: Ilmastouskonto, väärät profeetat ja tapaus Greta Thunberg  (Luettu 832788 kertaa)

akez

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 11 116
 • Liked: 40285
Saksalaislehden mielipidekirjoituksessa puhutaan ilmiöstä, jossa moni taho on mukana kampanjajoukoissa. Meno vaikuttaa varsin alpakalta. Mittasuhteet menneet ilmeisen överiksi tuossa. Manipuloinnilta eivät säästy edes lapset. Jutusta lyhennelty toissijaisia kohtia.

Lainaus
"Ilmasto-Greta"

Varo vääriä profeettoja


Junge Freiheit 24.2.2019 juttu saksaksi

Greta Thunbergin, 16, puhe Katowicen Ilmasto-konferenssissa oli lavastus mediaa varten. "Ilmasto-Gretana" tunnettu koululainen piti puhetta lähes tyhjille tuoliriveille. Samaan aikaan kameroiden kuvakulmat loivat TV- ja Youtube-katsojille mielikuvaa, että paikalla oli jännittyneenä kuunteleva yleisö.

Sisällöllisesti tuo puhe oli juuri niin banaalia ja PR-orientoitunutta kuin saattoi ennalta aavistella: Lettipäinen tyttö Ruotsista, sekoitus Peppi Pitkätossua ja autistista teinityttöä, antoi tulla - ura-ajattelun ja päämäärärationalismin turmelemattoman sydämen kyllyydestä - harrasta maailmanparannuspaatosta. Sama tapahtui myös hänen esiintyessään tämän vuoden tammikuussa Davosin maailman talouskonferenssissa.

Elokuusta 2018 lähtien Tukholmassa perjantaisin pidettävillä koululakoillaan ilmastonlämpenemistä vastaan protestoivasta "Ilmasto-Gretasta" on tullut "FridaysForFuture"-koululakkojen esikuva. Lakoissa on kyse mieltään osoittavista, kiljuvista, pomppivista, plakaatteja heiluttavista koulupinnareista. Tulevat Vihreiden äänestäjät tekevät itseään tykö.

Nuoret valtatekijänä

Kuten tiedetään, niin Greta ei ole yksin. Vanhemmat, teemaan kytkeytyvät ei-valtiolliset järjestöt ja säätiöt ovat liimautuneet häneen. Lapsi- ja nuorisotähtiin liittyy tavallisesti taloudellisia intressejä, mutta tässä on kyse myös politiikasta. Itäblokin maiden puoluepäivillä esiintyi aina univormuihin pukeutuneita keskenkasvuisia, jotka palavissa puheissaan kiittivät kommunistisia puolueita lapsien hyvinvointia ajavien hankkeiden vuoksi.

Sitten he päätyivät takaisin kulisseihin, sillä yksilöinä heiltä ei kysytty mitään. Stalinismin kukoistuskautena tästä ilmeni kuitenkin karmeita poikkeuksia. Neuvostoliitossa kunnioitettiin "sankaripioneerina" Pavel Morosovia, 12, joka nuoremman veljensä Fjodorin, 9, kanssa antoi ilmi useita kyläläisiä ja puolet perheestään Neuvostoliiton vihollisina, ja toimitti heidät siten lahtipenkkiin.

Myös Greta on jo valtatekijä. Belgian Flanderin ympäristöministeri Joke Schauvliege, joutui eroamaan kritisoituaan koululaismielenosoitusta. Hän oli sanonut julkisessa puheessa: "Voin vakuuttaa teille, että en näe haamuja, vaan tässä on kyse enemmästä kuin pelkistä spontaaneista solidaarisuusmielenosoituksista ilmaston puolesta." Hän jätti virkansa sanoen, että hänen lausuntonsa oli virhe, "mutta hän ei valehdellut".

Gretan kritisointi on pyhäinhäväistys

Gretaa pidetään jo auktoriteettina. Yksikään TV-asema tai lehti ei halunnut jättää uutisoimatta hänen Saksan hiilikompromissia koskevaa kritiikkiään. Media välitti lukijoilleen myös Gretan vaateen, että rikkaiden maiden on vuosittain vähennettävä päästöjään 15 prosentilla. Epäselvää on vielä, että josko hän tuomitsee myös Nordstream-projektin. Kun CDU:n pääsihteeri Paul Ziemiak esitti Twitterissä lievää kritiikkiä: "Jopas ... ei sanaakaan työpaikoista, huoltovarmuudesta, kustannuksista. Vain pelkkää ideologiaa", täydennettynä lempeällä päivittelyllä: "Voi Greta parkaa", niin hän synnytti sillä someraivon. Eräs Vihreiden poliitikko nimitteli häntä "epäkristilliseksi". Greta-kritiikki on pyhäinhäväistystä!

"Ilmastokriisi on vihdoinkin löytänyt puolestapuhujansa", riemuitsi Süddeutsche Zeitung. Lehden ylistys paljastaa tahattomasti Greta-Jugendin kieroutuneen logiikan. Artikkelin kirjoittaja myöntää, että ilmastomuutos ei ole "varmuudella ennustettavissa", ja laskelmat antavat vain abstrakteja tuloksia. Tämän johdosta suurin osa ihmisistä pystyy sulkemaan silmänsä uhkakuvilta ja piiloutumaan verukkeiden taakse.

"Tässä mielessä ilmastokriisi on myös narratiivikriisi." Asperger-syndroomasta, eräästä autismin variantista, kärsivän Gretan pakoreitti on suljettu. Heidän aivonsa on "johdotettu" toisella tavalla, jonka johdosta he pystyvät kaiken muun poissulkevaan asioihin keskittymiseen. Siksi he kokevat ilmastomuutoksen "eksistentiaalisena uhkana, mitä se onkin". He eivät tarvitse mitään valistavaa narratiivia sitä varten.

Liukuminen fanatismiin

Kyse ei kuitenkaan ole pelkästään ilmastomuutoksesta sellaisenaan, sillä sitä on esiintynyt aina, jo ennen kuin ihmistä olikaan. Kyse ei ole myöskään enää ympäristönsuojelusta ja siitä, että resursseja käytettäisiin säästeliäämmin. Kiistan aiheena on se, että onko maapallon lämpeneminen todellakin ihmisen toimien aiheuttamaa. Toinen aiheeseen liittyvä kiistakysymys koskee sitä, että osoittavatko ehdotetut tai toimeenpannut toimenpiteet ylipäätänsä saaneen mitään tulosta aikaan, ja ovatko nämä missään järkevässä kustannus-hyöty -suhteessa. Mitä vaikutusta voi Saksan hiilestä luopumisella olla, kun Kiina ja Intia rakentavat samaan aikaan joka vuosi kymmenittäin uusia hiilivoimalaitoksia?

Aspergerin taudin yleisiin oireisiin kuuluu kohonnut älyllinen kyky rajatulla alueella. "Erakkolahjoihin" liittyy kykenemättömyys kommunikointiin ja muiden vastakkaisten näkökulmien ymmärtämiseen. Kun Spiegel-online kysyi Gretalta voiko hän hyväksyä sen, että muilla ihmisillä on toisenlaisia näkemyksiä ilmastosta, niin hän vastasi: "Kuuntelen heitä. Tässä on kuitenkin kyse mustavalkoisesta asiasta: Joko ihmissivilisaatiomme jatkuu - tai sitten ei. Ei ole olemassa mitään harmaita alueita, kun kyse on eloonjäämisestämme." Häntä kritisoivat tekevät hänet murheelliseksi. Tällaiset lausunnot antavat aavistaa, kuinka autismi, jota ulkomaailma vahvistaa ja lietsoo, voi johtaa fanatismiin.

Kaiken päätteeksi edes Greta ei kykene toimittamaan sitä, missä koko tiedemieskunta on epäonnistunut: Antamaan lopullista todistetta ilmastomuutoksen ihmisistä johtuvasta syystä. Süddeutsche Zeitung panostaa kuitenkin Gretan erikoisen aivojen toimintatavan nojalla siihen, mitä ei ole tieteellisesti todistettu. Greta Thunbergille annetaan samanlainen funktio, mikä esiajalla oli yhteiskunnissa viisailla naisilla, oraakeleilla, Pythioilla, Sibylloilla ja sokeilla näkijöillä.

Ilmasto maallisena uskontona

Sosiologi Max Weber kuvaa profeetaksi sellaista henkilöä, joka "julistaa saavansa voiman missioonsa uskonnollisesta opista tai jumalan käskystä". Samalla hänessä on "yhteiskunnallis-eettisen opettajan" piirteitä. Hän haluaa muut ihmiset mukaan "luomaan eettistä järjestystä". Profeetat eivät ole siten vain kutsumuksen kohteita, vaan he ovat itse jumalallisen välittäjiä. Tunnusmerkkeihin kuuluu myös yllätyksellisyys, jolla he ilmestyvät kuin tyhjästä - kuten Greta Katowicessä. Tämä kaikki sopii hyvin ilmastokysymykseen maallisena uskontona, johon liittyy syyllisyys, omantunnontuskat, katumus ja sovitus, sekä mahdollisuus anteeksiantoon. Erityisesti Saksassa tämä on lohduttava täydennys Holocaust-uskontoon, jossa ei ole mitään mahdollisuutta sovitukseen ja anteeksiantoon
(...)

Tabula rasa

Kyse on kuitenkin nyt politiikasta. "Globaalin lämpenemisen rajoittaminen vaatii nopeita, laajamittaisia ja ennennäkemättömiä muutoksia kaikilla yhteiskunnan alueilla." Näin sanotaan uusimmassa IPCC-raportissa. Globalistieliitti vaatii valtiot syrjäyttävää yleistä täysvaltakirjaa itselleen. Tällaisen hankkeen toteuttamiseen tarvitaan aktivisteja ja apureita, sekä tarpeen vaatiessa myös uusia Morosoveja.

Venäjän historian tuntija Orlando Figes kirjoittaa Morosov-ilmiöstä, että sillä oli esikuvallista vaikutusta ennen kaikkea orpolapsiin, jotka eivät tunteneet normaalia perhe-elämään ja ihmisten keskinäisiä suhteita. Nykyisin pyritään raivaamaan pois tieltä perinteisiä rakenteita: Perhe, kansakunta, sukupuoli, rajat. Tämä synnyttää tabula rasa -ilmiötä, jossa prosessissa vihreät nuorisopoliitikot voidaan rinnastaa punakhmereihin.

Greta-kultti saattaa olla jo pian ohi, tai hänet korvataan jollakin uudella. Sen taustalla piilevä läntisen maailman kollektiivipsyykeen häiriö pysyy kuitenkin edelleen hyvin tarttuvana ja vaarallisena.

Lihavoinnit mun.

EDIT typo
« Viimeksi muokattu: 25.02.2019, 21:22:09 kirjoittanut akez »
Euroopan kattava saksalaistutkimus: He suvaitsevat vain omaa suvaitsevaisuuttaan. Vasemmistolaiset ja vihreät ovat erityisen suvaitsemattomia toisin ajattelevia kohtaan, toisin kuin konservatiivit.

akez

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 11 116
 • Liked: 40285
Täällä toimituspropagandisti hehkuttaa paikallislehdessä näin. Groteskia.

Lainaus
Näkökulma: Greta Thunberg saattaa olla parasta, mitä ilmastokeskustelulle on tapahtunut

Greta Thunbergin kautta kanavoituu nuorten huoli ilmastonmuutoksesta.


Keski-Uusimaa 20.2.1019 juttu, maksumuurin takana tosin

16-vuotiaasta Greta Thunbergista on nopeasti tullut yksi tämän hetken tunnetuimmista ruotsalaisista, ainakin jos nuorilta kysytään. Thunbergin kautta kanavoituu huoli ilmastonmuutoksesta. Saksassa ja Belgiassa kymmenettuhannet nuoret marssivat Thunbergin innoittamina ilmaston puolesta ja sitä vastaan, miten hitaasti aikuiset päättäjät asiaan reagoivat.

Suomessa yhtä isoja protesteja ei ole nähty, mutta Thunbergin esimerkki tunnetaan. Tuoreimman nuorisobarometrin mukaan ilmastonmuutoksesta oli melko tai erittäin huolissaan noin 70 prosenttia 15–29-vuotiaista nuorista.

Thunberg aloitti protestointinsa elokuussa ennen Ruotsin vaaleja ja osoittaa edelleen mieltään joka perjantai Tukholmassa valtiopäivätalon edessä. Suomessa tukilakkoja Thunbergille on järjestetty perjantaisin muun muassa eduskuntatalon edessä.

– Olen liian nuori toimimaan. On absurdia, että lasten täytyy tehdä tällaista, Thunberg sanoi vastikään Ylen haastattelussa.

Nuorten ilmastolakot ovat tällä hetkellä kiinnostavinta kansalaistoimintaa, sillä niistä voi syntyä oikea kansanliike. Ilmastoinnostusta on nähtävissä kaikkialla. Kun Uutissuomalainen kysyi 20 suurimman kaupungin ilmastotavoitteita, ei vastauksia tarvinnut kahta kertaa pyydellä. Vastauksista heijastui innostus ja usko siihen, että ilmastonmuutoksen pysäyttämiseksi voidaan tehdä jotain.
(...)

Lihavoinnit mun.
Euroopan kattava saksalaistutkimus: He suvaitsevat vain omaa suvaitsevaisuuttaan. Vasemmistolaiset ja vihreät ovat erityisen suvaitsemattomia toisin ajattelevia kohtaan, toisin kuin konservatiivit.

akez

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 11 116
 • Liked: 40285
Aiheeseen liittyvä juttu toisesta ketjusta.

Svenska Dagbladet kiinnittää huomiota Greta Thunbergiin liittyviin bisneksiin - kaksi kuukautta sen jälkeen kun ne paljastettiin

Samnhällsnytt 11.2.2019 juttu ruotsiksi

Jo joulukuussa kiinnitettiin huomiota siihen, että Greta Thunbergin ympärillä vallitseva mediahysteria on PR-ekspertti Ingmar Rentzhogin johtama vaikuttamisoperaatio. Rentzhogilla taas on kytkentöjä useisiin propagandaorganisaatioihin. Nyt kaksi kuukautta myöhemmin Svenska Dagbladet päätti kiinnittää huomiota näihin bisneksiin. Ilmasto-Gretan isä kiistää, että perheellä olisi ollut tietoa Gretan roolista Rentzhogin yhtiössä. Sunnuntaina Rentzhog tunnusti, että hän oli hyväksikäyttänyt alaikäistä Gretaa finanssiprojektissaan.

Kuten Samhällsnytt on kertonut jo aiemmin, niin Greta Thunbergiin liittyvän vaikuttamisoperaation takana on PR-asiantuntija ja ilmastoaktivisti Ingmar Rentzhog yhdessä "We Don't Have Time" -yhtiön kanssa. Rentzhog perusti yrityksen vuonna 2017 tarkoituksenaan luoda maailman ensimmäinen ilmastokysymykselle omistautunut ihmisyhteisö. Vuosi sen jälkeen 20. elokuuta silloin 15 v. Greta aloitti koululakkonsa ilmaston puolesta valtiopäivätalon ulkopuolella.

Samana päivänä, jolloin Gretan ilmastokampanja käynnistettiin sattui juuri tämä Rentzhog aivan sattumalta kulkemaan "tuntemattoman" tytön ohi ja päätti ottaa tytöstä useita valokuvia. Seuraavaksi hän valitsi niistä kolme kuvaa, jotka selkeästi välittävät ilmasto-Gretan sanomaa ja mukana oli myös tunteikas kirjoitus, jonka tarkoitus oli vangita lukijan huomio ensisilmäyksellä. Läpikotaisin suunniteltu viesti julkaistiin sitten Facebookissa ja Instagramissa.
(...)

Ilmastonmuutos, ekologinen ja hiilijalanjälki (yhdistetty)
Euroopan kattava saksalaistutkimus: He suvaitsevat vain omaa suvaitsevaisuuttaan. Vasemmistolaiset ja vihreät ovat erityisen suvaitsemattomia toisin ajattelevia kohtaan, toisin kuin konservatiivit.

Tabula Rasa

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 25 017
 • Liked: 18842
 • Kuka jos en minä
Montakohan omenapuhelinta, ulkomaanmatkaa, lomapäivää tai ylipäänsä mitään mitä arvostavat nämä ovat valmiita tinkimään sen ilmastonmuutoksen takia? Nimittäin nollakulutus eli kuoleminen pois olisi se ilmaston puolesta paras teko, ja jos ei näillä ilmastoprofeetoilla ole siihen munaa niin ainakin asuminen mahdollisimman ahtaasti, kuluttaen mahdollisimman vähän edellämainittujen lisäksi täysin sähkötön ja minimikaloreilla joka helevetin päivä. Eikä mitään niin ilmastoa tuhlaavaa kuten internet, kotoa poistuminen jne voisi edes harkita jos olisi vakavasti tuota mieltä.

Nykyinen ilmastofanatismi joka lapsiin on ajettu, on tekopyhyyden huipentuma, kun eniten tuhlaavat lentelevät ulkomaanmatkoilla muka ilmastokokoontumisissa vieden niiltä jotka vähiten kuluttavat pois sen vähänkin.
Hedelmistään puu tunnetaan.

''UPMn Kyselytutkimuksessa 40 prosenttia ei sisäistänyt sitäkään että puu on vessapaperin ja pahvin raaka-aine.''

Ajattelija2008

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 651
 • Liked: 12544
Tuolla Kylänraitin Ilmastonmuutos-ketjussa olen miettinyt asian yhteyttä uskontoon. Alarmistit sivuuttavat faktat ja järkipuheen, mikä on yksi uskonnon tunnusmerkki. Hiilijalanjälki on syntitaakka, Greta Thunberg on pyhimys ja ilmastoskeptikko on kerettiläinen.

Kyllä me tässä olemme tekemisissä uskonnon kanssa. Tieteen sisällä kyse on rahan huijaamisen ja uskonnon yhdistelmästä. Alarmistisista tutkijoista osa varmaankin uskoo omia väitteitään, mutta mukana on aina myös rahallisen hyödyn tavoittelu tietoisesti tai tiedostamatta.

Näitä tieteen sisäisiä uskontoja on tullut ja mennyt: marxilaisuus, psykoanalyysi, happosateet jne. Ilmastouskonto kuolee pois aikanaan, kun mitään ilmastokatastrofia ei tule.

Emo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 38 013
 • Liked: 50340
Nuorisolle on yhdentekevää, millä syyllä koulusta lintsaavat. Syyksi käy ihan hyvin vaikkapa ilmastonmuutos, ja itse esimerkiksi lintsasin ilman mitään erityistä syytä, päätin vaan tehdä jotain muuta.


ApuaHommmaan

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 970
 • Liked: 5313
 • Aavikolla roskiksessa
Näitä tieteen sisäisiä uskontoja on tullut ja mennyt: marxilaisuus, psykoanalyysi, happosateet jne. Ilmastouskonto kuolee pois aikanaan, kun mitään ilmastokatastrofia ei tule.

Ei kuole vaan muuttaa muotoaan. Tuskinpa tämän kusetuksen ajajat edes märissä päiväunissaan uskovat, että se menisi läpi.

Tarkoitus on vallan muualla. Eli kun tämän varjolla saadaan luotua globaalia päätöksentekokoneistoa, jotka ylläripylläri ovat suuren rahan sanelussa, saadaan vihdoin luoduksi stabiili tila rikkaimmille. Eli he eivät voi hävitä, koska globaali päätöksentekokoneisto muuttelee sääntöjä koko ajan heidän mielihalujensa mukaisesti. Eikä yttätyksiä voi tulla, koska jos joku pieni paikka pulikoisikin niin mitä väliä ja jos osoittautuu muuten hankalaksi tai kilpailukykyiseksi sen voi pommittaa matalaksi.

Tuo saadaan alulla ilmastohömpällä. Sitten esirippu vedetään sen edestä alas, mutta rakenteet jäävät ja ne kasvavat nopeasti.

Sama juttu kuin mm. sormenjälkien passissa olemisen kanssa. Ensin esitetään että ajettaisiin jotain ihan muuta ja seuraavaksi onkin pystyssä täysimittainen stasi.

Supernuiva

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 7 771
 • Liked: 8030
^Ei mene kauaa, niin ihmiset alkavat maksaa hiilidioksidin vähentämisestä jopa vapaaehtoista lisämaksua. Siis ainakin ne, joilla on niin paljon ylimääräistä rahaa, että he siihen pystyvät.

Kuulin luottamuksella, että eräs suuri firma jo suunnittelee "tyhjästä nyhtämistä" ilmastotekojen rahastusaikeiden pohjustamisella.

Lypsettäville asiakkaille ilmoitetaan, että kun ostat X:n, niin ilmaston hiilidioksidipäästöt vähenevät Y:n joten sinun kannattaa ostaa X vaikka se on kalliimpi kuin Z, joka ei vähennä hiilidioksidipäästöjä.

Tuota kohti ollaan menossa.


Brandis

 • Vieras
Saksalaislehden mielipidekirjoituksessa puhutaan ilmiöstä, jossa moni taho on mukana kampanjajoukoissa [..] Manipuloinnilta eivät säästy edes lapset

Tulevana perjantaina järjestetään kouluissa maailmanlaajuinen ilmastolakko.

ylekioski, YLE, TS.
Lainaus
Mikä on sun ilmastotekosi? Onko lakkoilu oikea tapa vaikuttaa? Vai aiotko osallistua maaliskuussa maailmanlaajuiseen koululakkoon?
🔸
Maaliskuun 15. päivä järjestetään maailmanlaajuinen ilmastolakko. Koululaisten lakon ajatuksena on se, että opiskelu on turhaa, mikäli aikuiset jatkavat maailman tuhoamista kieltäytymällä vahvan ilmastopolitiikan tekemisestä. Korkeakouluopiskelijat taas järjestävät oman ilmastolakon 5. huhtikuuta.
🔸
Kaikki alkoi viime syksynä, kun ruotsalainen Greta Thunberg aloitti viikoittaisen koululakon. 15-vuotias aktivisti tuskastui päättäjien saamattomuuteen ilmaston lämpenemisen hidastamisessa.

e: lisätty lähteitä.
« Viimeksi muokattu: 13.03.2019, 17:53:03 kirjoittanut Brandis »

Roope

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 40 061
 • Liked: 131942
Lainaus
16-vuotias ruotsalainen koulutyttö Greta Thunberg on ehdolla Nobelin rauhanpalkinnon saajaksi
...
–  Olemme panneet Gretan ehdolle, koska ilmastonmuutos voi olla yksi suurimmista syistä sotiin ja konflikteihin. Liikkeellä, jonka Greta on saanut aikaiseksi, on erittäin suuri vaikutus rauhaan, sanoi Övstegård.

Thunberg aloitti elokuussa Ruotsin valiopäivätalon edessä mielenosoituksen ilmaston puolesta. Sen jälkeen hänestä on tullut maailmanlaajuinen julkkis, joka on muun muassa ollut uutiskanava CNN:n tähtikirjeenvaihtajan Christiane Amanpourin vieraana ja puhunut ilmaston puolesta Davosin talousseminaarissa.
MTV 14.3.2019
Mediaseuranta - Maahanmuuttoaiheiset uutiset, tiedotteet ja tutkimukset

qwerty

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 12 569
 • Liked: 15518
Vs: Ilmastouskonto, väärät profeetat ja tapaus Greta Thunberg
« Vastaus #10 : 14.03.2019, 11:17:25 »
YLE vaalikone: Li Andersson
Poliittinen esikuva: Greta Thunberg ;D :roll:
"Healthy free speech is when someone says something you don't like" - Elon Musk 04/2022

Emo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 38 013
 • Liked: 50340
Vs: Ilmastouskonto, väärät profeetat ja tapaus Greta Thunberg
« Vastaus #11 : 14.03.2019, 11:19:05 »
Nykyajalle tyypllistä on, että mistä hyvänsä turhuudesta ja sivuseikasta hypetetään vaikka nobelinrauhanpalkittu mulattipresidentti tai ilmastotenava.  Kunhan ilmiö ajaa agendaa, se nostetaan kultturimarxilaisen valemedian toimesta uutiseksi ja ilmiöksi, ilmiö paisutetaan globaaliksi pelastukseksi ja siinä se on!!

akez

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 11 116
 • Liked: 40285
HS:n juttu tänään.

Lainaus
Ilmaston puolesta kampanjoiva 16-vuotias Greta Thunberg ehdolla Nobelin rauhanpalkinnon saajaksi

Palkinnon ehdottajat sanovat ilmastouhan voivan olla yksi suurimmista sotiin ja konflikteihin johtava syy.


Ruotsalainen 16-vuotias Greta Thunberg on asetettu ehdolle Nobelin rauhanpalkinnon saajaksi, kertoo uutistoimisto AFP.

...
Nobelin rauhanpalkintoa Thunbergille ehdottavat norjalaiset sosialistisen vasemmistopuolueen kansanedustajat Freddy André Øvstegård, Mona Fagerås ja Lars Haltbrekken.

https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000006034277.html

... ja juuri kun luin erään pitkän saksalaisen artikkelin siitä, miten suurin maailmansodan uhka piilee Tyynellämerellä Kiinan ja USA:n välisissä suhteissa.  :facepalm:
« Viimeksi muokattu: 14.03.2019, 22:08:58 kirjoittanut akez »
Euroopan kattava saksalaistutkimus: He suvaitsevat vain omaa suvaitsevaisuuttaan. Vasemmistolaiset ja vihreät ovat erityisen suvaitsemattomia toisin ajattelevia kohtaan, toisin kuin konservatiivit.

Jorma Teräsrautela

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 786
 • Liked: 3899
Vs: Ilmastouskonto, väärät profeetat ja tapaus Greta Thunberg
« Vastaus #13 : 14.03.2019, 12:22:18 »
Myös Stalin oli Nobelin rauhanpalkintoehdokkaana. Monet tahot saa tehdä näitä ehdokasasetteluja, ei ole niin iso juttu.

akez

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 11 116
 • Liked: 40285
Vs: Ilmastouskonto, väärät profeetat ja tapaus Greta Thunberg
« Vastaus #14 : 14.03.2019, 12:49:12 »
Myös Stalin oli Nobelin rauhanpalkintoehdokkaana. Monet tahot saa tehdä näitä ehdokasasetteluja, ei ole niin iso juttu.

Mahdettiinko siitä uutisoida kovin näyttävästi täällä? Itäblokissa tuo tietenkin saattoi olla päivän "lööppijuttu".
Euroopan kattava saksalaistutkimus: He suvaitsevat vain omaa suvaitsevaisuuttaan. Vasemmistolaiset ja vihreät ovat erityisen suvaitsemattomia toisin ajattelevia kohtaan, toisin kuin konservatiivit.

guest15036

 • Vieras
Vs: Ilmastouskonto, väärät profeetat ja tapaus Greta Thunberg
« Vastaus #15 : 14.03.2019, 12:50:06 »
https://www.helsinginuutiset.fi/artikkeli/752945-sadat-professorit-ja-tutkijat-kannustavat-kaikkia-suomalaisia-ilmastolakkoiluun

Lainaus
Sadat professorit ja tutkijat kannustavat kaikkia suomalaisia ilmastolakkoiluun – Lukiolaisten johtaja: ”Toteuttaa opintosuunnitelmaa”

Suomen Lukiolaisten Liitto, SLL, pitää nuorten ilmastolakkoilua hyvänä ja kannustaa siihen. Opiskelijat ja koululaiset saavat ilmastolakkoiluun myös arvovaltaista tukea, sillä yli 1 200 akateemisen tutkimusyhteisön jäsentä on allekirjoittanut heille tukikirjeen.

SLL:n puheenjohtaja Roosa Pajunen toteaa, että opiskelijoilla ei ole varsinaista lakko-oikeutta, mutta ilmastolakkoon osallistuminen toteuttaa kuitenkin opetussuunnitelmaa.

– Tavoitteenahan on, että lukio antaa eväitä aktiiviseen kansalaisuuteen ja kestävään elämäntapaan, Pajunen perustelee.

SLL toivoo, että asiasta käydään hyvää ja rakentavaa keskustelua lukioissa tällä viikolla.

– Meillä on käsissämme mahdollisuus hyvin konkreettisella tavalla tukea nuorten toimia myönteisen muutoksen puolesta. Monille tämä voi olla ensimmäinen kokemus kansalaisvaikuttamisesta. Toivon lukioilta joustavuutta niin, että ilmastolakko voidaan katsoa hyväksytyksi syyksi poissaololle, Pajunen toteaa tiedotteessa.

Yliopistojen ja korkeakoulujen edustajien tukikirjeessä todetaan, että tieteellinen näyttö ilmastonmuutoksesta ja ihmisen osuudesta siihen on selvää ja kiistämätöntä.

– Jos emme toimi pian ja päättäväisesti, valtavat luonnontuhot ja jopa sivilisaatiomme romahdus siintävät horisontissa.

Siksi he tarjoavat täyden tukensa koululaisille, opiskelijoille ja kaikille ihmisille, jotka lakkoilevat vaatiakseen maailman hallituksia toimimaan tulevaisuutemme puolesta.

(...)

Rauno Murju

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 779
 • Liked: 1610
Vs: Ilmastouskonto, väärät profeetat ja tapaus Greta Thunberg
« Vastaus #16 : 14.03.2019, 12:54:16 »
^ Uskonnollinen tiede on näemmä valtaamassa alaa.

Alapo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 893
 • Liked: 1881
Vs: Ilmastouskonto, väärät profeetat ja tapaus Greta Thunberg
« Vastaus #17 : 14.03.2019, 13:13:34 »
Kuinkahan moni koululainen menee silloin ilmastolakkoon, kun pitää viedä citymaasturilla jalkapalloharkkoihin, hevostallille yms.harrastuksiin? Saati jos muu perhe vaikka lähtee ulkomaanmatkalle, tuskin kukaan kieltäytyy lähtemästä thaimaahan muun perheen seuraksi. Voi olla harvassa.

Jepulis

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 3 354
 • Liked: 9597
Vs: Ilmastouskonto, väärät profeetat ja tapaus Greta Thunberg
« Vastaus #18 : 14.03.2019, 13:33:38 »
Juuri oli radiossa jonkun koulun opettajaa haastattelussa ja pinnaus annetaan tästä syystä "anteeksi". Enkä ihmettele jos osallistujilla vaikka matikan numero nousee, osaavathan he laskea 1+1 = 2, eli ilmastomielenosoittamalla miellyttää jo pienestä pitäen oikeamielistä väkeä.

"On hienoa, että koululaiset näin ilmaisevat mielipiteensä".

Kysymys vaan kuuluu, että saisiko koululaiset saman kannustuksen koulupinnailuun jos ilmaisisivat mielipiteensä vaikkapa siitä näkökulmasta, että haittamaahanmuuton nousevien kustannusten takia on jouduttu tekemään koulutusleikkauksia ja haittaryhmien maahanmuutto haittaa samalla jokaikisen koulutusasteen työtä. Sen lisäksi nuoriso altistetaan mm. raiskauksille kun kouluihin otetaan väärennetyillä passeilla varustettuja 40v. partalapsia nuorison sekaan.

Jälkimmäinen ei taitaisikaan olla enää kovin kypsä oma mielipide vaan sitä pidettäisiin ulkoa masinoituna poliittislähtöisenä agitointina kulttuurivallankumouksen malliin.
Vihapuhe on parempi kuin lässytetty valhe.

AcastusKolya

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 082
 • Liked: 2243
Vs: Ilmastouskonto, väärät profeetat ja tapaus Greta Thunberg
« Vastaus #19 : 14.03.2019, 13:35:12 »
Stalinia rauhanpalkinnon saajaksi ehdotti muuten norjalainen...
Pesunkestävä militaristivaskisti.

akez

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 11 116
 • Liked: 40285
Saksan vihreät ovat havainneet profeetan ilmaantumisen. Njet Lenin, njet Marx, eikä edes Mohammed tällä kertaa, vaan itse ilmasto-Kreetta.

Lainaus
Ilmastopolitiikka

Göring-Eckardt vertaa Greta Thunbergia profeettaan


Junge Freiheit 19.3.2019 juttu saksaksi

Duisburg. Vihreiden Bundestag-ryhmän puheenjohtaja Katrin Göring-Eckardt on verrannut ruotsalaista ilmastonsuojelija Greta Thunbergia profeettaan. "Munulle tulee Gretasta mieleen Raamatun profeetallisen Aamoksen kirjan kohta: 'He vihaavat sitä, joka portissa oikeutta puoltaa, ja totuuden puhuja on heille kauhistus'. Näin hän sanoi Duisburgin evankelisen kirkkopiirin portaalin mukaan paikkakunnan Salvatorkirchessä saarnansa aikana.

Profeetat eivät katsoneet kovin pitkälle tulevaisuuteen, vaan he seurasivat tarkemmin nykyhetkeä, painotti poliitikko viitaten koululaisen lausuntoihin. Thunberg on varoittanut yhä uudelleen ilmastomuutoksen seurauksista ja hänestä on tullut "Fridays for Future" -mielenosoitusten symboli.

Kolehti menee "Fridays for Future" -mielenosoitukselle

Ilmastomuutoksen pääaiheuttajana Läntisellä maailmalla on ratkaiseva vastuu ilmastopolitiikan muutoksen tekemisessä, sanoi Göring-Eckhardt, joka toimi vuosina 2009-2013 Evankelisen kirkon presidenttinä. Viher-poliitikko kampanjoi saarnassaan myös ilmastopakolaisten hyväksymisen puolesta. Hän sanoi tilaisuuden kolehdin menevän Duisburgin "Fridays for Futuren" paikallisryhmälle.

Samaan aikaan koulumielenosoitusten Berliinin organisaatio ilmoitti, että Thunberg tulee vierailemaan pääkaupungin "Fridays for Future" -mielenosoituksessa 29. maaliskuuta. Hänen esiintymistään Hampurissa oli maaliskuun alussa seuraamassa suuri joukko median edustajia.

Lihavoinnit mun.

Vihreät siis pelastavat ilmaston tuomalla ilmastopakolaiset (kohta 4 ziljoonaa) tänne. Tämä pelittää taatusti. Kyllä vihreät nämä asiat osaavat.

EDIT typo
« Viimeksi muokattu: 23.03.2019, 14:21:52 kirjoittanut akez »
Euroopan kattava saksalaistutkimus: He suvaitsevat vain omaa suvaitsevaisuuttaan. Vasemmistolaiset ja vihreät ovat erityisen suvaitsemattomia toisin ajattelevia kohtaan, toisin kuin konservatiivit.

Larva

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 962
 • Liked: 7660
 • The Phosphorescent
Vs: Ilmastouskonto, väärät profeetat ja tapaus Greta Thunberg
« Vastaus #21 : 23.03.2019, 15:00:33 »
Kukahan ilmastoskeptikko haastaisi tuon Gretan rehelliseen väittelyyn, jossa katsottaisiin, kumpi tietää ilmastosta ja sen luonnollisista sykleistä enemmän? Mitkä ovat Gretan argumentit, tietääkö hän mistä puhuu?
There are far worse things awaiting man than death.
Bram Stoker

Roope

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 40 061
 • Liked: 131942
Vs: Ilmastouskonto, väärät profeetat ja tapaus Greta Thunberg
« Vastaus #22 : 23.03.2019, 15:49:55 »
Kukahan ilmastoskeptikko haastaisi tuon Gretan rehelliseen väittelyyn, jossa katsottaisiin, kumpi tietää ilmastosta ja sen luonnollisista sykleistä enemmän? Mitkä ovat Gretan argumentit, tietääkö hän mistä puhuu?

Jujuhan on juuri siinä, että Greta on vihreiden profeetta, koska vammaisen pikkutytön julistusten haastaminen ne kumoavilla asia-argumenteilla on vihapuhetta. Greta on koskematon.
Mediaseuranta - Maahanmuuttoaiheiset uutiset, tiedotteet ja tutkimukset

ikuturso

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 26 204
 • Liked: 63590
 • Kekkosen re-inkarnaatio
Vs: Ilmastouskonto, väärät profeetat ja tapaus Greta Thunberg
« Vastaus #23 : 24.03.2019, 10:09:37 »
Entäs jos Gretan ilmastopolitikointi vain kiihdyttää vastakkainasettelua ja aikaansaa sisällissodan?

No, on ne Obamat ja muutkin nobelistit saaneet ne palkintonsa sotimalla kriisialueilla.

Sota on rauhaa / vapaus on orjuutta / tietämättömyys on voimaa...

-i-
Kun joku lausuu sanat, "tässä ei ole mitään laitonta", on asia ilmeisesti moraalitonta. - J.Sakari Hankamäki -
Maailmassa on tällä hetkellä virhe, joka toivottavasti joskus korjaantuu. - Jussi Halla-aho -
Mihin maailma menisi, jos kaikki ne asiat olisivat kiellettyjä, joista joku pahoittaa mielensä? -Elina Bonelius-

akez

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 11 116
 • Liked: 40285
Vs: Ilmastouskonto, väärät profeetat ja tapaus Greta Thunberg
« Vastaus #24 : 06.04.2019, 14:19:23 »
Saksassa FDP-puolueen johtaja Christian Lindner on esittänyt kreettavastaisia näkemyksiä ja joutunut puolustuskannalle.

Lainaus
Saksa Lindner ilmastomielenosoituksista

"Minusta on käsittämätöntä, että koululintsarit julistetaan pyhimyksiksi"

Christian Lindner on tiukentanut ilmaston puolesta perjantaisin pidettäviä koululakkoja koskevaa kritiikkiään.
- Hänestä on "käsittämätöntä, että eräät poliitikot tekevät koululintsareista pyhimyksiä", sanoi Lindner.
- Samalla hän puolusti Greta Thunbergiin liittyviä puheitaan, ilmastonsuojelu on asia, joka on syytä jättää ammatti-ihmisten hoidettavaksi
.


Die Welt 6.4.2019 juttu saksaksi

FDP-johtaja Christian Lindner on tiukentanut ilmaston puolesta perjantaisin pidettäviä koululakkoja koskevaa kritiikkiään. "On ongelma, että nämä mielenosoitukset tapahtuvat kouluajalla", totesi Lindner Funke Mediengruppen lehdille. "On käsittämätöntä, että eräät poliitikot julistavat koululintsarit pyhimyksiksi" - tässä on kyse pohjimmiltaan sääntöjen rikkomisesta, painotti Lindner.

Työntekijätkään eivät saa osoittaa työaikana mieltään, sanoi FDP-johtaja. Lakkoja ei voida käyttää yleisten poliittisten tavoitteiden saavuttamiseksi, vaan ne ovat palkka- ja työsuhdekiistoja varten.

Samalla hän puolusti närkästystä herättäneitä Greta Thunbergiin liittyä puheita, joiden mukaan ilmastonsuojelu on ammattilaisten hoidettava asia. "Eräät kilpailevat poliitikot yrittivät vain väännellä sanojani", sanoi Lindner. Hän ei tarkoittanut puheillaan itseään tai muita poliitikkoja, vaan insinöörejä ja teknikkoja. Hän ajaa Pariisin ilmastosopimuksen tavoitteiden parasta mahdollista teknistä toteuttamista. 
(…)

Loppujutussa Lindner kritisoi lisäksi liittohallituksen ohjenuoria ilmastotavoitteiden saavuttamiseksi. Hallituksen puuhat ovat "irvikuva suunnitelmataloudesta". Lindner vastustaa erityisesti liikenteelle ja maataloudelle asetettuja tavoitteita, sillä kukaan ei voi tietää ennalta mikä teknologinen kvanttiloikka voi onnistua jossakin ja milloin.

Sosiaalidemokraattien nuorisososialistien, jusojen (Jungsozialisten), johtaja Kevin Kühnert näkee, että Fridays for Future -liikkeestä voi vielä kehittyä suuri poliittinen voimatekijä. Kühnert ennakoi EU-parlamenttivaalissa 26.5. nimenomaan nuorison kasvavaa osallistumista ja mobilisaatiota. "Juuri nuorisolle Euroopassa on kyse kaikesta ... tuleeko pro-eurooppalaisista vahvempia vai nationalisteista".

Väistämättä näiden teemojen ja sattumusten pohjalta syntyy ilmeinen paralleeli Kiinan kulttuurivallankumouksen suhteen. Wikipedia:

Lainaus
Kulttuurivallankumous

Suuri proletaarinen kulttuurivallankumous (kiin. 无产阶级文化大革命, Wúchǎn jiējí wénhuà dà gémìng, usein vain kiin. 文化大革命, wénhuà dà gémìng, ”suuri kulttuurivallankumous”, tai kiin. 文革, wéngé, ”kulttuurivallankumous”) oli Kiinan kansantasavallassa tulkinnasta riippuen vuosien 1966–1969 tai vuosien 1966–1976 välinen ajanjakso, joka käsitti valtataistelua kommunistisen puolueen sisällä, muuttui laajamittaiseksi sosiaaliseksi, poliittiseksi ja taloudelliseksi väkivallaksi ja kaaokseksi, joka ulottui suureen osaan Kiinan yhteiskunnasta ja vei lopulta koko maan sisällissodan partaalle. Virallisesti kulttuurivallankumous oli kampanja, jonka tarkoitus oli vapauttaa Kiina ”liberaalista porvaristosta” ja jatkaa vallankumouksellista luokkataistelua. Se on kuitenkin laajalti nähty keinoksi saada puolue takaisin Mao Zedongin hallintaan katastrofaalisen suuren harppauksen jälkeen, jossa Mao oli menettänyt valtaa kilpailijoilleen Liu Shaoqille ja Deng Xiaopinglle. Mao käytti kulttuurivallankumouksessa työkalunaan kansalaisten omaehtoista osallistumista ja varsinkin Kiinan koulutettua nuorisoa, joka kannustettiin muodostamaan niin sanottuja punakaarteja ja hyökkäämään kaikkia vastavallankumouksellisiksi julistettuja henkilöitä ja ilmiöitä vastaan.
 
Vuosien 1966–1969 väkivaltaisuuksissa sai surmansa satojatuhansia kiinalaisia. Perinteisen arvion mukaan kuolleita oli 400 000, mutta myöhemmissä tutkimuksissa on esitetty arvioita väliltä 900 000 – 1,8 miljoonaa. Vammautuneita oli vähintään yhtä paljon kuin kuolleita. Lisäksi ainakin 36 miljoonaa ihmistä joutui poliittisen vainon kohteeksi. Suurin osa kuolonuhreista syntyi kulttuurivallankumouksen myöhäisvaiheessa vuodesta 1968 alkaen, kun armeija palautti kuria maahan.
Euroopan kattava saksalaistutkimus: He suvaitsevat vain omaa suvaitsevaisuuttaan. Vasemmistolaiset ja vihreät ovat erityisen suvaitsemattomia toisin ajattelevia kohtaan, toisin kuin konservatiivit.

akez

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 11 116
 • Liked: 40285
Vs: Ilmastouskonto, väärät profeetat ja tapaus Greta Thunberg
« Vastaus #25 : 08.04.2019, 16:24:46 »
Saksassa sekoilut jatkuvat. Die Welt tänään:

Lainaus
"Fridays for Future" esittää vaatimuksia poliitikoille

"Fridays for Future" -liikkeen edustajat ovat esittäneet konkreettisia vaatimuksia saksalaisille poliitikoille.
- Vaateina ovat hiilestä luopuminen vuoteen 2030 mennessä, sekä myös täysimääräinen siirtyminen uusiutuvaan energiaan vuoteen 2035 mennessä.
- Koululaisille tärkein kysymys on Pariisin ilmastosopimuksen ilmaston lämpenemiselle asetettu 1,5 asteen tavoite
.


(...)
"Aikuiset ovat aiheuttaneet tämän ongelman, eivätkä he tee mitään ratkaistakseen sen", selitti Linus Steinmetz. Tämän takia nuorison on aika tehdä vaatimuksia poliitikoille. "Liikkeemme on kasvanut käsittämättömän suureksi", sanoi hän viitaten "Fridays for Future" -mielenosoituksiin. Heidän vaatimuslistansa löytyy netistä.

Lakot tulevat jatkumaan

Paperi ei sisällä toimenpiteitä, pelkästään tavoitteita, sanoo Steinmetz. Sopivimpien tapojen löytäminen on nyt poliitikkojen tehtävä, tiiviissä yhteistyössä tiedemiesten kanssa. Steinmetz ilmoitti myös, että koululaisten lakot tulevat jatkumaan kunnes ollaan vakuuttuneita, että ollaan todella pyrkimässä Pariisin ilmastosopimuksen tavoitteisiin.

Etenkin koululaiset, mutta myös opiskelijat ja oppisopimuksessa olevat ovat lakkoilleet koko Saksassa joka perjantai paremman ilmastonsuojelun puolesta. Liike laati omien puheidensa mukaan viime viikolla vaatimuksensa poliitikoille eksperttien ja tiedemiesten kanssa konsultoiden.
(...)
 
Jutussa kerrotaan vielä, että koululaisten vaatimuksiin kuuluu myös fossiilisten polttoainetukien lopettaminen vuoden 2019 loppuun mennessä. Lisäksi vuoteen 2035 mennessä tulee Saksan CO2 päästöjen olla nettona nolla prosenttia ja energian 100% uusiutuvaa. Lisäksi vielä vuoden 2019 loppuun mennessä liikkeen mielestä jo neljännes nykyisestä hiilivoimakapasiteetista on ajettava alas ja suljettava. He vaativat lisäksi kasvihuonepäästöille veroa, jonka suuruus on 180 euroa/tonni.

---

Aikoinaan minun nuoruudessani tuon ongelman ratkaisu oli hyvin helppoa: Ensin tuli Koivuniemen herra ja sitten karisivat kaikki typeryydet kummasti mielestä.

No, jos vakavasti puhutaan, niin on selvää, että tuota masinoivat aikuiset tahoilta, jotka pystyy melkeinpä jo ennalta arvaamaan. Heidän osaltaan lapsilla politikoinnista ja näiden ahdistuksilla ratsastamisesta on tultava loppu. On tutkittava täysimääräisesti ketkä masinoivat noita hankkeita ja rahoittavat niitä. Sen jälkeen nämä vastaamaan teoistaan. Maon ei ole syytä antaa hillua täällä nuorisopunakaartinsa takapiruna.

Vaikka kaikki saksalaiset kumoaisivat huomenna myrkkypikarin kitaansa, niin maailma ei silti notkahtaisi siitä mihinkään suuntaan, joten paras lopettaa Saksassakin nuo hölmöilyt. Maailmanlopunkin piti tulla juuri näiden tiedemiesten mukaan jo viime vuosikymmenellä. Ei ole syytä päästää näitä enää rattiin, kun eivät havaitse edes väestöräjähdyksen ja kehitysmaista peräisin olevan massamuuton vaikutusta asiassa.   
Euroopan kattava saksalaistutkimus: He suvaitsevat vain omaa suvaitsevaisuuttaan. Vasemmistolaiset ja vihreät ovat erityisen suvaitsemattomia toisin ajattelevia kohtaan, toisin kuin konservatiivit.

Larva

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 962
 • Liked: 7660
 • The Phosphorescent
Vs: Ilmastouskonto, väärät profeetat ja tapaus Greta Thunberg
« Vastaus #26 : 08.04.2019, 17:08:20 »
Siis Fridays For Future? Lyhennettynä FFF?
Toisin sanoen, 666.

Tuli vaan mieleen.
There are far worse things awaiting man than death.
Bram Stoker

Lasse

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 10 564
 • Liked: 15479
 • Mostly peaceful
Vs: Ilmastouskonto, väärät profeetat ja tapaus Greta Thunberg
« Vastaus #27 : 08.04.2019, 17:34:56 »
THE MANUFACTURING OF GRETA THUNBERG – FOR CONSENT: THE HOUSE IS ON FIRE! & THE 100 TRILLION DOLLAR RESCUE
http://www.wrongkindofgreen.org/2019/02/03/the-manufacturing-of-greta-thunberg-for-consent-the-house-is-on-fire-the-90-trillion-dollar-rescue/
Lainaus
The Manufacturing of Greta Thunberg – for Consent has been written in six acts. [ACT I • ACT II • ACT III • ACT IV • ACT V • ACT VI] [Addenda: I]

In ACT I, I disclosed that Greta Thunberg, the current child prodigy and face of the youth movement to combat climate change, served as special youth advisor and trustee to the burgeoning mainstream tech start-up, “We Don’t Have Time”. I then explored the ambitions behind the tech company We Don’t Have Time.

In ACT II, I illustrated how today’s youth are the sacrificial lambs for the ruling elite. Also in this act I introduced the board members and advisors to “We Don’t Have Time.” I explored the leadership in the nascent We Don’t Have Time and the partnerships between the well established corporate environmental entities: Al Gore’s Climate Reality Project, 350.org, Avaaz, Global Utmaning (Global Challenge), the World Bank, and the World Economic Forum (WEF).

In ACT III, I deconstructed how Al Gore and the Planet’s most powerful capitalists are behind today’s manufactured youth movements and why. I explored the We Don’t Have Time/Thunberg connections to Our Revolution, the Sanders Institute, This Is Zero Hour, the Sunrise Movement and the Green New Deal. I also touched upon Thunberg’s famous family. In particular, Thunberg’s celebrity mother, Malena Ernman (WWF Environmental Hero of the Year 2017), and her August 2018 book launch. I then explored the generous media attention afforded to Thunberg in both May and April of 2018 by SvD, one of Sweden’s largest newspapers.

In ACT IV, I examine the current campaign, now unfolding, in “leading the public into emergency mode”. More importantly, I summarize who and what this mode is to serve.

In ACT V, I take a closer look at the Green New Deal. I explore Data for Progress and the targeting of female youth as a key “femographic”. I connect the primary architect and authors of the “Green New Deal” data to the World Resources Institute. From there, I walk you through the interlocking Business & Sustainable Development Commission and the New Climate Economy – a project of the World Resources Institute. I disclose the common thread between these groups and the assignment of money to nature, represented by the Natural Capital Coalition and the non-profit industrial complex as an entity. Finally, I reveal how this has culminated in the implementation of payments for ecosystem services (the financialization and privatization of nature, global in scale) which is “expected to be adopted during the fifteenth meeting in Beijing in 2020.”

In the final act, ACT VI [Crescendo], I wrap up the series by divulging that the very foundations which have financed the climate “movement” over the past decade are the same foundations now partnered with the Climate Finance Partnership looking to unlock 100 trillion dollars from pension funds. I reveal the identities of individuals and groups at the helm of this interlocking matrix, controlling both the medium and the message. I take a step back in time to briefly demonstrate the ten years of strategic social engineering that have brought us to this very precipice. I look at the relationship between WWF, Stockholm Institute and World Resources Institute as key instruments in the creation of the financialization of nature. I also take a look at what the first public campaigns for the financialization of nature (“natural capital”) that are slowly being brought into the public realm by WWF. I reflect upon how mainstream NGOs are attempting to safeguard their influence and further manipulate the populace by going underground through Extinction Rebellion groups being organized in the US and across the world.

With the smoke now cleared, the weak and essentially non-existent demands reminiscent of the 2009 TckTckTck “demands” can now be fully understood.

Some of these topics, in addition to others, will be released and discussed in further detail as addenda built on the large volume of research. This includes stepping through the looking glass, with an exploration of what the real “Green New Deal” under the Forth Industrial Revolution will look like. Also forthcoming is a look at the power of celebrity – and how it has become a key tool for both capital and conformity.
Lainaus käyttäjältä: Joutselkä
minun mielestäni suomalaisia ovat kaikki Suomen kansalaiset asuinpaikasta ja äidinkielestä riippumatta.

Oldschoolguy

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 120
 • Liked: 416
 • Ruutupaitamies
Vs: Ilmastouskonto, väärät profeetat ja tapaus Greta Thunberg
« Vastaus #28 : 25.04.2019, 22:49:18 »
Kyllä kai tämä on taas niin silkkaa ilmastouskontoa, että kuuluu varsinaisen ilmastonmuutoskeskustelun sijaan mieluummin tähän ketjuun?


Ilmastopapisto haluaa pelotella lapsemme uuden ajan helvetin tulillaan entistäkin perusteellisemmin:

https://yle.fi/uutiset/3-10752653
Lainaus
Kouluihin tulossa uudenlaista ilmasto-opetusta – "Pari maantiedon tuntia ysiluokalla ei riitä"

OAJ:n ja Opinkirjon ilmastokoulu alkaa syksyllä muutamista kouluista, mutta tarkoitus on laajentua koko maahan.

Koulutus ja kasvatus 25.4.2019 klo 07:30


On yhteiskuntaopin tunti vihtiläisellä Otalammen koululla. Opettaja Heli-Maija Heikkinen pyytää oppilaita kirjoittamaan taululle asioita, jotka pelottavat.

Useampikin oppilas kirjoittaa ilmastonmuutos.

Nuorten huoli ilmastonmuutoksesta on kasvanut voimakkaasti viimeisen kymmenen vuoden aikana myös nuorisobarometrin tutkimusten mukaan, ja tämä näkyy kaduilla ilmastolakkoilevina nuorina.

Siksi Suomen kouluihin ollaan suunnittelemassa uudenlaista opetusta ilmastonmuutoksesta.

(...)

"Ilmastonmuutoksesta pitäisi puhua kaikissa oppiaineissa"

Enemmän opetusta ilmastonmuutoksesta ja kaikesta siihen liittyvästä toivovat myös Vihdin Otalammen koulun yhdeksäsluokkalaiset, jotka ovat olleet mukana suunnittelemassa ilmastokouluhanketta.

– Ilmastonmuutoksesta pitäisi opettaa aikaisemmin kuin vasta ysiluokalla yksi kappale maantiedossa. Sen pitäisi olla kaikessa kiinni, sanoo Hilla Nuolioja.

Kouluissa on oppilaiden mukaan eräänlainen elefantti olohuoneessa -tyyppinen tilanne, jossa kaikki tietävät, että ilmastonmuutos on yhä vahvemmin läsnä, mutta siitä ei kuitenkaan paljon puhuta.

– Eri oppiaineissa pitäisi puhua enemmän ilmastonmuutoksesta. Se on kuitenkin niin iso asia, että tuntuu hassulta, jos se suljetaan pois, ettei siitä voi puhua, sanoo Milla Jalas.

– Moni haluaisi tietää, mistä ilmastonmuutoksessa oikeasti on kyse ja missä mennään, sanoo Viivi Rimpiläinen.

(...)

Opetusalan Ammattijärjestö OAJ:n mukaan ilmasto-opetusta on syytä yhdenmukaistaa.

Täytyy tehdä oikeanlaista, myönteistä asennemuokkausta. Puhe ilmastokysymyksistä ei ole mitään ilmastovouhotusta, vaan tärkeä asia. Lasten ja nuorten oman tahdonmuodostuksen rakentamiseksi on tärkeää, että koulut ovat aktiivisesti siinä mukana, sanoo OAJ:n puheenjohtaja Olli Luukkainen.

(...)
(Alleviivaukset minun)

Eli jos joskus tulee mieleen, että mitä ne siellä koulussa nykyään opettaa. Siis yhteiskunnan yleisen paskastanisoitumisen ihanuuden ja väistämättömyyden lisäksi.


Peltipaita

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 355
 • Liked: 11429
 • Politiikan tutkija ja taidekriitikko
Vs: Ilmastouskonto, väärät profeetat ja tapaus Greta Thunberg
« Vastaus #29 : 25.04.2019, 23:05:31 »
Lainaus
Opetusalan Ammattijärjestö OAJ:n mukaan ilmasto-opetusta on syytä yhdenmukaistaa.

– Täytyy tehdä oikeanlaista, myönteistä asennemuokkausta.

Kummallista että opettajien edunvalvontajärjestö huseeraa alueella joka ei sille kuulu. Ajatella jos vaikka leipurit ottaisivat huolekseen leikkikenttälaitteiden turvallisuuden parantamisen.
« Viimeksi muokattu: 25.04.2019, 23:54:51 kirjoittanut Peltipaita »
"Kumiluodit ovat hyväksyttävyyden rajoilla"  sanoi Matti Vanhanen, kun Kataloniassa haluttiin saada mielipide selville äänestämällä.