Kirjoittaja Aihe: Ilmastouskonto, väärät profeetat ja tapaus Greta Thunberg  (Luettu 315042 kertaa)

Roope

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 33 935
 • Liked: 78624
Vs: Ilmastouskonto, väärät profeetat ja tapaus Greta Thunberg
« Vastaus #1830 : 09.01.2020, 19:39:42 »
Lainaus
Andersson: ”Halla-Ahon flirttailu ilmasto- ja tiedevastaisuuden kanssa on huolestuttavaa”

 Maailman palaessa toivoisin, että tällaisen tietoisen harhaanjohtamisen ajat olisivat jo ohi, toteaa Li Andersson.

Vasemmistoliiton puheenjohtaja, ministeri Li Andersson toteaa Facebookissa, että Australian surullisen luonnonkatastrofin toivoisi herättelevän ihmisiä ympäri maailman ratkaisemaan ilmastokriisiä.

Mutta miten asiaan reagoidaan oikeisto-oppositiossa, hän kysyy ja viittaa Perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-Ahon syytöksiin sisäministeri Maria Ohisalon vääristelystä, kun tämä kommentoi ilmastotoimien tarpeellisuutta Australian metsäpalon yhteydessä.

Halla-aho toteaa, että metsäpalot eivät johdu ilmastonmuutoksesta ja sotkee keskusteluun suomalaisen metsänkäytön. Tällaisen tietoisen harhaanjohtamisen aikojen pitäisi olla Anderssonin mukaan ohi.

– On päivänselvää, että luonnonkatastrofit ovat aina monen tekijän summia, mutta samalla tavalla on myös selvää, että lämpenevä ilmasto tekee katastrofeista tuhoisampia ja useammin toistuvia.

 Halla-Ahon flirttailu ilmasto- ja tiedevastaisuuden kanssa on todella huolestuttavaa, kun ottaa huomioon, että kyseessä on opposition suurimman puolueen puheenjohtaja.

Andersson korostaa, että aikaa ilmastonmuutoksen ratkaisemiseksi on vain vähän. Siksi harhaanjohtamisen sijaan maailma tarvitsee vastuullista ja oikeudenmukaista ilmastopolitiikkaa, jolla päästöt saadaan nopeaan laskuun.
...
Kansan Uutiset 9.1.2020

Maailma ei pala kuin puheenjohtaja Li Anderssonin fantasioissa.

Andersson yrittää hyökkäyksellään peitellä, että Ohisalo ei suinkaan tasapainottanut luonnonkatastrofien olevan aina monen tekijän summia vaan antoi kirjoituksellaan yksioikoisesti ymmärtää, että Australian metsäpalot johtuvat nimenomaan ilmastonmuutoksesta, eikä muulla kuin ilmastopolitiikalla ole siksi merkitystä. Ohisalo vieläpä kehtasi käyttää Australian tulipaloja hallituksen asettaman ääriradikaalin hiilineutraalisuustavoitteen puolustamiseen, vaikka sillä ei tulisi olemaan mitään mitattavaa vaikutusta ilmastonmuutoksen etenemiseen. Kun Halla-aho kyseenalaistaa Ohisalon, tiede on hänen puolellaan, ei Ohisalon.

Andersson syyttää omassa kirjoituksessaan Halla-ahoa "tietoisesta harhaanjohtamisesta", mutta ei yritäkään kumota Halla-ahon kirjoituksen argumentteja vaan tuomitsee Ohisalon harhaanjohtavien ilmastonmuutosväitteiden haastamisen moraalisesti vääräksi.

Edit: Twitteristä
Lainaus
Li Andersson

Eräs puoluejohtaja väitti tänään, että Australian metsäpaloilla ei ole mitään tekemistä ilmastonmuutoksen kanssa. Vaikka palot ovat monen tekijän summa, on yhtä lailla selvää, että ilmaston lämpeneminen tekee katastrofeista tuhoisampia ja useammin toistuvia.

Halla-ahon argumentteihin tarttumisen sijaan Andersson kyhää olkiukon. Halla-aho ei sanonut, että Australian metsäpaloilla ei ole mitään tekemistä ilmastonmuutoksen kanssa vaan että palot eivät johdu ilmastonmuutoksesta, kuten Ohisalo antoi ymmärtää.
« Viimeksi muokattu: 09.01.2020, 19:55:49 kirjoittanut Roope »
Mediaseuranta - Maahanmuuttoaiheiset uutiset, tiedotteet ja tutkimukset

Ajattelija2008

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 7 693
 • Liked: 9682
Vs: Ilmastouskonto, väärät profeetat ja tapaus Greta Thunberg
« Vastaus #1831 : 09.01.2020, 19:57:25 »
Panu Halme on Jyväskylän yliopistossa "metsien monimuotoisuuden" tutkija.

Lueskelin taannoin metsien luonnollisesta palokierrosta Siperiassa, jossa on kuiva mannerilmasto. Kierto on karkeasti yhtä nopeaa kuin Suomessa oli, ennen kuin metsäpalot Suomessa alettiin sammuttaa. Kanadassa tuskin palokierto on sen nopeampi kuin Siperiassa.

Panu Halme siis valehtelee vastauksessaan Jussi Halla-aholle. Kanadassa on metsäpaloja paljon Suomea enemmän sen takia, että niitä ei sammuteta. Tutkijataustaisen Panu Halmeen täytyy tietää valehtelevansa.

ämpee

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 15 233
 • Liked: 19105
Vs: Ilmastouskonto, väärät profeetat ja tapaus Greta Thunberg
« Vastaus #1832 : 09.01.2020, 20:05:56 »
Filosofian tohtori Roy Spencer on tullut pohdinnoissaan siihen tulokseen ettei ilmastonmuutos ole syypää Australin pusikkopalojen pahenemiseen.
Are Australia Bushfires Worsening from Human-Caused Climate Change?

Itseasiassa talvella 1974-75 tilanne oli näin:

Lainaus käyttäjältä: Roy Spencer
As can be seen, by far the largest area burned occurred during 1974-75, at over 100 million hectares (close to 15% of the total area of Australia). Curiously, though, according to Australia Bureau of Meteorology (BOM) data, the 1974-75 bushfires occurred during a year with above-average precipitation and below-average temperature. This is opposite to the narrative that major bushfires are a feature of just excessively hot and dry years.

Hän tuossa viittaa artikkelissa esitettyyn kuvaajaan, josta selviää, että talvella 1974-75 Australiassa paloi "puskaa" 15% verran koko mantereen pinta-alasta, ja samaisena talvena oli tavanomaista kosteampaa ja kylmempää.

Artikkelissa lisäksi todetaan, että Australiassa tavallisina vuosina on aina kuumaa ja kuivaa, joten siinäkään asiassa ei ole mitään kummallista.
Tälle vuodelle vain sattui tavallista kuumempaa ja sen johdosta tavallista kuivempaa.
Australian ja Kalifornian luonto on kummassakin paikassa sellainen, että varsin monet kasvit tarvitsevat maastopaloja lisääntymiseensä, tulen kuumuus "kypsyttää" siemenet valmiiksi kasvuun seuraavan sateen tullessa.

Linkin artikkelista lisää ihmistekoisen ilmastonmuutoksen, median, ja jopa tutkijoiden lyttäämistä.
« Viimeksi muokattu: 10.01.2020, 00:22:25 kirjoittanut ämpee »
Jäseneltä Hohtava Mamma: "Logiikka ei ole koskaan ollut suvakkien vahvin laji. Eivät he muuten olisi suvakkeja."

SuperSaatana

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 473
 • Liked: 601
Vs: Ilmastouskonto, väärät profeetat ja tapaus Greta Thunberg
« Vastaus #1833 : 09.01.2020, 20:41:38 »
"Tieteen puolesta!"

Tirsk!! Vihervasemmistoreppanat marssivat jälleen kerran suoraan PS:n ansaan, kun maalaavat itsejään nurkkaan noilla kannanotoillaan.

Nämä ihan samat ihmiset, jotka nyt sydän verillä vannovat kiven kovaan tutkimusten, tilastojen ja tieteen nimeen ovat aikaisemmin kääntäneet selkänsä aivan totaalisesti kaikelle sellaiselle tutkitulle tiedolle tai tilastoille, joka on a. heille epämiellyttävää eikä b. sovi ideologiaan. 

Nyt he kuitenkin kaikki kuorossa esittävät olevansa jotain tiedeuskovaisia, kun sillä pääsee mätkimään persuja? Ei jumalauta.

Halla-aho vetää kohta taas kerran koko pelleporukan kölin ali, yli ja ympäri, watch and see.

Lalli IsoTalo

 • "Hallituksenkaataja"
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 34 977
 • Liked: 45527
 • Kyllä tästä vielä selvitään, kaikesta huolimatta!
Vs: Ilmastouskonto, väärät profeetat ja tapaus Greta Thunberg
« Vastaus #1834 : 09.01.2020, 20:46:58 »
Tämä saattaisi juuri ja juuri mahtua ketjun teemaan: metalliyhtye Metallica lahjoittaa $750,000 Australian palomiehille.

Metallica donates $750,000 to firefighters in Australia after feeling 'overwhelmed' by the devastation caused by bushfires

https://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-7863345/Heavy-metal-band-Metallica-donates-750-000-firefighters-Australia.html

Lainaus
They might look a little rough around the edges but American heavy metal band Metallica have hearts of pure gold.

The musicians are the latest in a whole slew of international celebrities to throw their support behind charities supporting Australian bushfire relief.

The band announced they are donating $750,000 to NSW Rural Fire Service and  Country Fire Authority in Victoria through their charitable foundation All Within My Hands, via Instagram on Wednesday.

In a statement released by the band, they said they felt 'overwhelmed' by the wild fires which are sweeping through the country.

'The resulting destruction and devastating effects on all residents, animals, the environment and the incredible land in Australia is truly heartbreaking,' they said.

(...)Uutisista laitetaan lainaukseen muutakin kuin otsikko.
« Viimeksi muokattu: 09.01.2020, 21:14:02 kirjoittanut Alaric »
“Tavoitteemme on pakolaisten suojelu. Kansalliset rajat ovat sille este.”
— Soros

“BLM:n perustajat myöntävät avoimesti olevansa marxilaisia ideologeja ja kertovat haluavansa päästä eroon ydinperheestä, heteronormatiivisuudesta, poliisista, vankiloista ja kapitalismista. ”
– Gatestone -instituutin tutkija Soeren Kern

ApuaHommmaan

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 776
 • Liked: 2189
 • Aavikolla roskiksessa
Vs: Ilmastouskonto, väärät profeetat ja tapaus Greta Thunberg
« Vastaus #1835 : 09.01.2020, 21:17:39 »
Huomiohuorausta Metallicalta. Aivan kuin Australia olisi niin köyhä maa, ettei resursseja riittäisi ilman ilmastojeesusten rahalahjoituksia.

Tabula Rasa

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 23 516
 • Liked: 14744
 • Kuka jos en minä
Vs: Ilmastouskonto, väärät profeetat ja tapaus Greta Thunberg
« Vastaus #1836 : 09.01.2020, 21:40:39 »
Huomiohuorausta Metallicalta. Aivan kuin Australia olisi niin köyhä maa, ettei resursseja riittäisi ilman ilmastojeesusten rahalahjoituksia.

Mainostusta, ja tehokasta sellaista kun saa sinutkin reagoimaan. 25000 hurstille muistavat vielä monet. Ongelma onkin etteikö rahaa omaavia olisi, vaan se että saataisiin rahoitus ja todellinen muutosvoima kohtaamaan, eikä tällaisia kädenojennuseleitä jotka eivät muuta mitään, mutta näyttävät hyvältä imagon kannalta. Vaan tuo lienee mahdotonta niin kauan kuin silmänpalvojat ovat suurin yksittäinen medianseuraajaryhmä.
Hedelmistään puu tunnetaan.

akez

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 861
 • Liked: 29369
Vs: Ilmastouskonto, väärät profeetat ja tapaus Greta Thunberg
« Vastaus #1837 : 09.01.2020, 21:46:55 »
Lainaus
Andersson: ”Halla-Ahon flirttailu ilmasto- ja tiedevastaisuuden kanssa on huolestuttavaa”

Tulee elävästi mieleen ne ajat, jolloin suurin synti oli neuvostovastaisuus. Tsekkasin Wikipediasta, että Li Andersson on tosiaankin niin nuori, että vanhojen kaadereiden on täytynyt tässä siirtää termistöään nuoremmalle polvelle perinnöksi, vaikka kaikki luulivat näiden kadonneen jo muinaismuistoksi esihistoriallisten dinosaurusten tapaan Neuvostoliiton ja kommunismin romahduksen myötä.
"Meidän on oltava valmiita huijaamaan, petkuttamaan, rikkomaan lakeja, salailemaan ja piilottamaan totuutta ... Meidän on kirjoitettava kielellä,
joka kylvää massojen keskuuteen vihaa, inhoa ja halveksuntaa niitä kohtaan, jotka ovat eri mieltä kuin me." - Vladimir Iljitš Lenin

Lalli IsoTalo

 • "Hallituksenkaataja"
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 34 977
 • Liked: 45527
 • Kyllä tästä vielä selvitään, kaikesta huolimatta!
Vs: Ilmastouskonto, väärät profeetat ja tapaus Greta Thunberg
« Vastaus #1838 : 09.01.2020, 21:53:18 »
Huomiohuorausta Metallicalta.

Mainostusta, ja tehokasta sellaista kun saa sinutkin reagoimaan.

"Faija, mun pitäis päästä Metallican konserttiin!"
- Mene töihin, poika, ja osta lippu itse.

"Niinmutku seonse bändi joka lahjoittaa rahaa ilmastotarkoituksiin!"
- Haluatko eturiviin vai luxusaitioon?
“Tavoitteemme on pakolaisten suojelu. Kansalliset rajat ovat sille este.”
— Soros

“BLM:n perustajat myöntävät avoimesti olevansa marxilaisia ideologeja ja kertovat haluavansa päästä eroon ydinperheestä, heteronormatiivisuudesta, poliisista, vankiloista ja kapitalismista. ”
– Gatestone -instituutin tutkija Soeren Kern

Roope

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 33 935
 • Liked: 78624
Vs: Ilmastouskonto, väärät profeetat ja tapaus Greta Thunberg
« Vastaus #1839 : 10.01.2020, 04:14:45 »
Sisäministeri Ohisalo yrittää siirtää keskustelua omasta nolosta Australia-kommentistaan PS:n väitettyyn tiedevastaisuuteen:


Lainaus
Maria Ohisalo
Ketju: Jussi Halla-Aho kyseenalaisti eilisessä Facebook-päivityksessään Australian historiallisen laajojen metsäpalojen yhteyden kuivuutta aiheuttavaan ilmastonmuutokseen. 1/

Meni kylläkin niin, että Ohisalo antoi kirjoituksessaan mutkat suoriksi oikoen ymmärtää Australian metsäpalojen johtuvan ilmastonmuutoksesta, minkä Halla-aho aivan oikein kiisti. Halla-aho ei sanonut, että ilmastonmuutoksella ei ole yhteyttä metsäpaloihin tai mitään tekemistä metsäpalojen kanssa, kuten Li Andersson eilen valehteli.

Lainaus
Maria Ohisalo
Myös historioitsija @oula_silver on saanut viime päivinä erityisesti perussuomalaisilta kansanedustajilta lokaa niskaansa, koska hänen tutkimusaiheensa liittyy äärioikeiston historiaan. 2/

Somekohuja&kuohuntaa tulee ja menee. Taustalla laajempia trendejä. Yksi on tieteeseen&tutkijoihin kohdistettu epäluulo. Tätä ruokitaan erityisesti pol. oikeistosta. Kyseenalaistetaan tutkimusta&yksittäisten tutkijoiden uskottavuutta, kun tutkimustulokset ovat epämiellyttäviä. 3/

Tieteen vapaus & riippumattomuus ovat keskeisiä demokratian rakennuspalikoita. Pahimmissa esimerkeissä poliitikot pyrkivät alistamaan tieteen omiin tarkoitusperiinsä, samalla kun muitakin instituutioita poliisista oikeuslaitokseen kyseenalaistetaan. Tästä kaikuja nyt Suomessa. 4/

Tutkimuksen tarkoitus on tuottaa maailmaan uutta tietoa, kyseenalaistaa aiempaa tietoa ja rakentaa aiemman tiedon päälle. Tarvitsemme tiedettä, jotta maailmaa ei rakennettaisi mutulle. 5/

Erityisesti politiikassa tarvitaan tieteen tuloksia, jotta tekisimme päätöksiä perustuen faktoihin ja laajempiin ilmiöihin, ei vain yksittäisten ihmisten fiiliksiin ja näkemyksiin. 6/

Koulutusta, tiedettä&tutkimusta on puolustettava joka päivä. Näihin hallitusohjelman mukaisesti panostammekin. Lisäksi on puolustettava tutkijoita, jotta heihin kohdistettu epäluottamus ja pahimmillaan vihapuhe ei hiljennä ketään puhumasta tärkeästä työstään. #tutkimus #tiede 7/7

Ohisalo voisikin sitten kertoa, mihin faktoihin hallituksen poikkeuksellinen hiilineutraalisuuspäätös perustuu. On nimittäin fakta, että päätös ei vaikuta ilmastonmuutoksen etenemiseen.
Mediaseuranta - Maahanmuuttoaiheiset uutiset, tiedotteet ja tutkimukset

ikuturso

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 15 776
 • Liked: 27687
 • Easter Worshipper
Vs: Ilmastouskonto, väärät profeetat ja tapaus Greta Thunberg
« Vastaus #1840 : 10.01.2020, 08:23:42 »
MTV3 uutisaamussa piti olla juuri maanviljelijöiden masentuneisuudesta. Etenkin lihankasvattajat hajoilevat ihan totaalisesti ilmastovouhotuksen vuoksi. Muutenkin nollakatteella harjoitettava elämäntapa-ammatti, joka usein peritään vanhemmilta maatilan muodossa, on henkisesti raskas.

Jostain syystä nyt kuitenkin puhutaan eurofighteristä, vaikka aikataulun mukaan nyt piti olla viljelijäprobleeman analysointia.

Tuntuu, että kuningasperheestäkin on helpompi lähteä kuin maanviljelijän ammatista.

-i-
Kun joku lausuu sanat, "tässä ei ole mitään laitonta", on asia ilmeisesti moraalitonta. - J.Sakari Hankamäki -
Maailmassa on tällä hetkellä virhe, joka toivottavasti joskus korjaantuu. - Jussi Halla-aho -
Mihin maailma menisi, jos kaikki ne asiat olisivat kiellettyjä, joista joku pahoittaa mielensä? -Elina Bonelius-

Herbert

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 060
 • Liked: 3222
Vs: Ilmastouskonto, väärät profeetat ja tapaus Greta Thunberg
« Vastaus #1841 : 10.01.2020, 12:32:12 »
Postia Australiasta:

Lainaus
Australiasta morjes. Suomen mediassa näkyy olevan paljon juttua meidän maastopaloista. Samassa yhteydessä kirjoitetaan usein ilmastonmuutoksesta. Toki pitkä kuiva jakso pahentaa tilannetta, mutta syy se ei ole. Mikäli kiinnostaa mistä oikeasti on kyse, niin tässäpä kirjoitan hieman aiheesta.

Tuhansien vuosien ajan paikalliset ovat hallinneet tulipalot polttamalla suoja-alueita. Muualta tulleet siirtolaiset ovat kautta aikojen käyttäneet samaa konstia. Nyt kuitenkin on keksitty sellainen vihreä neronleimaus, että käytäntö olisi haitaksi luonnolle. Niinpä suojapolttamista on vähennetty radikaalisti. Ennen maanomistaja sai talonsa ympäriltä puhdistaa aluskasvillisuutta suojatakseen kotiaan, mutta nyt sitäkin on rajattu. Oman kodin suojaamisesta on jaettu sakkoja. Ennen eläimet söivät aluskasvillisuutta kylien läheisyydessä luoden suojaa tulipaloilta, mutta sekin kiva on kielletty.

Tilanne huolestutti palomiehiä jo pitkään, mutta puoli vuotta sitten poliitikkojen piittaamattomuus ylitti sietorajan niin, että palontorjunnan johtajat tulivat esiin tehden erittäin selväksi, että täysi katastrofi on tulossa. He kertoivat tarkalleen mitä on tulossa ja mitä pitäisi tehdä. Hallitus ei ottanut sitä minään. Mikään luotettava sääennuste ei yllä kuukausien päähän, eli kuivuus ei ollut syynä puoli vuotta katastrofia edeltäneeseen paniikkiin. Silloin jo oli selvää, että tulevaa tilannetta ei pystytä hallitsemaan – olipa ilmasto tavallista kuivempi tai ei.

...

Koko posti:

https://www.facebook.com/markus.kurkela.5/posts/10159202350822519
 • Hard times create strong men.
 • Strong men create good times.
 • Good times create weak men.
 • Weak men create hard times.
   - G. Michael Hopf, Those Who Remain


 "The problem with socialism is that you eventually run out of other people's money."

   - Margaret Thatcher

Roope

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 33 935
 • Liked: 78624
Vs: Ilmastouskonto, väärät profeetat ja tapaus Greta Thunberg
« Vastaus #1842 : 10.01.2020, 12:44:53 »
^Tuon perusteella Australian päättäjillä palojen torjunnassa Suomen maahanmuuttopolitiikan valintoihin vertautuvaa kolossaalista tyhmyyttä.
Mediaseuranta - Maahanmuuttoaiheiset uutiset, tiedotteet ja tutkimukset

Vaniljaihminen

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 788
 • Liked: 7535
 • "Iran-vastainen" rauhanpuolustaja
Vs: Ilmastouskonto, väärät profeetat ja tapaus Greta Thunberg
« Vastaus #1843 : 10.01.2020, 15:52:06 »
Tuosta vihreän edistyksellisyyden sotkemisesta maa- ja metsätalouteen tuli mieleen karmaiseva esimerkki Maon Kiinasta, jossa maataloutta uudistettiin sosialistisempaan suuntaan viljelemällä samaan peltoon kaikkia siemeniä sekaisin. Satoa ei tullut ja seurasi nälänhätä.
Only
Truth
Matters

Taffu

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 653
 • Liked: 1090
Vs: Ilmastouskonto, väärät profeetat ja tapaus Greta Thunberg
« Vastaus #1844 : 10.01.2020, 23:38:57 »
^Tuon perusteella Australian päättäjillä palojen torjunnassa Suomen maahanmuuttopolitiikan valintoihin vertautuvaa kolossaalista tyhmyyttä.

Offtopic, en ole varmaan koskaan nähnyt noin pitkää rimpsua ilman verbiä :D

Golimar

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 16 648
 • Liked: 24284
 • Ego sum Spartacus
Vs: Ilmastouskonto, väärät profeetat ja tapaus Greta Thunberg
« Vastaus #1845 : 12.01.2020, 11:26:13 »alussaolisana

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 065
 • Liked: 3037
 • 17 v.
Vs: Ilmastouskonto, väärät profeetat ja tapaus Greta Thunberg
« Vastaus #1846 : 12.01.2020, 11:43:40 »
^Tuon perusteella Australian päättäjillä palojen torjunnassa Suomen maahanmuuttopolitiikan valintoihin vertautuvaa kolossaalista tyhmyyttä.

Offtopic, en ole varmaan koskaan nähnyt noin pitkää rimpsua ilman verbiä :D

En halua olla besserwisseri, mutta ”vertautua” on verbi. Predikaattia virkkeessä sitävastoin ei ole, mistä koominen fiilis.
"Harmageddonin tapahtumapaikka sijaitsee nykyisessä Israelissa Afulan kunnassa (38 900 asukasta) ja sinne voi ajaa valtatie 66:a pitkin. Kunta mainostaa itseään sloganilla "Afula, hauska paikka asua"."

Ajattara

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 822
 • Liked: 3987
 • Strange Death of Europe
Vs: Ilmastouskonto, väärät profeetat ja tapaus Greta Thunberg
« Vastaus #1847 : 12.01.2020, 12:46:45 »

Myös intialainen aktivisti Adarsh Prathap käyttää tiliä. Prathap on myös jollain tavalla kytköksissä YK:n ilmastonmuutostouhuihin, "Delegate yrityksessä UN Climate Change".

Gretan kootut selitykset: https://www.facebook.com/gretathunbergsweden/posts/1031956330505520

Lainaus
Some people have been asking who manages this page. First of all, since last spring I only use Facebook to repost what I write on my Twitter and Instagram accounts.
Since I have chosen not to be on Facebook personally ( I tried early on but decided it wasn’t for me) I use my father Svantes account to repost content, because you need an account to moderate a Facebook page. The rest that is shared on Facebook is reposted from Twitter and Instagram by the guy who founded the Greta Thunberg Facebook page long before I knew it existed. His name is Adarsh Prathap and he lives in India. Since a lot of people thought it was my official page in the beginning I asked if I could co-manage it and he said yes.
All texts posted on my Facebook page has of course been written by me, just like everything else
« Viimeksi muokattu: 12.01.2020, 13:06:00 kirjoittanut Ajattara »
War is Peace. Freedom is Slavery. Ignorance is Strength.

Shemeikka

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 087
 • Liked: 9111
 • Oulu- Uleåborg
Vs: Ilmastouskonto, väärät profeetat ja tapaus Greta Thunberg
« Vastaus #1848 : 12.01.2020, 13:47:16 »
Oululainen kirjailija Ari Paulow kirjoittaa ilmastonmuutoksesta metsäntutkijoitten käsitysten pohjalta.

https://www.facebook.com/1542821443/posts/10221039560289011/ (postaus ei-julkinen, näkyvyys rajoitettu)
« Viimeksi muokattu: 12.01.2020, 22:24:59 kirjoittanut Pullervo »
Vain kuolleet kalat kulkevat virran mukana.

"Ajattele itse, tai muut päättävät puolestasi." Aku-Kimmo Ripatti

(Oulu PS) http://asfalttikukka.blogspot.fi/
Nude but not naked.

Shemeikka- mamukurssin käynyt suomalainen

Somehow, Satan got behind me

Sibis

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 819
 • Liked: 1261
Vs: Ilmastouskonto, väärät profeetat ja tapaus Greta Thunberg
« Vastaus #1849 : 12.01.2020, 14:07:42 »
Pk-seudulla on nyt varsin leutoa. Auraus-urakoitsijat ovat taloudellisissa vaikeuksissa koska"keikkaa ei pukkaa". Tuon ymmärrän.

Kuitenkin tuo säästö tällä hetkellä on mittava. Co-päästöjä ei juurikaan tule entiseen malliin.

Säästöjä mm. terveysasemat, taloyhtiöt, palokunnat, polttoaineet jne.

Warsin wakawasti hallituksen tulee huomioida nämä etelän kansalaisten ansaitsemattomat säästöt ja asettaa lisävero :roll:.
Sanoma Oy:n mainos, jossa yhtiö kertoi: Kutsumuksemme on luoda uusi parempi maailma.

Ajatolloh

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 240
 • Liked: 3007
Vs: Ilmastouskonto, väärät profeetat ja tapaus Greta Thunberg
« Vastaus #1850 : 12.01.2020, 14:48:55 »
Pk-seudulla on nyt varsin leutoa. Auraus-urakoitsijat ovat taloudellisissa vaikeuksissa koska"keikkaa ei pukkaa". Tuon ymmärrän.

Eivät kaikki. Maanteiden ja ainakin osassa kaupunkeja, auraus tarjotaan sesongiksi kiinteään hintaan. Jos sataa vain vähän aurattavaa, urakoitsija tienaa. Jos sataa yli odotusten, takkiin tulee.

Ajattelija2008

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 7 693
 • Liked: 9682
Vs: Ilmastouskonto, väärät profeetat ja tapaus Greta Thunberg
« Vastaus #1851 : 12.01.2020, 15:05:46 »
Ilmatieteen laitoksen tieteellinen johtaja Ari Laaksonen valehtelee.

https://tamino.wordpress.com/2020/01/03/precipitation-trend-in-new-south-wales/
Linkistä näkyy, että New South Walesin vuosittaisessa sademäärässä ei ole selvää trendiä. Ilmastonmuutosta on turha syyttää kuivuudesta.

Katsoin Ari Laaksosen Twitteriä. Siellä esiintyvät mm. nimet Johannes Koski (Silakkaliike) ja Ville Cantell (valtion palkalla vihreiden propagandaa kirjoittava).

Ari Laaksonen, 58, on pakannut Twitterin täyteen palouutisia Australiasta, mutta tieteellinen analyysi tyyliin Roy Spencer  loistaa poissaolollaan.

Ari Laaksosen organisaatio saa valtiolta arviolta 50 miljoonaa euroa vuodessa ja suuri osa tuosta rahasta perustuu ilmastoalarmismin lietsontaan. Siinä syy, miksi tieteellinen objektiivisuus häneltä puuttuu.

ismolento

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 530
 • Liked: 6503
Vs: Ilmastouskonto, väärät profeetat ja tapaus Greta Thunberg
« Vastaus #1852 : 12.01.2020, 15:33:24 »
Näyttää olevan isot rahat, mitä ilmastoalarmistit pyörittää. Raha tulee poliitikoilta, jotka saavat haluamansa "tutkimustiedot"  korruptoituneilta ilmastoalan laitoksilta ja yliopistoilta. Poliitikot keräävät taas rahat ilmastoveroina ja -maksuina veronmaksajilta ja vetävät välistä siivut omiin intresseihinsä. Näinhän tätä ilmastopeliä näytetään pelattavan.

ismolento

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 530
 • Liked: 6503
Vs: Ilmastouskonto, väärät profeetat ja tapaus Greta Thunberg
« Vastaus #1853 : 12.01.2020, 15:54:57 »


Mukana tuntuukin olevan 99% uskoa ja 1% tiedettä.

P

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 15 631
 • Liked: 9721
Vs: Ilmastouskonto, väärät profeetat ja tapaus Greta Thunberg
« Vastaus #1854 : 12.01.2020, 17:04:11 »
Tuosta vihreän edistyksellisyyden sotkemisesta maa- ja metsätalouteen tuli mieleen karmaiseva esimerkki Maon Kiinasta, jossa maataloutta uudistettiin sosialistisempaan suuntaan viljelemällä samaan peltoon kaikkia siemeniä sekaisin. Satoa ei tullut ja seurasi nälänhätä.

Tai Maon kampanja "satoa syövien" pikkulintujen tappamiseksi. Lintuja onnistuttiin kyllä tappamaan, mutta niiden normaalisti syömät tuholaiset villiintyivät ja tuhosivat satoja...

Toinen yhtä surkuhupainen projekti oli "tuottaa terästä" kotimasuuneilla. Se johti vain työkalujen ja muun raudan muuntamiseen käyttökelvottomaksi räkäraudaksi ja kuonaksi teeseitse "masuuneissa"...
Kestää parikymmentä vuotta ennen kuin suomalainen lapsi alkaa kuluttamisen sijasta tuottaa yhteiskunnalle jotain. Pakolaisen kohdalla kyse on luultavasti parista vuodesta. Siksi pidän puheita pakolaisten aiheuttamista kansantaloudellisista rasitteista melko kohtuuttomina.
- J. Suurpää, HS 21.4.1991

Lahti-Saloranta

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 14 896
 • Liked: 26572
 • Kiihottavat vieraslajit
Vs: Ilmastouskonto, väärät profeetat ja tapaus Greta Thunberg
« Vastaus #1855 : 12.01.2020, 17:12:13 »

En ollenkaan hämmästyisi vaikka Greta Thunberg paljastuisi esiintymisillään Abban veroiseksi rahasammoksi.
« Viimeksi muokattu: 12.01.2020, 17:14:39 kirjoittanut Lahti-Saloranta »
Vaikka tarkoitusperät olisivat maailman parhaat, niin monien, täysin erilaisten kulttuuritaustojen omaavien ihmisten kotouttaminen onnistuneesti ei ole mahdollista

Kapseli

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 265
 • Liked: 2362
Vs: Ilmastouskonto, väärät profeetat ja tapaus Greta Thunberg
« Vastaus #1856 : 13.01.2020, 07:00:37 »
Greta Thunberg otti tähtäimeensä Roger Federerin – näin tennistähti vastasi

https://www.is.fi/tennis/art-2000006370765.html

Lainaus
Tennistähti Roger Federer päätyi ilmastoaktivistien hampaisiin pitkäaikaisen sponsorinsa Credit Suissen takia.

Lainaus
Tennistähti Roger Federeriä tukeva sveitsiläispankki Credit Suisse rahoittaa aktivistien mukaan miljardiluokan summilla uusien fossiilisten polttoaineiden esiintymien etsintää. Federeria vaaditaan irtisanoutumaan pankin toiminnasta.

Lainaus
Neljän lapsen isä Federer kertoi kunnioittavansa ja ihailevansa nuoria ilmastoaktiiveja, jotka saavat ihmiset pohtimaan valintojaan ja etsimään uusia ratkaisuja ilmastokysymyksiin.

Risto A.

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 200
 • Liked: 6900
Vs: Ilmastouskonto, väärät profeetat ja tapaus Greta Thunberg
« Vastaus #1857 : 13.01.2020, 07:12:04 »
Greta Thunberg otti tähtäimeensä Roger Federerin – näin tennistähti vastasi

https://www.is.fi/tennis/art-2000006370765.html

Lainaus
Tennistähti Roger Federer päätyi ilmastoaktivistien hampaisiin pitkäaikaisen sponsorinsa Credit Suissen takia.

Lainaus
Tennistähti Roger Federeriä tukeva sveitsiläispankki Credit Suisse rahoittaa aktivistien mukaan miljardiluokan summilla uusien fossiilisten polttoaineiden esiintymien etsintää. Federeria vaaditaan irtisanoutumaan pankin toiminnasta.

Lainaus
Neljän lapsen isä Federer kertoi kunnioittavansa ja ihailevansa nuoria ilmastoaktiiveja, jotka saavat ihmiset pohtimaan valintojaan ja etsimään uusia ratkaisuja ilmastokysymyksiin.

"Sulla on Roger Federer aika hieno tennisura. Olisi harmi jos sille tapahtuisi jotain"..
Jännityksellä seuraan, vaatiiko Greta (tai siis tämän handlerit) seuraavaksi rahaa tms.
premissi = tarkalleen määritelty juurisyy

ikuturso

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 15 776
 • Liked: 27687
 • Easter Worshipper
Vs: Ilmastouskonto, väärät profeetat ja tapaus Greta Thunberg
« Vastaus #1858 : 13.01.2020, 09:13:41 »
Greta Thunberg otti tähtäimeensä Roger Federerin – näin tennistähti vastasi

https://www.is.fi/tennis/art-2000006370765.html

Lainaus
Tennistähti Roger Federer päätyi ilmastoaktivistien hampaisiin pitkäaikaisen sponsorinsa Credit Suissen takia.

Lainaus
Tennistähti Roger Federeriä tukeva sveitsiläispankki Credit Suisse rahoittaa aktivistien mukaan miljardiluokan summilla uusien fossiilisten polttoaineiden esiintymien etsintää. Federeria vaaditaan irtisanoutumaan pankin toiminnasta.

Lainaus
Neljän lapsen isä Federer kertoi kunnioittavansa ja ihailevansa nuoria ilmastoaktiiveja, jotka saavat ihmiset pohtimaan valintojaan ja etsimään uusia ratkaisuja ilmastokysymyksiin.

Tämähän ei tietenkään ole maalittamista, eijei.

Jos Federerin sähköposti tulvii nyt roskapostia tai asuntonsa etuovi spreijataan punaiseksi, syy ei ole Greta Thunbergin, vaan Rogerin patologisen pahuuden. Hänestä varmaan löytyy kohta myös natsiyhteyksiä ja valokuvia kun hän on lounastanut jonkun AfD:n tai FPÖ:n varavaltuutetun kanssa turnauksen väliajalla. Koska Australiaa on maalitettu metsäpalojen vuoksi, niin tuskin Federer saa enää viisumia Australian Openiin.

-i-
Kun joku lausuu sanat, "tässä ei ole mitään laitonta", on asia ilmeisesti moraalitonta. - J.Sakari Hankamäki -
Maailmassa on tällä hetkellä virhe, joka toivottavasti joskus korjaantuu. - Jussi Halla-aho -
Mihin maailma menisi, jos kaikki ne asiat olisivat kiellettyjä, joista joku pahoittaa mielensä? -Elina Bonelius-

Golimar

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 16 648
 • Liked: 24284
 • Ego sum Spartacus
Vs: Ilmastouskonto, väärät profeetat ja tapaus Greta Thunberg
« Vastaus #1859 : 16.01.2020, 05:59:05 »
Lainaus
X

Maailman suurin varainhoitaja, yhdysvaltalainen Blackrock ilmoitti tiistaina merkittävästä suunnanmuutoksesta, kun se kertoi sitoutuvansa tulevissa sijoituspäätöksissään ilmastonmuutoksen ehkäisyyn.

Yhtiö aikoo irrottautua sijoituksista, jotka ovat riski ilmastonmuutoksen kannalta, esimerkiksi hiiliteollisuudessa(siirryt toiseen palveluun).

Kaikista hiiliomistuksistaan se ei luovu. Sen sijaan sijoitusjätti lupaa seurata, miten ympäristöä saastuttavat yritykset siirtyvät käyttämään ympäristöystävällisempää teknologiaa, ja toimia omissa päätöksissään sen mukaan.

Keskiviikkona Blackrockin sijoittajaseminaarissa Helsingissä vierailleen yhtiön korkosijoitusten johtajan Scott Thielin mukaan tarkoitus on saada yritykset toimimaan kestävän kehityksen puolesta.

– Kuten muidenkin sijoitustemme kohdalla, tämän teeman ympärillä on häviäjiä ja voittajia. Osaa markkinasta suosimme, osaa emme, Thiel sanoo Ylen haastattelussa.

Thiel kiittelee EU-komission tiistaina julkaisemaa vihreän rahoituksen pakettia. Hänen mielestään se osoittaa, että hallitusten ja yritysten välinen yhteistyö ilmastonmuutoksen ehkäisyssä syvenee.

– Hallitusten investoinnit kestävään kehitykseen ovat erittäin tärkeitä. Esimerkiksi infrastruktuuria, jota tarvitaan sähköautoja varten, pitää rakentaa hallitusten ja yritysten kesken yhteistyössä, hän sanoo.

X

Blackrock on maailman suurin varainhoitaja. Yhtiö kertoo hallinnoivansa yli seitsemän tuhannen miljardin euron sijoitusvarallisuutta. Summalla voitaisiin pyörittää Suomen valtion budjettia 130 vuotta nykyhinnoin.
Blackrock ja sen rahastot ovat suuria omistajia myös suomalaisissa pörssiyhtiöissä.
Viime vuosina Blackrock on hankkinut omistukseensa suomalaisia kiinteistöjä.

X

https://yle.fi/uutiset/3-11158874?origin=rss

Tagit: