Kirjoittaja Aihe: Ilmastouskonto, väärät profeetat ja tapaus Greta Thunberg  (Luettu 560151 kertaa)

Voitto Ankka

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 118
 • Liked: 373
Vs: Ilmastouskonto, väärät profeetat ja tapaus Greta Thunberg
« Vastaus #3990 : 04.10.2021, 07:33:58 »

Kuinka moni suomalainen sitten karkealla tasolla omistaa metsää?

574t+440t+44t+yhtiöt=1058t+osakkaat eli noin miljoona suomalaista omistaa metsää. Se tarkoittaa, että noin joka viides omistaa metsää, vähintään 0,5ha.


Ei taida nyt laskelma mennä ihan oikein. Kyllähän nuo 440000 ja 44000 sisältyvät jo tuohon ensimmäiseen lukuun.

"Eniten metsänomistajia asuu Uudellamaalla, noin 98 000 eli noin 17 prosenttia metsänomistajista."

-> 0,17 x Y = 98000
Y = 98000 / 0,17
Y = n. 576000

Eli noin joka kymmenes omistaa metsää.

j.

F1nka

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 802
 • Liked: 2142
Vs: Ilmastouskonto, väärät profeetat ja tapaus Greta Thunberg
« Vastaus #3991 : 05.10.2021, 19:40:35 »
Greenpeacen viimeisin vouhotus:
Lainaus
Fossiilimainonta kiellettävä lailla, vaatii eurooppalainen kansalaisaloite
...
Suomesta Tiainen nostaa esiin kolme esimerkkiä.

“ST1:n tuoreessa mainoskampanjassa kehotetaan tankkaamaan bensaa ja dieseliä Shellin ja ST1:n asemilla sen varjolla, että voi voittaa lentomatkan Pekingiin. Valtionyhtiö Finnair lupailee mainoksissaan ‘vapautta’ samalla vaarantaen lapsenlapsiemme vapauden elää turvallisessa maailmassa. Fortum puhuu mainoksissaan puhtaammasta maailmasta, mutta samaan aikaan yhtiö panostaa entistäkin vahvemmin fossiilikaasuun.”

Nämä ovat esimerkkejä fossiilimainoksista, jollaisten kieltoa kansalaisaloitteella tavoitellaan.
https://www.greenpeace.org/finland/blogit/49271/fossiilimainonta-kiellettava-lailla-vaatii-eurooppalainen-kansalaisaloite/

Kampanjassa siis rajoitutaan lähinnä energiayhtiöihin. Toimivan hiilineutraalin ydinvoiman puolesta ei pihaustakaan vaikka lapsenlapsiemme vapaus elää turvallisessa maailmassa vaarantuisikin. Kiinalaisesta elektroniikasta ei pihaustakaan, vaikka se vaarantaa sekä ihmiset että luonnon. Tulee mieleen Greenpeacen perustajajäsenen Patrick Mooren pettynyt kommentti, Greenpeacella rahan kerääminen ja kampanjointi on mennyt itse asian ohi.
Tottelematon tieto aktivismissa

Golimar

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 20 483
 • Liked: 33247
 • Ego sum Spartacus
Vs: Ilmastouskonto, väärät profeetat ja tapaus Greta Thunberg
« Vastaus #3992 : 09.10.2021, 13:58:08 »
Lainaus
Näin ilmastoaktivisti Greta Thunberg haukkui maailman johtajat nuorten ilmastokokouksessa Milanossa: ”Blaa blaa blaa...” syyskuun lopussa. REUTERS

https://www.youtube.com/watch?v=FC-M8yxS29A


Lainaus

Jättiselvitys: nämä maat ovat suurimmassa vastuussa ilmastonmuutoksesta
Tuoreessa analyysissä on selvitetty eri maiden vastuita hiilidioksidipäästöistä vuosina 1850–2021.

Magnus Brunnsberg

magnus.brunnsberg@iltalehti.fi
Eilen klo 21:24

Suurimmat saastuttajamaat ovat aiheuttaneet valtavan määrän hiilidioksidipäästöjä.
Suomen osuus hiilidioksidipäästöistä on väkilukuun suhteutettuna maailman korkeimpia.
Ilmasto-oikeudenmukaisuutta ei ole helppoa saavuttaa.
Yhdysvallat on ylivoimaisesti eniten hiilidioksidipäästöjä aiheuttanut valtio menneen 171 vuoden aikana, käy ilmi ilmastokysymyksiin erikoistuneen Carbon Briefin analyysistä. USA:n osuus ajanjakson kokonaispäästöistä on 20 prosenttia.

Kiinan 2000-luvulla räjähdysmäisesti kasvaneet päästöt ovat nostaneet sen historiallisessakin vertailussa jo toiseksi, vastuuseen 11 prosentista tarkastelujakson kokonaispäästöistä. Viiden eniten saastuttavan valtion joukkoon mahtuvat lisäksi Venäjä, Brasilia ja Indonesia.

Vuodesta 1850 lukien ihmiset ovat aiheuttaneet noin 2500 miljardin tonnin hiilidioksidipäästöt ilmakehään. Niin kutsuttua hiilibudjettia on jäljellä alle 500 gigatonnia, jotta 1,5 celsiusasteen tavoite toteutuu. Yksi gigatonni vastaa miljardia tonnia.

Vuoden 2021 loppuun mennessä maailma on siis kollektiivisesti käyttänyt yli 85 prosenttia hiilibudjetistaan. Hiilibudjetilla tarkoitetaan sitä määrää hiilidioksidipäästöjä, joita ilmakehään voi päästää ilman, että se estää tiettyä asetettua ilmastotavoitetta toteutumasta, kuten Pariisin ilmastosopimuksessa sovitun lämpenemisen rajaamisen 1,5 asteeseen.

X

Suomen päästöt maailman kärkeä
Suomen kumulatiiviset päästöt suhteessa väkimäärään ovat maailman yhdenneksitoista korkeimmat. Sijoitus on kaikista Pohjoismaista korkein. Taulukossa kumulatiivisten päästöjen kärkimaat, kuten Kiina, Intia, Brasilia ja Indonesia, loistavat poissaolollaan. Näissä neljässä maassa asuu yli 40 prosenttia maailman väestöstä, mutta ne vastaavat ainoastaan noin viidenneksestä maailman päästöistä. 

X

Ilmasto-oikeudenmukaisuuden yksi ajatus on, että suurin vastuu ilmastonmuutoksesta on hyvinvoivilla ja valtaapitävillä tahoilla, kun taas suhteettoman suuriksi kärsijöiksi joutuvat köyhät ja haavoittuvassa asemassa olevat. Taustalla on ajatus siitä, että ne jotka saastuttavat vähiten, kärsivät eniten.

Yhä tukalammaksi muuttuvat elinolot johtavat tulevaisuudessa hyvin hankaliin olosuhteisiin juuri niille väestöryhmille, jotka vähiten ovat olleet osallisena ilmaston lämpenemiseen. Carbon Brief mainitsee raportissaan, että pahimmassa tapauksessa jopa yli 140 miljoonaa ihmistä joutuvat jättämään kotinsa vuoteen 2050 mennessä.

X

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/b4ff4caa-77cc-496c-ac5a-82e4e79a9289

https://www.carbonbrief.org/analysis-which-countries-are-historically-responsible-for-climate-change

Tunkki

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 6 594
 • Liked: 10986
Vs: Ilmastouskonto, väärät profeetat ja tapaus Greta Thunberg
« Vastaus #3993 : 09.10.2021, 14:51:41 »
Voi xittu näiden kanssa. Ainoa luku joka on tarpeen muistaa 6. Tuossa määrässä tunteja Kiina pukkaa CO2:ta ulos saman verran kuin Suomi vuodessa.

Mäyräkoira

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 1 078
 • Liked: 2863
 • Musta punaisin merkein
Vs: Ilmastouskonto, väärät profeetat ja tapaus Greta Thunberg
« Vastaus #3994 : 09.10.2021, 14:58:22 »
^^ vmp. Suomessa oli vähä autoja -50 luvulla vielä. Ja Suomen metsät ja suot ovat imeneet vuosien saatossa pirusti jenkkienkin päästämään hiiltä. Sitäpaitsi, kukaan meistä nyt ei oo vastuussa muutenkaan esi-isien teoista. Perusjuttuja nämä. Ja hohhoijaa taas. 😴
Etelä-pohjanmaan lakeuksilla asusteleva dieselsetä.

Lapinlahden linnut. Rauhanadressi.
https://youtu.be/Pbb2bQ56sAo

Roope

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 35 654
 • Liked: 94352
Vs: Ilmastouskonto, väärät profeetat ja tapaus Greta Thunberg
« Vastaus #3995 : 10.10.2021, 14:42:59 »
Lainaus
Sunnuntaivieras: Elokapina on itsetuhoisen ihmiskunnan toivon pilkahdus

Selaan viikon uutistarjontaa. Kaleva raportoi: ”Elokapinan mielenilmaus katkaisi Pitkänsillan liikenteen Helsingissä – poliisi otti kiinni 123 ihmistä”. Uusi Suomi otsikoi: “‘Olen erittäin iloinen siitä, että Elokapina-liike on olemassa’, sanoo entinen kokoomuspomo Pertti Salolainen, jolle luonnonsuojelija on ‘kova jätkä’”. Sanna Ukkola ei yllätä happamalla rutinallaan Iltalehdessä: “Lakia rikkovat Elokapinan hipit ovat ilmastouhka”. Yle nostaa esiin nuoren Ilarin, joka sai keväällä poliisin toimesta pippurisumutetta kasvoilleen, häntä tukevat vanhemmat ovat valmiit maksamaan nuoren sakot.

[...]

Uhka on todellinen. Helsingin Sanomissa laskuri kertoi alkuviikosta, että reilu 8 vuotta on aikaa siihen, kun yleiseksi tavoitteeksi asetetun 1,5 celsiusasteen lämpeäminen on totta. IPCC raportti varoittaa planeetan keskilämpötilan voivan kohota 4,7 asteeseen vuoteen 2100 mennessä, kun taas tunnettu yhdysvaltalainen tiedelaitos Massachusetts Institute of Technology on laskenut planeetan keskilämpötilan nousevan jopa 7,4 asteeseen. Tämä tarkoittaisi planeetan elinkelvottomuutta ihmiselle suurilta osin. Ei ihme, että erityisesti nuoret ovat huolissaan. Ekokatastrofi voi eskaloitua todelliseksi painajaiseksi jo heidän elinaikanaan.

Mitä nämä asteluvut tarkoittavat käytännössä?

[...]

Kuumuutta, kylmyyttä, kuivuutta, tulvia, myrskyjä, lukuisat lajit kuolevat sukupuuttoon, ruoantuotanto muuttuu vaikeammaksi, seuraa nälänhätää, pakolaisvirtoja. Ilmastokatastrofin ennustaminen ei ole kristallipalloon katsomista vaan matemaattisilla yhtälöillä nähtävissä oleva tulevaisuutemme. Tuhot lähestyvät vääjäämättä.

[...]

Elokapina esittää vaatimuksen hallitukselle – julistakaa ilmastohätätila, toimikaa nyt! Hallitus on vaaka, joka punnitsee erilaisten vaikuttajien tuottamaa aineistoa. Toisessa vaakakupissa ovat äänessä ison rahan liikkeelle ajamat lobbarit.

Yhtä aikaa, kun Elokapina huutaa ja tanssii Mannerheimintiellä, VAPO, Caruna, Lockheed Martin, UPM, Finnair, Fortum, MTK, Valio, kaivosteollisuuden eri toimijat, jne ovat työstämässä vasta-argumentteja. Tuhannet vaikutusvaltaiset toimijat pyrkivät kaikin keinoin ja rahaa säästämättä manipuloimaan hallitusta. Tahot ovat tai edustavat yrityksiä, joiden ainoa todellinen tavoite on tuottaa voittoa.

Moni poliitikko on päätynyt lobbareiden marioneteiksi, ehkä epäsuoralla lahjonnalla, kuten firmojen hallituspaikoilla tai osakkeilla, ehkä pelkällä vakuuttelulla – on helpoin lukea valmiiksi kirjoitetut puheet. Tarvitaan kansalaistottelemattomuutta ja näkyviä tekoja, jotta planeetan hätähuuto saadaan kuuluviin.

[...]

Tarvitaan poliittista ohjausta. Vastavoimat pyrkivät syyllistämään yksilöitä, mutta yksilön vastuulla olevat kuluttajapäätökset ovat ohjattavissa poliittisin toimin tuilla ja veroilla.

Jähmeä koneisto kantaa aktivisteja putkaan ja jakaa sakkolappuja. Todellisuudessa Elokapina on itsetuhoisen ihmiskunnan toivon pilkahdus.
Kansan Uutiset 10.10.2021

Tuho tulee, julistaa Kansan Uutisten sunnuntaivieras Lotta Laaksonen, mutta mihin "matemaattisiin yhtälöihin" Lotan ennustus oikein perustuu?

Lainaus käyttäjältä: Lotta Laaksonen
IPCC raportti varoittaa planeetan keskilämpötilan voivan kohota 4,7 asteeseen vuoteen 2100 mennessä

Ei varoita. 4,7 astetta on raportissa referenssinä käytettävän oletuksiltaan täysin epärealistisen RCP8.5-päästöskenaarion maksimiarvo. IPCC ei väitä eikä varoita, että kyseinen käytännössä mahdoton, muun muassa öljynkulutuksen kymmenkertaistumiseen perustuva skenaario olisi nykymenolla lähelläkään toteutumista.

Lainaus käyttäjältä: Lotta Laaksonen
tunnettu yhdysvaltalainen tiedelaitos Massachusetts Institute of Technology on laskenut planeetan keskilämpötilan nousevan jopa 7,4 asteeseen

MIT:n tutkijoiden ilmastomalli tosiaan putkautti ulos tuloksen, jonka mukaan maapallon keskilämpötila nousisi vuoteen 2100 mennessä todennäköisimmin huimat 5,2 astetta ja 90 prosentin vaihteluvälillä jopa 7,4 astetta. Vuoden 2009 tietokonemallilla ja sen tuloksilla ei tosin toivottoman vanhentuneina ole enää mitään arvoa, eikä ollut virheellisine oletuksineen alunperinkään. Tutkijat muun muassa ennustivat laskelmissaan, että kaikkien maiden hiilidioksidipäästöt kasvavat rajoituksetta, mikä ei tietenkään pitänyt paikkaansa.
Mediaseuranta - Maahanmuuttoaiheiset uutiset, tiedotteet ja tutkimukset

Melbac

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 215
 • Liked: 1813
Vs: Ilmastouskonto, väärät profeetat ja tapaus Greta Thunberg
« Vastaus #3996 : 10.10.2021, 14:57:10 »
^^ vmp. Suomessa oli vähä autoja -50 luvulla vielä. Ja Suomen metsät ja suot ovat imeneet vuosien saatossa pirusti jenkkienkin päästämään hiiltä. Sitäpaitsi, kukaan meistä nyt ei oo vastuussa muutenkaan esi-isien teoista. Perusjuttuja nämä. Ja hohhoijaa taas. 😴
köh,eiköhän ne p*skat ole tullut itä-rajan takaa eikä mistään jenkeiltä.Mitään suodattimia tms noiden tehtaissa ollut vaan kaikki p*ska pistetty suoraan ilmaan/vesistöön.Suomalaiset joutu maksamaan pietarin vedenpuhdistamonkin kun eivät itse olisi halunneet sitä rakentaa etc.NL:n hajoaminen ja niiden tehtaiden sulkeminen tainnut olla vuosisadan paras ilmastoteko.:D
« Viimeksi muokattu: 10.10.2021, 14:59:51 kirjoittanut Melbac »

Roope

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 35 654
 • Liked: 94352
Vs: Ilmastouskonto, väärät profeetat ja tapaus Greta Thunberg
« Vastaus #3997 : 10.10.2021, 15:09:42 »
Lainaus
Risto Isomäki: Atlantin kuningatar

Oma lähitulevaisuutemme. Maailma on ajautumassa kohti täysimittaista ilmastokatastrofia.

Saharan eteläpuoleisen Afrikan väestö on ylittänyt neljän miljardin rajan. Afrikan keskiosien ylle on syntynyt valtava musta saastepilvi. Sissiliikkeet ovat alkaneet polttaa Afrikan sademetsiä, turvesoita ja ruohomaita muuttaakseen maailman liian kuumaksi asua valkoihoiselle väestölle.

Uuden Nigerian johtohahmo Asare Aniachew on liittoutunut piinkovan yritysjohtaja Annelies Schraderin kanssa. He suunnittelevat kunnianhimoista hanketta, joka nostaisi Saharan eteläpuoleisen Afrikan jälleen jaloilleen. Operaation ytimessä on trooppisen biomassan ja suolaliuosten kuljettaminen pohjoisille alueille sekä arktisen merijään rahtaaminen Afrikkaan. Kuljetuksista tulisivat vastaamaan laivat, jotka olisivat sata kertaa suurempia kuin yksikään ihmisen koskaan aikaisemmin rakentama alus.

Entinen CIA:n agentti Lauri Nurmi palkataan ensimmäisenä matkaan lähtevän laivan, Atlantin kuningattaren, turvallisuuspäälliköksi. Kilpailevien teknologioiden edustajat kokoavat suuria moottorivenelaivastoja hyökätäkseen Atlantin kuningattaren kimppuun. Matka muuttuu henkeäsalpaavaksi ja vaarojen täyttämäksi kujanjuoksuksi.

Atlantin kuningatar on tosielämän aineksista kudottu, otteessaan tiukasti pitävä, kansainvälisen tason trilleri. Samalla kun lukija pidättää hengitystään kirjan käänteissä, hän tulee käsittäneeksi, miten ilmastoa lämmittävät tekijät liittyvät toisiinsa. Teos on toisaalta myös Jules Vernen jalanjäljissä kirjoitettu utopiaromaani, joka visioi parempaa tulevaisuutta ihmiskunnalle ja tuo osana tarinan juonta esiin suuren joukon unohdettuja, tai hyvin vähälle huomiolle jääneitä ilmastonmuutoksen torjuntakeinoja.
Into-kustannus

Lainaus
Trilleri 2030-luvulta: Risto Isomäen Atlantin kuningatar

Risto Isomäen "Atlantin kuningatar" on 2030-luvulle sijoittuva trilleri, jossa uusin teknologia ratkaisee ilmastonmuutoksen aiheuttamia karmaisevia ongelmia.

Malaria on piinannut maapallon olentoja jo 130 miljoonan vuoden ajan ja tappanut vähintään puolet kaikista maapallolla koskaan eläneistä ihmisistä. Se on aina ollut ja tulee aina olemaan sairauksien Kuningatar.

Isomäen 1.10. ilmestyvässä Atlantin kuningattaressa olosuhteet malarian leviämiselle ovat jälleen muuttuneet suotuisiksi. Kuten eräs kirjan hahmoista sanoo: ”Valkoiset kuolevat malariaan, kun maapallo lämpenee ja merenpinnan nousu muuttaa myös pohjoisen rantakaupungit ja jokilaaksot malariasoiksi. Vähän ajan päästä yksikään valkoinen nainen ei enää halua lisääntyä muuten kuin mustan afrikkalaisen miehen kanssa – koska muuten heidän lapsensa kuolevat jo vauvoina malariaan.”
STT

Turun Sanomat: 2030-luvulla valkoisten naisten kannattaa lisääntyä vain afrikkalaista alkuperää olevien miesten kanssa – näin ennustetaan Risto Isomäen tuoreessa trillerissä 3.10.2021  (maksumuuri)
Mediaseuranta - Maahanmuuttoaiheiset uutiset, tiedotteet ja tutkimukset

Eino P. Keravalta

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 29 768
 • Liked: 24727
 • Hoochie Coochie Man
Vs: Ilmastouskonto, väärät profeetat ja tapaus Greta Thunberg
« Vastaus #3998 : 10.10.2021, 15:23:52 »
Kuulostaa mukavalta. Risto Isomäki voitaisiin ottaa Pikku Kakkoseen lukemaan satujaan: 'sitten tuli hurja hirviö, ilmastonmuutos ja melkein kaikki kuolivat. Mutta neekerit pelastivat maailman lopulta'. ( luetaan dramaattisella äänellä )
HUOMIO. Ylläolevaa tekstiä ei voi ymmärtää ilman seuraavaa, siihen kuuluvaa lisäystä: Olen todellisuudessa päinvastaista mieltä ja koko kirjoitus on vain parodiaa, jonka tarkoituksena on tuoda esiin maahanmuuttokriittisen ajattelun onttous; monikulttuuri on rikkaus ja kaikki ihmiset samanarvoisia.

l'uomo normale

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 12 686
 • Liked: 10179
 • Je suis. Sivistysporvari. Ihmisenä ja kuluttajana.
Vs: Ilmastouskonto, väärät profeetat ja tapaus Greta Thunberg
« Vastaus #3999 : 10.10.2021, 15:38:06 »
Kuulostaa mukavalta. Risto Isomäki voitaisiin ottaa Pikku Kakkoseen lukemaan satujaan: 'sitten tuli hurja hirviö, ilmastonmuutos ja melkein kaikki kuolivat. Mutta neekerit pelastivat maailman lopulta'. ( luetaan dramaattisella äänellä )

Tutumpi nimi kuin tajusinkaan, kun katsoin Wikipediaa. Aloitti scifi-kirjailijana 90-luvulla, kun vielä luin kirjastoissa Portti-lehteä. Jo kaksikymmentä vuotta on tajunnut että vähemmät kirjalliset kyvyt voi kompensoida enemmän kuin hyvin maailmanlopun profetioilla.

Saa jopa kannattaa Paavo Väyrysen EMU-aloitetta, kun ajattelee oikein; pikku roso vain vahvistaa imagoa.
And madness and despair are a force.
Socially distancing.

Totti

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 706
 • Liked: 22697
Vs: Ilmastouskonto, väärät profeetat ja tapaus Greta Thunberg
« Vastaus #4000 : 10.10.2021, 16:00:24 »
Lainaus
Risto Isomäki: Atlantin kuningatar
...

Into-kustannusLOL mitä sheissea.  ;D

Hyvän tulevaisuusromaanin tarina pitää joko olla tarpeeksi etäinen, jottei lukija pysty suoralta kädeltä tyrmää poskettomat väitteet huuhaana tai se pitäisi tarjoa realistisia väitteitä, johon lukija voi yhtyä tässä ajassa. Esim. matkustaminen madonreikien läpi etäisille planeetoille voi olla realistinen kuvaus vuonna 3000 mutta ei 2025.

Isomäki tarjoaa 2030-luvun romaanissaan 100 kertaa suurempia laivoja kun mitä koskaan on rakennettu. Väite on niin absurdi että tuskin typerinkään vihreä kana uskoo kymmeniä kilometrejä pitkiin laivoihin. Romaanissa myös poltetaan metsiä niin että Afrikka olisi liian kuuma valkolaisille. Tämän idean hän siis tarjoaa lukijoille, jotka käyvät lauantaisaunassa joka viikko.

Isomäen tulevaisuusfantasiat ovat kuvauksen perusteella niin epärealistista kukkua, että ne muuttaa romaanin saman tien parodiaksi ja naurettavakls karikatyyriksi. Pitää olla aika fanaattinen ilmastolarppaaja jos pistää tuohon rahansa.
Sosialisti varastaa aina kaikki kansalaisten rahat. Sosialistinen politiikka käsitää lähinnä sitä missä ajassa rahat varastetaan.

F1nka

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 802
 • Liked: 2142
Vs: Ilmastouskonto, väärät profeetat ja tapaus Greta Thunberg
« Vastaus #4001 : 10.10.2021, 17:10:58 »
Lainaus
... Kuten eräs kirjan hahmoista sanoo: ”Valkoiset kuolevat malariaan, kun maapallo lämpenee ja merenpinnan nousu muuttaa myös pohjoisen rantakaupungit ja jokilaaksot malariasoiksi. Vähän ajan päästä yksikään valkoinen nainen ei enää halua lisääntyä muuten kuin mustan afrikkalaisen miehen kanssa – koska muuten heidän lapsensa kuolevat jo vauvoina malariaan.” ...

mtv  :o

Malaria-alueilla on asunut tähänkin asti valkoisia perhekuntia. Malariaa vastaan on lääkkeitä. Maankäyttöä hallinnoimalla voidaan pitää huolta, ettei nukkumalähiöiden vieressä ole malariasoita. Lisäksi, jos paha epidemia iskee. geeniterapia on keksitty ja on mahdollista valita malarialta suojaavia geenejä. Miksi ihmeessä valkoihoisen naisen kannattaa mennä tuurilla? Tämä kohta vaikuttaa enemmän kirjoittajan fetissiltä kuin mietityltä tulevaisuusskenaariolta.
Tottelematon tieto aktivismissa

Faidros.

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 26 667
 • Liked: 22169
 • Blues for Allah
Vs: Ilmastouskonto, väärät profeetat ja tapaus Greta Thunberg
« Vastaus #4002 : 10.10.2021, 17:26:54 »
Malariaa on kyllä ollut Suomessa jo aikaisemminkin, savupirttien aikakaudella.
Kun yksi ihminen kärsii harhasta, sitä sanotaan hulluudeksi. Kun monta ihmistä kärsii harhasta, sitä sanotaan uskonnoksi. -Robert M Pirsig-
Millainen luonne 2000-luvun mekaanikolla pitäisi olla,jotta hän sietäisi koneiden päälle kasattuja elektronisen hevonpaskan kerrostumia.
-Matthew B.Crawford-

P

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 16 846
 • Liked: 12878
Vs: Ilmastouskonto, väärät profeetat ja tapaus Greta Thunberg
« Vastaus #4003 : 10.10.2021, 17:27:07 »
Lainaus
Miksi ihmeessä valkoihoisen naisen kannattaa mennä tuurilla? Tämä kohta vaikuttaa enemmän kirjoittajan fetissiltä kuin mietityltä tulevaisuusskenaariolta.

Ilmeisesti tuollaiselle on kysyntää? Käsittääkseni pornossa tuotetaan tuotantoa kirjailijan fetissitarpeeseen?
« Viimeksi muokattu: 10.10.2021, 17:30:21 kirjoittanut P »
Kestää parikymmentä vuotta ennen kuin suomalainen lapsi alkaa kuluttamisen sijasta tuottaa yhteiskunnalle jotain. Pakolaisen kohdalla kyse on luultavasti parista vuodesta. Siksi pidän puheita pakolaisten aiheuttamista kansantaloudellisista rasitteista melko kohtuuttomina.
- J. Suurpää, HS 21.4.1991

P

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 16 846
 • Liked: 12878
Vs: Ilmastouskonto, väärät profeetat ja tapaus Greta Thunberg
« Vastaus #4004 : 10.10.2021, 17:29:20 »
Malariaa on kyllä ollut Suomessa jo aikaisemminkin, savupirttien aikakaudella.

Ja osissa Venäjää, jossa on samanlainen ilmasto yhä on. Hygienia on ollut se pääsyy malarian loppumiseen. Viimeinen iso malaria epidemia Suomessa oli muistaakseni jatkosodan aikana?
Kestää parikymmentä vuotta ennen kuin suomalainen lapsi alkaa kuluttamisen sijasta tuottaa yhteiskunnalle jotain. Pakolaisen kohdalla kyse on luultavasti parista vuodesta. Siksi pidän puheita pakolaisten aiheuttamista kansantaloudellisista rasitteista melko kohtuuttomina.
- J. Suurpää, HS 21.4.1991

Ajattelija2008

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 7 967
 • Liked: 10525
Vs: Ilmastouskonto, väärät profeetat ja tapaus Greta Thunberg
« Vastaus #4005 : 10.10.2021, 18:25:13 »
Malariaa on kyllä ollut Suomessa jo aikaisemminkin, savupirttien aikakaudella.

Ja osissa Venäjää, jossa on samanlainen ilmasto yhä on. Hygienia on ollut se pääsyy malarian loppumiseen. Viimeinen iso malaria epidemia Suomessa oli muistaakseni jatkosodan aikana?
Pitää paikkansa.

Lainaus
Viimeisin malariaepidemia oli Suomessa sotavuosina 1944–1945.

...

Kotoperäistä malariaa on todettu Suomessa yleisesti aina Oulun korkeudelle asti. Johtopäätöksenä tutkijat pitävät kotoperäisen malarian pesineen 1700–1800-luvuilla eteläisessä saaristossa Porvoosta länteen sekä lounaissaaristossa ja Ahvenanmaalla.[16] Näiltä vahvoilta malaria-alueilta tauti leimahti erityisen suotuisten jaksojen aikana epidemiaksi Oulun ja Sotkamon korkeudelle.
https://fi.wikipedia.org/wiki/Malaria_Suomessa
Kirjailija Risto Isomäki kirjoittaa hölynpölyä. Hän voi tietysti puolustautua sillä, että kirja on tieteenvastaista fiktiota.

nochWunder

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 002
 • Liked: 4326
Vs: Ilmastouskonto, väärät profeetat ja tapaus Greta Thunberg
« Vastaus #4006 : 10.10.2021, 18:26:27 »
https://www.bitchute.com/video/4vbt9caBb2mW/

Tähän videoon kiteytyy koko tämä propagandavalta länsimaissa
Vuoden 2021 Suomessa otettiin käyttöön ulkomailta ohjattu ihmiskoe- ja tottelevaisuuspassi. Saadakseen oikeuden elää kuin vanhassa normaalissa oli kansalaisen annettava tökkiä itseään joko epäilyttävällä mikrokuituharjalla syvälle nenään lähelle aivoja tai antaa piikittää itseään suoraan suoneen.

Luotsi

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 155
 • Liked: 3452
Vs: Ilmastouskonto, väärät profeetat ja tapaus Greta Thunberg
« Vastaus #4007 : 10.10.2021, 18:55:53 »
Lainaus
"Vähän ajan päästä yksikään valkoinen nainen ei enää halua lisääntyä muuten kuin mustan afrikkalaisen miehen kanssa – koska muuten heidän lapsensa kuolevat jo vauvoina malariaan.”

Johtuu varmaan siitä että malariarokotteita jaellaan vain afrikkalaislapsille  :roll:

https://www.laakarilehti.fi/ajassa/ajankohtaista/who-suosittelee-malariarokotetta-afrikan-lapsille/

*** Patria o muerte! ***

ikuturso

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 18 848
 • Liked: 38495
 • Easter Worshipper
Vs: Ilmastouskonto, väärät profeetat ja tapaus Greta Thunberg
« Vastaus #4008 : 11.10.2021, 11:52:48 »
Tuolla on taas tuo "suomalaisen henkilökohtainen hiilijalanjälki suurimpia maailmassa".

https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000006121914.html

Pelkästään SSAB Raahen terästehdas vastaa liki 8% Suomen päästöistä ja kun siihen lisätään pari muuta firmaa (porvoon jalostamo ja hanasaaren hiilivoimala), niin ollaan jo yli koko liikenteen päästömäärän. Vain kolme firmaa.

Nimetkää ne muut maat, joissa koko liikenteen päästömäärä on pienempi kuin maan kolmen suurimman yksittäisen tehtaan/tehdaskompleksin päästömäärä.

Niinpä.

Olemme niin harvalukuinen kansa, että yksi teollisuuslaitos nostaa jokaisen yksittäisen ihmisen hiilijalanjälkeä lähes 10%. Mutta kohtahan ne tuonkin terästehtaan ajavat alas. Sitten junat vievät tavaran jalostukseen Ruotsiin. Samat päästöt pysyvät ja kuljetuksen päästöt kasvavat. Pääasia, että eloapinoiden kullannuppujen henkilökohtainen hiilijalanjälki on pienentynyt. Muulla maailmalla ei väliä.

Mutta siirry dieselistä hybridiin ja aiheuta maailmantaloudelle ja teollisuudelle hirvittävä päästökuorma siitä, että vaikka koko Suomen liikenne suljettaisiin, päästöt vähenisivät vähemmän, kuin mitä pari tehdasta tupruttaa. Suhteellisuudentaju, mitä se on?

Mistä ne sähköautot tehdään? Teräksestä. Mistä sitä saadaan? Raahen terästehtaalta. Laitetaanko Raahe kiinni ja ajetaan bensa-autoilla? Vai tehdäänkö Raahessa terästä autoteollisuuden tarpeisiin ja ostetaan sähköautoja?

Koskahan joku älyvalopää keksii, että vaihdetaan vaan vanhoihin romuihin sähkömoottorit ja akut takapaksiin. Ei tarvitse takoa uusia koreja. Sehän se olisi kokonaisekologista. Kun se kierrätysteräskin täytyy käyttää sulaton kautta. Ei sitä kuplavolkkarista Teslaa saa kylmävalssaamalla kori uudelleen.

-i-
Kun joku lausuu sanat, "tässä ei ole mitään laitonta", on asia ilmeisesti moraalitonta. - J.Sakari Hankamäki -
Maailmassa on tällä hetkellä virhe, joka toivottavasti joskus korjaantuu. - Jussi Halla-aho -
Mihin maailma menisi, jos kaikki ne asiat olisivat kiellettyjä, joista joku pahoittaa mielensä? -Elina Bonelius-

ikuturso

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 18 848
 • Liked: 38495
 • Easter Worshipper
Vs: Ilmastouskonto, väärät profeetat ja tapaus Greta Thunberg
« Vastaus #4009 : 11.10.2021, 12:02:40 »
Ajelin tuossa Virossa Virtsun ja Haapsalun välillä Matsalun lahden ympäri kulkevaa tietä. Suomalaiseen "maastokartta"-appiin saa myös Viron peruskartat. Tuo tie menee pitkän matkan alle kymmenen metrin korkeuskäyrällä. En ole kuitenkaan lukenut lehdistä, kuinka puoli Viroa jää meren alle ihan kohta.

Kun ajelin Viroon, kuuntelin Helsingin YLE:n aluelähetystä. Marjaniemessä tulvavallia korotetaan joitain kymmeniä senttejä, jotta korkeus riittäisi merenpinnan nousuun vuosisadan loppuun. Kymmeniä senttejä.

Todellisuus on siis kymmeniä senttejä. Mutta mikä on mielikuva? Jätkäsaaren taideteos kertoo missä merenpinta on kun se nousee 15 metriä. Yhteiskunta varautuu kymmeniin sentteihin, mutta jääkiekkomailadiagrammiteologit ostavat sukelluspukuja.

-i-
Kun joku lausuu sanat, "tässä ei ole mitään laitonta", on asia ilmeisesti moraalitonta. - J.Sakari Hankamäki -
Maailmassa on tällä hetkellä virhe, joka toivottavasti joskus korjaantuu. - Jussi Halla-aho -
Mihin maailma menisi, jos kaikki ne asiat olisivat kiellettyjä, joista joku pahoittaa mielensä? -Elina Bonelius-

Roope

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 35 654
 • Liked: 94352
Vs: Ilmastouskonto, väärät profeetat ja tapaus Greta Thunberg
« Vastaus #4010 : 12.10.2021, 20:14:28 »
Helsingin Sanomat: Sixten Korkman: Paljon parjattu kapitalismi voi auttaa ilmastokriisin ratkaisemisessa 12.10.2021

Lainaus käyttäjältä: Sixten Korkman
NUORET pohtivat, voiko tähän ilmasto­kriisin tai ilmasto­hätä­tilan maailmaan hankkia lapsia. Ahdistus on nykyisten näkymien valossa ymmärrettävä.

Ahdistus on ymmärrettävää nuoriin joka puolelta vaikuttavan ilmastopropagandan kannalta, mutta ei mitenkään itse ilmastonmuutoksen vaikutusten kannalta. Näiden nuorten ja heidän lapsiensa sukupolven "ilmastokriisi" tai "ilmastohätätila" konkretisoituu vähälumisempina talvina, ja siinäpä ne enimmät sitten olivatkin.

Suomen ääriradikaalin ilmastopolitiikan vaikutukset ovat sitten ihan toinen juttu, mutta ne ovat poliittinen valinta, jota sixtenkorkmanit ajavat.

Lainaus käyttäjältä: Sixten Korkman
Monet ilmaston lämpenemisestä tuskastuneet ihmiset kaipaavat radikaaleja toimia kapitalismin kaatamiseksi ja ihmisen muuttamiseksi vähemmän itsekkääksi. Tuo tie olisi kuitenkin kovin pitkä ja vaikea. Itse ongelman kannalta aika uhkaisi loppua kesken. Ja onko kapitalismi syytekirjeen oikea osoite? Kyllä ja ei.

TOTTA on, että markkinat eivät huomioi kasvihuonepäästöjen kaltaisia ulkois­vaikutuksia. Toisaalta entisissä sosialisti­maissa tehtiin suurempia rikoksia ympäristöä vastaan kuin konsanaan länsimaissa. Lisäksi nykyisessä yritys­maailmassa on ilmasto­kriisiin paneutuneita johtajia, jotka tekevät parhaansa kulkusuunnan kääntämiseksi.

Ei ole sattumaa, että vallankumouksellisia toimia vaativat kapitalismia kaatavat elokapinalaiset ja Elokapinaa tukevat yritysjohtajat ovat löytäneet hengenheimolaisuutensa "ilmastokriisissä". Ei ole kyse kapitalismista tai sosialismista vaan eliitin "hätätilan" nimissä ohjailemasta sotataloudesta ja populismina kuitattavan demokratian ohittamisesta.

Lainaus käyttäjältä: Sixten Korkman
EU on edelläkävijä, mutta unioni ei yksin pysty kriisiä ratkaisemaan. Isojen päästöjen maat, Kiina ja Yhdysvallat, on saatava EU:n kanssa yhteiseen rintamaan, joka voi vuorostaan patistaa myös muita tarvittaviin toimiin.

Ei ole eikä tule "yhteistä rintamaa", muun muassa koska Kiinaa ei voisi vähemmän kiinnostaa. Suomi kuristaa itseään täysin turhaan hengiltä vuoden 2035 hiilineutraalisuustavoitteella, kun taas vuoden 2060 tavoitteekseen ilmoittanut Kiina ei ole silloin ehkä vielä edes päästöjensä huipussa.

EU:n osuus päästöistä on nyt noin kymmenen prosenttia ja pienenee vauhdilla, joten sen tekemisillä ei ole juuri vaikutusta kokonaiskuvassa, eikä EU:lla tosiaankaan ole valtaa sanella muiden tekemisiä. Niin Suomen kuin EU:nkin politiikka ja vaikutusvalta perustuu lähinnä rahan lahjoittamiseen vastikkeetta muualle.

Lainaus käyttäjältä: Sixten Korkman
Pessimistit katsovat, ettei päästöjä voida kytkeä irti talouskasvusta. Siksi vaaditaan kasvun lopettamista ja kääntämistä negatiiviseksi. Ongelma ei kuitenkaan ole taloudellis-teknisesti ratkaisematon – päästöjä on vähennetty esimerkiksi EU:n alueella ja Suomessa.

Ongelma vain ei ole sellainen, joksi Korkman sen kuvaa. Päästöjen vähentäminen samoilla kalliilla ja monimutkaisilla keinoilla muun muassa toimivaa infrastruktuuria tuhoten ei ole mahdollista muualla maailmassa, eikä ratkaisuja pystytä skaalaamaan tarpeeksi nopeasti ja halvalla esimerkiksi väestöräjähtävään Afrikkaan.

Tähän vielä päälle sixtenkorkmanien ajama vapaa liikkuvuus kehitysmaista länsimaihin, niin päästöjä vähentävän kasvun yhtälö on mahdoton vaaditussa aikataulussa.

Lainaus käyttäjältä: Sixten Korkman
Greta Thunberg on oikeassa: maailma ei ole tehnyt tosi toimia päästöjen vähentämiseksi. Taakanjaosta on ollut liian vaikeaa sopia, kun monet haluavat olla vapaamatkustajia.

PÄÄSYY ilmaston lämpenemiseen on rikkaiden maiden kasvihuone­päästöjen kumuloituminen ilmakehään. Siksi rikkaiden maiden tulee kantaa päävastuu torjunta­toimista: kurjuudessa eläviltä ihmisiltä sitä ei voi odottaa.

Hieman suhteellisuudentajua moralisoinnin sijaan. Rikkaat maat kantavat jo teoillaan päävastuun, mutta Yhdysvaltojen ja EU:n ilmastopolitiikan tulevat valinnat vaikuttavat tuhansien miljardien eurojen kustannuksista huolimatta varsin vähän ilmastonmuutoksen kehitykseen suuntaan tai toiseen.

Lainaus käyttäjältä: Sixten Korkman
On perusteita arvioida, että ilmaston lämpeneminen voidaan ajan mittaan pysäyttää, jos riittävän pontevasti panostetaan energiatehokkuuteen ja uusiutuvaan energiaan sekä hiilidioksidin talteenottoon ja varastointiin. Lisäksi tarvitaan panostusta tutkimukseen ja mahdollisimman nopeita sopeutustoimia jo tapahtumassa olevaan ilmaston lämpenemiseen. Fossiilisten polttoaineiden edelleen isoja tukiaisia olisi kiireesti leikattava, vaikka öljy- ja hiiliteollisuus sitä lobbauksella vastustavat.

Ilmaston lämpeneminen pysähtyy suurella todennäköisyydellä myös ilman länsimailta vaadittavia "pontevia panostuksia" jo ihan luonnollisen kehityksen myötä. Hätätilojen ja kriisien julistaminen ei nopeuttaisi kehitystä mainittavasti, mutta niille onkin muuta käyttöä.

Lainaus käyttäjältä: Sixten Korkman
Maailmalla tulisi velkaantumisesta huolimatta investoida paljon ilmastopolitiikan edistämiseksi. Sillä, kuten Uuden testamentin päähenkilö olisi voinut sanoa: mitä hyödyttää ihmistä, jos hän lopettaa valtion velkaantumisen mutta jättää ilmastovelan hoitamatta?

Eli jeesustelijaekonomistin mukaan "ilmastovelan hoitaminen" on suorastaan jumalallinen syy velkaantua tolkuttomasti. Houkkia he ilmastouskossaan heikot, jotka julkeavat vaatia perusteluja, vaikuttavuutta ja kustannustehokkuutta.
Mediaseuranta - Maahanmuuttoaiheiset uutiset, tiedotteet ja tutkimukset

Hevonen

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 285
 • Liked: 1487
 • Tamma
Vs: Ilmastouskonto, väärät profeetat ja tapaus Greta Thunberg
« Vastaus #4011 : 13.10.2021, 12:12:12 »
Terveisiä Tampereelta, täällä Aamulehti tekee jutun, kun seurakunta menee Elokapinan kanssa kimppaan! :facepalm:

https://www.aamulehti.fi/tampere/art-2000008328652.html
"Olisi virhe uskoa, että kansa voisi poistaa jaottelun ystävään ja viholliseen julistamalla ystävyyttään koko maailmalle tai vapaaehtoisesti riisumalla itsensä aseista." — Carl Schmitt 1927

18.8.2017 - Emme ikinä unohda.

HDRisto

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 664
 • Liked: 5644
Vs: Ilmastouskonto, väärät profeetat ja tapaus Greta Thunberg
« Vastaus #4012 : 13.10.2021, 12:29:52 »
Minkähän voisi nakata sinne arkkuun symbolisoimaan kadonnutta maalaisjärkeä?. Ehkä vihreiden mainosläpyskän?.
Jos kuuluisin kirkkoon niin nyt viimeistään eroaisin.

insinörtti

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 519
 • Liked: 2733
Vs: Ilmastouskonto, väärät profeetat ja tapaus Greta Thunberg
« Vastaus #4013 : 13.10.2021, 12:41:36 »
Nyt tuli sellainen "bon voyage"-tunne, että olen kuullut saman ennenkin: "Vasta hiljattain on ehditty havahtumaan, että vielä suurempi uhka on..."


Asiassa kuin asiassa, kun se saadaan kuntoon tai se ei muuten vedä, keksitään jotain muuta. Maailman suurin ongelma on milloin autojen tuottama häkä, milloin päättömät Porin silakat, milloin lintujärvi tai suo, milloin rikin oksidit, milloin radioaktiivisuus, ja milloin mitäkin. Pääasia on, että on hätä. Muulla ei ole väliä.

no enpä tiedä

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 114
 • Liked: 432
 • Kertaluonteista öyhötystä
Vs: Ilmastouskonto, väärät profeetat ja tapaus Greta Thunberg
« Vastaus #4014 : 13.10.2021, 12:49:34 »
Terveisiä Tampereelta, täällä Aamulehti tekee jutun, kun seurakunta menee Elokapinan kanssa kimppaan! :facepalm:

https://www.aamulehti.fi/tampere/art-2000008328652.html

Mikähän prkl siinä on kun faktat heitetään nurkkaan ja keskitytään tunteiluun  >:(. Kouluaikana kävin läpi tampereen alueen vihreyden tutkimuksia ja monet 70-luvun uhanalaiset kasvit voivat nyt täällä hyvin. Osin kahden suuren järven ansiosta ilmanlaatukin on tampereella Euroopan parasta laatua, vaikka elokapinalliset eivät saa hengitettyä. https://www.hs.fi/tiede/art-2000008065207.html

Golimar

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 20 483
 • Liked: 33247
 • Ego sum Spartacus
Vs: Ilmastouskonto, väärät profeetat ja tapaus Greta Thunberg
« Vastaus #4015 : 13.10.2021, 13:30:59 »
Lainaus
X

Maailmanlaajuinen siirtymä vihreään energiaan etenee liian hitaasti ilmastotavoitteiden kannalta, varoittaa kansainvälinen energiajärjestö IEA.

IEA varoittaa, että riittämättömät investoinnit vain lisäävät energiamarkkinoiden epävakautta tulevaisuudessa.

Vuosittaisessa raportissaan(siirryt toiseen palveluun) maailman energianäkymistä IEA arvioi, että investoinnit puhtaan energian hankkeisiin ja infrastruktuuriin pitää kolminkertaistaa vuosikymmenen loppuun mennessä, jos maailman maat haluavat taistella tehokkaasti ilmastonmuutosta vastaan ja pitää samalla energiamarkkinat vakaina.

Jos maailma haluaa tavoittaa hiilineutraaliuden vuoteen 2050 mennessä, puhtaan energian vuosittaisten investointien pitäisi nousta 4 tuhanteen miljardiin dollariin eli noin 3,5 tuhanteen miljardiin euroon vuoteen 2030 mennessä.

IEA julkaisi vuosittaisen raporttinsa etuajassa tänä vuonna opastukseksi kuun lopussa alkavaan YK:n ilmastokokoukseen Glasgow'ssa.

Kokouksen keskeisenä tavoitteena on nostattaa ilmastotoimien kunnianhimoa, jotta ilmaston lämpeneminen saataisiin rajattua 1,5 asteeseen. Tätä lämpenemistä pidetään vielä ihmiskunnan kannalta siedettävänä.

– Me emme investoi tarpeeksi tulevaisuuden energiatarpeiden tyydyttämiseksi ja epävarmuudet valmistelevat näyttämöä epävakaalle kaudelle, IEA:n johtaja Fatih Birol sanoi uutistoimisto AFP:n mukaan.

Noin 70 prosenttia lisäinvestoinneista pitäisi tehdä nouseviin ja kehittyviin talouksiin.

X

https://yle.fi/uutiset/3-12141316

https://www.iea.org/reports/world-energy-outlook-2021

akez

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 10 541
 • Liked: 35812
Vs: Ilmastouskonto, väärät profeetat ja tapaus Greta Thunberg
« Vastaus #4016 : 13.10.2021, 14:18:56 »
Tsekkasin eilen Amazonin kirjavalikoimaa. Jossakin vaiheessa ruudulle ilmaantui myös kansikuva Greta Thunberg -kirjasta. Se mikä minua hämmästytti ja jopa hätkäytti oli se, että kirja oli Amazonin mukaan suunnattu 4-7 -vuotiaille. Tänään hain vain Greta Thunbergistä tehtyjä kirjoja ja osoittautui, että näitä oli tehty jo valtava määrä. Aivan käsittämätön määrä näistä oli suunnattu vielä lapsille. Tuskin edes mistään sarjakuvasankarista tai vastaavasta on tehty lapsille koskaan yhtä monta kirjaa.

Tässä ikäryhmittäin näitä haun ensimmäiselle sivulle ilmaantuneita englanninkielisiä kirjoja.

4-7 -vuotiaat

- Greta Thunberg (Little People, BIG DREAMS, 40), Ages: 4 - 7 years
- Greta and the Giants: inspired by Greta Thunberg's stand to save the world

3-8 -vuotiaat

- Our House Is on Fire: Greta Thunberg's Call to Save the Planet

8-12 -vuotiaat:

- Greta's Story: The Schoolgirl Who Went on Strike to Save the Planet
- Who Is Greta Thunberg? (Who HQ Now)
- The Greta Thunberg Story: Being Different is a Superpower

Mielenkiintoista asiassa on myös se, että edes kommunismin kukoistusaikaan Itä-Euroopassa ei tuotettu tuollaisia määriä kommunistisista nuorisosankareista kertovia kirjoja (esim. kulakkivanhempansa teloitettavaksi ilmiantanut Morozov). Eikähän sielläkään tuollaisia kirjoja tuputettu vasta vain 3-4 -vuotiaille.

Ilmeisesti Greta Thunbergin vanhemmilla, sosialisti- ja suurpääomakavereilla on käytössään vielä parempi mainostoimisto kuin vanhakommunisteilla. Eipä voi muuta kuin hämmästellä tuota ideologista vyörytystä, jonka kohteeksi joutuvat jo pikkulapsetkin. Ei ihme, että lapsia alkaa ahdistaa.

Liitteen muutamia kuvia ensimmäisenä mainitusta 4-7 -vuotiaille suunnatusta kirjasta.
« Viimeksi muokattu: 13.10.2021, 14:22:22 kirjoittanut akez »
"Meidän on oltava valmiita huijaamaan, petkuttamaan, rikkomaan lakeja, salailemaan ja piilottamaan totuutta ... Meidän on kirjoitettava kielellä,
joka kylvää massojen keskuuteen vihaa, inhoa ja halveksuntaa niitä kohtaan, jotka ovat eri mieltä kuin me." - Vladimir Iljitš Lenin

Golimar

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 20 483
 • Liked: 33247
 • Ego sum Spartacus
Vs: Ilmastouskonto, väärät profeetat ja tapaus Greta Thunberg
« Vastaus #4017 : 13.10.2021, 14:19:58 »
Pääsin vastaamaan tuohon tutkimukseen, useimmat kysymykset olivat ihan OK ja vaihtoehdot järkilinjalta viherpunikkien hulluuteen. Se hieman hämmästytti että kyseltiin myös puoluekantaa.

Lainaus
X

KANSALAISTEN ENERGIA-ASENTEET -TUTKIMUS

Kansalaisten Energia-asenteet tutkimus on toteutettu jo vuodesta 1983 lähtien. Energiateollisuus ry toteuttaa nyt vastaavan tutkimuksen yhteistyössä IROResearch Oy:n kanssa.

Tutkimuksen tavoitteena on selvittää väestön asenteita ja mielipiteitä energiaan liittyvissä asioissa. Tuloksia ja tutkimuksesta saatavaa aineistoa hyödynnetään monin tavoin esimerkiksi yhteiskunnallisissa tutkimuksissa ja opinnäytetöissä.

Kyseessä on n. 10 minuuttia kestävä kysely riippuen vastauksistasi ja kaikki antamasi vastaukset ovat luonnollisesti luottamuksellisia.

X

ikuturso

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 18 848
 • Liked: 38495
 • Easter Worshipper
Vs: Ilmastouskonto, väärät profeetat ja tapaus Greta Thunberg
« Vastaus #4018 : 13.10.2021, 14:33:42 »
Terveisiä Tampereelta, täällä Aamulehti tekee jutun, kun seurakunta menee Elokapinan kanssa kimppaan! :facepalm:

https://www.aamulehti.fi/tampere/art-2000008328652.html

Toistan tässä itselleni: Tampereen seurakunnat eivät käytä minun verorahojani, Tampereen seurakunnat eivät edusta koko kirkkoa, Tampereen seurakunnat eivät edusta omaa pientä maalaisseurakuntaani.

Veikkaan silti, että joku eroaa tämänkin takia kirkosta. Minulla on omat syyni edelleen kuulua kirkkoon, mutta jos tällainen jatkuu, niin hehän suorastaan työntävät normaalit ihmiset laidan yli.

Kirkon lähistrategia on nimeltään "Avoimet ovet", jolla pyritään tuomaan ihmisiä kirkon yhteyteen. Tällä saadaan joku ituhippi poseeraamaan kirkon edessä, mutta samalla kolmekymmentä persvakomiestä googlaavat eroakirkosta-sivustoa jo kovaa tahtia.

-i-
Kun joku lausuu sanat, "tässä ei ole mitään laitonta", on asia ilmeisesti moraalitonta. - J.Sakari Hankamäki -
Maailmassa on tällä hetkellä virhe, joka toivottavasti joskus korjaantuu. - Jussi Halla-aho -
Mihin maailma menisi, jos kaikki ne asiat olisivat kiellettyjä, joista joku pahoittaa mielensä? -Elina Bonelius-

Melbac

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 215
 • Liked: 1813
Vs: Ilmastouskonto, väärät profeetat ja tapaus Greta Thunberg
« Vastaus #4019 : 13.10.2021, 14:54:08 »
Kirkko katsoo että elokapinan porukka on mahdollisesti sellaista porukkaa joka tulee uskoon?.:)

Tagit: