Kirjoittaja Aihe: Ilmastouskonto, väärät profeetat ja tapaus Greta Thunberg  (Luettu 782929 kertaa)

ikuturso

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 24 187
 • Liked: 56480
 • Kekkosen re-inkarnaatio
Vs: Ilmastouskonto, väärät profeetat ja tapaus Greta Thunberg
« Vastaus #4920 : 10.09.2023, 08:23:01 »
(Bezmenov ja lause, että kestää 15-20 vuotta demoralisoida valtio)


Suurin osa länsimaisista ylikoulutetuista ihmisistä ei suostu myöntämään kuinka faktaa tämä  valitettavasti on.

Nyt osuit naulan kantaan. Ei suostu myöntämään edes itselleen, sillä jos myöntäisivät, he myöntäisivät, että heihin on vaikutettu. Heillähän on valinnanvapaus toimia oikein. Aivan kuten musliminaisella on täysi valinnanvapaus pukeutua kaapuun.Yksi kristinuskoakin kritisoiva kysymys on aina ollut, miksi ihminen voi tehdä syntiä? Miksei kaikkivoipa Jumala vaan pyyhi syntiä pois maailmasta? Miksi ihminen luotiin sellaiseksi, että se voi langeta syntiin?

Vastaus on, että Jumala antoi ihmiselle vapaan tahdon, mutta myös laintaulut ja Jeesuksen. Ihminen on kykenevä pahaan. Jos Jumala veisi ihmiseltä vapaan tahdon, me emme olisi enää ihmisiä.

Mietitäänpäs ilmastouskontoa. Kuinka moni palstalainen on jo indoktrinoitu tuntemaan häpeää, jos omistaa paljon kuluttavan bensiiniauton? Entä öljylämmityksen? Entä kun syö lihaa tai pitää huoneessa yli 20 asteen lämpötilaa?

Ilmastouskonto antaa ihmiselle valinnanvapauden porsastella kuinka paljon tahansa ja kuluttaa fossiilisia niin paljon kuin vielä kaupasta saa. Mutta langettaa sille toiminnalle synnin leiman, jota vähintäänkin seurakunta elokapinallisine ylipapittarineen hyvin paheksuu.

Siinä missä Helsingin Sanomat ja Kirkko ja Kaupunki paheksuu uskonnon rajoitteita ja tuo pride-kulkueen tapaista syntiä ja häpeää kristittyjen uskovaisten keskuuteen, ne samalla opettavat meille, että fossiilisten poltto on kuolemansynti ja jos Jeesus syntyisi nyt, hen olisi vegaani.

Jos katsotaan 80-luvun loppua ja 2000-luvun alkua, niin parissa kymmenessä vuodessa tapahtui aika paljon.

-i-
Kun joku lausuu sanat, "tässä ei ole mitään laitonta", on asia ilmeisesti moraalitonta. - J.Sakari Hankamäki -
Maailmassa on tällä hetkellä virhe, joka toivottavasti joskus korjaantuu. - Jussi Halla-aho -
Mihin maailma menisi, jos kaikki ne asiat olisivat kiellettyjä, joista joku pahoittaa mielensä? -Elina Bonelius-

Lyyti

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 496
 • Liked: 5755
 • Sananvapaustaliban.
Vs: Ilmastouskonto, väärät profeetat ja tapaus Greta Thunberg
« Vastaus #4921 : 10.09.2023, 10:17:12 »
Tietyllä tavalla lapsellista, mutta myös hyvä ja hauska testi on kiusallaan sanoa ei. Järkevän asian järkevä edistäjä inttää hetken, mutta toteaa pian ettei hullun kanssa kannata väitellä. On sitten näitä asioita joista ensimmäinen vasta-argumentti on ad hominem, henkilökohtainen syytös ja kierrokset 8000.

Pohjoinen heinäniitty ei kieltämällä muutu riisipelloksi, mutta lehmä tekee siitä selluloosasta ihmisravintoa vuoden ympäri. Sama juttu ruohoaroilla. Puolitoista grammaa eläinproteiinia painokiloa kohti päivässä ei varsinaisesti ole (!) vegaanidietti, mutta aminohapposaanti sopivalla profiililla on tällä varmistettu.

Palelkaa, pöljät. Veikkaan ettei sähköautoilu kohta ole halvempaakaan. Kun vielä saatais puu biodieseliksi...

... niin eiköhän siellä tiellä silti joku istuisi pois mielenterveysongelmiaan.
« Viimeksi muokattu: 10.09.2023, 10:26:53 kirjoittanut Lyyti »
Vastuullista öyhötystä vuodesta 2017.

P

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 18 958
 • Liked: 21541
Vs: Ilmastouskonto, väärät profeetat ja tapaus Greta Thunberg
« Vastaus #4922 : 10.09.2023, 10:36:45 »
En ole sähköinssi, enkä mikään muukaan insinööri,,,,aattelin; jos 1500 hehtaaria aurinkopaneeleita laitetaan metsään, josta on tietty puut kaadettu, niin jonkunlaiset kaapelit tms. pitää kai viritellä, että se auringon tuottama sähkö saadaan käyttöön.
Ei sinne metsään tai suolle mitään akkulaitelmia? kai voida asennella.
Tuosta aurinkovoimalan suunnitellusta paikasta on yli kymmenen kilometriä lpr:n keskustaan.
Tuon kokoiseen turvesuohon saisi upotettua suunnilleen 1500-2000 MW paneeleita. Siirtolinja olisi samaa kokoluokkaa kuin Olkiluoto 3:lla. Puuhahenkilöillä on varmaan powerpoint-esityksessä liitäntämekanismina 16A Suko pistotulppa.

Ja tuon kokoluokan siirtolinjat alle jää helvetisti pakkolunastettavaa metsää ja maata. Ja me sähkö käyttäjät se maksetaan "siirtomaksuina". Tuo sattumaenergiayhtio ei siihen osallistu.

On investointina sähkölinja, joka pitää mitoittaa maksimin mukaan, maksaa maltaita, vaikka suurimman osan aikaa se on täydellä vajaa käytöllä. Talvella tuotantoa ei aurinkovoimaladta tule välilä lainkaan.

Hip hei vihreä siirtymä.
Kestää parikymmentä vuotta ennen kuin suomalainen lapsi alkaa kuluttamisen sijasta tuottaa yhteiskunnalle jotain. Pakolaisen kohdalla kyse on luultavasti parista vuodesta. Siksi pidän puheita pakolaisten aiheuttamista kansantaloudellisista rasitteista melko kohtuuttomina.
- J. Suurpää, HS 21.4.1991

Nikolas

 • Nimellinen
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 7 678
 • Liked: 13291
 • Tiellä Rhodesiasta Zimbabween
  • Kirjoitelmia
Vs: Ilmastouskonto, väärät profeetat ja tapaus Greta Thunberg
« Vastaus #4923 : 10.09.2023, 11:42:32 »

Pohdinpa itse sellaista, että jos vähän värisevämpi futisjoukkue jäisi bussissa tuollaisen barrikadin taakse ja olisi uhkana myöhästyä futismatsista, niin mitä tapahtuisi kun kuski avaisi bussin oven?


Kaksi palloilijaa tarttuu yhteen kapinalliseen, siirtää tien sivuun ja pitää kapinallisen poissa tieltä. Palloilijoita on yhdessä joukkueessa riittävästi pitämään kapinalliset poissa tieltä kun bussi ajaa selvitetyn tukoskohdan läpi. Bussi odottelee jonkin matkan päässä. Palloilijat menevät takaisin bussiin. Matka jatkuu.
Jokainen joka ei myönnä Suomen olevan vekselivetoinen velkaelvis voi jättää ministerinsalkkunsa ovelle ja painua vaikka helvettiin.
—Waldseemüller

Lievitystä maailman luokan typeryyteen

Lalli IsoTalo

 • "Hallituksenkaataja"
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 46 090
 • Liked: 78645
 • Kansallisromantikko
Vs: Ilmastouskonto, väärät profeetat ja tapaus Greta Thunberg
« Vastaus #4924 : 10.09.2023, 12:27:37 »
Bezmenov ja demoralisointi kaipaavat lisäselvitystä. Kuten yleensäkin, en tiedä mitä asiasta ajattelen ennenkuin alan kirjoittamaan asiaa auki.  :P

^^^

Kyse ei ole pelkästään esim. ilmastouskonnosta, tapauksesta Greta Thunberg, kommunismista  tai väestönsiirroista. Vaikka nykyinen Venäjä jatkaisi länsimaiden demoralisoimista -  ja miksipä ei jatkaisi - niin tässä ehkä on kyse laajemmasta ilmiöstä, joka sijoittuisi otsikon "väärät profeetat" alle.

Yrittäkää pysyä mukana, kun yritän itse saada langanpäästäni kiinni.

VT:n mukaan silloinen jumala eriytti kansat ja niiden kielet toisistaan (koska Baabelin torni kohosi liian korkealle kohti taivasta).  Eikös tämä oikeastaan, loppujen lopuksi, nykyään, kuulosta antimokuttamiselta, siis hyvältä idealta?

Ja eikös silloin sellaiset asiat kuten maailman-vallankumous-meininki, Kansojen Liittouttaminen,  Kansakuntien Yhdistäminen ja globalismi ole melko paskoja ideoita?

https://fi.wikipedia.org/wiki/Maailmanvallankumous
https://fi.wikipedia.org/wiki/Kansainliitto
https://fi.wikipedia.org/wiki/Yhdistyneet_kansakunnat

Jokin voima maailmassa yrittää sulattaa monimuotoisen ihmiskunnan yhdeksi, helposti kontroitavaksi massaksi, jolla on sama kulttuuri ja sama kieli. One world. New World Order.

Ja kaikille sama uskonto, josta suuri osa ei edes tajua, että kyseessä on uskonto, tai että millaisesta uskonnosta on kysymys. Jokainen voi itse päätellä tämän.

^^^

Vielä 1990-luvulla uusi maailmanjärjestys oli salaliittoteoria, vaan eipä ole enää.

Ongelma tässä NWOssa on mm. se, että kyseessä on enemmänkin vanha kuin uusi maailmanjärjestys, jossa lapsia mm. uhrattiin polttouhreina molokin kitaan. VT:n jumalakin määräsi Abrahamin murhaamaan oman lapsensa (mutta peruutti käskynsä).

https://fi.wikipedia.org/wiki/Moolok

Menemättä tarkemmin tämän "uuden" maailmanjärjestyksen yksityiskohtiin, on erittäin ongelmallista, että pedofilia on alkanut nostaa esiin satanistista päätään. Uudet sateenkaaren värit lastenraiskaajien värejä. En linkitä.

^^^

Ei kannata kysyä, miksi lapset tykkäävät kuunnella lastentarhoissa hassusti pukeutuvia setiä.

Kannattaa kysyä, millainen on se kulttuuri joka päästää pervot lasten lähelle? Millainen on kulttuuri, joka yhdistää lapsenraiskaajat lasten kanssa, kuten Oulussa tapahtui?

Se kulttuuri on demoralisoitu kulttuuri.

Kyse ei ole kommunistisesta maailmanvallankumouksesta. Kyse on siitä, että ihmiskuntaa vihaavat väärät profeetat ovat nousseet valtaan, ja keskuudessamme elävät vaaralliset byrokraatit toteuttavat sokeasti yläpuolelta saamaansa ohjeistusta.

^^^

En tässä nyt sen kummempaa vastarintaliikettä ole ehdottamassa, kuin että olisi varmaan hyvä kaikkien pienten lasten vanhempien, sukulaisten ja ystävien pitää huolta siitä, pedofiilit pysyvät aivan helvetin kaukana lapsistamme.
« Viimeksi muokattu: 10.09.2023, 12:33:07 kirjoittanut Lalli IsoTalo »
YLE & HS - valeuutisia joihin voit luottaa

Golimar

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 24 401
 • Liked: 41806
 • Ego sum Spartacus
Vs: Ilmastouskonto, väärät profeetat ja tapaus Greta Thunberg
« Vastaus #4925 : 11.09.2023, 14:21:02 »
 :facepalm: x 1 000 000

Lainaus
X

YK:n ihmisoikeusvaltuutetun Volker Türkin mukaan ilmastonmuutoksen dystooppinen tulevaisuus on jo täällä.

Puheessaan YK:n ihmisoikeusneuvostolle Türk totesi, että viimeaikaiset esimerkit ympäristöä koskevista kauhuista ovat  planeettamme kriisi. Hän mainitsi esimerkkinä irakilaisen Basran kaupungin, jossa kuivuus, polttava kuumuus, saasteet ja nopeasti hupenevat juomavesivarastot johtavat maaperän muuttumiseen karuksi.

Kiihtyvät vahingot aiheuttavat Türkin mukaan ihmisoikeushätätilan.

X

https://yle.fi/a/74-20008814/64-3-177043?utm_medium=social&utm_source=copy-link-share

Shemeikka

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 556
 • Liked: 10776
 • Oulu- Uleåborg
  • Esa Paloniemi- nude but not naked
Vs: Ilmastouskonto, väärät profeetat ja tapaus Greta Thunberg
« Vastaus #4926 : 18.09.2023, 04:19:03 »
Näinpä...
Vain kuolleet kalat kulkevat virran mukana.

https://esapaloniemi.webnode.fi/
Nude but not naked

"Ajattele itse, tai muut päättävät puolestasi." Aku-Kimmo Ripatti

Shemeikka- mamukurssin käynyt suomalainen