Kirjoittaja Aihe: Ilmastouskonto, väärät profeetat ja tapaus Greta Thunberg  (Luettu 832889 kertaa)

ikuturso

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 26 207
 • Liked: 63601
 • Kekkosen re-inkarnaatio
Vs: Ilmastouskonto, väärät profeetat ja tapaus Greta Thunberg
« Vastaus #4920 : 10.09.2023, 08:23:01 »
(Bezmenov ja lause, että kestää 15-20 vuotta demoralisoida valtio)


Suurin osa länsimaisista ylikoulutetuista ihmisistä ei suostu myöntämään kuinka faktaa tämä  valitettavasti on.

Nyt osuit naulan kantaan. Ei suostu myöntämään edes itselleen, sillä jos myöntäisivät, he myöntäisivät, että heihin on vaikutettu. Heillähän on valinnanvapaus toimia oikein. Aivan kuten musliminaisella on täysi valinnanvapaus pukeutua kaapuun.



Yksi kristinuskoakin kritisoiva kysymys on aina ollut, miksi ihminen voi tehdä syntiä? Miksei kaikkivoipa Jumala vaan pyyhi syntiä pois maailmasta? Miksi ihminen luotiin sellaiseksi, että se voi langeta syntiin?

Vastaus on, että Jumala antoi ihmiselle vapaan tahdon, mutta myös laintaulut ja Jeesuksen. Ihminen on kykenevä pahaan. Jos Jumala veisi ihmiseltä vapaan tahdon, me emme olisi enää ihmisiä.

Mietitäänpäs ilmastouskontoa. Kuinka moni palstalainen on jo indoktrinoitu tuntemaan häpeää, jos omistaa paljon kuluttavan bensiiniauton? Entä öljylämmityksen? Entä kun syö lihaa tai pitää huoneessa yli 20 asteen lämpötilaa?

Ilmastouskonto antaa ihmiselle valinnanvapauden porsastella kuinka paljon tahansa ja kuluttaa fossiilisia niin paljon kuin vielä kaupasta saa. Mutta langettaa sille toiminnalle synnin leiman, jota vähintäänkin seurakunta elokapinallisine ylipapittarineen hyvin paheksuu.

Siinä missä Helsingin Sanomat ja Kirkko ja Kaupunki paheksuu uskonnon rajoitteita ja tuo pride-kulkueen tapaista syntiä ja häpeää kristittyjen uskovaisten keskuuteen, ne samalla opettavat meille, että fossiilisten poltto on kuolemansynti ja jos Jeesus syntyisi nyt, hen olisi vegaani.

Jos katsotaan 80-luvun loppua ja 2000-luvun alkua, niin parissa kymmenessä vuodessa tapahtui aika paljon.

-i-
Kun joku lausuu sanat, "tässä ei ole mitään laitonta", on asia ilmeisesti moraalitonta. - J.Sakari Hankamäki -
Maailmassa on tällä hetkellä virhe, joka toivottavasti joskus korjaantuu. - Jussi Halla-aho -
Mihin maailma menisi, jos kaikki ne asiat olisivat kiellettyjä, joista joku pahoittaa mielensä? -Elina Bonelius-

Lyyti

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 660
 • Liked: 6345
 • Sananvapaustaliban.
Vs: Ilmastouskonto, väärät profeetat ja tapaus Greta Thunberg
« Vastaus #4921 : 10.09.2023, 10:17:12 »
Tietyllä tavalla lapsellista, mutta myös hyvä ja hauska testi on kiusallaan sanoa ei. Järkevän asian järkevä edistäjä inttää hetken, mutta toteaa pian ettei hullun kanssa kannata väitellä. On sitten näitä asioita joista ensimmäinen vasta-argumentti on ad hominem, henkilökohtainen syytös ja kierrokset 8000.

Pohjoinen heinäniitty ei kieltämällä muutu riisipelloksi, mutta lehmä tekee siitä selluloosasta ihmisravintoa vuoden ympäri. Sama juttu ruohoaroilla. Puolitoista grammaa eläinproteiinia painokiloa kohti päivässä ei varsinaisesti ole (!) vegaanidietti, mutta aminohapposaanti sopivalla profiililla on tällä varmistettu.

Palelkaa, pöljät. Veikkaan ettei sähköautoilu kohta ole halvempaakaan. Kun vielä saatais puu biodieseliksi...

... niin eiköhän siellä tiellä silti joku istuisi pois mielenterveysongelmiaan.
« Viimeksi muokattu: 10.09.2023, 10:26:53 kirjoittanut Lyyti »
Vastuullista öyhötystä vuodesta 2017.

Vale, emävale, yle.

P

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 19 770
 • Liked: 24853
Vs: Ilmastouskonto, väärät profeetat ja tapaus Greta Thunberg
« Vastaus #4922 : 10.09.2023, 10:36:45 »
En ole sähköinssi, enkä mikään muukaan insinööri,,,,aattelin; jos 1500 hehtaaria aurinkopaneeleita laitetaan metsään, josta on tietty puut kaadettu, niin jonkunlaiset kaapelit tms. pitää kai viritellä, että se auringon tuottama sähkö saadaan käyttöön.
Ei sinne metsään tai suolle mitään akkulaitelmia? kai voida asennella.
Tuosta aurinkovoimalan suunnitellusta paikasta on yli kymmenen kilometriä lpr:n keskustaan.
Tuon kokoiseen turvesuohon saisi upotettua suunnilleen 1500-2000 MW paneeleita. Siirtolinja olisi samaa kokoluokkaa kuin Olkiluoto 3:lla. Puuhahenkilöillä on varmaan powerpoint-esityksessä liitäntämekanismina 16A Suko pistotulppa.

Ja tuon kokoluokan siirtolinjat alle jää helvetisti pakkolunastettavaa metsää ja maata. Ja me sähkö käyttäjät se maksetaan "siirtomaksuina". Tuo sattumaenergiayhtio ei siihen osallistu.

On investointina sähkölinja, joka pitää mitoittaa maksimin mukaan, maksaa maltaita, vaikka suurimman osan aikaa se on täydellä vajaa käytöllä. Talvella tuotantoa ei aurinkovoimaladta tule välilä lainkaan.

Hip hei vihreä siirtymä.
Kestää parikymmentä vuotta ennen kuin suomalainen lapsi alkaa kuluttamisen sijasta tuottaa yhteiskunnalle jotain. Pakolaisen kohdalla kyse on luultavasti parista vuodesta. Siksi pidän puheita pakolaisten aiheuttamista kansantaloudellisista rasitteista melko kohtuuttomina.
- J. Suurpää, HS 21.4.1991

Nikolas

 • Nimellinen
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 513
 • Liked: 15707
 • Tiellä Rhodesiasta Zimbabween
  • Kirjoitelmia
Vs: Ilmastouskonto, väärät profeetat ja tapaus Greta Thunberg
« Vastaus #4923 : 10.09.2023, 11:42:32 »

Pohdinpa itse sellaista, että jos vähän värisevämpi futisjoukkue jäisi bussissa tuollaisen barrikadin taakse ja olisi uhkana myöhästyä futismatsista, niin mitä tapahtuisi kun kuski avaisi bussin oven?


Kaksi palloilijaa tarttuu yhteen kapinalliseen, siirtää tien sivuun ja pitää kapinallisen poissa tieltä. Palloilijoita on yhdessä joukkueessa riittävästi pitämään kapinalliset poissa tieltä kun bussi ajaa selvitetyn tukoskohdan läpi. Bussi odottelee jonkin matkan päässä. Palloilijat menevät takaisin bussiin. Matka jatkuu.

Lalli IsoTalo

 • "Hallituksenkaataja"
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 50 154
 • Liked: 91498
 • Emeritus mediaöyhöttäjä
Vs: Ilmastouskonto, väärät profeetat ja tapaus Greta Thunberg
« Vastaus #4924 : 10.09.2023, 12:27:37 »
Bezmenov ja demoralisointi kaipaavat lisäselvitystä. Kuten yleensäkin, en tiedä mitä asiasta ajattelen ennenkuin alan kirjoittamaan asiaa auki.  :P

^^^

Kyse ei ole pelkästään esim. ilmastouskonnosta, tapauksesta Greta Thunberg, kommunismista  tai väestönsiirroista. Vaikka nykyinen Venäjä jatkaisi länsimaiden demoralisoimista -  ja miksipä ei jatkaisi - niin tässä ehkä on kyse laajemmasta ilmiöstä, joka sijoittuisi otsikon "väärät profeetat" alle.

Yrittäkää pysyä mukana, kun yritän itse saada langanpäästäni kiinni.

VT:n mukaan silloinen jumala eriytti kansat ja niiden kielet toisistaan (koska Baabelin torni kohosi liian korkealle kohti taivasta).  Eikös tämä oikeastaan, loppujen lopuksi, nykyään, kuulosta antimokuttamiselta, siis hyvältä idealta?

Ja eikös silloin sellaiset asiat kuten maailman-vallankumous-meininki, Kansojen Liittouttaminen,  Kansakuntien Yhdistäminen ja globalismi ole melko paskoja ideoita?

https://fi.wikipedia.org/wiki/Maailmanvallankumous
https://fi.wikipedia.org/wiki/Kansainliitto
https://fi.wikipedia.org/wiki/Yhdistyneet_kansakunnat

Jokin voima maailmassa yrittää sulattaa monimuotoisen ihmiskunnan yhdeksi, helposti kontroitavaksi massaksi, jolla on sama kulttuuri ja sama kieli. One world. New World Order.

Ja kaikille sama uskonto, josta suuri osa ei edes tajua, että kyseessä on uskonto, tai että millaisesta uskonnosta on kysymys. Jokainen voi itse päätellä tämän.

^^^

Vielä 1990-luvulla uusi maailmanjärjestys oli salaliittoteoria, vaan eipä ole enää.

Ongelma tässä NWOssa on mm. se, että kyseessä on enemmänkin vanha kuin uusi maailmanjärjestys, jossa lapsia mm. uhrattiin polttouhreina molokin kitaan. VT:n jumalakin määräsi Abrahamin murhaamaan oman lapsensa (mutta peruutti käskynsä).

https://fi.wikipedia.org/wiki/Moolok

Menemättä tarkemmin tämän "uuden" maailmanjärjestyksen yksityiskohtiin, on erittäin ongelmallista, että pedofilia on alkanut nostaa esiin satanistista päätään. Uudet sateenkaaren värit lastenraiskaajien värejä. En linkitä.

^^^

Ei kannata kysyä, miksi lapset tykkäävät kuunnella lastentarhoissa hassusti pukeutuvia setiä.

Kannattaa kysyä, millainen on se kulttuuri joka päästää pervot lasten lähelle? Millainen on kulttuuri, joka yhdistää lapsenraiskaajat lasten kanssa, kuten Oulussa tapahtui?

Se kulttuuri on demoralisoitu kulttuuri.

Kyse ei ole kommunistisesta maailmanvallankumouksesta. Kyse on siitä, että ihmiskuntaa vihaavat väärät profeetat ovat nousseet valtaan, ja keskuudessamme elävät vaaralliset byrokraatit toteuttavat sokeasti yläpuolelta saamaansa ohjeistusta.

^^^

En tässä nyt sen kummempaa vastarintaliikettä ole ehdottamassa, kuin että olisi varmaan hyvä kaikkien pienten lasten vanhempien, sukulaisten ja ystävien pitää huolta siitä, pedofiilit pysyvät aivan helvetin kaukana lapsistamme.
« Viimeksi muokattu: 10.09.2023, 12:33:07 kirjoittanut Lalli IsoTalo »
— Monikulttuuri ei ole yhteiseloa vaan kulttuurien sotaa.
— Maahanmuutto ei ole hopealuoti vaan niskalaukaus.
— Hiilineutraalisuus ei ole vetotekijä vaan hirttosilmukka.
— Turvallisesta maasta tuleva tp-hakija on pummi.
— Kotimaassaan lomaileva kuuluu kotimaahansa.
— Vain konkurssinero ottaa velkaa hyväntekeväisyyteen

Golimar

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 24 956
 • Liked: 43552
 • Ego sum Spartacus
Vs: Ilmastouskonto, väärät profeetat ja tapaus Greta Thunberg
« Vastaus #4925 : 11.09.2023, 14:21:02 »
 :facepalm: x 1 000 000

Lainaus
X

YK:n ihmisoikeusvaltuutetun Volker Türkin mukaan ilmastonmuutoksen dystooppinen tulevaisuus on jo täällä.

Puheessaan YK:n ihmisoikeusneuvostolle Türk totesi, että viimeaikaiset esimerkit ympäristöä koskevista kauhuista ovat  planeettamme kriisi. Hän mainitsi esimerkkinä irakilaisen Basran kaupungin, jossa kuivuus, polttava kuumuus, saasteet ja nopeasti hupenevat juomavesivarastot johtavat maaperän muuttumiseen karuksi.

Kiihtyvät vahingot aiheuttavat Türkin mukaan ihmisoikeushätätilan.

X

https://yle.fi/a/74-20008814/64-3-177043?utm_medium=social&utm_source=copy-link-share

Shemeikka

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 693
 • Liked: 11142
 • Oulu- Uleåborg
  • Esa Paloniemi- nude but not naked
Vs: Ilmastouskonto, väärät profeetat ja tapaus Greta Thunberg
« Vastaus #4926 : 18.09.2023, 04:19:03 »
Näinpä...
Vain kuolleet kalat kulkevat virran mukana.

https://esapaloniemi.webnode.fi/
Nude but not naked

"Ajattele itse, tai muut päättävät puolestasi." Aku-Kimmo Ripatti

Shemeikka- mamukurssin käynyt suomalainen

Timo Rainela

 • Nimellinen
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 778
 • Liked: 4131
 • fundamentalisti patriootti - pro deep squatter®
Vs: Ilmastouskonto, väärät profeetat ja tapaus Greta Thunberg
« Vastaus #4927 : 26.09.2023, 21:11:42 »
Sähköautouutisia Saksasta.

https://www.facebook.com/pertti.ronkko/posts/pfbid02m8M3xNZJSHamJNFfxwYFkr7prKYL9jCKEKJ4QtMfcws1gfTzabFA4i6AVczLe1n6l?__cft__

https://jungefreiheit.de/wissen/natur-und-technik/2023/e-autos-unbeliebt/

Lainaus käyttäjältä: Pertti Rönkkö Havaintoja Saksanmaalta
53 prosenttia sähköautojen omistajista katuu hankintaansa, uutisoi Junge Freiheit -lehti asiasasta tehdystä tutkimuksesta. Muutoinkin kiinnostus sähköautoja kohtaan on tutkimuksen mukaan hiipumassa.

Kommenteissa seuraavaa:

- Saksassa on rekisteröity tänä vuonna 355 630 sähköautoa. Viime kuukausien notkahdusta ylöspäin selittää valtion subvention loppuminen syyskuun 1. päivänä yritysten hankkimille sähköautoille. Luku on huomattavasti suunniteltua määrää alhaisempi. Tavoite 15 miljoonasta sähköautosta vuonna 2030 näyttää asiantuntijoiden mukaan yhä kaukaisemmalta.
- Saksassa oli heinäkuun alussa 1,170 miljoonaa sähköautoa. Moottoriajoneuvoja on Saksassa yli 50 miljoonaa.
TR: Muuten olen sitä mieltä, että naisten olemassaolo politiikassa, virkahallinnossa ja päätöksenteossa on suurin yksittäinen syy kansakuntamme yhtenäisyyden ja moraalisen, eettisen, sivistyksellisen sekä pratopalogistisen rappion ja tuhon liikkeelle panevana voimana. Joitakin poikkeuksia lukuun ottamatta.

Radio

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 765
 • Liked: 5401
 • Merirosvoradio
Vs: Ilmastouskonto, väärät profeetat ja tapaus Greta Thunberg
« Vastaus #4928 : 27.09.2023, 01:16:17 »
Sähkö- ja polttomoottorilla varustetut autot ovat painavampia mutta järkyttävän tehokkaita. Jopa 500 hp ja 3 sek 0-100 äänetön ohjus on osaamattomissa käsissä vaarallinen. Kun sellaisella törmää kevyempään polttomoottoriautoon, jälki on taatusti rumaa.
https://u24.gov.ua/
Pojat, kansan urhokkaan,
Mi Puolan, Lützin, Leipzigin
Ja Narvan mailla vertaan vuoti,
Viel' on Suomi voimissaan,
Voi vainolaisten hurmehella peittää maan.

Caucasian

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 648
 • Liked: 4716
Vs: Ilmastouskonto, väärät profeetat ja tapaus Greta Thunberg
« Vastaus #4929 : 27.09.2023, 09:02:11 »
Luin juuri "uutisen" että seuraava supermanner pangaea ultima tappaa ihmiset ja nisäkkäät 250 miljoonan vuoden kuluttua kun nykyiset mantereet jälleen yhdistyvät.
Tulee kuulemma kuumaa ja kuivaa, (toisaalta puhutaan korkeasta kosteusprosentista  :o )
Ihminen on kehittynyt noin miljoonassa vuodessa, joten skenaario on sikälikin naurettava, että olisi nykyihminen tuolloin ja jos on olemassa vielä ihmisen seuraaja, niin on todennäköisesti niin kehittynyt, että on keksinyt jos jonkinlaisia selviytymiskeinoja (esim. Mars jne. Maan/ meren alaiset verkostot jne.). Ja toisaalta vaikka olisi valtava manner, joka olisi mannerilmaston vuoksi melkoisen kuiva, niin joillakin rannikoilla kyllä väkisin sataa, että siksikin ihme tuubaa.
No, ilmeisesti osa tätä ilmastopelottelua, koska 1 teesi jutussa oli hiilidioksidin määrän kasvu.

ikuturso

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 26 207
 • Liked: 63601
 • Kekkosen re-inkarnaatio
Vs: Ilmastouskonto, väärät profeetat ja tapaus Greta Thunberg
« Vastaus #4930 : 27.09.2023, 09:13:32 »
Luin juuri "uutisen" että seuraava supermanner pangaea ultima tappaa ihmiset ja nisäkkäät 250 miljoonan vuoden kuluttua kun nykyiset mantereet jälleen yhdistyvät.
Tulee kuulemma kuumaa ja kuivaa, (toisaalta puhutaan korkeasta kosteusprosentista  :o )
Ihminen on kehittynyt noin miljoonassa vuodessa, joten skenaario on sikälikin naurettava, että olisi nykyihminen tuolloin ja jos on olemassa vielä ihmisen seuraaja, niin on todennäköisesti niin kehittynyt, että on keksinyt jos jonkinlaisia selviytymiskeinoja (esim. Mars jne. Maan/ meren alaiset verkostot jne.). Ja toisaalta vaikka olisi valtava manner, joka olisi mannerilmaston vuoksi melkoisen kuiva, niin joillakin rannikoilla kyllä väkisin sataa, että siksikin ihme tuubaa.
No, ilmeisesti osa tätä ilmastopelottelua, koska 1 teesi jutussa oli hiilidioksidin määrän kasvu.

Ja viiden miljardin vuoden päästä aurinko alkaa muuttua punaiseksi jättiläiseksi, joka nielaisee maan.

Sitä ennen olisi hyvä olla avaruusmopo, jolla voisi pöräyttää lähigalaksiin.

En tiedä kuinka muilla, mutta itse kun olin ala-asteikäinen ja jossain maantiedossa tai ympäristöopissa kun tuosta auringon laajenemisesta kerrottiin, niin itse aloin alitajuisesti pelkäämään, vaikka tiesin että tuskin elän 5 000 000 000 -vuotiaaksi.

-i-
Kun joku lausuu sanat, "tässä ei ole mitään laitonta", on asia ilmeisesti moraalitonta. - J.Sakari Hankamäki -
Maailmassa on tällä hetkellä virhe, joka toivottavasti joskus korjaantuu. - Jussi Halla-aho -
Mihin maailma menisi, jos kaikki ne asiat olisivat kiellettyjä, joista joku pahoittaa mielensä? -Elina Bonelius-

Golimar

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 24 956
 • Liked: 43552
 • Ego sum Spartacus
Vs: Ilmastouskonto, väärät profeetat ja tapaus Greta Thunberg
« Vastaus #4931 : 04.10.2023, 15:24:57 »
Omasta mielestäni kaikki ilmastohihhulit voisi lähettää Papua-Uusi-Guinean viidakoihin.

Lainaus
X

ILMASTOTUTKIJA Gianluca Grimaldaa uhkaa irtisanominen työstään, koska hän ei suostu lentämään Tyynellä valtamerellä sijaitsevilta Salomonin saarilta Saksaan, uutisoi brittilehti The Guardian.

Grimalda on viettänyt puoli vuotta Papua-Uudessa-Guineassa Bougainvillen saarella tutkien ilmastonmuutoksen vaikutuksia. Perjantaina hänen saksalainen työnantajansa Kielin maailmantalouden instituutti ilmoitti hänelle, että jos Grimalda ei maanantaina saavu työpaikalleen Saksaan, hän saa potkut.

Grimalda on kuitenkin yhä kaukana Saksasta, sillä lentämisen sijaan hän haluaa taittaa matkansa muilla keinoin: laivoilla, lautoilla, junilla ja busseilla. Hänen arvionsa mukaan matka Australian koillispuolelta Eurooppaan kestäisi noin kaksi kuukautta.

Syyt Grimaldan niskurointiin työnantajaansa kohtaan ovat ideologiset. Hän on laskenut, että lentämättä hän välttää 22 000 kilometrin kotimatkallaan noin 3,6 tonnin hiilipäästöt. Grimalda kertoo ilmoittaneensa matkasuunnitelmansa instituutin johtajalle ja että häntä on turha odottaa työpöytänsä ääreen maanantaina.

X

GRIMALDA on asunut viimeiset puoli vuotta Papua-Uuteen Guineaan hallintoalueeseen kuuluvan Salomonin saariston suurimmalla Bougainvillen saarella ja tutkinut ilmaston­muutoksen vaikutuksia paikallisiin asukkaisiin. Papua-Uusi-Guinea on yksi maailman haavoittuvaisimmassa asemassa olevista maista, mitä ilmaston lämpenemiseen tulee.

Grimalda on kenttätutkimuksensa aikana keskustellut lukuisten saaren asukkaiden kanssa. Hän on twiiteissään kertonut muun muassa saarelaisten jatkuvasta taistelusta nousevia vuorovesiä vastaan ja selittäneensä heille, että heidän kohtaamansa vaikeudet johtuvat teollisen yhteiskunnan hiilipäästöistä. Grimalda sanoo luvanneensa asukkaille, että hän minimoi omat päästönsä kotimatkallaan.

– Valkoisiin miehiin (kuten meitä täällä kutsutaan) viitataan usein sanalla ’giaman’ (valehtelija tai huijari paikallisella tok pisinin kielellä). En halua olla giaman, hän kirjoitti X:ssä.

Hän sanoo kuitenkin kohdanneensa useita väistämättömiä viivästyksiä. Hän kertoo, että viidakkoveitsin varustautuneet rosvot pitivät häntä panttivankina lunnaita vastaan, hänen tutkimusvälineitään varastettiin ja hänellä oli vaikeuksia saada paikalliset luottamaan häneen.

X

– On poikkeuksellista, että tutkimuslaitos uhkaa erottaa tutkijan, koska tämä tekee työtään liian huolellisesti ja koska tämä välttää lentämistä ilmastohätätilanteessa, sanoo ilmastonmuutokseen erikoistunut professori Julia Steinberger Lausannen yliopistosta.

X

https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000009898784.html ;D


Caucasian

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 648
 • Liked: 4716
Vs: Ilmastouskonto, väärät profeetat ja tapaus Greta Thunberg
« Vastaus #4933 : 04.10.2023, 16:32:46 »
^^tutkija opettanut, että kaikki on valkoisen miehen syytä ja sitten kertoo, että paikallisetpa pitävät valkoisia roistoina.
"Taistelevat NOUSEVIA VUOROVESIÄ vastaan"  ;D ;D ;D
VMP

mmm

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 246
 • Liked: 1115
Vs: Ilmastouskonto, väärät profeetat ja tapaus Greta Thunberg
« Vastaus #4934 : 05.10.2023, 00:56:44 »
Omasta mielestäni kaikki ilmastohihhulit voisi lähettää Papua-Uusi-Guinean viidakoihin.

Lainaus
X
Grimalda on viettänyt puoli vuotta Papua-Uudessa-Guineassa Bougainvillen saarella tutkien ilmastonmuutoksen vaikutuksia. Perjantaina hänen saksalainen työnantajansa Kielin maailmantalouden instituutti ilmoitti hänelle, että jos Grimalda ei maanantaina saavu työpaikalleen Saksaan, hän saa potkut.
Itelleni tuli jutun luettuani ensimmäisenä mieleen, että ois varmaan kannattanut lopettaa hommat kaksi kuukautta aiemmin, jotta ehtii ajoissa työpaikalle.
Eläköön Suomi ja Åland ja Sulo ja
brr..brr..brr...bruttokansantulo.

ikuturso

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 26 207
 • Liked: 63601
 • Kekkosen re-inkarnaatio
Vs: Ilmastouskonto, väärät profeetat ja tapaus Greta Thunberg
« Vastaus #4935 : 05.10.2023, 08:30:16 »
Omasta mielestäni kaikki ilmastohihhulit voisi lähettää Papua-Uusi-Guinean viidakoihin.

Lainaus
X

Syyt Grimaldan niskurointiin työnantajaansa kohtaan ovat ideologiset. Hän on laskenut, että lentämättä hän välttää 22 000 kilometrin kotimatkallaan noin 3,6 tonnin hiilipäästöt. Grimalda kertoo ilmoittaneensa matkasuunnitelmansa instituutin johtajalle ja että häntä on turha odottaa työpöytänsä ääreen maanantaina.

https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000009898784.html ;D

Mitä, jos siellä sattuisi lentämään yksi lentokone, jossa olisi yksi istuin tyhjänä. Jos Grimalda ottaisi sen itselleen, mikä olisi hänen henkilökohtainen hiililisänsä liki täyteen ahdettuun Solomon airin Airbus 320-200:een? Tokko hän yksityiskoneella ajatteli lentää?

Mikäli hän ei käytä tuota tyhjää istuinta, hän lisää muiden koneessa olijoiden hiilijalanjälkeä. Miettikääpä sitä.

Kävellen olisi jo perillä.

-i-
Kun joku lausuu sanat, "tässä ei ole mitään laitonta", on asia ilmeisesti moraalitonta. - J.Sakari Hankamäki -
Maailmassa on tällä hetkellä virhe, joka toivottavasti joskus korjaantuu. - Jussi Halla-aho -
Mihin maailma menisi, jos kaikki ne asiat olisivat kiellettyjä, joista joku pahoittaa mielensä? -Elina Bonelius-

Roope

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 40 062
 • Liked: 131957
Vs: Ilmastouskonto, väärät profeetat ja tapaus Greta Thunberg
« Vastaus #4936 : 12.10.2023, 17:03:59 »
Greta Thunbergin mukaan lait eivät koske niitä, jotka perustelevat lakien rikkomista itse keksimällään "hätätilasäännöstöllä" eli "ilmastohätätilalla".

Lainaus
Greta Thunberg tuomittiin jälleen sakkoihin niskoittelusta

RUOTSALAINEN ilmastoaktivisti Greta Thunberg tuomittiin sakkoihin niskoittelusta toista kertaa vuoden sisällä, uutisoi Dagens Nyheter.

Thunberg kieltäytyi tottelemasta poliisin käskyä siirtyä pois Malmön satamaan vievältä tieltä kesäkuun lopulla. Hänet oli tuomittu tuolloin pari tuntia aiemmin sakkoihin niskoittelusta samanlaisen mielenilmauksen vuoksi.

Thunberg osoitti mieltään fossiilisten polttoaineiden käyttöä vastaan osana Ta tillbaka framtiden -ympäristöaktivistiryhmää.

Mielenosoituksen tarkoituksena oli pysäyttää fossiilisen polttoaineen kuljettaminen.

THUNBERG myöntää Malmön käräjäoikeudessa niskoitelleensa, mutta ei koe ansaitsevansa rangaistusta. Hänen mukaansa ilmastonmuutos tulisi nähdä hätätilana myös lain silmissä.

”Olin kyseisellä paikalla ja on totta, että en totellut käskyjä. Kiistän kuitenkin tehneeni rikosta, koska toimintani pitäisi olla vapaata vastuusta hätätilasäännöstön vuoksi. Ilmastohätätila uhkaa terveyttä ja elämää”, Thunberg sanoi puheenvuorossaan.
Helsingin Sanomat 12.10.2023
Mediaseuranta - Maahanmuuttoaiheiset uutiset, tiedotteet ja tutkimukset

Nikolas

 • Nimellinen
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 513
 • Liked: 15707
 • Tiellä Rhodesiasta Zimbabween
  • Kirjoitelmia
Vs: Ilmastouskonto, väärät profeetat ja tapaus Greta Thunberg
« Vastaus #4937 : 19.10.2023, 18:53:23 »

Joko Greta on käynyt Italiassa ja muualla, missä tällä hetkellä kärsitään "sään ääri-ilmiöistä" polkemassa jalkaa ja huutelemassa "How dare you"?


Tämä Gretan "How dare you steal my childhood?" on suomennettuna "Kuinka uskallatte varastaa lapsuuteni?"

Miten olisi tällainen: "Kuinka uskallatte varastaa elintilani?"

Herbert

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 172
 • Liked: 3881
Vs: Ilmastouskonto, väärät profeetat ja tapaus Greta Thunberg
« Vastaus #4938 : 24.10.2023, 11:56:57 »
Greta mainostaa hyvin todentuntuisesti uutta kirjaansa "Vegan wars".

HUOM! TÄMÄ ON DEEP FAKE -VIDEO!

« Viimeksi muokattu: 24.10.2023, 11:59:26 kirjoittanut Herbert »
"The problem isn't that Johnny can't read. The problem isn't even that Johnny can't think. The problem is that Johnny doesn't know what thinking is; he confuses it with feeling."

Thomas Sowell

Näkkileipä

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 516
 • Liked: 3549
Vs: Ilmastouskonto, väärät profeetat ja tapaus Greta Thunberg
« Vastaus #4939 : 29.10.2023, 18:55:13 »
Olen useamman kuukauden kestävällä ammatillisessa täydennyskoulutuksessa ja oppikirjat ovat "tietysti" sähköisiä. Yksi pakollinen aihe on "Kestävä kehitys" ja kysymyksiin täytyy vastata oikein vähintään 60%. Valitettavasti suurin osa "oikeista" vastauksista perustuu täysin oikeamielisten ideologiaan ja mielipiteisiin, eikä todellakaan faktoihin.
Lainaus käyttäjältä: Oppimateriaali
Suomen käsitys ilmastonmuutoksesta, perustuu ainoastaan tutkittuihin ja todistettuihin faktoihin, eikä mielipiteisiin?
[X] Oikein
[  ] Väärin
Lainaus käyttäjältä: Oppimateriaali
Suomella on tärkeä osa ilmastonmuutoksen vastustamisessa?
[X] Oikein
[  ] Väärin
Lainaus käyttäjältä: Oppimateriaali
Suomen ei tarvitse tehdä mitään ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi, koska sillä ei ole mitään merkitystä maailmanlaajuisesti?
[  ] Oikein
[X] Väärin
Tuo kysymys taitaakin sisältää tekijän piiloviestin...

Noihin kysymyksiin oli pakko vastata "oikein", koska oikeat vastaukset olisivat olleet väärin...
Lainaus käyttäjältä: Oppimateriaali
Kuka keksi käsitteen Kestävä kehitys?
[  ] Mikko Mallikas
[  ] Pieni Punahilkka
[  ] Olli Oikeamielinen
[X] Joku muu, jonka nimeä en muista.
Tuohon viimeiseen vastasin oikeasti väärin.

Koko "Kestävän kehityksen kurssi" on ammatillisesti ehdottomasti täysin turha, eikä siinä opi mitään tarpeellista. Koko kurssi on luultavasti pakollinen kaikille, vain Opetushallituksen päätöksen takia, joka muuten kerrottiin opiskelijoille jo heti kurssin alussa.


Kysymysten lainaukset eivät ole sanatarkkoja, vaikka kysymysten varsinainen sisältö on tallella.

Kemolitor

 • Global Moderator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 5 996
 • Liked: 6708
 • Understanding is a three-edged sword.
Vs: Ilmastouskonto, väärät profeetat ja tapaus Greta Thunberg
« Vastaus #4940 : 13.11.2023, 19:37:14 »
Joku vääräoppinen oli rohjennut ottaa Pyhältä Gretalta mikrofonin kesken palopuheen. Uutisoinnissa Yle kerää pisteet, Iltalehden toimittelija tekee itsestään lähinnä huonon vitsin:

Lainaus
Ilmastoaktivisti Greta Thunberg, 20, keskeytettiin kesken puheen tapahtumassa. Eräs mielenosoittaja varasti Thunbergin mikin ja kertoi olevansa paikalla ilmastomielenosoituksen, ei poliittisen näkemyksen vuoksi. Häiriköitsijä talutettiin pois lavalta.

https://www.iltalehti.fi/iltvuutiset/a/24e95271-0ca5-4150-8b03-556ca7eb26c2

Ja se olikin sitten siinä. Jostain syystä toimittaja ei katsonut lukijoita kiinnostavan, että mikä poliittinen näkemys mielenosoittajaa oli niin kovasti häirinnyt. No, varmaankin siinä oli ollut asialla joku denialisti, varmaan vielä nationalistikin.

Tai sitten ei, näinkin voi samasta sattumuksesta uutisoida:
Lainaus
Saksan ilmastoaktivistit pettyivät Greta Thunbergiin – Gazan sota jakaa ilmastoliikettä

Ilmastoaktivisti Greta Thunbergin palestiinalaisia tukevat lausunnot ovat suututtaneet paitsi juutalaisia ja israelilaisia myös osaa ilmastoliikkeestä.

Sunnuntaina Thunberg käytti jälleen ilmastomielenosoitusta palestiinalaisten puolen ottamiseen Lähi-idän konfliktissa. Hän esiintyi mustavalkoinen palestiinalaishuivi kaulassaan Amsterdamissa.

– Ilmastoliikkeellä on velvollisuus kuunnella niiden ääntä, joita sorretaan ja jotka taistelevat rauhan ja oikeuden puolesta, Thunberg sanoi.

Thunberg ojensi sitten mikrofonin naiselle, jolla myös oli palestiinalainen huivi. Tämä sanoi Israelin tekevän kansanmurhaa.

Osa mielenosoittajista närkästyi. Mies hyppäsi lavalle kameroiden eteen ja sanoi mikrofoniin: ”Tulin tänne ilmastomielenosoitukseen, en kuulemaan poliittisia näkemyksiä.”

Sen jälkeen Thunberg kehotti osallistujia pysymään rauhallisena ja huusi useita kertoja: ”Miehitetyllä maalla ei ole ilmasto-oikeutta.” Tällä hän viittasi Israelin miehittämiin palestiinalaisalueisiin.

Juutalaisyhteisöjen edustajat ovat jo aikaisemmin kritisoineet Thunbergia siitä, että tämä osoittaa tukeaan Gazalle, mutta ei ole sanonut sanaakaan terroristijärjestö Hamasin järjestämästä verilöylystä ja panttivankien ottamisesta Israelissa.

Railo ilmastoliikkeessä alkoi levitä erityisesti lokakuun lopussa, jolloin kansainvälinen Fridays for Future -ilmastolakkoliike syytti Israelia kansanmurhasta sosiaalisessa mediassa. Instagram-tilillään liike väitti lisäksi länsimaisten tiedotusvälineiden levittävän väärää tietoa sodasta ja aivopesevän ihmisiä.
Vasemmalla tumma kiharahiuksinen nainen palestiinalaishuivi olkapäillään, oikealla vaalea pitkähiuksinen nainen palestiinalaishuivi kaulassaan.
Ilmastoaktivisti Greta Thunberg (oik.) ja ihmisoikeusaktivisti Sahar Shirzad osallistuivat ilmastomarssiin sunnuntaina. Thunberg antoi puheenvuoron Shirzadille, jonka puhe katkesi sen jälkeen, kun hän sanoi iskulauseen "From the river to the sea, Palestine will be free”. Kuva: EPA-EFE

Ilmastolakkoliikkeen Saksan-haara on irtisanoutunut palestiinalaisten puolen ottamisesta. Sen kärkihahmo Luisa Neubauer sanoi Zeit-lehden haastattelussa olevansa pettynyt Thunbergiin jo pari viikkoa sitten.
-----
Koko juttu:
Yle: Saksan ilmastoaktivistit pettyivät Greta Thunbergiin – Gazan sota jakaa ilmastoliikettä

Golimar

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 24 956
 • Liked: 43552
 • Ego sum Spartacus
Vs: Ilmastouskonto, väärät profeetat ja tapaus Greta Thunberg
« Vastaus #4941 : 15.11.2023, 12:48:53 »
Lainaus
X

YK:n alainen Maailman ilmatieteen järjestö WMO tiedottaa, että ilmastonmuutosta aiheuttavia kaasuja oli ennätysmäärä ilmakehässä viime vuonna, eikä kasvavalle trendille ole näkyvissä käännettä.

– Huolimatta tieteellisen yhteisön vuosikymmeniä jatkuneista varoituksista olemme silti matkalla väärään suuntaan, sanoi WMO:n pääsihteeri Petteri Taalas.

Hiilidioksidia on ilmakehässä nyt 50% enemmän kuin ennen teollista vallankumousta. Myös metaanin ja typpioksidin määrät ovat nousussa.

X

https://yle.fi/a/74-20008814/64-3-191634?utm_medium=social&utm_source=copy-link-share

Roope

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 40 062
 • Liked: 131957
Vs: Ilmastouskonto, väärät profeetat ja tapaus Greta Thunberg
« Vastaus #4942 : 16.11.2023, 12:01:56 »
Heikki Hiilamo hyökkää kärjekkäästi ja perustellusti kapitalismin kaatamista ajavia degroth-aktivisteja vastaan, mutta ei mainitse, ketkä ajavat tällaista ideologiaa Suomessa.

Lainaus
Heikki Hiilamon kolumni: Kannattaako talouskasvusta luopua ilmastonmuutoksen vuoksi?

Radikaalit ympäristöaktivistit puhuvat kasvun jälkeisestä taloudesta. Se on vaarallinen utopia, joka muistuttaa kommunismin epäonnistuneita yhteiskuntakokeiluita, Hiilamo pohtii.

Kambodžassa Phnom Penhin laidalla sijaitsee museoalue. Sen keskellä kasvaa paksukuorinen Chankiri-puu. Kun punaiset khmerit oli kukistettu, paikalle eksyi maanviljelijä, joka ihmetteli puun rungon verijälkiä: luun sirpaleita ja aivokudoksen kappaleita. Selvisi, että sotilaat olivat murskanneet lasten kalloja puuta vasten. Suuren vision nimissä edes vastustajien lapsia ei jätetty eloon.

Punaisten khmerien hirmuvaltaa kesti vuodesta 1975 vuoteen 1979, mutta alun perin he eivät olleet lapsia murhaavia hirviöitä. He halusivat luoda ”uuden ihmisen”. Sen piti onnistua poistamalla yhteiskuntaluokat ja synnyttämällä omavarainen yhteiskunta, joka perustuisi maatalouteen.

Punaiset khmerit kuuluivat maolaisen kommunismin perinteeseen, jossa parempaa maailmaa luotiin romuttamalla luokkayhteiskunta. Kommunistit ajattelivat, että tavallisten ihmisten onnen tiellä oli kapitalismi ja omistava luokka. Se pyrki vain riistoon ja oman hyvinvointinsa pönkittämiseen enemmistön kustannuksella.

Marxilainen analyysi perustui osin tosiasioihin: riistokapitalismi ja kolonialismi synnyttivät hirvittäviä kärsimyksiä. Juuri siksi monet tuon ajan koulutetut ihmiset kiinnostuivat kommunismista.

Nyt kapitalismia syytetään luonnon tuhoamisesta. Ratkaisuksi esitetään kapitalismin romuttamista. Tavoitetta ajaa niin kutsuttu degrowth-liike, hieman eri painotuksella toiselta nimeltään kasvun jälkeinen eli post-growth -liike. Se pitää rikkaiden maiden talouskasvua uhkana maapallon tulevaisuudelle.

Yksi liikkeen kärkinimistä on antropologi, ympäristötieteen ja teknologian professori Jason Hickel. Syyskuussa kollegansa kanssa julkaisemassaan artikkelissa Hickel pyrki laskelmilla osoittamaan, että niin kutsuttu vihreä kasvu on naurettavan riittämätön keino päästöjen vähentämiseen.

Artikkeli väitti, että talouden kasvun ja päästöjen irtikytkentä ei ole mahdollinen; korkean tulotason maiden pitäisi lopettaa talouskasvun tavoittelu ja aloittaa kasvun jälkeinen talouspolitiikkaa. Sen periaatteita ovat riittävyys, tasa-arvo ja hyvinvointi.

Kuulostaa kauniilta, mutta toimenpiteet ovat radikaaleja.

Tutkijat luopuisivat lentämisestä, yksityisautoista, pikamuodista, aseista, risteilyistä ja huviloista. Tulo- ja varallisuuseroja kavennettaisiin, kulutusta hillittäisiin säätämällä enimmäistulo. Pitäisi päästä eroon teollisesta liha- ja meijerituotannosta ja siirtyä maataloudessa ekologisempaan tapaan toimia.

Talouden supistajat kannattavat siis väkivahvaa valtiota, joka kutistaisi markkinoiden valtaa: voitontavoittelusta siirryttäisiin valtiojohtoiseen ”yleishyödylliseen” toimintaan. Samanaikaisesti kansalaisille kuitenkin turvattaisiin työ- ja tulotakuu sekä kohtuuhintainen asuminen ja korkeatasoiset julkiset palvelut.

[...]

Vertaus on raju ja ehkä kohtuuton, mutta tavallaan kasvun jälkeisen liikkeen tavoitteet muistuttavat punaisten khmerien ohjelmaa. Punaisten khmerienkin ihanteena olivat pienviljelijät, väkivahvan valtion synnyttämä omavarainen ja ”vähäpäästöinen” uusi ihminen.

Ilmastonmuutos on koko olemassa olomme uhka. On taatusti äärimmäisen tärkeää seurata, miten erityisesti rikkaat ja suuripäästöiset maat pitivät kiinni ilmastositoumuksistaan.

Mutta vihreän kasvun vähättely vaikeuttaa niitä toimia, jotka demokraattisissa maissa olisivat oikeasti mahdollisia. Mitätöinti pelaa nimittäin niidenkin pussiin, jotka leimaavat realistisetkin ilmastotoimet utopiaksi tai ovat kallellaan ääriliikkeisiin.

[...]

Heikki Hiilamo

Kirjoittaja toimii Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen tutkimusprofessorina ja Helsingin yliopiston sosiaalipolitiikan professorina.
Yle 16.11.2022

Jos Elokapinan (jonka mielenosoituksissa on vaadittu myös kapitalismin kaatamista) vaatimus vuoden 2025 hiilineutraalisuudesta todella toteutettaisiin, 70-luvun punaisten khmerien hirmuhallinto olisi näpertelyä sen rinnalla. Elokapina yrittää ottaa etäisyyttä äärivaatimuksensa toteuttamisen seurauksiin väistäen kritiikin sillä, että vaatimusten toteutus kuuluu politiikoille, ei heille.

Todellisuudessa vaatimus voitaisiin toteuttaa vain äärimmäisessä, totalitaristisessa harvainvallassa, jossa pieni eliitti pakottaisi miljardit ihmiset takaisin kivikaudelle. Elokapinan kammottava visio on epärealistinen ja onneksi myös äärimmäisen epätodennäköinen, mutta Elokapinalla on Suomessakin paljon tunnettuja komppaajia ja kannattajia ekonomisti Sixten Korkmanista lähtien.
Mediaseuranta - Maahanmuuttoaiheiset uutiset, tiedotteet ja tutkimukset

Caucasian

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 648
 • Liked: 4716
Vs: Ilmastouskonto, väärät profeetat ja tapaus Greta Thunberg
« Vastaus #4943 : 16.11.2023, 13:31:57 »
Sixten Korkman on Suomessa ollut ihme jalustalla. Kääntynyt pikkuhiljaa vuosien varrella vasemmalle. Oletan, että vaimolla osuutta asiaan.
Korkmania en kuuntelisi. Ekonomi? Koulutus kuitenkin kaiketi valtiotieteetellisessä kansantaloudesta, ei siis kauppakorkeasta.

Golimar

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 24 956
 • Liked: 43552
 • Ego sum Spartacus
Vs: Ilmastouskonto, väärät profeetat ja tapaus Greta Thunberg
« Vastaus #4944 : 20.11.2023, 19:03:51 »
Menkööt nuo vatipäät turhakkeet julistamaan uskontoaan kiinalaisille.

Lainaus
X

Maapallon ilmasto on vaarassa lämmetä jopa 2,9 asteella kuluvan vuosisadan loppuun mennessä, vaikka nykyiset päästövähennyslupaukset toteutuisivat, varoitti YK:n ympäristöohjelma (UNEP) maanantaina.

Samalla kun kuluvasta vuodesta on tulossa mittaushistorian kuumin maailmassa, ympäristöohjelma varoitti kaikkien lämpötilaennätysten rikkoutuvan jatkuvasti kiihtyvällä nopeudella.

– Olemme suistuneet tieltä. Olemme pettäneet haavoittuvassa asemassa olevat ja menettäneet massiivisen määrän mahdollisuuksia, sanoi YK:n pääsihteeri Antonio Guterres.

X

https://yle.fi/a/74-20008814/64-3-192778?utm_medium=social&utm_source=copy-link-share

Roope

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 40 062
 • Liked: 131957
Vs: Ilmastouskonto, väärät profeetat ja tapaus Greta Thunberg
« Vastaus #4945 : 20.11.2023, 19:39:29 »
Menkööt nuo vatipäät turhakkeet julistamaan uskontoaan kiinalaisille.

Lainaus
Maapallon ilmasto on vaarassa lämmetä jopa 2,9 asteella kuluvan vuosisadan loppuun mennessä, vaikka nykyiset päästövähennyslupaukset toteutuisivat, varoitti YK:n ympäristöohjelma (UNEP) maanantaina.

Nämä eivät yhtään häpeä valehtelua, joten Guterres on sopivassa seurassa.

Tuo 2,9 asteen lämpeneminen on paisutettu "unohtamalla" osa päästövähennyslupauksista, kikkailemalla vaadituilla todennäköisyyksillä ja ties mitä muuta. Oikeasti kaikkien lupausten toteuttaminen johtaa mallien mukaan alle kahden asteen lämpenemiseen.

Kaiken huippu, että tuon ylöspäin liioittelun jälkeen Guterres valehtelee tiedotteessa, että alle 1,5 asteen lämpeneminen on silti sekin yhä ulottuvillamme.

Lainaus
We know it is still possible to make the 1.5 degree limit a reality. It requires tearing out the poisoned root of the climate crisis: fossil fuels. And it demands a just, equitable renewables transition,” said Antònio Guterres, Secretary-General of the United Nations
UNEP: Nations must go further than current Paris pledges or face global warming of 2.5-2.9°C 20.11.2023
Mediaseuranta - Maahanmuuttoaiheiset uutiset, tiedotteet ja tutkimukset

ämpee

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 17 593
 • Liked: 27660
Vs: Ilmastouskonto, väärät profeetat ja tapaus Greta Thunberg
« Vastaus #4946 : 20.11.2023, 20:02:04 »
Vasemmistolle valehteleminen on pelkästään väline jolla edistetään "hyvää asiaa" joka ollaan itse keksitty tai halutaan nähdä hyvänä.
Jossain oikeistossa valehteleminen nähdään epärehellisyytenä, tai siellä konservatiivisemmassa päässä oikeistoa jopa syntinä, jolloin valehteleminen on heille itsessään huono asia.

Koska vasemmistolla ei ole moraalia niin eipä ole syntejäkään eikä epärehellisyydellä näin ollen ole muuta kuin käyttöarvoa tarpeen mukaan.

Tuon edellisen ymmärtäminen auttaa ymmärtämään miksi ahdasmielisyyttä ja suvaitsemattomuutta nykyään kutsutaan suvaitsevaisuudeksi.
Jäseneltä Hohtava Mamma: "Logiikka ei ole koskaan ollut suvakkien vahvin laji. Eivät he muuten olisi suvakkeja."

Caucasian

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 648
 • Liked: 4716
Vs: Ilmastouskonto, väärät profeetat ja tapaus Greta Thunberg
« Vastaus #4947 : 20.11.2023, 20:12:36 »
Menkööt nuo vatipäät turhakkeet julistamaan uskontoaan kiinalaisille.

Lainaus
X

Maapallon ilmasto on vaarassa lämmetä jopa 2,9 asteella kuluvan vuosisadan loppuun mennessä, vaikka nykyiset päästövähennyslupaukset toteutuisivat, varoitti YK:n ympäristöohjelma (UNEP) maanantaina.

Samalla kun kuluvasta vuodesta on tulossa mittaushistorian kuumin maailmassa, ympäristöohjelma varoitti kaikkien lämpötilaennätysten rikkoutuvan jatkuvasti kiihtyvällä nopeudella.

– Olemme suistuneet tieltä. Olemme pettäneet haavoittuvassa asemassa olevat ja menettäneet massiivisen määrän mahdollisuuksia, sanoi YK:n pääsihteeri Antonio Guterres.

X

https://yle.fi/a/74-20008814/64-3-192778?utm_medium=social&utm_source=copy-link-share
Meanwhile in arctic... 2000 luvulla on nyt enemmän sellaisia vuosia jolloin jäätä on ollut vähemmän kuin juuri tällä hetkellä kuin että on ollut laajemmin. Historian lämpimin vuosi ei sovi kyllä yhtään nyt tähän arktiksen jäätymistahtin.

vilach

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 104
 • Liked: 313
Vs: Ilmastouskonto, väärät profeetat ja tapaus Greta Thunberg
« Vastaus #4948 : 21.11.2023, 10:08:42 »
Lainaus
Huoli ilmastonmuutoksesta on Suomessa yleistä etenkin nuorilla naisilla

Moni aikuinen on valmis säästämään energiaa, syömään kasvipainotteisesti ja ostamaan vähemmän tavaroita.

Huoli ilmastonmuutoksessa on Suomessa yleistä etenkin nuorilla naisilla, ilmenee Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) Terve Suomi -väestötutkimuksesta. Liki puolet Suomen 20-39-vuotiaista naisista on hyvin tai erittäin huolissaan ilmastonmuutoksesta.

Monet aikuiset ovat myös valmiita toimimaan ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi, kuten säästämään energiaa, syömään kasvipainotteisesti ja ostamaan vähemmän tavaroita.

Viime vuoden syksyllä ja tämän vuoden keväällä tehdyn tutkimuksen kohderyhmä olivat 20-74-vuotiaat. Koko kohderyhmässä kaksi viidestä naisesta ja yksi neljästä miehestä ilmoitti olevansa ilmastonmuutoksesta hyvin tai erittäin huolissaan. Nuorten naisten lisäksi huolestuneisuus korostuu korkeasti koulutettujen keskuudessa.

Noin kolmannes sekä naisista että miehistä kertoi torjuvansa ilmastonmuutosta joko vähentämällä autoilua tai hankkimalla vähemmän fossiilista polttoainetta kuluttavan auton. THL arvioi, että autoilun päästöjen muita yleisempi vähentäminen ylimmässä koulutusluokassa voi liittyä tämän väestöryhmän parempiin mahdollisuuksiin hankkia sähköauto.

Ilmastohuoli vaikuttaa mielenterveyteen?
THL arvioi nyt saatujen tulosten perusteella, että ilmastohuolesta ja keinoista sen käsittelemiseksi tulisi puhua laajemmin. Lisäksi tarvitaan tietoa siitä, millä tavoin huolestuneisuus on yhteydessä ilmastonmuutoksen torjumiseksi tehtäviin toimiin sekä toisaalta vakavampiin mielenterveysvaikutuksiin.
https://yle.fi/a/74-20061252

Roope

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 40 062
 • Liked: 131957
Vs: Ilmastouskonto, väärät profeetat ja tapaus Greta Thunberg
« Vastaus #4949 : 21.11.2023, 10:23:09 »
Huoli ilmastonmuutoksessa on Suomessa yleistä etenkin nuorilla naisilla, ilmenee Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) Terve Suomi -väestötutkimuksesta. Liki puolet Suomen 20-39-vuotiaista naisista on hyvin tai erittäin huolissaan ilmastonmuutoksesta.

Kävin tarkistamassa, että eivät tälläkään kertaa kysyneet miksi. Aika olennaista tietää, odottavatko maailmanloppua vai mitä.

Ilmastohuoli vaikuttaa mielenterveyteen?
THL arvioi nyt saatujen tulosten perusteella, että ilmastohuolesta ja keinoista sen käsittelemiseksi tulisi puhua laajemmin. Lisäksi tarvitaan tietoa siitä, millä tavoin huolestuneisuus on yhteydessä ilmastonmuutoksen torjumiseksi tehtäviin toimiin sekä toisaalta vakavampiin mielenterveysvaikutuksiin.

Tutkikaa nyt edes oikeita asioita. Miten huolestuneisuus voisi olla yhteydessä ilmastonmuutoksen torjumiseksi tehtäviin toimiin muuten kuin välillisesti mediasta syötettyjen mielikuvien kautta? Ilmastoahdistuneiden tyypillinen purkaus on, että "mitään ei tehdä" tai että "meiltä on viety tulevaisuus".
Mediaseuranta - Maahanmuuttoaiheiset uutiset, tiedotteet ja tutkimukset