Kirjoittaja Aihe: 2019-02-15 Saksa: Rikolliset arabiklaanit ja -perheet sodassa valtiota vastaan  (Luettu 8533 kertaa)

akez

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 10 800
 • Liked: 37778
Der Spiegelissä oli viime kuussa erittäin pitkä artikkeli Saksan rikollisista arabiklaaneista. Juttu sisältää paljon oleellista tietoa, etenkin nyt kun Sipilä, Orpo ja rivijäsen haalivat myös tänne runsain mitoin tätä Lähi-idän sakkia. Tutkijoilla on jo kauan ollut paljonkin tietoa tarjolla tuolla maailmalla. Miksi täällä ei ole perehdytty siihen? Vain siten oltaisiin voitu välttää nyt jo tehdyt virheet ...

Tässä alkuosa jutusta. Pyrin lähiaikoina jatkamaan artikkelin käännöstä vähintään keskeistä referoiden. Tämä teksti kattaa vasta vajaan puolet tarinasta.

Lainaus
Rikolliset suurperheet sodassa valtiota vastaan

Näin klaanit hallitsevat Saksassa

Arabien rikolliset suurperheet ovat vallanneet katuja ja asuinalueita - juuri mikään ei pysäytä heitä. Nyt valtio on ensimmäistä kertaa päättänyt puuttua asiaan tiukoin ottein.


Spiegel 15.2.2019 juttu saksaksi

Moukari! Mitä he nyt taas puuhaavat asunnossaan, ja vielä aamulla, vähän puoli viiden jälkeen. Bang! Boom! Räks! Juntta jyskää! Ovi aukeaa pamahtaen ja poliiseja on kaikkialla. Perheen äiti kysyy poliiseilta, miksi he eivät soittaneet vain ovikelloa, sillä tuhoutunut ovi saa varmasti vuokranantajan taas suuttumaan. Tämä ei ollut ensimmäistä kerta Al-Zeinien asunnossa Neuköllnissä.

Samantekevää. Kunnon show. Ja kaikki toipuvat kyllä tästä.

Poliisin Al-Zeini perhettä koskevassa tutkintapöytäkirjassa on maininta perheen kahden pojan (11 ja 6 v.) käytöksestä. "Lapsia ei näyttänyt hetkauttavan asunnon oven avaus voimatoimin, sillä molemmat virnistelivät".

Poliisit unohtivat soittaa ovikelloa myös heidän isosetänsä luona toisessa talossa. Heidän setänsä vuorostaan oli unohtanut piilottaa kaiken riittävän hyvin. Tosi tyhmää.

Työttömyystukea saavan työttömän isosedän asunnossa tehdyn kotietsinnän pöytäkirja toteaa: "Makuuhuoneesta löytyi Rolex-rannekello alkuperäispakkauksessa. Syytetyn farkkujen taskusta löytyi 2.795 euroa käteistä. Vuoteen aluslakanan alta löytyi 3.800 euroa käteistä. Makuuhuoneen kaapista löytyi kaksi läpinäkyvään folioon pakattua setelinippua."

Sitten poliisit takavarikoivat heidän toiselta sedältään vielä autonavaimen. Auto oli sedällä vain säilytyksessä. Se ei ollut hänen, vaan jollakin tapaa se kuului Zakille; sillä Zaki ajeli sillä jatkuvasti kaikkialla.

Tämän sedän - työttömyystukea saava, kuten isänsä Zaki - luona tehdyn kotietsinnän pöytäkirjassa sanotaan: "Vitriinikaapista löytyi Porsche 996 -tyyppisen henkilöauton rekisteriote, kuten myös avaimet autoon. Al-Zein selitti, että hän säilytti Porschea isänsä puolesta. Hänen isänsä on viereisessä talossa asuva Zaki Al-Zein. Porsche oli pysäköitynä kyseisen talon pihalla.

Porsche Carrera takavarikoitiin. Berliinin Al-Zein klaanin pomo Zaki Al-Zein, 58 v., ei joutunut Berliinin alueoikeudessa kuitenkaan vuonna 2016 syytetyksi työttömyystukipetoksesta, vaan yllytyksestä murhaan.

Voiko tarinan rikollisesta arabitaustaisesta klaanista aloittaa näin? Eikö Saksassa ole satoja Al-Zeineja, joilla on perheen rikollisen osan kanssa yhteistä vain pelkkä sukunimi, eikä mitään muuta? Kunniallisia kansalaisia, joilla on painolastina vain sukulaisuus? Kyllä, heitäkin on. Myös Rammojen, Mirien, Omeiratien ja Abou-Chakerien keskuudessa.

Ja kuka voi sitten sanoa, että molempien lapsien virnistely sängyissään ei ollutkaan muuta kuin avutonta ja traumatisoitunutta virnistelyä? Onhan toki mahdollista, että nämä eivät olleet niitä klaanilapsia, jotka vanhemmat ottavat jo mukaan varastelemaan kaupoista ja myymälöistä.

Voidaan esittää myös syytös, että tämän kirjoituksen alku on diskriminoiva, väritetty, ennennäkemätön ja aivan kaamea. Erästä väitettä ei voi kuitenkaan esittää, jos Berliinin syyttäjälaitoksen asiakirjat pitävät paikkansa - että tämä olisi valhetta. Ratsian kulku on pikemmin tyypillinen Berliinin, Bremenin, Dortmundin, Duisburgin ja Essenin rikosraporttien hyvin tuntemien pahamaineisten sukunimien kohdalla.

Kotietsintä Al-Zeinien luona vajaa 3 vuotta sitten avaa näkymän rikollisten arabitaustaisten klaaniperheiden rinnakkaismaailmaan, johon saksalainen oikeusvaltio ei ole juurikaan onnistu tunkeutumaan. Paitsi korkeintaan poliisin harjoittamin voimatoimin. Ne ovat useimmiten kuitenkin täysin tehottomia.

Tutkijat kertovat: Jopa lapset nauravat häijysti ja ivallisesti poliiseille, sillä he ovat oppineet, ettei poliiseja tarvitse kunnioittaa ollenkaan. Aviovaimot nauravat poliiseille, sillä he tietävät, että todisteet murenevat useimmiten oikeudessa - kun todistajat myöhemmin kadottavat muistinsa pelon johdosta. Ja kun joku miehistä sitten aikanaan joutuu lähtemään vankilaan, niin he nauravat samaan tapaan. He pitävät sitä lisäkoulutuksena, jonka aikana henkilöstä tulee taatusti parempi: Heidän katu-uskottavuutensa ja maineensa korttelin kovina jätkinä sen kun kasvaa.

Eräs äiti, jonka kaikki pojat päätyivät vankilaan hyvästeli viimeisen sanomalla: "Vankila tekee sinusta miehen". Näin kertoo tutkija Dirk Jacob Berliinin osavaltion rikosvirastosta.

Nämä käytösmallit ovat peräisin vieraasta maailmasta ja silti tämä maailma on aivan lähellä. Saksan suurkaupunkien kaduilla on meneillään kulttuurien välinen taistelu, jota on enimmäkseen katsottu jo kauan ainoastaan sormien lomitse ja asia on jätetty ylikuormitetun poliisin hoidettavaksi. Vasta nyt, vuoden, kahden jälkeen poliitikot ovat havahtuneet ja käsittävät kuinka paljon maaperää he ovat jo menettäneet.

Pinta-alana laskettuna nämä menetetyt alueet koostuvat vain muutamasta kadusta ja korttelista, joiden osalta on epäselvää kellä siellä on ylivalta, poliisilla vai klaaneilla. Tämän vuoksi on olemassa myös sellaisia näkemyksiä, esimerkkinä entinen liittotasavallan tuomari Thomas Fischer, jonka mukaan nämä klaanit ovat medialle vain uusin hysteerisen mässäilyn aihe. Totuus ei ole puoliksikaan näin villi.

Yhtä hyvin voisi myös väittää, että yksikään murha, raiskaus tai lapsen hyväksikäyttö ei olisi mainitsemisen arvoista, koska nämäkin suhteutettuna Saksan 83 miljoonaan asukkaaseen edustavat vain hyvin pientä osaa kokonaisuudesta.   

Tosiasiassa kyse on laajemmasta asiasta: Tämän ilmiön antamasta kuvasta kansalaisille ja vaikutuksesta yhteiskuntaan. Silloin asia koskee jo täysimääräisesti enemmistöä ja heidän käsitystään siitä, miten puolustuskykyinen maa on tässä kulttuurien välisessä taistelussa. Tai siitä kuinka avuton se on siinä.

Valtio taistelee tässä lakeihin kirjatun oikeusjärjestelmänsä kanssa rikollisten klaanien arvomaailmaa vastaan. Klaanien maailmassa vahvimman oikeus voittaa lakikirjan oikeudet. Perheen kunnia on perustuslaki. Viritelty Mercedes yhtä kuin kaupungin suurin sallittu ajonopeus. Vastustajan pää kohtaa pesäpallomailan.

Etenkään Berliinin senaatti ei ole parin viime vuosikymmenen aikaan juurikaan puolustanut eräitä asuinalueita rikollisklaanien valta- ja reviirivaateilta. "On ollut samantekevää mikä puolue tai koalitio on hallinnut, yksikään näistä ei ole suhtautunut asiaan riittävän vakavasti", sanoo sosiaalidemokraattien (SPD) kansanedustaja ja sisäasiain asiantuntija Tom Schreiber. "Poliisiviranomaisten keskuudessakaan tilanne ei näytä paremmalta."

Tilanne on sama Nordrhein-Westfalenissa, jossa sijaitsee toinen arabiperhekoplien keskittymä. Poliisi on kirjannut siellä viimeisten kolmen vuoden aikana yli 14.000 klaanien jäsenien tekemää rikosta. Äskettäisessä asiantuntijakokouksessa Essenissä Nordrhein-Westfalenin sisäministeri Herbert Reul myönsi, että poliitikot ovat jo liian kauan aliarvioineet tilannetta, eivätkä he ole puuttuneet siihen. Se taas olisi ollut ehdottomasti tarpeen "oikeusvaltiota vastaan kohdistuvan suoran rintamahyökkäyksen" takia.

Nyt tilanteeseen pitäisi tulla muutos. Reul sanoo, että hän haluaa "tehdä täsmäiskuja". Lähettämällä verotarkastajia klaanien hallitsemiin Sisha-baareihin (vesipiippu-baari). Aikeena on tehdä tarkastuksia onko tupakasta maksettu asianmukaisesti verot. Poistamalla liikenteestä viriteltyjä "poseeraus"-autoja - ainoa noissa piireissä saksalaista osaamista arvostava tekijä näyttää olevan Mercedes-tähti. Nämä toimet tulevat "tekemään heidän elämästään epämukavaa", sanoo Berliinin sisäasiainsenaattori Andreas Geisel (sosiaalidemokraatit, SPD), "meidän tulee saada nämä henkilöt olemaan jatkuvasti varuillaan ja varpaillaan”.

Tämä vahvistaa taas kerran sen, kuinka kalliiksi korjaustoimet tulevat, kun asioiden on ensin vuosikausien ajan annettu mennä päin mäntyä. Kuinka paljon parempi tilanne olisikaan, jos asiaan olisi puututtu heti silloin kun ongelmat alkoivat. Berliinissä ongelmat voidaan liittää kolmeen nimeen: Al-Zeinit, Rammot ja Abou-Chakersit.

Vuonna 2002 Berliinin rikosviraston (LKA) tutkijat ihmettelivät, mitä heidän kollegansa Markus Henninger tekee kaikilla noilla kansioilla. Niitä oli laatikoittain. Vastaus löytyy Kriminalistik-lehden numerosta 12/2002. Järjestäytyneen rikollisuuden tutkija oli koonnut yhteen kaiken sen tiedon, mitä hän pystyi löytämään libanonilaistaustaisesta suurperheestä. Mistä he tulivat, miten he toimivat, mitä he tekevät. 15 tiivistä sivua loputtomalta vaikuttavaa listausta ampumatapauksista, puukotuksista ja huumekaupoista. Kukaan ei voi nykyisin väittää, ettei hän olisi voinut tietää jo 2000-luvun alussa, että Berliiniin oli syntynyt ja kehittynyt tällainen alamaailma.

Henninger kuvaa miten vuodesta 1925 lähtien pieni arabiankielinen Mhallami-vähemmistö oli paennut Mustafa Kemal Atatürkin joukkoja. He pakenivat kotiseuduiltaan Lounais-Anatoliasta ja päätyivät Libanoniin, ja ryhtyivät päiväpalkkalaisiksi ja vihanneskauppiaiksi. "Täällä he ovat vain putsanneet ranta-alueen", pilkkasi eräs Neuköllnin arabi nimettömänä. Eräs berliiniläistutkija totesi: "Mhallamit eivät halunneet integroitua edes Libanonissa." Osa heistä ryhtyi jo siellä rikollisiksi. "Osa tuli Saksaan." Libanonista pakeni monia, kun maa joutui 80-luvulla sisällissodan kouriin.

Suurimmalla osalla ei ollut passeja, ainoastaan "Laissez-passer"-dokumentti, joka kelpasi lähtöä varten periaatteella "älkää tulko sitten takaisin". Kun dokumentin voimassaoloaika oli päättynyt, niin Libanonin viranomaiset kieltäytyivät ottamasta Mhallameja takaisin. Näin Al-Zeinit ja Rammot päätyivät Saksaan, ja he myös jäivät. Abou-Chakerit olivat lähteneet liikkeelle jo pari vuotta aiemmin. He eivät olleet mitään kurdeja, vaan Libanoniin paenneita palestiinalaisia.

Saksassa viranomaiset eivät tienneet mitä he tekisivät näille valelibanonilaisille. Osa heistä ei ollut koskaan ollut Libanonissa. He vain väittivät niin. He tulivat suoraan Turkista ja heittivät passinsa menemään, jottei heitä voitaisi palauttaa takaisin. Tämä viranomaiset oivalsivat vasta vuosia myöhemmin.

Tilanne oli hyvin sekava, sekaisin olivat myös Saksan viranomaiset: He antoivat vuosien varrella eräille Abou-Chakereille, Rammoille ja Al-Zeineille saksalaisen passin. Muiden osalta kansalaisuus jäi "selvittämättömäksi" ja viranomaiset antoivat näille pysyvästi suvaittujen ikuisiksi ajoiksi ketjutetut oleskeluluvat. He elivät sosiaalituilla, sillä suurin osa heistä ei saanut tehdä vakituista työtä. He eivät saa viedä saksalaisilta työpaikkoja ja joskus - näin toivottiin hallintoportaissa - he varmastikin lähtisivät takaisin kotimaihinsa. Oli se kotimaa sitten missä tahansa. "Minulla on asiakkaita, jotka päästessään ulos vankilasta eivät voi tehdä töitä, vaikka he haluaisivat", valittaa berliiniläinen lakimies Philipp Stucke.

Tämä on toinen puoli tarinaa. Sen sivujuonne on, että näiden piirien lakimies ei kykene elämään sosiaalitukien saajien varassa, eli toisin sanoen sosiaalitukien saajien sosiaalituilla. Vaan heidän hämmästyttävillä "säästöillään", joita löytyy lakanoiden alta ja vaatekaapeista. Myös Rolexit ovat osa reservivaroja. Sosiaalituella sellaisia kelloja ei kuitenkaan pysty hankkimaan.

Toinen puoli tarinasta on se, että suuri joukko Mhallameja teki rikoksista ammatin itselleen. Saksa on heille kuin pelilauta "Monopoli"-pelistä. He suhaavat läpi kaupungin luksus-autoilla, pysähtyvät kaduilla ajokaistalle saamatta sakkoja. "Vapaa pysäköinti". He noutavat suojelurahoja. "Nosta 4.000 Saksan markkaa." Kun kaikki menee poskelleen he päätyvät myös joskus vankilaan, mutta "Yhteismaa"-kortti mukanaan! "Vapaudut vankilasta". Kun he ovat poissa, niin katu oli edelleen heidän, sillä sukulaiset huolehtivat siitä. Lopuksi sitten pestiin rahat ja laitettiin ne laillisiin sijoituksiin, esim. taloihin. "Jatka matkaasi Bulevardille."
 
Erlangenilainen juristi ja klaaniasiantuntija Mathias Rohe kertoi äskettäin miten tämä kaikki tehdään: Rikolliset klaanijäsenet valtaavat kaupungin katuja käyttäen perinteisiä kunniaan ja kostoon liittyviä macho-toimintamalleja.

Mitä siinä tuijotat? Mitä sä haluat? Aiotko loukata mua? Se, joka vetäytyy, on hävinnyt pelin. Luuseri ei ansaitse mitään myötätuntoa. Pelko paljastaa heikot, vahvat tunnistaa setelinipuista, kultaketjuista ja yli 400 hevosvoiman autoista. Siispä: Ota itsellesi, mitä haluat. Ja niin kauan kun sinä olet vahvempi, niin sitä ei ota sinulta kukaan pois. Ei oikeusvaltio, jonka rangaistukset rikollisten jälkikasvulle eivät ala nyrkiniskulla naamaan, vaan maanitteluilla, varoituksilla ja ohjeilla. "Meidän oikeusjärjestelmämme ei sovellu näihin tilanteisiin ja tapauksiin", sanoo frustroitunut Dirk Jacob, joka vastaa Berliinin rikosvirastossa arabitaustaisista rikollisista.

Tämän kaiken saattoi lukea pääosin jo vuonna 2002 Markus Henningerin artikkelista. Kolme tapausta hänen artikkelistaan antaa ahaa-elämyksiä nykyihmisille, sekä myös tämän jutun kirjoittajalle, nimittäin siinä esiintyvät nimet.

Ensimmäinen nimi: Issa Rammo. Nykyisin eräs Rammo-klaanin pomoista. 16. huhtikuuta 2011 eräs poliisi huomasi partioautostaan erään auton ajovalon olevan rikki. Kuskin vieressä istunut Issa R. huusi yhdelle poliisille: "Jatka matkaasi idiootti". Poliisit pystyivät selvittämään hänen henkilötietonsa vasta lisävoimien saavuttua paikalle. Tätä ennen paikalle oli pöllähtänyt ”ei-mistään” 10 Rammon klaanikaveria. Issa R. pääsi taas kerran sanomaan viimeisen sanan. Hän sanoi eräälle poliisille: "Vedän sua perseeseen ja myös presidenttiäsi".

Toinen nimi: Rommel Abou-Chaker, nykyisin Abou-Chaker -klaanin eräs johtohenkilöistä, klaanipomo Arafatin veli. 3. helmikuuta Rommel A. kolhaisee eräällä bensa-asemalla BMW:llään erään hollantilaisen autoa. Tämä kirjoittaa muistiin Rommelin rekisterinumeron. Se oli virhe. Rommel haluaa lapun itselleen ja tekee sormella kaulansa kohdalla pään irti leikkaamista kuvaavia eleitä. Hollantilainen pakeni sisään bensa-aseman kassalle. Rommel ja hänen kaverinsa hakkasivat hollantilaisen tohjoksi. Vielä silloin kun lääkäri oli paikalla hoitamassa hollantilaista vaati Rommel Abou-Chaker tätä olemaan tekemästä rikosilmoitusta. Muutamia päiviä myöhemmin Rommel A. ilmaantui bensa-asemalla ja hän halusi ostaa valvontakameran videon.

Kolmas nimi: Mahmoud Al-Zein, "El Presidente", tutkijoiden nimitys: "Paksukainen". Aiemmin eräiden klaanin kärkimiesten johtaja Berliinissä. Hänen Porschen omistava serkkunsa Zaki Al-Zein on nyt Berliinin klaanin pomo. Hän oli kerran 90-luvun lopulla vastaamassa oikeudessa. Prosessissa tulkilla oli tärkeä todistajan rooli. Oikeuden Mahmoud A:lle lopulta antamassa tuomiolauselmassa todettiin, että hän uhkasi tulkkia: "Täällä on henkilöitä, jotka haluavat kuolla". Lisäksi kaikki väärin kääntävät tulkit pitäisi kuulemma teurastaa. Hän tulisi antamaan asian lapsen hoidettavaksi, niin häntä ei voida saattaa vastuuseen murhasta. Tulkki oli urhea mies. Hän teki tästä ilmoituksen. Muut olisivat antaneet periksi.

Kolme episodia, joissa jo vuonna 2002 esiintyvät ne nimet, jotka myöhemmin tulivat vielä tunnetummiksi; Rakenteet, jotka sementoituivat; Metodit joilla klaanit ovat tähän päivään asti rakentaneet valtaansa. 
(...)

Lihavoinnit mun.

EDIT typo
« Viimeksi muokattu: 14.03.2019, 10:12:46 kirjoittanut akez »
Viimeinen sammuttakoon valot!

akez

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 10 800
 • Liked: 37778
Jatkoa juttuun …

Lainaus
(...)
Berliinissä asuu noin 150.000 arabitaustaista henkilöä, kerrotaan rikosvirastosta. Suurin osa heistä noudattaa lakeja, kuten monet muutkin berliiniläiset. Osa ei kuitenkaan toimi näin ja on vaikea sanoa kuinka suuri on tällaisten osuus. Vaikka Henningerin kirjoittamasta artikkelista on jo 17 vuotta, niin Berliinin poliisi ei ole tähän päivään mennessä laatinut minkäänlaista tilannekuvaa järjestäytyneestä rikollisuudesta. Ei myöskään mitään arabiklaaneja koskevaa katsausta. "En pysty käsittämään miksi sellaista ei ole vielä tehty", ihmetteli itse Berliinin osavaltion sisäministeri Torsten Akmann - ja hän käynnisti viimeinkin sellaisen selvityksen laatimisen.

Nordrhein-Westfalenissa viranomaiset ovat jo pitemmällä. Essenissä on rikosviraston mukaan 3.000 klaanijäsenestä yli 1.200 henkilöä ollut rikoksista epäiltynä. Rikosvirasto aloitti jo kaksi vuotta sitten "Keeas"-projekti, joka on lyhennys sanoista "Kriminalitäts- und Einsatzbrennpunkte geprägt durch ethnisch abgeschottete Subkulturen" (Etnisesti eristäytyneisiin alakulttuureihin liittyvät ongelma-alueet rikosten ja poliisitehtävien kannalta). Selko-saksaksi tämä tarkoittaa klaaneja. Myös klaanirikollisuudesta kärsivät Ala-Saksi ja Bremen ovat osallistuneet tähän työhön. Berliini on ollut mukana vain konsultoiden.

Loppuraportti on ollut valmiina lokakuusta 2018 lähtien ja tärkein kohta löytyy sen luottamuksellisesta osasta: "Havainnot dokumentoivat parhaillaan ekspansiota ... 'klaanirikollisuudesta' johtuvia uhkia Nordrhein-Westfalenin turvallisuustilanteelle". Lisäksi: Tavanomaisilla poliisitoimilla ei enää selvitä.

Rauhoittamaan pyrkivä käytös esimerkiksi kuumenneiden tunteiden jäähdyttämiseksi "johtaa klaanijäsenten kohdalla vain harvoin tulokseen". Liennyttäminen vain pahentaa tilannetta, sillä "sellainen käytös tulkitaan poliisin ja valtion heikkoudeksi". Ensin on palautettava "poliisin ja lakien kunnioitus" kovin ottein

Kun vuonna 2001 Issa R:n henkilöllisyydentarkastuksen yhteydessä paikalle pöllähti yllättäen 10 tämän kaveria, niin nykyisin poliisitehtävien yhteydessä ovat yleisiä kymmenien sukulaisten synnyttämät "kaaostilanteet". Kun perheissä on yleisesti kymmenen tai useampi lasta, niin niiden koot ovat kasvaneet valtavasti - eräs göttingeniläinen Mhallami-perhe laajeni vuoden 2002 35 henkilöstä nykyiseksi 250 hengen klaaniksi. Henkilömäärän myötä kasvaa voima ja valta, ja WhatsApp:in avulla kyky tuoda tämä mahti kaduille.

Kun Mahmoud Al-Zein, "El Presidente", uhkaili 90-luvulla vain tulkkia, niin nykyisin klaanit pelottelevat suoraan poliiseja ja tuomareita. Suurperheiden päivittäin käyttämä voimankäyttöväline on uhkaus, ei itse teko.

Eräällä klaanitutkijoiden kokouspäivillä tammikuun lopulla Ala-Saksin Loccumissa tuli esille, että joku tuntematon henkilö oli lähestynyt erästä ostoksilla ollutta tutkijaa ja sanonut: "Moro, mites menee? Oletko ostamassa jotakin kahdelle lapsellesi?" Berliinissä eräät klaanitutkijat kulkevat yhä metrolla kotimatkan. He vaihtavat vaunua, vaihtavat uudelleen vaunua, loikkaavat viime hetkellä ulos vaunusta karistaakseen kannoiltaan mahdolliset seuraajat. He toimivat näin joka päivä.

Parhaillaan oikeudessa on meneillään Berliinin Bode-museosta varastetun jättikultakolikon tapaus, jonka klaanijäsenten epäillään tehneen. Mitä tässä yhteydessä voikaan saada aikaan se, että kymmenet todistajina olevat poliisit on merkitty syytetekstiin omilla nimillään? Hildesheimissä eräs tuomari tarvitsi poliisien suojelua kuukausien ajaksi, Braunschweigissa taas suojeltiin murhauhkauksen saanutta poliisia.

Poliisitukijat vuorostaan eivät saa juuri mitään aikaan pyrkiessään pääsemään lähelle klaaneja. Perheet eivät juurikaan jätä autojaan vartioimatta, he vievät ne omiin korjaamoihinsa korjattaviksi ja huollettaviksi etteivät viranomaiset pystyisi asentamaan niihin salakuuntelu- tai paikannuslaitteita. Salassa toimivilla tutkijoilla ei ole mitään mahdollisuuksia, sillä perheet luottavat rikoshankkeissaan ainoastaan omiin sukulaisiinsa. Serkut menevät serkkujen kanssa naimisiin. Jos klaanin sisällä syntyy riitaa, niin ns. rauhantuomarit sovittelevat asian, jolloin ulkopuoliset eivät saa koskaan tietää mitään asiasta.

Näin Abou-Chakerien, Rammojen ja Al-Zeinien mafiankaltaiset perhehaarat ovat voineet kasvaa ja laajeta tähän päivään asti. Kaikki toimivat samaan tapaan, vaikka jokaisella on oma reviirinsä ja oma saalistustapansa.

Jos kaupunki olisi Monopoli-pelin pelilauta, niin Arafat Abou-Chaker, 42, olisi todellakin päätynyt Bulevardille. Hänen Bulevardinsa on lähellä Berliinin televisiotornia Kleinmachnowissa, tosin tietenkin toisella nimellä. 16.000 neliömetrin mäntymetsäinen huvilatontti vaikuttaa juuri sellaiselta, joka voisi kuvitella olevan pelilaudan kallein katu. Hinta-arvio: 15 miljoonaa euroa.

Ei järin kehno saavutus nuorelta mieheltä, joka yrittäessään luetella kolme asiaa peräkkäin unohtaa jo puhuessaan, mikä oli se kolmas asia. Nuorukainen, jonka vanhemmat vielä 70-luvulla olivat Libanonissa Camp Wavelin pakolaisleirillä. He eivät juurikaan kouluttaneet poikiaan, mutta antoivat heille mahdollisimman juutalaisvihamieliset nimet Saksassa eloa varten. "Arafat" ja "Yasser", palestiinalaisjohtaja Jassir Arafatin mukaan. "Nasser", kuten Egyptin ex-presidentti. "Rommel", kuten Wehrmachtin kenraali.

Abou-Chakerit halusivat kahmia muiden Berliinin klaanien tavoin paljon rahaa, hallita omaa asuinympäristöään ja olla jäämättä tästä kiinni. Tämä pelkästään ei riittänyt vielä Arafat Abou-Chakerille. Hän halusi myös loistoa ja säihkettä.

Kaikkein arvokkainta Kleinmachnowin kiinteistössä ei siten ollut historiallisena suojelukohteena oleva huvilaomaisuus, vaan yhteisosakas Anis Ferchichi, taiteilijanimeltä Bushido, joka on eräs menestyksekkäimmistä Saksan räppäreistä. Hän on todellinen tähti, joka muutti Arafat Abou-Chakerin naapuriksi.

Bushido tuli vuonna 2004 Abou-Chakerin puheille. Hänellä oli juuri meneillään kiista levy-yhtiönsä kanssa, joka ei halunnut päästää häntä irti sopimuksesta. Abou-Chaker hoiti asian. Hän sai painostamalla levy-yhtiön vakuuttumaan siitä, että sopimus oli syytä peruuttaa ja välittömästi. Bushido oli tästä hyvin kiitollinen uudelle "isoveljelleen", joksi hän nyt kutsui Abou-Chakeria. Abou Chaker hallinnoi siitä lähtien Bushidon uutta Ersguterjunge levy-yhtiötä. Hän ilmestyi musiikkigaalaan Bushidon vierelle, poseerasi kameroille ja otti väitteiden mukaan aina puolet tuloista. Vuodelta 2010 peräisin olevassa yleisvaltakirjassa on teksti, jonka perusteella kaikki vaikuttaa kuuluvan hänelle, myös Bushido nahkoineen ja karvoineen.

Vuonna 2018 maaliskuuta heidän välilleen tuli kuitenkin välirikko. Seurasi katkera solvauksia ja uhkauksia sisältänyt sota. Klaanin väitettiin suunnitelleen happoiskua kohteen Bushidon vaimo ja tämän lapsien kidnappausta, mikä kiistettiin klaanin taholta. Kaiken tämän jälkeen Bushido kuvasi suhdettaan "veljeen" eräässä laulussa, jonka nimi oli "Mephisto". Katkelmia siitä: "Nuori miettii, liian vähän puhui sitä vastaan, nyt hän tietää, silloin piru astui hänen elämäänsä". "Hänen naamionsa putosi, silloin mies näki hänen todellisen hahmonsa, hän oli tulihirviö, vaikka hengityksensä oli kylmä." "Hän ei ollut koskaan tosiystävä, vain häikäilemätön eläin."

Eräs asia on selvää. Abou-Chakerit huomasivat sen, mikä on luettavissa nykyisin Nordrhein-Westfalenin poliisin Keeas-raportista: "'Oman' räppärin ja levymerkin omistamiseen ja markkinointiin liittyy erittäin suuri taloudellinen potentiaali". Arafat Abou-Chaker käsitti myös, että suosittu Gangsta-Rap kliseineen, paksuinen kultaketjuineen ja päheine autoineen apinoi suoraan klaanien maailmaa. Rap oli siksi aivan täydellinen väline sillaksi glamour-maailmaan ja ensiaskeleeksi sosiaalisesti huomioidulle tasolle nousuun" (Keaas).

Diili oli vastavuoroinen: Arafat antoi räppärille tosi pahan pojan sädekehän ja hän sai itse jalkansa punaiselle matolle. Tai kuten Bushido laulaa "Mephistossa": "Hän halusi parrasvaloihin, lärvinsä valkokankaalle, otti ohjakset käsiinsä, eikä hyväksynyt mitään vastaväitteitä."

Jo ennen välirikkoa tähtensä kanssa antoi Arafat Abou-Chaker Youtubessa ainoan haastattelunsa Rooz 2015:lle. He istuvat myöhään illalla Arafatin Papa Ari -kuppilassa Berliinin Treptowissa, taustalla häärivät klaanikaverit. Ensimmäistä osaa on katsottu 3,7 miljoonaa kertaa. Videolla puhutaan räppäri Kay One'sta, jolla oli ollut sopimus Ersguterjunge levy-yhtiön kanssa, mutta joka oli sitten paennut Bushidon ja Abou-Chakerin luota. Kay One väittää vielä nykyisin, että kumpikin oli kohdellut häntä kuin orjaa, eikä ollut antanut hänelle ollenkaan rahaa. Abou-Chaker kiistää tämän, Kay One pääsi kuitenkin poliisin suojeluun.

Noin 40 minuutin kohdalla Rooz kysyi Abou-Chakerilta mitä tällä on sanottavaa "mafiasyytösten" osalta. Siitä, että hän painostaa "muutenkin kuin musiikin saralla". No jaa, "me olemme helppo syntipukki, siinä kaikki", puolustautui klaanipomo. Sitten hän valitti vielä oikeusvaltion epäoikeudenmukaisuudesta: "He (suurperheen jäsenet toim. huom.) joutuvat oikeuden edessä tuomituksi jo nimensä takia." Totuus ei kiinnosta ketään. Ilmeisesti ei myöskään häntäkään: Abou-Chaker on ollut vuosien kuluessa 33 esitutkinnan kohteena, mutta hän ei ole saanut yhtään tuomiota vuoden 2018 loppuun mennessä, vaikka myös hänellä on "tuo" nimi.   

Hänen veljellään Mohammedilla, kutsumanimi "Momo", oli kehnompi tuuri. Hänet tuomittiin oikeudessa vuonna 2010 erääseen Berliinin pokeriturnaukseen tehdyn mittavan hyökkäyksen organisoijana 7 vuoden vankeustuomioon. Hän oli kuitenkin vuoden kuluttua taas vapaalla jalalla ja poliisit olivat silloin ihmeissään.

Tammikuussa 2019 katkesi myös Arafat Abou-Chakerin tuuriputki. Eräs todistaja oli puhelias vielä poliisin kanssa puhuessaan, mutta perui sitten lausuntonsa ("oikeastaan en nähnyt yhtään mitään"). Toinen todistaja otti mieluummin sakot kuin sanoi sanaakaan. Fysikaalisen hoitolaitoksen työntekijä muisti kuitenkin tarkasti, että laitoksen asiakas Arafat Abou-Chaker oli survaissut häntä silmiin kahdella sormella. Ilmeisesti muistuttaakseen työntekijää siitä, että hänen edessään seisoi eräs Abou-Chakereista, jonka tervehtimiseen hänen on syytä kiinnittää paremmin huomiota. Tuomioksi tuli 10 kuukautta ehdonalaista.

Pahempaa oli vielä luvassa: Berliinin syyttäjä antoi pidättää hänet oikeussalissa. Todistajat olivat sanoneet, että Abou-Chaker ja hänen veljensä olivat etsineet apureita kostoiskuun Bushidon perhettä vastaan. Abou-Chaker joutui tutkintavankeuteen, kunnes todistajat sitten parin päivän kuluttua peruivat lausuntonsa. Oikeusistuin ei nähnyt olevan pakenemisen tai todistusaineiston pimittämisen vaaraa, joten Abou-Chaker päästettiin saman tie vapaaksi.
(...)

Lihavoinnit mun

"Tavanomaisilla poliisitoimilla ei enää selvitä" --> Siispä poliisille panssarimersuja?

EDIT typo

Linkki artikkelin loppuosan käännökseen.
« Viimeksi muokattu: 16.03.2019, 19:52:44 kirjoittanut akez »
Viimeinen sammuttakoon valot!

Ari-Lee

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 37 446
 • Liked: 37465
 • Sarkasmoitunut työvoimapulareservi ♂Syyllinen☦
Eipä länsimaisella oikeusjärjestelmällä ole vahvoja lääkkeitä sisäsiittoisten mafiaperheiden kukistamiseksi. Tilanne on hieman sama kuin Yhdysvalloissa on ollut kautta aikojen 20 -luvulta alkaen mafioiden kanssa. Lopuksi mafiapomo saadaan jopa vuosiksi kaltereiden taakse jostain talousrötöksestä. Mafia vain jatkaa samaa linjaa edelleen. Jos koko mafiaperhe saadaan nalkkiin mafiatyhjiö täyttyy toisella. Yhdysvalloissa on päästy parhaisiin tuloksiin syyttäjänkaupoilla ilmiantajien kanssa. Näin on saatu kokonaisia perheitä telkien taakse. Tilanne on toinen kun vastassa ovat sisäsiittoiset perheet. Sieltä on turha ilmiantoja odotella.

Ensimmäinen lainmukainen lääke ovat tietysti laaja-alaiset säännöllisen epäsäännölliset ratsiat. Etsinnän kohde voi olla tekaistu kun sellaisia ei montaa kuitenkaan ole olemassa. Pääasia että mafiaperheet tuntevat olonsa uhatuksi ja mahdollisimman tukalaksi laillisen järjestelmän edessä.
Toinen laillinen lääkes on heidän rahaliikenteensä seuraaminen 24/7. Toki käteisen seuraaminen on aika mahdotonta.
Kolmas on fyysinen varjostaminen 24/7.
Ennen kaikkea heidän tietoliikennettään tulisi seurata ja puheluitaan kuunnella 24/7.

Tai, koska länsimainen oikeusjärjestelmä ei toimi ja on läpeensä korruptoitunut, voi poliisi turvautua sellaiseen ulkomaiseen ostopalveluun, mitä ei ole virallisesti olemassakaan. Siitä ei saa jäädä kiinni, koska länsimainen korruptoitunut oikeusjärjestelmä on armoton. Niitä palveluja ei osteta sähköisesti.

OT:
Gordon Ramsey teki tv-dokumentin huumeista, lähinnä kokaiinista, kun hänen ystävänsä mehehtyi kokaiiniin. Ramsey testasi omien ravintoloidensa käymälät ja löysi kaikista kokaiini jäänteitä. Jopa henkilökuntansa käymälöistä. Kokaiini leviää hallitsemattomasti ympäri Eurooppaa kaikesta valvonnasta huolimatta. On kuin näkymättömät salakuljettajat niitä toisivat. Miettikääpä.
"Meidän on kaikki, jos meidän on työ:
Nälkälän rahvas, äl' aarteitas' myö!" - Ilmari Kianto 🇫🇮

"Miksi kaikessa keskusteluissa on etsitty kaikki mahdolliset ongelmat heti kättelyssä? "- J.Sipilä
"Kimppuuni käytiin nyrkein – "Kyllä lyötiin ihan kunnolla" - J.Sipilä

Puskistahuutelija

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 368
 • Liked: 5707
 • Liberaalikonservatiivi ja kansalliskonservatiivi
OT:
Gordon Ramsey teki tv-dokumentin huumeista, lähinnä kokaiinista, kun hänen ystävänsä mehehtyi kokaiiniin. Ramsey testasi omien ravintoloidensa käymälät ja löysi kaikista kokaiini jäänteitä. Jopa henkilökuntansa käymälöistä. Kokaiini leviää hallitsemattomasti ympäri Eurooppaa kaikesta valvonnasta huolimatta. On kuin näkymättömät salakuljettajat niitä toisivat. Miettikääpä.

Kokaiinille on kysyntää. Siksi sitä tuodaan Eurooppaan. Sen valmistaminen ja rahtaaminen Eurooppaan on helppoa jostain Meksikosta käsin, jossa poliitikot, syyttäjät, tuomarit ja poliisit ovat huumekartellien kanssa samassa veneessä. Silloin on helppo Sinaloan ja/tai Juarezin kartellin järjestää isot rahtikontilliset kokaiinia lähteväksi vanhalle mantereelle. Rahtikirjassa voi lukea vaikkapa sen sisältävän kahvipapuja tai autonrenkaita. Ei Euroopan maiden viranomaisilla ole kohdistettu sellaisia resursseja, että ne voisivat käydä niitä yksityiskohtaisesti läpi. Saatika, että pystyisivät valvomaan aineen liikkumista ympäri mannerta. Meillä kun on rikollisten näkökulmasta kenties maailmanhistorian paras sopimus, joka antaa järjestäytyneelle rikollisuudelle vapaan etenemisen: Schengen.

Isoin kysymys on se, että kuka sitten kokaiinia käyttää. Kyseinen tavara maksaa, laadusta riippuen, arviolta 150-350 euroa grammalta. Eli todella kallista hupia. Tähän aineeseen tarvittavat varat omaavat vain tiettyjen elämänalojen ihmiset: näyttelijät, urheilijat, muusikot, poliitikot yms. tyypit, joita me näemme televisioissa ja lehdissä. Ei millään Jalasjärvellä asuvalla Penalla ole varaa käyttää tuollaisia summia kokaiiniin. Saatika että hän tietäisi, mistä sitä saa.
Blogikirjoituksia maahanmuutosta, eurosta, EU:sta, Yhdysvalloista, Kiinasta ja paljon muusta

https://historianpaluu.blogi.net/

Beef Supreme

 • Vieras
Kaikkihan ymmärrämme että ainoa todellinen uhka Saksalle ja Euroopalle on eu-vastaisuus ja vihapuhe.

Saksalaisiin ongelmiin ehdotan saksalaisia ratkaisuita. Niitä odotellessa: pitäkää tuo rikkaus tykönänne, meemme sitä kaipaa.

ISO

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 837
 • Liked: 22613
 • Persuhtava keskustelija
Kehitysnaalaiset on tekemässä Euroopasta persläpeä EUn viranomaisten ja hyväuskoisten idioottien täydellä tuella.

Onneksi, olen varma, että loppujen lopuksi Eurooppalaisten mitta tulee täyteen ja kehitysmaalaiset saa ansaitsemansa mukaan.
« Viimeksi muokattu: 13.03.2019, 18:36:43 kirjoittanut ISO »
Roslan M Salih:

"Freedom of speech isn't worth civil war"

Supernuiva

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 7 771
 • Liked: 8020
Ja kun tietäisi kuinka paljon tämä ilmiö koskettaa jo nyt Suomea.

Emme ole sellaisessa Impiwaarassa, etteikö tämä ilmiö olisi myös täällä. Pieniä tämänkaltaisuuteen viittaavia yksittäistapauksia on uutisoitu Hommallakin, mutta älyttömän paljon kaikkea tapahtunutta jätetään uutisoimatta. (Siis jos joku luulee, että valtamediaa seuraamalla tietää kaiken alamaailman teoista, on väärässä. Vain hyvin pieni osa kaikesta tulee koskaan mediaan.)ismolento

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 576
 • Liked: 6621
OT:
Gordon Ramsey teki tv-dokumentin huumeista, lähinnä kokaiinista, kun hänen ystävänsä mehehtyi kokaiiniin. Ramsey testasi omien ravintoloidensa käymälät ja löysi kaikista kokaiini jäänteitä. Jopa henkilökuntansa käymälöistä. Kokaiini leviää hallitsemattomasti ympäri Eurooppaa kaikesta valvonnasta huolimatta. On kuin näkymättömät salakuljettajat niitä toisivat. Miettikääpä.

Kokaiinille on kysyntää. Siksi sitä tuodaan Eurooppaan. Sen valmistaminen ja rahtaaminen Eurooppaan on helppoa jostain Meksikosta käsin, jossa poliitikot, syyttäjät, tuomarit ja poliisit ovat huumekartellien kanssa samassa veneessä. Silloin on helppo Sinaloan ja/tai Juarezin kartellin järjestää isot rahtikontilliset kokaiinia lähteväksi vanhalle mantereelle. Rahtikirjassa voi lukea vaikkapa sen sisältävän kahvipapuja tai autonrenkaita. Ei Euroopan maiden viranomaisilla ole kohdistettu sellaisia resursseja, että ne voisivat käydä niitä yksityiskohtaisesti läpi. Saatika, että pystyisivät valvomaan aineen liikkumista ympäri mannerta. Meillä kun on rikollisten näkökulmasta kenties maailmanhistorian paras sopimus, joka antaa järjestäytyneelle rikollisuudelle vapaan etenemisen: Schengen.

Isoin kysymys on se, että kuka sitten kokaiinia käyttää. Kyseinen tavara maksaa, laadusta riippuen, arviolta 150-350 euroa grammalta. Eli todella kallista hupia. Tähän aineeseen tarvittavat varat omaavat vain tiettyjen elämänalojen ihmiset: näyttelijät, urheilijat, muusikot, poliitikot yms. tyypit, joita me näemme televisioissa ja lehdissä. Ei millään Jalasjärvellä asuvalla Penalla ole varaa käyttää tuollaisia summia kokaiiniin. Saatika että hän tietäisi, mistä sitä saa.

Käyttäjiä ovat edelleen viihdeteollisuuden toimijat ja median toimittajat. Viihteessä mainostetaan kokaiinia siten, että tv-sarjoissa ja elokuvissa roolihenkilöt vetävät kokaa ja tekevät sen käytöstä ikään kuin tavallista ja normaalia päivittäistoimintaa samoin kuin joskus 50-luvulla filmeissä vedettiin tupakkaa ja siemailtiin viskiä. Toimittajat taas saavat palkkionsa huumebisnekseltä kirjoittelemalla pöyristelyjuttuja huumepoliisin raaoista otteista samoin kuin ihan viime päivinä "toimittajat ilman rajoja" ovat syytelleet Filippiinien presidenttiäkin liian kovista otteista huumekauppiaita vastaan.

USA:ssa taas presidentti Trump on liberaalivasemmiston median hampaissa Meksikon vastaisen ns. muurin rakentamisesta, jota muuria vastustetaan joillakin hämärillä ihmisoikeuksilla mutta todellinen syy on se, että ko. muuri tai pikemminkin teräsaita haittaisi kokaiinilastien kuljetusta Meksikosta USA:han. Tässäkin toimittajat puolustavat huumebisnestä ja saavat palkkionsa kovana nuuskana.

Ari-Lee

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 37 446
 • Liked: 37465
 • Sarkasmoitunut työvoimapulareservi ♂Syyllinen☦
Ooteeni meni hieman liian kauaksi jopa Mexicoon asti. Mietintöni kuitenkin oli tässä Euroopan alueella ja omalla maalla.

Jokainen tietää kuinka rasismileiman pelossa viranomaiset ovat antaneet kaiken maailman rikollisten mellastaa kuin mielipuolet. Ja mielipuoliahan ne ovatkin. Lapset on raiskattu ja rikollisia on suojeltu ja media vaiennut. Siis ennen Junes Lokan koostetta tekijöistä.

Nyt on Suomen nuoriso ja jopa lapset huumekoukussa ihan ullattain. Viranomaiset vaikenevat syyllisistä salakuljettajista ja myyjistä. Kuten tekee mediakin. Minulla heräsi vahva epäilys huumeiden välittäjien olevan arabijengiä mitä lappoi Haaparannasta Tornioon 2015. Jos missään jutussa ei mainita sanallakaan epäilyjä syyllisistä niin silloinhan...

Lainaus
Poliisi: Nuorimmat huumeidenkäyttäjistä vain 13-vuotiaita – Lapin ja länsirajan huumeongelma kasvaa[/size]

Lapin poliisilaitos palkkaa ensi vuoden alusta kaksi poliisia niin sanottuun katutyöhön Kemin pahan huumeongelman takia.
28.11.2018

https://yle.fi/uutiset/3-10527893]
Poliisi: Nuorimmat huumeidenkäyttäjistä vain 13-vuotiaita – Lapin ja länsirajan huumeongelma kasvaa

Lapin poliisilaitos palkkaa ensi vuoden alusta kaksi poliisia niin sanottuun katutyöhön Kemin pahan huumeongelman takia.
28.11.2018

https://yle.fi/uutiset/3-10527893

Jos mafioiden annetaan juurtua niin kyllä ne kasvavat ja kukoistavat. Afganistan on maailman suurimpia oopiumi tuotteiden kasvattamoja. Sieltä tulee heroiini, mikä on hieno lääketeollisuudessa mutta kauhea katukäytössä. Kolumbian kokaiini taitaa olla kuitenkin suurimmassa suosiossa crackina. Kauhea aine. Ja Suomessa ovat markkinat auki. Aineiden käyttäjä voi olla tosiaan persaukinen työtön tai varhaisnuori. Käyttäjän ei tarvitse olla rock stara eikä bisnes miljardööri. Rahoitus löytyy vaikka prostituutiolla.
« Viimeksi muokattu: 14.03.2019, 04:26:22 kirjoittanut Ari-Lee »
"Meidän on kaikki, jos meidän on työ:
Nälkälän rahvas, äl' aarteitas' myö!" - Ilmari Kianto 🇫🇮

"Miksi kaikessa keskusteluissa on etsitty kaikki mahdolliset ongelmat heti kättelyssä? "- J.Sipilä
"Kimppuuni käytiin nyrkein – "Kyllä lyötiin ihan kunnolla" - J.Sipilä

Alabama

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 765
 • Liked: 8807
 • Hygieniadiktatuurista ilmastodiktatuuriin
Tässä akezin kääntämässä (kiitos siitä!) artikkelissa on yksi epämiellyttävä puoli. Se on kuin suoraan Claas Relotiuksen kynästä. Jos ei katsoisi jutun otsikkoa ja eikä lukisi artikkelia kokonaisuudessaan, voisi kirjoitustyylistä päätellen luulla Relotiuksen palanneen Spiegelille töihin. Tyyliin kuuluu jutun värittäminen pienillä yksityiskohdilla, jotka luovat vaikutelman tarinan aitoudesta. Tässä tosin muistettiin aina lisätä: "kotietsinnän pöytäkirja toteaa...". Noh, Spiegelin tapaisen lehden juttujen on myös tarkoitus viihdyttää eikä pelkästään tiedottaa. Yleensä lehti yrittää moralisoida vihervasemmistolle edullisilla aiheilla ja sanavalinnoilla, mutta nyt on "klaanit" otettu tapetille. Siitä tulee taas mieleen mafia ja mafia ei liity suoraan turvapaikanhakijoihin, vaan se johdattaa ajatukset lähinnä vain rikollisuuteen yleisessä mielessä. Kaikki-han tekevät rikoksia.

Lainaus
Poliisin Al-Zeini perhettä koskevassa tutkintapöytäkirjassa on maininta perheen kahden pojan (11 ja 6 v.) käytöksestä. "Lapsia ei näyttänyt hetkauttavan asunnon oven avaus voimatoimin, sillä molemmat virnistelivät".

Poliisit unohtivat soittaa ovikelloa myös heidän isosetänsä luona toisessa talossa. Heidän setänsä vuorostaan oli unohtanut piilottaa kaiken riittävän hyvin. Tosi tyhmää.

Työttömyystukea saavan työttömän isosedän asunnossa tehdyn kotietsinnän pöytäkirja toteaa: "Makuuhuoneesta löytyi Rolex-rannekello alkuperäispakkauksessa. Syytetyn farkkujen taskusta löytyi 2.795 euroa käteistä. Vuoteen aluslakanan alta löytyi 3.800 euroa käteistä. Makuuhuoneen kaapista löytyi kaksi läpinäkyvään folioon pakattua setelinippua."

Sitten poliisit takavarikoivat heidän toiselta sedältään vielä autonavaimen. Auto oli sedällä vain säilytyksessä. Se ei ollut hänen, vaan jollakin tapaa se kuului Zakille; sillä Zaki ajeli sillä jatkuvasti kaikkialla.

Tämän sedän - työttömyystukea saava, kuten isänsä Zaki - luona tehdyn kotietsinnän pöytäkirjassa sanotaan: "Vitriinikaapista löytyi Porsche 996 -tyyppisen henkilöauton rekisteriote, kuten myös avaimet autoon. Al-Zein selitti, että hän säilytti Porschea isänsä puolesta. Hänen isänsä on viereisessä talossa asuva Zaki Al-Zein. Porsche oli pysäköitynä kyseisen talon pihalla.

Huh! Tämän foliohatun alla on niin kuuma...
^ johtuu ilmastonmuutoksesta.

akez

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 10 800
 • Liked: 37778
Tässä akezin kääntämässä (kiitos siitä!) artikkelissa on yksi epämiellyttävä puoli. Se on kuin suoraan Claas Relotiuksen kynästä.

Artikkeliin osallisiksi mainitaan linkissä useampi henkilö: Laura Backes, Jürgen Dahlkamp, Jörg Diehl, Lukas Eberle, Thomas Heise, Claas Meyer-Heuer, Andreas Ulrich.

Jutussa kerrottuja seikkoja on esiintynyt myös monissa muissakin artikkeleissa, sekä samanlaista kuvausta on näkynyt myös ainakin erään saksalaisen noihin asioihin perehtyneen tutkijan kirjassa. Siksi pidä näitä kuvauksia arabiklaanien toimintatavoista hyvinkin uskottavina, vaikka tiettyä sensaatiohakuisuuttakin voi tuollaisissa jutuissa ilmetä.

Todellisuus on usein tarua ihmeellisempää. Meidän saattaa olla vaikea tajuta tätä, kun täällä toimitaan pääosin aivan eri tavoin.

Katselen vielä jossakin vaiheessa, mitä tähän teemaan liittyviä artikkeleja olen aiemmin jo laittanut tänne. Ainakin eräs pitkä juttu Saksasta tulee mieleen, jossa kuvaus etnoasuinalueen menosta ja toimintamalleista on hyvin samankaltaisia, mutta palaan vielä tähän asiaan.
« Viimeksi muokattu: 14.03.2019, 10:28:47 kirjoittanut akez »
Viimeinen sammuttakoon valot!

akez

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 10 800
 • Liked: 37778
Aloitusartikkelin kolmas ja viimeinen osa.

Lainaus
(...)
Tämän myötä päädymme toiseen suurklaaniin, Rammoihin. Bushido [oik. Anis Mohamed Youssef Ferchichi] esiintyy kyllä uudistuneena ja puhdistautuneena perheenisänä, vihdoinkin vapaana, taas kerran omana itsenään. Lopultakin. Koska elo sodassa loukatun klaanipomon kanssa saattoi kuitenkin pian koitua kohtalokkaaksi, niin hän hankki itselleen turvaa. Hänen henkivakuutuksensa on Ashraf Rammo, Rammo-klaanin jäsen. Klaanissa on 500 jäsentä ja se on lähes kaksi kertaa suurempi kuin Abou-Chaker -klaani.

Molemmat esiintyvät samoissa kuvissa lasten kanssa leikkikentällä ja muiden räppärien kanssa. Bushidon vaimo sanoi Stern-lehdelle syyskuussa: "Jos Ashrafia ei olisi, niin meille olisi jo kauan sitten sattunut jotakin". Bushido vuorostaan kertoi: "Pitää paikkansa, että teen bisnestä nykyisin hänen kanssaan". Ashraf on aivan toisenlainen kuin Arafat, "kohtelias, elegantti, ymmärtäväinen", "hän ei halua päättää asioistani".

Eräs asia on selvää: Ashraf Rammo on eräs Rammo-klaanin keskeisimmistä jäsenistä. Klaanin  jäsenet ovat olleet "epäiltyinä 1146 rikostapauksessa", kertoo Berliinin rikosviraston raportti. Hän on klaanipäällikkö Issa "vedän sua perseeseen ja presidenttiäs kans" Rammon veli. Räppäri antoi Ashraf Rammon hoidella laajalti asioitaan ja hän ylisti Ashrafia vuonna 2011 laulusäkeillä: "Usko minua, hän ei ikinä laske asetta kädestään! Ashraf Rammo, Berliinin Marlon Brando!"

Vaikka räppärin on oltava kunnon törkyturpa esiintyessään pahamaineisena jätkänä ja saadakseen faneja, niin nyt voi jo hyvin kysyä, miksi Bushidon rouva luottaa tähän Ashraf Rammoon asiassa, jota hän ei ole valmis antamaan valtiollisen väkivaltamonopolin hoitoon: Eli suojelemaan Abou-Chakerien vihalta.

Se, että Ashraf Rammon voisi olla kultainen ja herttainen, mutta samalla tuki ja turva sodassa Abou-Chakerien kanssa, on eräs niistä ristiriidoista, joihin saatetaan suhtautua ilman pulmia Rammojen perheklaanissa. Näiden ristiriitojen king ei ole kuitenkaan Ashraf, vaan Issa Rammo, 51 v.

Rammojen ylipäällikkö on antanut tatuoida rintaansa liittotasavallan kotkan ja sanat "Ich bin ein Berliner". Hän antoi äskettäin Berliner Kurier -lehdelle haastattelun kunniallisen miehen ominaisuudessa. Kohtalo kuitenkin murjoo häntä jatkuvasti. Hän on lisäksi perusteettomasti vainottu: "Vaikka usein kirjoitetaan sellaista, niin en ole klaanipomo, joka kerää rahaa ja pesee sitä. Kiroan ja tuomitsen jokaisen huumekauppiaan. En tue ketään, joka varastaa tai tekee petoksia."

Hyvä näin, tullessaan puolivälissä 80-lukua Libanonista hän ei saanut työlupaa ja siksi hän joutui vähäksi aikaa vankilaan varastamisen takia. Sen jälkeen: "Ei enää yhtään rikosjuttua". Huhut siitä, että hän olisi kummisetä, hän on joutunut kokemaan tuta kalliisti useissa berliiniläisliikkeissä. Hän istui kerran erään tällaisen kaupan edustalla ja selitti poliisille kansalaisansioitaan: "Saksa antoi minulle lasin vettä. Minä annoin Saksalle takaisin täyden ämpärin."

Issa Rammolla on 13 lasta ja 15 sisarusta. Hän on ollut jatkuvasti poliisitutkinnassa varkauksien takia. Hänen media-avustajansa - Issa Rammolla on todellakin eräs tunnettu berliiniläinen media-asianajaja - ei halua kommentoida asiaa mitenkään. Hänen usein aiemmin jo tuomittu veljensä Najdat istuu nyt tutkintavankeudessa, sillä hänen kylpytakkinsa taskussaan oli piilossa ladattu puoliautomaattipistooli. Hän kiistää sen olleen hänen. Issan veli Karim on rikosviraston tutkinnassa rahanpesun johdosta - hänen asianajajansa vaikenee tästäkin. Veli Adounise sai törkeän joukkovarkauden takia 7 vuoden vankeusrangaistuksen. Poika Adounise, 10 v., käy peruskoulua Neuköllnissä. Pari kuukautta sitten hänellä oli koulussa mukanaan oikeita aseen panoksia; lisäksi hän tunki erään toisen lapsen pään vessanpönttöön koulun vessassa.

Issan poika Ismail, 20 v., on parhaillaan vastaamassa Berliinin alueoikeudessa. Syyte koskee murhaa. Toukokuussa 2017 vähän ennen kello kahdeksaa aamulla hän tai hänen apurinsa hakkasi jalkakäytävällä pesäpallomailalla järkyttyneiden silminnäkijöiden nähden uhrin päätä kunnes tämän kallo oli murskana. Mies oli riidellyt isä-Issan kanssa raha-asioista. Kun Issa ei ollut maksanut, niin mies oli käynyt tämän kimppuun, todettiin syytteessä. Ilmeisesti uhri oli tehnyt pilkkaa perustamalla Facebook-profiilin nimelle "Issa Hase Eiri Rammo". "Eiri Rammo" on arabiaa ja tarkoittaa "kyrpä Rammo".

Kun poika oli ottanut asian hoidettavaksi pesäpallomailan kanssa, niin isä-Issa oli kaukana muualla ulkomailla. Tutkimukset häntä vastaan keskeytettiin - ei ollut riittävästi todisteita. Myös pojan lakimies on levollinen: Väärä syytös, puhtaasti aihetodisteihin perustuva prosessi. Hän odottaa nuorukaisen pääsevän vapaaksi.

Rammot ovat pahamaineisen kuuluisia kahdesta näyttävästä murrosta Berliinissä. Niitä voidaan pitää haasteena valtiovallalle: Katsokaas, jos haluamme, niin me pystymme. Parhaillaan on meneillään kolmea Rammon jälkikasvua koskeva oikeusprosessi. Heidän epäillään varastaneen Berliinissä Bode-museosta maailman suurimman kultakolikon "Big Maple Leafin". 3,75 miljoonan euron arvoinen kolikko on kateissa ja sen arvellaan joutuneen sulatetuksi.

Toisessa tapauksessa vähintään yksi Rammoista oli paikalla, kun Mariendorfissa räjäytettiin säästöpankki vuonna 2014. Toufic Rammo ja kaksi tuntemattomaksi jäänyttä apuria mursivat kassaholvissa auki 332 lokeroa, joista he saivat saaliiksi melkein 10 miljoonaa euroa. Jälkensä he yrittivät peittää sytyttämällä tulipalon, tapahtui räjähdys, pankki oli kuin pommihyökkäyksen jäljiltä. Toufic Rammo sai 8 vuoden tuomion.

Al-Zeinien perhe ymmärtää myös spektaakeleiden päälle. Perhe kulkee myös nimellä Al-Zain, tai Al-Zayn, tai, tai, tai ... Poliisilla on perheestä tiedossa 15 erilaista kirjoitustapaa. Myös tämän johdosta heitä on vaikea pitää silmällä. Koska tarkastuksien yhteydessä keneltäkään ei löydy henkilöllisyyspapereita, niin sukunimen kirjoitustavallakaan ei ole sinänsä enää merkitystä.

Heidän varsinainen käyntikorttina oli KaDeWe-ryöstö juuri ennen joulua vuonna 2014. 5 miestä murskasi useita vitriinejä Kaufhaus des Westens -tavaratalossa ja ruiskutti pippurikaasua jokaisen lähelle pyrkivän silmiin. 79 sekuntia aitoa kauhua videokameroiden kuvaamana.

Siis Al-Zeinit. Klaani ei eroa juurikaan päällisin puolin Rammoista. Erään seikan osalta sattui kuitenkin jotakin ennennäkemätöntä: Al-Zeinien piireistä oikeuslaitos sai KaDeWe-ryöstön jälkeen kaksi todistajaa. Nyt apurit paljastivat kaiken. Tällaista poliiseille ei ollut sattunut koskaan aiemmin näissä piireissä. Ali H. ja hänen kaverinsa Mehmet A. olivat varmoja siitä, että he eivät tulisi muussa tapauksessa säilymään elävien kirjoissa, sillä klaanin jäsenet olivat uhanneet tappaa heidät. Apurit toimittivat vankilaan mieluummin klaanipomo Zakin, sen jolla on se Porsche. Zaki sai vajaan 7 vuoden rangaistuksen.

Näiden kahden apurin piti hoitaa Zakin toimeksiannosta tilausmurha vuonna 2015. Eräs nainen oli karannut lankonsa kanssa. Lanko oli siten "hiljennettävä". Kyse oli perheen kunniasta.

"Hän oli päätoimeksiantaja. Hänen naistaan nussittiin", kertoi Mehmet A. tutkijoille. Todistaja jatkoi näin: Aina jotakin tullaan nussimaan tai joku nussii jonkun toisen kanssa. Paitsi jos henkilö on kokkelissa, eikä voi juuri silloin nussia kenenkään kanssa. Sen takia Ali oli pari kuukautta aiemmin nukkunut pommiin KaDeWe-ryöstön torstaina, hän heräsi vasta lauantaina. Iltaisin juhlittiin usein bordelleissa. Kokkelia. Huoria. Hässimistä. Rahaa törsätään murha-aseeseen, jolla mies piti ampua, se Ömer, joka nussi sitä naista.

Hällä väliä, ei ketään aiottu tappaa, Zakia vain kusetettiin, sillä se luuli, että Ömer tapetaan ja antoi lisää rahaa. Ja jos se ei maksa, niin "vetäisen hanuriin Zekiä ja hänen äitiään". Zaki? Zeki? Kerran sitten kuulemma eräs Zakin väestä soitti ja oli vittuuntunut: "Senkin sika! Me olemme Al-Zeinejä! Sinä kusetat perhettämme! Me tapamme sinut!"

Jos joku luulee, että järjestäytynyt rikollisuus on klaanien taholta hyvin organisoitua, niin pöytäkirja tarjoaa hänelle yllätyksen. Siinä päähenkilöt singahtelevat flipperikuulien tavoin arkielämänsä läpi. Huumeriippuvaisia, kuumapäisiä, vaikeasti hallittavia. Lopulta kuitenkin Zaki Al-Zeinin asunnosta löytyy 16 KaDeWestä peräisin olevaa Rolex- ja Chopard-kelloa. Vähän tämän jälkeen Neuköllniin ilmestyy kadulle lanko, se Ömer. Mehmet A., toinen myöhemmistä todistajista, ampui kaksi kertaa, yläreiteen, ja niin on tehtävä suoritettu.

Jotta voisi ymmärtää, miten klaaneista on tullut näin vahvoja, on katsottava myös toiselle puolelle, valtion suuntaan. Jo kaksi vuotta ennen kuin poliisi moukaroi Al-Zeinien oven sisään Neuköllnissä ja takavarikoi Porschen sattui onnettomuus, jossa Porschelle tuli peltivaurioita. Ketään ei näyttänyt kummastuttavan se, että Hartz-IV -työttömyystukea saava Zaki Al-Zein ajeli ympäriinsä Porsche Carrera Cabriolla. Ilmeisesti viranomaiset eivät toimi aina niin päättäväisesti kuin mitä he voisivat.

Kouluun ammuksia tuoneen ja koulutoverinsa vessanpönttöön tunkeneen Rammo-nappulan osalta tilanne oli toinen. "Jos me kerrankin saamme kaikki koolle, nuorisotoimen, jobcenterin, poliisin, koulut, niin kaikki kyllä tahtovat hyvää. Nimiä emme saa kuitenkaan mainita", sanoo Neuköllnin nuorisokaupunkineuvos Falko Liecke. "Tietosuoja". Siellä sitten vain kierrellään ja kaarrellaan asioita pöydän ääressä.

Tämä osoittaa, että viranomaiset eivät ole aiemmin voineet toimia yhtä tehokkaasti rikollista klaaniväkeä vastaan, kuin mitä he olisivat halunneet. Hankalia lakeja, puuttuvia tietokoneyhteyksiä, liian vähän henkilökuntaa. Juuri Berliinissä poliisitoimi on säästelty henkihieveriin "kuluttamalla se puhki", kuten sosiaalidemokraattien kansanedustaja Schreiber valittaa. Tutkimusjohtaja Henninger joka tiesi klaaneista varmastikin enemmän kuin kukaan muu päätyi toiselle sektorille. Ensin asuntomurtojen puolelle ja nyt islamismin tutkintaan.

Ilmeisesti myöskään poliitikot eivät halunneet puuttua asiaan kovin ottein. "On kai selkeästi sanottava näin: Aihe ei ollut koskaan poliittisesti otollinen ja mukava, koska kyse oli maahanmuuttajista", sanoo Saksan liittotasavallan rikosviranomaisten ykkösmies Sebastian Fiedler. Berliiniläinen sisäpoliitikko Schreiber - sosialistina hän ei ymmärtänyt edistävänsä AfD:n teemoja - valittaa vuorostaan: "Paljon oli muistuttajia, kehottajia ja varoittajia. Heidän esityksiä ja ehdotuksia vähäteltiin. Motto oli: 'Tämä ei sovi nyt ilmapiiriin'".

Perheet tunkivat lopulta itse itsensä poliittiselle agendalle omilla toimillaan ja itse järjestämillään spektaakeleilla: Arafat Abou-Chakerin riita Bushidon kanssa, mikä nosti klaanit maailmoineen lööppeihin ja etusivuille. Samoin yhtä röyhkeät, kuin hullut hyökkäykset, KaDeWe, räjäytetty pankki, kultakolikko. Käytös aina häikäilemätöntä ja häpeämätöntä. Toisaalta vaikutti myös kansalaisten toiminta, kuten esim. Essenin Nordstadtin elinkeinonharjoittajat, jotka menivät paikallispoliitikkojensa luo ja kysyivät: Ettekö vieläkään käsitä mitään? Tehkää nyt lopultakin jo jotakin! 

Tällä välin poliitikot ja tutkijat ovat saaneet virran päälle. Liittotasavallan rikosvirasto perusti marraskuussa Klaanirikollisuus-työryhmän ja se työstää omaa lukua organisoitua rikollisuutta koskevaan tilannekuvaan. Berliinissä sisäasioiden senaattori Geisel rummutti poliisi-, oikeus- ja talousviranomaisten johtajat koolle "Klaani-huippukokoukseen". Tuunatut autot aiotaan ottaa pois, Sisha-baarit sulkea verorikosten johdosta, kahvilat ja kuppilat aiotaan tarkastaa useammin hygienian ja alaikäisten suojelun osalta. Käytetään koko "pistoiskujen" arsenaalia.

Geisel aikoo matkustaa tänä vuonna Libanoniin saadakseen aikaan sen, että klaanijäsenet, joiden oleskelulupastatus on "epäselvä", voitaisiin karkottaa takaisin sinne. Neuköllnin nuorisokaupunkineuvos taas on laatinut toimintakonseptin. Hänen vaatimuksensa: Klaanilapsia koskeva konferenssi, jossa käsitellään kysymystä tulisiko lapset ottaa pois klaaneilta ja sijoittaa huostaan.

Nordrhein-Westfalenissa on meneillään sama ohjelma. Tammikuun puolessa välissä sisäministeri Reul lähetti 1.300 poliisia Sisha-baareihin, teetupiin ja vedonlyöntitoimistoihin tekemään "Nordrhein-Westfalenin historian suurinta klaanirikollisuuden vastaista ratsiaa", kuten ministeriö ilmoitti. Puolet osavaltion lehdistöstä oli kutsuttu seuraamaan operaatiota. Julkisuuden mobilisointi on rikosviraston Keeas-raportin selvästi julkilausuttu tavoite: Projektissa nähtiin tärkeäksi "tuoda yleisön tietoisuuteen klaanirikollisuuden laajuus".

Berliinissä ei jääty pistoiskujen varaan: Tutkijat takavarikoivat Rammo-klaanilta 77 kiinteistöä. Epäiltiin rahanpesua. Oletettavasti klaaneihin ei iske mikään sen pahemmin, kuin sen rahan menettäminen, jonka arveltiin olevan jo turvassa laillisissa sijoituksissa. Vuodesta 2017 lähtien tästä on ollut voimassa uusi laki. Nyt Rammojen on todistettava, että kiinteistöihin ei ole sijoitettu niitä miljoonia, jotka on saatu räjäytetystä säästöpankista ja muiden rikosten avulla - rikoshyötyjen arvoksi arvioidaan 28 miljoonaa euroa. Rammojen on osoitettava, että rahat on tienattu rehellisellä tavalla.

Tämän puolesta ei puhu juuri mikään: Vuonna 2015 Berliinin rikosvirasto otti kohteeksi Karim Rammoon, joka on säästöpankkimurtomies Touficin veli. Karim nostaa Hartz IV -työttömyystukea, mutta teki ilmoituksen Spandaun Landesjustizkasselle 481.000 euroa asunnosta. Se ulosmitattiin äskettäin pakolla. Onko "hänen maksunsa" jo suoritettu. Hän on "uusi omistaja", no joo, "niin sanoen".

Tutkijat havaitsivat, että Karim ei ollut ainoa Rammo, jonka osalle varakkuus oli langennut näin yllättäen. Spiegel Tv kaivoi esiin Beirutista ylpeän berliiniläisen talokiinteistön omistaja Abdelrahim Mohammedin, joka on ammatiltaan taksikuski, puutarhuri ja ilmeisesti myös Rammojen bulvaani. "On tehtävä paljon töitä pärjätäkseen", valitteli hän avosydämisesti. Hän ei tienannut kuukaudessa edes tuhatta dollaria. Niillä tuloilla ei hankita kiinteistöä Berliinistä.

Se kysymys on vielä avoin, että tulevatko Rammot sittenkin selviämään ilmeisen verkostonsa avulla. Oikeudellisesti tuo kaikki on kartoittamatonta aluetta ja vielä takavarikoinninkin jälkeen 77 kiinteistön vuokrat virtaavat ilmeisesti edelleen eri kanavia pitkin perheelle. Valtion syyttäjävirasto ei ole halunnut ottaa pakkohallintoa kontolleen; syyttäjät eivät ilmeisesti suhtaudu menestymismahdollisuuksia oikeudessa yhtä optimistisesti kuin poliisit. Joka tapauksessa valtio on ainakin nyt aloittanut taistelun.

Kuinka se tulee menestymään? Sitä ei juuri kukaan uskalla sanoa. Nordrhein-Westfalenin sisäministeri Reulin edeltäjä Ralf Jäger kävi moottoripyöräjengien kimppuun osoittaen demonstratiivista kovuutta; nykyisin Rheinin ja Ruhrin alueella on enemmän moottoripyöräjengiläisiä kuin aiemmin. Tutkijoiden, kaupungin viranomaisten, poliitikkojen, heidän kaikkien on nyt oltava sinnikkäitä, vuosien ajan, vaatii Berliinin SPD-mies Schreiber. "Muussa tapauksessa klaanirikollisuuden vastainen taistelu tulee olemaan kuin tuikkukynttilä tuulessa."

Ilman todellista vakavaa yritystä tarjota rehellisen elämän perspektiivejä, erityisesti nuorille klaanijäsenille, voi taistelu tulla olemaan kuin tuikkukynttilä myrskyssä. Tällaisten esto-ohjelmien toimintamalleja on olemassa, esimerkiksi tiiviimpää tukea nuorille Nordrhein-Westfalenin suurkaupungeissa. Heidän tulisi oppia, että elämä ilman rikoksia kannattaa, silloinkin kun rehellinen elämä alkaa harjoittelijan 400 euron kuukausipalkalla, vaikka samaan aikaan jonkin pikkutehtävän hoidosta voi hyvinkin tienata saman 400 euroa jo 15 minuutissa.

Erlangenilainen klaaniasiantuntija Rohe sanoo, että monelta klaaninuorelta puuttuvat kuitenkin täysin "exit-vaihtoehdot" He ovat pakotettuja lojaalisuuteen.

Ja mikä on sen nuoren miehen tulevaisuus, joka oli syytteessä vuonna 2016? Syytetekstissä on hänen virallinen nimensä muiden syytettyjen nimien rinnalla. Tuntuu siltä, kuin hänen vanhempansa olisivat halunneet pimittää hänen nimensä jo syntymästä lähtien. Hänen nimekseen on merkitty "Alias".

---

Korjaus: Aiemmassa tämän tekstin versiossa sanotaan Thomas Fischerin olevan Bundesverfassungsrichter. Tosiasiassa hän on Richter am Bundesgerichtshof. Olemme korjanneet virheen.


EDIT hieman tekstin parantelua
« Viimeksi muokattu: 16.03.2019, 20:30:23 kirjoittanut akez »
Viimeinen sammuttakoon valot!

Alabama

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 765
 • Liked: 8807
 • Hygieniadiktatuurista ilmastodiktatuuriin
Tässä akezin kääntämässä (kiitos siitä!) artikkelissa on yksi epämiellyttävä puoli. Se on kuin suoraan Claas Relotiuksen kynästä.

Artikkeliin osallisiksi mainitaan linkissä useampi henkilö: Laura Backes, Jürgen Dahlkamp, Jörg Diehl, Lukas Eberle, Thomas Heise, Claas Meyer-Heuer, Andreas Ulrich.

Jutussa kerrottuja seikkoja on esiintynyt myös monissa muissakin artikkeleissa, sekä samanlaista kuvausta on näkynyt myös ainakin erään saksalaisen noihin asioihin perehtyneen tutkijan kirjassa. Siksi pidä näitä kuvauksia arabiklaanien toimintatavoista hyvinkin uskottavina, vaikka tiettyä sensaatiohakuisuuttakin voi tuollaisissa jutuissa ilmetä.

Todellisuus on usein tarua ihmeellisempää. Meidän saattaa olla vaikea tajuta tätä, kun täällä toimitaan pääosin aivan eri tavoin.

Katselen vielä jossakin vaiheessa, mitä tähän teemaan liittyviä artikkeleja olen aiemmin jo laittanut tänne. Ainakin eräs pitkä juttu Saksasta tulee mieleen, jossa kuvaus etnoasuinalueen menosta ja toimintamalleista on hyvin samankaltaisia, mutta palaan vielä tähän asiaan.

Joo. Asiasiällössä ei silti tarvitse olla mitään vikaa. Juttu voi olla ihan totta pienintä yksityiskohtaa myöden. Tarkoitin vain kirjoitustyyliä, joka on ilmeisesti toimituksen ja kustantajan määrittelemää ja jonka Relotius kehitti huippuunsa. Käytetään uskomattoman tarkkoja yksityiskohtia ja niillä luodaan tarinalle uskottavuutta. Kärjistäen: kun kirjoittaja tietää jopa sen, mistä kirjoituksen kohde näkee unia, niin lukija olettaa sille olevan kerrottu jopa intiimimmät yksityiskohdatkin, vaikkapa alushousujen värin ja kuvituksen.  ;D Relotius tietenkin ylitti huomaamattaan parodiahorisontinkin ja Spiegelin toimitus on vähän viisastunut asiassa ja on nyt varovaisempi. Tässä klaanijutussa yksityiskohtien edessä muistettiin siitä syystä aina mainita "Kotietsinnän pöytäkirjassa todetaan...".
^ johtuu ilmastonmuutoksesta.

akez

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 10 800
 • Liked: 37778
HS:n jutun mukaan Relotius oli säveltänyt tyypillisiä suvakkitarinoita sellaisten yksittäistapausten pohjalta, joiden todenperäisyyttä on vaikea todentaa.

Lainaus
Uusi paljastus Der Spiegelin tähtitoimittajasta: Faktoja väärentänyt Claas Relotius pyysi lukijoilta avustusrahaa syyrialaisorvoille omalle tililleen

Syyrialaisten sisarusten tarina ei ollut totta.


HS 23.12.2018 https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005945485.html   
 
Reportaasien laajamittaisesta väärentämisestä kiinni jäänyt saksalaistoimittaja Claas Relotius on pyytänyt rahaa lukijoiltaan omalle tililleen, kertoo Relotiuksen entinen työnantaja Der Spiegel.

Lehti kertoi keskiviikkona, että tähtitoimittaja Relotius, 33, on väärentänyt juttuihinsa faktoja ja keksinyt haastateltavia.
(...)

Lahjoitukset liittyvät heinäkuussa 2016 Der Spiegelissä julkaistuun Relotiuksen juttuun. Siinä kerrottiin syyrialaisista sisaruksista, Alinista ja Ahmedista, joiden vanhemmat olivat kuolleet ja jotka elivät kadulla Turkissa.
(...)

Nyt on käynyt ilmi, että Ahmedin ja Alinin tarina ei pidä paikkaansa. Relotiuksen kanssa Turkissa työskennelleen turkkilaisen Magnum-kuvatoimiston valokuvaajan Emin Özmenin mukaan Relotius on väärentänyt lasten tarinan ja dramatisoinut sitä voimakkaasti.

Özmenin mukaan jutun toisen päähenkilön Ahmedin äiti ei ole kuollut vaan elää ja työskentelee huonekaluliikkeessä Turkin Gaziantepissa. Jutussa esiintyvää Ahmedin sisarta Alinia Özmen ei tavannut, eikä edes tiennyt, että Ahmedilla oli sisko.

Özmenin mukaan lasten tarina on yhdistelmä useiden lasten kertomuksista.
(...)

Tässä kääntämässäni artikkelissa on useita kohtia, joiden paikkansapitävyys voidaan todentaa eri lähteistä. Spiegel oli aikoinaan vuonna 2015 eräs Merkelin "Nyt ryssimme kaiken" -hankkeen merkittävimmistä tukijoista. Onkohan lehden toimituksessa oivallettu jotakin ja kurssi muuttunut?

EDIT typo
« Viimeksi muokattu: 16.03.2019, 21:27:12 kirjoittanut akez »
Viimeinen sammuttakoon valot!

akez

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 10 800
 • Liked: 37778
Saksan mediassa kirjoitellaan paljon noista rikollisista arabiklaaneista. Tässä muutama esimerkki. Mukaan otettu jutuista otsikot ja johdannot juttuihin. Täällä ei media ole tainnut uutisoida noita sattumuksia?

Die Welt:

Lainaus
Saksa Suurperherikollisuus

"Klaanin haastavat oikeuvaltion taisteluun kaduilla"

Nordrhein-Westafalenin ongelma ovat rikolliset suurperheet. Pelkästään Duisburgissa näitä perheitä on 70 ja niissä 2.800 jäsentä. Osana nollasuvaitsevaisuusstrategiaa on tehtävissä mukana myös kaksi syyttäjää. He kuitenkin myöntävät: Rakenteiden ja verkostojen selvittäminen on vaikeaa.


Die Welt 7.2.2019 juttu saksaksi

Spiegel:

Lainaus
Polttopisteessä Ruhrin alue

Kuinka rikolliset suurperheet hallitsevat Esseniä

Ruhrin alueesta on tullut arabitaustaisten klaanien tukikohta; Poliisi oli vuosikausien ajan toimeton. Nyt tälle on tulossa loppu, lupaavat poliitikot. Todellako?


Jörg Diehl, Lukas Eberle

Spiegel 20.2.2019 juttu saksaksi
 
Focus:

Lainaus
Organisoitu rikollisuus

Berliini taistelee klaaneja vastaan: "Olemme antaneet heidän olla liian kauan rauhassa"

Se on rinnakkaismaailma, jossa koulutusta ja moraalia ei arvosteta, vaan rahaa ja väkivaltaa: Berliinin Neuköllnin arabisuurperheet ovat päätyneet tv-sarjaan asti. Nyt valtio julistaa sodan klaaneja vastaan uusia menetelmiä käyttäen.


Focus 5.2.2019 juttu saksaksi

Tagesspiegel:

Lainaus
Arabisuurperheet

Berliini ryhtyy vihdoinkin rikollisten klaanien vastaisiin toimiin

He arvostavat ryöstelyä ja perheen kunniaa. Nämä arabiklaanit ovat saaneet olla kauan rauhassa. Tämä aika on nyt ohi - ja siitä hyötyvät kaikki. Kommentaari Hannes Heineltä.


Tagespiegel 4.2.2019 juttu saksaksi

Jaa … milloinkahan täältä saadaan klaanit ja mafiat putsattua pois kaduilta? Aloittakaa vaikka siitä täällä marketin edustalla röhnöttävästä Balkanturistista. Siitä on sitten helppo jatkaa, kun takana on jo yksi onnistunut suoritus.

EDIT korjattu linkki
« Viimeksi muokattu: 17.03.2019, 21:41:40 kirjoittanut akez »
Viimeinen sammuttakoon valot!

Pekka Kemppainen

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 492
 • Liked: 1742
Myös Ruotsissa on näitä klaaneja, ja asiasta on varovasti kerrottu.

Lainaus
Aftonbladetin eilinen haastattalu Ruotsin poliisijohtajasta Dan Eliassonista on karua luettavaa, ja rivien välit hyvin pahaenteistä kertomaa: Maahanmuuttajat ovat edenneet Ruotsin haltuunotossa lähiö kerrallaan, ja poliisi jopa myöntää sallivansa #rinnakkaisvaltion vallankäytön. koska itse ei pysty vaikuttamaan asioihin.

Aftonbladet, ja uutisen suomeksi julkaissut Kansalainen.fi mainitsevat esimerkkinä Göteborgin Angeredin ongelmalähiön, jossa poliisinkin mukaan Ali Khanin mafiaperhe käyttää valtaa. Poliisijohtaja vahvistaa Aftonbladetille, että Hashem Ali Khan johtaa käytännössä aluetta, ja poliisikin pyytää häneltä lupaa toimia.

Eliasson myöntää ongelmallisten alueiden määrän kasvun 53:sta 61:een, ilman että missään on menestytty #rikollisvallan torjumisessa. Ruotsin poliisi onkin pyrkinyt diskuteeraamaan #vähemmistöjen kanssa, ja luopunut jopa rikollisten kiinniottamisesta säilyttääkseen #etniset suhteet, joita poliisia ohjeistavat ja suitsivat poliitikot pitävät niin kullan-kalliina.

Olemme toisaalla kertoneet, kuinka jihadisti-maahantunkeutujien todellinen strategia ei perustu terrorisotaan tai mm. Algerian silloisen diktaattorin Houari Phoumediennen YK-puheessaan v.1972 mainitsemaan Euroopan islamisoimiseen lisääntymällä ja massiivisella maahanmuutolla.

Molemmat em. seikat olemme jo nähneet tapahtuvan, mutta niillä on kuitenkin toissijainen, joskin tärkeä, rooli islamisoinnissa: Euroopan islamilaisen valloittamisen päästrategia perustuu juuri siihen, mitä Göteborgin Angeredissa ja 60:lla muulla Ruotsin alueella olemme nähneet, -ja mistä Aftonbladet kertoi eilen.

Erik Stephansen kiinnitti bloggauksessaan huomiota (26.09.2017), kuinka Göteborgin poliisi nuolee Ali Khanin mafiaperheen kättä, ellei muutakin paikkaa, voidakseen tehdä työnsä.


Näin se käy:

 • Suuri muslimivähemmistö luodaan turvapaikanhakijoiden yms. avulla. Ruotsi ja Suomi tukevat tätä toimintaa alueillaan sallimalla aiheettomia turvapaikkahakemuksia jättäneiden jäämisen maahan.
 • (Nuoriso)jengien rikollisella väkivallalla vaikeutetaan viranomaisten ja mm. kantaväestöön kuuluvien yrittäjien toimintaa alueilla.
 • Tukeudutaan vasemmistolaisiin, vihreisiin ja konservatiivisiin poliitikkoihin, jotka uskovat taikasanaan #dialogi. Järjestystä ylläpitävien viranomaisten toiminta lamautuu.
 • Luodaan jengeihin, talousrikollisiin ja #vähemmistöjen uskonnollisten edustajien hillittömään röyhkeyteen perustuva #rinnakkaisvalta.
 • Rinnakkaisvalta sallii virallisen valtiollisen ja kunnallisen apparaatin näennäis-olemassaolon. Esimerkkejä Al Qaedan valta Pakistanin Waziristanissa: Pakistanin virallinen poliisi sai olla kunhan eivät tulleet poliisiasemiltaan ulos. Myös: #Narco-valta mm. Rion faveloissa on menettelyiltään samanlaista.
 • Kunnalliseen korruptioon, rikollisjengeihin ja klaanien (Brasiliassa huumemafioiden) kontrolloimaan #varjotalouteen perustuva näkymätän valtarakenne on kuin syöpäkasvain elimistössä. Jos se saa rehottaa, se tappaa.
Ruotsi tekee siis kuolemaa, – aivan meidän naapurissamme. Otsikkokuvassa göteborgilaisen lähiön todellisen vallan käyttäjä Hashem Ali Khan.
https://summerwar2016.wordpress.com/2017/10/08/ruotsin-poliisijohtaja-myontaa-valta-vaikeilla-alueilla-luovutettu-rikollisille/

akez

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 10 800
 • Liked: 37778
Samalla poliisin ollaan soluttautumassa. Noita juttuja tsekatessa eteen tuli sellainenkin juttu, jonka mukaan arabiklaaneilla on poliisin keskuudessa useitakin tiedonantajia. Mistä kummasta nämä ovat saattaneet ilmestyä?

Saksassa oli juuri juttua siitä, että puolet poliisikoulutuksessa olevista (2.500 henkeä) on siellä arabeja ja turkkilaisia. Röyhkeitä kuin siat opettajia kohtaan. Uhkailevat pahoinpitelyillä. Eivätkä hallitse kieltä, oikeinkirjoitusta ja asioiden ymmärryskin ontuu. Kun muut poliisit opettelevat englantia, niin nämä opettelevat tehostetusti saksaa. Poliisikouluun juuri palkattu uusi sosiaalityöntekijä ratkaissee kaikki ongelmat? Mikä voisikaan mennä vikaan tuolla systeemillä?

Kohta Saksassa ollaan siinä tilanteessa, että kahdesta poliisista kumpikaan ei osaa enää lukea, eikä kirjoittaa. Tämäkö edistystä?
Viimeinen sammuttakoon valot!

Alabama

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 765
 • Liked: 8807
 • Hygieniadiktatuurista ilmastodiktatuuriin
Samalla poliisin ollaan soluttautumassa. Noita juttuja tsekatessa eteen tuli sellainenkin juttu, jonka mukaan arabiklaaneilla on poliisin keskuudessa useitakin tiedonantajia. Mistä kummasta nämä ovat saattaneet ilmestyä?

Saksassa oli juuri juttua siitä, että puolet poliisikoulutuksessa olevista (2.500 henkeä) on siellä arabeja ja turkkilaisia. Röyhkeitä kuin siat opettajia kohtaan. Uhkailevat pahoinpitelyillä. Eivätkä hallitse kieltä, oikeinkirjoitusta ja asioiden ymmärryskin ontuu. Kun muut poliisit opettelevat englantia, niin nämä opettelevat tehostetusti saksaa. Poliisikouluun juuri palkattu uusi sosiaalityöntekijä ratkaissee kaikki ongelmat? Mikä voisikaan mennä vikaan tuolla systeemillä?

Kohta Saksassa ollaan siinä tilanteessa, että kahdesta poliisista kumpikaan ei osaa enää lukea, eikä kirjoittaa. Tämäkö edistystä?

Saksa on failed state. Euroopan sairas mies...
^ johtuu ilmastonmuutoksesta.

akez

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 10 800
 • Liked: 37778
The Local.de -julkaisulla oli vuodenvaihteessa pitkähkö AFP-uutistoimiston välittämä juttu arabiperheklaanien rikoskuvioista. Ne ovat keksineet uuden tavan rekrytoida lisää väkeä riveihinsä. Ovat ottaneet kohteekseen Merkelin vuoden 2015 "Nyt ryssimme kaiken" -hankkeen myötä maahan tulvineet miljoona matua. Nuoria vahvoja miehiä ilman papereita. Heillä ei ole Saksassa edeltävää rikoshistoriaa, joten vankilaan ei joudu ainakaan heti ensi alkuun. Kiljuvaa työvoimapulaa on siten ilmennyt huumeiden diilauksen, murtovarkauksien, sutenööribisnesten ja suojelurahojen perintähommien saralla. Merkel onneksi poisti jo kaiken tarveharkinnan (me mennään vasta perässä). Jutussa mainitaan Saksassa ilmenevän myös aasialaista organisoitua rikollisuutta. Samaa on havaittu Ranskassa. Meille tämä ilmiö on vasta tulossa. Jos maassa olisi pamfletistien sijaan oikeita maahanmuuttotutkijoita, niin siinä olisi eräs oleellinen sektori seurattavaksi. Itä-Euroopan rikolliskoplista täällä lienee jo jotkin hajua.

Lainaus
How Berlin's crime clans are targeting refugees: Special report

Berlin crime gangs of Arab origin have long earned infamy with violence and brazen robberies but now, police warn, they have targeted a new generation of refugees for recruitment.


Local.de 18.12.2018 linkki juttuun

Known in the media as Berlin's "clans", whose founders themselves fled war in Lebanon in the 1980s, they have long controlled much of the city's illegal drugs trade, street prostitution and protection rackets.

While East European and Asian organized crime and homegrown biker gangs are also active, the clans have been especially visible, given many members' love of gangster bling and muscle cars.

The dozen or so Arabic and Kurdish-origin extended families, with their patriarchal structures and codes of honour, have also been mythologized by rap artists and portrayed in the TV series "4 Blocks".

Now police warn that the clans have sought out new members from among the over one million asylum-seekers who have arrived in Germany since mid-2015, half of them from Syria, Iraq and Afghanistan.

The clans "are trying to get others to do the dirty work" such as selling drugs or committing small burglaries, said Benjamin Jendro of the GDP police union.

Many refugees, he said, are "men who have arrived alone in Germany" and who "have not yet had to do with the justice system," making it less likely they will go to prison if caught.

An undercover police investigator also told Die Welt newspaper that "above all, it is the young, physically strong men who are in the sights of the clans, who make them do the dirty work".
(...)

Lihavoinnit mun.

EDIT typo
« Viimeksi muokattu: 18.03.2019, 11:34:35 kirjoittanut akez »
Viimeinen sammuttakoon valot!

akez

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 10 800
 • Liked: 37778
Jo vuonna 2012 Bild-lehdessä oli pitkä juttu Berliinin Neuköllnistä, paikasta jossa myös nämä arabiklaanit majailevat. Neuköllnin pormestari Heinz Buschkowsky (sosiaalidemokraatti) oli julkaissut reaalimonikulttuuria valottavan kirja. Kuten havaitaan, niin kulttuurilla on usein ratkaiseva merkitys, etenkin jos hyvin vastakkaiset kulttuurit ja sivilisaatiot joutuvat samaan tilaan. Yliopisto- ja akatemiakanssakäymisessä tätä ei havaita, sillä sosiaalistumisaika noihin kuvioihin on erittäin pitkä. Siksi ilmeisesti se järki hukkuu noissa laitoksissa. Kaikki tuntuvat niin samanlaisilta. Eroja ei juuri havaita. Kadulla kaikki on toisin. Isoin nyrkki määrä tahdin, ja sitä akateeminen ei tajua, kun luulee, että kaikki vain kumbaijjaata.

Monet sosiaalidemokraatit eivät tykänneet Buschkowsky kirjasta. Totuus oli liian karua ja karseaa heille. Myös Thilo Sarrazin on muuten sosiaalidemokraatti, mutta järjen ääni ei näytä sossuille kelpaavan juuri vieläkään.   

Katkera totuus monikulttuurista

Berliinin ongelma-alueen Neuköllnin (maahanmuuttajia 41%) pormestari Heinz Buschkowsky on kirjoittanut kirjan, joka tulee herättämään paljon keskustelua. BILD julkaisee siitä valittuja kohtia.

Bild 17.9.2012 juttu saksaksi

Tässä haluan puhua arkipäivän voimattomuudesta maailmassa, jossa kuljetaan supermarketin läpi, otetaan tavaroita, kuljetaan maksamatta kassan ohi ja tehdään kassalle selväksi, mikä häntä uhkaa, jos hän kutsuu poliisin paikalle. 

Täällä viisi henkeä kulkee rinnan jalkakäytävällä ja muiden on väistyttävä. Täällä kaikki autoilijat tuijottavat punaisissa valoissa herpaantumatta mahdollisimman suoraan eteenpäin, jotta viereisen auton streetfighterit eivät alkaisi häiriköidä ja kysellä: "Onko sinulla jotakin ongelmia? Voimme hoitaa ne vaikka heti!"

Täällä isommat nuoret vaativat pienemmiltä tietullia tai käyttömaksua kiipeilytelineellä. Täällä nuorilta naisilta kysytään, haluavatko he hedelmöityshoidon. Täällä bussikuskin niskaan kaadetaan Colaa, jos hän kysyy matkalippua. Tämä kaikki saa huonolle tuulelle. Jo lukiessa.

Niin kauan, kuin harjoitamme kaiken ymmärtävää ja kaiken anteeksiantavaa politiikkaa ja viestitämme ihmisille, että emme aio tehdä mitään, koska tämä välinpitämättömyys hyvistä tavoista kuuluu kulttuuri-identiteettiin ja avoimeen maailmaan, niin kauan tulee meillä olemaan vain vastahakoisia taistelutovereita menestyskelpoisen integraatiopolitiikan tiellä.

Useimmiten kaikkein vanhimmat tai nuorimmat joutuvat kärsimään tästä reviirinpidosta. Heille näytetään, kuka on pomo.

Tämä jatkuva demonstratiivinen piittaamattomuus käytöstavoista, kuten kohteliaisuus tai toisten huomioon ottaminen; tai niistä yksinkertaisimmista säännöistä, kuinka ihmiset julkisella paikalla käyttäytyvät toisiaan kohtaan. Se saa ihmiset kysymään: Missä minä nyt oikeastaan olen? Onko tämä vielä minun kaupunkini, minun kotimaani?

Siksi monet tulevat joskus lopputulokseen: Minä en pidä näistä ihmisistä. He eivät halua elää kanssani, joten minäkään en halua elää heidän kanssaan.

Kyse ei ole satunnaisista vallattomuuksista, vaan korttelin kingin on yhä uudelleen hyvin harkitusti osoitettava, että saksalaisilla ei ole mitään sanomista hänelle ja säännöt ovat hänelle yhdentekeviä. He onnistuvat tässä varsin hyvin. 
(…)

2012-09-17 Saksa: Neuköllnin pormestarin kirja - Katkera totuus monikulttuurista
Viimeinen sammuttakoon valot!

kylähullu

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 536
 • Liked: 534
https://m.focus.de/politik/deutschland/jung-gewaltta-tig-skrupellos-al-zein-clan_id_10508319.html?fbclid=IwAR0ebKdJdtSR1xwNe9PvSZB7l_U715lrf3LRmc4Vaic4TC1wGCVvq-sBlIw

En puhelimella saa konekäännöstä ja Saksa ei itsellä käänny kotimaiseksi,mutta somessa tuli lyhyt käännös vastaan ja ilmeisesti Essenissä tuomari perunut käsittelyn kun on pelännyt epäjärjestystä minkä klaani saattaisi aiheuttaa.

akez

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 10 800
 • Liked: 37778
Lisää juttu aiheesta Die Weltissä. Pullataikina sen kun paisuu …

Lainaus
Politiikka Poliisin tilannekuva

Nordrhein-Westfalenissa on kaksi kertaa enemmän klaaneja, kuin mitä aiemmin luultiin

Ruhrin alue on Saksan klaanirikollisuuden keskipiste. Nyt poliisi on ilmoittanut, että Nordrhein-Westfalenissa on ilmeisesti huomattavasti enemmän perhekoplia kuin mitä aiemmin luultiin. Eräs luku yllättää erityisesti.


Die Welt 28.3.2019 juttu saksaksi

Nordrhein-Westfalenin poliisilla on ilmeisesti vielä enemmän perheklaaneja tarkkailussa, kuin vielä marraskuussa. Viranomaisten nykyinen tilannekuva arvioi klaanien määräksi 108, kertoo Rheinische Post -lehti. Osavaltion rikosviraston korkein rikosjohtaja Thomas Jungbluth sanoi lehdelle: "Meillä on Nordrhein-Westfalenissa noin 108 klaania. Otamme tilannekuvaan mukaan pelkät sukunimet, myös silloin kun ollaan toimissa toisessa kaupungissa. Meille nimi kertoo klaanin."

Vielä marraskuussa tutkijat arvioivat määräksi 50 klaania. Uusi arvio on ilmeisesti osa pyrkimystä laatia kattava raportti klaanien toimista. Samanlaisen raportin tekemistä harkitaan myös liittovaltion tasolla.

Poliisi on kirjannut viimeisten kolmen vuoden aikana 14.225 klaanien tekemää rikosta. Näistä epäiltynä on 6.449 henkilöä, todetaan raportissa. 300 heistä on vastuussa kolmanneksesta näistä rikoksista. Tutkijat yllätti Jungbluthin mukaan se, että joka 5. epäilty oli nainen. Etenkin Ruhrin alue on klaanirikollisuuden keskipiste.

Rikollisten suurperheiden tukikohtana pidettyjen Essenin ja Mühlheimin poliisijohtaja sanoo, että "integraatio on ajanut täyttä vauhtia päin seinää". "Aikoinaan sanottiin kaupunkimme (Essen) olevan maan turvallisin. Klaaniongelma on kuitenkin viime vuosikymmenien aikana kasvanut valtavasti. Tätä ilmiötä on kauan arvioitu täysin väärin", kertoi Frank Richer "Focus onlinelle".

"Näiden henkilöiden mielestä valtio on saalistuksen kohde"

"Täällä integraatio on ajanut täyttä vauhtia päin seinää, koska monet tästä väestä eivät halua ollenkaan integroitua. Nämä henkilöt pitävät valtiota vain saaliskohteena."

Tutkimusten mukaan näillä perheillä on keskimäärin 8 lasta. Monet heistä elävät virallisesti Hartz IV -työttömyystuen varassa, "tukea kertyy yhteenlaskettuna helposti 5.000 euroa kuukaudessa", sanoi Richter. Tänne on juurtunut jo kauan sitten rinnakkaisyhteiskunta. Poliisit kohtaavat tehtäviään hoitaessa suurta vastarintaa.
(...)

Lihavoinnit mun

Referaattia loppujutusta:

Liittovaltion rikosvirasto tiukentaa klaanien vastaisia toimiaan. Erityisesti tavoitteena löytää yhteydet ulkomaille, sekä selvittää klaanien alueelliset verkostot. Europol mukana. Arabi- ja turkkilaisklaanien kv. rikosverkostoista tiedetään vain vähän.
---

Meillä mitään tuollaisista klaaneista kuultukaan. Pitsaväki se saattaa joskus nahistella keskenään (vai pelaavatko vain kenties pesistä keskenään?) ja kurditkin pelkästään osoittaa mieltään, eikähän ne turkkilaisetkaan, arabeista puhumattakaan. Täällä mitään klaaneja. Meillä integraatiokin onnistuu, kunhan rahaa satsataan lisää, kalkkunat hoitaa homman. Voimme lähettää huippuasiantuntijoita myös Saksaan ratkaisemaan suit sait nuo heidän pikkuongelmansa. Meiltähän tämä käy.

EDIT typo
« Viimeksi muokattu: 28.03.2019, 14:25:05 kirjoittanut akez »
Viimeinen sammuttakoon valot!

Billy Hill

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 104
 • Liked: 4038
Saksa on tiellä jolla ei häämötä kuin katkera ja verinen loppu. Ennen pitkää siellä taas kolisee rautasaappaat ja kyyti on kylmää. Olisivat sitä mieluummin voineet hoitaa asiansa paremminkin.

akez

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 10 800
 • Liked: 37778
Nordrhein-Westfalenin sisäministeri varoittaa arabeista. Saksalaislehden juttu.

Lainaus
Nordrhein-Westfalen

Sisäministeri Reul varoittaa uusista Irakista ja Syyriasta tulevista klaaneista


Junge Freiheit 12.4.2019 juttu saksaksi

Düsseldorf. Nordrhein-Westfalenin sisäministeri Herbert Reul (CDU) on varoittanut uusista Lähi-idästä tulevista rikollisklaaneista. "Olemme saaneet viitteitä siitä, että suurperheet ovat organisoitumassa Irakin, Palestiinan ja Syyrian alueilla yrittääkseen syrjäyttää tähänastiset kärkipomot, sanoi Kölner Stadt-Anzeiger -lehdelle.

Tämä muutos on havaittavissa erityisen vahvana huumekaupan sektorilla. "Siellä toimii henkilöitä, jotka tähän asti ovat toimineet valtaapitävien klaanien jalkamiehinä, mutta jotka ovat nyt ryhtyneet niin sanoen itsenäisiksi." Heidän joukossaan on myös nuoria miehiä, joilla on sotakokemusta. He ovat saaneet sitä lähtöalueidensa aseellisten konfliktien kautta.

Rikolliset ovat yhä itsevarmempia

Uusien maahan tulleiden rikollisten myötä myös järjestäytyneen rikollisuuden olemus on muuttunut. "Jos puhutaan Italian mafiasta, niin he toimivat mieluummin salassa. Klaanit eivät karta päivänvaloa yhtä paljon. Ja uudet  ryhmittymät tulevat olemaan todennäköisesti paljon väkivaltaisempia", sanoi Reul.

Nordrhein-Westfalenin osavaltion rikosvirasto myönsi maaliskuun lopulla, että arabialueilta tulleiden rikollisten suurperheiden määrä on kaksinkertaistunut. Lisäksi Saksan liittovaltion tiedustelupalvelu varoitti helmikuussa "äärimmäisen raa'asti toimivasta" nigerialaismafiasta.

Lihavoinnit mun.

Kun seurasi vaalikeskusteluja, niin sai vahvan vaikutelman siitä, että suurin osa Suomen puolueista ei käsitä, että voisi tapahtua jotakin vastaavaa kuin tuolla Saksassa. Heidän puheensa olivat kuin toiselta palaneetalta - no, sitä suurempi yllätys sitten heille itselleen. Paha vaan, että muut joutuvat kärsimään sen takia.
Viimeinen sammuttakoon valot!

Foundation

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 015
 • Liked: 381
 • Tästä tulee vielä hyvä!
Saksa on tiellä jolla ei häämötä kuin katkera ja verinen loppu. Ennen pitkää siellä taas kolisee rautasaappaat ja kyyti on kylmää. Olisivat sitä mieluummin voineet hoitaa asiansa paremminkin.

Miten se tehdään.

Lainaus
The case of Germany helps illustrate the relationship between the partial processes constituting this demographic change[1]. At the beginning of the twentieth century, Germany had a total fertility rate (TFR) of approximately 4.2 children per woman (with a replacement fertility rate of 2.9 children at that time). The life expectancy of someone born during this time was less than 45 years. The number of births exceeded the number of deaths by an average of 10.4 per 1,000 residents; the natural balance in 1900 was +760,000. By the middle of the 1950s the birth rate had decreased to the new replacement fertility rate of 2.1 children per woman. This phase was followed by the "baby boom" until the end of the 1960s with peak levels of more than 2.5 children per woman.

The second demographic transition began in Germany at the beginning of the 1970s. It introduced the long-term trend to a total fertility rate of 1.4 children or less; this level has not been surpassed since 1991. 1971 was the last year in which the number of births exceeded the number of deaths. Since then there has been a negative natural balance (see Chart 2). The population growth since then has been dependent upon the level of net immigration. If immigration decreases, as it did since the middle of the 1990s, or if there is net emigration, as was the case during the economic crises at the beginning of the 1970s and 1980s, the population in Germany shrinks.

https://www.bpb.de/gesellschaft/migration/kurzdossiers/177962/germany-and-europe
"Erityisesti on mainittava kokoomuksen Wille Rydman, jolla on järkeviä näkemyksiä ja joka onnistui toisella yrittämällä." - Jussi Halla-aho 2015

"Koska puheenaihe on jatkuvasti sama, huomaan pitäväni jatkuvasti suunnilleen samaa puheenvuoroa, mutta toistoahan ei koskaan ole liikaa." - Jussi Halla-aho 2015

akez

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 10 800
 • Liked: 37778
Suurella vaivalla ovat saanet Saksasta karkotettua rikollisen arabiklaanin pomon. Kyse siis vasta yhdestä henkilöstä, silti Saksan viranomaiset ovat jo innoissaan. Veikkaan, että suurta sukseeta tuosta ei synny, koska esteet karkottamiselle ovat valtavat ja yhdenkin karkottaminen vaatii suuren operaation. Jo pelkästään puuttuvat paperit tekevät karkotuksesta mahdotonta. Sitten on vielä estävänä tekijänä "epäinhimillinen kohtelu" kohdemaassa ja siiten on … ja siiten … ja sitten ...

Täällä taas hallitus keräilee näitä lisää, vaikka se ei ole päässyt eroon edellisistäkään vuonna 2015 tulleista. Kustannukset juoksevat ja uutta tulee lisää. Vain taivas rajana. Ei edes ilmasto muistu enää mieleen.

Aikovat kerätä koko sarjan, kenties? Nytkin ottivat EU-komission pyynnöstä Italiaan väkisin dumpatuista feikkipakolaisista tänne 8 naamaa, eivätkä tule enää ikinä pääsemään näistä eroon. Näille riittää papereidensa kadottaminen ja kansalaisuutensa valehteleminen. Sillä tänne jääminen on jo lopullisesti sinetöity.

Lainaus
Politiikka Irahim Mirin karkotus

Käännekohta arabiklaanien vastaisessa taistelussa?

Bremeniläisen klaani-pomo Ibrahim Mirin karkotus aloittaa johdonmukaisemman linjan taistelussa rikollisia suurperheitä vastaan. Näin toivovat ainakin poliisit ja poliitikot. Kuitenkin esiintyy myös oikeutettuja epäilyjä riittääkö tämä uusi strategia.


Die Welt 12.7.2019 juttu saksaksi

Oli myöhäinen yö, kun poliisi erikoisjoukot tekivät yllätysiskun. He tavoittivat Ibrahim Mirin vuoteesta. Miri on laajalti levittäytyneen 2.500 jäsenisen libanonilaissuurperheen johtohenkilöitä. Miri on ollut jo vuosikausia viranomaisten tuntema: 46-vuotias Ibrahim johti Bremenissä kielletyn Mongols moottoripyöräkerhon sivujaostoa. Nämä ottivat yhä uudelleen väkivaltaisesti yhteen poliisin kanssa. Ibrahimin on myös pitkään tiedetty harjoittavan ase- ja huumekauppaa.

Karkotus sujui nopeasti pidätyksen jälkeen. Se sujui poikkeuksellisen nopeasti. Viranomaiset kuljettivat hänet helikopterilla Bremenistä Berliinin Schönefeldin lentokentälle jossa hänet laitettiin lentokoneeseen - määränpäänä Libanon.

Klaanipomon karkotuksella on symbolivaikutusta: Turvallisuusviranomaiset ja sisäasiainpoliitikot pitävät sitä merkkinä, että nykyisin vakavasti käytävä sota rikollisia arabisuurperheitä vastaan alkaa jo tehota.
(...)

Lyhenneltyä referaattia loppujutusta:

- Bremenin ja Berliinin viranomaiset suunnittelivat karkotusta ennalta useiden kuukausia ajan.
- Berliinin sisäasiainsenaattori Andreas Geisel (sosiaalidemokraatit, SPD) pitää onnistunutta karkotusta suurena menestyksenä. Hän oli matkustanut itse toukokuussa Beirutiin puhumaan Libanonin viranomaisten kanssa "oleskeluoikeuden lakkauttamisesta", eli libanonilaisen lähettämisestä takaisin. Karkotukset olivat aiemmin epäonnistuneet, koska Libanon kieltäytyi vastaanottamasta näitä.
- Karkotukset ovat ongelmallisia, koska henkilön kansallisuutta ei usein tiedetä ja henkilöllisyystodistukset puuttuvat. Näin tapahtui myös Mirien yhteydessä.
- Koska karkotukset eivät onnistu ilman vastaanottavan maan antamaa erityistä passin korvaavaa dokumenttia, niin ne epäonnistuvat useimmiten. Libanoniin oli toimitettu tammi-toukokuu 2019 välillä vain 24 henkilöä lentoteitse.
- Karkotusten jatkuvuus on kuitenkin epävarmaa, sillä ei ole tiedossa tuleeko Libanon myös jatkossa ottamaan vastaan näitä rikollisia.

EDIT typo
« Viimeksi muokattu: 12.07.2019, 18:46:39 kirjoittanut akez »
Viimeinen sammuttakoon valot!

akez

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 10 800
 • Liked: 37778
Tästä tuskin on ollut täällä mediassa juttua, vaikka YLE:llä on ihan oma toimittaja Saksassa. Ehkä tähän tapaukseen ei oikein löydy sellaista sopivaa "ihmisoikeustulokulmaa" ja "hädänalainen lapsukainenkin" on jo 18 v., eikä poliisikaan tehnyt mitään, josta pääsisi aasinsillan kautta rasismiin.

Lainaus
Duisburg-Marxloh

200 henkilöä yritti estää poliisia pidättämästä 18-vuotiasta

Poliisipartio pidätti Duisburg-Marxlohissa etsintäkuulutetun 18-vuotiaan. Pidättämisestä tuli hankalaa. Sadat henkilöt häiritsivät tehtävän suorittamista. Poliisit pyysivät paikalle apua.


Die Welt 20.5.2020 juttu saksaksi

Noin 200 henkilöä yritti estää Duisburgissa poliisia pidättämästä erästä 18-vuotiasta. "Tarkemmin määrittelemättömällä osalla henkilöistä oli klaani-kytkös", ilmoitettiin poliisista. Lisäksi paikalle tarvittiin 36 poliisia 18-vuotiaan pidättämiseksi.

Poliisin mukaan poliisipartio havaitsi Duisburgin Marxlohissa etsintäkuulutetun 18-vuotiaan miehen. Poliisit huomattuaan hän pakeni ensin erääseen taloon. Porraskäytävässä mies vastusti väkivalloin pidätystä. Samaan aikaan porraskäytävään ilmestyi useita henkilöitä ja he alkoivat häiritä poliisin toimia. Poliisit uhkasivat käyttää pippurikaasua. Poliisin tiedottaja ei osannut kertoa miksi etsintäkuulutus oli tehty.

Kun poliisit yrittivät poistua rakennuksesta, niin heitä oli ovella vastassa jo noin 200 henkilöä. Paikalle kutsutut poliisin apujoukot muodostivat käytävän, jota pitkin viranomaiset saivat vietyä 18-vuotiaan partioautoon. Samassa yhteydessä pidätettiin kaksi muuta henkilöä, koska he yrittivät murtautua poliisiketjun läpi. Poliisin mukaan kukaan ei loukkaantunut tapauksen yhteydessä.

WAZ-lehden mukaan etsintäkuulutettu 18-vuotias oli erään libanonilaisklaanin jäsen. Sattumuksen yhteydessä poliisin päälle oli myös syljetty ja heitä oli solvattu.

Näin siis toimivat "hädänalaisina turvapaikanhakijoina" tulleet asyylijärjestelmää väärinkäyttävät puliveivarit. Samanlaiset klaanistruktuurit harjoittavat ryhmäväkivaltaa kaikkialla Euroopassa poliiseja ja pelastushenkilöstöä kohtaa, jos ei klaanijäsenten kohtelu heitä miellytä. Klaani on heille laki ja korkein oikeus. Maan laki makulatuuria ja poliisit huoranpenikoita.

Samaa väkivaltaa ilmenee myös sairaaloissa, joihin nämä usein kerääntyvät, joko kostamaan sairaalaan päätyneelle viholliselle tai "varmistamaan hyvä hoito" sukulaiselle. Nykyajan tekniikka antaa vielä klaaneille oivalliset välineet saada koko klaani lähes reaaliajassa keskitettyä oikeaan pisteeseen. Siinä on tiettyä ironiaa, että alkeellisimmat klaanistruktuurit käyttävät kehittyneintä nykytekniikka toteuttaakseen kivikaudelta periytyvää "kulttuuriaan". Ilman matkapuhelinta tuo ei onnistuisi.

Multikulttilaiselle tosin mitään tuollaista ei ole edes olemassa, sillä hän ei näe edes silmät auki. Eikähän media tuollaisista tapauksista edes kerro ja koska maan kanta-asukkailla ei ole klaanirakenteita, niin eiväthän nämä edes ymmärrä, että sellaisia voisi olla olemassa. Sitä paitsi moni on vakuuttunut siitä, että jokin maaginen tekijä täällä estää sen, että mitään tuollaista ei voi tapahtua muualla kuin jossakin kaukana. Vaan mitenkähän sitten jos volyymien annetaan kasvaa ja kuskataan aina vain lisää "hädänalaisia" tänne?
« Viimeksi muokattu: 22.05.2020, 12:17:27 kirjoittanut akez »
Viimeinen sammuttakoon valot!

Skeptikko

 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 14 283
 • Liked: 23500
Saksassa puhutaan nyt estoitta suljettujen ”arabiklaanien” rikollisuudesta – Mohamed, 6, tajusi olevansa pelätty
https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000008383744.html

Lainaus
Sanalla tarkoitetaan yleisesti sukuja, jotka pakenivat vuosina 1975–1990 käytyä Libanonin sisällissotaa ja asettuivat asumaan Saksaan. Klaani on merkitykseltään sukua ’heimolle’ – siihen liittyvät sukulaisuus ja ryhmän yhtenäisyys.

Etenkin lööppijulkisuudessa sana on saanut viime vuosina toisenkin, kielteisen merkityksen. Klaaneilla viitataan arabitaustaisiin sukuihin, jotka ovat osallisia järjestäytyneeseen rikollisuuteen: huumekauppaan, prostituutioon, petoksiin ja rahanpesuun.

Jotkut arabitaustaisista pitävät klaani-sanaa loukkaavana. Jotkut taas käyttävät sitä itsekin itsestään, kuten Mohamed Chahrour.
...
Viime vuosina Saksassa on tapahtunut suuri muutos. Monet poliitikot ja myös poliisi ovat ottaneet sanan ”klaanirikollisuus” yleiseen käyttöön. Julkisuudessa siitä on tullut arkinen käsite.

Julkisuutta ovat vastikään saaneet etenkin näyttävät ryöstöt. Viimeisin tehtiin Dresdenin linnaan marraskuussa 2019. Elokuvallisen tarkasti suunniteltu ryöstö tapahtui sähkökatkoksen turvin.

”Epäillyt tulivat sisään ikkunasta ja kävelivät kohti lasivitriiniä, rikkoivat sen ja lähtivät. He katosivat”, Dresdenin poliisista kuvailtiin ryöstön jälkeen.

Varkaat veivät linnasta 113 miljoonan euron edestä timantteja, helmiä ja rubiineja. Kulttuurihistoriallisesti saaliin arvoa ei voi edes mitata.

Teosta epäillään tunnettua arabitaustaista Remmojen sukua, jonka jäseniä on tuomittu muistakin rikoksista. Tänä vuonna alkoi oikeudenkäynti, jossa kuutta 22–28-vuotiasta miestä syytetään ryöstöstä. Saalista ei ole saatu takaisin.
...
Hänen mukaansa 55 prosenttia kaupungin rikollisista ”voi luottaa siihen, että välttyy syytteiltä”. Saksan oikeuslaitos on niin kuormitettu, ettei se voi saada järjestäytynyttä rikollisuutta kuriin, Knispel on sanonut.

Berliinin lisäksi maahanmuuttajataustaisten sukujen järjestäytynyt rikollisuus työllistää poliisia erityisesti Bremenin seudulla sekä Nordrhein-Westfalenin ja Ala-Saksin osavaltioissa.

Nordrhein-Westfalenissa vuonna 2019 tehdyn selvityksen mukaan "rikollisklaaneja” on kaikkiaan 104, epäiltyjä rikollisia yli 6 000, ja rikollisista nuorin vasta kymmenvuotias.
...
Yksi 1970-luvulla saapuneista on Ralph Ghadban. Toisin kuin useimmat libanonilaiset, hän ei tullut Saksaan pakolaisena vaan tutkijavaihtoon. Sisällissodan alettua hän päätti jäädä.

Nyt Ghadban on yksi Saksan tunnetuimpia ja suorasukaisimpia islamin tutkijoita.

HÄN asuu vanhassa kauniissa berliiniläistalossa. Asuntoon kuljetaan erikoisvalmisteisen turvaoven kautta.

Hänen kotinsa on ollut vuosien ajan myös turvaselli, sillä Ghadbanin henkeä on uhattu. Neljä vuotta sitten hän antoi libanonilaiselle televisiokanavalle haastattelun kirjastaan Arabische Clans, die unterschätzte Gefahr (suom. ”Arabiklaanit, aliarvioitu vaara”).

Tv-haastattelussa Ghadban mainitsi nimeltä yhden tunnetuista libanonilaistaustaisista suvuista. Tappouhkauksia tuli niin paljon, että poliisi otti tutkijan suojeluunsa. Nyt tilanne on rauhoittunut, ja hän voi jo käydä ulkona.

Mutta Berliinin arabivaltaisimpaan kaupunginosaan Neuköllniin tai vesipiippubaariin Tempelhofissa hän ei lähtisi. Ne ovat hänelle no-go-alueita.
...
Ghadbanin viesti on tämä: klaanit pitävät pilkkanaan saksalaista oikeusvaltiota ja kulttuuriperintöä. Hänen viestinsä on oikeastaan osoitettu koko Euroopalle. Ghadbanin mielestä eurooppalaiset eivät ole osanneet puolustaa omia arvojaan.

”Tyhmyyttä!”

Saksassa omaksuttiin 1980-luvulla Kanadasta multikulturalismin idea. Ghadbanin huulilta ”multikulti” putoaa kuin kirosana. Sana viittaa kulttuurierojen kunnioittamiseen – integroimisen sijaan.

”Sanoin jo 1980-luvun alussa, että integraatioon tarvittaisiin nelinkertaisesti voimavaroja.”
...
Monet Libanonin sisällissotaa paenneet jäivät maahan saksalaisen maahanmuuttojärjestelmän erikoisuuden, ”duldung”-järjestelmän, turvin. Duldung tarkoittaa sananmukaisesti suvaitsemista. Heidän annettiin jäädä, mutta kyse oli vain karkotuksen jäädyttämisestä.

Se teki yhteiskuntaan osallistumisesta mahdotonta. Nyt Saksassa ajatellaan, että juuri tämä synnytti maahanmuuttajien ”varjoyhteiskunnat”.

Klaanit ovat suljettuja yhteisöjä, Ghadban sanoo.

Niillä on hänen mukaansa omat lakinsa ja niissä vallitsee endogamia, eli puoliso otetaan oman ryhmän sisältä. Ghadban puhuu alaikäisten avioliitoista, kunniamurhista ja kouluista katoavista teinitytöistä.

Ne ovat ilmiöitä, joista puhuminen näin suorasukaisesti on harvinaista, koska puhuminen leimaa myös niitä, joita ongelmat eivät koske.

Suomessa poliisilta on kielletty etninen profilointi, mutta Saksassa rikollisten etnisestä taustasta puhutaan täysin avoimesti.
...
Podcastissa rikollisjengiin kuuluva Jaffar pohtii:

”On ihmisiä, jotka ovat laiskoja ja haluavat helppoa rahaa.”

Jaffar myöntää tämän myös omaksi motiivikseen. Jaffar asuu kotona. Hän viettää suurimman osan päivästään kahvilassa istuen.
...
Saksassa uskotaan, että maahanmuuttajayhteisöiden ongelmista vaikeneminen antoi järjestäytyneelle rikollisuudelle aikaa ja tilaa kasvaa ja vakiintua.
...
Somaliassa syntynyt Ujuni Ahmed sivuaa asiaa kirjassaan Tytöille, jotka ajattelevat olevansa yksin. Ahmed sanoo, että varjoyhteiskuntia on Suomessakin. Hänen mukaansa niiden ongelmista, kuten lasten katoamisesta, vaietaan.

“Tiedämme, että lapsia katoilee säännöllisesti kouluista, mutta kukaan ei selvitä, mitä heille tapahtuu”, Ahmed kirjoittaa.

Hänen mukaansa varjoyhteiskunnat syntyvät ajatuksesta, että yhteisöjen asioihin ei voi puuttua.

Lebanese mafia
https://en.wikipedia.org/wiki/Lebanese_mafia

Lainaus
In analogy with Australia, Arab organized crime also came to Germany following the Lebanese Civil War. A large number of former Lebanese citizens immigrated to several major German cities under political asylum and refugee status. Compared to the Arab population in Australia, a much larger number of Arabs are in Germany and have traditionally settled in large numbers in Lebanese regions such as Tripoli, the Beqaa Valley and Beirut where they have integral part of the country's Sunni community. Under a large number of refugees, there were also several extended clans that already in Lebanon were deeply entrenched in organized crime. In Germany these clans mostly settled in Berlin, Bremen and Essen where they became involved in narcotics trafficking, weapons trafficking, extortion, prostitution, illegal gambling, car theft, money laundering and armed robbery.[4] Some of the more notorious Arab mafia families include the infamous el-koura Younes Clan, the Shams Clan the Al Zein Clan[5] and the Miri Clan from Bremen.[6] These criminal organizations are mostly based around extended criminal clans.

Crime in Germany
https://en.wikipedia.org/wiki/Crime_in_Germany

Lainaus
Middle Eastern crime clans have become a major player in the underworld of Germany since the mass emigration of large Middle Eastern families, also called Großfamilie. Especially in cities such as Berlin, Hamburg, and Bremen Middle Eastern clans are highly active in heroin trafficking as well as being involved in the bouncer-scene. Middle Eastern crime families mostly have origins in Lebanon, Afghanistan (mainly in Hamburg) and Morocco (mostly in Frankfurt).

Middle Eastern crime clans come from different backgrounds, but the most numerous of them are the Arab clans such as the Al-Zein Clan and the Miri clan among others.

According to a research conducted by the Abba Eban Institute Archived 2019-10-23 at the Wayback Machine as part of an initiative called Janus Initiative, Hezbollah has built up its own international drug trafficking and money laundering network, with mafia-like structures. The research is focusing on the ties between organized crime and Hezbollah and found clans in Germany that are specifically supporting Hezbollah. According to the Abba Eban Institute, members of the three Shiite extended families Chahrour, Berjawi and Balhas are based in Berlin and North Rhine-Westphalia, and are deeply involved in drug trafficking and money laundering.[22]
« Viimeksi muokattu: 12.11.2022, 14:57:32 kirjoittanut Skeptikko »
En homona toivota tervetulleiksi Suomeen henkilöitä, jotka haluavat tappaa minut:
http://www.bbc.com/news/magazine-33565055

Tanskan pakolaisapu: hallitsematon tulijatulva johtamassa armageddoniin ja yhteiskuntamme tuhoon:
http://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE7963933/Sammenbrud-truer-flygtningesystem/