Kirjoittaja Aihe: Valtakunnallinen rasisminvastainen viikko 18.-24.3.2019  (Luettu 7836 kertaa)

Alaric

 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 23 379
 • Liked: 57869
 • Ei maata ilman kansaa, ei kansaa ilman verilinjaa
Ai että, ihanaa. Valtakunnallinen rasisminvastainen viikko on kohta täällä taas! :flowerhat:

Ensi viikolla eli 18.-24.3. pöyristellään siis joukolla pottunokkien rasismia, kuullaan tunteisiin vetoavia tarinoita ja järjestetään ympäri maata rasisminvastaisia tapahtumia ja tempauksia. YK:n rasisminvastaista päivää vietetään 21.3.

Tässä virallinen rasisminvastusteluvideo: Antti Kleemola - Kaikki kaikkien puolella

Tähän ketjuun voisi yleisen keskustelun lisäksi mm. keräillä eri kaupungeista kaikenlaisia mokutustapahtumia, joita sattuu tulemaan vastaan.

https://www.eirasismille.fi/sisalto/rasisminvastainen-viikko

Lainaus
Mitä?

Vuoden 2019 rasisminvastaisen viikon kampanja kohdistuu yksilöiden lisäksi erityisesti yhteisöihin, kasvattajiin, työpaikkoihin, kuntiin ja päättäjiin. Syrjimättömät valinnat ja toimenpiteet parantavat kaikkien elämän laatua. 

Tuukka Kivirannan tekemä kampanjavideo Antti Kleemolan lauluun voit kuunnella ja katsoa tästä: 'Kaikki kaikkien puolella'. Rasisminvastaisella viikolla (vko 12) kampanjavideo pyörii myös Ylen TV - kanavilla lyhyempänä spottina.

Miksi?

Haluamme vaikuttaa siihen, että kaikilla on tasa-arvoiset mahdollisuudet olla osana suomalaista yhteiskuntaa niin yksilönä kuin erilaisten yhteisöjen (esim. järjestöt, yhdistykset, urheiluseurat, hengelliset yhteisöt, oppilaitokset, työpaikat) jäsenenä ja toimijana. Yhdenvertaisuus tarkoittaa sitä, että kohtelemme kaikkia samanarvoisesti!

Milloin?

Valtakunnallinen rasisminvastainen kampanja toteutetaan vuosittain sillä viikolla, jolloin vietetään YK:n rasisminvastaista päivää 21.3. Vuonna 2019 kampanjaviikko on 18.–24.3.2019, vko 12

18.3.-2.5.2019 Ammattikorkeakoulut ja yliopistot sosiaalisessa mediassa. Kampanjamateriaali: haalarimerkit, tarrat,  julisteet sekä kattoon ripustettava Ei rasismille mobile tilataan Punaisen Ristin piiritoimistoista.

Mitä:

1) Oppilaitokset laittavat mobilen roikkumaan sisääntuloaulansa katosta, opiskelijat kuvaavat itsensä/ ryhmänsä mobilen kanssa ja jakavat kuvat sosiaalisessa mediassa kampanjan hashtageilla haastaen muita mukaan

2) Ompelevat haalarimerkit ja kuvaavat itsensä sosiaaliseen mediaan ja haastavat samalla muita oppilaitoksia/kavereitaan mukaan.

3) Opiskelijat kuvaavat itsensä/ryhmänsä Ei rasismille! – julisteen/mobilen kanssa ja haastavat samalla muita oppilaitoksia/kavereitaan mukaan.

Miten?

Vaikuttamalla! Näyttämällä mallia muille, kuinka toimitaan syrjimättömästi.

Haastamalla yksittäisiä ihmisiä, järjestöjä, viranomaisia, kouluja, oppilaitoksia, erilaisia yhteisöjä ja urheiluseuroja mukaan kaikkien yhteiseen rasisminvastaiseen kampanjaan sosiaalisessa mediassa.  Tai tekemällä yhdessä alueellisia tapahtumia paikallisten verkostojen kanssa.

Kampanjatoimintojen tueksi voi tilata ja ladata kaikille ilmaista materiaalia Punaisen Ristin verkkokaupasta sekä nettisivuilta eirasismille.fi. Lisätietoa ja ideoita saa lähemmin myös RedNetin Rasisminvastainen viikko- ryhmästä.

Täältä löydät materiaaleja, vinkkejä ja linkkejä oman tapahtumasi luomiseen.

Täältä kampanjalogot, eirasismille-logot eri tarkoituksiin sosiaalisessa mediassa/printissä/www-sivuillla/digitaalisesti käytettäväksi.

Rasisminvastaista työtä tukee mm. työ- ja elinkeinoministeriö ja Veikkaus Oy.

https://www.eirasismille.fi/sisalto/materiaaleja-vinkkej%C3%A4-ja-linkkej%C3%A4

Lainaus
Kiehumispiste keskustelu -materiaali on tarkoitettu opettajille, nuoriso-ohjaajille ja erilaisille yhteisöille tueksi rasismista,vihapuheesta ja isänmaallisuudesta keskustellessa. Materiaali koostuu Kiehumispiste dokumentista valikoiduista kohtauksista sekä kysymyksistä, joilla voit lähteä keskustelemaan teemoista ryhmän kanssa. Materiaalia suositellaan käytettäväksi yli 15-vuotiaiden kanssa. Sen käyttämiseen tarvitset videotykinja nopean internetyhteyden. Lataa materiaali.

(...)

Vain ihmisiä -kampanja – kaikki mukaan muutokseen!

Suomen Punaisen Ristin, Amnesty Internationalin Suomen osaston ja Kirkon Ulkomaanavun yhteinen Vain ihmisiä -kampanja kutsuu kaikki mukaan muutokseen kohti moniäänisempää ja inhimillisempää Suomea, joka kunnioittaa jokaisen ihmisarvoa ja -oikeuksia. Kampanja käynnistyi 11.2.2019.

Vain ihmisiä -kampanjan keskiössä on kohtaaminen ja tuntemattomaan tutustuminen. Meillä kaikilla on oma, ainutlaatuinen tarinamme, mutta myös paljon yhteistä – tunteita, muistoja ja tulevaisuuden toiveita. Kohtaamisiin kannustetaan niin kasvotusten kuin verkossa. Parhaimmillaan kohtaamiset voivat olla osana yksinäisyyden, syrjäytymisen ja vihapuheen vähenemisessä.

(...)

Miksi vastustan rasismia - Asennetyökalu työntekijöille ja vapaaehtoisille

Ohjeiden tavoitteena on antaa taustatietoa ja näkökulmia siihen, kuinka reagoida asiallisesti ja turvallisesti rasistiseen ja syrjivään kielenkäyttöön tai käytäntöön, joita vapaaehtoinen saattaa toiminnassaan kohdata.

Asennetyökalua voidaan käyttää erityisesti uuden vapaaehtoisen perehdytyksessä ja vaikkapa rasisminvastaisen viikon tapahtumia suunniteltaessa. Lataa itsellesi Asennetyökalu tästä.

(...)

Tilaa rasismiin puuttumisen Treenikehä -työpaja Punaisen Ristin piiritoimistosta
Rasismiin puuttumisen Treenikehä on iloinen ja energinen työpaja, joka hyödyntää toiminnallista Forum-teatterimenetelmää. Treenikehässä osallistujat oppivat tunnistamaan rasismia ja saavat tietoa ja kokemuksia siihen puuttumisesta. Painopisteenä ovat arkipäiväiset vuorovaikutustilanteet esimerkiksi julkisilla paikoilla, sosiaalisessa mediassa, koulussa, työpaikalla, harrastuksissa tai kaveriporukassa. Treenikehä soveltuu noin yli 15-vuotiaille ja se kestää 2–3 tuntia.

(ja niin edelleen...)
Äänestys: Etnonationalismi, kyllä vai ei? Eli kannatatko vai etkö? Käy antamassa äänesi!

https://hommaforum.org/index.php/topic,129465.0.html

Alaric

 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 23 379
 • Liked: 57869
 • Ei maata ilman kansaa, ei kansaa ilman verilinjaa
Vs: Valtakunnallinen rasisminvastainen viikko 18.-24.3.2019
« Vastaus #1 : 13.03.2019, 15:56:48 »
Avaan pelin Oulun tapahtumilla.

Siellä järjestetään perjantaina 22.3. muun muassa Rummutus rasismia vastaan... :roll:

https://www.ouka.fi/oulu/nuoret/oululovesme

Lainaus
Oulu loves me 2019

Valtakunnallisella Rasisminvastaisella viikolla (vko 12) järjestetään Oulussakin monenlaista ohjelmaa. Oulu loves me -tapahtuman tarkoituksena on nostaa esiin ja keskustelun aiheeksi toisten ihmisten kunnioittaminen ja rasismiin puuttuminen.  Katso viikon ohjelma alta.

Oulu loves me -viikko järjestetään 8. kerran, ja tapahtumat ovat avoimia kaikille. Järjestäjinä ovat Oulun kaupunki, SPR, Vuolle-Setlementti, Kulttuurivoimala, Dog lounge ja Oulun kirjailijaseura.

Rasisminvastaisen viikon tapahtumat 2019

Maanantaina 18.3.         
 
klo 14 Ystävyyskävely

Lähtö Rotuaarilta klo 14. Kävellään yhteiseen kahvitukseen Vuolle Opistolle (Nahkatehtaankatu 2). Tilaisuudessa saa tietoa Vuolle-Setlementti ry:n toiminnoista, kahvitarjoilu sekä pieni musiikkiesitys.

16.30-18.00 Ihmisen juhla

Kaikki ihmiset ovat tervetulleita juhlistamaan yhteisiä ihmisyyden asioita!
Jaetaan leipä ja juoma toistemme kanssa. Tuodaan yhteiseen pöytään tarpeettomia vaatteita ja pientavaroita - otetaan samalla maksutta löytöjä itsellemme. Rentoudutaan käsihoidoissa musiikin ympäröimänä. Maksuton tapahtuma. Tule sellaisena kuin olet. Tavataan maanantaina Meri-Toppilassa (Paakakatu 2). Järjestäjänä SPR Oulun osasto.

Tiistaina 19.3.
           
Tasa-arvon päivä Oulun pääkirjastossa (Kaarlenväylä 3)

klo 10 Monikielinen satutuokio. Monikielisessä satutuokiossa Satusopissa tuttuja satuja monilla eri kielillä (puola, ranska, arabia, saksa, indonesia, portugali).

klo 12-15 KohtaamisCafé - EtnoCafé Laiturissa

(...)

Torstaina 21.3.       
     
klo 14-16 Maahanmuuttajan puheenvuoro - Miltä kotouttamistyö näyttää maahanmuuttajan silmin, asiaa kotouttamistyötä tekeville, Pääkirjaston Pakkalan sali, erillinen ilmoittautuminen.

klo 18-20 Miltä monikulttuurisuus näyttää rauhanturvaajien silmin, pitkän linjan rauhaturvaajat kertovat kokemuksistaan ja työstään kriisialueilla.
Millaista siellä todella on ja miten eri kulttuuritaustaisten ihmisten kanssa toimiminen onnistuu, Pääkirjaston Pakkalan sali. Luennon jälkeen avoin keskustelutilaisuus Tuba Food & Loungessa n. klo 20.30.             

klo 19 Elokuvanäytös, Island of the Hungry Ghosts
Tuba Food & Lounge, Mannenkatu 2, 90130 Oulu

Ohjaaja: Gabrielle Brady, (Ger/UK/Aus, 2018), 98 min.
Kieli: englanti, mandariini, persia, ranska.  Elokuvaa ei ole tekstitetty suomeksi. Liput 5 euroa.

Maahanmuuttajaneuvosto ja DocLounge Oulu esittävät: Tribecan, Visions du Réelin, Edinburgin, Mumbain, Adelaiden ja IDFA-festivaaleilla palkittu Gabrielle Bradyn erikoislaatuinen dokumenttielokuva Island of the Hungry Ghosts. Australialle kuuluvalla Joulusaarella vuosittainen miljoonien joulusaarenmaataskurapujen matkaa viidakosta kohti merta punoutuu turvapaikanhakijoiden kohtaloon

(...)

Perjantaina 22.3.           

Rummutus rasismia vastaan Rotuaarilla klo 15.30-16.30

Liity mukaan juhlahumuun, kun Rotuaarilla rytisee rasismin vastaisen viikon railakkain juhla. Tuo mukanasi rakkaasi ja rumpusi sekä roppakaupalla iloista mieltä. Nähdään Rotuaarilla!

Soittimeksi kelpaa mikä tahansa rummuksi kelpaava, Kulttuurivoimala tuo mukanaan muutaman tynnyrin, joita kuka tahansa saa käydä paukuttelemassa, lavalla live-soittona teknoa rummutuksen pohjaksi ja innoittajaksi. Lisätietoa osoitteessa www.kulttuurivoimala.fi sekä Kulttuurivoimalan some-kanavista.

Kirjanäyttelyt 18.–24.3. Oulun pääkirjastossa: Suvaitsevaisuutta, tasa-arvoa ja monikielisyyttä kirjanäyttelyissä aikuisten osastolla, nuorten osastolla ja tapahtumatila Laiturissa.
Äänestys: Etnonationalismi, kyllä vai ei? Eli kannatatko vai etkö? Käy antamassa äänesi!

https://hommaforum.org/index.php/topic,129465.0.html

anatall

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 346
 • Liked: 11370
 • Faktantarkistaja, toimittaja.
Vs: Valtakunnallinen rasisminvastainen viikko 18.-24.3.2019
« Vastaus #2 : 13.03.2019, 16:01:42 »
^^

Lainaus
Haluamme vaikuttaa siihen, että kaikilla on tasa-arvoiset mahdollisuudet olla osana suomalaista yhteiskuntaa niin yksilönä kuin erilaisten yhteisöjen (esim. järjestöt, yhdistykset, urheiluseurat, hengelliset yhteisöt, oppilaitokset, työpaikat) jäsenenä ja toimijana. Yhdenvertaisuus tarkoittaa sitä, että kohtelemme kaikkia samanarvoisesti!

Eli, haluatte lopettaa esim. suomenruotsalaisten ja mamujen/matujen saaman erikoiskohtelun ja ns. positiivisen syrjinnän?

Ai ette halua vai?
"Punk in Finland on nykyään yhtä punk kuin varhaiseläkkeellä oleva Marja-Liisa." -Jäsen Katmandu-

pienivalkeapupu

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 851
 • Liked: 2254
 • Intoilija
Vs: Valtakunnallinen rasisminvastainen viikko 18.-24.3.2019
« Vastaus #3 : 13.03.2019, 16:10:34 »
Oulussa sitten railakkaasti ja raivokkaasti rymistellään rumpuja, toiveena että helvetillinen kakofonia peittäisi alleen ikävät mielikuvat ikävistä lasten hyväksikäyttökeisseistä? Noh, mikä tahansa sopii, kun taistellaan Rassismia vastaan.
"I believe in the death of the emotions and the triumph of the imagination."   - JG Ballard

Kapseli

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 256
 • Liked: 2313
Vs: Valtakunnallinen rasisminvastainen viikko 18.-24.3.2019
« Vastaus #4 : 13.03.2019, 16:30:53 »
Taas? Joko siitä vuosi meni. Tuntuu, että niitä on vähän milloin sattuu.

dothefake

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 36 108
 • Liked: 21752
 • Imaaminoloinen kaktuslakkisetä. Rutinuiva.
Vs: Valtakunnallinen rasisminvastainen viikko 18.-24.3.2019
« Vastaus #5 : 13.03.2019, 16:54:37 »
Jaaha, se on sitten ensi viikolla rasismin vastustamisen viikon vastustamisviikko.
Reservaatin asukki.

Uuno Nuivanen

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 21 865
 • Liked: 35962
 • Ancient astronaut theorists say yes
Vs: Valtakunnallinen rasisminvastainen viikko 18.-24.3.2019
« Vastaus #6 : 13.03.2019, 16:59:18 »
Lainaus
Siellä järjestetään perjantaina 22.3. muun muassa Rummutus rasismia vastaan... :roll:

Kun neekerit paukuttavat rumpua keskellä pohjoissuomalaista kaupunkia, rasismi vähenee aivan silmissä.
Iltapäivälehdillä voisi olla valmis lööppipohja, jossa lukee: "Persu mokasi jälleen". Siihen alapuolelle sitten vain vaihdettaisiin nimi ja paikkakunta.  - Jussi Halla-aho

Kni

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 245
 • Liked: 15784
Vs: Valtakunnallinen rasisminvastainen viikko 18.-24.3.2019
« Vastaus #7 : 13.03.2019, 17:01:47 »
Taas? Joko siitä vuosi meni. Tuntuu, että niitä on vähän milloin sattuu.

Eikös se ole männävuosina ollut vähän niin, että tuolla viikolla vasta sattuukin.

Kim Evil-666

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 11 192
 • Liked: 49533
 • Saatanalliset Säkeet Tervetuloa!
Vs: Valtakunnallinen rasisminvastainen viikko 18.-24.3.2019
« Vastaus #8 : 13.03.2019, 17:04:18 »
Tiettävästi Suomessa ei esiinny rotusortoa, joten tämänkaltaiset viettelyviikot ovat täyttä shaibaa. Oikeastaan kyseinen viikko buustaa ainoastaan sitä, että tietyille tahoille luodaan ikään kuin oikeutus kupata kantaväestöä muukalaisten, sekä omien ahneiden paskiaisten hyväksi ja antaa arvonnousua sellaisille, jotka eivät sitä millään muodoin ansaitse.

Sädekehäkiima on valtaisa. Tosin sekin on jo menettänyt merkityksensä sen huoraamisen johdosta. Väriltään sädekehä on nykyisällään sysimusta.
Sävytteisviritteinen ja erittäin Nuiva!
Pohjoinen Perkele! Arktisen alueen Eko-Mörökölli!
Ethnos Nation!

"islam on kallon ajettelukeskukset tyhjentävä lobotomia." - Veikko

IDA

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 11 486
 • Liked: 8755
 • qui enim non est adversum vos pro vobis est
Vs: Valtakunnallinen rasisminvastainen viikko 18.-24.3.2019
« Vastaus #9 : 13.03.2019, 17:08:43 »
Kaupunkilaisten kunnioittamista olisi, jos ei järjestettäisi mitään onttoja "Kaupunki loves me" - tapahtumia. Se olisi kuitenkin ehkä liian sivistynyt vaihtoehto.
qui non est mecum adversum me est

Eino P. Keravalta

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 27 745
 • Liked: 15602
 • Vieraslaji
Vs: Valtakunnallinen rasisminvastainen viikko 18.-24.3.2019
« Vastaus #10 : 13.03.2019, 17:21:39 »
Rasisminvastainen viikko?

Hyvä. Ehkä edes sen viikon ajaksi lopetetaan suomalaisiin kohdistuva rasistinen kolonialismi eli kehitysmaaperäinen massamaahanmuutto, jossa muut kansat tulevat kuppaamaan suomalaisten rahoja ja siinä sivussa myös ryöstämään, raiskaamaan ja murhaamaan suomalaisia.
HUOMIO. Ylläolevaa tekstiä ei voi ymmärtää ilman seuraavaa, siihen kuuluvaa lisäystä: Olen todellisuudessa päinvastaista mieltä ja koko kirjoitus on vain parodiaa, jonka tarkoituksena on tuoda esiin maahanmuuttokriittisen ajattelun onttous; monikulttuuri on rikkaus ja kaikki ihmiset samanarvoisia.

Sibis

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 815
 • Liked: 1243
Vs: Valtakunnallinen rasisminvastainen viikko 18.-24.3.2019
« Vastaus #11 : 13.03.2019, 17:28:37 »
Thanks to Junes Lokka.

Miks meni paljastamaan.

No keikkaa pukkaa hänelle ja Tiinalle "skriimin" puitteissa.
Sanoma Oy:n mainos, jossa yhtiö kertoi: Kutsumuksemme on luoda uusi parempi maailma.

Ari-Lee

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 32 202
 • Liked: 26713
 • Sarkasmoitunut työvoimapulareservi ♂Syyllinen☦
Vs: Valtakunnallinen rasisminvastainen viikko 18.-24.3.2019
« Vastaus #12 : 13.03.2019, 17:30:55 »
Irvokasta paskalle haisevaa kakofoniaa koko viikko.
"Meidän on kaikki, jos meidän on työ:
Nälkälän rahvas, äl' aarteitas' myö!" - Ilmari Kianto 🇫🇮

"Miksi kaikessa keskusteluissa on etsitty kaikki mahdolliset ongelmat heti kättelyssä? "- J.Sipilä

Syämmistynyt

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 421
 • Liked: 2500
Vs: Valtakunnallinen rasisminvastainen viikko 18.-24.3.2019
« Vastaus #13 : 13.03.2019, 17:32:57 »
Niinpä niin, joo.  Satuja on Oulussa kuultu, monella kielellä, ja varsinkin arabiaksi, vuodesta 2015.  Ei olisi ollut niin väliksi kuulla yhtäkään.

Lainaus
klo 10 Monikielinen satutuokio. Monikielisessä satutuokiossa Satusopissa tuttuja satuja monilla eri kielillä (puola, ranska, arabia, saksa, indonesia, portugali).

Lalli IsoTalo

 • "Hallituksenkaataja"
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 34 252
 • Liked: 43397
 • Mengelen Viisikko joukkotuhoamassa suomalaisia
Vs: Valtakunnallinen rasisminvastainen viikko 18.-24.3.2019
« Vastaus #14 : 13.03.2019, 17:49:26 »
Muistelen, että perseilevän väestönosan perseily Suomessa olisi viime vuosina ollut kohollaan juuri rasisminvastaisen viikon aikana.

Asia ei kuitenkaan kiinnosta niin paljon, että sen erityisemmin tuhlaisin siihen aikaa. Katsotaan nyt taas mitä tuleman pitää.
“Tavoitteemme on pakolaisten suojelu. Kansalliset rajat ovat sille este.”
— Soros
 
“Tarkoitus pyhittää [Suomen hallituksen] keinot, kun on kyse jihadistien ihmisoikeuksista.”
— Eisernes Kreuz

akez

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 638
 • Liked: 27520
Vs: Valtakunnallinen rasisminvastainen viikko 18.-24.3.2019
« Vastaus #15 : 13.03.2019, 17:50:55 »
Mitä?

Vuoden 2019 rasisminvastaisen viikon kampanja kohdistuu yksilöiden lisäksi erityisesti yhteisöihin, kasvattajiin, työpaikkoihin, kuntiin ja päättäjiin. Syrjimättömät valinnat ja toimenpiteet parantavat kaikkien elämän laatua.

Rasisminvastainen kampanjointi parantaa ainoastaan palkattuna tuota kampanjatyötä tekevien elämää, sillä he saavat lisää rahaa taskuunsa. Muiden osalta: Mitä enemmän rasismista möykätään, niin sitä enemmän sitä esiintyy. Rasismi ei lopu sillä, että neekerin annetaan ymmärtää joka päivä, että "kaikki suomalaiset ovat rasisteja ja joka sattumus johtuu rasismista". Tyhmempikin ymmärtää, että tämä pelkästään lisää rasismia - rasismi uusinnetaan näin jokaikinen päivä, eikä se silloin katoa ikinä minnekään. Dillejäkö ootte, vai pipiläkö keksi tämän?

Eräät touhuväestä saavat palkkaa, toiset tekevät politiikkaa, mutta kukaan näistä ei halua tosissaan lopettaa rasismia. Mitä me sitten puuhattaisiin? Mistä sitten rahantuloa?

Rasismin lisääntymistä voidaan estää vain yhdellä tavalla. Pysäytetään rasismi jo rajalla ja lähetetään se takaisin kotimaihinsa. Lisävarmistukseksi annetaan potkut kaikille tyhjäntoimittajakampanjatyöntekijöille, sekä poliitikoille porttikielto. Etenkään kouluihin näillä ei ole enää mitään asiaa.

Kun väen laatu paranee, niin rasismikin lievenee ihan itsestään tai katoaa kokonaan. Tuolla metodilla vaan kukaan ei voi enää kupata yhteiskuntaa.
"Meidän on oltava valmiita huijaamaan, petkuttamaan, rikkomaan lakeja, salailemaan ja piilottamaan totuutta ... Meidän on kirjoitettava kielellä,
joka kylvää massojen keskuuteen vihaa, inhoa ja halveksuntaa niitä kohtaan, jotka ovat eri mieltä kuin me." - Vladimir Iljitš Lenin

Eino P. Keravalta

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 27 745
 • Liked: 15602
 • Vieraslaji
Vs: Valtakunnallinen rasisminvastainen viikko 18.-24.3.2019
« Vastaus #16 : 13.03.2019, 17:51:03 »
Miksi tällaista viikkoa puuhataan?

Kuten Kim yllä sanoi, Suomessa ei ole rasismia eli rotusortoa: meillä ei ole erillisiä lakeja valkoisille ja mustille.

Se, että joku välttelee kehitysmaalaisten seuraa, ei palkkaa heitä tai ei pidä heistä, ei ole rasismia: kehitysmaalaisilla ei ole subjektiivista oikeutta suomalaisten ystävyyteen tai suomalaisten tarjoamiin työpaikkoihin eikä ketään voida pakottaa pitämään jostakusta, koska vapaus ja ihmisoikeudet.
HUOMIO. Ylläolevaa tekstiä ei voi ymmärtää ilman seuraavaa, siihen kuuluvaa lisäystä: Olen todellisuudessa päinvastaista mieltä ja koko kirjoitus on vain parodiaa, jonka tarkoituksena on tuoda esiin maahanmuuttokriittisen ajattelun onttous; monikulttuuri on rikkaus ja kaikki ihmiset samanarvoisia.

KTM

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 496
 • Liked: 3574
Vs: Valtakunnallinen rasisminvastainen viikko 18.-24.3.2019
« Vastaus #17 : 13.03.2019, 17:55:56 »
Suomeen tarvittaisiin rasismijäkätyksen vastainen viikko, eli viikko jonka aikana ei saisi lainkaan jankata rasismista, ei syyttää kantaväestöä rasismista tai mitenkään muutenkaan käyttää rasismikorttia.

Histon

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 172
 • Liked: 3093
 • Puolinuiva
Vs: Valtakunnallinen rasisminvastainen viikko 18.-24.3.2019
« Vastaus #18 : 13.03.2019, 17:57:59 »
Auts. Uutisointi puukotuksista lasten valvotun tapaamisen jälkeen sattui kiusallisesti juuri rasismin vastaiselle viikolle.

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/haagan-puukottaja-edelleen-karkuteilla-miehesta-on-tehty-eurooppalainen-pidatysmaarays/7319538#gs.0qq1le

Lainaus
– Al-Hmedavia epäillään tällä hetkellä siis kahdesta murhan yrityksestä ja useasta törkeän pahoinpitelyn yrityksestä. Epäillään, että mies oli suunnitellut tappavansa kaksi tapahtumapaikalla ollutta henkilöä, toteaa tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Pekka Hätönen Helsingin poliisilaitokselta tiedotteessa.
Halla-aho: ”Perussuomalaisten ohjelmaan tai tavoitteisiin ei kuulu ihmisten geeniperimän tarkkailu tai suomalaisuuden määrittely ja rajaaminen tällaisin kriteerein. Suomeen on vuosisatojen ja -tuhansien aikana tullut kaikenlaista ainesta idästä, lännestä ja etelästä. Oleellista on se, kuka muuttoliikettä kontrolloi."

Lalli IsoTalo

 • "Hallituksenkaataja"
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 34 252
 • Liked: 43397
 • Mengelen Viisikko joukkotuhoamassa suomalaisia
Vs: Valtakunnallinen rasisminvastainen viikko 18.-24.3.2019
« Vastaus #19 : 13.03.2019, 17:58:33 »
... kehitysmaalaisilla ei ole subjektiivista oikeutta suomalaisten ystävyyteen ...

Ennenkaikkea kenelläkään, ei siis kenelläkään, ole "oikeutta tutustua prinsessoihimme". Jokainen ihminen Suomessa päättää itse keneen hän tutustuu. Mitään yleistä tutustumisoikeutta ei ole olemassakaan, ainakaan Suomessa.

"Oikeus tutustua" kuulostaa ... miltä? Oikeudelta omistaa tutustumisoikeus? Mitä se sitten tarkoittaa?
“Tavoitteemme on pakolaisten suojelu. Kansalliset rajat ovat sille este.”
— Soros
 
“Tarkoitus pyhittää [Suomen hallituksen] keinot, kun on kyse jihadistien ihmisoikeuksista.”
— Eisernes Kreuz

valla_valla

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 218
 • Liked: 6991
Vs: Valtakunnallinen rasisminvastainen viikko 18.-24.3.2019
« Vastaus #20 : 13.03.2019, 18:05:26 »
Pt-mediassakin pidetään rasisminvastaista viikkoa. Kannatta lukea.

Aiheina mm. Oulun lapsiraiskaukset ja framille nostetaan pari ihkua rasismia kokenutta lapsiraiskaajaa. Esille otetaan myös Tukholman joukkoliikenteen ongelmia, jossa tilanne on mennyt siihen, että ihmiset (ruotsalaiset) ovat synnyttäneet omanlaisensa matkustuskulttuurin välttääkseen monikulttuurista kohtaamista. Tätä ilmiötä ei esiinny vielä Suomessa, mutta Keski-Euroopan maissa se on jo ihan normaalia. Niin ikään esille otetaan autoilukulttuuri, jollaista ei Suomessa esiinny ainakaan siinä määrin kuin Järvassa. Högerregeln eli oikalta tulevan väistäminen ei toimi, sillä risteyksessä se menee, joka uskaltaa. Tässä yhteydessä kerrotaan myös ruuhkassa ajamisesta. Kun moottoritie seisoo niin ainahan voi ajaa penkan kautta.

Kaikkea tällaista pientä kivaa otetaan esille.

anatall

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 346
 • Liked: 11370
 • Faktantarkistaja, toimittaja.
Vs: Valtakunnallinen rasisminvastainen viikko 18.-24.3.2019
« Vastaus #21 : 13.03.2019, 18:31:35 »

Lainaus
klo 10 Monikielinen satutuokio. Monikielisessä satutuokiossa Satusopissa tuttuja satuja monilla eri kielillä (puola, ranska, arabia, saksa, indonesia, portugali).

Jaahas. Siellä luetaan ääneen turvapaikkahakemuksia.
"Punk in Finland on nykyään yhtä punk kuin varhaiseläkkeellä oleva Marja-Liisa." -Jäsen Katmandu-

Eino P. Keravalta

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 27 745
 • Liked: 15602
 • Vieraslaji
Vs: Valtakunnallinen rasisminvastainen viikko 18.-24.3.2019
« Vastaus #22 : 13.03.2019, 18:47:50 »
Rasisminvastainen viikko pilkkaa törkeällä tavalla suomalaisia ja heidän tarjoamaansa apua.

Tutkimusten mukaan Suomi on maailman paras maa, kun mitataan sitä, miten paljon globaalia hyvää kukin maa tuottaa. Suomi suuntaa valtavasti resurssejaan ulkomaalaisiin niin ulkomailla kuin Suomessakin. Tämä siitä huolimatta, että Suomi tekee sen velaksi.

Suomessa on myös Euroopan ja siis luultavasti koko Maapallon sallivin ja avoimin maahanmuuttopolitiikka. Tänne saa käytännössä kuka tahansa köyhän maan asukas muuttaa ja jäädä ja luottaa siihen, että suomalaiset maksavat hänen koko loppuelämänsä aina kännyköistä, vaatteista ja asunnoista kattavaan terveydenhuoltoon saakka.

Suomessa harjoitetaan myös nk. 'positiivista' syrjintää suomalaisten vahingoksi ja kehitysmaalaisten hyväksi. Maan kokoon nähden tuskin missään tällä planeetalla kehitysmaalaisille tarjotaan näin hienot olot kuin Suomessa. Ja jos joku suomalainen kritisoi maahanmuuttajia tai heidän kulttuuriaan, häntä syytetään vihapuheesta ja hän voi saada sakot.

Saavatko suomalaiset tästä kiitosta? Ovatko kehitysmaalaiset sankoin joukoin osoittaneet iloaan ja kiitollisuuttaan suomalaisten uhrautuvaisuudesta, rahanjaosta ja jopa oman kulttuurinsa peittelemisestä kehitysmaalaisten edessä?

Eivät.

Sen sijaan suomalaisen veronmaksajan palkintona on joku 'rasisminvastainen viikko', jonka aikana suomalaiset haukutaan erityisellä tarmolla sen lisäksi, että heitä syyllistetään koko vuosi 'rasismistaan', vaikka he ovat koko tämän planeetan vähiten rasistinen kansa. Täällä maahanmuuttaja voi kulkea turvassa ja nauttia samoista eduista kuin kymmeniä vuosia veroja maksanut suomalainenkin. Täällä suomalainen työtä tekevä ihminen saa kiltisti jonottaa asuntoa kehitysmaalaisten, työttömien elintasoshoppareiden perässä. Ja kun kehitysmaalaiset raiskaavat suomalaisen naisen, me täällä puolustamme kehitysmaalaisia ja soimaamme itseämme, koska me suomalaiset teimme jotakin väärin!

Rasisminvastainen viikko? Suonette anteeksi, että haistatan paskat koko viikolla!
HUOMIO. Ylläolevaa tekstiä ei voi ymmärtää ilman seuraavaa, siihen kuuluvaa lisäystä: Olen todellisuudessa päinvastaista mieltä ja koko kirjoitus on vain parodiaa, jonka tarkoituksena on tuoda esiin maahanmuuttokriittisen ajattelun onttous; monikulttuuri on rikkaus ja kaikki ihmiset samanarvoisia.

internetsi

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 10 138
 • Liked: 13893
Vs: Valtakunnallinen rasisminvastainen viikko 18.-24.3.2019
« Vastaus #23 : 13.03.2019, 18:59:01 »
Pitäisi varmaan paeta Suomesta ensiviikoksi ja laittaa media kiinni, muttei ehdi. Kun on vaalit tulossa, niin myllytys tulee olemaan melkoista. Omana sotasuunnitelmana on se, että kysyn jokaiselta myllyttäjältä "eikö näiden pitänyt olla ilmastovaalit?".
Lohjan persut

Uuno Nuivanen

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 21 865
 • Liked: 35962
 • Ancient astronaut theorists say yes
Vs: Valtakunnallinen rasisminvastainen viikko 18.-24.3.2019
« Vastaus #24 : 13.03.2019, 19:16:57 »

Lainaus
klo 10 Monikielinen satutuokio. Monikielisessä satutuokiossa Satusopissa tuttuja satuja monilla eri kielillä (puola, ranska, arabia, saksa, indonesia, portugali).

Jaahas. Siellä luetaan ääneen turvapaikkahakemuksia.

Luulisi yleisön kyllästyvän, kun kymmenettä kertaa tulee sama tarina.
Iltapäivälehdillä voisi olla valmis lööppipohja, jossa lukee: "Persu mokasi jälleen". Siihen alapuolelle sitten vain vaihdettaisiin nimi ja paikkakunta.  - Jussi Halla-aho

Viimeinen suomalainen

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 364
 • Liked: 7510
 • "Yhdessä eteenpäin"
Vs: Valtakunnallinen rasisminvastainen viikko 18.-24.3.2019
« Vastaus #25 : 13.03.2019, 19:19:27 »
Muistelen, että perseilevän väestönosan perseily Suomessa olisi viime vuosina ollut kohollaan juuri rasisminvastaisen viikon aikana.

Asia ei kuitenkaan kiinnosta niin paljon, että sen erityisemmin tuhlaisin siihen aikaa. Katsotaan nyt taas mitä tuleman pitää.

Heh, Lalli vei sanat suustani! Joka vuosihan tuo pelleviikko on mennyt pilalle lemmikkien onnistuessa sikailemaan taas kerran juuri samaan aikaan. Veikataan vaikka tekijän nimeä: Mohammed, Ahmed vaiko Kyöstiiiii?
Viimeinen maastalähtijä sammuttaa valot.

Vesa Heimo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 134
 • Liked: 1695
 • Nussittuna nukkuisit sikeästi.
Vs: Valtakunnallinen rasisminvastainen viikko 18.-24.3.2019
« Vastaus #26 : 13.03.2019, 19:32:27 »

Se, että joku ... ei palkkaa heitä...ei ole rasismia

No eikös se juuri sitä ole jos palkkaamattomuuden syy on väärä väri/sukutausta?
" Onko tarina tosi tai ei, se on toinen juttu. Näin nämä asiat koetaan."  T: Perussuomalaisten puoluesihteeri.

n.n.

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 768
 • Liked: 2684
 • nuivaantunut
Vs: Valtakunnallinen rasisminvastainen viikko 18.-24.3.2019
« Vastaus #27 : 13.03.2019, 19:37:39 »
Luulisi yleisön kyllästyvän, kun kymmenettä kertaa tulee sama tarina.
Luulisin, että jaksavat useamman lukea kuin kymmenen.
”Feminismin kemiallinen määritelmä: sama kuin linoleenihappoanionin - negatiivisesti varautunut monityydyttämätön rasvahapporadikaali.” -hikipedia

newspeak

 • Vieras
Vs: Valtakunnallinen rasisminvastainen viikko 18.-24.3.2019
« Vastaus #28 : 13.03.2019, 19:45:49 »
"Ey fää övvä wäfifti! Nöö!"

Tuota sitten seuraavakin viikko ja viikko sen jälkeen. Bisnes as usual.

Uuno Nuivanen

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 21 865
 • Liked: 35962
 • Ancient astronaut theorists say yes
Vs: Valtakunnallinen rasisminvastainen viikko 18.-24.3.2019
« Vastaus #29 : 13.03.2019, 19:51:20 »
Luulisi yleisön kyllästyvän, kun kymmenettä kertaa tulee sama tarina.
Luulisin, että jaksavat useamman lukea kuin kymmenen.

Niin, ja kyllästyminen on joka tapauksessa rasismia.
Iltapäivälehdillä voisi olla valmis lööppipohja, jossa lukee: "Persu mokasi jälleen". Siihen alapuolelle sitten vain vaihdettaisiin nimi ja paikkakunta.  - Jussi Halla-aho