Kirjoittaja Aihe: 2019-03-15 Uuden-Seelannin Christchurchissa terrori-isku moskeijoihin, 50 kuollut  (Luettu 42721 kertaa)

Bellerofon

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 769
 • Liked: 1909
Törkeä terroriteko, jolle näyttää löytyvän yllättävän paljon ymmärtäjiä, myös hurraajia ja kannustajia, aivan kuten islamistisille terroritöille. Ero on siinä, että tämä oli yhden sairaan mielen aikaansaannos ja islamistinen terrorismi on järjestelmällistä ja uskontonsa oikeuttamaa. Tämä todennäköisesti generoi suoraan terrori-iskuja länsimaihin ja useat muslimit pitävät niitä oikeutettuna. Tätä iskua ei kukaan tervejärkinen pidä oikeutettuna, mutta osa ymmärtää ja ei pidä terroritekoa yhtä sadistisena kuin esimerkiksi Ranskan yökerhosurmia. Törkeydessään muslimien pyhänä paikkana pitämään moskeijaan isku heidän pyhäpäivänään tuntuu heistä äärimmäisen loukkaavalta ja osa kääntyy varmasti jihadismin suuntaan tämän vuoksi.
 Sanoisin ilman mitään perusteita, että vihapuheen suitsinta ja äärimmäinen polittinen korrektius estää osaa ihmisistä kertomasta pahasta olostaan ja ajavat mielen särkymispisteeseen. Tästäkin tapauksesta länsimainen lehdistö löytää syypään maahanmuuttoa kritisoivista henkilöistä, joilla ei ole mitään tekemistä ihmisvihaa tai rasismin kanssa. Islamisteilla ja *demokraatisella” lehdistöllä on sinällään yhteys, että syypää löytyy heillä välittömästi. Suomessa ja maailmalla isku tuomittiin aivan kaikkialla välittömästi. Kirkot, valtiot, järjestöt, koulut, urheiluseurat, martat, ompeluseurat... ihan kaikki vaikka kyseessä oli yhden pihavireän idiootin isku. Samaa ei nähdä, kun itämainen terrorismi niittää satoa.
 Summa summarum, hirveä isku, jolle löytynee kopioijia ja myös vastaiskuja on tiedossa, todennäköisesti kirkkoihin islamistisissa maissa aluksi ja myöhemmin länsimaissa.

Leostoa

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 436
 • Liked: 1172
Mietitäänpä että jos Ruotsista tulisi joku larppaaja Suomeen ja ampuisi 50 ihmistä hengiltä niin miltä se tuntuisi. Vastaavanlaisesta tilanteestaan on kyse kun aussi menee keppostelemaan pienempään naapurimaahan.

Ruotsista tuli 30000 larppaajaa Suomeen, uhrilukua erittäin lukuisille rikoksilleen en ole laskenut. Yhdeltä irtosi pää. Kyllähän se kyrsii tuollainen. Ja jos bussijihadisteista toinen olisi onnistunut, vahinkoa olisi tullut siinä missä ammuskelussakin. Tilanne elää, ja viime aikoina on jihadistit olleet liikkeellä, palaamassa Eurooppaan. Meillä on monta "aussia" yhden sijasta. Kysymys on vain siitä aktivoituvatko he täällä vai tyytyvätkö loisimaan.
Jussin persut jytkyn otti, porvareista tehtiin motti.

Tabula Rasa

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 22 531
 • Liked: 13014
 • Kuka jos en minä
Ennen tätä tekoa minua vastaan hyökättiin Suomen vastuumediassa kymmeniä kertoja päivässä. Siis koska edustan pahoja asioita: olen suomenkielinen, suomenmielinen, ei-muslimi, valkoinen, keski-ikäinen miespuolinen hetero. Olen siis äärioikeistolainen homofobinen islamofobinen rasisti.

Tämän teon jälkeen minua vastaan hyökätään ehkä tuhansia kertoja päivässä.

Ehkä tämä teko aiheuttaa myös sen, että tilanne kiristyy Suomessa. Kahtiajako syvenee ja laajenee. Keskitien väki pienenee, hoipertelijat hakeutuvat kohti ääripäitä. Ehkä se nopeuttaa asioita, vie asetelmaa eteenpäin. Mistä tunnet sä ystävän? Tunnetko vihollisen?

Suomen media on täysin mielipuolista seurattavaa. Mutta kirkko, poliisi, armeija, yliopistot, päättäjät vielä hullumpia, kaikista vieraantuneimpia.

Ja, jotenkin erikoista että hämärän mielikuvani mukaan vastapuolella on varakkaampi väki, etuoikeutetut, hyötyjät, establishment.

Itseasiassa en usko että pääomakaan olisi noiden puolella. Muuten pewdiepiet, trumpit yms superrikkaat olisivat järkiään noiden puolella. Sen sijaan näen että eniten tämän ja euvostoliiton puolesta ovat ne jotka ovat nykyjärjestelmän hyötyjinä, eli matubisnestä harjoittavat, suojatyöpaikkalaiset niin kolmossektorilla kuin muullakin julkisrahalla. Ja toisella puolella sitten tuottavaa työtä tekevät, ne rikkaat jotka ovat itse tehneet oman omaisuutensa, yrittäjät jotka oikeasti tuottavat jotain, työttömät ja työssäolevat jotka tahtovat elää rauhassa jne. Luulisin että tiivein mädätyssakki on vain joitain tuhansia suomessa, ja valtaosa kannattaa psn tasoista toimintaa, vaikka ei psää imagon vuoksi/ymmärtämttömyyttään.
Hedelmistään puu tunnetaan.

Käytätkö youtubea? Voit auttaa kansallismielisiä kaatamaan mobiilistriimauseston alle 1000 tilaajan kanavilta, tilaamalla nämä kanavat: https://striimiinfo.blogspot.com/2019/04/tarvii-tuhat-tilaajaa.html

Alarik

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 138
 • Liked: 2741
 • Harvinainen valkoinen leijona
Itseäni häiritsee, että Yle kutsuu terroristia äärioikeistolaiseksi. Eihän hän käyttäydy samoin kuin tavisperussuomalaiset, joita Yle myös kutsuu äärioikeistolaisiksi.
Kumpi edusta äärioikeistoa? Eiväthän molemmat voi olla, koska toinen massamurhaa, toinen ei.
Tuo on ongelma, jota olen itsekin tavallaan korostanut eli kuka tahansa väärällä tavalla ajatteleva kelpaa äärioikeistolaiseksi. Eikä tarvitse olla mitään kytköksiä äärioikeistolaisiin liikkeisiin tai mihinkään toimintaan.

Tutkija tässä kertoo kuinka valtamedian yksisilmäinen uutisointi radikalisoi vasemmistolaisetkin äärivihaisiksi, kertoo Al-Jazeera:
Lainaus käyttäjältä: Al-Jazeeran haastattelema tutkija
'Anger towards Muslims through media'
...Media portrayal of Muslims is fueling anger against the community, according to a 2017 academic research...

"Highly educated and leftist-oriented people normally tended to have a positive attitude toward not just Muslims but migrant populations in general," lead researcher John Shaver, of the University of Otago, told Al Jazeera from Dunedin.
"Our study found that highly educated people, even those on the left, developed anger towards Muslims through the media. The more they watched the news, the more prejudiced they became."
Syystä että tämä asia otettiin jutussa esille ei olisi ihme, vaikka tekijä olisi vasemmistolainenkin. Hän oli vain katsonut liikaa uutisia, jossa reaalimaailma on mitä on.

The new American lainaa tekijää itseään eli nämä otteet on jutun mukaan otettu tekijän pitkästä manifestosta:
Lainaus
...With enough pressure the left wing within the United states will seek to abolish the second amendment, and the right wing within the US will see this as an attack on their very freedom and liberty...
Were/are you a conservative?
No, conservatism is corporatism in disguise...
Were/are you a fascist?
Yes. For once, the person that will be called a fascist, is an actual fascist. I am sure the journalists will love that...consider myself an Eco-fascist by nature.
The nation with the closest political and social values to my own is the People’s Republic of China.
Were/are you “left wing”?
Depending on the definition, sure.
Were/are you a socialist?
Depending on the definition.
Were/are you a supporter of Donald Trump?
As a symbol of renewed white identity and common purpose? Sure. As a policy maker and leader? Dear god no.

Why focus on immigration and birth rates when climate change is such a huge issue?
Because they are the same issue, the environment is being destroyed by over population, we Europeans are one of the groups that are not over populating the world. The invaders are the ones over populating the world. Kill the invaders, kill the overpopulation and by doing so save the environment.

Why do you blame immigrants and not the capitalists?
I blame both, and plan to deal with both.
Did you always hold these views?
No, when I was young I was a communist, then an anarchist and finally a
libertarian before coming to be an eco-fascist.

Ehkäpä tästä syystä Suomessa media pyrkii välttämään uutisointia mistään maahanmuuttajien rikoksista.
Ei siksi etteikö maahanmuuttokriittinen pysyisi ihan samana kriittisenä uutisoitiin taikka ei...
...vaan siksi ettei vasemmistolaisista suvakeista yksikään saisi lukea uutisista todellisuutta reaalimaailmasta - koska se romahdus suvakki-unelmasta todellisuuteen voi iskeä niin lujaa, että pelkona on jopa kertarysäyksellä tapahtuva jyrkkä radikalisoituminen, kuten on saattanut käydä tuon iskijän tapauksessa.
(Edit: jotain otteita manifestosta näytti olleen ketjussa jo aiemminkin, mutta kertaus kelvannee satunnaisia lukijoita palvelemaan + enkä huomannut mainittavan luonnonsuojelullista eko-fasismia eli että tekijä sanoo olevansa "äärivihreä" fasistiluonnonsuojelija.)
« Viimeksi muokattu: 16.03.2019, 04:02:47 kirjoittanut Alarik »
Olen pahoillani, että käytin asiatonta kieltä foorumikeskusteluissa. Kirjoitukseni eivät edusta ajatteluani ja toivon, että voimme keskittyä tähän päivään, viranomaisten resurssien turvaamiseen, oikeusvaltion vahvistamiseen sekä Suomen hyvinvoinnin kehittämiseen.

Roope

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 31 465
 • Liked: 58539
Lainaus
Pääkirjoitus: Uuden-Seelannin moskeijaisku tavoitteli kuviteltua hyväksyntää

Veristen iskujen taustalla on usein ajatus, että jossain on suuri joukko ihmisiä, jotka hyväksyvät teon tavoitteet.
 
UUSI-SEELANTI sijaitsee lähes toisella puolella maapalloa, mutta tiedot Christchurchin kaupungissa tehdystä verisestä iskusta kahteen moskeijaan nousivat uutisten kärkeen myös täällä pohjoisessa.

Se varmasti oli iskun tekijöiden tarkoitus. Kun kymmenet ihmiset ammutaan kuoliaaksi, julkisuus on taattua. Ja tämäntyyppisillä iskuilla tavoitellaan julkisuutta, joka herättäisi pelkoa ja levittäisi omaa viestiä.

Yksi ampujista kuvasi ampumisen videolle, jonka hän laittoi heti jakoon. Tarjolla oli myös kirjoitus, jossa tekijä kertoo olevansa huolissaan valkoisten kansanmurhasta, minkä takia hän osallistuu sotaan puolustaakseen rotuaan.

Ilmeisesti tekijä olettaa saavansa teolleen hyväksynnän suurelta joukolta ihmisiä, jotka jakavat hänen maailmankuvansa. Jos julkista tukea ei kuulu, sehän vain osoittaa, että ihmiset on vaiennettu.

Tällainen ajatusmalli paljastaa samalla, kuinka vaarallista on vihamielisen ilmapiirin ruokkiminen. Vaikka teon taustalla olisikin vain pieni joukko ihmisiä, vihan kylväjiä on paljon enemmän.

Syntyy helposti ketju, jossa yksi kertoo huolen, toinen esittää arvauksen, kolmas keksii sen tueksi väitteen ja neljäs uskoo, että totuutta onkin koko ajan pimitetty.
Helsingin Sanomat 16.3.2019

Pääkirjoitustoimittaja on oikein kunnolla pihalla aivan kuten toimittaja Similä omassa analyysissään eilen.

Ensinnäkin pidätettyjen ylimääräisten lisäksi mikään ei ole viitannut siihen, että ampujia olisi ollut enemmän kuin yksi. Pääkirjoituksen muotoilujen mukaan oli.

Mikään ei myöskään viittaa siihen, että teon taustalla olisi tavoite saada "hyväksyntä suurelta joukolta ihmisiä". Päinvastoin kaikki manifestin täkyjä myöten vaikuttaa siltä, että tekijä - aivan kuten Breivik aikoinaan - pyrki teollaan saamaan aikaan shokkivaikutuksen ja laajan torjunnan, joka provosoisi Breivikin sanoin "noitavainoa maltillisia kulttuurikonservatiiveja ja nationalisteja kohtaan". Tämän oli Breivikin mukaan tarkoitus ajaa kansallismieliset poliittiseen paitsioon, mikä taas pitkällä tähtäimellä radikalisoisi ihmisiä äärikansallismielisiksi.

Suomalainen valtamedia ja monet poliitikot pelasivat kahdeksan vuotta sitten innolla poliittista peliään (mm. vaatimukset Halla-ahon erottamisesta) Breivikin pillin mukaan. Toimittajien ja poliitikkojen ensireaktioista päätellen sama toistetaan yhtä suurella innolla tälläkin kertaa.

Mediaseuranta - Maahanmuuttoaiheiset uutiset, tiedotteet ja tutkimukset

törö

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 21 403
 • Liked: 9142
Lainaus
Sky New Zealand pulls Sky News Australia off air over Christchurch massacre coverage

Independent channel says decision by Rupert Murdoch’s company to show ‘distressing’ footage of terror attack is behind move

Sky New Zealand has pulled fellow broadcaster Sky News Australia off air until the channel stops broadcasting clips from the Christchurch mosque shooter’s Facebook live stream.

Despite a plea from New Zealand police, Rupert Murdoch’s Australian pay-TV channel was among the broadcasters that chose to screen Go Pro footage shot by a man who slaughtered 49 people at two mosques in Christchurch on Friday.

“Police are aware there is extremely distressing footage relating to the incident in Christchurch circulating online,” the police said in a statement. “We would strongly urge that the link not be shared. We are working to have any footage removed.”

Brenton Tarrant was alleged to have filmed a 17-minute Facebook video which included his drive to the mosque, his arsenal of weapons and graphic scenes of his murderous rampage. Media organisations that have used the film stopped the video as he entered the mosque.

Facebook, YouTube and Twitter have removed the footage but new copies are constantly being uploaded.

In a tweet posted on Saturday morning, Sky New Zealand, an independently-owned broadcaster, said it had decided to remove the Australian 24-hour news channel from its platform because of the distressing footage.

Sky News Australia has been broadcasting the footage repeatedly, sparking anger on social media. It was also shown via Sky News Australia on screens in Qantas airways lounges at airports. Qantas has been approached for comment.

A spokeswoman for Sky New Zealand told Guardian Australia the company was in negotiations with Sky News Australia as to when the channel would be restored to the platform.

“We stand in support of our fellow New Zealanders and do not wish to show the distressing footage that has been shared at this time. We will resume service when available,” a social media spokeswoman said on Twitter.

“All other news channels are still available. BBC World and CNN are available on SKY GO.”

https://www.theguardian.com/media/2019/mar/16/sky-new-zealand-pulls-sky-news-australia-off-air-over-christchurch-massacre-coverage
101-vuotissyntärilahja koko Suomelle.

https://yadi.sk/d/U4W4Bib0d7aL8w (EPUB)
https://yadi.sk/i/Hitmx8O2VZSfHQ (PDF)

Suomen muinaishistoriaa käsittelevä luku niille, jotka eivät muuta kaipaa.
https://yadi.sk/i/hq7bQJYH7NpqlQ (PDF)

AcastusKolya

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 378
 • Liked: 1070
Törö linkitti uutiseen, jossa kauhisteltiin videon musiikkina ollutta serbialaista laulua. Kertoo kyseisten toimittelijoiden asenteellisuudesta, että jättivät mainitsematta videolla myöhemmin kuultavan vanhan kansanlaulun ja mm. Usa:ssa suositun marssin The Girl I Left Behind.
Pesunkestävä militaristivaskisti.

törö

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 21 403
 • Liked: 9142
Lainaus
An Australian senator has been strongly criticised after he blamed the New Zealand shooting on Muslim immigration.

Following the attack, which left 49 people dead at two mosques in Christchurch, Fraser Anning tweeted: “Does anyone still dispute the link between Muslim immigration and violence?”

In a statement shared by an Australian journalist on Twitter, the Queensland senator also wrote: “As always, leftwing politicians and the media will rush to claim that the causes of today’s shootings lie with gun laws or those who hold nationalist views, but this is all cliched nonsense.

“The real cause of bloodshed on New Zealand streets today is the immigration program which allowed Muslim fanatics to migrate to New Zealand in the first place.”

https://www.theguardian.com/world/2019/mar/15/australian-senator-fraser-anning-criticised-blaming-new-zealand-attack-on-muslim-immigration
101-vuotissyntärilahja koko Suomelle.

https://yadi.sk/d/U4W4Bib0d7aL8w (EPUB)
https://yadi.sk/i/Hitmx8O2VZSfHQ (PDF)

Suomen muinaishistoriaa käsittelevä luku niille, jotka eivät muuta kaipaa.
https://yadi.sk/i/hq7bQJYH7NpqlQ (PDF)

AcastusKolya

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 378
 • Liked: 1070
Tämän teron toiminnassa pisti silmään myös yksi merkittävä ero tyypillisiin musujen teroihin: hän tappoi/yritti tappaa uhrinsa nopeasti, ilman uhrien nöyryyttämistä kaulankatkomisineen.
Pesunkestävä militaristivaskisti.

Tavan

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 384
 • Liked: 6011
Hätkähdyttävää havaita, miten suureen ahdistukseen ja äärimmäisiin tekoihin moku, islamisaatio ja maahanmuutto saattavat ajaa VHM:iä. Seuraukset voivat olla todella hirveitä, eivätkä vain sitä käden nyrkkiin puristamista taskun pohjalla tai somessa trollaamista.

Kun valkoisen miehen potenssi kohdistuu tuhoamiseen, koko maailma haukkoo henkeään. Sen näyttivät saksalaiset aiemmin ja Uuden Seelannin joukkomurhaaja nyt.
This was my father's belief and this is also mine:
  Let the corn be all one sheaf--
And the grapes be all one vine,
  Ere our children's teeth are set on edge
By bitter bread and wine.

Elcric12

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 408
 • Liked: 350
Hätkähdyttävää havaita, miten suureen ahdistukseen ja äärimmäisiin tekoihin moku, islamisaatio ja maahanmuutto saattavat ajaa VHM:iä. Seuraukset voivat olla todella hirveitä, eivätkä vain sitä käden nyrkkiin puristamista taskun pohjalla tai somessa trollaamista.

Kun valkoisen miehen potenssi kohdistuu tuhoamiseen, koko maailma haukkoo henkeään. Sen näyttivät saksalaiset aiemmin ja Uuden Seelannin joukkomurhaaja nyt.

Syyllistät teosta uhreja? Aikamoisen epäkunnioittavaa.

Finka

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 559
 • Liked: 778
Lontoon kaupunginjohtajan Sadiq Khanin sanoin:

"part and parcel of living in a big city"
https://www.youtube.com/watch?v=I03IKr2TWDM

Eli terrori-iskut ovat vain osa elämää isossa kaupungissa. 
“On helppoa olla silmiinpistävän ’myötätuntoinen’, jos muut pakotetaan maksamaan kustannukset.”-Murray Rothbard

Mohammed Al-gazzaz: "Iraqis and Finns have never met in thoughts, culture and religions. There is huge gap between them and it will never go away. I'm talking in general ofcourse there is exception" -FB:RHC

Sigmoid

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 115
 • Liked: 405
Mutta kyllähän vaikka tuo 4chan/pol/ oli aika karua katsottavaa. Siellä jengi kirjaimellisesti hurrasi livenä samalla kun katseli livestreamia ampumisista.

Hurraajia on aina ollut, koska jotkut ihmiset haluavat nähdä ihmisten kuolevan ja kärsivän. Se ei ole mitään uutta. Mutta tämä tapaus on poikkeava, koska jälkikäteen löytyy hyvin paljon hyväksyntää teolle. Liittyy varmasti paljon videon striimaukseen ja meemirikkaaseen manifestiin, joka vetoaa kuvalautojen nuoriin. Ampuja oli selvästi 8chanin kanta-asiakas.

Media ja päättäjät todennäköisesti lukevat tilanteen täysin väärin ja aloittavat esimerkiksi PewDiePien syyllistämisen (koska ampuja sanoi "subscribe to PewDiePie") ja vaativat kuvalautojen kieltämistä, joka johtaa vastakkainasetteluun kuvalautanuorison kanssa. Tämä johtaa vain radikalisoitumiseen.

Red_Blue

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 708
 • Liked: 339
Uuden-Seelannin pääministeri Jacinda Ardern aikoo kiristää maan aselakeja Christchurchin moskeija-ampumisten jälkeen.
Eli juuri niin kuin tekijä manifestissaan ilmoitti tavoitteekseen. Ardern on antautumassa terroristille.
We're right. We're free.
We'll fight. You'll see.

Sigmoid

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 115
 • Liked: 405
Hätkähdyttävää havaita, miten suureen ahdistukseen ja äärimmäisiin tekoihin moku, islamisaatio ja maahanmuutto saattavat ajaa VHM:iä. Seuraukset voivat olla todella hirveitä, eivätkä vain sitä käden nyrkkiin puristamista taskun pohjalla tai somessa trollaamista.

Kun valkoisen miehen potenssi kohdistuu tuhoamiseen, koko maailma haukkoo henkeään. Sen näyttivät saksalaiset aiemmin ja Uuden Seelannin joukkomurhaaja nyt.

Syyllistät teosta uhreja? Aikamoisen epäkunnioittavaa.

Oman lukeman mukaan tuossa syyllistettiin politiikkaa. Jos halutaan käydä älyllisesti rehellistä keskustelua, "syyllistät uhreja"-retoriikka pitää jättää pois.

Uuno83

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 212
 • Liked: 348
Syyllistät teosta uhreja? Aikamoisen epäkunnioittavaa.

Kääntäen:
Mitä jos me perustettaisiin kirkko arabimaahan elettäisiin siellä länsimaista elämää. Osa meistä vain laiskottelisi heidän tukien varassa ja osa tekisi terroritekoja heitä vastaan. Olisiko osittain meidän syy, että joku saattaisi hyökätä kimppuumme siellä?

Koko ajan tulee uusia rajoja vastaan ja monella loppuu sietokyky. Tästä alkaa varmasti vielä koston kierre. Jopa länsivaltiot armeijoineen saatta ruveta kostamaan, jos terrori on tarpeeksi mittavaa.


Lainaus perseellään. Ne saa korjata kyllä ihan itsekin.
« Viimeksi muokattu: 16.03.2019, 08:22:55 kirjoittanut Alaric »

törö

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 21 403
 • Liked: 9142
Niin missä on sellainen suomenkielinen nettialakulttuuri, jossa ihannoidaan äärioikeistolaisia terrori-iskuja, kun edes niitä Breivikin Temppeliritareita ei ole oikeasti olemassa? Poliisia varmaan kiinnostaisi. Jos Malkki tarkoittaa "näillä ajatuksilla" maata muuttavan maahanmuuton vastustamista ilman terrorismin hyväksymistä, niin näin leveällä pensselillä voi yhtä hyvin yleistää myös kaikki muslimit islamia puolustavien islamistiterroristien ajatusten taakse.

En ole kuullut tätä ennen ensimmäisestäkään Breivikin innoittamasta iskusta, ja Malkkikin tuntui korjaavan lennosta iskuista puhumisen "iskusuunnitelmaan". Breivikiin liitetyistä iskusuunnitelmistakin tulee mieleen vain Yhdysvaltain rannikkovartioston Christopher Paul Hasson, joka unelmoi tappavansa "melkein kaikki maailman ihmiset".

Se on hienompaa olla tuntevinaan joku suomalainen alakulttuuri, jota kukaan muu ei ole koskaan nähnyt, kuin lähteä siitä, että suomalainen kilipää varmaan pyörii jossain 8chanissa, koska tää on yleisesti tunnettu ongelma. Ei siitä voi puhua jos haluaa olla jotain erikoista.

Oikea terrorismintutkija olisi heti manifestin luettuaan alkanut selvittää, että miksi siinä mainitaan Oulu, jossa ei ole mitään ihmeellistä muuten kuin suomalaisien mielestä, mutta suomalaisen pilipaliakateemikon pitää feikata jotain parempaa.
101-vuotissyntärilahja koko Suomelle.

https://yadi.sk/d/U4W4Bib0d7aL8w (EPUB)
https://yadi.sk/i/Hitmx8O2VZSfHQ (PDF)

Suomen muinaishistoriaa käsittelevä luku niille, jotka eivät muuta kaipaa.
https://yadi.sk/i/hq7bQJYH7NpqlQ (PDF)

Venne

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 558
 • Liked: 1036
Toivon ettei tästä seuraa kostonkierrettä.
« Viimeksi muokattu: 16.03.2019, 08:43:33 kirjoittanut Venne »

Tulevaisuus

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 317
 • Liked: 2657
Mitä jos tekijä on yksinkertaisesti v...nut muslimien tekosista ja siitä on seurannut kosto, voihan asia olla näin yksinkertainen.
Nyt rakennellaan ihme teorioita isoista hyväksyjien joukoista, kannustajista yms. Minä voin suoraan myöntää että olen ollut jo pitkään kypsä musujen tekosiin ja touhuihin. Olen myös kypsä poliitikkoihin jotka tämän tilanteen ovat järjestäneet tietoisesti.
Ei länkkärikään kaikkea kestä ja siedä, joskus tulee hetki kun joku lyö takaisin.

Alaric

 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 20 720
 • Liked: 45151
 • Kui on must, näita ust!
Murhasyytteen saanut (paljon lisää tulossa) Christchurchin terroristi Brenton Tarrant vietiin oikeuteen, jossa hän näytti 4chanilla taannoin pilana keksittyä "white power"-käsimerkkiä. Oikeusistunnon aikana saliin yritti murtautua sisään mies, joka halusi puukottaa tekijää. Tarrant on oikeudessa seuraavan kerran 5. huhtikuuta.

Myös toinen mies, Daniel John Burrough, sai syytteet, mutta mitä ilmeisimmin hän ei liittynyt näihin ampumisiin, vaan todnäk kirjoitteli nettiin jotain ikävää.

Burrough has also been charged with intent to excite hostility or ill will against any group of persons in New Zealand and publishing written matter which is insulting...

Artikkelin yhteydessä on myös kartta, johon on merkitty tapahtumapaikkoja. Viestin liitteenä kuvia.

https://www.dailymail.co.uk/news/article-6815593/Brenton-Tarrant-faces-court-charged-Christchurch-terror-attack.html (15.3.2019)

Lainaus
Smiling mosque massacre shooter makes a white supremacist sign with his hand as he is charged with murder after 49 people lost their lives in New Zealand's worst terror attack - and man arrives at court 'armed with knife to stab the accused'

Accused Christchurch massacre gunman Brenton Harrison Tarrant has made a white power gesture from behind a glass window during a brief appearance in court.

Tarrant, 28, originally from Grafton, New South Wales but more recently a resident of Dunedin on New Zealand's South Island, was dressed in a white custody outfit with a black sash around his waist.

Flanked by two much taller armed security officers, Tarrant smiled faintly as he stood behind a small glass barrier which came up just above his eyes.

Police allege that after opening fire inside the Al Noor Mosque Tarrant drove to the Linwood Masjid Mosque across town and continued his rampage.

A second man Daniel John Burrough, 18, has also been charged with 'exciting hostility or ill-will' in relation to the mosque attacks but he did not appear in court.

Members of the public were banned from entering the court during the proceedings, but one man outside tried to break-in during the hearing.

He said he wanted to 'knife' the accused attacker and showed reporters a weapon he was carrying.

So far 49 people have been confirmed dead - including at least one child - while dozens more remain missing.

Short of stature with a stocky build, with thinning hair and beady brown eyes, Tarrant stood squarely in place throughout the entire hearing.

(...)

No members of the public were allowed to attend except for media 'in the interest's of public safety', the judge said.

Tarrant was remanded in custody. His duty lawyer did not apply for bail.

He has been charged with one count of murder but police say many more charges are expected to be laid.


The hearing was all over in just a few minutes, with Tarrant taking one final look at those gathered and marched away.

He is due to reappear in the High Court on April 5.

Burrough has also been charged with intent to excite hostility or ill will against any group of persons in New Zealand and publishing written matter which is insulting, court documents said.

(...)
Hommaforumille kirjoittaminen - käytännön ohjeita ja vinkkejä: https://hommaforum.org/index.php/topic,123992.0.html

foobar

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 14 564
 • Liked: 17700
Niin missä on sellainen suomenkielinen nettialakulttuuri, jossa ihannoidaan äärioikeistolaisia terrori-iskuja, kun edes niitä Breivikin Temppeliritareita ei ole oikeasti olemassa? Poliisia varmaan kiinnostaisi. Jos Malkki tarkoittaa "näillä ajatuksilla" maata muuttavan maahanmuuton vastustamista ilman terrorismin hyväksymistä, niin näin leveällä pensselillä voi yhtä hyvin yleistää myös kaikki muslimit islamia puolustavien islamistiterroristien ajatusten taakse.

En ole kuullut tätä ennen ensimmäisestäkään Breivikin innoittamasta iskusta, ja Malkkikin tuntui korjaavan lennosta iskuista puhumisen "iskusuunnitelmaan". Breivikiin liitetyistä iskusuunnitelmistakin tulee mieleen vain Yhdysvaltain rannikkovartioston Christopher Paul Hasson, joka unelmoi tappavansa "melkein kaikki maailman ihmiset".

Se on hienompaa olla tuntevinaan joku suomalainen alakulttuuri, jota kukaan muu ei ole koskaan nähnyt, kuin lähteä siitä, että suomalainen kilipää varmaan pyörii jossain 8chanissa, koska tää on yleisesti tunnettu ongelma. Ei siitä voi puhua jos haluaa olla jotain erikoista.

Oikea terrorismintutkija olisi heti manifestin luettuaan alkanut selvittää, että miksi siinä mainitaan Oulu, jossa ei ole mitään ihmeellistä muuten kuin suomalaisien mielestä, mutta suomalaisen pilipaliakateemikon pitää feikata jotain parempaa.

Politisoituneilla tutkijoilla ja muilla mielipidepyrkyryyden toimintatavakseen omaksuneilla on vahva taipumus käyttää argumentoinnissa nolaavaa "etkö muka oikeasti tajua miksi tällaisen johtopäätöksen voi tehdä, kaikki fiksut ihmiset tietää miksi, en tyhmille ala selittämään" joka tarpeeksi vahvan groupthinkin ilmapiirissä alkaa olemaan itsessään ryhmää ohjaava tapa argumentoida asioista (tai pikemminkin alkaa hallita sitä mikä jätetään kysymättä ja selittämättä). Vähän niinkuin se juttu apinoista jotka käyvät banaaneja tikkailla tavoittelevien uusien yksilöiden kimppuun koska niin pitää tehdä, vaikka kukaan ryhmässä ei ole aivan varma miksi. On onnetonta että tutkijoiksi itseään tituleeraavat sortuvat tällaiseen ja heidän piirinsä on sortunut tasolle jolla he tuskin edes itse tietävät miten nämä maagiset yhteydet joita he pitävät itsestäänselvyyksinä toimisivat, mutta että piireissä tulee kyllä jonkin sortin rangaistus jos tätä perusolettamaa alkaa itsessään tarkastelemaan kriittisesti...
« Viimeksi muokattu: 16.03.2019, 08:45:45 kirjoittanut foobar »
"Avaruudessa kukaan ei voi kuulla moku-ulinaasi" - Rändöm

Sigmoid

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 115
 • Liked: 405
Kun yksi mielipuoli tappaa kymmeniä soisin kuulevani tiukasti että tälläistä ei hyväksytä.

Ihmiset tulevat kuulemaan mitä haluavat kuulla. Jos joku haluaa kuulla, että tekoa ei hyväksytä, he voivat valita niistä kymmenistä tuhansista tuominnoista, joita tällä hetkellä viljellään nettiin hyvin korkeissa asemissa olevien ihmisten toimesta. Toisaalta, jos joku haluaa kuulla hyväksyntää, he tulevat senkin löytämään. Propaganda toimii tällä tavalla.

Enkä että tälläistä vihaa on maailmanlaajuisesti ja sille ei tehdä mitään. Ts. Se hyväksytään.

Kyllähän asialle yritetään tehdä jotain, mutta keinot ovat täysin väärät ja jopa pahentavat tilannetta. Eikä toimivia keinoja voi löytyä, koska keskustelu ei ikinä kehity "Tiukka tuominta! Tiukka tuominta!"-tason yläpuolelle oikeistoterrorismin suhteen ja "Islam on rauhanusko"-tason yläpuolelle muslimiterrorismin suhteen.

Pitäisi ensin hyväksyä, että jotain on vialla yhteiskunnassa. Mutta kykenevätkö pitkään vallassa olleet henkilöt ja järjestöt myöntämään itselleen ja kansalle, että heidän luomassa yhteiskunnassa voisi olla ongelmia?

Mitä jos tekijä on yksinkertaisesti v...nut muslimien tekosista ja siitä on seurannut kosto, voihan asia olla näin yksinkertainen.

Ampumisen johdosta on jo vannottu kostoa, vaikka tämä ampuminen oli kosto. Kukaan ei ikinä näe itseään syyllisenä.

Uuno83

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 212
 • Liked: 348
Iskijä oli meemejä hyödyntävä nettihörhö. Vastapuoli on jo uhannut kostaa teon. Miten noille kostetaan? Iskussa mainittiin Pewdiepie nimeltä. Hänen surma triggeröisi valtavasti tuota netin antenniosastoa. Tietenkin kaikki tunnetut mamukriitikot on mahdollisia kohteita. Kirkko voisi olla kohteena, jos halutaan kostaa nimenomaan moskeijan häpäisy.

Toivottavasti poliisi ei näissä uhka-analyyseissä keskitä taas kaikkea huomiota nettitrolleihin. Tosin voiko kaikkiin kirkkoihin laittaa aseistautuneet vartiat? Ei.

törö

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 21 403
 • Liked: 9142
Politisoituneilla tutkijoilla ja muilla mielipidepyrkyryyden toimintatavakseen omaksuneilla on vahva taipumus käyttää argumentoinnissa nolaavaa "etkö muka oikeasti tajua miksi tällaisen johtopäätöksen voi tehdä, kaikki fiksut ihmiset tietää miksi, en tyhmille ala selittämään" joka tarpeeksi vahvan groupthinkin ilmapiirissä alkaa olemaan itsessään ryhmää ohjaava tapa argumentoida asioista (tai pikemminkin alkaa hallita sitä mikä jätetään kysymättä ja selittämättä). Vähän niinkuin se juttu apinoista jotka käyvät banaaneja tikkailla tavoittelevien uusien yksilöiden kimppuun koska niin pitää tehdä, vaikka kukaan ryhmässä ei ole aivan varma miksi. On onnetonta että tutkijoiksi itseään tituleeraavat sortuvat tällaiseen ja heidän piirinsä on sortunut tasolle jolla he tuskin edes itse tietävät miten nämä maagiset yhteydet joita he pitävät itsestäänselvyyksinä toimisivat, mutta että piireissä tulee kyllä jonkin sortin rangaistus jos tätä perusolettamaa alkaa itsessään tarkastelemaan kriittisesti...

Tilastoista lisäksi näkyy, että maassa pitkään asunut porukka tunnetaan niin hyvin, että käry käy yleensä jo suunnitteluvaiheessa. Muualta tullutta porukkaa ei voida profiloida samalla tavalla, joten se tekee sitten yleensä komeimmat iskut, koska suunnitteleminen on turvallista. Toisen polven mamun on aika turha alkaa suunnitella mitään Bataclanin iskun tapaista operaatiota, johon kuuluu pienenpiä iskuja ympärikaupunkia, koska se on liian isoa.

Tääkin tapaus sopii kaavaan, koska aussi on Uudessa-Seelannissa samassa asemassa kuin ISIS:n soturi vaikka Ranskassa. Sitä ei voi profiloida, joten se voi hommata rynkkyjä ja lippaita ja mesota netissä niin paljon kuin mieli tekee.

Huomiota ei pitäisi kiinnittää enää enempää siihen, mitä netissä kirjoitetaan suomalaisilla alustoilla, koska jos tämmöinen valkoisen ylivallan isku tapahtuu, sitä on luultavasti funtsittu alustavasti jossain muualla päin nettiä.
101-vuotissyntärilahja koko Suomelle.

https://yadi.sk/d/U4W4Bib0d7aL8w (EPUB)
https://yadi.sk/i/Hitmx8O2VZSfHQ (PDF)

Suomen muinaishistoriaa käsittelevä luku niille, jotka eivät muuta kaipaa.
https://yadi.sk/i/hq7bQJYH7NpqlQ (PDF)

Kni

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 7 778
 • Liked: 13938
Mitä jos tekijä on yksinkertaisesti v...nut muslimien tekosista ja siitä on seurannut kosto, voihan asia olla näin yksinkertainen.
Nyt rakennellaan ihme teorioita isoista hyväksyjien joukoista, kannustajista yms. Minä voin suoraan myöntää että olen ollut jo pitkään kypsä musujen tekosiin ja touhuihin. Olen myös kypsä poliitikkoihin jotka tämän tilanteen ovat järjestäneet tietoisesti.
Ei länkkärikään kaikkea kestä ja siedä, joskus tulee hetki kun joku lyö takaisin.

Olen taipuvainen ajattelemaan saman suuntaisesti. Suurin osa meistä yrittää loppuun asti vaikuttaa poliittisesti ja rauhanomaisesti, toivoen että se riittää. Ja vaikka ei riittäisikään, elämä jatkuu käsi nyrkissä taskun pohjalla.

Koko ajan kasvaa kuitenkin niitä, jotka ovat valmiita väkivaltaan, koska asiat eivät muutu paremmiksi. Katkeaa se pinna suomalaiseltakin aikanaan.  Syyttömien ihmisten sijaan oikeampi osoite olisi valtion rakenteet. Vieraat kyllä lähtevät oma-aloitteisesti sitten kun talo palaa.

Totti

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 134
 • Liked: 10917
Mutta tämä tapaus on poikkeava, koska jälkikäteen löytyy hyvin paljon hyväksyntää teolle.

Itse en ihmettele lainkaan, että hyväksyntää voi löytyä. Hyvin moni länsimaalainen kokee, että islamofasismi on jällen kerran tunkeutumassa sisään länteen maahanmuuton myötä.

Huoli länsimaisen demokratian tuhoutumisesta on ihan aito. Ruotsissa ollaan hyvin vahvasti jo sillä tiellä ja on vain ajan kysymys koska koko Eurooppa on islamilaisen lipun alla jos nykypolitiikkaa jatkuu.

Tätähän ON tapahtunut ennenkin, mutta silloin uhka torjuttiin suorilla sodilla. Nykyään se ei juurikaan ole mahdollista, joten islamisaatio tulee etenemään Euroopassa paljon pitemmälle kun ennen.

Tämän puitteissa ihmisten primitiivireaktio voi helpostikin ottaa ylivallan. Ajatellaan, että koska poliitikot eivät tee mitään vaan pikemminkin eskaloi tilanteen lisäämällä maahanmuuttoa, on hyvä että joku tekee edes jotain konkreettista, ihan mitä tahansa.

Kun nyt halutaan löytää pahiksia, niin pitää tietenkin suhteuttaa osapuolet - kantaväestö ja muslimimaahanmuuttajat - toisiinsa. Lännessä (ja kotimaissaankin) muslimeilla on erittäin paljon verta käsissään. Ei vain terrorismin puitteissa vaan myös arkirikollisuuden puitteissa, jossa ollaan raiskattu pahoinpidelty ja murhattu kantaväestöä silkkaa rasismia, fasismia ja fanatismia. Kantaväestö on samalla osoittanut erittäin suurta pitkäjänteisyyttä ja luottanut poliittiseen järjestelmään, joka käytännössä on hylännyt heidät.

Kun asetelma on tämä - yksi osapuoli saa vapaakortin ja toinen puhutaan alas - ei ole ihme, että ihmiset kokee tällaisen iskun olevan jopa oikeutettu tapa osoittaa kaapin paikan erityisesti poliitikoille.

Vihervasemmisto tietenkin juhlii muslimiuhreja ja repii tästä kaiken irti. Kaiken maailman puhuvat päät ovat nyt tekokyynelehtimässä ja tuomitsemassa iskuja.

Tosiasiassa he eivät tunteneet uhreja eikä heillä ole mitään rationaalisia tunteita koko tapahtumaa kohtaan. Tämä on silkkaa politiikkaa, jossa kaiken maailman villeniinistöt ja veronikahonkasalot tunkee itsensä kyynärpäillä eturiviin itkemään sipulirenkaat poskilla.

Isku oli tietenkin hetkellinen lottovoitto vihervasemmistolle. Pitkä sarja muslimiterrorismia ja väkivaltaa on ollut yhä vaikeampaa selittää pois mutta nyt saatiin kerrankin myyttinen "valkoista ylivaltaa" julistava terroristi ja uusi Han-kortti.

Vihervasemmiston bileet tulevat kuitenkin loppumaan pian. Muslimeilla on takuulla meneillään suunnitelmia vastaiskulle. Kohta vihervasemmisto saa siis taas selitellä miten kaikki muslimit eivät ole terroristeja yada yada.

Henkilökohtaisesti minua kyllästyttää suunnattomasti tämä eeppinen valhe mitä maahanmuuton ympärillä pyörii. Koko eliitti ja media valehtelee ihmisiä päin naamaa, kieltää ilmiselvät tosiasiat ja yrittävät bluffaa kansaa.

Sen takia syytän itse kokonaan poliitikkoja näistä iskuista, tuli ne keltä tahansa. He yksin, ja vain he, ovat viime kädessä vastuussa koko tilanteesta täysin vastuuttomalla ja valheellisella politiikallaan.
"Where have all the good men gone and where are all the gods? Where's the streetwise Hercules to fight the rising odds?"

- Bonnie Tyler

Tulevaisuus

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 317
 • Liked: 2657
Voimme puhua ja analysoida yksittäisiä iskuja maailman tappiin mutta pitäisi nähdä suurempi kuva. Islam ja länsimaiset arvot eivät sovi yhteen, eivät niin mitenkään. Islamin ääneen sanottu totuus on että muiden pitää alistua heidän uskoonsa ja tahtoonsa, mutta se ei nyt vaan käy. Juuri niin kauan kuin tämä multikulti hulluus jatkuu iskut jatkuvat ja kovenevat myös. Syytettyjen penkillä pitäisi istua ampujan lisäksi myös tilanteen luojat. Niin, syytän suoraan poliitikkoja jotka tämän ovat mahdollistaneet ja pakolla aatetettaan edistäneet. Ampuja oli vain seuraus syyt ovat muualla.

Alabama

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 273
 • Liked: 2991
Uuden Seelannin iskuun täysin verrattavia veritekoja esiintyy säännöllisesti Mossulissa, Bagdadissa ja Kabulissa. Ne vain yleensä eivät ylitä valtamedian uutiskynnystä tai niistä on vain lyhyt maininta uutisosaston loppupäässä. Tekijöinä muuhun kansanryhmään tai uskontokuntaan kuuluvat kansalaiset. Kun iskun kohde sijaitsee vähintään tuplasti niin kaukana kuin Lähi-Itä, Uudessa Seelannissa, mediasta tulvii uutislähetystä, erikoislähetystä ja analyysiä aihetta koskien tai siihen liittyen. Kaiken yläpuolella leijailee ajatus länsimaiden synneistä ja niiden sovittamisesta.

Median ja vallanpitäjien (EU ja yksittäiset valtiot) kansaa vastaan käymän hybridisodan metodeihin kuuluu kuuluu mm. psykologiset keinot kuten pelottelu (Breivik, natsit, ilmastonmuutos, insesti), painostus ("vihapuheesta" rankaiseminen, velvollisuus ottaa vastaan kaikki turvapaikkaa haluavat, muuten natsin ja rasistin leima), palkitseminen (Vuoden Journalisti, Kansainvälinen tasa-arvopalkinto jne.) ja ennen kaikkea väärien (Chemnitzin ajojahti) tai yksipuolisten tietojen (mm. vallanpitäjien ylistys ja näihin kohdistuvan kritiikin estäminen) levitys.

Hybridisota saattaa helposti laajentua aseelliseksi kahakaksi, jos sodankäyntiin lähtee mukaan se toinen, vastakkainen osapuoli. Uuden Seelannin tapahtuma saattaa olla alkusoittoa sille kähinälle, mikä luultavasti on ehkä jo lähitulevaisuudessa odotettavissa. Ääriryhmittyvät ovat vain marginaalinen osa sodankäyjistä ja niiden toiminnalla on lähinnä paikallinen merkitys. Todella suureksi ongelmaksi nousee vihollisuuksien laajentuminen ns. tavallisen kansan, kapinallisten eli tosinajattelijoiden keskuuteen. Pystyvätkö toisinajattelijat kokoamaan rivinsä ja millainen on näiden poliittinen strategia? Onkohan kukaan vielä uskaltanut ajatella näin pitkälle?
"Kun katselee mailmaa avoimin silmin, ei jää tilaa romanttiselle idealismille ja unelmille. Vain järjellä näkee hyvin."

-Hans-Georg Maassen, Merkelin ajojahdin uhri-

Red_Blue

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 708
 • Liked: 339
Tääkin tapaus sopii kaavaan, koska aussi on Uudessa-Seelannissa samassa asemassa kuin ISIS:n soturi vaikka Ranskassa. Sitä ei voi profiloida, joten se voi hommata rynkkyjä ja lippaita ja mesota netissä niin paljon kuin mieli tekee.
Ei hommannut rynkkyjä, eikä hommannut konekivääreitä. Nämä on olennaisia virheitä korjata, koska terroristi on itse ilmoittanut iskunsa tavoitteeksi aselakien kiristämisen, on onnistumassa tavoitteessaan ja siten se kuuluu olennaisena osana aiheeseen.
« Viimeksi muokattu: 16.03.2019, 09:56:45 kirjoittanut Red_Blue »
We're right. We're free.
We'll fight. You'll see.

no future

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 970
 • Liked: 1268
Törö linkitti uutiseen, jossa kauhisteltiin videon musiikkina ollutta serbialaista laulua. Kertoo kyseisten toimittelijoiden asenteellisuudesta, että jättivät mainitsematta videolla myöhemmin kuultavan vanhan kansanlaulun ja mm. Usa:ssa suositun marssin The Girl I Left Behind.
Toisaalta tämä oli nimenomaan suosittu "sotamarssilaulu", ja pilkkasanojakin väänneltiin jo satoja vuosia sitten...