UmmaGumma

Kirjoittaja Aihe: Vasemmiston lempiteemat  (Luettu 186 kertaa)

Alabama

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 056
 • Liked: 2415
Vasemmiston lempiteemat
« : 15.03.2019, 13:10:11 »
Vasemmistopiirit, mukaan luettuna tietenkin uusvasemmiston Merkel, tukevat näppärästi toisiaan kaikkien aatteensa edistämiseen instrumentoitujen lempiteemojensa (ilmasto, turvapaikanhakijat, gender, Trump) avulla vaihdellen niitä keskenään aina silloin kun se näyttää palvelevan kulloisia pc-ilmaston tuulahduksia:

16-vuotias vihreiden maskotti Greta Thunberg jättää hetkeksi tutun ilmastoapokalypsinsa ja siirtyy jakamaan maailmalle asiantuntemustaan ulkopolitiikasta: "Trump on hyvin vaarallinen hullu."

Macron ehdottaa Euroopan armeijaa ja Merkel tarttuu hanakasti aiheeseen. Trumpia ylenkatsova Merkel tukee Macronin ehdotusta. Merkelille lähinnä  keinoäly, vihapuhe ja Wladimir Putin (tässä järjestyksessä) ovat vaarallisimpia uhkia, mutta Trumpin suuntaan suunnatun ylenkatseen ja tavoitteiden yhteensopimattomuuden takia armeija-aiheelle on tilaa  Merkelin Trump-työkalupakissa. Keisarinnan "rauhaa tukeva" projekti, todellisuudessa "Eurooppa toimintakyvyttömäksi yhteisen armeijan avulla", saa Rauhan Nobelpalkintoehdokkaan Gretan Trump-bashingin avustuksella lisää tuulta purjeisiinsa.

Mini-Merkel Kramp-Karrenbauer tukee emäntänsä puheita Euroopan armeijasta ja tuo esille "symbolisen laivastotukialuksen".

Merkel vaihtaa turvallisuusvisionsa ilmastouskontoon ja kertoo kansalle pitävänsä Greta Thunbergin toimintaa (perjantainen ilmastonmuutos-mielenosoitukset ja koulupinnaukset) ja ajatuksia hyvinä.

Sosiaalidemokraattinen Saksan presidentti Frank-Walter Steinmaier kannustaa toimimaan Greta-esikuvan mukaisesti ja toimimaan aktiivisesti hyvän asian puolesta.Nyt olisi kiireellinen tarve perustaa myös gender-maskotin virka.
Vaatimukset virkaan:
 • Naisoletettu tai joku muu 70:stä sukupuolesta. Poikkeus valkoinen heteromies. Niiltä on hakeminen kielletty.
 • Lapsi, sillä vain ilkeät ihmiset pystyvät sanomaan lapselle vastaan.
 • Lievästi vammainen, esim. Tourette-syndrooman omaava listataan hakijoiden kärkeen. Kukaan ei uskalla puuttua vammaisen puheisiin.


Lisäksi pitää varata sopiva päivä säännöllisille gender-mielenosoituksille. Perjantain koulupinnaus on jo Gretan taholta varattu ilmastonmuutokselle. Genderille voitaisiin varata torstai, niin saadaan viikonloppua vähän pidemmäksi. Joka maanantaina voitaisiin polttaa USA:n lippuja ja karjua "Trump is grazy". Tiistaisin marssittaisiin "Israel on tuhottava"-iskulausekylttejä kantaen. "I love Refugees"-mielenosoitus olisi keskiviikon protestitapahtuma.
« Viimeksi muokattu: 15.03.2019, 13:13:10 kirjoittanut Alabama »
"But let me offer you my definition of social justice: I keep what I earn and you keep what you earn. Do you disagree? Well then tell me how much of what I earn belongs to you - and why?"
-- Walter E. Williams

Vaniljaihminen

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 533
 • Liked: 4984
 • 白右
Vs: Vasemmiston lempiteemat
« Vastaus #1 : 15.03.2019, 13:26:40 »
Se että joku Li Andersson ottaa esikuvakseen itseään huomattavasti nuoremman aktivistin, herättää kysymyksen, että mitä esikuvaa lii aiemmin seurasi? Vai onko liin perimmäinen ideakin olla ikuinen pikkutyttö, joka näkee Thunbergissä vain oman aikaisemman itsensä?

Lii ei toki ainoa vasemmistopopulisti ole, jonka maailmassa joku lisasimpson-kettutyttö aina voittaa lopuksi.
- Rebel with a cause.

Tagit: