Kirjoittaja Aihe: 2019-03-20 Bussikaappaus Milanossa: Koululaiset yritettiin polttaa elävältä  (Luettu 7280 kertaa)

Jorma M.

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 658
 • Liked: 7871
 • köyhää suomalaista paskasakkia

Salvini saattaa todeta tästä yksittäistapauksesta jotain mielenkiintoista. Esim kotoutumisen onnistumisesta.

Aika fakiiri oli Senegalin mies ollut, kun Iltalehtikin raportoi että oli sitonut 51 lasta ja vienyt puhelimet 50:ltä.

"Hän oli sitonut heidät ja vienyt heidän puhelimensa. Tämän jälkeen hän oli valellut bussin bensalla ja sytyttänyt sen tuleen."

internetsi

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 854
 • Liked: 12841
 • Lohjan persut
Jäi koulussa italia lukematta, koska valittavana oli vain pakkåruåtsi. @Elemosina voisi vilkaista tätä. Sanotaanko tuossa, että terroristikuski oli myös pedofiili eikä hänellä ollut edes D-korttia? Silti vaan ajeli koululaisryhmää salille.

Lainaus
Il permesso di guida
Lo stesso silenzio ha affogato la sospensione della patente. Autoguidovie non ne è stata informata da Sy, né dalla motorizzazione civile, che non è tenuta a comunicarlo. «L’autista che si vede ritirata la patente quando è alla guida della propria macchina potrebbe non dire nulla e ad esempio mettersi all’improvviso in aspettativa», suggerisce un vecchio conducente. «Tra ministero e chi svolge un servizio pubblico ci dovrebbe essere uno scambio continuo di informazioni che invece manca», dice Corrado Bianchessi, direttore del personale della società.

L’idoneità
Per mettersi ai comandi di un autobus bisogna aver compiuto i 21 anni e, oltre alla patente di categoria «B», serve la licenza di guida «D». A questi documenti va aggiunta la Carta di qualificazione del conducente per il trasporto di persone («Cqc»), che attesta la formazione professionale. Al momento dell’assunzione, l’azienda verifica lo stato di idoneità psicofisica alla mansione, come previsto dal decreto ministeriale numero 88 del 1999. E le visite mediche accompagneranno poi tutta la vita lavorativa dell’autista, con controlli anche tossicologici periodici, sia programmati che a campione.

Lisäys: lukaisin pikaisesti Ilta-Sanomien jutun lähteitä. Jänskää kyllä Corrieressa ei mainita mitään sellaista että mies olisi syyttänyt Italian hallitusta mistään. Ehkäpä Corriere tukee hallitusta tai sitten....
Loppuu kielitaito, mutta kyllä se jotakin oli mölynnyt siitä että Italian hallituksen vika:
Lainaus
A Pantigliate, uno dei ragazzi ha chiamato il 112. Ha riferito che l’autista del loro bus «stava facendo il pazzo». Fin lì, Sy aveva insultato, urlato, e giurato che i ragazzini sarebbero morti bruciati, e aveva ripetuto che la «colpa è unicamente del governo italiano, che le stragi in mare devono finire per sempre. In quella telefonata, lo studente ha fornito l’esatta localizzazione, il comune di Pantigliate, dando il via alla caccia.
Lähde
« Viimeksi muokattu: 21.03.2019, 07:56:56 kirjoittanut internetsi »

Ajattelija2008

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 7 207
 • Liked: 8285
Matteo Salvini on pelastanut satojen laittomien siirtolaisten hengen tukkimalla Libyan reitin.

Mutta Italiassakin varmaan on valemedia, joka väittää Salvinin päin vastoin aiheuttaneen kuolemia. Nämä 51 koululaista olivat vähällä joutua tapetuiksi valemedian tekemän kiihotuksen takia.

Suomessa jatkuvaa rasistista kiihotusta kantaväestöä vastaan tekevät mm. Yle, Sanoma ja Alma.

Melba

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 304
 • Liked: 1294
Seurailin tässä puolella korvalla radio Yle 1:n uutisointia. Ykkösaamussa ja klo 8 uutisissa tuli pitkät tarinat taannoisesta U-S iskusta, asekielloista, sikäläisestä pääministerittären johtajuudesta, myötätuntohuivistaaan  jne jne.

Mutta tuosta eilisestä Milanon koulubussituhonnasta ei sanaakaan. Muutenkin Yle uutisoi siitä sivullaan ainoastaan yhdellä pätkällä, jota ei eilisen klo 20:06 jälkeen ole mitenkään päivitetty, vaikka uutta tietoa on tullut lisää.
Mitä ajatuksia tällainen voisi herättää?? Tietoista pimittämistä?? Vaalivaikuttamista mutkan kautta??

Kunpa näkisi sen päivän, että uutisensa voisi katsoa ylen sivulta tai kuunnella  ja katsella sen lähetyksiä. Nyt on pakko haakuroida pitkin nettiä ja tulla toimeen ilman vehkooheikelvaaherkumpu-luokan suorittajia. Se, että tuosta nykyisestä luokattomuudesta on pakko maksaa, lyhentää jo eliniän odotetta!

Kapseli

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 081
 • Liked: 1702
Suomalaisessa mediassa on vallalla ilmeisesti sellainen ajatus, että pimitetään pakolaisten rikoksia siihen pisteeseen asti kun kehdataan, koska muuten maahanmuuttoa alettaisiin vastustamaan.

Koska ideologisista syistä Suomi on pelastettava pakolaisia roudaamalla niin pitää estää se mahdollisuus, ettei kansa ymmärrä parastaan ja asettuu poikkiteloin persuäänestäjiksi.

Tässä ajankuvassa se on irvokasta, koska on toteen näytetty, että totuus onkin täysin päinvastainen. Mutta se syvään juurtunut usko ei ole lähtenyt suvakeista vielä mihinkään. Enkä odota sen lähtevänkään. Ainoastaan vähän järkeä saa taottua valtaan nousevat poliitikot, joiden tehtäväksi jää vääntää se tosiasia heille rautalangasta. Uppiniskaisimmat uskovaiset ei tosin opi siitäkään.

Heidän mielipidettään vahvistaa helkkaristi myös se, että heidän aatetoverinsa istuvat tänään niillä johtopaikoilla.

akez

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 815
 • Liked: 21213
Mutta tuosta eilisestä Milanon koulubussituhonnasta ei sanaakaan. Muutenkin Yle uutisoi siitä sivullaan ainoastaan yhdellä pätkällä, jota ei eilisen klo 20:06 jälkeen ole mitenkään päivitetty, vaikka uutta tietoa on tullut lisää.
Mitä ajatuksia tällainen voisi herättää?? Tietoista pimittämistä?? Vaalivaikuttamista mutkan kautta??

HS jutun laatinut Elina Pikkarainen on onnistunut häivyttämään uutisoinnistaan tapaukseen liittyvät oleelliset taustatekijät. Keksiköhän toimittelija tämän sensuroinnin ihan itse, vai onko tuosta pimittämisestä pysyväismääräys toimituksessa?

HS "uutisointi" menee usein sapluunalla - joku teki jotakin jossakin. Samaan aikaan maailmalla ja netissä jo tiedetään mitä siellä tosiasiassa tapahtui. Siispä uudet sloganit ovat paikallaan:

Tilaa HS - Askartele itse uutisesi! HS - Pysyt aina pihalla! HS sumuttaa aina!

Lainaus
Mies kaappasi koulubussin ja sytytti sen tuleen Italiassa

Bussin kaapannut mies ...

Linja-autonkuljettaja ...

...
Italialaiset viranomaiset ovat Reutersin mukaan kertoneet miehen sytyttäneen auton protestina vastustaakseen maahanmuuttajien hukkumisia Välimerellä.

https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000006042171.html

Vellamo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 827
 • Liked: 12722
 • Be Careful
Suomalaisessa mediassa on vallalla ilmeisesti sellainen ajatus, että pimitetään pakolaisten rikoksia siihen pisteeseen asti kun kehdataan, koska muuten maahanmuuttoa alettaisiin vastustamaan.
----

YLE on toistaiseksi julkaissut nettisivuillaan yhden lyhyen jutun Milanon karmaisevista tapahtumista:

Lainaus
Bussikuski sytytti koulubussin tuleen Milanossa – kertoi motiivikseen siirtolaisten kuolemat Välimerellä

----
– Nyt riittää, Välimeren kuolemien on loputtava, hän huusi Corrieren mukaan.

Karabinieerien edustaja Luca De Marchis sanoi Sky24- kanavalle, että kuljettaja osoitti mieltään Välimerellä tapahtuneita tuhansien siirtolaisten kuolemia vastaan.
----
Välimereen on hukkunut myös senegalilaisia Eurooppaan pyrkijöitä.

----
https://yle.fi/uutiset/3-10699445

Propagandatuutti YLE:lle on näköjään mahdotonta tehdä neutraalia juttua sisällyttämättä siihen agendaansa tai pimittämättä tietoa.

Em. uutisjutussa tulisi fokuksen olla teon terroristisessa luonteessa; siinä että murhapolton yrityksen kohteena oli yli 50 puolustuskyvytöntä lasta, joiden käsiä senegalilainen halusi sidottavan; ja siinä että lapset saatiin pelastettua viime hetkellä.

Nuo seikat käyvät ilmi muista lähteistä, mutta YLE:n toimittaja se jankkaa maanisesti Välimeren hukkumisista - jättäen luonnollisesti mainitsematta sen, että ne ovat vähentyneet radikaalisti mm. sisäministeri Salvinin puututtua ihmissalakuljettajien ja avustushukuttamisjärjestöjen toimintamalliin.

akez

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 815
 • Liked: 21213
Italialaislehden juttu (päivitetty viimeksi tänään).

Lainaus
Ousseynou Sy, aiemmat rikokset ja ajokortti: Milanossa auton kaapanneen bussikuskin turvallisuusselvityksessä virheitä

46-vuotias kuljettaja kaappasi bussinsa ja poltti sen. Bussissa oli 51 koululaista ja yksi opettaja. Kuljettaja oli aiemmin tuomittu alaikäisen seksuaalisen hyväksikäytön johdosta


Corriere della Sera 21.3.2019 juttu italiaksi

Bussikuski Ousseynou Syn menneisyydestä löytyy kaksi "tahraa". Ajokortin menettäminen autoaan juopuneena ajamisen takia 12 vuotta sitten Bresciassa. Ja ennen kaikkea vuoden ehdonalainen tuomio alaikäisen seksuaalisen hyväksikäytön takia vuodelta 2011. Silti Sy oli tänä aamuna istahtanut tavanomaiseen tapaan, kuten joka päivä, kuljettajan paikalle bussiin, joka oli puolillaan täynnä Creman lapsia ... Kuinka tämä on ollut mahdollista, on se kysymys, joka on noussut kaikkien niiden huulille, jotka ovat selvittäneet senegalilaistaustaisen bussinkuljettajan taustoja: Syntynyt Ranskassa, saanut Italian kansalaisuuden, toimii paikallisen julkisen liikenteen Autoguidovie yhtiön bussikuskina.

Tarkastukset puuttuivat

(Absurdi) Vastaus on puutteet järjestelmässä. "Kukaan ei ole kertonut meille näistä vakavista tapauksista. Kuulemme niistä vasta nyt", kerrottiin yhtiöstä. Myöskään tämä Sy ei ollut kertonut työnantajalleen näistä ongelmistaan. Autoguidoviesta oli kysytty rikosrekisteristä ainoastaan työhön ottamisen yhteydessä, joka tapahtui kauan sitten vuonna 2004. Sen jälkeen rikosrekisteristä ei ole tehty enää tiedusteluja. Laki ei määrää tällaista, mutta muualla voidaan silti toimia toisin. Toisissa yhtiöissä tarkastukset ovat tiukempia: Aika ajoin rikosrekisterit käydään läpi.

Ajokortti

Samat tietojen välittymisen ongelmat pimittivät myös ajokortin menettämisen. Sy ei kertonut asiasta Autoguidovielle. Asiasta eivät myöskään ilmoittaneet ajoneuvorekisterikeskuksen virkailijat, joiden ei ole pakko ilmoittaa siitä. "Omaa autoaan humalassa ajaneen ja ajokorttinsa menettäneen kuskin ei tarvitse kertoa siitä kenellekään, ja hän voi esimerkiksi ottaa yllättäen virkavapaata", kertoi eräs vanha kuljettaja. "Ministeriön ja julkisen palvelun tarjoajan välillä tulisi olla jatkuvaa tiedonvaihtoa, joka ei kuitenkin nyt ole", sanoi linja-autoyhtiön henkilöstöjohtaja Corrado Bianchessi.
(...)

Palvelusvuosia bussinsa polttaneella kuskilla oli loppuartikkelin mukaan yhteensä 25, joista viimeiset 15 Autoguidoviella. Hän oli aina läpäissyt kaikki terveystarkastukset. Yhtiöstä kerrotaan, että he ovat täysin ymmällään tämä hurahtaneen teon johdosta. Yhtiöstä kerrotaan vielä, että sataan vuoteen ei ole tapahtunut mitään vastaavaa ja he toivovat, että vastaavaa ei voi, eikä saa, enää tapahtua.


Täällä mitään tuollaista, kaikki matut voi viedään lastentarhoihin ja kouluihin kotiutumaan … sitä välillä pohtii kuinka paljon täällä kaikki tuo umpihölmö ja täyspamahtanut toiminta johtuu Päivi "tiedämme kaikkien taustat" Nergin ja Petteri "pakolaisten motiivien arvostelu on rasissmia" Orpon lausunnoista. Jos johto puhuu tuollaisia, niin alemmalle portaalle voi syntyä aivan epärealistinen kuva todellisesta tilanteesta. 

akez

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 815
 • Liked: 21213
On hyvinkin mahdollista, että senegalilaistaustainen bussikuski on saanut inspiraatiota teolleen juuri äskettäin Milanossa pidetyistä vajakkien kokoontumisajoista. Tilaisuuden organisoijana oli Milanon pormestari. Tuollaisissa tilaisuuksissa lietsotaan ja kiihotetaan juuri tuollaisiin tekoihin (tekijä luulee olevansa oikealla asialla; mitä vähä-älyisempi niin sitä varmemmin). Samaa funktiota toimittavat myös täällä pidettävät valtio- ja virkavallan rahoittamat ja tukemat institutionalisoidut "rasismin vastaiset" -viikot yms. Ei niissä tosiasiassa taistella rasismia vastaan, sillä noin se ei mihinkään häviä. Sen tietävät kaikki. Noiden funktiona on se, että rasismi uusinnetaan joka päivä ja se otetaan omien poliittisten pyrkimysten välineeksi. Tavoitteena on eripuran lietsominen. Näin huomio siirtyy pois varsinaisesta ongelmasta ja todellisesta syystä. Kaikkien näiden kaadereiden yhteisenä vihollisena ovat tavalliset kansalaiset, jotka arvostelevat ja kritisoivat niitä poliitikkojen virheitä, joita ilman koko ongelmaa ei olisi. Rivijoukot saadaan maahan importatuista ja näitä on joka päivä yhä enemmän.

Salvini "tyrmää" vasemmiston ja ei-valtiolliset järjestöt: "Maahantulijat? En muuta mieltäni"

Sisäministeri "mapitti" suvakkimarssin: "Rauhalliset mielenosoitukset ovat hyvä asia, mutta minä en järkähdä"


Il Giornale 2.3.2019 juttu italiaksi

Sisäministeri ei aio muuttaa kantaansa sisäministeriön harjoittaman maahantuloa pysäyttävän politiikan osalta. Sisäministeri "arkistoi" muutamin sanoin vasemmiston ja ei-valtiollisten järjestöjen kulkueen Milanossa tänä iltana: "Rauhalliset mielenosoitukset ovat hyvä asia, mutta minä en muuta kantaani ja jatkan edelleen toimintaani italialaisten hyväksi. Italiaan saavutaan vain luvan kanssa, ihmissalakuljettajia, ihmiskauppiaita, mafiaa ja hyväksikäyttäjiä vastaan käydään armotonta taistelua. Suoraa puhetta siitä, että mielenosoitus ei muuta sisäministerin maahantulijatulon hallintaa koskevaa linjaa. Salvinin viesti on osoitettu suoraan sosiaalidemokraateille (Pd-puolue) ja vasemmistolle, jotka ovat Milanon pormestari Beppe Salan (Pd-puolue) johdolla kyseenalaistaneet sisäministeriön uusimmat toimenpiteet.

"Meitä on vielä paljon, erittäin paljon, jotka uskomme kansalaisoikeuksiin ja kaikkien yksilöiden tasa-arvoon. Ja vaikka välillä olemme hämmennyksissä pelätessämme edustavamme menneisyyttä, niin me olemme tulevaisuus. Pelko pois. Näin tulee olemaan tai sitten ei tule olemaan mitään", vakuutteli Milanon pormestari.

Vasemmiston isojen pomojen (Zingaretti[1] ja Martina[2]) kanssa kaduille oli tullut marssimaan myös Cgil-ammattiliiton uusi sihteeri Maurizio Landini [sosialisti], joka lähetti viestin hallitukselle: "Tämä on tori, joka ulottuu vasemmistoa pitemmälle: Tämä on solidaarinen maa, joka taistelee epätasa-arvoa vastaan. Kaikki ammattiliitot yhdistyneenä kehottavat hallitusta palauttamaan työn takaisin keskipisteeseen. Jos tätä maata halutaan muuttaa - jatkoi Landini -, niin on otettava ihmiset mukaan. Maata ei voida muuttaa vastoin työtätekevää ja sosiaalista oikeudenmukaisuutta haluavaa enemmistöä. Maa pitää yhdistää - summasi hän -, ei jakaa sitä". Salvini palauttaa syytöksen "maan jakamisesta" kuitenkin takaisin lähettäjälle ja pysyy järkähtämättömän. Sisäministeriö ei tule muuttamaan maahantulijapolitiikkaansa.

Italia: Legan ja M5S:n hallituksen politiikka 2018 ->

Elemosina

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 10 363
 • Liked: 11285
 • Hybridi
@internetsi
Taisi tulla jo vastaukset kysymyksiisi tuolla jäsen akezin käännöksestä.
Eli kyllä, pitäisi olla D-kortti ja tyyppi on ilmeisesti menettänyt korttinsa aikaa sitten.

Ja siinä jutussa jota silloin luin ja tiivistäen käänsin, ei lukenut mitään että syyttäisi Italian hallitusta vaan tosiaan jutun perusteella höpisi mm Välimeren lapsia kaluavista haista. Taisi olla uudempi näkökulma tämä, ei ole osunut minulle silmiin aiemmin sellaista että Välimerellä hait Afrikasta tulevia lapsia popsisivat.

Italiassa tosiaan jutut tehdään nopeasti, ensimmäisten tietojen perusteella. Ja sitten täydennetään sitä mukaan kun uutta tietoa tulee.
Avoimilla rajoilla tuhottiin avoin yhteiskunta
EU-turistien CV http://hommaforum.org/index.php/topic,6906.msg1324730.html#msg1324730

Melba

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 304
 • Liked: 1294
... Samaa funktiota toimittavat myös täällä pidettävät valtio- ja virkavallan rahoittamat ja tukemat institutionalisoidut "rasismin vastaiset" -viikot yms. Ei niissä tosiasiassa taistella rasismia vastaan, sillä noin se ei mihinkään häviä. Sen tietävät kaikki. Noiden funktiona on se, että rasismi uusinnetaan joka päivä ja se otetaan omien poliittisten pyrkimysten välineeksi. Tavoitteena on eripuran lietsominen. Näin huomio siirtyy pois varsinaisesta ongelmasta ja todellisesta syystä. Kaikkien näiden kaadereiden yhteisenä vihollisena ovat tavalliset kansalaiset, jotka arvostelevat ja kritisoivat niitä poliitikkojen virheitä, joita ilman koko ongelmaa ei olisi. Rivijoukot saadaan maahan importatuista ja näitä on joka päivä yhä enemmän.

Tuossa akez osuu tikkataulun kymppiin!  Tämä myös selittäisi sen, että yle on yksi tällainen toimija mainostaessaan lähetyksissään voimakkaasti erilaisia unelmia, pelipoikki-juttuja, mielenilmaisuja ja viimeksi tätä nuorten ilmastohumppaa. Toimii siis alueella, jolla sen ei pitäisi etukäteen toimia ollenkaan, vaan ainoastaan jälkeenpäin uutisoida tapahtumista.

Mutta mutta - yle tekee sitä, mitä yle osaa. Kun nyt eilen näimme ylen faktantarkistelija Vehkoon kyvyttömyyden tarkistella omaa oikeudenkäyntiaineistoaan ja parkua pirskauttavan sen päälle, kun katsomme Vaaherkummun ynseyden ja kyvyttömyyden katsoa kellosta ja sovittaa vaalikeskustelun osallistujille yhtä pitkiä puheaikoja, kun tiedostamme Rigatellin sitkeyden jopa virkavapaallaan jäniskoiran lailla pysyttelevän epätasa-arvon jo jäähtyneillä jäljillä, kun muistamme Heikelin hyökkäävyyden Huhtasaaren vaalitentissä, kun tiedostamme Anderssonin itsetietoisuuden, muistamme Rantalan rotutohtorit jne jne - tässä vain alustavasti mieleen tullutta, on tuo mielipideohjauselementti ihan selvä. Ja kun kaiken edellä olevan vielä yhdistää siihen, mistä yle EI uutisoi -  Milano, Ranskan keltaliivit jo 18 lauantaina, USA:n tapahtumien rajoittunut tarkastelukulma, parempien ihmisten lemmikkien hairahtumiset lainkuuliaisuuden polulta jne jne, tämä myöskään ei voi olla vaikuttamatta siihen kansanosaan, joka ei hae tietoa oma-aloitteisesti, vaan katsoo ainoastaan iltauutiset ja se on siinä.

Olen itse tykönäni tullut siihen tulokseen, että ylen toimittajilla ja toimittajilla vähän laajemminkin olisi suuri tulevaisuus esim. sellaisena liikennevalona, joka näyttää vain punaista tai vihreää. Puolueettoman tiedon välittämiseen palkanmaksajilleen heistä ei näytä olevan!

Sator Arepo

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 445
 • Liked: 1395
 • raha tulee pistorasiasta
Tulisikohan nyt sitä julkisuutta, kun kuviosta löytyi ansiokkaasti toiminut etno? "Urhea arabipoika pelasti kymmeniä lapsia hullulta italialaismieheltä?"

Lainaus käyttäjältä: Telegraph
taly plans to give citizenship to a boy hailed a hero after defying a bus driver who hijacked his own vehicle and threatened to burn 51 children to death to avenge the drowning of migrants in the Mediterranean.

The 13-year-old of Egyptian origin, named as Rami Shehata, managed to hide his mobile phone when the driver insisted that all the children hand over their phones to him.

He then pretended to pray in Arabic as the driver made threats and waved a knife, while in reality telling his father what was happening.

“It allowed his father to understand what was going on and to contact the forces of law and order,” said Stefania Bonaldi, the mayor of Crema, the town in northern Italy where many of the children are from.

Italian kansalaisuuden Rami on toki tuolla mielestäni ansainnut, ei siinä mitään. Tekijältä voi puolestaan lähteä passi, jos tuomio tulee terroristisesta rikoksesta. Toivotaan, että näin käy. Motiivi oli ainakin poliittinen, eikä tuolla mikään allahuakbar-paniikkikohtaus taida mennä selityksenä läpi.
Kansa on pettänyt hallituksen luottamuksen ja voisi sen voittaa takaisin vain kahta suuremmalla uurastuksella. Eikö olisi kaikille helpompaa, että hallitus hajoittaisi kansan ja valitsisi uuden?

pienivalkeapupu

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 388
 • Liked: 1551
 • Pupu nimeltä Winston
... Samaa funktiota toimittavat myös täällä pidettävät valtio- ja virkavallan rahoittamat ja tukemat institutionalisoidut "rasismin vastaiset" -viikot yms. Ei niissä tosiasiassa taistella rasismia vastaan, sillä noin se ei mihinkään häviä. Sen tietävät kaikki. Noiden funktiona on se, että rasismi uusinnetaan joka päivä ja se otetaan omien poliittisten pyrkimysten välineeksi. Tavoitteena on eripuran lietsominen. Näin huomio siirtyy pois varsinaisesta ongelmasta ja todellisesta syystä. Kaikkien näiden kaadereiden yhteisenä vihollisena ovat tavalliset kansalaiset, jotka arvostelevat ja kritisoivat niitä poliitikkojen virheitä, joita ilman koko ongelmaa ei olisi. Rivijoukot saadaan maahan importatuista ja näitä on joka päivä yhä enemmän.

Tuossa akez osuu tikkataulun kymppiin!  Tämä myös selittäisi sen, että yle on yksi tällainen toimija mainostaessaan lähetyksissään voimakkaasti erilaisia unelmia, pelipoikki-juttuja, mielenilmaisuja ja viimeksi tätä nuorten ilmastohumppaa. Toimii siis alueella, jolla sen ei pitäisi etukäteen toimia ollenkaan, vaan ainoastaan jälkeenpäin uutisoida tapahtumista.

Mutta mutta - yle tekee sitä, mitä yle osaa. Kun nyt eilen näimme ylen faktantarkistelija Vehkoon kyvyttömyyden tarkistella omaa oikeudenkäyntiaineistoaan ja parkua pirskauttavan sen päälle, kun katsomme Vaaherkummun ynseyden ja kyvyttömyyden katsoa kellosta ja sovittaa vaalikeskustelun osallistujille yhtä pitkiä puheaikoja, kun tiedostamme Rigatellin sitkeyden jopa virkavapaallaan jäniskoiran lailla pysyttelevän epätasa-arvon jo jäähtyneillä jäljillä, kun muistamme Heikelin hyökkäävyyden Huhtasaaren vaalitentissä, kun tiedostamme Anderssonin itsetietoisuuden, muistamme Rantalan rotutohtorit jne jne - tässä vain alustavasti mieleen tullutta, on tuo mielipideohjauselementti ihan selvä. Ja kun kaiken edellä olevan vielä yhdistää siihen, mistä yle EI uutisoi -  Milano, Ranskan keltaliivit jo 18 lauantaina, USA:n tapahtumien rajoittunut tarkastelukulma, parempien ihmisten lemmikkien hairahtumiset lainkuuliaisuuden polulta jne jne, tämä myöskään ei voi olla vaikuttamatta siihen kansanosaan, joka ei hae tietoa oma-aloitteisesti, vaan katsoo ainoastaan iltauutiset ja se on siinä.

Olen itse tykönäni tullut siihen tulokseen, että ylen toimittajilla ja toimittajilla vähän laajemminkin olisi suuri tulevaisuus esim. sellaisena liikennevalona, joka näyttää vain punaista tai vihreää. Puolueettoman tiedon välittämiseen palkanmaksajilleen heistä ei näytä olevan!
Ja YLEnanto jaksaa uutisoida keenereitten ahdingosta Mosambikiin 'iskeneen' hirmumyrskyn takia, jo muutaman päivän ajan. Ehkäpä kohta lykkää piilosyyllistävää mainoskamppanjaa keeneriahdingon johdosta...
What I struggle with are the very painful, very depressing, and very bleak narratives of hopelessness

Jos jo pelkkä sukkiesi värisävy saa mielesi levottomaksi, soita psykiatrille!

Keza

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 007
 • Liked: 1007
Kun valtalehtistö yrittää pitää tämän "parempaan terrorismiin"  kuuluvan tapauksen vähemmällä huomiolla, niin iltapäivälehdet eivät voi vetää otsikoita iskun epäonnistumiseen paljon vaikuttaneesta teinisankarista. Jopa pinkki BBC kertoo hänestä yhdessä päivän pääuutisessa. https://www.bbc.com/news/world-europe-47653500
Lainaus
Italy bus attack thwarted by 'hero' teenager who contacted police

Vaikka juttu on pinkki BBC-juttu siitä paljastuu mm. se hyytävä tosiasia, että bussista oli etukäteen poistettu kaikki ikkunanrikkomisvasarat, eli oli kyllä tarkkaan etukäteen suunniteltu juttu. Jutussa mainitaan myös rattijuopumusrikos ja vuoden tuomio
Lainaus
a conviction for sexual assault
seksuaalirikoksesta. Suomalaismediassa muistan nähneeni vain maininnan "parista pikkurikoksesta". Aika esimerkillinen "työvoimaapulan paikkaaja" ja varmaan Vuolle Setlementin ja YLEn mielestä erinomaista kouluvierailija-ainesta. https://yle.fi/uutiset/3-10621371?origin=rss
Lainaus
Asiantuntijat lyttäävät Oulun päätöksen lopettaa turvapaikanhakijoiden päiväkotivierailut: "Lähellä rasistista tapaa hahmottaa maailmaa"

« Viimeksi muokattu: 22.03.2019, 02:50:14 kirjoittanut Keza »

Juffe

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 973
 • Liked: 1879
Minulta on mennyt ohi erilaiset twiitit, kolumnit ja puheenvuorot, joissa paheksutaan tahoja jotka arvostelevat ja syyllistyvät Eurooppaa Välimerellä tapahtuvista hukkumisista ja vaaditaan puuttumista moisiin kiihottaviin puheisiin.  Missä ovat kaikki ne kiihkeät avautumiset, joissa tuomitaan eurooppalaisten arvostelijat syyllisiksi tähän terroritekoon yllyttämisestä? Joko Christhurchin joukkomurhan yhteydessä äänessä olleet ihmiset väsyivät vihapuheen vastustamiseen? Noh, emmeköhän näe kirjoitusten vyöryn kun tämä tapaus kohta saa ansaitsemansa julkisuuden...
 :roll:

kriittinen_ajattelija

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 7 286
 • Liked: 6092
 • Punavihreäkriittinen
Tuo teinisankarikin joka soitti poliiseille oli tyyliin lähes kaksimetrinen ja bussissa oli ilmeisesti 20-30 vastaavaa poikaa, mutta silti ne vaan istui paikoillaan samalla kun musta herrasmies kaataa bensaa lattialle. Eikö nuorille miehille opeteta Euroopassa enää ollenkaan itsepuolustusta?

En siis syytä lapsia tietenkään, ihan vain nöin sivuhuomiona.
All we're really doing is just fighting the clock, and it always wins.

Beef Supreme

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 828
 • Liked: 3115
 • Suomi kuntoon!
Valkoinen eurooppalainen on kuohittu henkisesti. Genetiikka sanelee mihin ihminen  pystyy, mutta psykologisesti ihminen voidaan ehdollistaa kävelemään alistuneesti kuolemaansa. Terve itsesuojeluvaisto, sekä yksilön että kansakunnan, on vihollisen suurin pelko. Siksi varsinkin nuoret miehet kasvatetaan naisiksi. Aatusaksassa ja Neuvostoliitossa nuoret kasvatettiin uskomaan johonkin ja taistelemaan uhrautuen sen puolesta. Euroopassa 2000-luvulla nuoret kasvatetaan makaamaan lattialla peukku suussa ja toinen perseessä jos joku käyttää väärää pronominia.

En syyllistä lapsia, tietenkään. Mutta kun yksikään 51:stä ei sanonut "vittu, nyt hakataan toi hullu timo ennen kuin kuollaan kaikki" niin puhdas onni säästi lapset kamalalta kuolemalta.

Aggressio on luonnollinen ja tarpeellinen asia, oikein annosteltuna. Toivottavasti Italiassa tapaus nostattaa oikeanlaista asennetta ja toimintaa uhkaavaa tuhoa vastaan.
"Tietynlainen rasismi on ok. Kulttuurieroja on, eikä se iskostu kyllä heidän päähänsä, että miten saa maassa toimia." - Minna, joukkoraiskattu

acc

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 706
 • Liked: 2282
Tuo teinisankarikin joka soitti poliiseille oli tyyliin lähes kaksimetrinen ja bussissa oli ilmeisesti 20-30 vastaavaa poikaa, mutta silti ne vaan istui paikoillaan samalla kun musta herrasmies kaataa bensaa lattialle. Eikö nuorille miehille opeteta Euroopassa enää ollenkaan itsepuolustusta?

En siis syytä lapsia tietenkään, ihan vain nöin sivuhuomiona.

Kiitos "lapsien" ikäjakaumasta kertomisesta. Uutisten perusteella sain mielikuvan, että bussissa olisi ollut jotain 7-12 vuotiaita.
https://www.telegraph.co.uk/news/2019/03/20/bus-full-children-set-alight-angry-driver-retaliation-migrant/

Outo olio

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 337
 • Liked: 6527
 • Manner-Suomen Tasavalta
Palvelusvuosia bussinsa polttaneella kuskilla oli loppuartikkelin mukaan yhteensä 25, joista viimeiset 15 Autoguidoviella.

Eli jos unohdetaan viimeiset 7 päivää, niin ihan hyvin kotoutunut mamu? :-\

Vähän ikävästi taas tulee mieleen, että vaikka joku olisi kymmeniä vuosia ollut normaalisti, niin silti voi yks kaks seota.
Suvaitsevaisen ajattelun yhteenveto: Suomessa Suomen kansalaiset rikkovat Suomen lakeja. Myös muiden maiden kansalaisten on päästävä Suomeen rikkomaan Suomen lakeja. Tämä on ihmisoikeuskysymys.

Joku ostaa ässäarvan, toinen taas uhrivauvan. Kaikki erilaisia, kaikki samanarvoisia.

Can I have a safe space, too?

Tagit: