Kirjoittaja Aihe: 2019-03-19 Saksa: Tutkimus - Matujen ÄO keskimäärin peruskoululaisten tasoa  (Luettu 5796 kertaa)

akez

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 10 549
 • Liked: 35906
Saksassa on testattu korkeakoulututkimuksessa matujen älykkyyttä. He olivat keskimäärin minimaalisesti Saksan peruskoululaisia parempia. Tällainen tulos liene varsin rassistinen? Päätyykö tutkija gulagiin, vai piilotetaanko tulos? Siinäpä pulma.

Lainaus
Koulutus

Maahanmuuttajat peruskoululaisten tasolla


Junge Freiheit 19.3.2019 juttu saksaksi

Berliini. Pakolaiskriisin myötä Saksaan tullee maahanmuuttajat pystyivät ratkaisemaan kielitaito- ja tietotasoriippumattomassa (kulttuurireilussa) älykkyystestissä suurin piirtein yhtä paljon tehtäviä kuin Saksan peruskoululaiset. Näin kertoi viime viikonloppuna Berliinissä 23. soveltavan talouspsykologian symposiumissa talouspsykologi Bruno Klauk Wernigeroden Harz yliopistosta.

Useita kuukausia kestäneessä 500 vapaaehtoista turvapaikanhakijaa kattaneessa otosluonteisessa tutkimuksessa Klauk sai keskimääräiseksi älykkyysosamääräksi 90. Tämä taso on ainoastaan minimaalisesti korkeampi kuin saksalaisilla peruskoululaisilla. Erityisen silmäänpistäviä olivat Saharan eteläpuolisesta Afrikasta tulleiden matalat testiarvot, kun taas Itä-Euroopasta tulleiden tulokset erosivat kautta linjan keskimääräistä parempina.

Heistä ei ole ammattityöntekijöiksi

Psykologiassa älykkyyttä pidetään luotettavana uramenestyksen ennustemuuttujana (Prädikator). Tällä maahan tulleella väellä tulee olemaan vaikeaa kattaa ammattitasoisen ja korkeasti koulutetun työvoiman tarvetta Saksassa.

Klaukin tutkimustulokset kyseenalaistavat epäsuorasti joidenkin mediatahojen, poliitikkojen ja talouselämän edustajien esittämät tarinat ja maalaamat kuvat. Mm. Daimler-johtaja Dieter Zetsche on julistanut, että "suurin osa pakolaisista on nuoria, hyvin koulutettuja ja suuresti motivoituneita" ja tämän lisäksi hän on puhunut mahdollisesta "uudesta talousihmeestä" pakolaisten avulla.

Lihavoinnit mun.

Noin pitkälle urallaan edennyt Daimler-johtaja ei voi olla noin pihalla maailmasta. Miksi hän sitten antaa lausuntoja, jotka tekevät hänestä epäuskottavan ja pellen?

Yleisesti voi sanoa, että työväkeä kyllä saa, kun ilmoittaa sitä tarvitsevansa ja on valmis maksamaan työvoimalle kilpailukykyistä palkkaa. Mm. Etelä-Euroopassa nuorisotyöttömyys on huidellut 50 prosentissa. Miksi tämä EU-väki ei kelpaa? Miksi pitää saada välttämättä kelvotonta sakkia kaukomailta EU:n ulkopuolelta säkki päässä rekrytointiperiaatteella? Kaikki nuo huuhaa-puheet vaikuttavat olevan enemmänkin eräiden poliitikkojen omien virheiden piilotteluyrityksiä, joihin hankkeisiin on värvätty mukaan kaikenlaista sakkia, joille palkinto sitten joskus jotakin muuta kautta. Hämmästyttävintä tuossa se, että eräät poliitikot haluavat toistaa itsepintaisesti samaa virhettä. Saa mennä maine, kansalaisten kunnioitus, valta-asemat ja virat, ääliöleimallakaan mitään väliä. Mistä tämä kertoo?
"Meidän on oltava valmiita huijaamaan, petkuttamaan, rikkomaan lakeja, salailemaan ja piilottamaan totuutta ... Meidän on kirjoitettava kielellä,
joka kylvää massojen keskuuteen vihaa, inhoa ja halveksuntaa niitä kohtaan, jotka ovat eri mieltä kuin me." - Vladimir Iljitš Lenin

Kim Evil-666

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 12 181
 • Liked: 56321
 • Saatanalliset Säkeet Tervetuloa!
Mistä tämä kertoo?

Se kertoo siitä, että joillakin tahoilla on vakaa aikomus tuhota tuttu ja turvallinen eurooppalainen kulttuuri ja luoda tilalle älykkyysosamäärältään alhaisella tasolla varustettu mikämikä-valtakunta, jossa harvainvallan on tarkoitus nousta ennennäkemättömään kukoistukseensa.

Välineinä tämän kaoottisen kokonaisuuden luonnissa toimivat "ihmisoikeudet" ja "rasismin" vastainen taistelu. Kaikki alkoi kansallisvaltioiden alasajamisen kiimasta, jossa vasemmistokommunisteja käytetään hyödyllisinä idiootteina. Tämän seurauksena oikeistolaisistakin voimista on kehkeytynyt vasemmistolaisempia kuin vasemmisto konsanaan.

Noin muuten tämä saattaa loukata peruskoululaisia.
Sävytteisviritteinen ja erittäin Nuiva!
Pohjoinen Perkele! Arktisen alueen Eko-Mörökölli!
Ethnos Nation!

"islam on kallon ajettelukeskukset tyhjentävä lobotomia." - Veikko

eskonaama

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 365
 • Liked: 801
Googleen kun laittaa kuvahakuun "Average IQ by country", kyllähän se kylmäävän totuuden kertoo. Sehän on jo ihan hyvä suoritus jos edes peruskoululaisille pärjäävät, joissakin maissa keskimääräinen ÄO on kuitenkin älyllisen kehitysvammaisuuden tasoa.
The most important aspect of arguing is that you counter your opponents argument, not that you start insulting your opponent.

akez

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 10 549
 • Liked: 35906
Googlella tsekaten vaikuttaa, että Klaukin tutkimustulokset eivät ole olleet medialle suosittua raportoitavaa Saksassa. Lähinnä valinnee (vaivautunut?) hiljaisuus. Eräs juttu kuitenkin löytyi, jossa myös lisätietoa aiheesta.

Deutschland Kurier (20.3.2019):

Lainaus
Untersuchung zur Bildung:

Einwanderer auf Niveau von Hauptschülern


»Die meisten Flüchtlinge sind jung, gut ausgebildet und hoch motiviert.« Diese Aussage, seit 2015 von den Mainstream-Medien, Politikern und Vertretern der Wirtschaft während der sogenannten »Flüchtlingskrise« getroffen, bewahrheitet sich laut einer aktuellen Studie nicht einmal im Ansatz. Die Mehrheit der Immigranten bewegt sich intellektuell auf dem Niveau von Hauptschülern. Die dringend benötigten Fachkräfte werden durch diese Gruppe nicht gestellt werden, vielmehr sind schwerwiegende Integrationsprobleme vorprogrammiert.
(...)

Jutun jatko tarjoaa lisäinformaatiota aiheesta:

Lainaus
Tutkimuksellaan Klauk vahvistaa kehityspsykologi prof. Heiner Rindermannin havainnot. Hän mainitsi Deutschlandradion haastattelussa eri väestöryhmien älykkyyserot ja periytyvän vähäisen sosiaalisen liikkuvuuden. Samalla hän kertoi, että yliopistossa opiskelevien maahan muuttaneiden arabien eliitin keskimäärinen ÄO on 93. Radio-ohjelman jälkeen Rindermann joutui etnologien ja afrikanistien Carola Lentzin, Anna-Maria Brandstetterin ja Raija Kramerin inkvisitorisen hyökkäyksen kohteeksi - syytettynä rasististen teorioiden levittämisestä - useissa yliopistoissa, joissa Rindermann opetti tai oli opettanut. Rindermann sai tukea Saksan psykologiayhdistykseltä, joka torjui tiukasti häntä vastaan nostetut syytteet ja todisti Rindermannin kansainvälisessä tiedelehdessä julkaisemien lausuntojen olevan tieteellisesti moitteettomia ja vakavasti otettavia.

Rindermann julkaisi lokakuussa 2015 Focus-lehdessä artikkelin, jossa hän tieteellisten tutkimustulosten perusteella esitti, että Kaakkois-Euroopasta. Lähi-idästä ja Afrikasta saapuneiden maahanmuuttajien kvalifikaatioprofiili oli enimmäkseen heikko. Jopa yliopisto-opintoja suorittaneet turvapaikanhakijat saivat matemaattisissa ja kuvioita koskevissa tehtävissä vain keskimäärin ÄO:n 93. Tämä vastaa kotimaisten yläaste- ja lukio-oppilaiden tasoa. Rindermann ennustaa tältä pohjalta näillä ryhmillä tulevan olemaan jatkossa erittäin vaikeita integraatio-ongelmia Saksassa.

Thilo Sarrazin käytti "Deutschland schafft sich ab" -kirjassaan tärkeinä lähteinä Rindermannin ja Detlef Rostin tutkimuksia. Rindermann ja Rost katsoivat Sarrazinin johtopäätösten vastaavan psykologisten aspektien osalta nykyisiä tieteellisiä käsityksiä.

Nämä kuviot olivat selvillä jo vuonna 2015 ja edelleen ratkaisuksi tarjotaan videoiden näyttämistä, lisärahaa kotouttamiseen ja muuta höpöhöpöä.

EDIT typo
« Viimeksi muokattu: 21.03.2019, 20:52:44 kirjoittanut akez »
"Meidän on oltava valmiita huijaamaan, petkuttamaan, rikkomaan lakeja, salailemaan ja piilottamaan totuutta ... Meidän on kirjoitettava kielellä,
joka kylvää massojen keskuuteen vihaa, inhoa ja halveksuntaa niitä kohtaan, jotka ovat eri mieltä kuin me." - Vladimir Iljitš Lenin

Arkipiispa

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 1 126
 • Liked: 1637
 • Rapefugees not welcome !
Älykkyysosamäärä ei ole ihmisen arvoa mittaava tulos.

Sen sijaan, se kertoo aika paljon ihmisen kyvystä selviytyä jossakin tietyssä yhteiskunnassa.

Jos laitetaan sattumanvarainen ÄO 70 henkilö yhteiskuntaan, jossa ÄO on keskimäärin 100, ja ÄO 70 yleisesti ymmärretään tasoksi, jolla ei yhteiskunnassa keskimäärin voi selviytyä ilman yhteiskunnan tukea, niin kaieti ensimmäiseksi tulee (tai ainakin pitäisi tulla) mieleen sellainen ajatus että nyt on kyseessä yhteiskunnan elinaikainen elätti, jolla on äärimmäisen pieni todennäköisyys selvityä sillee... ikinä (kaiken kieliopetuksen ja kotouttamisen jälkeenkään) edes keskinkertaiseksi yhteiskunnan nettomaksajaksi.

Vain kaikkein neroimmat ÄO 70 yhteiskunnasta tulijat (vertaa paikallinen Mensa-kerho, eli +50% normaalia korkeampi ÄO, eli noin 2% lähtö-kansakunnasta) ovat sillee ÄO 100 yhteiskunnan keskitasoa. Loput ovat valitettavasti sitten ns. "vähemmällä-älyllä-siunattuja", eli se loppu 98%.

Ihmisinä kaikki ovat täällä koto-Suomessamme tasa-arvoisia, paitsi toki ne, jotka joutuvat maksamaan vähemmällä-älyllä-siunattujen elämän.

Ihan retorisena kysmyksenä voisi siis esittää: miten suuri osa 2015 tulijoiden kansallisuuksien ÄO:sta yltää tasolle, jossa heitä ei enää pidettäisi pääosin yhteiskunnan elätteinä ?

Retorisena vastauksena: patempi jättää vastaamatta, antaa hallituksen vastata omista aikaansaannoksisitsaan, mutta häpeä lienee oikeasti asiaan liittyvä termi, jota hallitus ei kuitekaan oamkseen tunnu tunnistavan.
"Kelle täällä pitää maksaa ettei kaikki olis niin paskaa" - Ellinoora/Carrie
Polpo:lle tiedoksi: kirjoitukseni arvionnissa on sovellettava Poen lakia.

Lalli IsoTalo

 • "Hallituksenkaataja"
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 39 124
 • Liked: 57752
 • Kansanryhmäkiihottunut takaisinviskaaja
Lainaus
Useita kuukausia kestäneessä 500 vapaaehtoista turvapaikanhakijaa kattaneessa otosluonteisessa tutkimuksessa Klauk sai keskimääräiseksi älykkyysosamääräksi 90. Tämä taso on ainoastaan minimaalisesti korkeampi kuin saksalaisilla peruskoululaisilla.

Lasken "saksalaisiin peruskoululaisilaisiin" myös mamujen lapset, mikäli tätä oletusarvoa kumoavaa tietoa ei ole saatavilla. Jos oletukseni pitää paikkansa, tilanne on vieläkin huonompi, kuin artikkeli antaa ymmärtää.
“Tavoitteemme on pakolaisten suojelu. Rajat ovat sille este.”
— Soros

“En tiedä, kuka tämän tukipaketin neuvotteli, mutta minun palveluksessa hän ei enää olisi.”
—  Björn "Nalle" Wahlroos elpymispaketista

kriittinen_ajattelija

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 347
 • Liked: 10884
 • Punavihreäkriittinen
Kyllähän IQ 93 tason omaavat pystyy monenlaisiin töihin, että ei tuo nyt mikään maailmanloppu ole. Kyllähän Turkissakin ihan kohtuullisesti "junat kulkee raiteillaan"

Tietty negridien IQ 70 saattaa jo tuottaa suurempia vaikeuksia.

Olisi mielenkiintoista nähdä tarkat testitulokset eri ernisyyksillä.
We are at a crossroad. Mankind will divide into two groups: one that keeps hybridizing & auto-domesticating in the cities, & another that will stay away from the "diverse" cities & will instead seek rural life & artificial hardship, to become better & REVERSE the domestication.

Mangustin

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 287
 • Liked: 3171
 • Mankuva rasitin.
Tutkimuksessa tarkasteltiin vain ÄO:ta, ei muita psykologisia ominaisuuksia, mutta arvelen että etnisesti saksalainen peruskoululainen omaa yhteiskuntakelpoisemman profiilin esim. aggressiivisuuden, impulssikontrollin, tunnollisuuden, sopeutuvuuden, avoimuuden ym. piirteiden suhteen. Samoin saksalaisen yhteiskunnan heikkolahjaisempi osa, jonka aikuisiän ÄO on koululaisten ja matujen tasolla, on luonteeltaan leppoisampi kuin keskimääräinen matu.

edit. Siis se ÄO 93 porukka on arabien kognitiivista eliittiä ja opiskelee Saksassa lipastolla. Turvapaikanhakijoiden suht. korkeaa keskiarvoa 90 saattaa selittää hazaroiden suuri osuus, mongolien ÄO on n. 100 ja ne on Tsingis-kaanin rape spawneja.
« Viimeksi muokattu: 21.03.2019, 21:13:39 kirjoittanut Mangustin »

ÄmTeeAa

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 275
 • Liked: 6106
Vahvistan tämän tuloksen täysin luennoituani juurikin tällaiselle sakille. Kyllä siinä jokuseen otteeseen ihmetteli, että millähän ilveellä ja ansioilla nämäkin ovat yliopistoon päässeet. Tässä on tosin se, että yliopistoon tulevat kehitysmaalaiset raakataan kuitenkin jollain tavalla, ja huomattavasti paremmin kuin rajat auki -linjalla. Se mitä täällä jää jäljelle, ei kuitenkaan tosiaan ole mitenkään ihmeellistä sakkia edes keskiverto valkonaamaan yliopistossa.

Olen täällä puhunut jo pariinkin otteeseen, ettei tänne pitäisi ottaa sakkia kehitysmaiden yliopistoista ilman normaalia yliopistojen pääsykoetta, vaikka tulisivatkin opintojen puolessa välissä. Muuten käy niin, että kyseinen porukka hidastaa luentoja jatkuvalla syötöllä siihen malliin, että etevämmät kyllästyvät. Matulauma luennoilla takaa sen, että pottunokat häviävät. Ja siinä vaiheessa, kun yliopiston rahotussäännöt muuttuvat vastaamaan paremmin todellisuutta, romahtaa joka ikinen tutkimusryhmä jotka ovat kehitysmaalaisia porukoihinsa ottaneet. Tämä on ihan uskottavuuskysymys.

Ikävä kyllä yliopistojen rahotus on sellainen, että valmistuneista ulkomaalaisista maksetaan enemmän fyffeä.

justustr

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 552
 • Liked: 7174
mongolien ÄO on n. 100 ja ne on Tsingis-kaanin rape spawneja.

Mongoolien ÄO on 101 jolla irtoaa jaettu 6. tila maailman ränkissä. Se on kova lukema kun huomioidaan että kyse on pääosin arolla jurtissa asuvista paimentolaisista. Mutta samalla se selittää miten ne piskuisella armeijallaan kykeni valloittamaan lähes puoli maapalloa.
« Viimeksi muokattu: 21.03.2019, 21:52:41 kirjoittanut arpi »

Hamsteri

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 5 962
 • Liked: 4629
 • Hamster supremacy
Kyllähän IQ 93 tason omaavat pystyy monenlaisiin töihin, että ei tuo nyt mikään maailmanloppu ole. Kyllähän Turkissakin ihan kohtuullisesti "junat kulkee raiteillaan"


Turkki vähän huono esimerkki. Ankara ja siitä länteen on 100 ja siellä ollaan melko pitkällä kehityksessä. Itä-Turkki taasen sellainen heimoalue spugela.
-Naiset loivat julkisesta sektorista helvetinkoneen, jonka tarkoitus on tappaa sinut monikultturismilla. -Älä luota mihinkään, mikä vuotaa kerran kuussa ja ei kuole. -Kaaos ja Kontrolli.

kriittinen_ajattelija

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 347
 • Liked: 10884
 • Punavihreäkriittinen
Suomeen lappaa kuitenkin porukkaa Afrikan maista, jossa ÄÖ on alle 70, siis koko Saharan alapuolinen Afrikka. Ja tuo on siis keskiarvo, tulijoiden joukkoon mahtuu paljon debiileitä, jopa imbesillejä.
https://brainstats.com/average-iq-by-country.html
Se on kuitenkin vähän suhteellista. Jos negridien kanssa viettää paljon aikaa huomaa, että ne on työkykyisiä monellekin alalle vaikka niitten IQ olisi 70.

Pitää ymmärtää, että IQ 70 valkoinen on yleensä lievästi kehitysvammainen ja työkyvytön. Mutta IQ 70 negridit ei vaikuta jälkeenjääneiltä tai hitaasti käyviltä. Monet puhuu, että negrideillä on aivot vähän vähemmän kehittyneet käsittelemään abstrakteja asioita, esim geometrisiä arvoituksia siksi he saavat alhaisia tuloksia. Mutta heidän verbaalinen ja sosiaalinen älykkyys on varsin korkeahko. Suurehko osa töistä ei vaadi kovin paljoa absraktia ajattelua joten siinä mielessä, negridien matala IQ ei itsessään ole mikään este integroitumiselle.
We are at a crossroad. Mankind will divide into two groups: one that keeps hybridizing & auto-domesticating in the cities, & another that will stay away from the "diverse" cities & will instead seek rural life & artificial hardship, to become better & REVERSE the domestication.

Ernst

 • Asiantuntija
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 27 054
 • Liked: 20150

Se on kuitenkin vähän suhteellista. Jos negridien kanssa viettää paljon aikaa huomaa, että ne on työkykyisiä monellekin alalle vaikka niitten IQ olisi 70.


Mitäköhän aloja mahdat tarkoittaa? Ja mitä tehtäviä?
Det humana saknas helt hos Sannfinländarna.
Ihmisyys puuttuu kokonaan perussuomalaisilta.
-Anna-Maja Henriksson (r.)

Supernuiva

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 7 771
 • Liked: 8002

Se on kuitenkin vähän suhteellista. Jos negridien kanssa viettää paljon aikaa huomaa, että ne on työkykyisiä monellekin alalle vaikka niitten IQ olisi 70.


Mitäköhän aloja mahdat tarkoittaa? Ja mitä tehtäviä?

Kaupan puotipuksuilla on lopulta varsin yksinkertainen työ: hyllytä, hyllytä ja hyllytä.
Kiinteistönhoidon avustavat tehtävät voinevat myös tulla helposti tehdyiksi.
Lieneekö myös linja-autonkuljettaminen hyvin helppoa työtä?


kriittinen_ajattelija

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 347
 • Liked: 10884
 • Punavihreäkriittinen

Se on kuitenkin vähän suhteellista. Jos negridien kanssa viettää paljon aikaa huomaa, että ne on työkykyisiä monellekin alalle vaikka niitten IQ olisi 70.


Mitäköhän aloja mahdat tarkoittaa? Ja mitä tehtäviä?
Suurinta osaa ammateista tietenkin. Kyllähän negridit kotimaissaankin tai vaikka USA:ssa tekee kaikenlaisia töitä, onhan mustien maissakin välillä ihan siistejä kaupunkeja missä tehdään samoja asioita kuin Suomessakin. Tietty nobeleita on turha odottaa jos keskiarvo IQ on 70. Toki esim valkoiset tai vaikka kiinalaiset tekee kaikki työt paremmin, mutta kyse onkin ns pystymisestä.
« Viimeksi muokattu: 22.03.2019, 00:56:24 kirjoittanut kriittinen_ajattelija »
We are at a crossroad. Mankind will divide into two groups: one that keeps hybridizing & auto-domesticating in the cities, & another that will stay away from the "diverse" cities & will instead seek rural life & artificial hardship, to become better & REVERSE the domestication.

Ernst

 • Asiantuntija
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 27 054
 • Liked: 20150
Vahvistan tämän tuloksen täysin luennoituani juurikin tällaiselle sakille. Kyllä siinä jokuseen otteeseen ihmetteli, että millähän ilveellä ja ansioilla nämäkin ovat yliopistoon päässeet. Tässä on tosin se, että yliopistoon tulevat kehitysmaalaiset raakataan kuitenkin jollain tavalla, ja huomattavasti paremmin kuin rajat auki -linjalla. Se mitä täällä jää jäljelle, ei kuitenkaan tosiaan ole mitenkään ihmeellistä sakkia edes keskiverto valkonaamaan yliopistossa.

Eräskin oululainen imaami, Abdul Mannan, tuli Oulun yliopistoon geologian alan jatko-opintoihin. Siinä hätäisesti hyväksytyn väittärin teossa meni 10+ vuotta. Korkeakoulututkinnon jälkeen siis. Ei tullut  myöhempää tutkijanuraa. Ei uraa geoalan yrityksissä. Opettaa lapsille(!) islamin uskoa, järkkää saudiekstremististä rahoitusta ja valehtelee kun pulmatilanne käsillä. Bangladeshiläistä intelligentsiaa.  :facepalm:

Tutkisin itse mielelläni hänen kognitionsa, mutta taitaa jäädä muiden tehtäviksi.
Det humana saknas helt hos Sannfinländarna.
Ihmisyys puuttuu kokonaan perussuomalaisilta.
-Anna-Maja Henriksson (r.)

Pullervo

 • Global Moderator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 6 302
 • Liked: 23907
 • antikomintern
Ketju degeneroitui sitten uutisketjusta hyvin nopeasti ihan muuksi ja siirtyi hieman siistittynä Tupaan. Saman jatkuessa lentää sitten täältä Peräkammariin yhden vastaavan jatkoksi.

Arvostakaa edes tätä materiaalia kerääviä, kääntäviä ja Hommalle tuovia sen verran, että laitatte kommentointinne sille tasolle, ettette sabotoi koko keskustelua ja ettei tuo työ ole ketjun avaajalta mennyt täysin hukkaan.

Jos haluatte keskustella kuin Peräkammarissa, menkää sinne keskustelemaan.

simppali

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 433
 • Liked: 12057
 • junior koodari
Tämä Akavalaisten joukko varmaan marssi Suomen ohi ? Maamme Äo olisi hetkessä noussut taivaallisiin sfääreihin.
https://www.akavalainen.fi/akavalainen/mielipiteet/kohti_parempaa_eurooppaa/kausi_2014_2019/balkanin_maanteilla_taivaltaa_korkeakoulutettujen_joukko

"Balkanin maanteillä taivaltaa korkeakoulutettujen joukko".
« Viimeksi muokattu: 22.03.2019, 02:13:26 kirjoittanut simppali »
Kun painuvi päät muun kansan, maan,
Me jääkärit uskoimme yhä.

akez

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 10 549
 • Liked: 35906
Prof. Heinsohnilla on myös mielenkiintoinen aihetta sivuava kirjoitus, joka hahmottaa laajempien kuvioiden mittaluokkia. Lihavoin jutusta muutaman mielestäni oleellisen kohdan.

Mielipide Maahanmuuttopolitiikka

Miten Eurooppa muka kykenisi elättämään 800 miljoonaa afrikkalaista?

Kutistuva Saksa ei kykene taistelemaan kasvavan mantereen pakenemisten syitä vastaan. On harhaa luulla, että tukiopetuksella voitaisiin pysäyttää massapako Eurooppaan
.

Die Welt, Gunnar Heinsohn 04.11.2016 juttu saksaksi 

...
... Kun myös poliitikot alkavat vähitellen havaita heihin kohdistuvat valtavat haasteet, niin Angela Merkel haluaa kääntää Afrikan kehitystä ja tehdä siitä ”tulevaisuuden mantereen. Mitä hänellä on silloin edessään?

Berliini haluaa ratkaista ongelman asiantuntijoiden avulla

Vuonna 2015 koko Afrikan mantereen tavaravienti oli arvoltaan 150 miljardia dollaria - pääosa tästä maaöljyä, timantteja, kultaa, kuparia ja rautaa. Tästä - vielä nykyään vahvat eurooppalaiset juuret omaavan - Etelä-Afrikan osuus oli 85 miljardia dollaria. Jäljelle jäävien muiden maiden (yhteensä 940 miljoonaa asukasta) vienti oli vajaat 70 miljardia dollaria. Tämä oli vähemmän kuin noin 5,4 miljoonan asukkaan Slovakian vienti (74 miljardia dollaria).

Tämän jälkeenjääneisyyden umpeen kuromiseksi Berliini haluaa lähettää asiantuntijoita. Mutta ketkä ovat käytettävissä tulevina vuosikymmeninä? Uraliin asti ulottuvassa Euroopassa asui vuonna 2015 noin 140 miljoonaa alle 18-vuotiasta. Heissä on tulevaisuus. Vuoteen 2050 mennessä heidän määränsä ennakoidaan kasvavan vielä 130 miljoonalla. Koko Afrikassa (laskien nyt mukaan myös epävakaa Pohjois-Afrikka) vastaavassa iässä on tällä hetkellä 540 miljoonaa henkeä ja vuonna 2050 heitä on noin 1.000 miljoonaa.

Nuoriso täällä ei riitä edes huolehtimaan täkäläisistä vanhuksista. Kuinka siis jokainen näistä harvinaisista olennoista voisi siinä sivussa vielä koulia 4 tai 8 (vuonna 2050) afrikkalaista valmiiksi osaajiksi High Tech aikaan, jota ilman mustalla mantereella ei ole tulevaisuutta?

Liian monien lasten potentiaali jää käyttämättä

Afrikassa kaikki opettajat kohtaavat valtavia haasteita. Jo vuonna 2007 ”Lancet”-raportoijat havaitsivat, että 40-60% lapsista tulee jäämään pysyvästi potentiaalisen suorituskykynsä alapuolelle huonon ravinnon ja vähäisen huolenpidon takia.

250 miljoonaa lasta ja nuorta (vuonna 2050 500 miljoonaa) tarvitsee siis nyt - mahdollisesti jatkuvaa - pedagogista ja terapeuttista apua itselleen ja jälkikasvulleen.


Entiset siirtomaat voivat kuitenkin kehittyä. Vuonna 1957 Etelä-Korealla - sodan raunioittama, mutta vapaa - ja Englannista irtaantuneella Ghanalla oli sama tulotaso asukasta kohden. Tästä 1:1 suhteesta tuli vuoteen 1987 mennessä 10:1 ja 2015 mennessä 20:1 - itäaasialaisten eduksi. Heidän entiset kärsimyskumppaninsa suosittelivat heitä huolehtimaan kotitehtävistä.

Osaako Berliini vastata pariin matematiikkapähkinään?

Korealaiset voittivat vuoden 2011 koululaisten TIMSS-matematiikkaolympialaiset 613 pisteellä. Samoissa olympialaisissa Ghana pääsi 331 pisteeseen. Tietääkö Berliini kikkaa, jolla tätä tulosta voisi edelleen parantaa? Vuosien 2009-2015 aikana saksalaisten lukutaito heikkeni yhdeksässä Saksan 16 osavaltiosta.

Osaako joku kertoa kuka päätyi täällä hunningolle?
Paljon todennäköisemmin tässä vaikuttaa kuitenkin jo tuo käsittämättömältä tuntuva luku 400 miljoonaa (pian 800 miljoonaa) nuorta afrikkalaista, jotka haluavat lähteä siirtolaisiksi.

Kirjoittaja on taloustieteilijä ja sosiaalipedagogiikan emeritusprofessori.

2016-11-04 Heinsohn: Eurooppako kykenisi elättämään 800 milj. afrikkalaista?
"Meidän on oltava valmiita huijaamaan, petkuttamaan, rikkomaan lakeja, salailemaan ja piilottamaan totuutta ... Meidän on kirjoitettava kielellä,
joka kylvää massojen keskuuteen vihaa, inhoa ja halveksuntaa niitä kohtaan, jotka ovat eri mieltä kuin me." - Vladimir Iljitš Lenin

akez

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 10 549
 • Liked: 35906
Pohjolan perserkit eivät kuitenkaan hätkähdä tilannetta ja Heinsohnin hahmotelmaa, vaan ryntäävät apuun, ilmeisesti Angelan johdolla ...

Juttu Iltasanomista (11.3.2019):

Lainaus
Ilkka Kanerva ehdottaa: Suomen pitäisi huolehtia yhden Afrikan maan koko koulu­järjestelmästä

Ilkka Kanerva ehdottaa, että Suomi ottaisi vastuulleen jonkin Afrikan maan koko koulujärjestelmän.


Pitkän linjan kansanedustaja Ilkka Kanerva (kok) väläytti uudenlaisen vientituotteen Paasikivi-seuran vaalipaneelissa maanantaina.

Paneelin yhtenä aiheena oli pakolaiskysymys. Pakolaiskysymyksen yhteydessä nousi esille Afrikka, jossa väestö tuplaantuu lähiaikoina. Pakolaisaallon välttämiseksi Afrikkaan pitäisi luoda työpaikkoja nuorille.

Kansanedustaja Jutta Urpilainen (sd) muistutti, että Eurooppa ja Afrikka kietoutuvat toisiinsa.

– Jos emme pysty puuttumaan juurisyihin, näkemämme pakolaisvirta oli alkusoittoa sille, mitä tulevaisuus tulee olemaan
.
(…)

Veikkaanpa, että kokoomuksen Ilkka Kanerva ei aio istahtaa tuohon nuotioon omilla housuillaan, vaan sen saa tehdä joku muu. Vaan kuka? Heinsohnin kertomat luvut paljastavat, että Kanervan ajatus on absurdi. Kukas täällä sitten hoitaa hommat, kun kaikki meni Afrikkaan?
"Meidän on oltava valmiita huijaamaan, petkuttamaan, rikkomaan lakeja, salailemaan ja piilottamaan totuutta ... Meidän on kirjoitettava kielellä,
joka kylvää massojen keskuuteen vihaa, inhoa ja halveksuntaa niitä kohtaan, jotka ovat eri mieltä kuin me." - Vladimir Iljitš Lenin

Syämmistynyt

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 419
 • Liked: 2502
Ei viisimiljoonainen kansa pohjoisen perukoilta pysty kouluttamaan koko Afrikkaa, eikä laastaroimaan kaikkien ihmiskaupan uhrien haavoja, vaikka kuinka haluttaisiin auttaa.  Vastuu on vain ja ainoastaan Afrikan maiden johtajilla.  YK ja EU lappavat avustuksia jo nyt, ja mailla, kuten Kongo, on luonnonrikkaudet omasta takaa, ja silti köyhyys ja huono-osaisuus rehottavat sukupolvesta toiseen.  Muun maailman pitäisi vastuuttaa maat huolehtimaan kansalaisistaan, eikä katsoa läpi sormien korruptiota, jossa kaikki avustusrahat ja valtion varat katoavat johtajien omille pankkitileille Sveitsiin.  Ja jos ei meno muutu, niin sielläpä olkoot, ei tartte tulla tänne ruikuttamaan.

Mutta eipä tietenkään, koska UN, Red Cross ja kaikki muut kansainväliset avustusjärjestöt ovat nykyisellään pelkkiä hyväpalkkaisten virkamiesten organisaatioita, joiden intresseissä on pitää itsensä tarpeellisina.  Osana korruptoitunutta systeemiä.  Mitä he sitten tekisivät, jos Afrikka auttaisi itse itseään?

Mursu

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 278
 • Liked: 2382
Tuossa käsite älykkyysosamäärä on huono siinä, ettei peruskoululaisen äo välttämättä ole huonompi kuin aikuisen, koska se osamäärä nimenomaan tarkoittaa, että se on suhteutettu ikään.

Lähetetty minun FRD-L09 laitteesta Tapatalkilla


Mangustin

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 287
 • Liked: 3171
 • Mankuva rasitin.
Afrikassa kaikki opettajat kohtaavat valtavia haasteita. Jo vuonna 2007 ”Lancet”-raportoijat havaitsivat, että 40-60% lapsista tulee jäämään pysyvästi potentiaalisen suorituskykynsä alapuolelle huonon ravinnon ja vähäisen huolenpidon takia.

250 miljoonaa lasta ja nuorta (vuonna 2050 500 miljoonaa) tarvitsee siis nyt - mahdollisesti jatkuvaa - pedagogista ja terapeuttista apua itselleen ja jälkikasvulleen.


Googleen "aliravitsemusosasto" niin Afrikan mammojen EVVK taso alkaa hahmottua.

Lainaus käyttäjältä: hoitsubloggaaja
Aliravitsemusosasto on ehkä yksi rankimmista paikoista Uth:ssa, ehkä juuri ristiriitaisuutensa vuoksi. Vauvat ja lapset ovat yleensä joutuneet osastolle äitien välinpitämättömyyden vuoksi. He ovat vain unohtaneet ruokkia lapsensa tai antaneet vain yksinkertaisesti liian vähän ruokaa. Osastolla lapset vain tuijottavat yhteen paikkaan, silmissä ei enää näy mitään lapsen iloa. Hiukset ovat paikoitellen tai kokonaan jo lähteneet, kropassa on mustelmien tyylisiä ruhjeita ja luut paistavat läpi. Äidit ovat aivan normaalipainoisia, siitä hoitohenkilökunta näkeekin, että taloudessa ei ole ruuasta pulaa.
https://www.offexploring.com/jencq-/blog/tanzania/zanzibar-town/20130503081252

Lainaus käyttäjältä: Sambialainen pediatri
”Kuinka monta aliravittua lasta näette? He ovat kaikki aliravittuja, eikö totta? Katsokaa uudelleen ja kertokaa, kuinka monta aliravittua äitiä näette. Ette yhtäkään, eikö totta? Kaikki syyt joita mainitsitte ovat mahdollisia, mutta suurin syy aliravitsemukseen on puhdas välinpitämättömyys.”
http://sambia105paivassa.blogspot.com/2014/09/aliravitsemusosasto-malnutrition-ward.html

Tietysti vanhempien apaattisuus jälkikasvun hoidon suhteen voi olla seurausta siitä että he ovat itse aikanaan jääneet vaille välttämätöntä ravintoa ja virikkeitä. Professori Heinsohn on siinä oikeassa että erityisopettajia ja henk.koht. avustajia ei riitä kaikille oppimisrajoitteisille vaikka teollisuusmaiden nuoriso keskittyisi kokonaan kehitysmaalaisten ohjaamiseen. Ainoa humaani ja toteuttamiskelpoinen ratkaisu on pitkäkestoisen (implantit, kierukat) tai pysyvän (sterilaatio, vasektomia) ehkäisyn tarjoaminen ilmaiseksi.

Tagit: älykkyys saksa