Kirjoittaja Aihe: Anssi Salmi eduskuntaan, 41 Satakunta  (Luettu 1423 kertaa)

TJJalonen

  • Jäsen
  • *
  • Viestejä: 3
  • Liked: 8
Anssi Salmi eduskuntaan, 41 Satakunta
« : 28.03.2019, 20:28:06 »
Tulipa mieleen tehdä tännekin oma aihe porilaisesta kaupunginvaltuutetusta Anssi Salmesta, joka pyrkii eduskuntaan numerolla 41 Satakunnan vaalipiirissä. Kyseessä on todella varteenotettava nuorempi ehdokas ja omanlaisensa "musta hevonen" muiden ehdokkaiden joukossa. Anssi on hyvin omaehtoista ja oman näköistä politiikkaa tehnyt jo vuosia. Hän saa suunsa auki eikä pelkää sanoa kärkkäästi ja piikikkäästikin, mutta silti aina asiassa pysyen.

Hommalaisia saattaa kiinnostaa, että kyseessä on myös Satakunnan maahanmuuttokriittisin ehdokas.

Alla copypastea Anssin vaalisivulta: https://vaalit.perussuomalaiset.fi/eduskuntavaalit/ehdokas/anssi-salmi

----

Kalasteleva isä - isänmaallinen poliitikko! Työskentelen lastensuojelussa ja opiskelen sosionomiksi. Maahanmuuton vahva rajoittaminen ja suomalaisen luonnon vaaliminen takaavat lapsillemme hyvän tulevaisuuden. Kansallismielisenä poliitikkona nämä ovat pääteemani.
Olen kahden ihanan tytön isä. Lapset ovat aina olleet minulle äärimmäisen tärkeitä ja heidän etunsa ajaminen on myös politiikan teossa itselleni kaiken a ja o.

Maamme päättäjät ovat jo aikoja sitten unohtaneet isänmaallisuuden ja lapanneet rahaa milloin mihinkin hulluuteen, unohtaen oman kansan. Tämä vääristymä sai itseni liittymään perussuomalaisiin vuonna 2011. Ensimmäiset vuodet menivät hiljaisena jäsenenä, kunnes 2014 sain kipinän lähteä itse aktiiviseksi toimijaksi. Vuoden 2017 kuntavaalit olivat ensimmäinen koitos minulle ja sain porilaisilta luottamuksen aina valtuutetuksi asti. Tätä työtä teenkin jatkuvasti kansallismielisestä lähtökohdasta käsin.

Työelämässä olen ollut 18-vuotiaasta lähtien ja kokemusta on niin myyntityöstä kuin maataloustöistäkin. Tällä hetkellä työskentelen lastensuojelussa ja opiskelen loppuvaiheessa ammattikorkeakoulussa. Yhteiskunnan tarjoamat palvelut ja niihin liittyvät ongelmat ovat siis tulleet työelämänkin kautta hyvin tutuiksi. Tässä maassa on paljon tehtävää, jotta suomalaisilla olisi hyvä olla. Niin kauan, kun yhteisiä varojamme käytetään vastuuttomasti esimerkiksi holtittomaan maahanmuuttoon, kärsivät suomalaiset. Tämä ei ole mielestäni oikein, vaan linjan on muututtava. Isänä ja lasten parissa työskentelevänä miehenä haluan näille ihmisaluille sen tulevaisuuden, jonka he ansaitsevat.

-----

Anssin vaaliteemat:

1
Maahanmuutto
Suomi on vastuunsa kantanut. Seuraavalla vaalikaudella ei ole tarvetta turvapaikanhakijoille. Käytetään säästyneet varat suomalaisten hyvinvointiin ja lisätään samalla maan sisäistä turvallisuutta.

2
Lapset ja lapsiperheet
Päiväkodit ja koulut terveellisiksi. Lapset ja heidän perheensä ansaitsevat kaiken huomion. Lastensuojelun palvelut tulee saada inhimillisiksi ja lähelle perheitä. Lasten tulevaisuus vaatii tekoja.

3
Luonto ja ympäristö
Suomi voi vaikuttaa suoraan omaan luontoonsa ja vain välillisesti globaalisti. Meillä on yksi maailman puhtaimmista luonnoista, jota pitääkin vaalia. Hyvin hoidetusta ympäristöstä hyötyy jokainen.

-----

Anssi somessa:

https://www.facebook.com/anssi.salmi.54

https://www.instagram.com/anssisalmi/

https://twitter.com/anssal

-----

Jos kiinnostuit ja haluat tukea Anssin kampanjaa, niin lahjoituksen voi osoittaa tähän osoitteeseen:

Anssi Salmen tukiyhdistys
FI12 1269 3500 4920 44

Kaikki apu on tarpeen ja pienikin voi olla suurta.

Jos asut Satakunnassa ja kiinnostaa olla mukana vaalityössä muuten kuin rahallisesti, niin yhteys allekirjoittaneeseen (kampanjapäällikkö) tai Anssiin, niin katsotaan juuri sinulle sopiva tapa auttaa.

Alaric

  • Administrator
  • Jäsen^^^
  • *****
  • Viestejä: 25 944
  • Liked: 68033
  • Ei maata ilman kansaa, ei kansaa ilman verilinjaa
Vs: Anssi Salmi eduskuntaan, 41 Satakunta
« Vastaus #1 : 28.03.2019, 20:40:11 »
Eilen tuolla toisessa persuketjussa kyseltiin hyviä ehdokkaita Satakunnasta ja tulipa sattumalta sitten mainittua Anssi Salmi, joka vaikuttaa varsin nuivalta ja jämäkältä hemmolta eli sopivalta äänestysvaihtoehdolta hommalaisille! Plussaa myös siitä, että edustaa hieman keskimääräistä nuorempaa ikäpolvea politiikassa (34-vuotias).

Satakuntalaiset, laittakaapa siis numero 41 mieleen ;)

@Alabama

Porin kaupunginvaltuutettu Anssi Salmi mainostaa bannerillaan täällä Hommalla ja vaalipäällikkönä on PS-Nuorten hallituksen 3. vpj Toni Jalonen (tiukan linjan miehiä ja mukava tyyppi muutenkin :)). Luottaisin kyllä Jalosen näkemykseen tässä ja jättäisin kaiken maailman puoliuuvatit äänestämättä.

...
Ei ota vieraat milloinkaan
kallista perintöänne.
Tulkoot hurttina aroiltaan!
Mahtuvat multaan tänne.