Kirjoittaja Aihe: Media perussuomalaisista  (Luettu 53575 kertaa)

Nikolas

 • Nimellinen
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 468
 • Liked: 15511
 • Tiellä Rhodesiasta Zimbabween
  • Kirjoitelmia
Media perussuomalaisista
« : 31.03.2019, 11:15:35 »
Minua alkoi kiinnostaa mitä Perussuomalaisista kirjoitetaan.


Havaitsin uudessa Keskipohjanmaa -lehdessä muutaman kirjoituksen, joista tosin yksi on nimimerkillä julkaistu mielipide, mutta on vääristelevä.
« Viimeksi muokattu: 02.04.2019, 21:52:15 kirjoittanut Nikolas Ojala »

Nikolas

 • Nimellinen
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 468
 • Liked: 15511
 • Tiellä Rhodesiasta Zimbabween
  • Kirjoitelmia
Vs: Media perussuomalaisista
« Vastaus #1 : 02.04.2019, 23:08:06 »
@Matias Turkkila

Näytän, mikä siinä vääristelevässä mielipidekirjoituksessa erityisesti tökkii.

Lainaus

Perussuomalaiset hallituspolitiikan takuumiehenä. Kolme vuotta istutaan maan hallituksessa ja hyväksytään kaikki toteutetut leikkaukset lapsiperheiden arkeen, ei tehdä indeksitarkistuksia eläkkeisiin tai perusturvaetuihin, leikataan koulutuksesta 690 miljoonaa, heikennetään työntekijöiden työsuhdeturvaa, leikataan opiskelijoiden opintorahaa jne. jne. Ja nyt vaalien alla esiinnytään ikään kuin "puhtain purjein". Onhan tämä uskomatonta kansan sumutusta! Perussuomalaiset ovat näyttäneet todellisen poliittisen linjansa tällä vaalikaudella. Hillatolppa on tärkeämpi kuin kansan etu. He ovat tehdyistä kansaa kurjistavista päätöksistä vastuussa yhtälailla kuin kepu ja kokoomus.

Nimim. Perussuomalaiset vastuuseen


Faktat:
 • Perussuomalaiset rp. oli mukana hallituksessa, mutta ei kolme vaan kaksi vuotta.

 • Perussuomalaiset potkaistiin hallituksesta ulos kesäkuussa 2017 ja Uusi vaihtoehto / Sininen tulevaisuus jatkoi siitä eteenpäin enemmistöhallituksessa, joskin kutistuneella hallituspohjalla.

 • Perussuomalaisten edellinen puheenjohtaja oli ja on yhä varsinainen hillotolppamies.

 • Siniseen vaihtoehtoon siirtyivät Perussuomalaisten edellinen puheenjohtaja, kaikki puolueen silloiset ministerit ja suurin osa puolueen kansanedustajista.

 • Perussuomalaisten puoluekokouksessa puolueväki vaihtoi puheenjohtajan ja varapuheenjohtajat juuri siksi koska siihenastinen toiminta Sipilän hallituksessa ei näyttänyt tyydyttävältä.

 • Hallituksen takuumiehiä olivat Siniset. Vaatimukset hallituksen ryhdistäytymiseen ja hallitusohjelman seuraamiseen tulivat perussuomalaisten kansanedustajilta jotka ovat yhä perussuomalaisia.

Tuosta mielipidekirjoituksesta saa hauskan kontrastin tähän vertaamalla:

Tämä teksti oli aiemmin erilainen. Nyt sitä on muutettu. Lähde: valtioneuvosto/sipilän hallitus
Lainaus
Pääministeri Juha Sipilän hallitus

Tasavallan presidentti nimitti 29. toukokuuta 2015 pääministeri Juha Sipilän hallituksen, joka on itsenäisen Suomen 74. hallitus. Hallituksen muodostavat Suomen Keskusta, Sininen eduskuntaryhmä ja Kansallinen Kokoomus. Sipilän hallituksessa on 17 ministeriä.

Tasavallan presidentti on nimittänyt 2015 hallituksen, johon kuuluu Sininen eduskuntaryhmä.

Tämä on perseestä. Hallitus on muodostettu kolmen puolueen kesken ja aina on puhuttu, mikä salkku kuuluu millekin puolueelle. Vaikka ministerinpaikat ovat henkilökohtaisia, niin kun viimeksi salkut jaettiin, ministerinpaikat jaettiin tasan puolueiden kesken. Valitut ministerit tulivat hallituspuolueista.

Toisin sanottuna: Virallinen totuuskin näyttää myöntävän, että Siniset ovat aina olleet Sipilän hallituksessa, mutta kuitenkin Perussuomalaisten hallituksessa olemisesta muistutetaan aina kun se on Perussuomalaisille epäedullista.

Halusin ottaa nimimerkillisen mielipidekirjoituksen esille, koska olen nähnyt samankaltaisia kirjoituksia useampiakin, ja niissä toistellaan samoja kliseitä ja unohdetaan samoja faktoja.

Roope

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 40 019
 • Liked: 131604
Vs: Media perussuomalaisista
« Vastaus #2 : 29.05.2020, 13:34:23 »
Lainaus
Piikki persujen lihassa

Dmitry Gurbanov on tuhansien twiittien mies, jonka oivalluksia luetaan 1,5 miljoonaa kertaa kuukaudessa.

Vuoden 2019 Suomen Twitter-vaikuttajien lista julkaistiin 4. toukokuuta. Kärjessä olivat suurimmat mediatalot Helsingin Sanomat ja Yle. Kolmantena oli kansanedustaja Mikko Kärnä (kesk.) ja neljäntenä Dimmu141 eli Dmitry Gurbanov – hyperaktiivinen twiittaaja, jonka aiheena ennen koronakriisiä olivat enimmäkseen perussuomalaiset.

Gurbanov on yhden miehen tieto- ja mielipidetehdas ja Suomen PersuWatch samassa persoonassa. Seuraajia hänellä on enemmän kuin monella tiedotusvälineellä ja virallisella organisaatiolla. Tätä kirjoittaessa heitä on 14 800, ja Dimmun viestit tavoittivat viime vuonna 1,5 miljoonaa lukijaa kuukaudessa. Viestejä hän lähetti keskimäärin 26 päivässä.

32-vuotias Gurbanov on valtiotieteen opiskelija Helsingin yliopistossa. Hän on erikoistunut äärioikeiston tutkimiseen.

[...]

Haluatko vaikuttaa twiittaamisella?

– Se on tarkoitus.Vastustan oikeistolaista, konservatiivista maailmanmenoa. Yritän tarjota ainakin vaihtoehtoa ja myös todistaa, miten konservatismin nousu vaikuttaa ihmisiin.

Koetko että olet onnistunut vaikuttamisessa?

– Todellakin. Useat politiikassa mukana olevat tutut ja myös toimittajat ovat kertoneet minulle, että twiittaamisellani on enemmän vaikutusta kuin monella maakuntalehdellä. En tiedä, miten noihin lukuihin voi luottaa, mutta niiden mukaan yhtä twiittiäni luetaan jopa 200 000 kertaa päivän aikana.

Miten sinusta tuli tällainen twiittaaja?

– Aloitin joskus 2013. Twitterissä on se vaikeus, että jos olet tuntematon tyyppi, pitää ensin päästä rajan yli, että pystyy vaikuttamaan. Muuten kukaan ei seuraa sinua eikä tykkää twiiteistäsi. Mutta kun joku tunnettu vaikuttaja re-twiittaa sinua pari kertaa, jossain välissä se lähtee kasvuun. En osaa sanoa, milloin se minulla tuli, ehkä 2016 aloin saamaan paljon enemmän seuraajia.

Millä aiheilla seuraajia alkoi tulla?

– Aloin twiittaamaan äärioikeistosta.

Ennen koronaa suurin osa twiiteistäsi käsitteli perussuomalaisia. Miksi?

– Olen ollut aina kiinnostunut äärioikeiston ideologiasta, lukenut ja kirjoittanut siitä. Perussuomalaiset ja muut eurooppalaiset populistiset puolueet ovat kasvaneet vuoden 2011 jälkeen. Kun perussuomalaiset edustaa kaikkea, mitä minä vastustan, aloin twiittaamaan heidän ideologiaansa vastaan.

Liittyvätkö opintosi äärioikeistoon?

– Tällä hetkellä teen kandidaattityötä, joka liittyy siihen. Yritän analysoida, miksi Soldiers of Odinin väkivallan käyttö oli pienempää kuin Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen.

[...]

Onko perussuomalaiset äärioikeistolainen?

– En luokittelisi koko puoluetta äärioikeistolaiseksi, mutta monet heidän ajatuksensa, kansanedustajansa ja jäsenensä ovat äärioikeistolaisia. Siinä on vähän hybridiä. He eivät vieläkään sano avoimesti mitä kannattavat. Erityisesti väestönvaihdos on selvästi ja kiistattomasti äärioikeistolainen teoria, mutta perussuomalaisilta tulee jatkuvasti ristiriitaisia viestejä siitä, ovatko he huolissaan valkoisesta suomalaisuudesta ja kuka on se väestö, joka tulee ja vaihtaa suomalaiset.

Onko tämä hybridiys tietoista taktiikkaa, jolla kalastellaan erilaisia ihmisiä?

– Juu, totta kai. Perussuomalaisten onnistuminen ei ole tapahtunut siksi, että heidän kannattajansa ovat rasisteja tai äärioikeistolaisia. Monet ovat äänestäneet perussuomalaisia, koska se on heidän mielestään ainoa vaihtoehto. Perussuomalaiset sanovat olevansa erilaisia, uusi puolue, jolla on uusia ideoita, joilla voi korjata kaikkien muiden aiheuttamat ongelmat.

Miten perussuomalaisten kannatuksen viime kuukausien voimakas lasku mielestäsi näkyy puolueen toiminnassa?

– Timo Soinia haukutaan paljon, mutta hän teki fiksusti kun ei laittanut kaikkia munia samaan koriin. Hän puhui erilaisista aiheista, taloudesta ja Kreikasta, koska tiesi että kaiken energian laitto yhteen ei ole kovin onnistunutta politiikkaa. Jussi Halla-aho maksaa tällä hetkellä siitä, että perussuomalaisten ainoa strategia on ollut maahanmuutosta puhuminen. Muussa poliittisessa keskustelussa se on tällä hetkellä olematon kysymys. Koronakriisissä heillä ei ole mitään tarjottavaa, sitä on aika vaikea politisoida.

[...]

– Minun tarkoitukseni ei ole saada perussuomalaisten hardcore-äänestäjiä luopumaan heidän äänestämisestään tai muuta sellaista. Tarkoitus on saada arvoliberaalimpi porukka ja maltillisemmat konservatiivit tajuamaan, että perussuomalaisten kanssa ei tarvitse tehdä yhteistyötä.

– Yritän vaikuttaa kokoomuslaisiin. Nyt on vaikea sanoa, mihin suuntaan kokoomus on menossa. Voisi sanoa, että kokoomuksessa on arvotyhjiö. Siellä on arvoliberaaleja ja arvokonservatiiveja, ja uskon, että Wille Rydmanin kaltaiset ”erikoisjepet” haluavat perussuomalaisten kanssa yhteistyöhön, mutta samaan aikaan siellä on niin paljon arvoliberaaleja, että on tosi vaikea nähdä hallitusta, jossa ne istuvat yhdessä.

[...]

Esität myös paljon mediakritiikkiä. Mikä median toiminnassa ärsyttää?

– Ainakin osa tulee siitä, että perussuomalaisia ei kohdella niin kuin kaikkia muita puolueita. He olivat kolme kuukautta sitten ylivoimaisesti Suomen suosituin puolue, mutta kun perussuomalaisten kansanedustajat tai europarlamentaarikot lähettävät älyttömiä viestejä, niistä ei ikinä uutisoida. On tosi harvinaista, että perussuomalaisten kansanedustajan öyhötys somessa pääsee valtamediaan. On vaikea ymmärtää, miksi on näin, kun jonkun vasemmistolaisen vanhoista uhkauksista tulee politiikan ykkösuutinen.

[...]

Mikä sinusta tulee isona?

– Tosi vaikea kysymys. Haluaisin johonkin jossa pääsee vaikuttamaan, mutta tällä hetkellä Suomessa ei ole mitään sellaista kuin Ruotsissa esimerkiksi EXPO, joka tekee tutkivaa journalismia äärioikeistosta.

Oletko maahanmuuttajana saanut oman osasi mamuttelusta?

– Venäläisenä aika vähän. Mutta minulla on myös juutalaistausta, mikä on selvästi punainen vaate ainakin natseille. Vastarintaliike on viimeksi kuluneiden parin vuoden aikana nostanut selvästi enemmän juutalaisvastaisuutta. Koko suomalainen ulkoparlamentaarinen äärioikeistolainen liikehdintä on siirtynyt selvästi siihen suuntaan, että juutalaiset ovat kaiken takana.

– Mitä enemmän oikealla liikut, sitä enemmän antisemitismi tulee mukaan kuvioihin. Kun puhutaan väestönvaihdoksesta, niin jossain vaiheessa päädytään siihen, että juutalaiset ovat kaiken takana. Vuonna 2015 ulkoparlamentaarinen liikehdintä oli suht laajaa Suomessa. Osa siitä lopetti, osa meni persuihin. Jo silloin radikaalit tai myöhemmin radikalisoituneet ovat selvästi siirtyneet siihen ajatteluun, että Euroopassa on tapahtumassa väestönvaihdos ja se on juutalaisten salaliitto.

– Väestönvaihdos alunperin on amerikkalaisten natsien teoria. He puhuivat valkoisesta kansanmurhasta, joka on juutalaisten syytä. Kun se tuli Eurooppaan, ei puhuttu kansanmurhasta, vaan juuri väestönvaihdosta ja juutalaisten sijaan pankkiireista ja Soroksesta.
Kansan Uutiset 29.5.2020
Mediaseuranta - Maahanmuuttoaiheiset uutiset, tiedotteet ja tutkimukset

Totti

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 881
 • Liked: 39462
Vs: Media perussuomalaisista
« Vastaus #3 : 29.05.2020, 13:42:30 »
Oikeasti tuollaisista Gyrbanoveista ei ole kukaan kuullutkaan. Kunhan komukat toisiaan kehuvat.

Olen nähnyt tämän kaverin vilahtavan jossain Halla-ahon twiittiketjussa. Tyyppi lähinnä räksyttää ja käkättää kaikesta. Tyypillinen vihervasemmistolainen väärinymmärtäjä, joka luulee olevansa nokkela. Minusta hän on lähinnä häirikkö ja spammaaja, joka ei tarjoa mitään lisäarvoa mihinkään poiliittiseen keskusteluun.
Sosialisti on mätä ydintä myöten.
 - kansanviisaus

Nikolas

 • Nimellinen
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 468
 • Liked: 15511
 • Tiellä Rhodesiasta Zimbabween
  • Kirjoitelmia
Vs: Media perussuomalaisista
« Vastaus #4 : 29.05.2020, 13:43:26 »
Gurbanov:
Lainaus

Erityisesti väestönvaihdos on selvästi ja kiistattomasti äärioikeistolainen teoria


Väestönvaihdos on mitä se on. Replacement migration tai mitä milloinkin.

Hommawiki: Väestönvaihdos

Fiftari

 • Asiantuntija
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 9 064
 • Liked: 10345
 • "Hallitus koostuu ihmisistä joita ei hallita"
Vs: Media perussuomalaisista
« Vastaus #5 : 29.05.2020, 13:53:13 »
Tuo "piikki" ei taida olla piikki lihassa muuten kuin vassareiden mielestä. Vähän niin kuin kaikki äärioikeisto"tutkijat".  Räksyttää parhaaseen punaviher tapaan netissä, ei saa mitään muuta aikaiseksi kuin mukahauskoja letkautuksia ja palkaksi taputteluja omasta leiristä. Tästä syystä koko KU:n juttukin. Jutuilla ei ole painoarvoa muualla kuin omien leirissä. Sitten kun hullutus saavuttaa kriittisen pisteen, tuokin tutkija suksii sumatralle koska logiikka jyrää lopulta ihanteiden yli.
Ylivertaisuusvinouma on kognitiivinen vinouma, jossa yksilö yliarvioi itsensä jossakin suhteessa kuten vaikkapa jonkin taidon hallinnassa. Lisäksi tyypillisesti mitä huonompi yksilö on kyseisessä taidossa sitä enemmän hän yliarvioi osaamistaan.

Totti

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 881
 • Liked: 39462
Vs: Media perussuomalaisista
« Vastaus #6 : 29.05.2020, 14:03:55 »
Oikeasti tuollaisista Gyrbanoveista ei ole kukaan kuullutkaan. Kunhan komukat toisiaan kehuvat.

Olen nähnyt tämän kaverin vilahtavan jossain Halla-ahon twiittiketjussa. Tyyppi lähinnä räksyttää ja käkättää kaikesta. Tyypillinen vihervasemmistolainen väärinymmärtäjä, joka luulee olevansa nokkela. Minusta hän on lähinnä häirikkö ja spammaaja, joka ei tarjoa mitään lisäarvoa mihinkään poiliittiseen keskusteluun.

Jeh, tarkoitinkin nuiva- tai punikkiskenen ulkopuolisia rahvaan massoja. Kysykääpä joltakin vastaantulijalta, että kuka on Dimitri Kyrpanov.  :roll:

Totta on ettei hän ole mikään todellinen vaikuttaja.

Kaveri kehuu suurella seuraajamäärällään Twitterissä. Seuraajat ovat oma suvakkijengi sekä nuivat, jotka haluavat pysyä ajan tasalla hänen päivittäisistä oksennuksistaan. Sanoisin, että hänen todellinen merkitys poliittisessa keskustelussa on tämän perusteella mitätön vaikka seuraajamäärä teknisesti olisi korkea.

Gurba itse kuitenkin kertoo vaikuttavansa ihmisiin, ymmärtämättä, että ihmisten poliittiset kannat ovat yleensä aika syvällä eikä ne herkästi muutu hänen infantiilisten kuittailujen takia. Hänen twitteröinti on osa suvakkikuplaa, jonka puitteissa hän omalta osaltaan nauttii huomiosta saarnatessaan omalle hurmaantuneelle seurakunnalleen.

Jos Gurba haluaisi todella yrittää vaikutta asioihin hänen kannattaisi haasta itsensä ja astua mukavuusalueensa ulkopuolelle haastamaan nuivia avoimessa keskustelussa. Tähän suvakit eivät koskaan lähde koska heidät ruoskittaisiin faktoilla verille hyvin nopeasti. Onhan näitä yrittäjiä ollut Hommassakin.

Jutun mukaan jopa kymmenien twiittien lähettämien päivässä kuitenkin osoittaa, että kaveri on täysin fanaattinen ja koko elämä uppoaa persuille räksyttämiseen. Sama ilmiö on peliriippuvaisilla, jotka sijoittavat koko valveillaoloajan koneen äärellä.

Noh, Gurballa on nyt tällainen vaihe elämässä. Kyllä vihervasemmistolaiset yleensä aikuistuvat vaikka se kestää hieman muita pitempään. Eräällä tasitolaisella tuttavallani se kesti 70 vuotta ennen kuin luopui vasemmistofantasioistaan, mutta parempi myöhään kun ei koskaan.
Sosialisti on mätä ydintä myöten.
 - kansanviisaus

P

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 19 750
 • Liked: 24732
Vs: Media perussuomalaisista
« Vastaus #7 : 29.05.2020, 14:05:17 »
Oikeasti tuollaisista Gyrbanoveista ei ole kukaan kuullutkaan. Kunhan komukat toisiaan kehuvat.

Olen nähnyt tämän kaverin vilahtavan jossain Halla-ahon twiittiketjussa. Tyyppi lähinnä räksyttää ja käkättää kaikesta. Tyypillinen vihervasemmistolainen väärinymmärtäjä, joka luulee olevansa nokkela. Minusta hän on lähinnä häirikkö ja spammaaja, joka ei tarjoa mitään lisäarvoa mihinkään poiliittiseen keskusteluun.

Tämä kertoo kyllä paljon tyypin "objektiivisuudesta"?

"kun perussuomalaisten kansanedustajat tai europarlamentaarikot lähettävät älyttömiä viestejä, niistä ei ikinä uutisoida. On tosi harvinaista, että perussuomalaisten kansanedustajan öyhötys somessa pääsee valtamediaan. On vaikea ymmärtää, miksi on näin, kun jonkun vasemmistolaisen vanhoista uhkauksista tulee politiikan ykkösuutinen.


 ;)
Kestää parikymmentä vuotta ennen kuin suomalainen lapsi alkaa kuluttamisen sijasta tuottaa yhteiskunnalle jotain. Pakolaisen kohdalla kyse on luultavasti parista vuodesta. Siksi pidän puheita pakolaisten aiheuttamista kansantaloudellisista rasitteista melko kohtuuttomina.
- J. Suurpää, HS 21.4.1991

P

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 19 750
 • Liked: 24732
Vs: Media perussuomalaisista
« Vastaus #8 : 29.05.2020, 14:08:43 »
Oikeasti tuollaisista Gyrbanoveista ei ole kukaan kuullutkaan. Kunhan komukat toisiaan kehuvat.

Olen nähnyt tämän kaverin vilahtavan jossain Halla-ahon twiittiketjussa. Tyyppi lähinnä räksyttää ja käkättää kaikesta. Tyypillinen vihervasemmistolainen väärinymmärtäjä, joka luulee olevansa nokkela. Minusta hän on lähinnä häirikkö ja spammaaja, joka ei tarjoa mitään lisäarvoa mihinkään poiliittiseen keskusteluun.

Jeh, tarkoitinkin nuiva- tai punikkiskenen ulkopuolisia rahvaan massoja. Kysykääpä joltakin vastaantulijalta, että kuka on Dimitri Kyrpanov.  :roll:

Luultavasti se Dimmun seuraajakunta osuu suureltaosin aikalailla päällekkäin silakoissa, RHC:ssa, Rasmuksessa tms. puuhailevien "aktiivien" kanssa?
Kestää parikymmentä vuotta ennen kuin suomalainen lapsi alkaa kuluttamisen sijasta tuottaa yhteiskunnalle jotain. Pakolaisen kohdalla kyse on luultavasti parista vuodesta. Siksi pidän puheita pakolaisten aiheuttamista kansantaloudellisista rasitteista melko kohtuuttomina.
- J. Suurpää, HS 21.4.1991

P

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 19 750
 • Liked: 24732
Vs: Media perussuomalaisista
« Vastaus #9 : 29.05.2020, 14:12:28 »
Oikeasti tuollaisista Gyrbanoveista ei ole kukaan kuullutkaan. Kunhan komukat toisiaan kehuvat.

Olen nähnyt tämän kaverin vilahtavan jossain Halla-ahon twiittiketjussa. Tyyppi lähinnä räksyttää ja käkättää kaikesta. Tyypillinen vihervasemmistolainen väärinymmärtäjä, joka luulee olevansa nokkela. Minusta hän on lähinnä häirikkö ja spammaaja, joka ei tarjoa mitään lisäarvoa mihinkään poiliittiseen keskusteluun.

Jeh, tarkoitinkin nuiva- tai punikkiskenen ulkopuolisia rahvaan massoja. Kysykääpä joltakin vastaantulijalta, että kuka on Dimitri Kyrpanov.  :roll:

Totta on ettei hän ole mikään todellinen vaikuttaja.

Kaveri kehuu suurella seuraajamäärällään Twitterissä. Seuraajat ovat oma suvakkijengi sekä nuivat, jotka haluavat pysyä ajan tasalla hänen päivittäisistä oksennuksistaan. Sanoisin, että hänen todellinen merkitys poliittisessa keskustelussa on tämän perusteella mitätön vaikka seuraajamäärä teknisesti olisi korkea.

Gurba itse kuitenkin kertoo vaikuttavansa ihmisiin, ymmärtämättä, että ihmisten poliittiset kannat ovat yleensä aika syvällä eikä ne herkästi muutu hänen infantiilisten kuittailujen takia. Hänen twitteröinti on osa suvakkikuplaa, jonka puitteissa hän omalta osaltaan nauttii huomiosta saarnatessaan omalle hurmaantuneelle seurakunnalleen.

Jos Gurba haluaisi todella yrittää vaikutta asioihin hänen kannattaisi haasta itsensä ja astua mukavuusalueensa ulkopuolelle haastamaan nuivia avoimessa keskustelussa. Tähän suvakit eivät koskaan lähde koska heidät ruoskittaisiin faktoilla verille hyvin nopeasti. Onhan näitä yrittäjiä ollut Hommassakin.

Jutun mukaan jopa kymmenien twiittien lähettämien päivässä kuitenkin osoittaa, että kaveri on täysin fanaattinen ja koko elämä uppoaa persuille räksyttämiseen. Sama ilmiö on peliriippuvaisilla, jotka sijoittavat koko valveillaoloajan koneen äärellä.

Noh, Gurballa on nyt tällainen vaihe elämässä. Kyllä vihervasemmistolaiset yleensä aikuistuvat vaikka se kestää hieman muita pitempään. Eräällä tasitolaisella tuttavallani se kesti 70 vuotta ennen kuin luopui vasemmistofantasioistaan, mutta parempi myöhään kun ei koskaan.

Totta! Olihan De Witilläkin paljon seuraajia somessa. Ne sitten eivät yllättäen kanavoituneet ääniksi tai vaikutusvallaksi.

Dimmu on vähän vastaava räksyttäjä, vaan vihervasemmistopuolella...  Luultavimmin ei pärjäisi/saisi kannatusta oikeassa politiikassa tai vaikuttamisessa?

Moni seuraa, mutta ei luultavimmin äänestäisi näsäviisasta monomaanista twiittaajaa.
« Viimeksi muokattu: 29.05.2020, 14:17:57 kirjoittanut P »
Kestää parikymmentä vuotta ennen kuin suomalainen lapsi alkaa kuluttamisen sijasta tuottaa yhteiskunnalle jotain. Pakolaisen kohdalla kyse on luultavasti parista vuodesta. Siksi pidän puheita pakolaisten aiheuttamista kansantaloudellisista rasitteista melko kohtuuttomina.
- J. Suurpää, HS 21.4.1991

DuPont

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 808
 • Liked: 7630
Vs: Media perussuomalaisista
« Vastaus #10 : 30.05.2020, 01:49:55 »
Lainaus
Dmitry Gurbanov on tuhansien twiittien mies, jonka oivalluksia luetaan 1,5 miljoonaa kertaa kuukaudessa.
Hassua, minä törmäsin tuohon olioon juuri nyt ekaa kertaa. Melkoisen vaikutusvaltainen kaveri, kun itse aktiivisesti seuraan politiikkaa. :)
Kansanuutisten kuplassa ehkä on tunnettu....?

Tavan

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 360
 • Liked: 14026
Vs: Media perussuomalaisista
« Vastaus #11 : 30.05.2020, 04:55:58 »
Lainaus
– Väestönvaihdos alunperin on amerikkalaisten natsien teoria. He puhuivat valkoisesta kansanmurhasta, joka on juutalaisten syytä.

Ovatko kaikki antisemitistit ja juutalaisten toimintaa vastustavat natseja?

Oliko Englannin kuningas Edvard I natsi, kun hän karkotti koko valitun kansan Englannista 1290-luvulla, koska nämä toistuvista kielloista huolimatta harrastivat koronkiskontaansa, ja heidän myös kivenkovaa väitettiin harjoittavan pahuutta kristittyjen lapsia kohtaan nyky-Epsteinien hengessä.
This was my father's belief and this is also mine:
  Let the corn be all one sheaf--
And the grapes be all one vine,
  Ere our children's teeth are set on edge
By bitter bread and wine.

pienivalkeapupu

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 976
 • Liked: 3881
 • Maanantaikappale
Vs: Media perussuomalaisista
« Vastaus #12 : 30.05.2020, 10:55:07 »
Lainaus
Dmitry Gurbanov on tuhansien twiittien mies, jonka oivalluksia luetaan 1,5 miljoonaa kertaa kuukaudessa.
Hassua, minä törmäsin tuohon olioon juuri nyt ekaa kertaa. Melkoisen vaikutusvaltainen kaveri, kun itse aktiivisesti seuraan politiikkaa. :)
Kansanuutisten kuplassa ehkä on tunnettu....?
Tämä. Kuinka monta kertaa DG on ollut 'asiantuntijana' valtamedian uutislähetyksissä (ja vastaavissa), niin tv:ssä kuin lehdissäkin? Radiota en itse juurikaan seuraa, joten siitä alustasta en juurikaan osaa sanoa.
"Vielä kuljet kohti kesää"

Roope

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 40 019
 • Liked: 131604
Vs: Media perussuomalaisista
« Vastaus #13 : 30.05.2020, 11:29:20 »
Tämä. Kuinka monta kertaa DG on ollut 'asiantuntijana' valtamedian uutislähetyksissä (ja vastaavissa), niin tv:ssä kuin lehdissäkin? Radiota en itse juurikaan seuraa, joten siitä alustasta en juurikaan osaa sanoa.

Ei ole asiantuntijana uutislähetyksissä, koska siitä (mm. poliittisen väkivallan kannattamisesta) tulisi jo sanomista. Sen sijaan on persuvihassaan europarlamentaarikko Ville Niinistön ja monien muiden samassa kuplassa elävien retwiittaama.

On tälle ajalle ja Twitterin luonteelle kuvaavaa, että huomiohakuiset, keskustelukyvyttömät ja persuvihasta elävät Mikko Kärnä, Dmitry Gurbanov ja Iikka Kivi ovat retwiitatuimpia kommentoijia.
Mediaseuranta - Maahanmuuttoaiheiset uutiset, tiedotteet ja tutkimukset

artti

 • Vihjeettömät
 • Jäsen^^^
 • *
 • Viestejä: 2 667
 • Liked: 1743
 • Ajattele isommin Ajattele kaukonäköisemmin
Vs: Media perussuomalaisista
« Vastaus #14 : 29.08.2020, 12:51:01 »
Perussuomalaiset tietävät, että tärkeintä on näkyvyys, vastapuolen suunnalta vyöryvä hysteerinen ulina on vain plussaa koska sehän on kuitenkin näkyvyyttä. Eli siis tärkeintä on näkyvyys, sillä mitä sanotaan ei ole yhtään mitään merkitystä, ja siksi ensisijaista olisi minimoida vastapuolen näkyvyys. Että kampanjaa pitäisi käydä niin, että itsellä on maksimaalinen näkyvyys ja vastapuoli ei näy medioissa lainkaan. Mutta sehän ei olisi tasapuolista sananvapautta ja demokratiaa lainkaan. Se olisi kuin diktatuureissa konsanaan.

Se miksi poliittiset puolueet niin raivokkaasti pyrkivät roikkumaan kynsin hampain vallan kahvassa on se, että jos ei ole valtaa ei ole lahjuksia. Puoluetta, jolla ei ole valtaa, ei hyödytä lahjoa. Kun puolue saa valtaa niin se laukaisee korruptiopajatson. Kun puolue on saanut valtaa puolueelle alkaa sataa mammonaa. Puolueen ja Median omistajien tuki on tärkein Rautanyrkki, joka tukee status quota, jossa eliitti pysyttelee raivokkaasti vallassa hyötyäkseen vallan mukanaan tuomista eduista.

Kun status quota muuttamaan pyrkiviä mielenosoituksia on käynnissä, esimerkiksi mielenosoittajat pyrkivät kaatamaan diktaattoria niin läntinen media tukee näennäisesti mielenosoittajia, ja kuvasto on mielenosoittajien näennäistä tukemista, mutta jutut ovat silkkaa mielenosoittajien pelottelua. Maailman eliitille status quon säilyminen on tärkeätä siksi, että se on rakenne, jossa toistensa viholliset ylläpitävät toisiaan siksi, että vihollisen olemassaolo vahvistaa status quon asemaa. Siksi diktaattorin kaatamiseen pyrkiviä mielenosoituksia ei oikeasti tueta vaikka näennäisesti tuettaisiin, joka näkyy siinä, että status quota tukevat toimittajat pyrkivät pelottelemalla vähentämään mielenosoittajien määrää vain niihin kovimpiin mielenosoittajiin, jotka siten erottuvat paremmin joukosta ja ovat helpommin eristettävissä muista. Helpointa olisi tietenkin, ettei anna mielenosoittajille näkyvyyttä ollenkaan, mutta onneksi on sosiaalinen media, jonne aktivistit voivat laittaa kuvaa ja videota ja tekstiä.

Jos haluaa tietää mitä maailmalla tapahtuu täytyy seurata sosiaalista mediaa ja maailman medioita siksi, että oman maan medioita kontrolloi pieni piiri, joka päättää mitä miljoonat kansalaiset saavat tietää. Se on kiusallista ja harmittavaa, että sen vaikenemisen näkee sillä hetkellä ja toisinaan huomaa vasta jälkeenpäin, että valta piti tiedotuspimentoa oman kansansa suuntaan, ja nämä ovat sentään parlamenttivaaleilla valittu edustamaan kansaa parlamenttiin, että edustajat ovat velvollisia tiedottamaan kaikelle kansalle kysymättäkin.
« Viimeksi muokattu: 29.08.2020, 12:55:24 kirjoittanut artti »
Jäljentävä paperi äänestyslapun alla on äänestäjän kuitti
Provosoiminen on toimintaa, jonka tavoitteena on negatiivinen reaktio (omalla vastuulla)
Pelkureilla ei ole demokratiaa
Tulevaisuusorientoidu positiivisesti

Roope

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 40 019
 • Liked: 131604
Vs: Media perussuomalaisista
« Vastaus #15 : 16.09.2020, 23:18:45 »
Lainaus
Miten uusi radiokanava nosti vuorokaudessa somekohun, mihin sotkettiin huippumuusikot ja perussuomalaiset?

[...]

Seuraava kohu aiheutui siitä, että uudella Suomiräp-kanavalla soivat perussuomalaisten mainokset. Maahanmuuttokriittiseksi profiloituneen puolueen arvot ovat niin kaukana hiphop-maailman arvoista, että Basso-kuulijoiden aloittama kritiikin aalto levisi nopeasti. Nyt kriittistä ääntä alkoivat pitää kotimaiset räp-muusikot, eli juuri ne, kenen olisi pitänyt olla iloisia uudesta kanavasta.

- Hiphop ja perussuomalaiset eivät tule ikinä kuulumaan yhteen. Tämä kertoo siitä, kuinka lähellä hiphop-kulttuuria tämän radiokanavan omistajat ovat, Rumban haastattelema Ghettomasa kommentoi.

Brädi otti asiaan kantaa julkisella Facebook-postauksella.

- Onpahan melkoisen ei-toivottava startti SuomiRäp Radio -kanavalla, jonka soisi olevan hienon genremme äänenkannattaja. Hip hop on antirasistinen ja monikulttuurinen kulttuuri. ”Persu-retoriikka” kyseistä kulttuuria edustavan musiikin välissä ei tule kysymykseen, vaan on suorastaan loukkaavaa, hän kirjoitti.

Myös yhteiskunnallisista kannanotoistaan tunnettu Paleface ja Gasellit ihmettelivät -tilannetta Rumban haaastattelussa.

- Persut ovat laitaoikeistopuolue, jonka koko toiminta perustuu maahanmuuton vastustamiseen. Hiphop-kulttuuri on syntynyt ja kukoistaa nimenomaan maahanmuuttajanuorten yhteisöissä ympäri maailmaa, Paleface sanoi.

- On aika erikoista, että SuomiRäp-kanava päättää esittää perussuomalaisten vaalimainoksia räpin kuuntelijoille. Kaupallisten radiokanavien kannattaisi ehdottomasti ottaa selvää siitä minkälaista kulttuuria aikovat edustaa ja suhteuttaa mainosmyyntiään siihen, Gasellit tiedotti kantaansa.

Tänään Suomiräpin pitkäaikaisimpiin eturivin artisteihin kuulunut Elastinen astui myös esiin.

- Oon keskustellut aamupäivän Bauerin ja Suomiräp-kanavan johdon kanssa. Radiokanavan arvojen on kohdattava edustamansa kulttuurin kanssa. Haastoin heitä nostamaan tapetille musiikin ja esittäjien monimuotoisuuden, monikulttuurisuuden ja antirasistisen työn. Tämä on hiphop-kanavalle vaatimus, ei pyyntö, Elastinen kirjoitti ja kertoi keskustelun jälkeen olevansa luottavainen, että asiat kääntyvät hyviksi.

Bauer Median toimitusjohtaja Sami Tenkanen on liiankin tietoinen kohusta ja kaikista sen aikana esitetyistä mielipiteistä. Muusikot suututtanutta perussuomalaisten mainosta hän pitää harmillisena vahinkona, sillä mainos ei ole päätynyt taajuudelle kanavan itsensä laittamana, vaan sen on toimittanut kaupallisen radion kattojärjestö RadioMedia.

- RadioMedia myy Suomessa yhteiskunnallista radiomainontaa muun muassa poliittisille puolueille. Ja RadioMedian kanssa tehty sopimus velvoittaa jäsenkanavia myös ajamaan niitä mainoksia. SuomiRäp on ollut yksi niistä 20:sta kaupallisesta radiokanavasta, missä nuo mainokset ovat soineet.

Tenkanen ymmärtää artistien tuohtumuksen, ja heidän äänensä on kuultu. Perussuomalaisten mainos on vedetty kanavalta pois.
Iltalehti 16.9.2020
Mediaseuranta - Maahanmuuttoaiheiset uutiset, tiedotteet ja tutkimukset

Veikko

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 12 311
 • Liked: 23835
 • Death to the Russian invaders!
Vs: Media perussuomalaisista
« Vastaus #16 : 16.09.2020, 23:57:03 »
^ Asia ymmärretty. Suomiräp, hiphopparit, Ghettomasa, Gasellit - ja, tietenkin, Paleface - vihaavat demokratiaa. Eli sitä, että kaikkien poliittisten kantojen ja ajatussuuntien lailliset edustajat saavat äänensä kuuluville.

Muistakaa tämä.

Varsinkin silloin, kun teette musiikkiostoksia.
"Tiedän varmasti, että sinä, oi Eurooppa, tulet tuhotuksi." - Mohammed Bouyeri, Theo van Goghin murhaaja

"Van Goghin murhan jälkeen kukaan ei ole uskaltanut ilmaista itseänsä yhtä vapaasti kuin ennen." - Theo van Goghin ystävä.

"Taas tänäänkin opin jotain uutta. Vain idiootit EIVÄT lue hommaa." - Kirjoitti: tos

Taikakaulin

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 823
 • Liked: 5527
  • Luonnonperintösäätiö ostaa lahjoitusvaroin luonnonalueita ja rauhoittaa ne pysyvästi.
Vs: Media perussuomalaisista
« Vastaus #17 : 17.09.2020, 00:23:42 »
Eipä äkkiseltään tule mieleen - jo pelkän nimensä puolesta - silkkaa paskaa indikoivempaa kanavan nimeä kuin SuomiRäp. Siis ihan jo pelkkä räp tai hiphop, saatika vielä valkoisten kuukerien sellainen.

Hyvä kun persujen mainos saatiin pois tuolta. Ei tarvitse persujenkaan maksaa tyhjästä, koska mainos alkaa varmaan pyörimään jossain kohdeyleisöä paremmin tavoittavalla kanavalla.

Lisäys, facebookissa tuli hyvä kommentti vastaan asiasta:

Lainaus
Vasemmistolainen loukkaantumiskulttuuri saa yhä huvittavampia piirteitä.

”Hiphop ja rasismi eivät tule ikinä kuulumaan yhteen.”

Tämä on harvinaisen tökerö valhe. Monet hiphopsanoitukset ovat rasistisia valkoisia tai juutalaisia kohtaan, ja joissain niissä kehotetaan jopa tappamaan näihin etnisiin ryhmiin kuuluvia ihmisiä.

Ja eikö muuten monikulttuurisuusideologian mukaan se ole kulttuurista omimista, että vitivalkoiset Paleface ja Gettomasa esittävät mustien musiikkia?
« Viimeksi muokattu: 17.09.2020, 00:33:09 kirjoittanut Taikakaulin »
Lahjoita suomalaisen kulttuurin säilymiseen - https://www.luonnonperintosaatio.fi

"Tarjoamme ainoana valtakunnallisena tahona suoran kanavan luonnonsuojeluun.
Kaikki lahjoitukset käytetään alueiden ostoon, suojeluprosessiin ja syntyneiden luonnonsuojelualueiden vaalimiseen."

Veikko

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 12 311
 • Liked: 23835
 • Death to the Russian invaders!
Vs: Media perussuomalaisista
« Vastaus #18 : 17.09.2020, 00:38:23 »
Eipä äkkiseltään tule mieleen - jo pelkän nimensä puolesta - silkkaa paskaa indikoivempaa kanavan nimeä kuin SuomiRäp. Siis ihan jo pelkkä räp tai hiphop, saatika vielä valkoisten kuukerien sellainen.

Hyvä kun persujen mainos saatiin pois tuolta. Ei tarvitse persujenkaan maksaa tyhjästä, koska mainos alkaa varmaan pyörimään jossain kohdeyleisöä paremmin tavoittavalla kanavalla.

Ainakin se pyörii Radio Classicin -kanavalla.

On hyvin luultavaa, että se saavuttaa siellä* paremmin kohdeyleisönsä. Tai ei ainakaan herätä fasistisia vihan ja sensuurivaatimusten purkauksia.

On siis hyvin luultavaa, että siellä on vähemmän demokratiaa vihaavia fanaatikkoja: kaikenkarvaisia vajaasosialisteja, BLM-väkeä, anarkonarkoja ja muita liima-aivoja.

* Oikeastaan "täällä", sillä kuuntelen Radio Classicia parhaillaan.

« Viimeksi muokattu: 17.09.2020, 00:41:12 kirjoittanut Veikko »
"Tiedän varmasti, että sinä, oi Eurooppa, tulet tuhotuksi." - Mohammed Bouyeri, Theo van Goghin murhaaja

"Van Goghin murhan jälkeen kukaan ei ole uskaltanut ilmaista itseänsä yhtä vapaasti kuin ennen." - Theo van Goghin ystävä.

"Taas tänäänkin opin jotain uutta. Vain idiootit EIVÄT lue hommaa." - Kirjoitti: tos

nollatoleranssi

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 15 973
 • Liked: 13235
 • Puhekin on teko
Vs: Media perussuomalaisista
« Vastaus #19 : 17.09.2020, 22:19:13 »
^ Asia ymmärretty. Suomiräp, hiphopparit, Ghettomasa, Gasellit - ja, tietenkin, Paleface - vihaavat demokratiaa. Eli sitä, että kaikkien poliittisten kantojen ja ajatussuuntien lailliset edustajat saavat äänensä kuuluville.

Muistakaa tämä.

Varsinkin silloin, kun teette musiikkiostoksia.

Hyvin moni yhtye jätti ottamasta kantaa. Ainakin suosituimmat nimet.

Paleface on avoimesti perussuomalaisten vihaaja ja poliittisesti aktiivinen räppäri. Gettomasa & Gasellit on enemmän tälläisiä pintaliitäjiä. Hyvin moni isompi nimi ei ottanut mitään kantaa.

Metallipuolelta perussuomalaisten vihaajina on tunnettu ainakin Stam1na ja osittain Kotiteollisuus. Suomirockissa Popedan tiedetään vihaavan perussuomalaisia.

Kulttuuripiireissä näkyy olevan eduksi, jos ei suvaitse kaikkia. Kovin laajasti ei kannata tukea sananvapautta, kun sananvastuu voi näkyä apurahojen määrässä.

Lucce

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 488
 • Liked: 681
Vs: Media perussuomalaisista
« Vastaus #20 : 17.09.2020, 22:48:53 »
Elastisen  ja Kaikkien muidenkin artistien On Parempi vaan keskittyä musiikin tekemiseen eikä politikointiin .
Se on lyhyt tie se kun lähtee kuluttajaa vastaan ELI SITÄ KUKA SITÄ RAHAA TUO SINNE TASKUUN  omilla tonteilla trollailemaan .

SEURATAAN  tilannetta ja toivotaan että Järki palaa Bollaan .  Eiks Je!?

Puskistahuutelija

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 681
 • Liked: 7099
 • Liberaalikonservatiivi ja kansalliskonservatiivi
Vs: Media perussuomalaisista
« Vastaus #21 : 22.09.2020, 22:30:04 »
Mitä nämä idiootit eivät ymmärrä on se, että ko. kanava on osa Bauer Mediaa ja se myy mainostilaa todennäköisesti koko konsernin kanavavalikoimaan eikä pelkästään yhdelle kanavalle. Persuille on lyöty todennäköisesti täysin sama sopimus pöytään kuin muillekin mainosaikaa ostaville ja se takaa tietyn mainosten toistomäärän kaikilla radiokanavilla. Konsernin suurimpiin kanaviin kuuluu Radio Nova, NRJ, Iskelmä sekä Radio City ja lisäksi paikallisradioita, joiden kattavuus on paikallisuudesta huolimatta todella suuri. Esim. Radio 957 Tampereella sekä Auran Aallot Turussa ovat todella suosittuja kanavia kaupungin asukkaiden keskuudessa.

Vai luuleeko nämä tyhjäkäynnillä käyvät, että persut maksaa yhdelle, vasta äsken aloittaneelle, kuulijakuntaansa vielä hakevalle, suht kapealle ihmismäärälle suunnatulle kanavalle mainosajasta?

Paleface kun on niin tulenpalava punaisen leirin edustaja, että kävelee harppi povarissa sekä vasara ja sirppi repussa: ehkä hänelle valkenee tilanne aivan uudessa valossa kun puhutaan tutuilla termeillä.

Bauer Media on kuin iso kolhoosi. Kolhoosi ei pidä sisällään yhtä peltoa vaan useita peltoja. Nämä pellot toimivat kuitenkin yhden kokonaisuuden, kolhoosin, alaisuudessa. Jotta kolhoosi menestyy, ei riitä että vain yhtä peltoa hoitaa vaan kaikki pellot on pidettävä kunnossa. Jos rankkasateet tuhoavat sadon, ne eivät tuhoa sitä yhdellä pellolla vaan kaikilla pelloilla. Tällöin jää sato korjaamatta ja saadaan nauttia punarutolle hyvin tyypillisestä sivuvaikutuksesta: nälänhädästä.

Toivottavasti tämä selvensi tilannetta, Karri.
Blogikirjoituksia maahanmuutosta, eurosta, EU:sta, Yhdysvalloista, Kiinasta ja paljon muusta

https://historianpaluu.blogi.net/

ismolento

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 576
 • Liked: 6623
Vs: Media perussuomalaisista
« Vastaus #22 : 22.09.2020, 23:14:12 »
Elastisen  ja Kaikkien muidenkin artistien On Parempi vaan keskittyä musiikin tekemiseen eikä politikointiin .
Se on lyhyt tie se kun lähtee kuluttajaa vastaan ELI SITÄ KUKA SITÄ RAHAA TUO SINNE TASKUUN  omilla tonteilla trollailemaan .

SEURATAAN  tilannetta ja toivotaan että Järki palaa Bollaan .  Eiks Je!?

Näiden pallinaamojen kanssa ei kannata väitellä. Sen kun vaan koko porukka ostoboikottiin - kyllä Suomessa hyviäkin artisteja löytyy apurahasatraappien ja muiden viherpunapoliitikkojen suosikkien ulkopuolelta.

Noituri

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 54
 • Liked: 255
Vs: Media perussuomalaisista
« Vastaus #23 : 23.09.2020, 00:31:03 »
Suunniteltua strategiaa kaikki.
Näkyvyys pois mediasta PS-puolueelta kaikista positiivisista asioista, pelkästään
"möläytykset", jotka rikkovat pyhän vihreän kolminaisuuden hegemoniaa uutisoidaan.

Jos tapahtuisi taikatemppu että median edustajien poliittiset mielipiteet vaihtuisivat
180 astetta, niin PS-puolueen kannatus olisi varmaan > 50%
Niitä jotka ammentavat tiedonjanonsa "valtamediasta" on vaan niin paljon. Eikä tuo hevillä muutu.

"Räp" on hyvin kaukana omasta mielimusiikista, mutta tiedän itseasiassa yhden hyvinkin "nuivan"
ko. genren kuuntelijan. Lähiöissä asuviin tämä monikulttuurisuus ja islamisoituminen iskee ensimmäisenä, tuollaisilla mainoksilla oikeasti voi olla vaikutusta.

Karri & Elastinen ja muut tätä uuskommunismia kannattavat pitävät siis huolen että vastustajan
sanoma ei leviä myöskään radioaalloilla. Varmaankin itse Stalin hymyilee haudantakaa..
ja laittaa Karrin LP:n soittimeensa pyörimään.

Charlie

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 764
 • Liked: 2668
 • terrorijärjestöt lakkautettava
Vs: Media perussuomalaisista
« Vastaus #24 : 23.09.2020, 05:40:46 »
"Räp" on hyvin kaukana omasta mielimusiikista, mutta tiedän itseasiassa yhden hyvinkin "nuivan"
ko. genren kuuntelijan.
Sebastian Tynkkysen podcastia Spotifyissa kuuntelevien suosikkiartisti on Arttu Wiskari, mutta hänen kannoillaan sijoilla 2-3 on Gettomasa ja JVG, jotka kumpikin soivat SuomiRäpillä. Ks. tämä klippi Tynkkysen maanantaishowsta, erityisesti kohdilta 3:45.

Lainaus
Samoilla linjoilla oli Gettomasa.

– Hiphop ja rasismi eivät tule ikinä kuulumaan yhteen. Hiphop ja perussuomalaiset eivät tule ikinä kuulumaan yhteen, räppäri kertoi Rumballe.


Murkula

 • Vihjeettömät
 • Jäsen^^^
 • *
 • Viestejä: 1 694
 • Liked: 3143
Vs: Media perussuomalaisista
« Vastaus #25 : 23.09.2020, 09:46:37 »
"Räp" on hyvin kaukana omasta mielimusiikista, mutta tiedän itseasiassa yhden hyvinkin "nuivan"
ko. genren kuuntelijan.
Sebastian Tynkkysen podcastia Spotifyissa kuuntelevien suosikkiartisti on Arttu Wiskari, mutta hänen kannoillaan sijoilla 2-3 on Gettomasa ja JVG, jotka kumpikin soivat SuomiRäpillä. Ks. tämä klippi Tynkkysen maanantaishowsta, erityisesti kohdilta 3:45.

Lainaus
Samoilla linjoilla oli Gettomasa.

– Hiphop ja rasismi eivät tule ikinä kuulumaan yhteen. Hiphop ja perussuomalaiset eivät tule ikinä kuulumaan yhteen, räppäri kertoi Rumballe.
Tynkkynen nostaa esiin myös hyvän pointin siitä, että kyseiset "artistit" ovat nyt täysin tietoisesti ja omasta tahdostaan sotkeentuneet politiikkaan. Näin ollen ne ovat vapaata riistaa poliittisella kentällä ja näin kuuluu myös tehdä.

Tynkkynen nostaa esiin myös voimakkaan poliittisen painostuksen ja toimintamallit levy-yhtiöiden toimesta. Tämä osittain liittyy myös siihen, miksi ole laittanut artistin lainausamerkkeihin, koska nykypäivän musiikissa kysymys on aivan liian usein samasta auto-tunetetusta pop/räp-roskasta, joka vain pakkosoittatetaan ihmisten pääkoppaan radiossa. Milloin viimeksi olet kuullut kappaleen, joka säväytti sinua heti ensimmäisellä soitolla? Milloin viimeksi olet kuullut live-vedon jossa artisti laulaa edes sinnepäin?

Vaan mitä tällainen artisti tekee, jolla ei ole mitään oikeita avuja ja suurin osaaminen on hyvä pärstävärkki, jota myydä levyn kanteen ja suostua levy-yhtiön painostukseen. Kuka tahansa, joka osaa viheltää kappaleen sinnepäin, voidaan autotunettaa ja soitattaa korvaajaksesi. Vaan se nämä lasitaloista huutelevat unohtavat, että aivan yhtä helposti homma kaatuu myös yleisön vittuuntumiseen. Vaan mikään ei muutu, paitsi että seuraava paskakärpänen pörisee radiossa, mutta tällä kertaa ymmärtää olla hiljaa politiikasta.

Tosiaankin, jos te muutosta haluatte, niin kiinnitäkää huomio ja kritiikki noihin levy-yhtiöihin, radiokanavoihin ja niiden toimiin.
« Viimeksi muokattu: 23.09.2020, 09:48:21 kirjoittanut Murkula »
Me suomalaiset olemme niin poliittisesti tyhmä kansa, että oikein ansaitsemme kuolla sukupuuttoon.

Ignore: Don Nachos, Ajatolloh, Puuha-Pepe, Sir, Justustr, Joutselkä, Vastarannan Kiiski, Hämeenlinnan Oraakkeli, Caucasian.

Roope

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 40 019
 • Liked: 131604
Vs: Media perussuomalaisista
« Vastaus #26 : 13.01.2021, 10:29:15 »
Lainaus
Kertomuskriittinen opas ruotii 2000-luvun tarinoita – Kertomuksen vaarat on tärkeä tietokirja muillekin kuin media-alan ammattilaisille

Tommi Liljedahl

Koneen säätiön rahoittama Kertomuksen vaarat -projekti keräsi Facebookin ja Twitterin kautta 800 vinkkiä aikamme kertomuksista. Kirjallisuustieteilijä Maria Mäkelän johtama projekti ei keskittynyt siihen, ovatko tarinat totta: ”Meitä ei kiinnosta sinun tarinasi, vaan miksi sen kerrot.”

Lokakuun lopussa julkaistu Kertomuksen vaarat – kriittisiä ääniä tarinataloudessa -kirja (Vastapaino, 2020) kokoaa projektin antia kansien väliin. Kertomuskriittinen opas auttaa navigoimaan voimaannuttavien, suututtavien, manipuloivien ja hyvää tarkoittavien kertomusten karikoissa: miten 2000-luvun suosittuja tarinoita kerrotaan, miten ne leviävät ja miten niitä pitäisi lukea.

Perusteellinen teos on oppikirja journalisteille ja selviytymisopas mediakasvatukseen. Se kaipaisi rinnalleen somenselaajan työkirjan, koska tarinat muokkaavat maailmankuvaa ja tarinasokeus sumentaa medialukutaitoa. Hälytyskellojen pitäisi soida aina, kun kohtaa tunteisiin vetoavan somekertomuksen, jonka päättyy ”saa jakaa” tai ”kaverin pyynnöstä pistän päivityksen julkiseksi”.

[...]

Tunteita herättävät tarinat yksinkertaistavat mutkikkaita ilmiöitä ja tarjoavat tutun moraalisen asetelman. Juuri näin nämä asiat koetaan! Tämä on niin totta! Tarinoita jakava suorastaan liikuttuu siitä, miten oma liikutus onkin niin oikein.

Kertomukset ovat suojassa kritiikiltä ja faktantarkistukselta. On lähes mahdotonta selvittää, onko kertoja oikeasti kohdannut tunnevyöryjä synnyttävän tilanteen. Mutta traagisten tarinoiden epäileminen olisi tunteetonta ja pahantahtoista.

[...]

Tarinoiden mahti elää myös medioissa. Asiantuntijat on siirretty kainalojuttuihin ja ääneen päästetty tavalliset ihmiset. Koskettava tarina ei kuitenkaan riitä julkaisuperusteeksi. Mikäli yksilö ei toimi esimerkkinä yleisestä ilmiöstä, ajaudutaan kehäpäätelmään: kertomuksesta tulee esimerkki ja todiste epäkohdasta. Tilasto- ja tutkimustietoon perustuva selvitys eläkeläisten ostovoiman kehityksestä välittäisi eri viestin kuin itkukertomus mummosta, joka joutuu miettimään, riittävätkö rahat leipään vai makkaraan.

[...]

Äärioikeisto on tuonut poliittiseen valtavirtaan tarinamanipulointia. Tarinaradikalismiin kuuluvat pateettiset kääntymyskertomukset, mustavalkoiset viholliskuvat ja tarve toiminnalle. Kääntymyskertomuksissa valaistuneet kertovat voimaannuttavasta heräämisestään. Väitteet väestönvaihdosta ja valkoisia heteromiehiä vastaan järjestetystä salaliitosta luovat vihollisen uhkaa. Sepitetyt tarinat kansan heräämisestä ja länttä uhkaavista vihollisista nostattavat tarvetta toimia ja aiheuttavat poliittista radikalisoitumista. Jos some rajoittaa tarinoiden levittämistä, se on vain todiste valtamedian sensuurikampanjasta.

Konflikteja ja kärjistyksiä etsivässä keskusteluilmapiirissä heikoiten pärjäävät keskilinjan puolueet. Voittajia ovat vihreät ja perussuomalaiset, jotka ovat opetelleet puhumaan poliittisista kysymyksistä tarinoiden avulla. Poliitikko ei kerro mielipidettä, vaan verhoaa sen kertomukseksi, joka hukuttaa yksittäisen tapahtuman mittakaavan ja faktat.

Vihreiden on vaikea hyväksyä kertomuskritiikkiä, koska heidän tarinansa kertovat empatiasta ja toivosta. Hyvä tarkoitus pyhittää keinot. Perussuomalaiset sen sijaan lietsovat vihaa ja horjuttavat luottamusta yhteiskunnan keskeisiin instituutioihin: mediaan, viranomaisiin, tutkimukseen, lääkäreihin. Sekasortoa lietsova keskustelu ei pyri vaikuttamaan, vaan häiritsemään.

Eliitistä ja maahanmuuttajista kertovaa vaalivideota vastaan on mahdotonta argumentoida, koska fiktiota ei voi haastaa faktoilla. Kritiikki vain todistaa, miten eliitti vähättelee tavallisten ihmisten kokemuksia.
Kulttuuritoimitus 31.10.2020

Kyseessä ei ole Ylen kulttuuritoimitus, vaan suomalaisten kulttuuritoimittajien yhteenliittymä.

Lainaus käyttäjältä: Tommi Liljedahl, Kulttuuritoimitus
Kirja nostaa ilmastokertomukset esimerkiksi tieteen popularisoimisen vaikeudesta: paljonko tieteen tutkimustuloksia on lupa yksinkertaistaa kiinnostavan tarinan nimissä. Monimutkainen, abstrakti ja pääosin tulevaisuudessa vaikuttava ilmiö ei käänny helposti tarinaksi. On helpompaa esittää mukaansatempaavia tarinoita ilmastotutkijoiden salaliitosta kuin tieteellisesti päteviä kertomuksia ilmastonmuutoksen etenemisestä.

Höpsis. Ilmastohysteerikoille ja yhtä lailla muka journalistisiin periaatteisiin nojaavalle valtamedialle – jotka hallitsevat suvereenisti julkista keskustelua – ei ole ollut mikään ongelma esittää huuhaata kiehuvista valtameristä, kärsivistä lapsistamme, merenpinnan nousun vuoksi maailmaa kiertävistä sadoista miljoonista pakolaisista ja koko ihmiskunnan lopusta. Näin tehdään juuri siksi, että paras tieteellinen tieto ilmastonmuutoksen oletetusta kehityksestä ei ole kovin kiinnostavaa tai dramaattista: Suomessa on tulevaisuudessa vaikeampi harrastaa lumileikkejä ja talviurheilulajeja.

Lainaus
Kulttuuritoimitus on kulttuurijournalismiin erikoistunut verkkojulkaisu ja yhteisö, joka syntyi mediatalojen ja instituutioiden ulkopuolella keväällä 2019.

Tavoitteenamme on pelastaa suomalainen kulttuurijournalismi, säilyttää moniäänisyys sekä löytää keinoja kulttuurin tekijöiden ja kulttuurin kuluttajien kohtaamiseen.
...
Kulttuuritoimituksen arvot
• Kulttuuri kuuluu kaikille
• Moniäänisyys, suvaitsevaisuus ja tasa-arvo
• 5 % julkaisun mainostuloista hyvän tekemiseen
• Maksuttomuus lukijoille – nyt ja tulevaisuudessa
https://kulttuuritoimitus.fi/meista/

Pienen selailun perusteella jutuissa on tietyissä aiheissa tasan yksi ääni.
« Viimeksi muokattu: 13.01.2021, 10:41:20 kirjoittanut Roope »
Mediaseuranta - Maahanmuuttoaiheiset uutiset, tiedotteet ja tutkimukset

Jorma M.

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 7 245
 • Liked: 24296
 • "Mari Rantanen: Suomeen on turha tulla hillumaan."
Vs: Media perussuomalaisista
« Vastaus #27 : 14.01.2021, 01:58:49 »
Hesarissa, Ilta-Sanomissa ja Iltalehdessä kaikissa ykkösuutisina Trumpin ja persujen tappavuus. Hommassa ei näy hermostumista. Täällä ei antenni tahi hermo vapise.

Hyökkäys on alkanut. Kun joka puolelta sataa puukkoa niin toivotan puoluejohdolle paksua nahkaa ja hermoja. Kuntavaaleissa tulee iso voitto JOS hermo pitää.

Tällä hetkellä laaja ja epäpyhä allianssi hyökkää tavallisia ihmisiä vastaan mediassa. on VÄHÄN SAATANAN TÄRKEÄÄ hahmottaa että tavallisia ihmisiä on 80%

Eli Persuilla on 80% potentiaalilla 20% kannatus.

edit, kirjaimen lisäys.
« Viimeksi muokattu: 14.01.2021, 15:24:30 kirjoittanut Jorma M. »
"On käynyt ilmi, että demokratia ja lehdistön vapaus ovat suurimpia niistä tyhjistä korulauseista, jotka milloinkaan ovat ihmismieltä sumentaneet".

Se siitä

 • Jäsen
 • *
 • Viestejä: 27
 • Liked: 74
Vs: Media perussuomalaisista
« Vastaus #28 : 14.01.2021, 15:18:12 »
Mietin juuri miten opettajien suhtautumisesta perussuomalaisiin lapsiin kannataisi julkisuudessa puhua. Yksi vaihtoehto on jonkinlainen kädenojennus opettajien suuntaan, esim:

"Lapsikin voi olla konservatiivi, ja maalimankatsomukseen perustuvan syrjinnän kokeminen kouluikäisenä opettajan taholta voi olla kauaskantoiset seuraukset. Lapsi voi kokea ettei ole osa luokkaa tai peräti koko yhteiskuntaa ja tämä voi johtaa syrjäytymiseen."

Toki on mahdollista että OAJ tai joku muu taho sylkäisee ojennettuun käteen, mutta tämä tapahtuisi julkisesti, ja jo pelkästään yhteisen sävelen tavoittelu on hyve suomalisessa keskustelukulttuurissa.

Golimar

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 24 928
 • Liked: 43470
 • Ego sum Spartacus
Vs: Media perussuomalaisista
« Vastaus #29 : 14.01.2021, 15:28:44 »
Eiköhän tuo OAJ ole kuten nykyään moni muukin järjestö täynnä oikeaoppisia viherpunaisia fanaatikkoja.


https://twitter.com/oajry/status/1349327330221699073