UmmaGumma

Kirjoittaja Aihe: Media perussuomalaisista  (Luettu 6336 kertaa)

foobar

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 18 243
 • Liked: 32230
Vs: Media perussuomalaisista
« Vastaus #30 : 14.01.2021, 15:39:19 »
Hesarissa, Ilta-Sanomissa ja Iltalehdessä kaikissa ykkösuutisina Trumpin ja persujen tappavuus. Hommassa ei näy hermostumista. Täällä ei antenni tahi hermo vapise.

Henkilökohtaisena mielipiteenä toteaisin että Homman Trump-ketjut ovat Trumpin kannattajien osalta olleet viime kuukaudet kuin porukka olisi karannut jostain suljetulta osastolta. Se että osaa olla eri mieltä asioista vihervasemmistoblokin kanssa ei tarkoita automaattisesti kuitenkaan sitä että olisi välttämättä millään tasolla oikeassa. Siitäkin huolimatta että vihervasemmiston agendasta 90% on jotain missä ei ole järkeä.
"Avaruudessa kukaan ei voi kuulla moku-ulinaasi" - Rändöm

Pellonpekko

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 590
 • Liked: 526
Vs: Media perussuomalaisista
« Vastaus #31 : 16.01.2021, 16:12:59 »
Hesarissa, Ilta-Sanomissa ja Iltalehdessä kaikissa ykkösuutisina Trumpin ja persujen tappavuus. Hommassa ei näy hermostumista. Täällä ei antenni tahi hermo vapise.

Henkilökohtaisena mielipiteenä toteaisin että Homman Trump-ketjut ovat Trumpin kannattajien osalta olleet viime kuukaudet kuin porukka olisi karannut jostain suljetulta osastolta.

Pitkälti noin. Trump-ketjut ovat kyllä olleet surullista seurattavaa aina "varmoista" profetioista ja loputtomista salaliittoteorioista lähtien. Mutta positiivisesti jos katsoo, niin ainakin hommalle mahtuu kaikenlaista ihmistä ja itse kukin joskus lähtee keulimaan.

Valtamedia nyt haluaa tietenkin linkittää perussuomalaiset kaikkein hörhöimpiin tapauksiin, eikä siihen taida tulla muutosta ihan lähiaikoina.

Kni

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 433
 • Liked: 16752
Vs: Media perussuomalaisista
« Vastaus #32 : 26.01.2021, 12:16:00 »
Hei kaikki kaltaiseni loukkaantuvat, ymmärtämättömät, vihaiset, säälittävät ja aivopestyt persujen äänestäjät!

Yksi silakka on laatinut jonkinlaisen arvion persujen äänestäjistä ja persujohtajista. Arvio ja siihen tulleet kommentit on kerrassaan mainio. Se kertoo paitsi sen, minkälaiset voimat persuilla on vastassaan yrittäessään saada maa jälleen raiteilleen, mutta myös sen miksi persujen kannatus lisääntyy. Ei tuollaista vihervasemmistolaista ylimielisyyttä tavallinen äänestäjä siedä.

Silakka ei ymmärrä sitä, että persut ei ole syy, vaan seuraus vanhojen puolueiden huonosta politiikasta, maahanmuutto ja rahan lapiointi Etelä-Eurooppaan etupäässä. Niin kauan kun juurisyytä ei ymmärretä, persujen kannatus nousee, kaikista möläyttelijöistä huolimatta, koska mitään muuta vaihtoehtoa ei ole. Ja jos vanhat puolueet eivät muuta politiikkaansa persumpaan suuntaan, lopulta tuloksena on yhteiskunnallisia levottomuuksia. Sitä tuskin kukaan haluaa.

Lopussa muutamia kommentteja.

Lainaus
Sana 'persut' on isosti ongelmallinen, koska se vaikuttaisi kuvaavan kahta täysin erilaista porukkaa. Ja kun kuvailee toista, toinen ei ymmärrä pätkääkään vaan loukkaantuu. Ratkaisun keksimiselle alkaa olla kiire.

Ensimmäinen porukka, joka on tämä loukkaantuva ja ymmärtämätön, on perussuomalaisten äänestäjä tai muu sympatiseeraaja. Hän kun ei välttämättä ole sittenkään pätkääkään natsi, tai edes muutoin mulkku ihminen.Mutta sitten on tämä toinen porukka... porukka jonka hulluudelle, opportunismille, moraalittomuudelle ja empatiakyvyttömyydelle ei tunnu löytyvän mitään rajaa. Ja voi kun puhuisinkin vain äänestäjien pelottavimmasta prosentista, mutta ei. Puhun PS-päättäjistä. Ihmisistä jotka nyt käyttävät aiemmin mainitun ryhmän ääntä ja valtaa.

Ei tarvitse mennä edes syrjäkylien kunnanvaltuustoihin, vaan jo MEP/kansanedustaja -akselilta löytyy koko arsenaali tiedevastaisuutta, rokotekriittisyyttä, QAnonia, Putinin ja Trumpin ihailua, avointa natsiaatetta, kiihotusta kansanryhmää vastaan, halua sulkea YLE, natsitervehdyksiä eduskunnassa, halua irroittaa Suomi EU:sta ja kansainvälisistä sopimuksista, halua hyökätä kaikkia instituutioita ja medioita vastaan, halua de-kriminalisoida raiskaus avioliitossa, halua tehdä Suomesta nyky-Unkarin kaltainen, de-humanisoivaa puhetta, pink floyd -meemejä ja sanalla sanoen aivan järkyttävää silmitöntä paskaa.Miten saadaan vaikkapa Alma, 82v, tajuamaan, että samalla kun PS "lopettaa ulkomaalaisten hyysäämisen", he heittävät vallan saadessaan hänen lastenlapsensa kaasukammioon, vaikka tämä olisi hetero, jos hän vain ensin kieltäytyy heittämästä kantasuomalaisen LQBT -ihmisen tuohon samaan kammioon?
https://www.facebook.com/groups/Silakkaliike/permalink/896232767806501/

Lainaus
Eija
Lisäksi siellä [maaseudulla] on tätä avohakkuu ja susijahtiporukkaa, jotka ovat ymmärtävinään enemmän luonnosta kuin kaupunkilaiset, mutta heidän mieliharrastuksensa on tappaa kaikki liikkuva.

Lainaus
Riia
Jos ei ota selvää siitä millaista sakkia äänestää niin se on sitten oma moka.

Olen oikeasti puolitosissani miettinyt, että vähintään äänestäjille voisi virallistaa jonkinlaisen tasotestin ennen äänioikeuden saamista.

Lainaus
Merja
Persut voisivat itse sanoa itsensä irti sanasta natsi jos eivät sitä kannata...

Kalle
Miksi jonkun joukon pitäisi irtisanoa itsensä ulkopuolisen joukon käyttämistä pilkkasanoista?

Heidi
Kalle
natsi ei ole pilkkasana, jos se kuvaa heidän toimintaansa totuudenmukaisesti.

Lainaus
Riitta
”Suomi ennenkaikkea suomalaisia varten” sisältää jo itsessään rasistisen ja eriarvoistavan elementin, eikä siitä ole kuin hyppäys fasismiin.

Lainaus
Laura
Havaintoni on se, että perussuomaisten kannattaja on hyvin vihainen, eikä halua keskustella. Minusta ilmiö on mielenkiintoinen.

Erik
Vihaisia ja onnettomia - säälittäviä.

Lainaus
Janne
Nyr oltiin asian ytimessä. Pointti on ettei kaikki persut ole pahoja natseja, vaan normi ihmisiä jotka on aivopesty kuten mein fuher teki aikanaan

Lainaus
Taru
Natsithan kaappasivat vallan taannoin edellisen hallituksen aikaan ja silloin syntyi siniset, eivätkä niinsanotut ”tolkun” persut suinkaan lähteneet sinisten matkaan. Miten se on selitettävissä?


Tagit: