Kirjoittaja Aihe: Peppukipu 2019  (Luettu 39834 kertaa)

foobar

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 16 575
 • Liked: 26235
Vs: Peppukipu 2019
« Vastaus #210 : 14.07.2019, 11:58:50 »
Lainaus
Kivinen haluaisi palauttaa Suomen henkisen ilmapiirin sellaiseksi kuin 2000-luvun alkupuolella. Silloin vähemmistöihin kuuluvat ihmiset Suomessa saivat hengittää vapaammin kuin koskaan aiemmin.

Muutos huonompaan tuli vuoden 2011 vaaleissa. Niiden jälkeen on väitetty, että sananvapauden nimissä saa sanoa lähes mitä tahansa.
En oikein tiedä millä sanalla tätä kuvailisi? Kateus? Se on kuitenkin jotain, mitä näkyy mm. naisvaltaisilla aloilla. Se ilmiö, että jos itse saa jotain, ei riitä, vaan sen on samalla oltava muilta pois.
Se, että vähemmistö 'saa hengittää', mutta jos myös muut 'saavat hengittää', se jollain tavalla vie sitä happea vähemmistöiltä. Sorto? Kateus? Nokkimisjärjestys? Ristiriidassa se on joka tapauksessa sen kanssa, että yhteisiä asioita hoidettaisiin yhdessä.

Avokanalamentaliteetti tulee mieleen näistä naisvaltaisista organisaatioista. Kanat nokkivat kaikelta, mukaan lukien lajitovereiltaan silmät päästä jos laumassa ei ole kukkoa pitämässä järjestystä. On ihmeellistä kuinka naisvalta tuntuu aina degeneroituvan aivan erilaiseen asetelmaan kuin miesvalta vaikka sukupuoli on vain sosiaalinen konstruktio.

Toisaalta voisihan tuo tapahtua myös jos yhteisö koostuisi pelkästään raivokkaista miesfeministeistä jotka ovat omaksuneet nokkimisen ja selkäänpuukotuksen päästrategiat. Niitä ei vain Suomessa ole sellaista kriittistä massaa että moisia fight clubeja muodostuisi kuin sukupuolentutkimuksen laitoksille.
"Avaruudessa kukaan ei voi kuulla moku-ulinaasi" - Rändöm

Juffe

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 148
 • Liked: 2524
Vs: Peppukipu 2019
« Vastaus #211 : 14.07.2019, 13:12:19 »

Mutta mihin mahtaa viitata tuoreiden PS-kansanedustajien edustuksellisen demokratian halveksimisella? En saa ollenkaan kiinni, joten ovatko nämäkin jotain punavihersokean kuplan muille näkymättömiä harhoja?
Koska samassa yhteydessä puhutaan videoiden tekemisestä, veikkaan että tässä on kyse ainakin Sebastian Tynkkysen videosta jossa hän käy arvostelevasti läpi kansanedustajille myönnettäviä taloudellisia etuja ja ilmoittaa itse luopuvansa joistakin niistä.
https://youtu.be/E0chWt8HA3Q

Jorma Teräsrautela

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 508
 • Liked: 2053
 • Pimeä voima
Vs: Peppukipu 2019
« Vastaus #212 : 14.07.2019, 15:40:31 »
Kivinen: "Perussuomalaiset vastustavat vähemmistöjen oikeuksia."

Persuthan on itse 20% vähemmistö, mutta Kivisen sympatiat ei ulotu heihin. Kun suvakki puhuu vähemmistöistä, kyse on sellaisista porukoista, joihin on  mahdoton päästä mukaan.

Olisiko oikeampi termi "varsinaiset vähemmistöt"?

Ed. Lainaus lisätty.
« Viimeksi muokattu: 15.07.2019, 18:42:19 kirjoittanut Jorma Teräsrautela »
Älkää työ pojat säästelkö niit sokerloitanne! Myö uijjaan koht.

Eino P. Keravalta

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 27 722
 • Liked: 15488
 • Vieraslaji
Vs: Peppukipu 2019
« Vastaus #213 : 14.07.2019, 16:57:45 »
Tiina Kivinen:

Lainaus
En ole löytänyt perussuomalaisten visiota. He kertovat vain, mitä eivät halua.

Täytyy tosiaan olla joko synnynnäinen tolvana tai sitten oman kuplansa henkisen sisäsiittoisuuden uhri, jollei edes pitkäaikaisena politiikan toimijana kykene hahmottamaan Perussuomalaisten visiota.

Jollei sitä muuten kykene ymmärtämään, niin sen voisi vaikka päättelemällä hahmottaa: kaikki puolueet Perussuomalaisia lukuunottamatta haluavat pakkoglobalisaatiota, teollisuuden tuhoa, kansojen pakkosiirtoja, rasismin lisääntymistä, sananvapauden lakkauttamista, etnisiä konflikteja, matalan intensiteetin kansanmurhia, vastuutonta velanottoa, ihmisten hukuttamista Välimereen, keskiluokan kurjistamista, orwelliaanista yhteiskuntaa ja kansallisvaltioiden lakkauttamista sekä EU-liittovaltiota, joten koska Perussuomalaiset ovat kaiken tämän vastakohta, on helppo päätellä, että he haluavat tiiviisti ilmaistuna, että Suomen valtion ainoa tehtävä on olla suomalaisten turvapaikka ja edunvalvontakoneisto maailmassa ja että meidän on pidettävä kiinni omasta päätäntävallastamme emmekä saa luovuttaa sitä pois koskaan emmekä kellekään.

HUOMIO. Ylläolevaa tekstiä ei voi ymmärtää ilman seuraavaa, siihen kuuluvaa lisäystä: Olen todellisuudessa päinvastaista mieltä ja koko kirjoitus on vain parodiaa, jonka tarkoituksena on tuoda esiin maahanmuuttokriittisen ajattelun onttous; monikulttuuri on rikkaus ja kaikki ihmiset samanarvoisia.

P

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 15 492
 • Liked: 9401
Vs: Peppukipu 2019
« Vastaus #214 : 14.07.2019, 17:16:05 »
Lainaus
Muutos huonompaan tuli vuoden 2011 vaaleissa. Niiden jälkeen on väitetty, että sananvapauden nimissä saa sanoa lähes mitä tahansa.

”Meillä on sukupolvi, joka on kasvanut siihen, että muita saa loukata. Vihapuheesta ei joudu vastuuseen. Saa olla rasisti ja sanoa vaikka pääministerille, että kuka vittu sut on tänne äänestänyt.” 

Sananvapaus tarkoittaa nimenomaan oikeutta juurikin tuohon. Taistolaisessa yhteiskunnassa tuollainen ei olisi sallittua, kuten NL tai P-Korea.

Erikoinen tulkinta, ettei "vihapuheesta" joudu vastuuseen 2011 jälkeen. Sen jälkeen on tullut enemmän jumalanpilkka- ja poliittisia kiihotustuomioita enemmän kuin 1980-2010 yhteensä.

Tuosta Kivisestä tulee aikalailla patologisen tapakonservatiivin vaikutelma?

Juuri osin tuon lainauksen vuoksi. Samoin hän kertoo pitävänsä avioliittoja yms. merkityksellisinä instituutioina. Ilmeisesti myös kirkkoa. Siis poroporvarillinen ihminen? Itse olen näköjään paljon radikaalimpi? ;)

Jännästi nämä ex-taistolaiset ja muut ovat nykyään virallisten instituutioiden väsynyttä valtavirtaa.. Kuten tämä haukotuttava stereotypinen täti.  :)
« Viimeksi muokattu: 14.07.2019, 17:25:27 kirjoittanut P »
Kestää parikymmentä vuotta ennen kuin suomalainen lapsi alkaa kuluttamisen sijasta tuottaa yhteiskunnalle jotain. Pakolaisen kohdalla kyse on luultavasti parista vuodesta. Siksi pidän puheita pakolaisten aiheuttamista kansantaloudellisista rasitteista melko kohtuuttomina.
- J. Suurpää, HS 21.4.1991

Vellamo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 842
 • Liked: 21627
Vs: Peppukipu 2019
« Vastaus #215 : 14.07.2019, 18:01:38 »
En halua ajatella, että kadulla vastaantulija on uhka. Mutta esimerkiksi kävellessäni Säätytalolta kotiin puolenyön jälkeen katselin vähän varuillani ympärilleni. Etenkin miesporukoita.
Vihreä Lanka 25.6.2019

On tosiaan harmillista, että Helsingin keskustassa yöllä yksin liikkuessaan nainen joutuu nykyisin lähtökohtaisesti olemaan varuillaan, jopa pelkäämään. Etenkin lonnivia miesporukoita. Tilanne on reilussa 20-30 vuodessa muuttunut selvästi huonompaan suuntaan. Poliisin tilastoista löytyykin sitten lisää dataa heikentyneen turvallisuustilanteen taustoista; toki vihreää poliitikkoa tutkittu tieto ei välttämättä kiinnosta.
Remember to look up at the stars and not down at your feet. Try to make sense of what you see and wonder about what makes the universe exist. Be curious. And however difficult life may seem, there is always something you can do and succeed at. It matters that you don't just give up. - Stephen Hawking

Tuomionenkeli

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 460
 • Liked: 2856
 • Black Lives Matter
Vs: Peppukipu 2019
« Vastaus #216 : 14.07.2019, 18:06:51 »
Tiina Kivistä, hänen historiaansa ja nykyisyyttään tulkitessa on tarpeen hahmottaa yhden sanan merkitys.
Tämä sana on taistolaisuus.

Hän, samoin kuin aatesisarensa Satu Hassi, ovat löytäneet täysin luontevan siirtymän totalitarismihankkeelleen
vihreästä liikkeestä.

Näiden hyveellisyyden kaapuun naamioitujen aatteiden taustalta löytyvät samat ihmisluonnot synkät ja pimeät voimat.
Halu alistaa, orjuuttaa ja tuhota kaikki kaunis, hyvä, luonnollinen ja oikea.

Hedelmistään puu tunnetaan.

Erityisesti seuraava lainaus artikkelista on todellista historiansa spin doctorointia ja distraktiota:

Lainaus
Kivistä kiinnosti taistolaisuudessa eniten laulaminen

Aivan varmasti!
Samoin oltiin varmasti autuaan tietämättömiä mitä hirveyksiä tämän aatteen nimissä tehtiin ympäri maailmaa kun lyhteiden määrää
neuvostovaakunaan lisättiin väkivalloin.

Yhtä lapsellista ja järjetöntä olisi väittää, että natsien keskitysleirien vartijoiden motiivi töihinsä olisi ollut Hitlerin taiteilijanuran
maalaukset ja Hugo Bossin ss-univormut.
Tai, että Tsekan ja NKVD:n murhaajia motivoivat vain Stalinin pappisseminaarin opetukset.
Myöskin punaiset khemerit omaa kansaa murhatessaan olivat kiinnostuneita Pol Potin puusepän opinnoista.
« Viimeksi muokattu: 14.07.2019, 20:01:43 kirjoittanut Tuomionenkeli »
En tunnusta Suomen punavihreän globalistidiktatuurin legitimiteettia.

Tukemalla Suomen evankelisluterilaista kirkkoa tuet turvapaikkajärjestelmän hyväksikäyttöä, vierasta uskontoa ja kansanvaihtoa.

Perussuomalaiset, en saanut mitä tilasin.

N. O. Hääppönen

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 038
 • Liked: 3296
Vs: Peppukipu 2019
« Vastaus #217 : 15.07.2019, 17:18:42 »
Koska kommunismi luhistui, johdatat Tiina nyt joukkojasi kohti naisten ja seksuaalivähemmistöjen onnelaa, muslimienemmistöistä Suomea.

Tiina hyvä, on ihan puhdasta matematiikkaa että tuo tapahtuu. Kun tulevaisuudessa Sinunkin jälkeläisiäsi viskotaan kerrostalojen katoilta ja kivitetään, ajattelevatko he viimeisinä hetkinään isoisomummia, jonka unelmaa ja uutteran työn tulosta nyt vielä pieni hetki eletään.

Käy peilin edessä ja mieti, ihanko totta ne ovat pottunokkia jotka Sinua oikeasti uhkaavat? Et ole löytänyt Perussuomalaisten visiota, kerron sen nyt Sinulle. Me pyrimme turvaamaan myös Sinun liikkumisesi, oikeutesi olla sellainen kuin olet ja sen, että Suomen valtiolla on mahdollisuus myös tulevaisuudessa huolehtia Sinusta ja jälkeläisistäsi.

Ole hyvä Tiina, ei kestä kiitellä.
”Jos sukupuolitietoinen budjetointi erkaantuu sekä feministisistä kansalaisyhteiskunnan toimijoista että feministisestä tiedosta, se on vaarassa muodostua tekniseksi hyvän hallinnon käytännöksi, jonka suhde sukupuolittuneisiin yhteiskunnallisiin valtarakenteisiin on ohut.”

– THL 23.3.2020

HDRisto

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 358
 • Liked: 2979
Vs: Peppukipu 2019
« Vastaus #218 : 15.07.2019, 18:10:30 »
^Onko kuva varmasti naispuoleisoletetusta "Tiinasta" eikä satunnaisesta alkoholisoituneesta ties kenestä?.

Eino P. Keravalta

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 27 722
 • Liked: 15488
 • Vieraslaji
Vs: Peppukipu 2019
« Vastaus #219 : 15.07.2019, 18:17:20 »
^Onko kuva varmasti naispuoleisoletetusta "Tiinasta" eikä satunnaisesta alkoholisoituneesta ties kenestä?.

No, eihän se Tiinan vika ole jos elämä on vähän kolhinut - kaikki me olemme ihmisiä. Tiina sanoi, että hän kadulla pelkää miesporukoita. Mitä suotta - Tiinahan sopisi johonkin kadulla notkuvaan miesporukkaan oikein hyvin, kaljapullo vain puuttuu kädestä!
HUOMIO. Ylläolevaa tekstiä ei voi ymmärtää ilman seuraavaa, siihen kuuluvaa lisäystä: Olen todellisuudessa päinvastaista mieltä ja koko kirjoitus on vain parodiaa, jonka tarkoituksena on tuoda esiin maahanmuuttokriittisen ajattelun onttous; monikulttuuri on rikkaus ja kaikki ihmiset samanarvoisia.

andrus

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 692
 • Liked: 1257
Vs: Peppukipu 2019
« Vastaus #220 : 29.07.2019, 19:08:33 »
Futisforumilla on kirjautuneille persutopic, jossa peppukipua riittää päivästä toiseen. Käytännössä tyhjästä nostetaan topic päivittäin pinnalle, jotta pysyy luetuimpana. Ihan kuin osa olisi maksettuja hypridikeskuksen kirjoittajia. Huomattavasti aktiivisempaa kuin Punk in Finlandissa.

Itse perustan lähinnä lätkästä, joten suomalaisten futisfanien äärivasemmistolainen ajatusmaailma ei haittaa sinällään. Varmaankin huuhkajien menestymättömyys johtaa mielenvikaisuuteen tai jotain.
"SDP aina tehny sillai, et se pistää käden jätkän taskuun ja syö sen laskuun" - Teuvo H.

Tagit: