Kirjoittaja Aihe: 2019-04-15 IL: Lähihoitaja raiskasi koulutytön palvelukeskuksen vessassa  (Luettu 4939 kertaa)

Nuivanlinna

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 10 116
 • Liked: 7656
 • Jäitä hattuun.....
Lainaus
Lähihoitaja raiskasi koulutytön palvelukeskuksen vessassa
https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/6538b12c-6593-43d2-aa82-95f9de02a922Kesätöissä ollut koulutyttö oli liian järkyttynyt voidakseen puolustautua tai huutaa apua lähihoitajan raiskatessa hänet kahdesti palvelukeskuksen vessassa.
– Olin lähdössä etuajassa juhlimaan ramadanin päätöstä, kun hän tuli pukuhuoneeseen halaamaan minua, helsinkiläisessä palvelukeskuksessa lähihoitajana työskennellyt mies selitti oikeudessa.

Hoitaja väitti itseään yli 30 vuotta nuoremman tytön ollen rakastunut ja kulkeneen päiväkausia hänen perässään ja ahdistelleen häntä. Mies kiisti jyrkästi syyllistyneensä raiskaukseen tai mihinkään muuhunkaan rikokseen kesätöissä ollutta 17-vuotiasta tyttöä kohtaan.

Oikeus uskoi kuitenkin tyttöä, sillä moni seikka tuki tämän kertomaa.
Lievästi kehitysvammainen tyttö oli helsinkiläisessä palvelukeskuksessa kuukauden työharjoittelujaksolla kaupungin rahoittamalla kesäsetelillä. Samassa keskuksessa määräaikaisena lähihoitajana työskennelleen 50-vuotiaan lähihoitajan tehtäviin kuului muun muassa tytön työhönohjaus.

Heinäkuisena perjantaina ennen työvuoronsa päättymistä mies pyysi tytön kanssaan henkilökunnan pukuhuoneeseen.

Pahaa-aavistamaton tyttö oletti, että asia liittyi hänen töihinsä. Pukuhuoneessa mies kuitenkin tarttui tyttöä kädestä ja vei hänet vessaan sulkien oven perässään.
Helsingin käräjäoikeus tuomitsi vuonna 1964 syntyneen lähihoitajan 1 vuoden ja 9 kuukauden mittaiseen ehdottomaan vankeusrangaistukseen. Mies määrättiin maksamaan uhrilleen 4000 euron kärsimyskorvaukset.

Selitys ei vakuuttanut

Tuomittu valitti hovioikeuteen vedoten aiemmin kertomaansa, jonka mukaan hän oli lähdössä töistä noin puoli tuntia etuajassa juhliakseen muslimien paaston ramadanin päättymistä. Tällöin tyttö tuli hänen perässään pukuhuoneeseen lähentelytarkoituksessa.

Hovi kuitenkin huomautti, että ramadan päättyminen täytyi olla miehen tiedossa etukäteen, jolloin hän olisi hyvissä ajoin voinut sopia työvuoronsa ennenaikaisesta päättymisestä. Luvaton poistuminen heikensi hovin mukaan osaltaan miehen kertomusta.

Helsingin hovioikeus hylkäsi valituksen perjantaina antamallaan päätöksellä. Raiskaus tapahtui kesällä 2015.
Pahinta Suomessa on tämän köyhyyden lisäksi henkinen köyhyys. Meiltä puuttuu horisontti, mihin katsoa ja mitä tavoitella.

newspeak

 • Vieras
Että ramadanin päättymistä juhlistamaan menossa...

Kolmen viikon päästä tuokin kauheus taas alkaa.

Niobium

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 929
 • Liked: 7470
On se hienoa, että saadaan aina jollain tavalla sotkettua puolustukseen mukaan uskonto.

Minäkin väännän tässä töitä torstaihin saakka, sitten pääsiäistä juhlistaakseni varmaan teen just jotain tuon kaltaista. Niinkö nykyajassa toimitaan?
"Tuomme oikeudenmukaisuutta ja onnea Afrikan kansoille, Prigozhin lupaa." IS 22.8.2023

acc

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 879
 • Liked: 2838
Otsikkoa lukiessani tutka alkoi värisemään ja olihan se jälleen kerran oikeassa. Merkittävää on, että oleellinen seikka tapauksesta on saatu esille mainitsemalla ramadanin osuus tapahtuneeseen. Olisikohan jutun kirjoittanut toimittaja salanuiva.

Ceterum censeo islam esse delendam
2017 Personality 13: Existentialism via Solzhenitsyn and the Gulag
(Huomaa: käsittämätön feministin raivokohtaus, kohta 42:00 eteenpäin)
https://www.youtube.com/watch?v=w84uRYq0Uc8

Outo olio

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 12 302
 • Liked: 15800
 • Manner-Suomen Tasavalta
Että ramadanin päättymistä juhlistamaan menossa...

Itse ymmärsin että juhlinta alkoi jo työpaikan vessassa.

No, Allah varmasti katsoo tuollaista rienausta pahalla, ja imaamikin saarnaa miten raiskaaminen on aina tuomittavaa, ja tällaisena pyhäpäivänä se on vielä vakavampi synti. Ihan varmasti.
Suvaitsevaisen ajattelun yhteenveto: Suomessa Suomen kansalaiset rikkovat Suomen lakeja. Myös muiden maiden kansalaisten on päästävä Suomeen rikkomaan Suomen lakeja. Tämä on ihmisoikeuskysymys.

Joku ostaa ässäarvan, toinen taas uhrivauvan. Kaikki erilaisia, kaikki samanarvoisia.

Can I have a safe space, too?

duc

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 026
 • Liked: 14127
 • Dying Tecumseh (Ferdinand Pettrich)
Iltalehti:
Lainaus
50-vuotiaan lähihoitajan tehtäviin kuului muun muassa tytön työhönohjaus.

Miksi?  :facepalm:

Muslimimiehiä ei pidä laittaa töihin alaikäisten suomalaistyttöjen kanssa, jos tahdotaan nämä vaarat välttää, koska muslimien naiskuva on, mitä on: Koraanin suura 33,59
Lainaus
Profeetta, sano vaimoillesi ja tyttärillesi ja uskovaisille naisille, että heidän tulee hunnuttaa kasvonsa; näin on sopivinta, jotta heidät kunniallisiksi naisiksi huomataan, niin ettei heitä tunkeilevasti lähestytä - -.
käännös islamopas.com/koraani

Nyt on lähestytty tunkeilevasti, koska himo vääräuskoiseen naiseen on sallitumpaa toteuttaa kuin musliminaiseen: kissa ja lihanpala. Nämä ukot näköjään kuvittelevat jopa kehitysvammaisen huivittoman tytön tahtovan vessap*noa heidän kanssaan. Nämä perustelut tytön aloitteellisuudesta näissä raiskauskeisseissä toistavat itseään. Miksi kuvittelette huivittamisen olevan niin ankara uskonnollinen määräys, että suomalainen shia-imaami on todennut näin: "Teidän on pakko hyväksyä meidän ikivanhat perinteemme: - - se, että naiset pitävät huivia. Tästä ei voi keskustella - -"?

Samaa seksuaalisen himon kahlehtimista tosin äärimmäisen brutaalein keinoin ajaa myös sukuelinten ympärileikkaus/silpominen. Ympärileikkaus on 'Umdat al-Salikin edustaman shafi'i lakikoulukunnan mukaan molemmille sukupuolille pakollista siinä missä naisille huivin päässäpito: 'Umdat al-Salik e4.3
Lainaus
Circumcision is obligatory (O. for both men and women. For men it consists of removing the prepuce from the penis, and for women, removing the prepuce (Ar. bazr) of the clitoris (n: not the clitoris itself, as some mistakenly assert). (A: Hanbalis hold that circumcision of women is not obligatory but sunna, while Hanafis consider it mere courtesy to the husband.

Sharia perinteisen tulkinnan mukaan määrää lukuisia tabuja eli saastumisen tähden kieltoja miesten ja naisten välille, jotta himot eivät syttyisi, esim. 'Umdat al-Salik m2.6:
Lainaus
As for a woman looking at (O: a man) other than her husband or unmarriageable male relatives, it is un lawful, just as a man's looking at her is.

Josko tämä ylläoleva herättäisi ajatuksia ja vähentäisi näitä raiskauksia edes vähän jatkossa. Alkaa väsyttää toistaa ja kaivaa samat perustelut yhä uudelleen. Pelkkiä linkkejä ja vain omien tekstien lainauksia kun en viitsisi toistaa.  :-\

Edit. Muutama typo. Näköjään niitä jatkuvasti vaan tekee vaikka kuinka yrittää välttää. Siksipä usein luen puheenvuoroni uudelleen pari tuntia niiden kirjoittamisen jälkeen. Oikoluku on ammatin mukanaan tuoma  tapa, you know.
« Viimeksi muokattu: 15.04.2019, 20:20:53 kirjoittanut duc »
ὕβρις, νέμεσις, και κριτική 'häpäisy, kosto ja tuomio'

Memento mori 'Muista kuolevaisuutesi'

Kari Kinnunen

 • Vieras

Miksi?  :facepalm:

Muslimimiehiä ei pidä laittaa töihin alaikäisten suomalaistyttöjen kanssa, jos tahdotaan nämä vaarat välttää, koska muslimien naiskuva on, mitä on: Koraanin suura 33,59
Lainaus
Profeetta, sano vaimoillesi ja tyttärillesi ja uskovaisille naisille, että heidän tulee hunnuttaa kasvonsa; näin on sopivinta, jotta heidät kunniallisiksi naisiksi huomataan, niin ettei heitä tunkeilevasti lähestytä - -.
käännös islamopas.com/koraani

Siksi koska muuten rasismi. Juurikin siksi, että suvaitsevaan ajatusmaailmaan ei mahdu ajatus siitä, että sen arabin ajattelu voisi olla erilaista kuin feministiksi kuohitun Jan-Erik Lapasen ajattelu.

Nimenomaan suvaitseva pitää kovasti rasistisena arabin pitämistä jotenkin riskinä plikoille. Juuri tästä niin ihanasta tasa-arvoideasta alkuaan kimpoaa Oulunkin tapaukset.

Suvaitsevaiset eivät vain ymmärrä elämän tosiasioita.

Vänkääjä

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 676
 • Liked: 1442
Uutinen on julkaistu maanantaiaamuna 03:06 kun hovioikeuden päätös tuli jo perjantaina. Lauantain ja sunnuntain palstatila oli varmaankin varattu tärkeämmille uutisille eikä tuota suinkaan tahallaan pimitetty vaalien yli.

Kemolitor

 • Global Moderator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 6 012
 • Liked: 6808
 • Understanding is a three-edged sword.
Uutinen on julkaistu maanantaiaamuna 03:06 kun hovioikeuden päätös tuli jo perjantaina. Lauantain ja sunnuntain palstatila oli varmaankin varattu tärkeämmille uutisille eikä tuota suinkaan tahallaan pimitetty vaalien yli.

Helsingin Sanomat uutisoi heti samana päivänä (pe 12.4). Taitava toimittaja osaa sopivilla sananvalinnoilla johdattaa lukijoiden mielikuvat haluamaansa suuntaan estäen mahdollisen kiihottumisreaktion kansanryhmää kohtaan:

Lainaus
Yli 50-vuotias mies raiskasi 17-vuotiaan lievästi kehitysvammaisen tytön työpaikalla – Oikeus ei uskonut selityksiin
-----
Tyttö kertoi myöhemmin lamaantuneensa tilanteessa täysin. Hän ei uskonut pääsevänsä miehen ohi ulos tiloista eikä hän kyennyt huutamaan tai vastustamaan tätä. Hän on lievästi kehitysvammainen. Tapahtuneen jälkeen hän kertoi asiasta kotona illalla äidilleen ja myöhemmin myös esimiehelleen.

Syyttäjä vaati rangaistusta törkeästä raiskauksesta.

Tapahtuneen jälkeen mies lähti kiireellä työpaikalta. Hän perusteli tätä oikeudelle myöhemmin juhlapäivällä, mutta työnantajalle ei ollut ilmoitettu mitään tällaisesta tarpeesta poistua normaalista poikkeavaan aikaan. Mies kiisti tekonsa sekä käräjäoikeudessa että hovioikeudessa.
-----
Koko juttu:
HS: Yli 50-vuotias mies raiskasi 17-vuotiaan lievästi kehitysvammaisen tytön työpaikalla – Oikeus ei uskonut selityksiin

Totuuden sanoja toimittaja Maija Aalto kirjoitteli, onhan Ramadanin päättyminen aikamoinen juhlapäivä.

RP

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 18 250
 • Liked: 16460
Lainaus
Yleistiedoksiantona ilmoitetaan, että Maahanmuuttovirasto
on tehnyt seuraavia asianosaisia koskevat
kansalaisuutta koskevat päätökset, joita ei ole muulla
tavoin saatu annettua asianosaisille tiedoksi.
..
Nur Ahmed, Abdirisaq
..
29.6.2018/74
https://www.virallinenlehti.fi/fi/journal/pdf/2018074.pdf
( https://www.murha.info/phpbb2/viewtopic.php?t=27417 , https://hommaforum.org/index.php/topic,127615.0.html  )
Kääräjäoikeuden tuomio annettu marraskuussa 2017, joten päätös ei oletettavasti ollut positiivinen
"Iloitsen Turkin yrityksestä yhdistää modernisaatio ja islam."
http://www.ulkopolitiikka.fi/article/523/martin_scheinin_periaatteen_mies/

Mika

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 7 362
 • Liked: 11011
Tätä saataneen vielä paljon lisää. Lähihoitajakoulutukseen on työnnetty paljon mamuja, joiden historiasta tai soveltuvuudesta hoitoalalle ei tiedetä yhtään mitään.  Karmea virhe.
"Nigerian poliisi on pidättänyt vuohen epäiltynä autovarkaudesta"

Supernuiva

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 7 771
 • Liked: 8030
Vanhuksetkin saavat vielä kovaa kyytiä, uskokaa pois. Kun jo Impiwaaran aikoihin oli epäilyksiä vanhuksiin sekaantumisesta, niin miten sitten uudessa ja ylväässä mångkulturellissa?

Aika näyttänee miten vanhusten hoitolaitoksetkin jaotellaan tulijoiden sosioekonomisen taustan mukaan. Uskoisin, että solisaliratit ja muut hyvät ihmiset viettävät tenoissaan viimeiset ajat impiwaaralaisemmin hoitajin kuin muut.

Tagit: raiskaukset ramadan