HOMMAN YLLÄPITO > Kalenteritapahtumat

Tuumaustunti: PS:n EU-vaaliohjelman ja ehdokaslistan lanseeraus klo 11–

(1/7) > >>

Pullervo:
https://www.perussuomalaiset.fi/ajankohtaista/tuumaustunnilla-torstaina-18-4-klo-11-psn-eu-vaaliohjelman-ja-ehdokaslistan-lanseeraus/

Tuumaustunnilla torstaina 18.4. klo 11: PS:n EU-vaaliohjelman ja ehdokaslistan lanseeraus

EU natisee liitoksistaan

Euroopan unioni on todellisessa poliittisessa myllerryksessä. Aiemmin harjoitettu liittovaltio-, keskittämis- ja maahanmuuttopolitiikka on saanut kansallisissa vaaleissa tuomion. Oman kansallisen teollisuuden ja kansallisen itsemääräämisoikeuden puolustaminen on nousut todelliseksi vastavoimaksi EU:n yhteisvastuuta korostaville puolueille.

EU-vaalit ovat suoraa jatkumoa eduskuntavaaleille. Perussuomalaisten loistava vaalimenestys ennakoi myös todellista vastakkainasettelua tulevissa EU-vaaleissa Suomen linjasta. Perussuomalaiset vastaan muut.

Työmiehen tuumaustunnilla torstaina 18.4.2019 klo 11.00 puheenjohtaja Jussi Halla-aho ja puoluesihteeri Riikka Slunga-Poutsalo esittelevät puolueen EU-vaaliohjelman ja ehdokaslistan. Tuumaustunti järjestetään osoitteessa Iso Roobertinkatu 4, Helsinki.

Kuvaamme ja lähetämme tilaisuuden ja lehdistötilaisuuden suorana Youtube Live -lähetyksenä. Lähetyslinkki löytyy sekä Perussuomalaisten että Suomen Uutisten verkkosivuilta.


Lisäys. Linkki lähetykseen: https://www.youtube.com/watch?v=BGPb0b7FJ1o

Uuno Nuivanen:
Hommalaisena pitäisi varmaan olla kaikista vaaleista innoissaan, mutta nyt on lähellä EVVK-fiilis. Eduskuntavaalit tyhjensivät vaalitakin. *haukotus*

Hakkapeliitta:

--- Lainaus käyttäjältä: Uuno Nuivanen - 17.04.2019, 17:17:56 ---Hommalaisena pitäisi varmaan olla kaikista vaaleista innoissaan, mutta nyt on lähellä EVVK-fiilis. Eduskuntavaalit tyhjensivät vaalitakin. *haukotus*

--- Lainaus päättyy ---

Taitaa olla sama fiilis monella puoluekannasta riippumatta.

Puskistahuutelija:
Siellä on ilmeisesti ollut joku Hesarin toimittaja turhan innokas ja kysellyt näistä vanhoista blogiteksteistä. Halla-aho piti vanhan linjansa ja ei suostunut kommentoimaan asiaa. Lopuksi Putkonen oli ottanut mikin pois ja tästä nyt ollaan hirveän järkyttyneitä  :flowerhat:

Halla-aho on vierestä seurannut, että mitä seuraa kun puheenjohtaja alkaa irtisanoutumaan joka asiasta. Oli harjaamisia sekä väliaikaisia ja pysyviä eduskuntaryhmästä erottamisia, jotka aiheuttivat pahaa verta puolueen ja ryhmän sisällä. Varmasti yksi sellainen asia, joka johti Jyväskylän tapahtumiin 2017.

Silloinen puheenjohtaja ei kuitenkaan ymmärtänyt, että ei perussuomalaisten vastustajat tähän lopeta. Eivät he ole koskaan tyytyväisiä vaan vaativat aina vain lisää irtisanoutumisia, anteekipyyntöjä ja julkilausumia. Ne lopulta rapauttavat puoluetta sisältäpäin. Ja eivät nämä vastustajat mielipidettään perussuomalaisista muuttaneet. Eivätkä muuta, vaikka tapahtuisi mitä. Sieltä ei tule yhtään lisä-ääntä puolueelle tällaisella kumartelulla.

Jokainen puolue haluaa olla yhtenäinen ja Halla-aho suojelee puoluetta sekä sen jäsenistön yhtenäisyyttä, joka onkin äärimmäisen korkealla tällä hetkellä. Vaalitulos nosti myös jäsenistön moraalia merkittävästi. Perussuomalaiset saivat juuri kaksi vuotta sitten kasvaimen irti itsestään ja nytkö tämä kaikki työ pitäisi heittää likakaivoon?

Halla-aho on fiksu ja ymmärtää tämän itsekin.

Roope2:
Eikö Hesarissa ollut jo eilen artikkeli kirjoituksista, ja pyydettiin kommenttia. Samanlaista vänkäystä, kuinkakohan monta kertaa?, kuin Ylen radion kaveri, joka kymmenen minuuttia toisti: Oliko kivaa potkia köyhiä munille?

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta