HOMMAN YLLÄPITO > Kalenteritapahtumat

Tuumaustunti: PS:n EU-vaaliohjelman ja ehdokaslistan lanseeraus klo 11–

<< < (3/7) > >>

Horn Hill:

--- Lainaus käyttäjältä: repo - 18.04.2019, 15:28:37 ---
Helsingin Sanomien toimittaja kysyi Halla-aholta tämän vanhoista blogiteksteistä, jotka jälleen eduskuntavaalien aikoihin nousivat esiin. Halla-aholta kysyttiin, seisooko hän edelleen tekstiensä takana.

--- Lainaus päättyy ---

On varmaankin liikaa pyydetty, että Hesarin toimittelijanilkki kysyisi Vihreiltä tästä?

"Tuli spontaani vihanpuuska, jonka aikana ajattelin, että jos jonkun on pakko kuolla, niin toivottavasti tämä on joku kirjoittajan omaisista."

http://www.soininvaara.fi/2007/10/14/liikaa-rummunparistysta/

Jorma M.:

Kun perehtyy pari minuuttia toimittaja Jarno Hartikaisen twitter-tiliin, niin paljastuu hyytävä kiilusilmä. Valokuvaa ja twitter-logoa myöten.

Fanaatikko jonka missio on kaivaa toisesta maailman puolikkaasta kaikki keksitty paha esille. Ja jättää toinen puoli vallan penkomatta.

Eikä edes näytä Eero Mäntymaan kaltaiselta soijalta vaan vivuttavalta rahoitusasiantuntijalta. Todellinen susi jupin vaatteissa.

Perinteisesti tiedotustilaisuuksiin mennään muuten kuulemaan tiedotettavaa asiaa ja kommentoimaan sitä, mutta tällaisia kolmikymppisiä uraohjuksia ei koske mikään normi. Vain oma viha-agenda.

Lemmy:
Kaustia pukkaa, mutta kumman hiljaista on ollut. Tyhjäntoimittajilla taitaa olla piikki kiinni.

räsänen:
Ei noihin tekstejä tarvitse kommentoida enää mitenkään, ne on poliisin ja syyttäjän toimesta erittäin tarkkaan tutkittu. Lisäksi Halla-aholta löytyy oikeuden päätös siitä, että yksikään siellä olevista kirjoituksista ei riko lainsäädäntöä. 

Aika harvalla blogistilla on tällänen selkänoja kun arvioidaan mitä saa sanoa ja mitä ei.

Mika:

--- Lainaus käyttäjältä: Lemmy - 18.04.2019, 16:40:44 ---Kaustia pukkaa, mutta kumman hiljaista on ollut. Tyhjäntoimittajilla taitaa olla piikki kiinni.

--- Lainaus päättyy ---

Suurin osa mediasta lienee havainnut, että tällainen jatkuva vanhoista asioista vouhkaaminen kasvattaa Halla-ahon suosiota ja tuo hänelle sympatiapisteitä.  HS ei ilmeisesti suostu hyväksymään tätä ilmeistä tosiasiaa.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta