UmmaGumma

Kirjoittaja Aihe: Hussein al-Taee (sdp)  (Luettu 124904 kertaa)

Pullervo

 • Global Moderator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 5 913
 • Liked: 21242
 • antikomintern
Vs: Hussein al-Taee (sdp)
« Vastaus #960 : 03.08.2019, 15:54:30 »
Hesarissa on kuvituskuvassa kolmikko kuin Golgatalla.

https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000006193627.html
Lainaus käyttäjältä: HS
Poliisin pöydällä muhivat tutkinta­pyynnöt kolmesta kansan­edustajasta: Sdp:n Hussein Al-Taeen kirjoitukset saattavat sittenkin päätyä rikos­prosessiin (3.8.2019)

Sosiaalidemokraattien kansanedustajan Hussein Al-Taeen vanhat Facebook-kirjoitukset saattavat yhä päätyä rikosprosessiin, kertoo rikoskomisario Pekka Hätönen Helsingin poliisista HS:lle.

Kaksi viikkoa eduskuntavaalien jälkeen al-Taee tunnusti, että oli kirjoittanut vähemmistöjä parjaavia tekstejä. Aiemmin rauhanvälittäjänä toiminut al-Taee parjasi kirjoituksissa juutalaisia, homoja, sunnimuslimeita ja somaleita Facebookissa vuosina 2011–2012.

(...)

Keskusrikospoliisi on jo kertaalleen linjannut, että poliisi ei aloita tutkintaa al-Taeen vanhoista kirjoituksista. Helsingin poliisi on kuitenkin punninnut vanhenemisaikaa.

Kiihottaminen kansanryhmää vastaan vanhenee rikoksena viidessä vuodessa. Uusi harkinta esitutkinnasta johtuu siitä, että mahdollinen rikos jatkuu niin kauan, kun viestit ovat esillä.

(...)

Al-Taeen kirjoitusten lisäksi Hätösen pöydällä on tällä hetkellä tutkintapyyntö kristillisdemokraattien Päivi Räsäsen kirjoituksesta, jonka tämä julkaisi Twitterissä viikkoa ennen Helsinki Pride 2019 -tapahtumaa.

(...)

Kolmas Hätösen harkittava tapaus on perussuomalaisten Juha Mäenpään puhe eduskunnassa. Mäenpää puhui ensin pitkät pätkät maahan tulleista poliittisista turvapaikanhakijoista. Tämän jälkeen hän otti kantaa hallitusohjelmaan tavalla, joka rinnastaa turvapaikanhakijat ja vieraslajit toisiinsa.

”Täällä hallitusohjelmassa on yksi hyvä kirjaus. Täällä lukee: ’Tehostetaan vieraslajien torjuntaa sekä lainsäädännöllä että torjuntatoimenpiteiden rahoitusta lisäämällä.’ Tämä valitettavasti lukee väärässä kohdassa”, Mäenpää sanoi.

Puheoikeus eduskunnassa on poikkeuksellisen laaja. Prosessista tulee kimurantti, jos Mäenpää olisi sanomisillaan syyllistynyt poliisin ja vielä syyttäjänkin mukaan kiihottamiseen kansanryhmää vastaan.

(...)

Hätösen mukaan tutkintapyynnöt poliitikkojen puheista ja kirjoituksista saavat pohtimaan, onko poliittinen keskustelu muuttumassa kovemmaksi vai käytetäänkö tutkintapyyntöjä poliittisiin tarkoitusperiin. Hän kuitenkin täsmentää, että suurin osa poliitikkoja koskevista tutkintapyynnöistä on tullut hänen kokemuksensa mukaan muilta kuin avoimen poliittisilta toimijoilta.
« Viimeksi muokattu: 13.08.2019, 23:29:45 kirjoittanut Pullervo »

akez

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 115
 • Liked: 23454
Vs: Hussein al-Taee (sdp)
« Vastaus #961 : 03.08.2019, 17:35:09 »
[HS:] Kaksi viikkoa eduskuntavaalien jälkeen al-Taee tunnusti, että oli kirjoittanut vähemmistöjä parjaavia tekstejä. Aiemmin rauhanvälittäjänä toiminut al-Taee parjasi kirjoituksissa juutalaisia, homoja, sunnimuslimeita ja somaleita Facebookissa vuosina 2011–2012.

Suomalaisena sosiaalidemokraattina al-Taee on vähemmistö kaikkiin noihin mainittuihin ryhmiin verrattuna. Jos asiassa on jotakin epäselvää, niin al-Tae voi vaikka väittää viime kädessä olevansa helsinkiläinen kaappitransvestiitti. Kun siihen laittaa vielä mukaan sopivan rotutwistin, niin asian pitäisi olla täysin selvä jo demlan juristillekin.

Edellisen johdosta oikeusvaltion laeissa ei voida käyttää tuollaisissa yhteyksissä käsitettä "vähemmistö". Ainoastaan globaalien määrien suhteen tuossa käsitteessä on jotakin tolkkua. Ja silloinkin kohdataan isoja ongelmia, mutta miettiköön itse siellä lainsäätäjien keskuudessa mitä kaikkea ne voisivat olla.

Oikeusvaltiossa parjaamislaki voi koskea vain kaikkia kansanryhmiä kaikkine variaatioineen ja huomioiden vielä henkilön omat ilmoitukset ryhmiin kuulumisesta. Muuten ollaan tilanteessa, jossa joitakin kansanryhmiä voi parjata ja toisia ei. Onko sellainen muka oikeusvaltio?

Kansanryhmiin kohdistuvat uhkaukset käyttää väkivaltaa ovat taas jo aivan toinen ja tuomittava asia, mutta näidenkin uhkailujen on koskettava kaikkia mahdollisia kansanryhmiä. Voi vaikka miettiä skenaariota "annetaan kaikille basisteille turpiin" ja vastaavia, niin on jo tiellä kohti valaistumista.

ikuturso

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 13 734
 • Liked: 19248
 • Easter Worshipper
Vs: Hussein al-Taee (sdp)
« Vastaus #962 : 03.08.2019, 21:53:52 »
[HS:] Kaksi viikkoa eduskuntavaalien jälkeen al-Taee tunnusti, että oli kirjoittanut vähemmistöjä parjaavia tekstejä. Aiemmin rauhanvälittäjänä toiminut al-Taee parjasi kirjoituksissa juutalaisia, homoja, sunnimuslimeita ja somaleita Facebookissa vuosina 2011–2012.

Suomalaisena sosiaalidemokraattina al-Taee on vähemmistö kaikkiin noihin mainittuihin ryhmiin verrattuna.

Kun Fobba kävi täällä vastailemassa kiihotuskysymyksiin, kysyin useasti, missä kontekstissa vähemmistöasema määritellään. Jos globaalissa, niin liki kymmenmiljoonainen somaliväestö on enemmistö viisimiljoonaiseen pottunokkapopulaatioon nähden. Vain suomen rajojen sisällä kansojemme voimasuhteet ovat toisin päin.

Puhuessaan juutalaisista Suomessa, puhuuko al-Taee Suomen kontekstissa vai globaalissa kontekstissa? Suomessa shiiat lienevät juutalaisiin verrattuna vähemmistöasemassa. Kirjoittaessaan englanniksi facebookiin julkisen postauksen, teksti on englanninkielinen ja mahdollisesti amerikkalaisella palvelimella. Näin ollen teksti on mielestäni globaalissa kontekstissa ja viittaukset vähemmistöihin voi unohtaa. Kyse on yksinkertaisesti toisen ihmisryhmän solvaamisesta, mikä nykymaailman uusrodullistamisyhteiskunnassa menee rasismin piikkiin. Sinänsä rasismihan ei ole rikos, joten joku kiihotusryhmää vastaan solvautumistamissyytös tästä pitää keksiä. Voi toki olla, että vaikka pahis on koukussa, rikosta ei keksitä. Joku ropelikaulainen lakimies tämänkin casen tyhjäksi tekee. Eihän kunniakansalainen voi loukata, koska itse edustaa vähemmistöä. Eihän Husuakaan saada mistään tuomittua. Saa haukkua koko Suomen rasistiksi. Samaahan teki aikanaan tämä toimittaja Wali Hashi. Eikä häntäkään tuomittu koskaan mistään vaikka solvasi suomalaisia minkä keksi. Lisää tulta vaan liekkeihin.

-i-
Kun joku lausuu sanat, "tässä ei ole mitään laitonta", on asia ilmeisesti moraalitonta. - J.Sakari Hankamäki -
Maailmassa on tällä hetkellä virhe, joka toivottavasti joskus korjaantuu. - Jussi Halla-aho -
Mihin maailma menisi, jos kaikki ne asiat olisivat kiellettyjä, joista joku pahoittaa mielensä? -Elina Bonelius-

Skeptikko

 • Global Moderator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 11 477
 • Liked: 14171
Vs: Hussein al-Taee (sdp)
« Vastaus #963 : 13.08.2019, 16:28:50 »
Yle selvitti: Miksi rauhantekijä Hussein al-Taeesta tuli Suomen irakilaisten kiistakapula? | Yle Uutiset | yle.fi
https://yle.fi/uutiset/3-10846720

Lainaus
Al-Taee on antanut taustansa vuoksi yksipuolisen kuvan Irakin tilanteesta, sanoo osa Suomen irakilaisista. Hän itse sanoo puhuneensa Irakista niin monipuolisesti kuin osaa.
...
Heti vaalien jälkeen hohto himmeni. Julkisuuteen tuli al-Taeen Facebook-kirjoituksia ajanjaksolta 2010–2015. Niissä hän solvasi juutalaisia, homoja, sunneja, kurdeja ja somaleja.
...
Ainakin irakilaiset Suomessa ovat tienneet, että Al-Taeen perhe kuuluu merkittävään shiialaiseen sukuun Etelä-Irakista ja että Assad-isä on tunnettu poliitikko islamistisessa, Iran-mielisessä Sciri-puolueessa.

Islamistien mukaan valtioita tulisi hallita islamin uskonnollisten arvojen ja islamilaisen lain mukaan.

A-studio selvitti, että myös Hussein al-Taee on aiemmin osallistunut isänsä edustaman puolueen tilaisuuksiin Suomessa asuessaan.

Al-Taee kertoo A-studiolle käyneensä Sciri-puolueen tilaisuuksissa mielenkiinnosta, oppiakseen Irakin politiikasta ja luodakseen kontakteja.

– En ole ollut puolueessa virallisena toimijana mukana, hän korostaa.

Hän kertoo käyneensä myös muiden irakilaisten puolueiden tilaisuuksissa.

Al-Taee sanoo, ettei hän ole tähdännyt Irakin politiikkaan isänsä jalanjäljissä, vaikka hänellä sellaisia haaveita nuoruudessaan olikin.
...
Erityisesti al-Taeen sanotaan puhuneen vähän shiialaisten asejoukkojen väkivallasta ja rikoksista. Ne ovat jääneet äärisunnilaisen Isisin julmuuksien varjoon.

Kritiikkiä tulee erityisesti sunnitaustaisilta, mutta myös muilta irakilaistahoilta.

Jossain määrin lienee nähtävissä jonkinlaista yksipuolisuutta tai painottomista enemmän shiiamyönteisyyteen. Toisaalta tilanne on sen verran riitaisa Irakissakin, että sanoi suunnilleen mitä hyvänsä, niin ainakin jotkut voivat siitä vetää herneen nenäänsä.

Lainaus
Irakilainen kirjailija Hassan Blasim on ainoa haastateltava, joka arvostelee omalla nimellään tässä jutussa al-Taeeta yksipuolisesta Irakin tilanteen kommentoinnista. Muut juttuun haastatellut irakilaiset ja Irakia tuntevat henkilöt eivät halunneet esiintyä nimellään aihepiirin herkkyyden vuoksi.

– Hussein al-Taee on toiminut ikään kuin Irakin shiialaisen hallituksen äänitorvena ja analysoinut Irakin tilannetta sen näkökulmasta, Hassan Blasim sanoo A-studiolle.

Kuten al-Taeekin, Blasim on shiialaistaustainen ja kokenut Saddamin diktatuurin. Nykyisin hän on uskonnoton. Blasim tuli Suomeen 2000-luvun alussa jouduttuaan Irakissa vaikeuksiin mielipiteidensä vuoksi.
...
Kun Hussein al-Taeen vihakirjoituksista nousi keväällä kohu, hänen Suomen irakilaiset tukimiehensä julistivat arabiankielisissä keskusteluissa Facebookissa, että al-Taee oli joutunut poliittisen ajojahdin uhriksi.

– Heti kun vaalit oli käyty, niin veli Hussein joutui silmittömän mediakampanjan uhriksi. Kampanjaa isännöi Helsingin Sanomat, joka toimii juutalaislobbyn painostamana, ja tietyt irakilaissivustot, joita pyörittävät luhistuneen Baath-puolueen orpolapset, eräs al-Taeen tukija kirjoitti.

Somekeskusteluissa al-Taeen tapauksesta tuli osa shiia- ja sunnimuslimien välistä epäluuloa ja vihanpitoa, jota Suomessakin esiintyy.

“Baath-puolueen orpolapsilla” shiiat yleisesti tarkoittavat Irakin nykyistä shiialaishallintoa arvostelevia sunneja. Vastaava termi on “Saddamin kätyrit”.
...
Syksyllä 2014 – toimiessaan CMI:n konsulttina – al-Taee vielä rinnasti Facebookissa Israelin toiminnan terroristijärjestö Isisiin.

Kysymyksiä herättävä kommentti löytyy siltäkin ajalta, kun al-Taee jo työskenteli CMI:n Irak-hankkeessa. Heinäkuussa 2015 hän kehui shiialaisvaltio Iranin toimintaa Facebook-kirjoituksessaan, josta A-studio sai haltuunsa kuvakaappauksen.

–(Iran) puolustaa Palestiinaa islamin nimissä. Tukee Irakia shiialaisuuden nimissä. Neuvottelee ydinsopimuksen persialaiskansan nimissä. Milloin arabit oppivat käyttämään hattujaan samalla tavalla?
...
Al-Taee sanoo, että hänen kommenttinsa oli lähinnä arabien itsekritiikkiä. Hänen mukaansa arabit eivät ole osanneet asioitaan ajakseen käyttää eri keinoja samalla lailla kuin Iran. Sen väestöstä enemmistö on persialaisia.
...
–Olen arvostellut Husseinia siitä, että hän puhui kyllä kovasti Isisin hirmutöistä niin kuin pitääkin, mutta jätti mainitsematta shiialaisten asejoukkojen hirmutyöt, turvapaikkaa Suomesta hakenut nuori irakilaismies Yusuf (nimi muutettu) kertoo.

Nimi on muutettu, koska Yusuf on paennut Irakista tappouhkauksia ja on saanut myös Suomessa ollessaan uhkaavia viestejä irakilaisilta. Niitä on tullut, kun Yusuf on kommentoinut sosiaalisessa mediassa kriittisesti Irakin asioita.

Yusuf asuu nyt toisessa Euroopan maassa, koska ei ole saanut turvapaikkaa Suomesta.
...
Isis sai sympatiaa ja jäseniä Irakin sunnialueelta. Siksi shiialaiset asejoukot ovat pitäneet sunnimiehiä herkästi Isisin kätyreinä ja tappaneet heitä.

Tosin sunneihin (ja mm. homoihin, prostituoituihin yyms) kohdistuvat laajamittaiset sieppaukset, kidutusmurhat yms alkoivat jo selvästi ennen kuin ISIS oli olemassa nimellä ISIS. Tosin ISISin siemeninä toimineita sunniliikkeitä oli olemassa muilla nimillä.

Lainaus
Asejoukot eivät ole uhkailleet ja tappaneet vain sunnimiehiä. Tähtäimessä ovat olleet muun muassa homot sekä kansalaisaktivistit ja toimittajat, jotka ovat puuttuneet asejoukkojen rikoksiin, kuten korruptioon ja salamurhiin tai arvostelleet uskonnollisia johtajia ja tabuja.

–Suurin osa irakilaisista tietää, että salamurhien takana on shiialaisten puolueiden aseryhmiä. Todisteita niitä vastaan on vaikea hankkia, koska aseryhmät ovat niskan päällä oikeuslaitoksessa, poliisissa ja armeijassa, kirjailija Hassan Blasim sanoo.
...
Tiedettiin myös, että al-Taee oli ollut vain muutamia vuosia sitten Irakin Suomen-suurlähetystössä töissä. Hän sanoo nyt, ettei ollut siellä tekemisissä turvapaikka-asioiden kanssa.

Al-Taee kuitenkin kommentoi tuolloin vuonna 2012 turvapaikanhakijoita Facebook-kirjoituksessaan, josta A-studio sai haltuunsa kuvakaappauksen.

– Lähetystössä olemme napanneet monia (20%), joilla on väärennettyjä irakilaisia henkilöpapereita, jotka ovat pystyneet kusettamaan suomalaisen viranomaisen täällä! al-Taee kirjoitti.

Hän myös arvioi kommentissaan, että ennen Saddamin kaatumista Irakista tulleiden pakolaisten taso oli parempi kuin sen jälkeen tulleiden. Hän perusteli tätä irakilaisten rikostilastoilla.

Saddamin aikaan Irakista pakeni vainoa erityisesti shiialaisia. Al-Taee huomauttaa nyt, että silloin tuli myös kurdeja ja kommunisteja. Saddamin kaatumisen jälkeen alkoi tulla myös sunneja, jotka kärsivät Irakin uudesta tilanteesta.

– Parempitasoisia tarkoittaa vähemmän rikollisia. Mutta tämä ei koske 2015 alkanutta pakolaisten tuloa Suomeen, al-Taee kommentoi Facebook-kirjoitustaan nyt.

Olisi ihan mielenkiintoista, jos jostain olisi jatkossa tarjolla tilastoja, joista tätä rikollisuusasiaa voisi paremmin arvioida. En hämmästyisi, jos tuo al-Taeen väite osoittautuisi todeksi, joskin kylläaiemminkin Irakista tulleissa on ollut aika paljon erilaisia roistoja, huijareita yms.

Lainaus
Hän sanoo, ettei ottanut kommentillaan kantaa Irakin etnisiin ryhmiin tai niiden rikollisuuteen.
...
–Shiialaiset asejoukot ovat tehneet Irakissa samoja asioita kuin Isiskin, mestanneet, tappaneet siviilejä, suunnanneet hyökkäyksiä siviileistä välittämättä, Irak-asiantuntija, yhdysvaltalaisen Hudson-instituutin tutkija Michael Pregent kommentoi A-studiolle.

Pregentin mukaan tekijät eivät ole joutuneet rikoksistaan vastuuseen. –Irakin hallitus ei uskalla rangaista heitä. Asiaa luvataan tutkia, mutta mitään ei tapahdu.
...
Sitten al-Taee kyllä sanoi, että shiialaiset asejoukot ovat harjoittaneet väkivaltaa ja tehneet rikoksia ja pohti vääryyksien mittakaavaa.

Hän myös kertoi irakilaisten katsovan usein läpi sormien näitä rikoksia, joita “jotkut aseryhmät” tekevät, koska jos ne eivät vapauttaisi ja suojelisi Isisin valtaamia alueita, niin miten heille sitten kävisi.
...
Pyytäessään anteeksi vihakirjoituksiaan huhtikuussa 2019 Hussein al-Taee sanoi ajattelevansa politiikasta toisin kuin isänsä ja Sciri-puolue.

– Itse en ole tähän liikkeeseen kuulunut. Poliittisista eroista huolimatta olen ylpeä isästäni, al-Taee kirjoitti blogissaan.

– Omassa elämässäni uskonto on tärkeä, mutta hyvin yksityinen asia. Näen uskonnon ja politiikan suhteen eri tavoin kuin isäni ja hänen puolueensa. Uskon sekulaariin oikeusvaltioon, joka takaa jokaiselle ihmiselle uskonnonvapauden.

A-studio selvitti, että Hussein al-Taee on aiemmin osallistunut Sciri-puolueen tilaisuuksiin. Niitä on pidetty ainakin shiialaisten islamilaisessa keskuksessa Itä-Helsingissä. Keskuksen johtaja Abdul Basir Al-Khalif on ollut puolueen edustaja Suomessa.
...
A-studio tutustui kokouksen arabiankieliseen pöytäkirjaan. Kokous organisoi puolueen toimintaa Pohjoismaissa.

Puolueen aktiiveja neuvottiin myös seuraamaan Irakin poliittiseen prosessiin "vihamielisesti suhtautuvien" liikkeiden toimintaa Pohjoismaissa ja pohtimaan mahdollisuuksia puuttua siihen.

Yhteydenpitoa ja vierailuja Irakista pidettiin tärkeinä.
...
Kun al-Amiri kävi Suomessa vuonna 2008, Irakissa oli riehunut pari vuotta raaka sisällissota shiiojen ja sunnien asejoukkojen välillä.

Irakin sisäministeriö oli Sciri-puolueen ja Badr-joukon hallinnassa. Ministeriön turvallisuusjoukkoja on kutsuttu myös “kuolemanpartioiksi”.

Vuonna 2006 YK:n ihmisoikeusjohtaja Irakissa raportoi, että sisäministeriö kiduttaa kuoliaaksi tai teloittaa satoja ihmisiä kuukaudessa. Operaatiot kohdistuivat erityisesti sunneihin.

Hussein al-Taee sanoo, ettei tiedä, mitä YK sanoi Sciri-puolueen roolista. Hän korostaa, että kiduttaminen on täysin tuomittavaa riippumatta siitä, kuka sen teke
...
Hadi al-Amirin johtamien joukkojen on väitetty tappaneen sisällissodan aikaan sunnivihollisiaan julmasti, kuten poraamalla päähän. Asiasta on kertonut muun muassa Washington Post (siirryt toiseen palveluun)-sanomalehti.

Oma mielipiteeni on se, että ainakin suurelta osalta nämä Husseinin somekirjoitukset ovat lopulta suhteellisen pliisuja ja niistä on tehty suurempaa skandaalia kuin mitä ne ovatkaan. Voi toki olla, että joukossa on joitain vähän rajumpiakin ilmaisuja, mutta suurelta osin kyse on myrskystä vesilasissa. Sen sijaan väitetyt muut asiat, joista @Anter Yasa  on kotisivuillaan puhunut, voisivat olla järkevämpiä aiheita tiedotusvälineille selvittää.

Lainaus
Myös Hussein al-Taeen isä palasi Irakin politiikkaan. Hänet valittiin paikallisvaaleissa Sciri-puolueen edustajana kuvernööriksi Najafiin, suvun vanhalle kotiseudulle ja shiialaisten pyhille maille.

Alkuinnostuksen jälkeen uudet vallanpitäjät ovat herättäneet laajoja protesteja. Heitä on arvosteltu korruptiosta ja etuoikeuksista – samaan aikaan kun monet irakilaiset kärsivät esimerkiksi sähkön ja veden puutteesta.

Yhdeksi etuoikeudeksi on väitetty korvauksia Saddamin vainoista. Rafhan pakolaisleirillä Saudi-Arabiassa olleet irakilaiset, kuten Hussein al-Taee, ovat oikeutettuja korvauksiin.

Monet irakilaiset ovat kysyneet, miksi Irakin hallitus maksaa korvauksia ulkomailla asuville ihmisille, kun Irakissa monilta puuttuvat perustarpeet.

– Tämä korvaus on yksi osoitus Irakissa vallitsevasta korruptiosta. Siellä tehtailtiin läpihuutojuttuina useita lakeja, jotka hyödyttivät shiialaisia, kirjailija Hassan Blasim sanoo.

Hussein al-Taee kertoi heinäkuussa 2019 STT:n ja Uuden Suomen haastatteluissa saavansa kärsimyskorvausta. Korvaus on hänen mukaansa kurssista riippuen vajaa tuhat euroa kuukaudessa. Irak on maksanut korvauksia vuodesta 2016, al-Taee sanoi.
...
Diplomaatin ura oli vaihtoehto myös Husseinille. Vuonna 2012 hänet valittiin Irakin ulkoministeriön diplomaattikurssille.

Kurssin valintoja arvosteltiin Irakin parlamentissa. Ulkoministeriön väitettiin suosineen suurten puolueiden poliitikkojen ja suurlähettiläiden lapsia sekä bagdadilaisia.

Hussein ei lopulta suorittanut diplomaattikurssia, vaan alkoi opiskella isänsä uudessa asemapaikassa Varsovassa kauppatiedettä.
...
Kirjailija Hassan Blasim sanoo kokeneensa myötätuntoa al-Taeeta kohtaan, koska tämä on ollut kovassa paineessa.

Pakolaistaustastaan huolimatta al-Taee kuuluu etuoikeutettuihin nykyirakilaisiin. Blasimin mielestä hän voisi olla pakolaisten ja turvapaikanhakijoiden todellinen ääni eduskunnassa.

– Todellisuudessa hän on kuitenkin etäällä koko tästä aihepiiristä, Blasim sanoo.

Tähän isään olisi saanut keskittyä jutussa enemmän. Pikkulinnut ovat visertäneet, että sieltä voisi löytyä kiinnostavia asioita kerrottavaksi.
« Viimeksi muokattu: 13.08.2019, 16:59:08 kirjoittanut Skeptikko »
En homona toivota tervetulleiksi Suomeen henkilöitä, jotka haluavat tappaa minut:
http://www.bbc.com/news/magazine-33565055

Tanskan pakolaisapu: hallitsematon tulijatulva johtamassa armageddoniin ja yhteiskuntamme tuhoon:
http://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE7963933/Sammenbrud-truer-flygtningesystem/

Ahmed Ahne III

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 166
 • Liked: 645
Vs: Hussein al-Taee (sdp)
« Vastaus #964 : 13.08.2019, 16:29:31 »
YLE juuri äsken 13.8.2019
Lainaus
Yle selvitti: Miksi rauhantekijä Hussein al-Taeesta tuli Suomen irakilaisten kiistakapula?
Al-Taee on antanut taustansa vuoksi yksipuolisen kuvan Irakin tilanteesta, sanoo osa Suomen irakilaisista. Hän itse sanoo puhuneensa Irakista niin monipuolisesti kuin osaa.

https://yle.fi/uutiset/3-10846720

Vaikuttaa ensimmäiseltä neutraalilta uutisoinnilta Al-taeen asiassa.
Hovioikeus vapauttaa revolverisurmaajan – ampui tuttua huoltomiestä viidesti, haki ruumis kyydissään avopuolisonsa pojan iltapäiväkerhosta: ”Rikosseuraamuslaitoksen lausunnon mukaan murhaa voidaan pitää poikkeuksellisessa elämäntilanteessa tehtynä ainutkertaisena tekona.” (IL 28.12.2018)

Titus

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 7 325
 • Liked: 7080
Vs: Hussein al-Taee (sdp)
« Vastaus #965 : 13.08.2019, 17:25:24 »

Poliisi epäilee kolmea kansanedustajaa kiihottamisesta kansanryhmää vastaan – "Voi olla, että Räsäsen ja al-Taeen tutkinta rajataan"
Helsingin poliisi on kirjannut rikosilmoitukset kansanedustajien kirjoituksista ja eduskunnassa pidetystä puheesta.

Helsingin poliisi on kirjannut rikosilmoituksen kolmen kansanedustajan toimista.

Poliisi epäilee Päivi Räsästä (kd.), Hussein al-Taeeta (sd.) ja Juha Mäenpäätä (ps.) kiihottamisesta kansaryhmää vastaan.

– Mäenpään osalta on linjattu, että tutkinta lähtee valtakunnansyyttäjänvirastoon, jossa tehdään päätös syytteiden nostamisesta, kertoo tutkinnanjohtaja Pekka Hätönen Ylelle.

Räsäsen ja al-Taeen osalta poliisi vielä pohtii, laittako se tutkintaa lainkaan syyttäjälle.

– Voi olla, että Räsäsen ja Al-Taeen osalta tutkintaa rajataan, Hätönen sanoo.


Tutkinnan rajaaminen tarkoittaa sitä, että poliisi voi lopettaa tutkinnan asian vähäisyyden perusteella. Tällöin juttu ei lähde syyteharkintaan lainkaan.
Ainoastaan Mäenpään osalta on siis varmaa, että hänen rikosepäilynsä päätyy valtakunnansyyttäjänvirastoon. Valtakunnansyyttäjä sitten päättää, nostaako se syytteet Mäenpäätä vastaan vai ei.

https://yle.fi/uutiset/3-10920735


ai että "voi olla" ?
Tell me something, it's still "We the people," right ?

n.n.

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 634
 • Liked: 2341
 • nuivaantunut
Vs: Hussein al-Taee (sdp)
« Vastaus #966 : 13.08.2019, 17:35:35 »

Poliisi epäilee kolmea kansanedustajaa kiihottamisesta kansanryhmää vastaan – "Voi olla, että Räsäsen ja al-Taeen tutkinta rajataan"
Helsingin poliisi on kirjannut rikosilmoitukset kansanedustajien kirjoituksista ja eduskunnassa pidetystä puheesta.

Helsingin poliisi on kirjannut rikosilmoituksen kolmen kansanedustajan toimista.

Poliisi epäilee Päivi Räsästä (kd.), Hussein al-Taeeta (sd.) ja Juha Mäenpäätä (ps.) kiihottamisesta kansaryhmää vastaan.

– Mäenpään osalta on linjattu, että tutkinta lähtee valtakunnansyyttäjänvirastoon, jossa tehdään päätös syytteiden nostamisesta, kertoo tutkinnanjohtaja Pekka Hätönen Ylelle.

Räsäsen ja al-Taeen osalta poliisi vielä pohtii, laittako se tutkintaa lainkaan syyttäjälle.

– Voi olla, että Räsäsen ja Al-Taeen osalta tutkintaa rajataan, Hätönen sanoo.


Tutkinnan rajaaminen tarkoittaa sitä, että poliisi voi lopettaa tutkinnan asian vähäisyyden perusteella. Tällöin juttu ei lähde syyteharkintaan lainkaan.
Ainoastaan Mäenpään osalta on siis varmaa, että hänen rikosepäilynsä päätyy valtakunnansyyttäjänvirastoon. Valtakunnansyyttäjä sitten päättää, nostaako se syytteet Mäenpäätä vastaan vai ei.

https://yle.fi/uutiset/3-10920735


ai että "voi olla" ?
Tämä lopputulos kiinnostaa, koska nähtävästi ainakin Mäenpää lausui puheensa kansanedustajan roolissa eduskunnassa, toisin kuin al-Taee. Mikäli muut asiat ovat yhdenvertaisia, syyttämiskynnys pitäisi olla Mäenpään kohdalla valovuosia korkeampi kuin al-Taeen.
Kansanedustajan suojan nimissä päätösperusteet pitäisi vaatia esille @Matias Turkkila
”Feminismin kemiallinen määritelmä: sama kuin linoleenihappoanionin - negatiivisesti varautunut monityydyttämätön rasvahapporadikaali.” -hikipedia

Titus

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 7 325
 • Liked: 7080
Vs: Hussein al-Taee (sdp)
« Vastaus #967 : 13.08.2019, 17:42:13 »
^+1

Juuri näin. al-taeen ja husun lausuntoihin verrattuna Mäenpään juttu vaikuttaa kevyeltä vitsiltä tai murjaisulta eikä siinä edes suoraan rajata mitään ihmisryhmää

toisin kuin em mocumaskottien jutuissa. Räsäsen juttu taas menee syytteen harkinnan kannalta ihan omissa sfääreissään.


edit: kummasti nämä sanomiset kääntyy median mukaan...

Poliisi: Hussein al-Taeen kirjoitukset yhä selvityksessä, syyteoikeus voimassa – ”Ilmiselvää juutalaisvastaisuutta”

Asian pohtimista jatketaan syyttäjän kanssa. Näin vanhoja kirjoituksia ei tyypillisesti lähdettäisi selvittämään, mutta poliisi katsoo, että tässä tapauksessa näin on syytä tehdä muun muassa asian saaman suuren huomion vuoksi.

”Näissä vanhoissa kirjoituksissa on ilmiselvää juutalaisvastaista kirjoittelua. Se nousee päällimmäisenä esiin. Näillä tiedoilla rikosilmoitus tehdään ja keskustellaan sitten syyttäjän kanssa [onko syytä aloittaa esitutkinta]”, Hätönen toteaa.

Al-Taeen tapaus poikkeaa Räsäsen ja kansanedustaja Juha Mäenpään tapauksista siinä, että al-Taee on julkisesti katunut vanhoja näkemyksiään ja sanoutunut niistä irti.

”Tämä tietysti huomioidaan sitten harkinnassa, jos ihminen katuu ja sanoutuu kirjoituksista irti. Etenkin kun kirjoitukset ovat 7–8 vuotta vanhoja.”


https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/287805-poliisi-hussein-al-taeen-kirjoitukset-yha-selvityksessa-syyteoikeus-voimassa


ei v:u mitä paskaa... (anteeksi nyt vaan modet mutta kyllä on)
« Viimeksi muokattu: 13.08.2019, 17:56:32 kirjoittanut Titus »
Tell me something, it's still "We the people," right ?

Roope

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 32 687
 • Liked: 67521
Vs: Hussein al-Taee (sdp)
« Vastaus #968 : 13.08.2019, 18:27:30 »
”Näissä vanhoissa kirjoituksissa on ilmiselvää juutalaisvastaista kirjoittelua. Se nousee päällimmäisenä esiin. Näillä tiedoilla rikosilmoitus tehdään ja keskustellaan sitten syyttäjän kanssa [onko syytä aloittaa esitutkinta]”, Hätönen toteaa.

Al-Taeen tapaus poikkeaa Räsäsen ja kansanedustaja Juha Mäenpään tapauksista siinä, että al-Taee on julkisesti katunut vanhoja näkemyksiään ja sanoutunut niistä irti.

”Tämä tietysti huomioidaan sitten harkinnassa, jos ihminen katuu ja sanoutuu kirjoituksista irti. Etenkin kun kirjoitukset ovat 7–8 vuotta vanhoja.”

Tämä nyt ei ainakaan perustu mihinkään lakiin tai olemassaolevaan käytäntöön, vaan on silkkaa erityiskohtelua. Toisessa tapauksessa valtakunnansyyttäjä on katsonut rikokseksi jo viiveen, kun toisen ihmisen lähettämä viesti on poistettu Facebook-seinältä vasta pari tuntia siitä ilmoittamisesta. Al-Taeehan ensin kiisti lähettäneensä mitään viestejä ja katui niitä vasta sitten, kun ei pystynytkään pyristelemään jutusta eroon. Jos tälläisella "katumisella" voi kuitata mahdollisen rikoksen, niin on aikoihin eletty.

Al-Taeen tapaus poikkeaa Räsäsen ja Mäenpään tapauksista muun muassa siinä, että niissä poliisi ei ole tehnyt vieläkään selväksi, mistä rikollisista näkemyksistä heitä oikein epäillään.
Mediaseuranta - Maahanmuuttoaiheiset uutiset, tiedotteet ja tutkimukset

Alarik

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 374
 • Liked: 3389
 • Harvinainen valkoinen leijona
Vs: Hussein al-Taee (sdp)
« Vastaus #969 : 13.08.2019, 19:14:55 »
...
”Tämä tietysti huomioidaan sitten harkinnassa, jos ihminen katuu ja sanoutuu kirjoituksista irti. Etenkin kun kirjoitukset ovat 7–8 vuotta vanhoja.”

Entäs kun kirjoitukset ei ole niin vanhoja?

Monessa uutisessa on jo uutisoitu tieto, että viimeiset kirjoitukset on olleet vuodelta 2015. Siitä ei matematiikalla saa kuin
- 4 vuotta tähän päivään ja
- ehkä 3 vuotta siihen kun uutisten mukaan KRP sai ensimmäisen rikosilmoituksen niistä yksityishenkilöltä.

Todella joustavaa harkintaa, kun sen alla taipuu faktat, aika ja matematiikka. Eikä minua sekään haittaa, jos se on sama vaan kaikille...

newspeak

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 780
 • Liked: 5908
Vs: Hussein al-Taee (sdp)
« Vastaus #970 : 13.08.2019, 19:21:09 »
Helsingin uskontopoliisi vainoaa siis kristittyjä.

Lainaus
Al-Taeen tapaus poikkeaa Räsäsen ja kansanedustaja Juha Mäenpään tapauksista siinä, että al-Taee on julkisesti katunut vanhoja näkemyksiään ja sanoutunut niistä irti.

Melkoinen inkvisitio kun Raamatusta pitäisi irtisanoutua.

Ulkomailla oltaisiin varmasti kovin kiinnostuneita uskonnonvapauden tilasta Suomessa.

n.n.

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 634
 • Liked: 2341
 • nuivaantunut
Vs: Hussein al-Taee (sdp)
« Vastaus #971 : 13.08.2019, 20:01:23 »
Helsingin uskontopoliisi vainoaa siis kristittyjä.

Lainaus
Al-Taeen tapaus poikkeaa Räsäsen ja kansanedustaja Juha Mäenpään tapauksista siinä, että al-Taee on julkisesti katunut vanhoja näkemyksiään ja sanoutunut niistä irti.

Melkoinen inkvisitio kun Raamatusta pitäisi irtisanoutua.

Ulkomailla oltaisiin varmasti kovin kiinnostuneita uskonnonvapauden tilasta Suomessa.
Al-Taeekin on irtisanoutunut lausunnoista vain siksi, että niistä kiinnipitäminen edellyttäisi sen myöntämistä, ettei islam olekaan se rauhanuskonto kuin esitetään.

Raamatun osalta samaa ei ole, koska kaikki tietävät (tai ainakin pitäisi tietää) mitä siellä lukee.
”Feminismin kemiallinen määritelmä: sama kuin linoleenihappoanionin - negatiivisesti varautunut monityydyttämätön rasvahapporadikaali.” -hikipedia

newspeak

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 780
 • Liked: 5908
Vs: Hussein al-Taee (sdp)
« Vastaus #972 : 13.08.2019, 20:27:17 »
Päivi innostui:
Sananvapaus... sehän on vähintään rasismia.

Puskistahuutelija

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 948
 • Liked: 3031
 • Liberaalikonservatiivi ja kansalliskonservatiivi
Vs: Hussein al-Taee (sdp)
« Vastaus #973 : 13.08.2019, 23:44:09 »
Lainaus
Al-Taeen tapaus poikkeaa Räsäsen ja kansanedustaja Juha Mäenpään tapauksista siinä, että al-Taee on julkisesti katunut vanhoja näkemyksiään ja sanoutunut niistä irti.

Al-taeen osoittama katumus tekemistensä tiimoilta (on se sitten kuinka aitoa tahansa) voi olla tuomiota lieventävä seikka, mutta se ei voi olla vastuusta täysin vapauttava asianhaara. Jos on silmät ja aivot päässä sekä niiden toiminta kaikin puolin kunnossa, on Al-taee syyllistynyt kiistatta kansanryhmää/kansanryhmiä vastaan kiihottamiseen. Se, että hän jälkikäteen pahoittelee tekemisiään, ei poista tätä tosiasiaa.

Laki ei toimi niin, että ensin tehdään jotain, jälkikäteen ollaan pahoillaan ja jälkimmäisen ansiosta annetaan vapaataival. Tällainen toiminta voi mennä läpi päiväkodissa, mutta ei lakijärjestelmässä.
"Only resolute and urgent action will avert it even now. Whether there will be the public will to demand and obtain that action, I do not know. All I know is that to see, and not to speak, would be the great betrayal."

- Enoch Powell

Ahmed Ahne III

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 166
 • Liked: 645
Vs: Hussein al-Taee (sdp)
« Vastaus #974 : 14.08.2019, 05:19:22 »
Päivi innostui:
Sananvapaus... sehän on vähintään rasismia.

Päivin innostus on napalmia espoolaisen vihernilkin PolPo-komissaarion omassa henkilökohtaisessa kiihottumisessaan kaikkea punavihreätä ideologiaa vastaan ajattelevia kohtaan.  ;D

Päivi tietää olevansa hyvin vahvoilla pelkästään Perustuslain 2 luvun 2§ ja 11§ perusteella. Eipä siihen voi PolPon punaviheraktivisti paljoa vaikuttaa, muuten kuin nostaa väliaikaisesti omaa egoaan puolueensa sisällä ja omaa kiiluvasilmäistä äänestäjäkuntaansa ajatellen. Ja sellaisena tämä nyt esiin nostettu sanavapaudenrajoittamisyritys on nähtävä.

Hämmentävää on myös se, että yhä enenevissä määrin, uudelleen ja uudelleen valistuneet kansalaiset joutuvat toteamaan, että samaa punaviheragendaa ajavien medioiden edustajat tuntuvat toistuvasti tyystin unohtaneen Perustuslain pykälien suojaamat sananvapauden ydinasiat silloin kun

(1) puhutaan toimittajien oman työn ulkopuolisista asioista
(2) sanavapauden rajoittaminen kohdistuu muita punaviherideologian kanssa kilpailevia ideologioita kohtaan

Mitä tulee PolPon toteamukseen kirjoitusten julkaisuikästä liventävinä asianhaaroina, voisi Räsänen ja kumppanit huoletta päästää suustaan samalaista Orwellilaista ankkapuhetta*), kuin mitä espoolainen punaviherkomisario on päästänyt PolPo-suojatyöpaikassaan. Eli vetoamalla nyt näytille tuoduista twiiteistä alkuperäisten Vanhan Testamentin jakeiden ikään**).  Onhan tosiasia, että VT:n kirjoitukset on printattu kirjalliseen muotoon jo 2.300 vuotta sitten.

Kuitenkin mielestäni viranomaisten toiminnan lainmukaisuutta valvovien virkamiesten eli Eduskunnan oikeusasiamiehen ja Valtioneuvoston oikeuskanslerin virastojen pitäisi ehdottomasti omatoimisesti ja välittömästi puuttua tällaiseen selkeästi poliisiviranomaisen poliittisiin tarkoitusperiin pohjautuvaan julkisen vallan väärinkäytösyritykseen ja nostaa syyte po. PolPon punaviheraktivista kohtaan.

*)   http://timo-vihavainen.blogspot.com/2019/08/syvatyperyyden-paluu.html
**) https://www.bbc.co.uk/religion/religions/christianity/texts/bible.shtml

Lainaus
Perustuslaki

6 §

Yhdenvertaisuus

Ihmiset ovat yhdenvertaisia lain edessä.

Ketään ei saa ilman hyväksyttävää perustetta asettaa eri asemaan sukupuolen, iän, alkuperän, kielen, uskonnon, vakaumuksen, mielipiteen, terveydentilan, vammaisuuden tai muun henkilöön liittyvän syyn perusteella.

 - -

11 §

Uskonnon ja omantunnon vapaus

Jokaisella on uskonnon ja omantunnon vapaus.

Uskonnon ja omantunnon vapauteen sisältyy oikeus tunnustaa ja harjoittaa uskontoa, oikeus ilmaista vakaumus ja oikeus kuulua tai olla kuulumatta uskonnolliseen yhdyskuntaan. Kukaan ei ole velvollinen osallistumaan omantuntonsa vastaisesti uskonnon harjoittamiseen.


108 §

Valtioneuvoston oikeuskanslerin tehtävät

Oikeuskanslerin tehtävänä on valvoa valtioneuvoston ja tasavallan presidentin virkatointen lainmukaisuutta. Oikeuskanslerin tulee myös valvoa, että tuomioistuimet ja muut viranomaiset sekä virkamiehet, julkisyhteisön työntekijät ja muutkin julkista tehtävää hoitaessaan noudattavat lakia ja täyttävät velvollisuutensa. Tehtäväänsä hoitaessaan oikeuskansleri valvoo perusoikeuksien ja ihmisoikeuksien toteutumista.

109 §

Eduskunnan oikeusasiamiehen tehtävät

Oikeusasiamiehen tulee valvoa, että tuomioistuimet ja muut viranomaiset sekä virkamiehet, julkisyhteisön työntekijät ja muutkin julkista tehtävää hoitaessaan noudattavat lakia ja täyttävät velvollisuutensa. Tehtäväänsä hoitaessaan oikeusasiamies valvoo perusoikeuksien ja ihmisoikeuksien toteutumista.
« Viimeksi muokattu: 14.08.2019, 05:26:18 kirjoittanut Ahmed Ahne III »
Hovioikeus vapauttaa revolverisurmaajan – ampui tuttua huoltomiestä viidesti, haki ruumis kyydissään avopuolisonsa pojan iltapäiväkerhosta: ”Rikosseuraamuslaitoksen lausunnon mukaan murhaa voidaan pitää poikkeuksellisessa elämäntilanteessa tehtynä ainutkertaisena tekona.” (IL 28.12.2018)

pienivalkeapupu

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 595
 • Liked: 1866
 • Elämältä piilopaikan saanut ahistunu pupu
Vs: Hussein al-Taee (sdp)
« Vastaus #975 : 16.08.2019, 13:28:00 »
Demarien kesäkokous: Hussein al-Taee saa jatkaa eduskunta­ryhmässä – sai ohjeistuksen toiminnasta


Kansanedustaja Hussein al-Taee sai ohjeistuksen demariryhmästä.

Sosiaalidemokraattinen eduskuntaryhmä käsitteli tänään kansanedustaja Hussein al-Taeen (sd) tapausta. Ryhmä päätti, että hän saa jatkaa ryhmän jäsenenä.

– Al-Taee teki perusteellista selvitystä puheistaan eduskuntaryhmästä, eduskuntaryhmän puheenjohtaja Antti Lindtman (sd) sanoi tiedotustilaisuudessa.

Lindtmanin mukaan ryhmä piti tärkeänä, että al-Taee on sanoutunut selkeästi irti vanhoista kirjoituksistaan ja pyytänyt niitä anteeksi.

– Ryhmän keskustelussa todettiin, että kirjoitukset ovat tapahtuneet ennen hänen poliittista toimintaansa. Eivätkä ne ole jatkuneet hänen tultuaan sosiaalidemokraattien ryhmän toimintaan.

Ryhmä antoi ohjeistuksen, mitä kansanedustajan on toimittava. Ryhmä edellyttää, että al-Taee toimii ohjeistuksen mukaisesti.

– Hän lupasi toimia tämän mukaan, Lindtman kertoi.


Jutussa ei kerrottu sitten, että mitä em. ohjeistus piti sisällään (no ehkä ei tarvittukaan)... onko Risto Reipas palkinto jo tulossa? Vai oliko tuo jo kerennyt sen saamaan? Jos oli, niin ei ainakaan demarileidien ahdistua sen (palkinnon) poisottamisen suhteen ***viheltelee***

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006206374.html
Kun ei vaan tajuu

ISO

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 172
 • Liked: 18993
 • Persuhtava keskustelija
Vs: Hussein al-Taee (sdp)
« Vastaus #976 : 16.08.2019, 14:01:48 »
Ullatus todellakin.

Älkää tehkö niinkuin me teemme, tehkää niinkuin me sanomme.

Kuulostaa kovasti samalta kuin entisaikojen papit kulli kovana saarnaamassa helvetin tulista syntien vuoksi, samalla kun itse juoksevat kuoropoikien ja nuorten tyttöjen perässä.
Syyrialainen Nesrin, 20, kertoo:
Hänen mukaansa häirinnältä voi arabikulttuurissa välttyä, jos ei puhu miehille ja välttää kaikenlaista kontaktia, ”merkkien antamista”.

akez

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 115
 • Liked: 23454
Vs: Hussein al-Taee (sdp)
« Vastaus #977 : 16.08.2019, 14:27:33 »
Kuitenkin mielestäni viranomaisten toiminnan lainmukaisuutta valvovien virkamiesten eli Eduskunnan oikeusasiamiehen ja Valtioneuvoston oikeuskanslerin virastojen pitäisi ehdottomasti omatoimisesti ja välittömästi puuttua tällaiseen selkeästi poliisiviranomaisen poliittisiin tarkoitusperiin pohjautuvaan julkisen vallan väärinkäytösyritykseen ja nostaa syyte po. PolPon punaviheraktivista kohtaan.

Vaan jospa oikeuskansleri ja oikeusasiamies haluavat tulla valituiksi uudelleen virkaansa tai johonkin muuhun merkittävään valtion virkaan, niin mikä mahtaa silloin olla näillä into ja kantti "jahdata" näistä nimityksistä päättäviä? Muuttuvat poliittiset suhdanteetkaan eivät välttämättä vaikuta, sillä "The Puolue" on lähinnä yksi ja sama asiaa, kuten "puolueet" Itä-Saksassa aikoinaan, jossa muuten Merkel eli 36-vuotiaaksi saakka. Jälkimmäinen seikka saattaa olla merkittävä tekijä EU:n nykymenoa ymmärtämisen kannalta.

Kim Evil-666

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 10 668
 • Liked: 44923
 • Saatanalliset säkeet Tervetuloa!
Vs: Hussein al-Taee (sdp)
« Vastaus #978 : 16.08.2019, 14:42:14 »
Jälleen kerran esimerkki siitä, kuinka yhteiskunnassamme nykyään järjestelmällisesti kaikki paska koitetaan valkopestä- ja kaikki "puhdas" taasen yritetään paskoa.

SDP on ennenkin osoittanut "arwonsa" ja näyttänyt keistä se kantaa huolta. Mikään ei sen kohdalla ole muuttunut, vaan se alati osoittaa tekevänsä työtään kaiken muun, paitsi Isänmaan eteen. Sosialismi on suhteellisen jämäkkä vitsaus. Meillähän näitä sosialisteja riittä eri värisiin kuoseihin sonnustautuneina.
Sävytteisviritteinen ja erittäin Nuiva!
Pohjoinen Perkele! Arktisen alueen Eko-Mörökölli!
Ethnos Nation!

Ajattelija2008

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 7 522
 • Liked: 9246
Vs: Hussein al-Taee (sdp)
« Vastaus #979 : 16.08.2019, 14:49:54 »
Suomessa on 102 vuoden aikana toimittu vaikka kuinka monta kertaa perustuslakia vastaan. 1930- ja 1940-luvuilla oli sananvapauden ankaraa rajoittamista sekä perustuslain vastainen sotasyyllisyysoikeudenkäynti.

Nykyiset sananvapautta kahlitsevat lait ovat perustuslain vastaisia, koska ne rajoittavat sananvapautta tarpeettomasti ja niitä vielä käytetään diktatuurimaan tapaan poliittisena aseena.

Kuinka monta kertaa oikeuskansleri tai tuomarit Suomessa ovat nousseet vastustamaan perustuslain vastaista menettelyä? En muista yhtään tapausta. Tuomarikunta on tosiasiassa presidentin ja hallituksen ohjauksessa, eivätkä tuomarit asetu perustuslakia puolustamaan.

Viime kädessä valta valtiossa on vahvimmalla ryhmällä. Vahvin ryhmä tulkitsee perustuslait oman tahtonsa mukaan.

Britanniassa ei ole kirjoitettua perustuslakia ollenkaan. Britit ymmärtävät, että perustuslaki ei paina mitään, kun valtaa pitävä ryhmä ajaa omaa asiaansa.
« Viimeksi muokattu: 16.08.2019, 15:08:49 kirjoittanut Ajattelija2008 »

internetsi

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 10 140
 • Liked: 13868
 • Hyvää Itsenäisyyspäivää!
Vs: Hussein al-Taee (sdp)
« Vastaus #980 : 16.08.2019, 14:57:40 »
No "sairasloma" antoi mahdollisuuden tähän, koska kohu on laantunut. Kun miettii, niin lievimmästä päästä ihan jo tällä "rangaistusasteikollakin". Ohjeistus, huomautus, varoitus, erottaminen määräajaksi ja erottaminen kokonaan kun on näitä "rangaistuksia". Jos on hyvää pataa EK-ryhmän johdon kanssa, niin varoitus on käytännössä sellainen, missä tv-kameroiden edessä pönötetään ja sanotaan, että "tämä oli hyvin vakava paikka, kähimme keskustelut ja teimme päätöksen antaa varoituksen", jonka jälkeen sitten mennään saunaan tai muuten ryypätään, läiskitään olalle ja naureskellaan "kuinka nyt sopan keitit, heh heh". Ohjeistus on tästäkin vielä kaksi pykälää lievempi. Eli villaisella painoivat.
N niin kuin nuiva. HO HO HO!

RiP

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 228
 • Liked: 664
Vs: Hussein al-Taee (sdp)
« Vastaus #981 : 16.08.2019, 15:43:53 »
Hussein al-Taee valehteli useasti ollessaan SDP:n eduskuntavaaliehdokas. Valehtelun asnsiosta pääsi eduskuntaan.

Mutta SDP vapautti hänet ja luottaa siiamuslimiin koska tämä oli pyytänyt anteeksi ja "kirjoitukset joissa al-Taee haukkui homoja, sunneja, somaleja ym. ovat syntyneet ennen al-Taeen poliittista toimintaan tai mukaantuloa SDP:n eduskuntaryhmään"

Hulluja noi demarit.

Lainaus: "Šiiamuslimit uskovat siihen, mitä Koraanissa lukee sekä siihen, mitä profeetta on sanonut, eli sunnaan."

Hussein al-Taee on Šiiamuslimi.
https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&biw=1320&bih=728&ei=FKRWXd-6IMWtrgSnxoqgDQ&q=%C5%A0iiamuslimi+taqiyya&oq=%C5%A0iiamuslimi+taqiyya&gs_l=psy-ab.12...81698.81698..84741...0.0..0.131.131.0j1......0....2j1..gws-wiz.......0i71.6uMZ_mzYNJM&ved=0ahUKEwjflKnJtIfkAhXFlosKHSejAtQQ4dUDCAo

Joku voisi ennustaa ikävää tulevaisuutta eduskunnalle ja erityisesti SDP:lle.
RiP: "Turha täällä on kenenkään ruveta lainavartalossaan hillumaan."

Syämmistynyt

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 380
 • Liked: 2442
Vs: Hussein al-Taee (sdp)
« Vastaus #982 : 16.08.2019, 15:47:04 »
Hetkellinen helpotus asianosaiselle, mutta ei kansa niin tyhmää ole, että tapaus tällä unohtuisi.  Vahinko jää sdp:n niskoille, koska al-Taee jatkaa tarvittaessa uusiin haasteisiin.  Ruma juttu, niin teko kuin tämä taputtelukin.

ikuturso

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 13 734
 • Liked: 19248
 • Easter Worshipper
Vs: Hussein al-Taee (sdp)
« Vastaus #983 : 16.08.2019, 15:59:14 »
SDP siis hyväksyy vihapuheen kunhan pyytää anteeksi.

Ei nuhtelua, ei varoitusta, ei määräaikaista erottamista. Ainoastaan ohjeistus.

No, klopit ja ensikertalaiset mokailee aina. Vähän kun vinkkaa, ne toistavat puolueen mantraa.

Al-Taee on nyt suurennuslasin alla. Voi olla mielenkiintoista seurata salin reaktioita, jos al-Taee päätyy käyttämään vaikkapa moralisoivan puheenvuoron liittyen johonkin aiheeseen, jossa on itse perseillyt. Oppositiolla ja poliittisilla vastapelureilla on perinteisesti näissä asioissa norsun muisti.

-i-
Kun joku lausuu sanat, "tässä ei ole mitään laitonta", on asia ilmeisesti moraalitonta. - J.Sakari Hankamäki -
Maailmassa on tällä hetkellä virhe, joka toivottavasti joskus korjaantuu. - Jussi Halla-aho -
Mihin maailma menisi, jos kaikki ne asiat olisivat kiellettyjä, joista joku pahoittaa mielensä? -Elina Bonelius-

Näkkileipä

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 437
 • Liked: 537
Vs: Hussein al-Taee (sdp)
« Vastaus #984 : 16.08.2019, 17:13:30 »
Herätti hieman hilpeyttä, kun äsken YLEn uutisissa Hussein sanoi suurinpiirtein näin:  "Minua ei ole koskaan aikaisemmin oheistettu, paitsi muutaman kerran."
Sananvapaus kuuluu kaikille, eikä vain niille jotka ovat kanssani kaikesta samaa mieltä.

justustr

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 888
 • Liked: 1786
Vs: Hussein al-Taee (sdp)
« Vastaus #985 : 16.08.2019, 18:08:08 »
Se, että Hussein päästettiin ilman rangaistusta demareissa (joka oli tietenkin ennustettavissa) on lähes shampanjapullon avaamisen paikka.

Case Hussein on tapaus johon sanavapaustaistelussa tullaan vetoamaan vielä lukemattomia kertoja. Se on niin merkittävä tapaus että parhaimmillaan sillä tullaan vielä pelastamaan sananvapaus Suomessa.

KTM

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 423
 • Liked: 3297
Vs: Hussein al-Taee (sdp)
« Vastaus #986 : 16.08.2019, 19:11:41 »
Onhan se hienoa että Al-Tae harjattiin.

Nyt muutkin puolueet tietää miten jäsenet harjataan. Eli ei tehdä mitään.

Näkkileipä

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 437
 • Liked: 537
Vs: Hussein al-Taee (sdp)
« Vastaus #987 : 16.08.2019, 19:14:28 »
Onko yhdessäkään vastuullisessa mediassa kerrottu tarkalleen, mitä vihakirjoituksia Hussein al Taee on oikein kirjoittanut? Kun Jussi Halla-ahon vanhoista kirjoituksista aikoinaan tuomittavasti uutisoitiin , niin "vihakirjoituksen" tuomittava sisältö kerrottiin erittäin tarkkaan. Nyt uutisissa käytännössä vain todetaan, että juu on se Hussein kirjoittanut halventavasti.
« Viimeksi muokattu: 16.08.2019, 19:22:59 kirjoittanut Näkkileipä »
Sananvapaus kuuluu kaikille, eikä vain niille jotka ovat kanssani kaikesta samaa mieltä.

Maastamuuttaja

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 132
 • Liked: 2864
Vs: Hussein al-Taee (sdp)
« Vastaus #988 : 16.08.2019, 19:50:49 »
Demareiden Suuri Parannustarina todistaa väkevästi, että valehtelusta kiinni jäänyt demari voi niin halutessaan ilmoittaa siirtyvänsä puhumaan totta. Toivottavasti muutkin demarit siirtyvät Alin viitoittamalle tielle.

nollatoleranssi

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 14 986
 • Liked: 10038
 • Puhekin on teko
Vs: Hussein al-Taee (sdp)
« Vastaus #989 : 16.08.2019, 20:24:53 »
Onko yhdessäkään vastuullisessa mediassa kerrottu tarkalleen, mitä vihakirjoituksia Hussein al Taee on oikein kirjoittanut? Kun Jussi Halla-ahon vanhoista kirjoituksista aikoinaan tuomittavasti uutisoitiin , niin "vihakirjoituksen" tuomittava sisältö kerrottiin erittäin tarkkaan. Nyt uutisissa käytännössä vain todetaan, että juu on se Hussein kirjoittanut halventavasti.

HS näytti yhdessä jutussaan al-Taeen homo- ja vähemmistövastaisia puheita. On näitä ainakin yleisesti käyty läpi, mutta en tiedä kuinka tarkasti.

Huomioitavaa on miten näin selvässäkään tapauksessa ei tutkinta etene ja ei tule tuomiota. Perussuomalaisten kohdalla ei edes tiedetä mistä on kyse ja juttu menee läpi ja käräjillä tuomio, jos voidaan tuomita.