Kirjoittaja Aihe: Hussein al-Taee (sdp)  (Luettu 112843 kertaa)

duc

  • Kannatusjäsen
  • Jäsen^^^
  • ****
  • Viestejä: 3 078
  • Liked: 7993
  • Tecumseh
Vs: Hussein al-Taee (sdp)
« Vastaus #1110 : 14.09.2019, 05:32:13 »

Kovasti tuntuu olevan kysyntää Al-Taeelle suomalaisnaisten keskuudessa:

Lainaus
KOHUKANSANEDUSTAJA HUSSEIN AL-TAEEN NAISRULETTI PALJASTUI – SAANA-VAIMO OLI ALUKSI SALARAKAS!

5.9.2019 07:42

Kansanedustaja Hussein al-Taee, 36, (sd.) on värikäs persoona. Feministiksi julistautuneen Husseinin seurustelulämää voisi kutsua myös naisruletin pyörittämiseksi.

Seiska paljasti toukokuussa, että Husseinin avioliitto kariutui vuonna 2010, kun nuori irakilaisvaimo halusi avioeron.

Seiskan saamien tietojen mukaan Hussein löysi jo vuoden 2010 puolella rinnalleen uuden rakkaan suomalaisnaisesta. Suhde oli kuitenkin kaatua välittömästi.

– Hussein petti rakastaan heti suhteen alkumetreillä. Hän olisi halunnut solmia salasuhteen toiseen suomalaisnaiseen, mutta tätä ei varattu mies kiinnostanut, Husseinin lähipiiristä kerrotaan.

Lähipiirin mukaan Hussein petti suomalaisnaista uudestaan vuonna 2014. Tällä kertaa Husseinin syrjähyppykumppani oli hänen nykyinen vaimonsa Saana Keskitalo. Syrjähypystä muodostui salasuhde.


https://www.seiska.fi/Uutiset/Kohukansanedustaja-Hussein-al-Taeen-naisruletti-paljastui-Saana-vaimo-oli-aluksi-salarakas

Munaton mulkku miesoletettu, jolle sopivampi nimimerkki on Riidantae. Siinä on nyt sitten Seiskan kuvassa viimeisin vaimo naamansa kanssa pettäjän ranskanliljalla* leimalla merkittynä. Mahtaa olla heidän lapsellaan helvetillinen elämä edessään. Huoranpenikka lienee lievimpiä nimityksiä, joita hän saa kuulla. Jotenkin en osaa sääliä noita aikuisia. Lasta sen sijaan käy sääliksi. Viaton hän on vanhempiensa pahoihin tekoihin.

Vaan lieneekö tuo lopulta nurinkurisesti ylpeyden aihe Suomessa, ainakin Riidantaelle? Synnyinmaassaan Iranissa olisi henkikulta tällä touhulla löysässä. Julkinen ruoskinta lienee vähintä, mitä 12-shialainen sharia tuosta määrää.

Puhutaan sitten parisuhteessa pettämisestä suomalaisena kulttuuripiirteenä tai ei. Arkipäiväistä se on. Puolisoa vaihdetaan kuin autoa ja puolet avioliitoista päättyy eroihin, osa toki riidattomiin. Minun autoni on kestänyt pidempään kuin avioliittoni kesti. Epänormaalia lienee sekin.

Tämä varsinainentm on profiloitunut valehtelijana niin maan perusteellisesti, että onnittelut vain demareille toiseustoteemin valinnasta. Hän kilpailee Husua vastaan kiihkeästi kumpi kusee puheillaan suomalaisia silmään ahkerammin.

O tempora, O mores.

*Kuten A. Dumas nuoremman muskettisoturit-teoksessa Mylady polttomerkittiin.
ὁ βίος βραχύς, ἡ δὲ τέχνη μακρή / vita brevis ars longa / learning one's craft takes so long that a lifetime may not be adequate (käännös Merriam-Webster)