Kirjoittaja Aihe: Vihreiden uusi puheenjohtaja ja sisäministeri Maria Ohisalo  (Luettu 176941 kertaa)

Näkkileipä

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 845
 • Liked: 1692
Vs: Vihreiden uusi puheenjohtaja ja sisäministeri Maria Ohisalo
« Vastaus #870 : 20.05.2021, 13:53:45 »
Äärioikeiston väkivaltauhka on varmaan ykkönen ja ilmastonmuutos heti perään kakkosena, ja vielä kantaväestön harjoittama raaka piiloinen rasismi. Katsomatta paskaa.
Vastaus on hyvin yksinkertainen: Nyky hallituksen toiminta on suurin uhka, koko Suomen tulevaisuutta ajatellen ja se, ettei Suomen hallitus ota yhtään vastuuta omista virheistään.
On vain kaksi tapaa tehdä hommia, järkevä ja yksinkertainen tapa tai Suomen hallituksen tapa.

foobar

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 19 143
 • Liked: 35698
Vs: Vihreiden uusi puheenjohtaja ja sisäministeri Maria Ohisalo
« Vastaus #871 : 22.05.2021, 15:15:14 »
Ketjun alusta, mutta esim. viimeisimmän sisäisen turvallisuuden raportin suhteen relevanttia mielestäni silti:

Nämä vihertuholaiset ovat nykyajan stalinisteja.


Natsit ovat Vihreille melkoinen mielikuvitusvihollinen.

Vihreillä on kuitenkin Ohisalon viemänä oikeat mahdollisuudet luoda natsit vihollisekseen. Kannattaa huomata kuinka istuva sisäministeri ei ole esim. pääkaupunkiseudun puukotusten osalta kertaakaan todennut että tekijät pitää saada kiinni, tuomiolle ja linnaan. Sen sijaan hän on tarjonnut heti lonkalta muistaakseni kolmea sataa miljoonaa euroa kohdennettuna "pahoinvoinnin" hoitamiseen, eli käytännössä väkivaltaisille muukalaisjengeille korvamerkittynä. Tuolla agendalla en olisi yhtään yllättynyt jos meillä olisi kymmenen vuoden päästä niin rutinuivat kantis- ja länkkärinuoret että alkavat oikeasti kannattaa normaalien puolueiden sijaan maiharikuulapäitä, Ohisalon johdolla kun valtio selkeästikin asettuu lakia noudattavia kansalaisia vastaan ja ulkomaalaistaustaisen organisoituneen rikollisuuden sekä rotu-, heimo- ja uskontoylivallan puolestapuhujaksi.

Veikkaan että seuraavan hallituksen sisäministeri ei ole onneksi vihreä. Jos on, Luoja meidät pelastakoon seuraamuksilta...
« Viimeksi muokattu: 22.05.2021, 15:18:12 kirjoittanut foobar »
"Avaruudessa kukaan ei voi kuulla moku-ulinaasi" - Rändöm

ikuturso

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 18 034
 • Liked: 35458
 • Easter Worshipper
Vs: Vihreiden uusi puheenjohtaja ja sisäministeri Maria Ohisalo
« Vastaus #872 : 22.05.2021, 15:30:21 »
Suomelalle voisi joku kertoa, että liittoutuneet pysäyttivät natsit jo 40-luvulla.

Ohisalolta loppui sanat, kun Halla-aho eduskunnassa kritisoi turvallisuuspoliittista selontekoa, kun siinä ei ole otettu lainkaan huomioon ulkomaalaistaustaisten tai turviksien taholta tulevaa turvallisuusuhkaa.

Kyllä siltä Marinilta kohta katkeaa suoni päästä, kun nousi olkiukkoilemaan, että persut leimaa kaikki ulkomaalaiset rikollisiksi. Noin äärimmäinen tahallinen väärinymmärtäminen pääministerin taholta kertoo varsin yksisilmäisestä maailmankuvasta. Marin taas tuohtui ja kiljui. Ihan kiva, kun Halla-aho ja persut saavat sen jatkuvasti tolaltaan.

-i-
Kun joku lausuu sanat, "tässä ei ole mitään laitonta", on asia ilmeisesti moraalitonta. - J.Sakari Hankamäki -
Maailmassa on tällä hetkellä virhe, joka toivottavasti joskus korjaantuu. - Jussi Halla-aho -
Mihin maailma menisi, jos kaikki ne asiat olisivat kiellettyjä, joista joku pahoittaa mielensä? -Elina Bonelius-

Bellerofon

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 398
 • Liked: 5714
Vs: Vihreiden uusi puheenjohtaja ja sisäministeri Maria Ohisalo
« Vastaus #873 : 22.05.2021, 15:50:33 »
Vihreiden toiminnalla ei ole oikeastaan pitkään aikaan ollut mitään tekemistä ilmaston kanssa.

Monet heidän ajamistaan asioista aiheuttavat käytännössä haittaa ilmastolle ja yleensä kaikissa heidän ideoissa käytännön toteutus on hirveän ka katastrofin väliltä.

Höttöä, sanoisi insinööri ja sitähän se on. Ajetaan yksisilmäisesti yhtä ainoaa asiaa ja ymmärrys kokonaisuudesta on täysin kateissa sekä ei ymmärretä miljoonan ja miljardin eroa.

Säälittävää, että täysin tunteella asioita ratkaisevat huomionkerjääjät pääsevät päättämään yhteisistä asioista, joista pitäisi ehdottomasti päättää analyyttisesti ja pragmaattisesti.

Mikään ei ole helpompaa kuin tehdä empaattisia päätöksiä. Vihreät eivät vain ymmärrä, että lähes jokaista empaattista valintaa kohden on tehtävä useita raadollisia päätöksiä, joilla nämä säälipisteet jaetaan. Nyt on jätetty ikävät päätökset pitkäksi aikaa tekemättä ja niitä odottaa pinossa enemmän kuin terve mieli kestää.

Ohisalo on yksi tämän konkurssin päätekijöitä ja nyt kävi ilmi selonteossa, että sisäministeriöllä ei ole edes käytännön ohjausta seuraaviksi vuosiksi vaan hötöllä mennään.

Golimar

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 19 656
 • Liked: 31144
 • Ego sum Spartacus
Vs: Vihreiden uusi puheenjohtaja ja sisäministeri Maria Ohisalo
« Vastaus #874 : 27.05.2021, 22:01:13 »

https://twitter.com/MariaOhisalo/status/1397986009405591552

Lainaus
On käynyt ilmi, että Tampereella vihreiden ehdokasta tutkitaan paritukseen liittyvästä rikoksesta. Olen järkyttynyt, sillä kyse on ihmisarvoa loukkaavasta toiminnasta. Henkilö on salannut asian puolueelta. Häntä ei olisi asetettu ehdolle, jos asia olisi ollut tiedossa.

Lain mukaan tässä vaiheessa ei voi enää poistaa ehdokasta listalta. Vihreät on kuitenkin lopettanut kaiken ehdokkaan puolesta kampanjoinnin eikä kyseisellä henkilöllä ole mitään luottamustehtäviä puolueessa.

Lisätty tekstilainaus twiiteistä.

KTM

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 592
 • Liked: 3989
Vs: Vihreiden uusi puheenjohtaja ja sisäministeri Maria Ohisalo
« Vastaus #875 : 27.05.2021, 22:52:51 »
^

Lainaus
Lehden mukaan hänen epäillään järjestäneen kaikkiaan kymmenkunta naista Suomeen esiintymällä näiden työnantajana tai poikaystävänä. Tämän avulla hän on pystynyt kiertämään Suomen ja Romanian välille asetettuja matkustusrajoituksia. Lisäksi kyseisen ehdokkaan epäillään vuokranneen naisille asuntoja ympäri Suomea prostituution harjoittamista varten, lehti kertoo.

Palkkioksi asuntojen vuokraamisesta hänen epäillään saaneen ainakin ilmaisia seksipalveluja.

https://www.is.fi/politiikka/art-2000008008011.html

Tämähän on aivan käsittämätöntä, Vihreiden ehdokkaiden joukosta on siis ihan oikeasti löytynyt heteromies!

---

https://suomenkuvalehti.fi/jutut/kotimaa/politiikka/vihreiden-kuntavaaliehdokasta-epaillaan-romanialaisten-parituksesta-kirjoitti-tekaistuja-tyosopimuksia-vuokrasi-asuntoja/?shared=1184367-f7806c6e-500 (27.5.2021)

Lainaus
Vihreiden kuntavaaliehdokasta epäillään romanialaisten parituksesta: kirjoitti tekaistuja työsopimuksia, vuokrasi asuntoja

TAMPERELAISTA kuntavaaliehdokasta epäillään romanialaisten naisen laajamittaisesta parituksesta vuosina 2019–2021.

Suomen Kuvalehden tietojen mukaan epäilty on vihreiden ehdokas, yrittäjä Harri Pinola.

Hänen epäillään järjestäneen kymmenkunta romanialaisnaista Suomeen esiintymällä näiden työnantajana tai poikaystävänä ja näin auttaneen naisia kiertämään koronapandemian vuoksi Suomen ja Romanian välille asetettuja matkustusrajoituksia.

Lisäksi hänen epäillään vuokranneen heille prostituution harjoittamista varten vuokra-asuntoja ympäri Suomea.

Pinolan epäillään saaneen palkkioksi toiminnastaan ainakin ilmaisia seksipalveluja.

Suomessa seksin myyminen on laillista, mutta parittaminen on laitonta.

(...)

Pinolan epäilleen vuokranneen omiin nimiinsä asuntoja prostituutiota varten eri puolilta Suomea, muun muassa Porvoosta, Helsingistä, Lahdesta, Vaasasta, Rovaniemeltä ja Jyväskylästä.

Iso osa asunnoista vuokrattiin Forenom-majoitusyritykseltä.

SK:n tietojen mukaan yksi naisista olisi kertonut ansainneensa lähes 15 000 euroa työskenneltyään noin kuukauden ajan eri puolilla Suomea.

Tiedossa ei ole, joutuivatko naiset maksamaan osan ansioistaan parittajille.

(...)

Tampereen vihreiden puheenjohtaja Mira Isomäki kertoo kuulevansa Pinolan rikosepäilystä SK:lta.

”Suhtaudumme tähän asiaan vakavasti ja olemme siitä yhteydessä puoluetoimistoon.”

Pinola ei ole ollut aiemmin ollut politiikassa, vaan tuli vihreisiin vasta kuntavaalien myötä.

”Haastattelimme kaikki ehdokkaat etukäteen, eikä hän tuonut tätä asiaa siinä esille. Jos asia olisi ollut tiedossa, hän ei olisi ehdokkaamme”, Isomäki sanoo.

Tampereen vihreät kertoo aikovansa lopettaa kaiken kampanjoinnin Pinolan puolesta. Ehdokaslistalta henkilöä ei voi tässä vaiheessa poistaa.
« Viimeksi muokattu: 28.05.2021, 03:19:15 kirjoittanut Alaric »

ISO

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 786
 • Liked: 22345
 • Persuhtava keskustelija
Vs: Vihreiden uusi puheenjohtaja ja sisäministeri Maria Ohisalo
« Vastaus #876 : 27.05.2021, 23:01:14 »
Natsit on vihreitten vihollinen sen vuoksi että natsit aikanaan nousi valtaan vastavoimana bolshevismille, eli kommunismille, joka oli nousemassa Euroopassa vahvaan asemaan Neuvostoliiton tukemana.

Koska vihreät on kommunistipuolue, ne kokee natsit vihollisikseen, yksinkertainen asia. Tätä asiaa ei nykynuoret, ja valtaosa aikuisistakaan tiedä, ja se johtuu tietysti siitä että Saksa hävis toisen maailmansodan ja Neuvostoliitto pääsi kirjoittelemaan historiaa liittoutuneitten kanssa.

Fakta on kuitenkin se, että natsien vastapuoli oli nimenomaan kommunistit, jotka ne melkolailla täysin tuhosivatkin kolmannesta valtakunnasta, alunperin keskitysleiritkin tais ollan nimenomaan kommunisteille, Neuvostoliiton mallin mukaan, jossa leireille sitten taas laitettaan kommunismia vastustavia.
Roslan M Salih:

"Freedom of speech isn't worth civil war"

Puskistahuutelija

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 285
 • Liked: 5190
 • Liberaalikonservatiivi ja kansalliskonservatiivi
Vs: Vihreiden uusi puheenjohtaja ja sisäministeri Maria Ohisalo
« Vastaus #877 : 27.05.2021, 23:04:26 »
Tämän voi nähdä yksittäisenä sattumana, mutta itse näen tämän, Turun pormestariehdokkaan suihkukuvaustouhut ja Ari Lahdenmäen tapaukset yhtenä jatkumona.

Vihervasemmiston suunnalta saa kuulla jatkuvasti patriarkaatin ja seksuaalisen ahdistelun vastustamista. Tavallinen ihminen, kuten minä, ihmettelin ennen mistä he oikein puhuvat. Aivan kuin kyse olisi jostain isosta olohuoneessa olevasta elefantista, jota en vain näe vaikka kuinka yrittäisin. Kunnes yhdistin palaset toisiinsa ja tajusin, mistä on kyse. Se elefantti ei ole minun olohuoneessa vaan vihervasemmistolaisten olohuoneessa.

Kyse on projektiosta. Heidän omissa piireissään esiintyy tätä patriarkaattia ja seksuaalista ahdistelua ym. vastaavia, mutta koska he kokevat olevansa hyviksiä ja aina tekevänsä pelkkää hyvää, he heijastavat nämä oman viiteryhmänsä toimet kokemiinsa pahiksiin, jotka he kokevat absoluuttisesti pahoina. He suojelevat tällä omaa psyykettään ja kaikkea sitä, minkä he uskovat olevan oikein ja hyvää. He voisivat vajota hulluuteen mikäli he yhtäkkiä myöntäisivät itselleen, että todellisuus ei ole sitä mitä he kuvittelevat sen olevan. Se murentaisi koko heidän käsityksensä maailmasta sekä hyvästä ja pahasta. Kyseessä on siis puhdas psykoanalyyttinen defenssimekanismi.

Tämä toiminta ei ole tietoista. He tekevät sen tiedostamattaan ja pyrkivät siten mukautumaan uusiin tietoihin ja muuttuviin tilanteisiin, säilyttäen käsityksensä itsestään ja viiteryhmästään kasassa. Ihmisen mieli kykenee lopulta selittämään parhain päin lähes mitä tahansa. Defenssin voi laukausta esimerkiksi yliminän pelko. Yliminän tehtävänä kun on itsetarkkailu, minäihanteen ylläpito, moraaliarvojen vakiinnuttaminen sekä omatunnon tehtävät. Se, että vihervasemmistolainen on oppinut jo nuorena tällaisten touhujen olevan väärin sekä paasaa patriarkaatin murskaamista ja seksuaalisen ahdistelun vastustamista on ristiriidassa sen kanssa, että hänen omassa viitekehyksessään tapahtuu juuri sellaista toimintaa, jota hän inhoaa ja josta haluaa eroon. Tällaiset uutiset ovat kognitiivisesti ristiriidassa sen kanssa, miten hän selittää maailman itselleen. Me taistelemme tätä vastaan, ei meidän joukossa voi olla ihmistä, joka tekisi näin.

Koska nämä teot ovat äärimmäisen vakavia ja vihervasemmistolainen on niistä itse puhunut väsymykseen asti, niitä ei voi kieltää, torjua tai kuitata huumorilla. Projektion lisäksi on nähtävissä merkkejä myös devaluoinnista ja rationalisoinnista. Devaluoinnissa he uudelleenarvottavat tekoihin syyllistyneet korostaen kuitenkin samassa lauseessa sitä, että me muut emme ole tällaisia. Rationalisoimalla he perustelevat/selittävät näennäisesti loogisella tavalla tapahtumat itselleen, jälleen suojellakseen omaa psyykettään. Kyseessä on siis eräänlainen meriselitys, josta tulee virallinen narratiivi ja tapa selittää ympäröivä maailma itselleen ja muille.

Näin he saavat selitettyä itselleen heidän omaa viitekehystään koskevan ongelman koko kansakuntaa koskevaksi ongelmaksi. He eivät voi kieltää ongelman olemassaoloa näyttämättä idiootelita, mutta he voivat siirtää ongelman osaksi jotain muuta ryhmää ja jatkaa elämäänsä kuten ennenkin.
Blogikirjoituksia maahanmuutosta, eurosta, EU:sta, Yhdysvalloista, Kiinasta ja paljon muusta

https://historianpaluu.blogi.net/

Lalli IsoTalo

 • "Hallituksenkaataja"
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 38 347
 • Liked: 55676
 • Kyllä tästä vielä selvitään, kaikesta huolimatta!
Vs: Vihreiden uusi puheenjohtaja ja sisäministeri Maria Ohisalo
« Vastaus #878 : 28.05.2021, 00:37:32 »
Äärioikeiston väkivaltauhka on varmaan ykkönen ja ilmastonmuutos heti perään kakkosena, ja vielä kantaväestön harjoittama raaka piiloinen rasismi. Katsomatta paskaa.
Vastaus on hyvin yksinkertainen: Nyky hallituksen toiminta on suurin uhka, koko Suomen tulevaisuutta ajatellen ja se, ettei Suomen hallitus ota yhtään vastuuta omista virheistään.

Kyllä hallitus on SUomen suurin turvallisuusuhka jo ihan sellaisenaan. Mutta asiat voisivat olla pahemminkin. Hallitus voisi olla tehokas toimissaan.
“Tavoitteemme on pakolaisten suojelu. Rajat ovat sille este.”
— Soros

“Miksi yhteiskunnan pitäisi sietää vallankumousta vaativaa maailmanlopun kulttia, jonka keskeinen toimintaperiaate on lain rikkominen?”
— Jäsen Roope

“Vähiten asioista tietävät ne jotka eniten tiedostavat.”
— Historioitsija Teemu Keskisarja

zupi

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 657
 • Liked: 8765
Vs: Vihreiden uusi puheenjohtaja ja sisäministeri Maria Ohisalo
« Vastaus #879 : 28.05.2021, 00:42:21 »

(...)

Kyse on projektiosta. Heidän omissa piireissään esiintyy tätä patriarkaattia ja seksuaalista ahdistelua ym. vastaavia, mutta koska he kokevat olevansa hyviksiä ja aina tekevänsä pelkkää hyvää, he heijastavat nämä oman viiteryhmänsä toimet kokemiinsa pahiksiin, jotka he kokevat absoluuttisesti pahoina. He suojelevat tällä omaa psyykettään ja kaikkea sitä, minkä he uskovat olevan oikein ja hyvää. He voisivat vajota hulluuteen mikäli he yhtäkkiä myöntäisivät itselleen, että todellisuus ei ole sitä mitä he kuvittelevat sen olevan. (...)

James Lindsayn sanoin: "Iron law of woke projection". Ja tuohon hulluuteen liittyen taitaa olla peli jo menetetty. Alle linkattu Jameksen kirjoitus kannattaa lukea, jos englanti on hallussa. Omasta mielestäni paras hemmon kirjoituksista (minkä olen lukenut).

https://newdiscourses.com/2020/12/psychopathy-origins-totalitarianism/
https://hommaforum.org/index.php/topic,131511.msg3256744.html#msg3256744

Lainaus
Many of the greatest horrors of the history of humanity owe their occurrence solely to the establishment and social enforcement of a false reality. With gratitude to the Catholic philosopher Josef Pieper and his important 1970 essay “Abuse of Language, Abuse of Power” for the term and idea, we can refer to these alternative realities as ideological pseudo-realities.

Pseudo-realities, being false and unreal, will always generate tragedy and evil on a scale that is at least proportional to the reach of their grip on power (…) up to and including war, genocide, and even civilizational collapse, all of which can take many millions of lives and can ruin many millions more in the vain pursuit of a fiction whose believers are, or are made, sufficiently intolerant.

The Nature of Pseudo-realities

Pseudo-realities are, simply put, false constructions of reality. It is hopefully obvious that among the features of pseudo-realities is that they must present a plausible but deliberately wrong understanding of reality. They are cult “realities” (...)

It must be observed that people who accept pseudo-realities as though they are “real” are no longer normal people. They perceive pseudo-reality in place of reality, and the more thoroughly they take on this delusional position, the more functional psychopathy they necessarily exhibit and thus the less normal they become. Importantly, normal people consistently and consequentially fail to realize this about their reprogrammed neighbors. Perceiving them as normal people when they are not, normal people will reliably misunderstand the motivations of ideological pseudo-realists—power and the universal installation of their own ideology so that everyone lives in a pseudo-reality that enables their pathologies—usually until it is far too late.

(...)

 Pseudo-real world-builders tend to manipulate people upon their vulnerabilities, which is a well-known fact of cult recruitment. Thus, they are most effective on people who have an underlying baseline of psychological, emotional, or spiritual illness, particularly of the kinds that relate poorly to the real world and the rough-and-tumble social realities within it. As noted, these are also often manufactured to purpose and target the psychologically, emotionally, and spiritually susceptible, along with the naive, the angry, and the aggrieved. It is in such minds where pseudo-realist manipulations are most effective and can generate a sizable sympathizer base among otherwise normal people, some of whom will be induced into the psychopathologies that underlie the whole project. (…)

If we take a step back to consider our delusional cultist upon which the entire analysis began, we can glean another important point about the nature of ideological pseudo-realities that has been repeatedly intimated so far. That is this: it is easy to perceive that this hypothetical person not only might be but probably is psychopathic to a certain degree if he is creating a cult ideology and attendant pseudo-reality. Pseudo-reality is not the domain of the sane, by definition, and wishing to enforce one’s pathologies upon others for one’s own benefit, especially through manipulation of their vulnerabilities, is as near to a simple, general definition of psychopathy as one could hope to read.

(...)
"The Left is not necessarily aiming at totalitarianism. But their know-it-all mindset leads repeatedly and pervasively in that direction" - Thomas Sowell, 2015

"They were not rigging the election; they were fortifying it" - Time, 2021

Alaric

 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 24 975
 • Liked: 64527
 • Ei maata ilman kansaa, ei kansaa ilman verilinjaa
Vs: Vihreiden uusi puheenjohtaja ja sisäministeri Maria Ohisalo
« Vastaus #880 : 28.05.2021, 03:07:22 »
Persujen ja persukannattajien ei kannata sitten ainakaan mennä nolaamaan itseään mihinkään Twitteriin ym. ja huutelemaan äänekkäästi tuosta vihreiden paritusepäilystä, koska näiden paritusjuttujen suhteen PS:lla on ns. oma hutsu ojassa.

Eli kuntavaaliehdokkaana on tällä hetkellä paritustuomion saanut henkilö, joka on myös Vaasan perussuomalaisten hallituksessa.

Lainaus Kuntavaalit 2021 -yleisketjusta:

Vihreiden tamperelaisen ehdokkaan paritusepäilyyn liittyen:

Persujen ei kannata oikeastaan yhtään irvistellä tuosta asiasta, koska PS:lla on Vaasassa kuntavaaliehdokkaana parituksesta muutama vuosi sitten tuomion saanut Risto Helin, joka on aikoinaan myös hyllytetty kaupunginvaltuutetun hommista :facepalm:

Eikö ne ihan oikeasti tsekkaa ehdokkaiden taustoja edes googlella vai onko paritus persuille ihan ok ja sopii puolueen arvoihin? Omien sanojensa mukaan Helin on myös Vaasan persujen hallituksessa. Luulisi, että siellä olisi porukkaa, joka muistaisi Helinin aiemmat rikoshommat. Ihme touhua ???

https://vaalit.perussuomalaiset.fi/kuntavaalit/ehdokas/risto-helin

Lainaus
Vaasan ensimmäinen maahanmuuttokritiikko , ja olo oli aika yksinäistä silloin kun aloitin kirjoittamiseni Vaasalaisia.info sivustolla 2000 luvun alussa. Hyvä asia on, että nyt ei tarvitse olla yksin tärkeäksi kokemansa asian kanssa.

Politiikkaan menin mukaan Pro-Vaasan jäsenenä, ja sain ensimmäisen luottamustoimen heiltä ja olin neljä vuotta Kuntsin Modernin taiteen museon/Tikanojan taidekodin johtokunnan varapuheenjohtajana.

Vuonna 2012 tulin valituksi Vaasan kaupunginvaltuustoon, ja jossa olin vain ns. tynkäkauden . (:roll:)

Tällä hetkellä toimin Vaasan Kirkkovaltuustossa sekä Kasvatustyön johtokunnassa sekä Vaasan Perussuomalaisten hallituksen jäsen.

https://yle.fi/uutiset/3-8873016 (11.5.2016)

Lainaus
Helinin paritustuomio pysyi hovioikeudessa

Vaasan hovioikeus on pitänyt laajan paritusjutun vankeustuomiot lähes ennallaan. Yksi tuomion saaneista on vaasalaisvaltuutettu Risto Helin, jonka puolen vuoden ehdollinen vankeusrangaistus ei muuttunut hovioikeudessa.

Vaasan kaupunginvaltuustosta hyllytetyn Risto Helinin paritustuomio on pysynyt ennallaan Vaasan hovioikeudessa. Helin sai vuosi sitten käräjäoikeudessa puolen vuoden ehdollisen vankeusrangaistuksen parituksesta. Sekä syyttäjä että Helin valittivat käräjäoikeuden päätöksestä. Syyttäjä vaati Helinille tuomiota törkeästä parituksesta.

Myös jutun päätekijän, vironvenäläisen naisen, kahden vuoden ja neljän kuukauden ehdoton vankeusrangaistus pysyi hovioikeudessa.

(...)

---

:roll:

https://twitter.com/ir_rkp/status/1397998405377531904


https://twitter.com/Halla_aho/status/1398003214721634307

« Viimeksi muokattu: 28.05.2021, 04:46:48 kirjoittanut Alaric »
Uusi kansallismielinen puolueprojekti Sinimusta Liike on aloittanut kannattajakorttikeräyksen 12.5.2021!

Käy tekemässä kannatusilmoitus näppärästi ja nopeasti netissä: https://puoluerekisteri.fi/puolue/26

Melbac

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 064
 • Liked: 1637
Vs: Vihreiden uusi puheenjohtaja ja sisäministeri Maria Ohisalo
« Vastaus #881 : 28.05.2021, 04:27:31 »
Toi helin oli jättänyt jäsenmaksun maksamatta joten ei ollut puolueen jäsen 2013 jolloin se sai sen tuomion.Aika epeli äijä jos on vielä ollut Kirkkovaltuustossa sekä Kasvatustyön johtokunnassa.Miehenä kun ajattelee niin huorissa käynti ei nyt ole niin kovin suuri "synti" kun ajattelee että tuolla päin ei taida pahemmin vapaita naisia olla eli käytännössä naisia ei riitä äijille.Samoin tietyillä äijillä ei ole vientiä naismarkkinoilla joten jollei halua tyytyä käteen niin ainoa vaihtoehto taitaa olla maksullinen.Kauppaahan toi homma periaattessa on.Se että paritat ja "maahantuot" romanialaisia tampereella on ihan eri juttu ja tossa on ollut kyse rahasta.

/offtopic
Muuttunut "rasistiseksi" jos/kun parittanut naisia ja joutunut tietynlaisten asiakkaiden kanssa tekemisiin?
« Viimeksi muokattu: 28.05.2021, 04:44:09 kirjoittanut Melbac »

Melbac

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 064
 • Liked: 1637
Vs: Vihreiden uusi puheenjohtaja ja sisäministeri Maria Ohisalo
« Vastaus #882 : 28.05.2021, 04:46:35 »
Natsit on vihreitten vihollinen sen vuoksi että natsit aikanaan nousi valtaan vastavoimana bolshevismille, eli kommunismille, joka oli nousemassa Euroopassa vahvaan asemaan Neuvostoliiton tukemana.

Koska vihreät on kommunistipuolue, ne kokee natsit vihollisikseen, yksinkertainen asia. Tätä asiaa ei nykynuoret, ja valtaosa aikuisistakaan tiedä, ja se johtuu tietysti siitä että Saksa hävis toisen maailmansodan ja Neuvostoliitto pääsi kirjoittelemaan historiaa liittoutuneitten kanssa.

Fakta on kuitenkin se, että natsien vastapuoli oli nimenomaan kommunistit, jotka ne melkolailla täysin tuhosivatkin kolmannesta valtakunnasta, alunperin keskitysleiritkin tais ollan nimenomaan kommunisteille, Neuvostoliiton mallin mukaan, jossa leireille sitten taas laitettaan kommunismia vastustavia.
Tolloin kommunistit käsittääkseni ajoi "vallankumousta" vaikka väkisin eli käytännössä olisi yrittäneet asellista vallankaappausta saksassa.Kukaan vihreä/vasuri ei vaan joko tiedä tai ei halua kertoa asiasta..

Siener

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 828
 • Liked: 1654
Vs: Vihreiden uusi puheenjohtaja ja sisäministeri Maria Ohisalo
« Vastaus #883 : 28.05.2021, 06:23:03 »
Saivathan ne sen kommunisminsa, ja sille vieläpä oman ikioman valtion, Itä-Saksan, eli DDR:n.

Ja siellä DDR:ssä luotiin Länsi-Saksalle sen vauraudelle kateellisina myös Vihreä liike, joka Saksojen yhdistymisen vanavedessä ujutettiin entiseen Länsi-Saksaan, sen asukkaiden elämää kurjistamaan.

Golimar

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 19 656
 • Liked: 31144
 • Ego sum Spartacus
Vs: Vihreiden uusi puheenjohtaja ja sisäministeri Maria Ohisalo
« Vastaus #884 : 01.06.2021, 13:04:09 »
Lainaus
X

Vihreiden puheenjohtaja, sisäministeri Maria Ohisalo kertoi Ylen kuntavaalitentissä, että kiinteistöveron korotus on vihreiden ”ensisijainen tavoite” tilanteessa, jossa tarvitaan veronkorotuksia.

Ohisalon avaus sai negatiivisen vastaanoton edunvalvontajärjestö Eläkeläisten keskusliitossa.

”Kiinteistövero on tasavero, joka rasittaa pienituloisia kaikkein rajuimmin. Tätä veroa arvioitaessa ei oteta huomioon verovelvollisen tuloja, varallisuutta tai maksukykyä”, puheenjohtaja Simo Paassilta kertoo Eläkkeensaajien keskusliiton verkkosivuilla.

X

Ohisalo arvioi Ylen vaalitentissä, että on parempi vaihtoehto korottaa kiinteistöveroa kuin kunnallisveroa, joka voi rokottaa työnteon kannustavuutta.

”Kiinteistövero taas koskee kiinteistöomaisuutta ja usein niitä, joilla on enemmän kiinteistöomaisuutta ja joilla on mahdollisuuksia maksaa enemmän”, Ohisalo kertoi vaalitentissä.

X

https://www.talouselama.fi/uutiset/vihreiden-ohisalon-puheet-uusista-veronkorotuksista-tyrmistyttavat-rasittaa-pienituloisia-rajuimmin/53a48fa5-0ab4-4dc7-b1a0-199092c770e3

Jos joku kestää katsella ja kuunnella.

https://areena.yle.fi/1-50759277

Fiftari

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 452
 • Liked: 8160
 • "Hallitus koostuu ihmisistä joita ei hallita"
Vs: Vihreiden uusi puheenjohtaja ja sisäministeri Maria Ohisalo
« Vastaus #885 : 01.06.2021, 13:42:53 »
^
Lainaus
Ohisalo arvioi Ylen vaalitentissä, että on parempi vaihtoehto korottaa kiinteistöveroa kuin kunnallisveroa, joka voi rokottaa työnteon kannustavuutta.

Kiilusilmä laittaa taas ideologiansa näkyviin. Parempi olisi leikata menoja kuin korottaa ylipäätään veroja. Rajoitetaan ulkomaille menevää rahaa josta ei tipu kotimaahan sitten yhtään muuta kuin haitallista moraalisäteilyä joka jättää hiroshiman kakkoseksi. Samalla leikataan tänne tulevien tyyppien määrää. Ei tarvetta korotuksille. Mutta koska vihreiden idioottimainen ideologia niin veroja nostetaan vaikka yli sadan että saadaan näyttää paremmilta. Alkaa täyttämään uskonlahkon määritelmän.
Kapteeni NN " Kenestäkään ei tule rasistia, mutta jokaisesta tulee realisti kun ollaan tekemisissä kähtävien kanssa"

ikuturso

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 18 034
 • Liked: 35458
 • Easter Worshipper
Vs: Vihreiden uusi puheenjohtaja ja sisäministeri Maria Ohisalo
« Vastaus #886 : 01.06.2021, 13:57:41 »
Paperityöläiset kiittävät Ohisaloa.

Tyypillinen tarina:
- Koulun penkiltä oppisopimuksella tms. paperikoneelle.
- Parin vuoden päästä liksa nousee 4-5 donaan kuussa
- Pyöräytetään pari penskaa ja laitetaan uudenkarhea omakotitalo 300 000 euroa
- Ohisalon kiilusilmäpolitiikan vuoksi paperitehdas ajetaan alas.
- Entinen paperityöläinen on työkkärissä ja miettii millä maksaa lopun asuntolainan, jota on vielä 200 000 jäljellä
- Ohisalo nostaa kiinteistöveroa, koska talonomistajilla on millä maksaa.

Jotkut eivät vain näe oman pienen kuplansa ulkopuolelle.

-i-

MUOKS: liitetään kuva. Rinteen-Marinin ja Ohisalon hallitusta kiittäminen, että tuokin verovähennysoikeus poistuu kokonaan kahden vuoden päästä.
« Viimeksi muokattu: 01.06.2021, 14:01:41 kirjoittanut ikuturso »
Kun joku lausuu sanat, "tässä ei ole mitään laitonta", on asia ilmeisesti moraalitonta. - J.Sakari Hankamäki -
Maailmassa on tällä hetkellä virhe, joka toivottavasti joskus korjaantuu. - Jussi Halla-aho -
Mihin maailma menisi, jos kaikki ne asiat olisivat kiellettyjä, joista joku pahoittaa mielensä? -Elina Bonelius-

sancai

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 851
 • Liked: 5273
Vs: Vihreiden uusi puheenjohtaja ja sisäministeri Maria Ohisalo
« Vastaus #887 : 01.06.2021, 14:02:49 »
Ohisalon mielipide kiinteistöveron korotuksesta kunnallisveron korottamisen sijaan on erittäin järkevä. Itse en kannata mitään veronkorotuksia, olen sitä mieltä, että kunnat pärjäävät ilmankin kun karsivat turhan hutun ja suovat yrityksille ja kansalaisille otollisen yrittämisen ja työnteon ilmapiirin.

Kysymys kiinteistöjen vs. tulojen verottamisesta on aika vanha ja etenkin Amerikassa on päädytty verottamaan mielummin kiinteistöjä tulojen sijaan. Näin verotuksen painopiste siirtyy työnteon verottamisesta omistamisen verotukseen. Tämä malli suosii ahkeruutta, yrittämistä ja köyhyyksistä rikkauksiin nousemista ja rokottaa perijöitä ja vanhuksia, joiden velattoman asunnon arvonnousun tuottoa kiinteistövero syö. Kiinteistövero myös hidastaa asuntojen hinnan nousua, mikä suosii ensiasunnon ostajia ja pieni- mutta vakaatuloisia asunnonostajia.

Yhdysvalloissa tämä ero näkyy esimerkiksi Kalifornian ja Texasin välillä. Kalifornia suosii suuria tuloveroja, Texas suuria kiinteistöveroja. Kaliforniassa asuminen on tähtitieteellisen kallista ja kodittomuus massiivista. Keskiluokka muuttaa pos Kaliforniasta, koska heillä ei ole varaa asua siellä. Taloudellinen epätasa-arvoisuus on Kaliforniassa nykyään suurempaa kuin väli-Amerikassa. Texas taas kokee valtavaa Amerikan sisäistä muuttovoittoa ja monet Texasin suurkaupungit ovat yhä varsin edullisia paikkoja elää.

Golimar

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 19 656
 • Liked: 31144
 • Ego sum Spartacus
Vs: Vihreiden uusi puheenjohtaja ja sisäministeri Maria Ohisalo
« Vastaus #888 : 07.06.2021, 20:56:48 »
Bolševikki Ohisalolla oli varmaan tahmaiset näppinsä kiinni tässäkin tapauksessa.

Lainaus

OLLI-POIKA PARVIAISESTA HÄMEENLINNAN UUSI KAUPUNGINJOHTAJA
Hämeenlinnan kaupunginvaltuusto valitsi juuri päättyneessä kokouksessaan äänin 28-22 Olli-Poika Parviaisen, s. 1980, Hämeenlinnan uudeksi kaupunginjohtajaksi.

Olli-Poika Parviainen on valmistunut filosofian maisteriksi Tampereen yliopistosta ja työskentelee tällä hetkellä valtiosihteerinä sisäasiainministeriössä.  Vuosina 2015-2019 Olli-Poika Parviainen oli Vihreiden kansanedustajana.

Vuosina 2011-2015 Olli-Poika Parviainen toimi Tampereen kaupungin apulaispormestarina. Hänen vastuualueisiinsa kuuluivat kaupungin elinkeino- ja sivistyspalvelut sekä kulttuuri- ja vapaa-aikapalvelut.

Olli-Poika Parviainen on toiminut Fimlab Laboratoriot Oy:n ja Tampereen Särkänniemi Oy:n hallitusten puheenjohtajana vuodesta 2017 lähtien.

Olli-Poika Parviainen aloittaa Hämeenlinnan kaupunginjohtajan tehtävässä alkusyksystä. Tarkempi ajankohta selviää ja tiedotetaan myöhemmin.

Lisätiedot:
Hämeenlinnan kaupunki, kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Sari Myllykangas, puh. 050 405 6037
Olli-Poika Parviainen, puh. 050 513 2005


https://www.hameenlinna.fi/tiedotteet/olli-poika-parviaisesta-hameenlinnan-uusi-kaupunginjohtaja/


Siener

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 828
 • Liked: 1654
Vs: Vihreiden uusi puheenjohtaja ja sisäministeri Maria Ohisalo
« Vastaus #889 : 07.06.2021, 21:13:21 »
No nyt sitten vain kaunis, historiallinen  Hämeenlinna nurin, ja tilalle tiheästi rakennettuja 10-kerroksisia betonikuutioita maahanrahdatuille äänestäjille!

Lycka till, Tavastehus!

Pentecost

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 653
 • Liked: 6222
 • Kivapuhe sallittu!
Vs: Vihreiden uusi puheenjohtaja ja sisäministeri Maria Ohisalo
« Vastaus #890 : 07.06.2021, 21:14:52 »
Onkohan persujen vihaaminen ollut tärkeämpää kuin stalinistin päästäminen kaupunginjohtajaksi? Meinaan, kun ns. "porvaripuolueiden" äänillä tuon olisi voinut torpata...

Lainaus
Hämeenlinnan kaupunginvaltuuston istumajärjestys kaudella 2017–2021.
Kokoomus (14)
SDP (14)
Vihreät (6)
Perussuomalaiset (6)
Keskusta (5)
Vasemmistoliitto (3)
Vantaan PS Puheenjohtaja Tomi Salin: On täysin yhdentekevää mitä kirjoittaja on tarkoittanut tai ajaa takaa kirjoituksellaan, jos kirjoituksen kohteeksi joutunut/joutuneet kokevat itsensä loukatuiksi!

M.K

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 122
 • Liked: 1122
Vs: Vihreiden uusi puheenjohtaja ja sisäministeri Maria Ohisalo
« Vastaus #891 : 07.06.2021, 22:32:26 »
Onkohan persujen vihaaminen ollut tärkeämpää kuin stalinistin päästäminen kaupunginjohtajaksi? Meinaan, kun ns. "porvaripuolueiden" äänillä tuon olisi voinut torpata...

Lainaus
Hämeenlinnan kaupunginvaltuuston istumajärjestys kaudella 2017–2021.
Kokoomus (14)
SDP (14)
Vihreät (6)
Perussuomalaiset (6)
Keskusta (5)
Vasemmistoliitto (3)

Tuolla kokoonpanolla kyllä sopii ihmetellä tällaista päätöstä. Lähes jokaisessa, ainakin suuremmassa kaupungissa/kunnassa tällaiset nimitykset ovat umpipoliittisia suhmurointeja. Vihreiden kuudella valtuutetulla ei kovin pitkälle tässä leikissä olisi päästy. Mitkähän eri puolueiden intohimot ovat tässäkin olleet keskenään kaupan? Kysynpähän vaan.

Pakkanen

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 448
 • Liked: 6184
Vs: Vihreiden uusi puheenjohtaja ja sisäministeri Maria Ohisalo
« Vastaus #892 : 08.06.2021, 07:59:31 »
Mielenkiintoista nähdä onko tämä poliittinen virkanimitys kuntavaalien siirron seurausta?

Politisoitunut vihreä Olli-Poika ei olisi tullut valituksi, jos persut saa Hämeenlinnassa muutaman lisäpaikan ja vaalit olisi pidetty ajallaan.

Ei voi sanoa vaalien siirron olleen merkityksetön.

Mahtoiko Hämeenlinna valtuusto edes ymmärtää minkä päästivät sisään?

Golimar

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 19 656
 • Liked: 31144
 • Ego sum Spartacus
Vs: Vihreiden uusi puheenjohtaja ja sisäministeri Maria Ohisalo
« Vastaus #893 : 08.06.2021, 14:43:02 »
 :facepalm: x 1 000 000

Lainaus

Vihreiden Ohisalo hyökkäsi IS:n Vaali­grillissä kokoomuksen kimppuun: ”Tämä on valhe”
Maria Ohisalon mukaan vain hyvin harvat kunnat voivat sulkea pois kunnallisveron korottamisen.

X

– On rehellistä sanoa, että vaihtoehto on lähteä leikkaamaan arjen tärkeimmistä palveluista. Tämä on tosi surullista tarinaa siitä, mitä tapahtuu koulutukselle, varhaiskasvatukselle ja kirjastoille, Ohisalo jatkoi kokoomuksen ryöpyttämistä.

VIHREIDEN kuntavaaliohjelman mukaan veroja korotettaessa tulisi harkita ensisijaisesti kiinteistöveron korottamista.

– Haluamme ennen kaikkea korottaa kiinteistöveroa esimerkiksi rakentamattomalla maalla, joka kannustaisi siihen, että kaavoitetaan ja rakennetaan mahdollisimman paljon, Ohisalo sanoi.

X

Tällä hetkellä on paljon pieniä kuntia, jotka voivat hyötyä todella paljon kiinteistöverotuloista, joita vaikka tuulivoiman lisärakentaminen, panostaminen uusiutuvaan energiaan, tuottaa siellä. Paitsi vähennetään päästöjä, lisätään työllisyyttä ja saadaan myös niitä kiinteistöverotuloja.


https://www.is.fi/politiikka/art-2000008037297.html

Vänkääjä

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 491
 • Liked: 938
Vs: Vihreiden uusi puheenjohtaja ja sisäministeri Maria Ohisalo
« Vastaus #894 : 08.06.2021, 16:09:32 »
.....
Lainaus
VIHREIDEN kuntavaaliohjelman mukaan veroja korotettaessa tulisi harkita ensisijaisesti kiinteistöveron korottamista.

– Haluamme ennen kaikkea korottaa kiinteistöveroa esimerkiksi rakentamattomalla maalla, joka kannustaisi siihen, että kaavoitetaan ja rakennetaan mahdollisimman paljon, Ohisalo sanoi.
Tuli mielikuva jostain Kainuun kunnasta, jossa tuhansia neliökilometrejä rakentamatonta maata. Suurin maanomistaja valtio. Nehän (kuntalaiset) tienaa tällä.

M.K

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 122
 • Liked: 1122
Vs: Vihreiden uusi puheenjohtaja ja sisäministeri Maria Ohisalo
« Vastaus #895 : 10.06.2021, 11:32:48 »
.....
Lainaus
VIHREIDEN kuntavaaliohjelman mukaan veroja korotettaessa tulisi harkita ensisijaisesti kiinteistöveron korottamista.

– Haluamme ennen kaikkea korottaa kiinteistöveroa esimerkiksi rakentamattomalla maalla, joka kannustaisi siihen, että kaavoitetaan ja rakennetaan mahdollisimman paljon, Ohisalo sanoi.
Tuli mielikuva jostain Kainuun kunnasta, jossa tuhansia neliökilometrejä rakentamatonta maata. Suurin maanomistaja valtio. Nehän (kuntalaiset) tienaa tällä.

Näin ei ole joka puolella Suomea. Valtio omistaa maata lähinnä pohjoisessa. Joten kaipaisi tarkennusta, että kenen mailla Ohisalo haluaisi korottaa kiinteistöveroa ja missä?

Olisi aika surkuhupaisaa lätkäistä lisäveroja jonnekin perähikiän metsiin ja laitamille täysin arvottomille maille sillä verukkeella, että kaavoittettaisiin ja rakennettaisiin. Ei ne suojelurahaa vaatimalla rakennu, rakentamiselle ja kaavoitukselle pitää olla aito tarve. Mutta eihän tätä pelkkää ratikkakiskojen kolinaa nähnyt, helsinkiläinen vihreä ymmärrä.
« Viimeksi muokattu: 10.06.2021, 11:34:19 kirjoittanut M.K »

RiP

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 473
 • Liked: 1947
  • RiP Jee
Vs: Vihreiden uusi puheenjohtaja ja sisäministeri Maria Ohisalo
« Vastaus #896 : 18.06.2021, 10:46:21 »
Totuus on edelleen totuus, vaikka kukaan ei siihen uskoisi.
Valhe on edelleen valhe, vaikka kaikki siihen uskoisivat.

Kun yksi taho sensuroi, kohta kaksi ja sen jälkeen kaikki.

foobar

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 19 143
 • Liked: 35698
Vs: Vihreiden uusi puheenjohtaja ja sisäministeri Maria Ohisalo
« Vastaus #897 : 18.06.2021, 10:54:09 »
.....
Lainaus
VIHREIDEN kuntavaaliohjelman mukaan veroja korotettaessa tulisi harkita ensisijaisesti kiinteistöveron korottamista.

– Haluamme ennen kaikkea korottaa kiinteistöveroa esimerkiksi rakentamattomalla maalla, joka kannustaisi siihen, että kaavoitetaan ja rakennetaan mahdollisimman paljon, Ohisalo sanoi.
Tuli mielikuva jostain Kainuun kunnasta, jossa tuhansia neliökilometrejä rakentamatonta maata. Suurin maanomistaja valtio. Nehän (kuntalaiset) tienaa tällä.

Näin ei ole joka puolella Suomea. Valtio omistaa maata lähinnä pohjoisessa. Joten kaipaisi tarkennusta, että kenen mailla Ohisalo haluaisi korottaa kiinteistöveroa ja missä?

Olisi aika surkuhupaisaa lätkäistä lisäveroja jonnekin perähikiän metsiin ja laitamille täysin arvottomille maille sillä verukkeella, että kaavoittettaisiin ja rakennettaisiin. Ei ne suojelurahaa vaatimalla rakennu, rakentamiselle ja kaavoitukselle pitää olla aito tarve. Mutta eihän tätä pelkkää ratikkakiskojen kolinaa nähnyt, helsinkiläinen vihreä ymmärrä.

Pyrkimys maan verottamiseen niin kovin ettei sitä ole varaa omistaa on aina ollut osa vasemmiston pyrkimystä tuhota kansalaistasolla toimiva yksityisomistusta kunnioittava yhteiskunta. Maanomistajat ovat vallankumouksen etujoukon mielestä perkeleitä ihan pelkästään siksi että omistavat maata, ei siihen muuta syytä tarvita. Jos heiltä ei voida suoraan ottaa omistuksia pois kuten aatteen mukaan haluttaisiin, voidaan ainakin pyrkiä omistamisesta niin kallista että he ajautuvat konkurssiin. Kovasti verotetulla joutomaalla kun ei ole käytännössä minkäänlaista likviditeettiä vaikka vasurin mielestä se kuinka olisi ylirikkaan ökyriistäjän merkki.
"Avaruudessa kukaan ei voi kuulla moku-ulinaasi" - Rändöm

Golimar

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 19 656
 • Liked: 31144
 • Ego sum Spartacus
Vs: Vihreiden uusi puheenjohtaja ja sisäministeri Maria Ohisalo
« Vastaus #898 : 18.06.2021, 12:23:51 »
Kiilusilmäinen viherpunikki fanaatikko on ihan täpinöissään.


https://twitter.com/MariaOhisalo/status/1405816889033596930

Titus

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 443
 • Liked: 13381
Vs: Vihreiden uusi puheenjohtaja ja sisäministeri Maria Ohisalo
« Vastaus #899 : 18.06.2021, 12:27:09 »
^aiwan...

entä muiden ihmisten oikeudet joille tämä lakien rikkominen aiheuttaa ongelmia esim työmatkojen suhteen tai esim raitiovaunu/linja-autokuljettajien taukojen meneminen vituiksi koska kiertotiet sotkevat aikataulut ?

niinjoo, tuplastandardit ja ne paremmat oikeudet...

God save the queen The fascist regime

Tagit: