Kirjoittaja Aihe: Venäjän pitkät lonkerot Euroopan politiikassa  (Luettu 16022 kertaa)

Golimar

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 24 712
 • Liked: 42792
 • Ego sum Spartacus
Vs: Venäjän pitkät lonkerot Euroopan politiikassa
« Vastaus #60 : 09.03.2023, 11:52:24 »
On kummallista että nämä Putinin kätyrit ovat innokkaasti syyttäneet Perussuomalaisia Putinin kätyreiksi.


Lalli IsoTalo

 • "Hallituksenkaataja"
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 49 287
 • Liked: 88947
 • Homman mediaöyhöttäjä. Emeritus.
Vs: Venäjän pitkät lonkerot Euroopan politiikassa
« Vastaus #61 : 10.03.2023, 13:07:23 »
Tähän ketjuun sopii tämä tviittiketju:

Pekka Virkki: kokoomuksen Kai Mykkäsen Venäjä-salaisuudet | Heikelä & Koskelo 23 minuuttia

23:n tärkein jakso, tekijöiden mielestä. Turplajakso, tuplasuositus. Koko entisen suomijohdon salaisuudet paljastetaan! Älä ole tyhmä. Katso kun ehdit.

https://www.youtube.com/watch?v=GSTAyMB-9Vk
« Viimeksi muokattu: 10.03.2023, 13:09:34 kirjoittanut Lalli IsoTalo »
“Monikulttuuri ei ole kulttuurien yhteiseloa, vaan niiden sotaa”.
— RushiesBoots

“Maahanmuutto ei ole hopealuoti vaan niskalaukaus.”
— Lucia-pulla

“Muissa EU-maissa on todettu, että maan turvallisuus menee aina EU-hömpötysten edelle.”
— Jäsen Roope

PS. Migri on tuhottava.

Skeptikko

 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 15 240
 • Liked: 26763
Vs: Venäjän pitkät lonkerot Euroopan politiikassa
« Vastaus #62 : 13.06.2023, 01:29:50 »
Lainaus käyttäjältä: Pekka Virkki, Linkki
Tärkeä teksti @RusiAlpo lta: @Ulkoministerio n lausuntopyyntö, jossa todettiin @TarjaHalonen mahdollisesti löytyvän #Rosenholz-aineistosta, on kadonnut kaikista arkistoista.

Miksi?

#Lustraatio vietävä loppuun ja listat avattava.

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/alporusi2014/mittatappio-supolle-mutta-vahinko-oikeusvaltiolle/

#Venäjä #Nato #Turpo

Lainaus käyttäjältä: Pekka Virkki, Linkki
Interesting developments in #Finland:

A document hinting on former president @TarjaHalonen ’s potential #Stasi connection has disappeared from many archives.

Hardly a coincidence and almost impossible without a crime.

Halonen is known to be a great #Putin appeaser.

Mittatappio Supolle, mutta vahinko oikeusvaltiolle
https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/alporusi2014/mittatappio-supolle-mutta-vahinko-oikeusvaltiolle/
Lainaus
Tasavallan presidentti Tarja Halonen vaikeutti puolustautumista 14.9. 2002 Ylen Lauantaiseurassa: ”Emme voi tietää mitä avustajiemme taustoista löytyy”. Näin hän puuttui oikeusprosessiin epäiltyä leimaavalla lausunnolla. Todellisuudessa hän oli itse ollut DDR:n tunnustamiskomitean johtohenkilö 1970–72 ja siten altistunut Stasi-epäilyille. Myöhemmin selvisi, että ainakin hänen lähipiiriään – kuten ”Kati” ja ”Mantel”, ehkä myös ”Fortuna” – olivat olleet alustavassa tutkinnassa Stasin hyväksi harjoitetusta, vielä 1980-luvulla tapahtuneesta yhteistyöstä.
...
Ulkoministeriössä uskottiin kuitenkin, että aineisto tuli vasta talvella 2000 Saksasta esitetyn tiedustelun johdosta. Ulkoministeriö pyysi Rosenholz-aineistosta 2.3.2000 lausuntopyynnön Supolta ja vetosi saadun tiedon mukaan varovaisuuteen, koska aineistossa saattoi olla tietoja esimerkiksi (edellisestä) ulkoministeristä. UM:n muistioiden mukaan saatavissa ollut aineisto ulottui vuoteen 1988. Supon 3.10. 2008 julkiseksi tullut, 9.2.2000 antama vastaus on arkistossa mutta UM:n lausuntopyyntö on hävinnyt kaikista arkistoista, vaikka siihen viitataan myös kahdessa UM:n Rosenholz-aineiston vastaanottoa koskevassa muistiossa, ei vain Supon vastauksessa. Niistä toisessa, UM:n valtiosihteeri Jukka Valtasaaren 7.4.2000 allekirjoittamassa muistiossa todetaan asian tulleen esitellyksi pääministerille (Paavo Lipponen), ulkoministerille (Erkki Tuomioja), sisäministerille (Kari Häkämies) ja oikeusministerille (Johannes Koskinen). ”Eduskunnan UAV:n puheenjohtaja (Liisa Jaakonsaari) tuntee asian”.  Sattumaa tai ei, Supon päällikkö ja kaikki ministerit Häkämiestä lukuun ottamatta olivat sosialidemokraatteja.
...
Tietoon tuli valtiota vastaan elokuussa 2007 käydyssä oikeudenkäynnissä, että Supon vastavakoilun päällikkö ja Stasi-tutkinnanjohtaja Hannu Moilanen oli tehnyt loppututkintonsa Itä-Saksassa.
...
Ilmeisesti hallituksen ministereille oli syntynyt ongelmia, koska aineistossa oli yhteiskunnallisia vaikuttajia, joiden yhteistyö oli jatkunut aina 1980-luvun lopulle. Heidän oikeat nimensä olivat Supolla tiedossa jo 1990-luvun lopulla ja nyttemmin laajemminkin: ”Larsen”, ”Kati”, Boris”, ”Timur”, ”Bürger”, ”Fortuna”, ”Annikki”, ”Mantel” ja ”Melone”. He olivat Stasi-yhteistyön aikana joko SKP:n tai SDP:n jäseniä, ehkä yhtä lukuun ottamatta. ”Pekka” oli avattu peitenimenä 1965 Jukka Rusille aikana, jolloin 15 vuotta nuorempi Rusi oli 14 vuotta, ja lopetettu merkityksettömänä sekä arkistoitu 1977.

”Pekka” eli Jukka Rusi ei välttämättä edes tiennyt olleensa tekemisissä Stasin, vaan DDR:n diplomaatin kanssa. Hän antoi 1973–76 Metsäteollisuuden keskusliitolle lähetettyjä, myös UM:ssä tehtyjä kauppapolitiikkaa koskevia muistioita, joissa ei ollut ”salainen” -merkintöjä, toisin kuin Supo julkisuudessa väitti.
...
Miksi Supo ei asettanut todistettavasti värvättyjä vakoilijoita esitutkintaan, vaan valitsi henkilön, josta ei ollut näytön hiventäkään?

Miksi Supo halusi levittää syyllistävää tietoa ulkopuolisille eikä informoinut epäiltyä jo vuodesta 1998/1999, jolloin asia olisi voitu saada selvitettyä? Ulkoministeriön muistiossa 3.3.2000 edellytettiin varovaisuutta saatavan aineiston käsittelyssä ja varoitettiin, että ”tietoja voitaneen myös väärinkäyttää Suomessa sisäpolitiikan lyömäaseena”. Ulkoministerinä 1.3.2000 aloittanut Tuomioja sai Supon päällikkönä toimineelta Seppo Nevalalta jo 17.1.2001 alkaen valikoidusti tietoja vain Alpo Rusista, ei koskaan Jukka Rusista eikä värvätyistä, joiden joukossa oli yksi istuva kansanedustaja. Tosin Tuomiojahan on voinut poistaa päiväkirjoistaan osia, kuten hän toteaakin.
...
Vuosia myöhemmin apulaisvaltakunnansyyttäjä Jorma Kalske vahvisti kirjallisesti, että saadun aineiston perusteella ”Katin” rikos oli vanhentunut vasta 2006. Kun näin oli, myös ”Boriksen”, ”Larsenin” ja ”Mantelin” rikokset olisivat vanhentuneet vasta aikaisintaan 2006, jos vielä silloinkaan. Heidän kohdallansa tehtiin ”poliittinen päätös”, ettei esitutkintakynnys ylittynyt.

Kukakohan tämä mainittu Aho oikein on?:

Lainaus
Myöhemmin 30.8.2011 Stasin viimeinen asemapäällikkö Gerhard Maget (”Pohlman”) lähetti muistion, jossa kertoi Ahon olleen hänen tärkeä kontaktinsa, jolla oli peitenimi ja Stasissa rekisteri. Miksi hänestä ei käynnistetty esitutkintaa? Entä Lipposesta, joka oli ollut Supon seurannassa vuodesta 1968 KGB-yhteyksiensä takia? Entä Tuomiojasta, joka oli vuotanut Zavidovo-asiakirjan tietoja 1972 ja pitänyt yhteyttä KGB:n  ja SVR:n tiedustelijoihin jopa kymmeniä vuosia? Eivätkö he olleet ainakin jäävejä tekemään päätöksiä Stasi-tutkinnasta vuosina 2000–2003? Oliko heillä intressi vuotaa?

Miksi näin ollen muiden noin kymmenen tutkintaan tai selvitykseen otetun tapauksen osalta Supo ei informoinut viranomaisia yhtä leväperäisesti kuin vain yhdestä ja vanhentuneesta sekä varmentamattomasta epäilystä? Stasi-prosessi tulisi nähdä sekä suomettumisen että poliittisen kulttuurin konteksteissa. Ensinnäkin poliittinen eliitti halusi estää YYA-kauden avaamisen. KGB ja Stasi -tietoja pidettiin kassakaapeissa. Suomalaisista KGB-kontakteista oli Supo saanut listan jo 1986 KGB-loikkarilta Oleg Gordievskilta brittitiedustelun kautta. Stasi-tutkinnasta päättäjinä toimivat he, joilla olisi koitunut avaamisesta vahinkoa. Toisekseen SDP:ssä oli ollut 1999–2000 katkera presidentin vaihdos, jossa yhtenä perusteluna vaihdokselle oli Venäjä-suhteiden laiminlyönti ja toisena vuoden 1994 vaalitulos. SDP:n pitkäaikainen puheenjohtaja Kalevi Sorsa oli hävinnyt puolueen esivaalin mielestään ulkomaisen tiedustelun perättömän intervention ja väärin järjestetyn esivaalin seurauksena. Näin ainakin neuvostokauden dissidentti Vladimir Bukovski oli päätellyt kirjassaan Judgment in Moscow (venäjäksi 1996) arvioituaan Sorsasta löytyneitä KGB/NKP-asiakirjoja.
...
Helsingin Sanomissa julkaistiin 24.1.2010 laaja artikkeli, jossa selvitettiin, miten Suomi meni kahdeksan vuotta aiemmin sekaisin, kun Supo oli vuotanut presidentin entiseen neuvonantajaan liitetyn Stasi-epäilyn ja sitten julkisuudessa ajanut asiaansa, kun epäillylle oli asetettu ankara puhekielto. Artikkelissa oli entisen valtionsyyttäjä Rautakosken haastattelu, jossa hän sanoi jotain, jonka jätti sanomatta kesäkuussa 2003: Alpo Rusi olisi tullut puhdistaa täysin mistään moitittavasta jo tammikuussa 2003, kun Saksan päästä saatiin asiasta varmistus. Supo venytti esitutkintaa turhaan eikä tapausta olisi tullut viedä syyteharkintaan, hän korosti. Saksan perustuslain suojeluvirastossa (VfS) päädyttiin tällöin myös arvioon, että joku Suomen valtiojohdossa halusi estää syyttömäksi todistetun osallistumisen yhteiskunnalliseen toimintaan. Oletus viraston johdossa oli, että kyse oli Nato-kannanotoista.
En homona toivota tervetulleiksi Suomeen henkilöitä, jotka haluavat tappaa minut:
http://www.bbc.com/news/magazine-33565055

Tanskan pakolaisapu: hallitsematon tulijatulva johtamassa armageddoniin ja yhteiskuntamme tuhoon:
http://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE7963933/Sammenbrud-truer-flygtningesystem/

toumasho

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 038
 • Liked: 10429
 • ..and when the machine breaks down, we break down
Vs: Venäjän pitkät lonkerot Euroopan politiikassa
« Vastaus #63 : 13.06.2023, 09:35:54 »
Kun ajatellaan, että venäjän yleistavoite läpi eri organisaatioiden on destabiloida länttä keinolla millä hyvänsä, niin härskisti sanottuna se menee seuraavasti: "Heitetään paskaa seinälle ja katsotaan, että mikä ja mihin tarttuu."

Tähän vedoten väitän, että myös LGBT-liikkeen ääri-ilmiöt, kuten lasten hormonisointi ja silppuaminen, ovat mitä luultavimmin hyvin vahvasti Moskovasta ideoituja ja sponsoroituja juttuja. Kas kun tänä päivänä ei tarvita oikeita ihmisiä haitallisen ja kieroutuneen viestin vahvistamiseen, voit luoda niitä tukuttain sosiaaliseen mediaan ja sinulla on oma armeija "äänitorvia", jotka vahvistavat signaalia aivan käsittämättömällä voimalla verrattuna entiseen, jossa pitkään valmennettuja agentteja yritettiin ujuttaa vihollisvaltioiden kansan joukkoon tekemään samaa.

Ylläolevasta yksinkertaisesta säännöstä voidaan päätellä, että venäjällä on motiivi vahvistaa mitä tahansa lännen yhtenäisyyttä ja tulevaisuutta horjuttavaa juttua. Eli venäjän lonkerot mitä luultavimmin todellakin kattavat ihan kaiken äärioikealta äärivasemmalle ja tukun muita ilmiöitä, joita ei välttämättä edes mielletä politiikaksi tai muuksi yhteiskuntavaikuttamiseksi.

Huomautan, että en tässä syytä LGBT-liikettä ryssien kätyreiksi, enkä liioin vaadi, että kaikkien pitäisi olla vainoharhaisia ja etsiä ryssiä kaikkialta. Pidän silti järkevänä kaikkien haittapotentiaalia olevien poikkeaminen perkaamista, varsinkin jos voidaan päätellä, että pitkällä tähtäimellä niistä voi tulla ongelmia. Tämä perkaaminen koskee erityisesti some-profiileja. Jos havaitaan, että on paljon keksittyjä ei-olemassaolevia profiileja jotain asiaa vahvistamassa, niin silloin voi olla kyseessä kreml-lähtöinen destabiloiva vaikuttaminen.
Rasistinen Logiikka Oy, Toimitusjohtaja

Kim Evil-666

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 13 512
 • Liked: 65725
 • 'Hvis lyset tar os'
Vs: Venäjän pitkät lonkerot Euroopan politiikassa
« Vastaus #64 : 13.06.2023, 12:03:55 »
Suomettuneisuus on kohtuullisen jumittunutta settiä- johon itä-naapurimme lonkerot ovat pesiytyneet kuin jäädäkseen. Puhdistuakseen noista lonkeroista- on puhdistus aloitettava omasta pesästä kaikin mahdollisin käytettävissä olevin keinoin. Kansa olisi saatava ymmärtämään- ketkä- ja millä keinoin ovat heidän ns. etujaan ajaneet. Kansaa moralisoineet tahot eivät itse kestä moraalista tarkastelua- sillä he ovat olleet osana jonkun toisen suunnitelmaa. Tänä päivänä suurimmat venäjä kortin heiluttelijat, ovat olleet koko venäjän kortinpeluun suurimpia mahdollistajia maassamme. Kunniantunnosta ei ole ollut puhettakaan silloin, kun raha ja valta ratkaisevat. Suomessa oma pesä on törkyä täynnä.

Halla-ahon vappupuhe -21 oli mainio- ja muistutti puhdistamattoman likasankomme läsnäolosta.

Lainaus
  Jussi Halla-ahon vappupuhe

....
Lopuksi puhun hiukan rappiosta ja mädännäisyydestä.

Viime viikolla uutisoitiin toimittaja ja historioitsija Markku Salomaan tuoreesta, presidentti Tarja Haloseen keskittyvästä tietokirjasta nimeltä ”Tarza – pasifistin odysseia voimapolitiikan maailmassa”. Haluaisin esittää muutaman huomion teoksessa esitetyistä tiedoista.

Kirjan mukaan Unto Hämäläinen, yksi Suomen vaikutusvaltaisimmista politiikan toimittajista, joka teki pitkän uran mm. Aamulehdessä ja Helsingin Sanomissa, vuoti aikanaan kokoomusnuorten puheenjohtajana järjestön sisäisiä asioita DDR:n turvallisuuspoliisi Stasille. Hän myös toimitti Neuvostoliiton tiedustelupalvelu KGB:lle listoja suomalaisista toimittajakollegoistaan ja näiden poliittisista kannoista.

Presidentti Tarja Halosen aktiivinen toiminta DDR:n puolesta ja sympatiat ensin Neuvostoliittoa ja sitten Venäjää kohtaan, kehitysmaiden diktaattoreiden fanittaminen sekä hänen yleinen vastenmielisyytensä länsimaisia arvoja ja erityisesti Yhdysvaltoja kohtaan nostetaan kirjassa esiin, mutta ne eivät toki ole olleet salaisuuksia tähänkään asti. Pikemminkin jotain, mitä on haluttu olla näkemättä ja lakaista maton alle.

Kysymys kuuluukin, miksi? Onko meillä suomalaisilla taipumus innostua ja haltioitua päättäjistämme? Olla näkemättä ikäviä asioita? Opimmeko me mitään virheistämme?”

Suomea ei miehitetty toisen maailmansodan jälkeen. Suomelle kävi paremmin kuin Baltian maille ja itäisen Keski-Euroopan maille. Sain itse viettää lapsuuteni ja nuoruuteni kylmän sodan maailmassa vapaassa ja hyvinvoivassa maassa, ja olen siitä kiitollinen. YYA-vuodet kuitenkin mädättivät suomalaisen poliittisen kulttuurin ja suuren osa mediastakin. Tänä päivänä opportunistit ja moraaliltaan heikot yksilöt tavoittelevat Brysselin isäntien suosiota halveksimalla omaa maataan ja kansaansa. Kylmän sodan aikana hillotolppia jakoi pyrkyreille Tehtaankatu ja Kreml. Niidenkin suosiota ja sen mukana tulevaa hyvää haettiin halveksimalla omaa maata ja kansaa.

Koska Suomea ei miehitetty toisen maailmansodan jälkeen, Suomi ei myöskään vapautunut miehityksestä 90-luvun alussa. Meillä mätää ja korruptiota ei koskaan siivottu, toisin kuin vaikkapa Baltian maissa. Meillä Neuvostoliiton ja Itä-Saksan juoksupojat ja -tytöt jatkoivat muina miehinä ja naisina puolueissa, virkakunnassa, kulttuurielämässä, oikeuslaitoksessa, mediassa ja akateemisessa maailmassa. Itä-Euroopassa Kremlin syöttiläät pantiin kommunismin romahduksen jälkeen vankilaan tai virkakieltoon, mutta meillä heidän urakehityksensä jatkui esteittä. Heidän jumalansa vain on vaihtunut. Neuvostoliiton sijaan kumarretaan Euroopan unionia. Kehitysmaiden fanittamisen tilalle on tullut islamin fanittaminen. Kommunismin on korvannut monikultturismi, intersektionalismi ja ilmastorummutus. Metodit ja totalitaristiset ajattelutavat ovat pysyneet ennallaan. Painostus, ilmiantokampanjat, keskustelun rajoittaminen ja väärien mielipiteiden kriminalisoiminen ovat edelleen pop.

Stasin ja KGB:n asiamiehet ja vasikat toimivat korkeissa poliittisissa tehtävissä ja arvostettuina mediavaikuttajina. Suomen Kommunistisen Puolueen johtoon kuulunut professori on näkyvimpiä puhuvia päitä ihmisoikeuksiin ja valtiosääntökysymyksiin liittyvässä keskustelussa. Ne, jotka toimittivat Kansan Uutisia, toimittavat tänä päivänä Hesaria ja Yleä. Ne, jotka vaikuttivat taistolaisissa, vaikuttavat tänä päivänä vihreissä ja demareissa. Lista on pitkä ja masentava. Pahinta on, että nämä asemiinsa jääneet vanhan maailman edustajat ovat saaneet valikoida ja kasvattaa myös seuraavan sukupolven. Mm. siksi meidän tiedotusvälineidemme taso on sellainen kuin se on. Siksi Demlan ääni kuuluu niin vahvana oikeusoppineiden keskuudessa.

Tuuletettavaa riittää kotimaassamme. Me ansaitsemme parempaa. Me voimme lähettää terveisiä 13.6.

Sitä ennen vietämme vappua, kevään ja työn juhlaa. Pitäkää hauskaa ja pysykää terveenä, missä sitten olettekin!

JUSSI HALLA-AHO
https://www.suomenuutiset.fi/jussi-halla-ahon-vappupuhe/
Pohjoinen Perkele! Arktisen alueen Eko-Mörökölli!
Oma polku- kiveen hakattu!

"Tässä on viisaus. Jolla ymmärrys on, se laskekoon pedon luvun; sillä se on ihmisen luku. Ja sen luku on kuusisataa kuusikymmentä kuusi."

Skeptikko

 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 15 240
 • Liked: 26763
Vs: Venäjän pitkät lonkerot Euroopan politiikassa
« Vastaus #65 : 29.01.2024, 13:27:29 »
Vuodetut sähköpostit paljastavat europarlamentaarikon yhteistyön FSB:n kanssa
https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000010153062.html
Lainaus
LATVIANVENÄLÄINEN pitkän linjan europarlamentaarikko Tatjana Ždanoka on tehnyt yhteistyötä Venäjän turvallisuuspalvelun FSB:n edustajien kanssa ainakin vuodesta 2004, paljastavat sähköpostit, jotka virolainen uutissivusto Delfi on nähnyt. Samana vuonna Latvia liittyi EU:hun ja Ždanoka valittiin europarlamenttiin.
...
Latviassa venäläisten puoluetta johtava Ždanoka kuului europarlamentissa vihreiden parlamentin yhteydessä toimivaan Euroopan vapaaseen allianssiin vuoteen 2022 asti. Hänet erotettiin siitä sen jälkeen, kun hän ei tuominnut Venäjän Ukrainan vastaista hyökkäystä äänestyksessä.

Ždanoka kuului Neuvostoliiton hajoamista vastustaneeseen Inter-rinteeseen 1980-luvun lopulla. Itsenäisessä Latviassa hän on esiintynyt avoimesti Venäjän-mielisenä, mutta nyt julkaistut sähköpostit paljastavat ensimmäistä kertaa järjestelmällisen yhteydenpidon, suunnittelun ja raportoinnin FSB:lle.

Sähköpostivaihdosta piirtyy kuva järjestelmällisestä, Venäjän-myönteisestä vaikutustoiminnasta Latviassa, Virossa ja EU parlamentissa. Suuri osa toiminnasta on ollut julkista ja herättänyt aiemminkin huomiota Latviassa ja Virossa.

Delfin mukaan Ždanoka on myös pyytänyt rahaa tilaisuuksien järjestämiseen. Tilaisuuksia, lähinnä kokouksia, on ollut ainakin Tallinnassa, Narvassa, Riiassa ja Brysselissä.
...
Ždanoka oli lähettänyt Gladeille luonnokset konferensseista, jotka järjestettiin Tallinnassa ja Narvassa viikko ennen Viron paikallisvaaleja vuonna 2005.

Konferenssin tukijoiksi oli nimetty muun muassa europarlamentin vihreiden ryhmä ja vapaa allianssi sekä Venäläinen liitto, jonka Ždanoka oli perustanut europarlamentissa.

Viron suojelupoliisi, kaitsepolitsei eli kapo, arvioi jo tuolloin vuosiraportissaan, että konferenssien taustalla vaikutti Kreml ja tavoite oli lisätä venäläispuolueiden suosiota. Venäläispuolueet eivät Virossa kuitenkaan muuttuneet kovin suosituiksi.

Kapo luonnehti Ždanokan menetelmiä vanhanaikaisiksi, kuten ”yritystä tuoda Viroon suuri määrä ääriajattelua edustavia lentolehtisiä”.
...
Ždanoka kertoi järjestäneensä myös Virossa sotilaspatsasta suojelleen Yövartion ja Latvian antifasistisen komitean tapaamisen.

”Tapaamisessa päätettiin perustaa kansainvälinen antifasistinen komitea”, Ždanoka kirjoitti Gladeille.

Ždanoka kertoi Delfille, ettei tiennyt Gladein suhteesta FSB:hen.
...
Gladein ja Ždanokan yhteistyö jatkui delfin mukaan ainakin vuoteen 2013. Sen jälkeen hän välitti Ždanokalle uuden yhteyshenkilön nimeltä Sergei Krasin, joka on Insiderin mukaan todellisuudessa FSB:n upseeri Sergei Beltjukov.
« Viimeksi muokattu: 29.01.2024, 13:30:33 kirjoittanut Skeptikko »
En homona toivota tervetulleiksi Suomeen henkilöitä, jotka haluavat tappaa minut:
http://www.bbc.com/news/magazine-33565055

Tanskan pakolaisapu: hallitsematon tulijatulva johtamassa armageddoniin ja yhteiskuntamme tuhoon:
http://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE7963933/Sammenbrud-truer-flygtningesystem/

Miniluv

 • Global Moderator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 32 099
 • Liked: 14532
 • 100% kaafir, 100% goy
Vs: Venäjän pitkät lonkerot Euroopan politiikassa
« Vastaus #66 : 29.01.2024, 14:07:35 »
Kun ajatellaan, että venäjän yleistavoite läpi eri organisaatioiden on destabiloida länttä keinolla millä hyvänsä, niin härskisti sanottuna se menee seuraavasti: "Heitetään paskaa seinälle ja katsotaan, että mikä ja mihin tarttuu."

Tähän vedoten väitän, että myös LGBT-liikkeen ääri-ilmiöt, kuten lasten hormonisointi ja silppuaminen, ovat mitä luultavimmin hyvin vahvasti Moskovasta ideoituja ja sponsoroituja juttuja. Kas kun tänä päivänä ei tarvita oikeita ihmisiä haitallisen ja kieroutuneen viestin vahvistamiseen, voit luoda niitä tukuttain sosiaaliseen mediaan ja sinulla on oma armeija "äänitorvia", jotka vahvistavat signaalia aivan käsittämättömällä voimalla verrattuna entiseen, jossa pitkään valmennettuja agentteja yritettiin ujuttaa vihollisvaltioiden kansan joukkoon tekemään samaa.

Voit heitellä, mutta tämä ei tartu.

Ei Venäjällä ole mitään tarvetta vahvistaa lännen lgbxyz-ideologiaa. Länsi tekee sen ihan itse. Marxismin läntisessä ympäristössä kehittyneen mutaation, kulttuurimarxilaisuuden, historia on hyvin selvillä.
Dystopian Nightmare 2020s The Great Taking

Olen ihaillen seurannut, kuinka Unkari pistää kampoihin EU-diktatuurille.

Puskistahuutelija

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 629
 • Liked: 6861
 • Liberaalikonservatiivi ja kansalliskonservatiivi
Vs: Venäjän pitkät lonkerot Euroopan politiikassa
« Vastaus #67 : 29.01.2024, 15:05:22 »
Mielenkiintoista on se, miten nyt vihreitä ja Heidi Hautalaa ei syytetä aasinsillalla venäläismielisten kanssa kaveeramisesta. Jos olisi ollut jotenkin persuihin liittyvä meppi, olisi varmasti tämä yhteys kaivettu esiin.
Blogikirjoituksia maahanmuutosta, eurosta, EU:sta, Yhdysvalloista, Kiinasta ja paljon muusta

https://historianpaluu.blogi.net/