Kirjoittaja Aihe: 2019-05-19: PS-nuorten eurovaalitwiitti ja siitä noussut kohu  (Luettu 52133 kertaa)

Veturinainen

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 907
 • Liked: 5448
 • Nuivuus perustuu kognitioon, ei rasismiin.
2019-05-19: PS-nuorten eurovaalitwiitti ja siitä noussut kohu
« Vastaus #60 : 21.05.2019, 18:01:29 »
Rotunuori vauhdissa.

Kyseessä ei ole "pakolaiskriisi" vaan sosiaaliturvamotivoitunut turvapaikkajärjestelmän hyväksikäyttökriisi. (Veturihenkilö)

"Ei ole koskaan paluuta siihen Suomeen, joka meillä vielä muutamia vuosia sitten oli. Asia on hyväksyttävä ja sen kanssa on opittava elämään." (SPR:n puheenjohtaja Pertti Torstila)

nutsy

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 248
 • Liked: 3339
 • ihminen
2019-05-19: PS-nuorten eurovaalitwiitti ja siitä noussut kohu
« Vastaus #61 : 21.05.2019, 18:10:11 »
Tuukkis, naminami ja PS jugend, hyvää yritystä taas tiputtaa varsinaisen puolueen nousua EU-vaaleissa. Tarkalleen ajoitettua sabotaasia, ilmeisesti Halla-ahon toiminta ei miellytä nuorisojaostoa joka sai hieman "harjausta" edellisellä kerralla. Katkeruus ja pitkävihaisuus ei vie pitkälle. Tuukkiskin jaksaa edelleen pyöriä PS nuorten seassa vaikka sai potkut puolueesta, kai tuo on jonkinlainen Marco osalle noista. PS nuorten toiminta on muutenkin tuollaista SKE tasoa.

Onkohan näillä muutamilla muuten jotain muita mielipiteitä kuin ihonväriin liittyviä? Ainakin ovat riittävän tyhmiä pitämään meteliä vain siitä.

Oli tarkoitus äänestää Asseria, olisi hyvä saada nuoria saamaan kokemusta oikeasta poliittisesta päätöksenteosta. Laitan ääneni nyt jollekkin jolla on älyä hoitaa asioita oikein, samaan tavoitteeseen on helppoja ja sitten on vaikeita polkuja. PS nuoret ovat valinneet poluista sen joka ei johda minnekään ja antaa kaikki aseet vastapuolelle.

Etnonationalismi  ;D ;D ;D

Kukaan meistä ei halua että Eurooppa muuttuu Afrikaksi. Se voi olla ihan oikea huoli tulevaisuudessa, mutta aika ja paikka siitä puhumiseen tulee valita oikein. Ei niin että se hajoittaa enemmän kuin rakentaa juuri ennen vaaleja.

"Jokainen yhteiskunta ja kulttuuri on tietynlaisten ihmisten tuottama ja ylläpitämä."
      \
        :)

Golimar

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 15 412
 • Liked: 21536
 • Ego sum Spartacus
2019-05-19: PS-nuorten eurovaalitwiitti ja siitä noussut kohu
« Vastaus #62 : 21.05.2019, 18:10:23 »
Lainaus
.....................Helsingin poliisilaitoksen vihapuhetutkintaryhmän johtaja, rikoskomisario Pekka Hätönen kertoo Iltalehdelle, että kuvajaosta on tehty rikosilmoitus.

– Poliisille on tehty asiasta rikosilmoitus, joka kirjattiin nimikkeellä kiihottaminen kansanryhmää vastaan. Asiasta on tehty ilmoitus syyttäjälle, ja se menee valtakunnansyyttäjänviraston käsittelyyn, Hätönen kertoo.

Valtakunnansyyttäjänvirasto linjaa, eteneekö asia rikosasiana esitutkintaan.

– Näkemykseni mukaan vaalimainos asettaa ihmiset eriarvoiseen asemaan alkuperän tai vastaavan henkilöön liittyvän syyn vyöksi, ja siten saattaa olla joko rikoslaissa kiellettyä kiihottamista kansanryhmää vastaan tai yhdenvertaisuuslain vastaista häirintää, Hätönen toteaa...........................

Dosentti ja rasismintutkija Anna Rastas Tampereen yliopistolta toteaa kuvajaon olevan rasistinen, mihin viittaa poliisin vastaanottama rikosilmoituskin.

– Asioita tulkittaessa on aina huomioitava konteksti. Kun tiedämme, että perussuomalaiset nuoret on esittäneet julkisuudessa rasistisia näkemyksiä ja kun puoluekin ratsastaa muukalaispelolla, uskottavin tulkinta on, etteivät perussuomalaiset nuoret halua Suomeen tummaihoisia ihmisiä. Siis ilmiselvästi rasistinen viesti, Rastas toteaa.............................

– Jos tämä (rasistinen) konteksti suljetaan pois, tai jos perussuomalaiset väittävät, ettei tässä yhteydessä ole kyse rasismista, tuon kuvan ja tekstin yhdistelmää voi tulkita myös niin, etteivät perussuomalaiset nuoret halua Suomeen ydinperheitä, he eivät kannata heterosuhteita, vastustavat lapsiystävällisyyttä ja sitä, että Suomeen syntyy lapsia, ja karsastavat ylipäätään terveiltä, onnellisilta ja hyvinvoivilta vaikuttavia ihmisiä, toteaa rasismintutkija Rastas.

Rastaan kanssa samaa ovat Twitterissä pohtineet muutkin. Perussuomalaisten nuorten Lapin piirin puheenjohtajan, Johannes Sipolan vastaus ihmettelyyn on suora. Mitä kuvajaolla on tarkoitus vastustaa?

– Tummaihoisia, sillä he eivät ole Eurooppalaisia, Sipola toteaa Twitterissä............................

Kinnusen mukaan jako on selkeä: siinä kehotetaan äänestämään Euroopan tulevaisuudesta. Mutta entä jos tämä tulkinta kuvasta ei aukea, vaan kuvajaon tulkitsijalle jää käteen vain näkemys rasistisesta sisällöstä?

– Perussuomalaisten ja perussuomalaisten nuorten kannat löytyvät muun muassa netistä, sieltä voi käydä tutkimassa, mitkä on linjaukset vaikkapa Euroopan unionin ja maahanmuuton suhteen, voin vaikka sulle linkata, Kinnunen tuumaa.

Perussuomalaisten puheenjohtajan, europarlamentaarikko Jussi Halla-ahon mukaan nuorisojärjestön kuvajako on tarpeetonta provosoimista.

– Huonoa harkintaa, minun mielestäni vähän tarpeetonta provosoimista, Halla-aho toteaa.

”Turha kerjätä ongelmia”
Halla-aho kertoo aikovansa ottaa asian puheeksi. Halla-aho on ottanut puolueensa nuorisojärjestön edustajiin yhteyttä vastaavien tapausten vuoksi aiemminkin. Esimerkiksi jo aiemmin mainittu Johannes Sipola on erotettu nuorisojärjestöstä vuoden 2018 keväällä rasismin vuoksi yhdeksäksi kuukaudeksi.

– Noh, meillä on tässä näitä eurovaalikiireitä, mutta varmasti otan asian puheeksi, kun seuraavan kerran törmään relevantteihin ihmisiin. Olen heille aiemminkin viestittänyt, että on turhaa kerjätä ongelmia itselleen, Halla-aho sanoo.........................

Nuorisojärjestön ”etnosiipi” on joutunut emopuolueen syyniin jo keväällä 2018. Tuolloin Jussi Halla-aho oli lähettänyt nuorisojärjestölle sähköpostin, jota Helsingin Sanomat jutussaan siteeraa.

– Fasististen ja kansallissosialististen näkemysten esittäminen, ja kaikenlainen ”kainalontuulettelu”, vahingoittavat puoluetta ja sen poliittisia tavoitteita, ja jos puolue pakotetaan reagoimaan tällaisiin ilmiöihin, se reagoi niihin kaikin mahdollisin keinoin, oli Halla-aho Helsingin Sanomien mukaan ojentanut nuorisojärjestöä.

Ylen vaalitentissä eduskuntavaalien alla Halla-aho kertoi, että puolueen yhteistyö nuorisojärjestön kanssa on hyvää, eikä järjestöstä pitäisi tehdä yleistyksiä ”muutamien törkyturpien takia”.

Nuorisojärjestön riveistä lauotaan silti rasistisia ulostuloja sosiaalisen median ryhmissä ja Twitterissä. Rasismintutkija Anna Rastaan mukaan nuorisojärjestön toimintaan tulisi puuttua tiukemmin.

– Monet perussuomalaisten nuorten ulostulot, mukaan lukien joidenkin nuorisojärjestö Ps-nuorten johtohenkilöiden lausunnot, edustavat aivan selvästi rasistisia ja ihmisoikeudet kyseenalaistavia näkemyksiä. Siksi on tärkeää paitsi kysyä rikotaanko lakeja myös seurata esimerkiksi sitä, tullaanko tällaisen järjestön toimintaa tukeneeksi verovaroin, tai mitkä tahot esimerkiksi antavat tai vuokraavat heille tiloja.

– Niin Perussuomalaisten puolueena kuin muidenkin ihmisten olisi vedettävä selvät rajat sille, mikä on hyväksyttävää ja mikä ei, Rastas toteaa.

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/2fb9e2aa-1093-4442-9442-36fd4e7bcdc7

https://www.google.com/search?q=Anna+Rastas&oq=Anna+Rastas&aqs=chrome..69i57j0l2j69i64.1895j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8

Lainaus
......................I have been working at the University of Tampere, Faculty of social Sciences,  as a researcher and lecturer since 2001 (Assistant Professor / University lecturer  of Social Anthropology 2004–2007 and 2009–2010, acting Professor of Social Anthropology 2012-2014, Senior Research Fellow 2014-2015), teaching both graduate and post-graduate courses on racism and anti-racism, multiculturalism, transnational and diaspora studies, critical childhood studies and ethnographic and qualitative research methods. I am currently working as an Academy Research Fellow, my project Rethinking diasporas, redefining nations. Representations of African diaspora formations in museums and exhibitions is funded by the Academy of Finland (2015-2020). 

My reserch interests include: racism and anti-racism, transnational and diaspora studies, especially African diasporas, multiculturalism and ethnic relations, childhood studies, intersectionality, epistemological challenges in research on minoritized groups, as well as ethnographic, collaborative and participatory research methods.  The action phase of The African presence in Finland -project,  an exhibition on the African diaspora in Finland at the Finnish labour Museum Werstas (2015) started my journey in the exiting world of heritage studies, museums and exhibitions.......................

http://www.uta.fi/yky/en/contact/personnel/annarastas/index.html

Jaska Pankkaaja

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 229
 • Liked: 6821
 • Finlayson, Fazer ja nyt myös Firas
2019-05-19: PS-nuorten eurovaalitwiitti ja siitä noussut kohu
« Vastaus #63 : 21.05.2019, 18:18:54 »
Esim. Tuota kuvaa olisi voinut käyttää fiksummin. Postata se twitteriin tekstillä;

"EU:n näkemys Euroopan tulevaisuudesta.
Mikä on sinun näkemyksesi tulevaisuudesta?  Äänestä, sillä tänään päätetään tulevaisuuden suunta. Vain äänestämällä voit vaikuttaa.

PS-nuoret."


Olisi toiminut ihan samalla tavoin ilman idiootimaista lapaansyöttöä. Lin arvattavaan mankumiseen olisi voinut todeta, että "mitä vikaa tuossa oli?"."Oletko erimieltä?"

Ei pitäisi puuhastella, jos ei osaa?

Juuri näin! Ko kuva olisi voinut olla pieni lapasyöttö PS:lle, oikein kommentoituna. Kuvan arvattavasti maksoivat EU veronmaksajat joten tästäkin olisi vielä saatu pureva kommentti.

Cuckoomukset ja selko Communistit  tuottavat neekeröinti-propagandamateriaalia verovaroilla, kyllä se nyppii myös montaa ei nykyistä PS kannattajaakin.

Sinänsä tämä Causti ei paljoa ääniä vienyt jos ei tuonutkaan..


Mitä jos korjaisitte itse nämä perseelleen menneet lainaukset? Olisiko ihan mahdoton ajatus?
« Viimeksi muokattu: 21.05.2019, 18:29:01 kirjoittanut Alaric »
Those who make peaceful revolution impossible, make violent revolution inevitable. J.F Kennedy

Waldseemüller

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 315
 • Liked: 5202
2019-05-19: PS-nuorten eurovaalitwiitti ja siitä noussut kohu
« Vastaus #64 : 21.05.2019, 18:34:27 »
Minä en halua että tulevaisuudessa on enemmän ja enemmän huonosti pärjääviä, alhaisemman ÄO:n ihmisiä imemässä valtion tissiä.

Onko se minun vikani että käytännössä kaikki yllä mainitut ovat tummempia kuin minä? Suomalaisena nimittäin olen maailman valkoisin ihminen. Enkö saa vastustaa ketään tai mitään koska olen aina kahdesta se kalpeampi?

Aika rasistista.
Jos olisimme väärässä, meitä ei yritettäisi vaientaa.

Sakari

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 2 152
 • Liked: 4220
2019-05-19: PS-nuorten eurovaalitwiitti ja siitä noussut kohu
« Vastaus #65 : 21.05.2019, 18:49:10 »
Perussuomalaiset ovat nousseet Suomen suurimmaksi puolueeksi ilman rotuetnojuttuja toitottamalla, joten miksi nyt pitäisi muuttaa voittavaa strategiaa? Siksikö että ollaan rehdisti rasisteja? Kun kaikkihan on pohjimmiltaan oikeesti hei rasteja tjsp.? En voi käsittää tätä surkeaa lähestymistä rotuvinkkelistä, jos meinataan päästä valtaan. Vai onko taustalla joku kummallinen halu marginalisoida persut, että sitten omassa porukassa on mahtava yhteenkuuluvuuden tunne kun kaikki inhoo? Ollaan pieni ja hyljeksitty oikeamielisten joukko.

Rotuetnokaverit te olette hyvin kehnoja voittamaan mitään todellista kamppailua. Jos kuvitelmina on ajaa yhteiskunta totaalikriisiin, niin todelliset voittajat on ihan jotain muuta, kuin rotuetnojengi. Syynä on se että jos nyt ette kykene ns. pelaamaan moniulotteisesti tuon yltiöliberaalin kulttuurimarxistisen porukan kanssa, niin totaalikriisissä pärjäätte vielä heikommin. Tarvitaan mielikuvitusta ja luovuutta. Esim. Ketutus on loistava jossa saadaan kaivettua suomenviholliset koloistaan örisemään, antamatta lyömäaseita heidän käsiinsä.
Ooh lalaa...

Eino P. Keravalta

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 27 393
 • Liked: 13660
 • Letters from Paskastan
2019-05-19: PS-nuorten eurovaalitwiitti ja siitä noussut kohu
« Vastaus #66 : 21.05.2019, 18:52:08 »
PS-nuorten mainos ei ollut rasistinen.

Itseasiassa se oli antirasistinen.

Sillä rasismi on sitä, että yksi etninen ryhmä sortaa toista. Antirasismi on taas sitä, että jokaisella etnisellä ryhmällä on ilman muiden etnisten ryhmien häiriköintiä oikeus omaan olemassaoloonsa ja kulttuuriinsa, omaan turva-alueeseensa. Monikulttuuri pyrkii rikkomaan tuon oikeuden ja siksi monikulttuuri on rasistinen ideologia. Jokainen, joka pitää PS-nuorten mainosta rasistisena, asettautuu vastustamaan kansojen oikeuksia omaan turvaansa ja on siksi itse rasisti.
HUOMIO. Ylläolevaa tekstiä ei voi ymmärtää ilman seuraavaa, siihen kuuluvaa lisäystä: Olen todellisuudessa päinvastaista mieltä ja koko kirjoitus on vain parodiaa, jonka tarkoituksena on tuoda esiin maahanmuuttokriittisen ajattelun onttous; monikulttuuri on rikkaus ja kaikki ihmiset samanarvoisia.

starsailor

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 430
 • Liked: 2183
2019-05-19: PS-nuorten eurovaalitwiitti ja siitä noussut kohu
« Vastaus #67 : 21.05.2019, 19:16:04 »
Nyt olisi PS-Nuorille tuhannen taalan paikka vääntää rautalangasta miksi Euroopan Afrikkalainen tulevaisuus ei ole hyvä juttu. Samalla tulisi osoitettua, että rasismi perustuu vain havaintoihin maailmalta ja halutaan Euroopan parasta. Jos Afrikasta otettaisiin teoriassa väkeä ilman mitään esivalintaa taitojen mukaan (kuten pakolaisia/elintasopakolaisia), niin voisi olettaa, että murhat ja väkivaltarikollisuus kasvaisi huomattavasti. Samoin lukutaidottomuus. Koulu ja työelämään jouduttaisiin luomaan kiintiöitä jotteivat Afrikkalaiset syrjäydy ja se taas on kaikki muita ryhmiä kohtaan rasistista.
"Suomalaisen ihmisen geeneissä on orja-, setä Tuomo- ja pelkurigeeni. Ja se on tyhmä kuin aasi. Aasin järki ja cuckold-sielu." Jorma M.

Tabula Rasa

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 23 142
 • Liked: 13966
 • Kuka jos en minä
2019-05-19: PS-nuorten eurovaalitwiitti ja siitä noussut kohu
« Vastaus #68 : 21.05.2019, 19:19:07 »
Jännää kuinka homojen ja juutalaisten tappamisesta haaveilu ei samaan aikaan ole rikos. Kertoo säännöistä kaikenlaista.
Hedelmistään puu tunnetaan.

Veturinainen

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 907
 • Liked: 5448
 • Nuivuus perustuu kognitioon, ei rasismiin.
2019-05-19: PS-nuorten eurovaalitwiitti ja siitä noussut kohu
« Vastaus #69 : 21.05.2019, 19:21:01 »
Sinisten kohtalosta voitte katsoa, paljon on kannatusta "yhteistyökykyisille" persuille.

Näinpä. Eikä kansa välitä yhteistyöstä, koska se yleensä tarkoittaa kansan kusettamista. Kokeillaan mieluummin tinkimättömiä, avoimia ja rehellisiä kantoja, kävi miten kävi.

Muutamalta nimimerkiltä on jäänyt tosiaan tyystin huomaamatta, että tässä on jo kokeiltu Halla-ahon rotunationalismiin kielteisesti suhtautuvaa linjaa, ja se kannatti. Älkää sieltä kuplastanne mielellään ottako kantaa "kansan" välittämisiin.
Kyseessä ei ole "pakolaiskriisi" vaan sosiaaliturvamotivoitunut turvapaikkajärjestelmän hyväksikäyttökriisi. (Veturihenkilö)

"Ei ole koskaan paluuta siihen Suomeen, joka meillä vielä muutamia vuosia sitten oli. Asia on hyväksyttävä ja sen kanssa on opittava elämään." (SPR:n puheenjohtaja Pertti Torstila)

mökkihöperö

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 279
 • Liked: 402
2019-05-19: PS-nuorten eurovaalitwiitti ja siitä noussut kohu
« Vastaus #70 : 21.05.2019, 19:22:09 »
Tuolla iltalehden kommenttikentässä ei jengi ole ollenkaan niin pöyristynyttä kuin täällä

Jos nyt mainoksen katsoja tajuaa tuon kuvan olevan EU parlamentin oma mainos niin ei tuo nyt mikään paha mainos ole

Noin muuten musta tuntuu että tää sama keskustelu on käyty joskus ennenkin

Golimar

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 15 412
 • Liked: 21536
 • Ego sum Spartacus
2019-05-19: PS-nuorten eurovaalitwiitti ja siitä noussut kohu
« Vastaus #71 : 21.05.2019, 19:30:22 »
€Urostoliitto on muuttanut mainostaan.


Skeptikko

 • Global Moderator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 11 673
 • Liked: 14698
2019-05-19: PS-nuorten eurovaalitwiitti ja siitä noussut kohu
« Vastaus #72 : 21.05.2019, 19:49:33 »
Jännää kuinka homojen ja juutalaisten tappamisesta haaveilu ei samaan aikaan ole rikos. Kertoo säännöistä kaikenlaista.

Olen siitä samaa mieltä, että näissä asioissa tuntuu olevan kaksoisstandardi niin Hussein al-Taeen kirjoittelun ja tämän Näkkäläjärven kissankidutuksissa yms rötöksissä, jotka on ohitettu olankohauksella. Kuitenkin huomautettakoon sen verran, että käsittääkseni al-Taee ei (ainakaan näkemissäni) viesteissään esittänyt homojen tai juutalaisten tappamista.
En homona toivota tervetulleiksi Suomeen henkilöitä, jotka haluavat tappaa minut:
http://www.bbc.com/news/magazine-33565055

Tanskan pakolaisapu: hallitsematon tulijatulva johtamassa armageddoniin ja yhteiskuntamme tuhoon:
http://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE7963933/Sammenbrud-truer-flygtningesystem/

Lasse

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 7 612
 • Liked: 7716
 • M-O-O-N, that spells doom
2019-05-19: PS-nuorten eurovaalitwiitti ja siitä noussut kohu
« Vastaus #73 : 21.05.2019, 20:29:44 »
Kukaan meistä ei halua että Eurooppa muuttuu Afrikaksi.

Mutta tuon ajatuksen sanominen ääneen alkaa vaikuttaa pirun problemaattiselta.
NOVUS ORDO HOMMARUM
“Oli se synkkä vuosi
Kun kukaan ei pessyt käpäliään
 ja puoli Eurooppaa kuoli”

ÄmTeeAa

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 746
 • Liked: 2942
2019-05-19: PS-nuorten eurovaalitwiitti ja siitä noussut kohu
« Vastaus #74 : 21.05.2019, 20:49:39 »
Eipä tämä minun korvaan mitenkään erityisen pahalta kuulosta tällä kertaa. Nuorten kommentissa ei ole sinänsä mitään rasistista, mutta EU:n antama lapasyöttö oltaisiin voitu uutisoida vielä paremminkin. Muut puolueet eivät oikein uskalla levittää tuota isoon ääneen mihinkään, koska PS:lle tulee taas ilmaista mainosta. En usko että vanhempieni sukupolvi kuulee edes koko jutusta.

Tämän osalta en näe mitään syytä kurmoottaa nuoria. Ja olen ollut jokseenkin kriittinen nuorisojärjestön ulostuloihin aiemmin, mutta tämä ei minusta ole niitä tapauksia, joiden vuoksi pitäisi pyydellä anteeksi tai selitellä yhtään mitään. Jokainen tervejärkinen näkee, että tuossa ei ole mitään rasismia olemassakaan, ja itse kuva on suoraan EU:lta.

Siinäpä aloittavat kuvatekstistä tutkinnan. Siinä nähdään oikeuslaitoksen taso. Tämän tapauksen osalta ei kyllä ole ongelmia puolustaa tuolla torilla PS-Nuoria.

Kun olet itse koko ikäsi ollut käytännössä korruptoimaton, ja pyrkinyt pitämään siitä jatkuvasti kiinni, on niin tavattoman erilaista ja odottamatonta nähdä 20-25 vuotiaiden pyrkivän vetämään yleistä linjaa siihen suuntaan.

Veturinainen

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 907
 • Liked: 5448
 • Nuivuus perustuu kognitioon, ei rasismiin.
2019-05-19: PS-nuorten eurovaalitwiitti ja siitä noussut kohu
« Vastaus #75 : 21.05.2019, 21:11:18 »
Kun olet itse koko ikäsi ollut käytännössä korruptoimaton, ja pyrkinyt pitämään siitä jatkuvasti kiinni, on niin tavattoman erilaista ja odottamatonta nähdä 20-25 vuotiaiden pyrkivän vetämään yleistä linjaa siihen suuntaan.

Rotunationalismin julkinen kannatus tai kannattamattomuus ei ole mikään korruptoituneisuutta mittaava ulottuvuus (typeryyttä kylläkin). Edes "korruptoitumattomilla" rotunuorilla ei ole mitään asiaa pyrkiä puhumaan PS:n suulla tai toimia PS:n brändin alla ihonvärikiihkoiluissaan. Täällä kuplassa asian merkitystä ei todistetusti oikein hahmoteta, mutta normaaleille äänestäjille rotupuhe on luotaantyöntävää ja puolueen uskottavuutta heikentävää.


« Viimeksi muokattu: 21.05.2019, 21:30:37 kirjoittanut Veturihenkilö »
Kyseessä ei ole "pakolaiskriisi" vaan sosiaaliturvamotivoitunut turvapaikkajärjestelmän hyväksikäyttökriisi. (Veturihenkilö)

"Ei ole koskaan paluuta siihen Suomeen, joka meillä vielä muutamia vuosia sitten oli. Asia on hyväksyttävä ja sen kanssa on opittava elämään." (SPR:n puheenjohtaja Pertti Torstila)

Nikolas Ojala

 • Nimellinen
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 636
 • Liked: 7414
 • Tiellä Rhodesiasta Zimbabween
  • Kirjoitelmia
2019-05-19: PS-nuorten eurovaalitwiitti ja siitä noussut kohu
« Vastaus #76 : 21.05.2019, 21:33:08 »
Li yrittää kiteyttää ajatuksiaan rasismista:

Totuus ei ole vihapuhetta. Se on totuus.

Luettavaa:

justustr

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 976
 • Liked: 1996
2019-05-19: PS-nuorten eurovaalitwiitti ja siitä noussut kohu
« Vastaus #77 : 21.05.2019, 21:37:37 »
Li yrittää kiteyttää ajatuksiaan rasismista:


Li kiteyttää asian juuri niin kuin se on. Jos ei hyväksy ihmistä ihonvärin perusteella niin on määritelmällisesti rasisti. Se on täsmälleen rasistin määritelmä.

« Viimeksi muokattu: 21.05.2019, 21:41:17 kirjoittanut justustr »

nutsy

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 248
 • Liked: 3339
 • ihminen
2019-05-19: PS-nuorten eurovaalitwiitti ja siitä noussut kohu
« Vastaus #78 : 21.05.2019, 21:47:09 »
Kukaan meistä ei halua että Eurooppa muuttuu Afrikaksi.

Mutta tuon ajatuksen sanominen ääneen alkaa vaikuttaa pirun problemaattiselta.

Se riippuu nyansseista, siitä miten se sanotaan. Se mikä mikä toimii amiksen röökipaikalla, ei toimi valtakunnan politiikassa. Sillä annetaan helppoja aseita vastapelureille.

Jäsen P esitti saman asian fiksummin,

(...)

Esim. Tuota kuvaa olisi voinut käyttää fiksummin. Postata se twitteriin tekstillä;

"EU:n näkemys Euroopan tulevaisuudesta.
Mikä on sinun näkemyksesi tulevaisuudesta?  Äänestä, sillä tänään päätetään tulevaisuuden suunta. Vain äänestämällä voit vaikuttaa.

PS-nuoret."

Olisi toiminut ihan samalla tavoin (...)

Tuo mainos ei ollut edes se paras syöttö viholliselle, itse kyllä ymmärsin mitä sillä haetaan. Ongelma on se että minä en ole se jota pitäisi houkutella äänestämään. Parhaat pohjat veteli kyllä nämä muutamat twittuilijat jotka innosta puhkuen syöksyvät provoilemaan vassareiden kommentteja. "rasismi on ok..." "vastustan tummaihoisia..."  ;D Juu pojat, tulevaisuus on kirkas.

Nämä voisivat liittyä hyvin juuri tuohon SKE:n porukkaan, siellä olisivat sitä terävintä kärkeä.

Onneksi poikasilla on oma marokkolaisen kanssa hengaileva etnonationalistinen kuru joka rummuttaa juoksupojilleen ajatusten tahdin, ei tarvitse itse sitten miettiä miten se maailma pyörii ja miten poliittiset voitot rakennetaan.

Mutta voittoahan tässä ei haeta vaan näkyvyyttä omalle egolle, välittämättä muiden pitkään tehdystä työstä. Tämä on juuri sitä pikkupuolueiden mentaliteettia, kenelle se valtikka kuuluu? Minulle tietenkin!!

Koijarit on tyhmyytensä osoittaneet liian monesti, minun puolestani heistä voi luopua. Ei kiinnosta ja ei vaikuta mihinkään.


.
« Viimeksi muokattu: 21.05.2019, 21:49:35 kirjoittanut nutsy »
"Jokainen yhteiskunta ja kulttuuri on tietynlaisten ihmisten tuottama ja ylläpitämä."
      \
        :)

MW

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 24 087
 • Liked: 17826
 • Kiltti ja ystävällinen, mutta niin nuiva.
2019-05-19: PS-nuorten eurovaalitwiitti ja siitä noussut kohu
« Vastaus #79 : 21.05.2019, 21:48:48 »
Li yrittää kiteyttää ajatuksiaan rasismista:


Li kiteyttää asian juuri niin kuin se on. Jos ei hyväksy ihmistä ihonvärin perusteella niin on määritelmällisesti rasisti. Se on täsmälleen rasistin määritelmä.

Päinvastoin. Li sanoo, että ihminen pitää hyväksyä ihonvärin (tumma) perusteella, tai vaikka itkeä ja hyväksyä. Vaikka 'hyväksyttävä' olisi millainen mulkku, ketale ja kekkeruusi.

JT

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 088
 • Liked: 7396
 • Sameiden vesien sukeltaja
2019-05-19: PS-nuorten eurovaalitwiitti ja siitä noussut kohu
« Vastaus #80 : 21.05.2019, 21:50:47 »
Li tuossa teutaroi tuon kyseenalaisen kuvan kanssa ja muutamat jopa ihmettelevät mistä on kyse. Li saa naamansa lehtiin ja samalla puhutaan taas niistä persuista.

Kadunmies ihmettelee, että taasko niitä persuja syytetään suunnilleen tyhjän takia jostain rasismista - vaikka muilla on listoilla ties mitä kissantappajia - ja sisuuntuu ehkä sen verran, että käy pyöräyttämässä Teuvo Hakkaraisen numeron lappuun.

No Big Deal.
Kun hollitupalaiset päästää salin puolelle, ne eivät siitä hienostu, vaan muuttavat salin hollituvaksi.
-Kari Suomalainen

You can be full of kindness and love, but you cannot sleep next to a mad dog.
-Ashin Wirathu

nutsy

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 248
 • Liked: 3339
 • ihminen
2019-05-19: PS-nuorten eurovaalitwiitti ja siitä noussut kohu
« Vastaus #81 : 21.05.2019, 21:54:35 »
(...)

Päinvastoin. Li sanoo, että ihminen pitää hyväksyä ihonvärin (tumma) perusteella, tai vaikka itkeä ja hyväksyä. Vaikka 'hyväksyttävä' olisi millainen mulkku, ketale ja kekkeruusi.

En ihan tavoita samaa ajatusta Li:n viestistä, avaisitko vähän miten päädyit tuohon?

(joutuuko tässä vielä olemaan Li:n kanssa samaa mieltä tällä foorumilla :facepalm:)
"Jokainen yhteiskunta ja kulttuuri on tietynlaisten ihmisten tuottama ja ylläpitämä."
      \
        :)

Veturinainen

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 907
 • Liked: 5448
 • Nuivuus perustuu kognitioon, ei rasismiin.
2019-05-19: PS-nuorten eurovaalitwiitti ja siitä noussut kohu
« Vastaus #82 : 21.05.2019, 21:58:13 »
(joutuuko tässä vielä olemaan Li:n kanssa samaa mieltä tällä foorumilla :facepalm:)

Miksipä ei, kun kerran Li on oikeassa. Yritetään me sentään olla muodostamatta mielipiteitä identiteettipohjalta.
Kyseessä ei ole "pakolaiskriisi" vaan sosiaaliturvamotivoitunut turvapaikkajärjestelmän hyväksikäyttökriisi. (Veturihenkilö)

"Ei ole koskaan paluuta siihen Suomeen, joka meillä vielä muutamia vuosia sitten oli. Asia on hyväksyttävä ja sen kanssa on opittava elämään." (SPR:n puheenjohtaja Pertti Torstila)

Punaniska

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 7 017
 • Liked: 7217
 • patataantumuksellinen arkkikonservatiivi pimeästä
2019-05-19: PS-nuorten eurovaalitwiitti ja siitä noussut kohu
« Vastaus #83 : 21.05.2019, 22:12:30 »

Uskallan väittää että ylivoimainen enemmistö siitä reilusta puolesta miljoonasta joka äänesti persuja vieroksuu näitä etnonationalisteja. Eikä kato jää äänestäjiin, fiksuimmat persujen ehdokkaatkin vaihtaa leiriä. Jos on vähänkään yhteiskunnallista asemaa niin tällaiset rotuoppimiehet kiertää kaukaa.

Niinpä, mutta näitä jamppoja kiinnostaa lähinnä, kuka pissii komeimman kusikaaren. Siinä on näiden anti persuille ja Suomelle.
Well the sun don't shine where it used to
And the angels are hidin' their heads
People don't listen to their hearts anymore
Seems the good men all are dead
There ain't no right, wrong, no in between
That ain't the constitution that they wrote for me

Hakkapeliitta

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 092
 • Liked: 4100
 • muurinrakentaja
2019-05-19: PS-nuorten eurovaalitwiitti ja siitä noussut kohu
« Vastaus #84 : 21.05.2019, 22:17:37 »
Njooh. Olisihan tuon asian voinut järkevämmin esittää, tai olla kokonaan esittämättä. Suhteellisuudentaju pitäisi kuitenkin muistaa. Tänään on uutisoitu mm. Näkkäläjärven rikospaikkakuvia. Mitä veikkaatte kumpaa perussuomalaisten potentiaaliset äänestäjät pitävät vakavampana, kissojen kiduttamista vai rasismia? Ei tämä vaikuta äänestäjiin. Jos joku vaikuttaa, se on tämä Venäjäkausti.
Monikulttuurisuus on aivan ihana asia. Se on yksi tärkeimmistä rikkauksista. Jotta se säilyy rikkautena, koulussa täytyy olla enemmän resursseja.

Jorma M.

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 223
 • Liked: 10176
 • tökerö, tyhmä ja köyhä
2019-05-19: PS-nuorten eurovaalitwiitti ja siitä noussut kohu
« Vastaus #85 : 21.05.2019, 22:22:14 »

Olen rasisti kun olen sitä mieltä että haluan Suomen säilyvän suomalaisena.

Ja ihan sikarasisti olen kun haluan että Suomi säilyisi enimmäkseen valkoisena.

Tällaista tämä rasistin elämä on.

Sinä päivänä kun Li Andersson määrittelee mitä on rasismi ja jos tätä määritelmää pelätään, on Suomi sietämätön maa elää.   

Lasse

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 7 612
 • Liked: 7716
 • M-O-O-N, that spells doom
2019-05-19: PS-nuorten eurovaalitwiitti ja siitä noussut kohu
« Vastaus #86 : 21.05.2019, 22:28:44 »
Kukaan meistä ei halua että Eurooppa muuttuu Afrikaksi.

Mutta tuon ajatuksen sanominen ääneen alkaa vaikuttaa pirun problemaattiselta.

Se riippuu nyansseista, siitä miten se sanotaan. Se mikä mikä toimii amiksen röökipaikalla, ei toimi valtakunnan politiikassa.

Jep jep.

Duunikaverin skidi aloitti päiväkodissa, fifty-sixty rodullistettuja osallistujia.

"Terve, mun nimi on **** Valkonen"

"Reeeeeeeee, sine rasisti!!!!!!!!!!"

Fakin jampan nimi on Valkonen.

Me uidaan jo niin syvällä, ei tässä röökipaikan amikset paljon vaikuta.

Itsellä on kaksi alaikäistä blondia likkaa, if you catch my drift.

Systerin muksut kävivät kylässä paijaamassa koiraa sen gimman himassa Porissa, jonka joku random yksintullutafgaanilapsi päätti polttaa elävältä.

Läheltä liippaa jo.

Olen joutunut tekemään ikäviä valintoja.

Vertaisryhmäni keskusteluympyröissä olen vittu suivatsevaisimmasta laidasta.

Joka tuuleen kylvää...

Jedem das Seine.

Edit. #vitutus #kesäloma #normaalitruokajuomat
« Viimeksi muokattu: 21.05.2019, 22:44:30 kirjoittanut Lasse »
NOVUS ORDO HOMMARUM
“Oli se synkkä vuosi
Kun kukaan ei pessyt käpäliään
 ja puoli Eurooppaa kuoli”

possu

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 118
 • Liked: 389
 • Valkoinen tulevaisuus
2019-05-19: PS-nuorten eurovaalitwiitti ja siitä noussut kohu
« Vastaus #87 : 21.05.2019, 22:32:16 »
Jos ei hyväksy ihmistä ihonvärin perusteella niin on määritelmällisesti rasisti.
Kaikki on rasismia paitsi mokutus.
Mitä useampi nakki sen parempi soppa.
--Riku Karvakuono

Voileipä ilman voita on kuin kukkaruukku ilman kukkaa.
--possu

Taikakaulin

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 287
 • Liked: 3991
  • The Rainforest Site
2019-05-19: PS-nuorten eurovaalitwiitti ja siitä noussut kohu
« Vastaus #88 : 21.05.2019, 22:33:51 »
Minä näin ensin tuon PS-nuorten twiitin aiheesta, kun siitä otettua kuvakaappausta jakoi huolestuneena yksi fb-tuttu. Huolestuneena koska odottaa lasta mulatille ja muutenkin "suvaitsevainen" ihminen.

Ajattelin, että miksiköhän tuollaista pitää taas julkisesti twiittailla, kunnes fb:ssä tuli sama kuva vastaan Euroopan Unionin mainoksena! Nyt ymmärsin paremmin syyn ps-nuorten twiitille, mutta ongelma on siinä, että ihmiset eivät tiedä kuvan taustaa, kuten en minäkään tiennyt. Homma olisi ollut selvempi, jos olisivat julkaisseet alkuperäisen EU:n mainoksen tuon oman twiittinsä yhteydessä. Nyt jäi paska maku suuhun, kun ihmiset eivät tiedä kontekstia.
« Viimeksi muokattu: 21.05.2019, 23:49:31 kirjoittanut Taikakaulin »
Tehokkainta ja helpointa kehitysapua mitä voit antaa ja saat vielä rahasikin takaisin (lähes aina)- http://www.kiva.org/

nutsy

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 248
 • Liked: 3339
 • ihminen
2019-05-19: PS-nuorten eurovaalitwiitti ja siitä noussut kohu
« Vastaus #89 : 21.05.2019, 22:41:03 »
Tässäpä hyvä kysymys.


Tuo olisi ollut mielestäni älykästä vastamainontaa jos olisi tullut PS nuorilta.
"Jokainen yhteiskunta ja kulttuuri on tietynlaisten ihmisten tuottama ja ylläpitämä."
      \
        :)

Tagit: