UmmaGumma

Kirjoittaja Aihe: 2019-05-19: PS-nuorten eurovaalitwiitti ja siitä noussut kohu  (Luettu 56837 kertaa)

törö

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 22 526
 • Liked: 10556
Vs: 2019-05-19: PS-nuorten eurovaalitwiitti ja siitä noussut kohu
« Vastaus #690 : 12.06.2019, 22:02:45 »
Tämä koko keissi on näemmä lähtenyt elämään ihan omaa elämäänsä jo joidenkin mielissä. Mitä helvettiä? :D

Missä kohtaa PS-Nuorten toiminnassa on esiintynyt verenhimoa ja halua hävittää osa ihmiskunnasta?

Ainahan nää on olevinaan hyvin maltillisia, mitä nyt joskus vähän leikkiä lasketaan, kunnes joku avautuu vähän liikaa. Natnoetionalistien jutut muistuttavat ärkoopeeläistä maltillista oman kulttuurin suojelua, joka on jotenkin ihan sattumalta synnyttänyt separatistista liikehdintää. Rotuoppipuoli sentään on onnistuttu pitämään salassa sen jälkeen kun Ida Asplund saatiin pitämään leipäläpensä kiinni.

Jollei perusnuorilla ole vielä valmiina mitään ihan tällaista, niin se on sitten viimeistelyä varten valmiina, koska nää hommat etenevät tällä tavalla. Asplundilta voi kysyä neuvoa, koska sillä oli natnoetionalismi valmiina jo viime vuosikymmenen puolivälissä. Länsirannikolla elää ihan oma rotunsa, joka on eri asia kuin ruotsalaiset, muualla elävät suomenruotsalaiset ja ne ruotsinkieliset, joiden esivanhemmat ovat vaihtaneet äidinkieltä.

Jorma M.

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 544
 • Liked: 11870
 • tökerö, tyhmä ja köyhä
Vs: 2019-05-19: PS-nuorten eurovaalitwiitti ja siitä noussut kohu
« Vastaus #691 : 12.06.2019, 22:34:19 »
Tässä suora linkki yhdenvertaisuusvaltuutetun sivuille, jossa myös koko lausunto ladattavissa erillisenä PDF-tiedostona. Erinomaisen painavaa asiaa.

https://www.syrjinta.fi/-/yhdenvertaisuusvaltuutetun-lausunto-opetus-ja-kulttuuriministeriolle-ps-nuorten-twiitista-yhdenvertaisuuslain-nakokulmasta

...

Muistelkaas millaisen vastaanoton täällä Hommalla ovat saaneet aikoinaan vähemmistövaltuutetut Mikko Puumalainen, Johanna Suurpää ja Eva Biaudet hourailuineen :D

Nyt kuitenkin Kirsi Pimiän ulinat ovat "painavaa asiaa", koska persunuoret are bad, mmkay.

Parodiahorisontti ja sen ylitys, jälleen.

Ja jos oikein tarkkaan pohditaan niin avoimen datan mukaan Kirsi Pimiä on: poikamaisella olemuksella varustettu n. 55 v naimaton, perheetön ja synnyttämätön akateeminen vihreä nainen. Ehkä tämäkin vaikuttaa positiivisesti Hommalla. 
Sosiaali- ja terveysvaliokunnan PJ Anu Vehviläinen (Kepu) 27.2.20: "On aika epätodennäköistä, että on sairastumisen riskiä."

Katri Kulmuni (Kepu) 26.2.20: "Kun tavallinen ihminen muistaa pestä kädet, on monelta asialta turvassa"

Alaric

 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 23 347
 • Liked: 57715
 • Ei maata ilman kansaa, ei kansaa ilman verilinjaa
Vs: 2019-05-19: PS-nuorten eurovaalitwiitti ja siitä noussut kohu
« Vastaus #692 : 15.06.2019, 01:07:58 »
On kyllä melkoisen naurettavaa, että Sitra tekee tällaisia poliittisia linjanvetoja, kun kyseessä on kuitenkin valtionhallinnon alaisuudessa ja veronmaksajien rahoilla pyörivä hupi- ja hillotolppaorganisaatio.

https://www.suomenuutiset.fi/mita-ihmetta-sitra-pyysi-ps-nuorten-puheenjohtajan-paneelikeskusteluun-perui-yllattaen-kutsun-viime-tingassa/ (14.6.2019)

Lainaus
Mitä ihmettä? Sitra pyysi PS-Nuorten puheenjohtajan paneelikeskusteluun – perui yllättäen kutsun viime tingassa

Sitran viestintäjohtajan Veera Heinosen mukaan PS-Nuorten puheenjohtajan Asseri Kinnusen kutsu peruttiin yhdenvertaisuusvaltuutetun annettua lausunnon, joka liittyi PS-Nuorten Twitter-tilillä julkaistuun päivitykseen.

Sitra eli Suomen itsenäisyyden juhlarahasto perui lyhyellä varoitusajalla perussuomalaisten nuorisojärjestön PS-Nuorten puheenjohtajan Asseri Kinnusen osallistumisen Sitran toteuttamaan tapahtumaan, joka järjestetään ensi maanantaina.

Kyseessä on poliittisten nuorisojärjestöjen puheenjohtajille tarkoitettu paneelikeskustelu ja ohjelmakokonaisuus, joka järjestetään ensi maanantaina Helsingin keskustakirjasto Oodissa Onni oppia, ilo osata! –tapahtuman yhteydessä.

(...)

Kutsu vedettiin takaisin toissapäivänä

Sitran asiantuntija Anna Välimaa pyysi jo huhtikuun lopussa Kinnusen PS-Nuorten edustajaksi tilaisuuteen. Kinnunen vahvisti kuukausi sitten, että hän pääsee osallistumaan.

– Toissapäivänä Sitran edustaja Anna Välimaa soitti minulle ja ilmoitti, että kutsu on peruttu, Kinnunen kertoo Suomen Uutisille.

Peruminen jäi viime tinkaan, sillä tapahtuma ja poliittisten nuorisojärjestöjen johtajien kohtaaminen on jo ensi maanantaina.

– Kun kyselin syytä peruuntumiseen, minulle sanottiin että en voi osallistua viimeaikaisten kirjoittelujeni perusteella. Kun kyselin mistä kirjoituksista on kyse, minulle sanottiin että taustalla ovat PS-Nuorten Twitter-tilillä julkaistut päivitykset. Sanoin, etteivät kyseessä ole minun kirjoitukseni, mutta ei se muuttanut tilannetta.

Opetus- ja kulttuuriministeriö (OKM) ilmoitti jo toukokuussa haluavansa lakkauttaa PS- Nuorten valtiontuen järjestön some-tilillä julkaistun päivityksen seurauksena.

(...)

Kutsun lähettänyt Sitran asiantuntija vaikenee

Suomen Uutiset tavoitti perjantaina Sitran asiantuntijan Anna Välimaan, joka oli alunperin kutsunut Kinnusen PS-Nuorten edustajaksi keskusteluun. Välimaa ei halua kommentoida, mistä syystä Kinnusen osallistuminen peruttiin vain muutamia päiviä ennen tilaisuutta.

– Hän ei saa osallistua, Välimaa sanoo, muttei halua avata asiaa enempää.

– Soita viestintäjohtaja Veera Heinoselle, Välimaa neuvoo.

Suomen Uutisten tietojen mukaan vielä perjantaina Heinonen oli suunnitellut PS-Nuorten täyskieltoa tilaisuuteen, eli että kukaan järjestön jäsen ei pääsisi osallistumaan.

Perjantain aikana linjaa kuitenkin tiettävästi löysättiin, eli näillä näkymin Sitralle kelpaa osallistujaksi joku muu PS-nuorten edustaja kuin järjestön puheenjohtaja Kinnunen.

Tilanteen epäselvyyttä kuitenkin kuvaa se, ettei Kinnusella itselläänkään ollut perjantaina aamupäivällä tietoa, kuka häntä paikkaa tilaisuudessa.

– En ole saanut lisätietoa asiaan liittyen, Kinnunen sanoo.

Sitran viestintäjohtaja: Kun tilanne on auki…

Suomen Uutiset kysyi asiasta Sitran viestintäjohtaja Heinoselta.

Mihin perustuen Asseri Kinnusen osallistuminen on peruttu?

– Siihen liittyi se, että kutsun lähettämisen jälkeen OKM tiedotti selvittävänsä, onko PS-Nuorten toiminta sopusoinnussa nuorisojärjestöjen valtionavun maksamisen edellytyksien kanssa.

– OKM pyysi kannanottoa yhdenvertaisuusvaltuutetulta, joka sittemmin lausui, että toiminta on ristiriidassa nuorisolain yhdenvertaisuuden edistämistavoitteen kanssa. Katsoimme, että kun tilanne on auki, on parempi, ettei PS-Nuorten puheenjohtaja osallistu tilaisuuteen, Heinonen selittää.

Yhdenvertaisuusvaltuutetun kannanotto liittyy Twitter-päivitykseen, jota Kinnunen ei ole itse kirjoittanut.

– Kun pohdimme, voiko hän osallistua, niin asiassa on huomioitu OKM:n linjaus ja yhdenvertaisuusvaltuutetun kannanotto. Hän (Kinnunen) on kuitenkin PS-nuorten puheenjohtaja ja edustaa järjestöä.

– Hänellä on myös muutama oma henkilökohtainen kannanotto, jotka ovat edustaneet radikaalimpaa näkökulmaa, eli hän on kertonut että PS-Nuoret on radikaalimmalla linjalla kuin emopuolue, Heinonen sanoo.

Tätä Kinnusen kirjoitusta ei tainnut ollakaan vielä täällä. Hyvää piikittelyä yhdenvertaisuusvaltuutetulle, joka on siis pelkkä vasemmistolaisten "hitman" virkamiehenä, mutta silti täälläkin jotkut hurraavat tuolle spedeilylle. Ei voi käsittää. Silmät auki, oikeasti.

 http://asserikinnunen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/277226-yhdenvertaisen-poliittisen-toiminnan-vapautta-taytyy-suojella (11.6.2019)

Lainaus
Yhdenvertaisen poliittisen toiminnan vapautta täytyy suojella

Yhdenvertaisuusvaltuutettu on toimittanut opetus- ja kulttuuriministeriölle lausunnon Perussuomalaisista Nuorista.

Lausunto on jatkumoa poliittisen mielipidevapauden rajoittamisyrityksille, joita opetus- ja kulttuuriministeriö on vuosikausia tehnyt. Yhdenvertaisuusvaltuutetun tehtävä on nimenomaan valvoa, ettei syrjintää tapahdu. Entä kun se tapahtuu valvovan valtuutetun toimesta?

Yhdenvertaisuusvaltuutettu perusti lausuntonsa yksittäisten henkilöiden somekirjoitteluihin. Lausunnossa hän jopa katsoo, ettei itse “kannanotto” välttämättä ole syrjivä, mutta näiden henkilöiden kommentit sitä ovat. Toivottavasti yhdenvertaisuusvaltuutettu käy tämän jälkeen läpi myös muiden nuorisojärjestöjen aktiivien kommentit somessa, sillä ainakin aiemmin myös muissa on kuohuttanut.

Puolueellisuuden ja syrjinnän puolesta kertoo myös se, että tietääkseni Opetus- ja kulttuuriministeriö ei ollut yhdessä yhdenvertaisuusvaltuutetun kanssa viemässä esimerkiksi demarinuorten tukia, kun silloinen Vantaan demarinuorten varapuheenjohtaja kehotti aseelliseen vastarintaan fasismia ja rasismia vastaan. Kukaan ei näyttänyt olevan huolissaan ääriajattelusta tai valtionapukelpoisuudesta.

Jos siirrytään nuorisojärjestötasolta pois, eri puolueiden valtuutetuilta on tullut vuosien saatossa ties ja millaisia ulostuloja. Al-Taeen kirjoitukset juutalaisista lienee jo unohdettu ja etenkin esimerkiksi vihreän valtuutettu Fatim Diarran kommentti maaseudulla asuvista, väkivaltaisista ja insestiä harjoittavista, on unohdettu. Edellä mainitut pahoittelivat kirjoituksiaan, kuten teki Perussuomalaiset Nuoretkin tviitin osalta.

Yhdenvertaisuusvaltuutetun yksi perusteista syrjivälle lausunnolle on elämänkokemus. Järjestömme talous lepää siis osittain yhden yhdenvertaisuusvaltuutetun elämänkoulun harteilla. Hän toteaa, että elämänkoulunsa perusteella voi päätellä, että näiden “johtohenkilöiden” mielipiteet edustavat järjestöä. Minä puheenjohtajana korostan, että näin ei ole. Järjestön ohjelmat löytyvät verkkosivuiltamme.

Yksittäisten jäsenten kirjoitukset eivät ole järjestön linjauksia tai ohjelmia, kuten ne eivät ole muillakaan puolueilla. Olisiko jo aika alkaa kohtelemaan Perussuomalaisia kuten muita puolueita? Poliittinen mielipidevapaus on demokratian kulmakiviä ja sitä on suojeltava - vaikka yhdenvertaisuusvaltuutettu ei siitä piittaisi.
« Viimeksi muokattu: 15.06.2019, 01:15:40 kirjoittanut Alaric »
Äänestys: Etnonationalismi, kyllä vai ei? Eli kannatatko vai etkö? Käy antamassa äänesi!

https://hommaforum.org/index.php/topic,129465.0.html

Kim Evil-666

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 11 180
 • Liked: 49473
 • Saatanalliset Säkeet Tervetuloa!
Vs: 2019-05-19: PS-nuorten eurovaalitwiitti ja siitä noussut kohu
« Vastaus #693 : 15.06.2019, 01:20:27 »
^ Hehe.. Suomessa ollaan jo hyvän matkaa menty todellisen kahtiajakautumisen tiellä, jossa vastakkain möllöttävät suvakit/puolinuivat - nuivat/kansallismieliset

Sitrat ja muut piipertäjät valitsevat tien, jossa aita on matalin ja oletettu tuotto kattavin. Vähät Isänmaasta, vähät suomalaisuudesta. Kaikki on kaupan kun hinnasta sovitaan.

#Suomi ja Sitra suossa (todella syvällä)
Sävytteisviritteinen ja erittäin Nuiva!
Pohjoinen Perkele! Arktisen alueen Eko-Mörökölli!
Ethnos Nation!

"islam on kallon ajettelukeskukset tyhjentävä lobotomia." - Veikko

onhannoita

 • Jäsen
 • *
 • Viestejä: 4
 • Liked: 14

Julleht

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 832
 • Liked: 1559
Vs: 2019-05-19: PS-nuorten eurovaalitwiitti ja siitä noussut kohu
« Vastaus #695 : 19.06.2019, 14:44:44 »
OKM peruuttaa PS-nuoret ry:lle osoitetun vuoden 2019 yleisavustuksen:
 
https://valtioneuvosto.fi/artikkeli/-/asset_publisher/1410845/opetus-ja-kulttuuriministerio-peruuttaa-perussuomalaiset-nuoret-ry-n-vuoden-2019-yleisavustuksen

Lainaus
Opetus- ja kulttuuriministeriö peruuttaa Perussuomalaiset Nuoret ry:n vuoden 2019 yleisavustuksen

Opetus- ja kulttuuriministeriö on päättänyt lopettaa Perussuomalaiset Nuoret ry:n vuoden 2019 avustuksen maksamisen ja perii takaisin avustuksesta jo maksetun osuuden. Avustuksen peruuttamisen syynä on se, että ministeriö katsoo järjestön toiminnassaan rikkovan nuorisolain tavoitteita.

Avustettavan nuorisoalan järjestön tulee toiminnassaan toteuttaa nuorisolain tavoitteita. Nuorisolain tavoitteena on muun ohella edistää nuorten yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa sekä oikeuksien toteutumista. Tavoitteen toteuttamisen lähtökohtina ovat lain mukaan mm. yhteisvastuu, kulttuurien moninaisuus ja kansainvälisyys.  Avustuksen peruuttaminen liittyy PS-Nuorten virallisella Twitter-tilillä julkaistuun kuvaan tummaihoisesta perheestä, jonka saatteena oli kehotus äänestää EU-vaaleissa perussuomalaisia, "jotta Suomen tulevaisuus ei näyttäisi tältä".

Ministeriön nuoriso- ja liikuntapolitiikan osaston ylijohtajan Esko Rannon mukaan ”Ministeriöstä avustusta haluavan nuorisoalan järjestön on noudatettava toiminnassaan nuorisolakia. Jos lakia ei halua noudattaa, on järjestön hankittava rahoitus toimintaansa jostain muualta kuin nuorisotyön varoista”.

Se olikin kallis twiittelö se.
An nescis, mi fili, quantilla prudentia mundus regatur?

Hakkapeliitta

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 095
 • Liked: 4121
 • muurinrakentaja
Vs: 2019-05-19: PS-nuorten eurovaalitwiitti ja siitä noussut kohu
« Vastaus #696 : 19.06.2019, 14:45:05 »
Tavio kommentoi heti asiaa.


edit: Tavio poisti aiemman twiitin ja twiittasi uudestaan tämän. Vanhassa oli ilmeisesti väärää tietoa vastuuministeriin liittyen.
« Viimeksi muokattu: 19.06.2019, 15:13:53 kirjoittanut Hakkapeliitta »
Monikulttuurisuus on aivan ihana asia. Se on yksi tärkeimmistä rikkauksista. Jotta se säilyy rikkautena, koulussa täytyy olla enemmän resursseja.

Antti Salminen

 • Nimellinen
 • Jäsen^^
 • ***
 • Viestejä: 431
 • Liked: 1691
 • Ihmisvelvollisuusaktivisti
Vs: 2019-05-19: PS-nuorten eurovaalitwiitti ja siitä noussut kohu
« Vastaus #697 : 19.06.2019, 14:56:17 »
Kun valta keikahtaa - ja sehän joskus keikahtaa - niin luulevatko tästäkin päättäneet ja hyväksyneet, että vääryys korjataan korkeintaan peruuttamalla se? Tältä kantilta on aivan käsittämättömän lyhytnäköistä ja siten vastuutonta politiikkaa myös omiaan kohtaan alkaa hakata poliittisia vastustajia vyön alle sillä samalla sekunnilla kun on valtaan päässyt.

Tavan

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 969
 • Liked: 7757
Vs: 2019-05-19: PS-nuorten eurovaalitwiitti ja siitä noussut kohu
« Vastaus #698 : 19.06.2019, 15:03:27 »
Kyllähän nationalistisia puolueita ja toimijoita kohtaan harjoitetaan samankaltaista toimintaa ympäri maailman ihan johdonmukaisesti ja tasapuolisesti. Ei  persut ole tässä mitenkään poikkeuksellinen tapaus.

Tosiasia on, että nationalismin katsotaan olevan ristiriidassa eurooppalaisten arvojen, turvallisuuden ja edistyksen kanssa. Turha nitistä jostain tekopyhyydestä, koska käytössä olevien standardien mukaan nationalismi on selvästi haitallinen, vaarallinen oppirakennelma, joka kuuluu tukahduttaa.

Nykypäivän liberaalit standardit tässä ovat se ongelma. Niiden muodostaman kehyksen sisällä on turha marmattaa. Pitää pyrkiä ensin kiistämään ja sitten rikkomaan vanha kehys ja lopulta nostamaan tilalle uusi kehys.
This was my father's belief and this is also mine:
  Let the corn be all one sheaf--
And the grapes be all one vine,
  Ere our children's teeth are set on edge
By bitter bread and wine.

RiP

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 306
 • Liked: 1031
Vs: 2019-05-19: PS-nuorten eurovaalitwiitti ja siitä noussut kohu
« Vastaus #699 : 19.06.2019, 15:10:33 »
Nuorisolaki
2 §
Lain tavoite
NUORISOLAKI: https://www.finlex.fi/fi/laki/alkup/2016/20161285#Lidp447131584

Tämän lain tavoitteena on:
1) edistää nuorten osallisuutta ja vaikuttamismahdollisuuksia sekä kykyä ja edellytyksiä toimia yhteiskunnassa;
2) tukea nuorten kasvua, itsenäistymistä, yhteisöllisyyttä sekä niihin liittyvää tietojen ja taitojen oppimista;
3) tukea nuorten harrastamista ja toimintaa kansalaisyhteiskunnassa;
4) edistää nuorten yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa sekä oikeuksien toteutumista; sekä
5) parantaa nuorten kasvu- ja elinoloja.
Tavoitteen toteuttamisessa lähtökohtina ovat:
1) yhteisvastuu, kulttuurien moninaisuus ja kansainvälisyys;
2) kestävä kehitys, terveet elämäntavat sekä ympäristön ja elämän kunnioittaminen;
3) monialainen yhteistyö.
https://www.finlex.fi/fi/laki/alkup/2016/20161285#Pidp446251104

Ei erityisemmin tarvitse juristi olla niin opetusmininisteriöstön päätös periä takaisin nuorisotuki rikkoo lakia.
Laissa ei mainita mitään esimerkiksi vaalimainonnasta johon PS nuoret viittasivat. Mainonta on sallittua ja mainonnan arvosteleminen on sallittua.

Suosittelen puoluetta viemään asia kärjäjille.
RiP: "Turha täällä on kenenkään ruveta lainavartalossaan hillumaan."

nollatoleranssi

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 15 670
 • Liked: 12101
 • Puhekin on teko
Vs: 2019-05-19: PS-nuorten eurovaalitwiitti ja siitä noussut kohu
« Vastaus #700 : 19.06.2019, 15:13:51 »
PSn kannattaa antaa x2 rahat puolueelta toimintaan. Harvoin voidaan yhden twiin perusteella tehdä tämmöistä.

Tuonen Joutsen

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 68
 • Liked: 375
Vs: 2019-05-19: PS-nuorten eurovaalitwiitti ja siitä noussut kohu
« Vastaus #701 : 19.06.2019, 15:17:41 »
Kyllähän nationalistisia puolueita ja toimijoita kohtaan harjoitetaan samankaltaista toimintaa ympäri maailman ihan johdonmukaisesti ja tasapuolisesti. Ei  persut ole tässä mitenkään poikkeuksellinen tapaus.

Tosiasia on, että nationalismin katsotaan olevan ristiriidassa eurooppalaisten arvojen, turvallisuuden ja edistyksen kanssa. Turha nitistä jostain tekopyhyydestä, koska käytössä olevien standardien mukaan nationalismi on selvästi haitallinen, vaarallinen oppirakennelma, joka kuuluu tukahduttaa.

Nykypäivän liberaalit standardit tässä ovat se ongelma. Niiden muodostaman kehyksen sisällä on turha marmattaa. Pitää pyrkiä ensin kiistämään ja sitten rikkomaan vanha kehys ja lopulta nostamaan tilalle uusi kehys.

Täsmälleen. Tavoiteltava tila olisi sellainen, jossa arvoliberaaliin mädätykseen ja mokutukseen suhtauduttaisiin lähtökohtaisesti pahoina ja moraalittomina asioina ja niitä arvoja markkinoiviin ihmisiin moraalisesti kyseenalaisina hylkiöinä. Eli pitkälti aika samoin, miten järjestelmä nyt suhtautuu kansallismielisiin.

writer

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 257
 • Liked: 12040
Vs: 2019-05-19: PS-nuorten eurovaalitwiitti ja siitä noussut kohu
« Vastaus #702 : 19.06.2019, 15:20:33 »
Nuorisolaki
2 §
Lain tavoite
NUORISOLAKI: https://www.finlex.fi/fi/laki/alkup/2016/20161285#Lidp447131584

Tämän lain tavoitteena on:
1) edistää nuorten osallisuutta ja vaikuttamismahdollisuuksia sekä kykyä ja edellytyksiä toimia yhteiskunnassa;
2) tukea nuorten kasvua, itsenäistymistä, yhteisöllisyyttä sekä niihin liittyvää tietojen ja taitojen oppimista;
3) tukea nuorten harrastamista ja toimintaa kansalaisyhteiskunnassa;
4) edistää nuorten yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa sekä oikeuksien toteutumista; sekä
5) parantaa nuorten kasvu- ja elinoloja.
Tavoitteen toteuttamisessa lähtökohtina ovat:
1) yhteisvastuu, kulttuurien moninaisuus ja kansainvälisyys;
2) kestävä kehitys, terveet elämäntavat sekä ympäristön ja elämän kunnioittaminen;
3) monialainen yhteistyö.
https://www.finlex.fi/fi/laki/alkup/2016/20161285#Pidp446251104

Ei erityisemmin tarvitse juristi olla niin opetusmininisteriöstön päätös periä takaisin nuorisotuki rikkoo lakia.
Laissa ei mainita mitään esimerkiksi vaalimainonnasta johon PS nuoret viittasivat. Mainonta on sallittua ja mainonnan arvosteleminen on sallittua.

Suosittelen puoluetta viemään asia kärjäjille.

Toi Persunuorten twiitti oli typerä mutta vielä 10 kertaa typerämpää oli se sekoilu mitä persunuoret harrastivat twiitin kommenteissa.

Jos haluaa että media käy ne kaikki läpi ja raportoi suomalaisille niin oikeusjuttu on siihen paras tapa ja -5% on seuraus.

Jos varoituksista ja väliaikaisesta erottamisesta huolimatta perseily jatkuu ja kiihtyy niin potkut on ainoa oikea ratkaisu tyhmimmille etnoille.

Jos jätät äänestämättä niin autat silloin muita puolueita ja eniten sinun äänestämättä jättämisestäsi hyötyy vaalit voittava puolue.

Ne persujen kannattajat jotka jättivät äänestämättä 2015 tukivat käytännössä äänestämättä jättämisellään Keskustaa ja ne jotka jättävät äänestämättä 2019 tukevat Demareita ja Kokoomusta.

RiP

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 306
 • Liked: 1031
Vs: 2019-05-19: PS-nuorten eurovaalitwiitti ja siitä noussut kohu
« Vastaus #703 : 19.06.2019, 15:28:31 »
Nuorisolaki
2 §
Lain tavoite
NUORISOLAKI: https://www.finlex.fi/fi/laki/alkup/2016/20161285#Lidp447131584

Tämän lain tavoitteena on:
1) edistää nuorten osallisuutta ja vaikuttamismahdollisuuksia sekä kykyä ja edellytyksiä toimia yhteiskunnassa;
2) tukea nuorten kasvua, itsenäistymistä, yhteisöllisyyttä sekä niihin liittyvää tietojen ja taitojen oppimista;
3) tukea nuorten harrastamista ja toimintaa kansalaisyhteiskunnassa;
4) edistää nuorten yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa sekä oikeuksien toteutumista; sekä
5) parantaa nuorten kasvu- ja elinoloja.
Tavoitteen toteuttamisessa lähtökohtina ovat:
1) yhteisvastuu, kulttuurien moninaisuus ja kansainvälisyys;
2) kestävä kehitys, terveet elämäntavat sekä ympäristön ja elämän kunnioittaminen;
3) monialainen yhteistyö.
https://www.finlex.fi/fi/laki/alkup/2016/20161285#Pidp446251104

Ei erityisemmin tarvitse juristi olla niin opetusmininisteriöstön päätös periä takaisin nuorisotuki rikkoo lakia.
Laissa ei mainita mitään esimerkiksi vaalimainonnasta johon PS nuoret viittasivat. Mainonta on sallittua ja mainonnan arvosteleminen on sallittua.

Suosittelen puoluetta viemään asia kärjäjille.

Toi Persunuorten twiitti oli typerä mutta vielä 10 kertaa typerämpää oli se sekoilu mitä persunuoret harrastivat twiitin kommenteissa.

Jos haluaa että media käy ne kaikki läpi ja raportoi suomalaisille niin oikeusjuttu on siihen paras tapa ja -5% on seuraus.

Jos varoituksista ja väliaikaisesta erottamisesta huolimatta perseily jatkuu ja kiihtyy niin potkut on ainoa oikea ratkaisu tyhmimmille etnoille.
Typerä voi olla ja kommentit ovat käsittäkseni eri asia. Jos siellä on ollut jotain lain vastaista niin niistä voi vaatia jatkokuvioita. Tuo kuva joka on European Parliamentin (ehkä vihreän puolueen, en tiedä) mainos twitterissä ja sitä saa kommentoida kovastikin. Mutta jos leikkaa sen sieltä irti niin hmm. Päättäköön käräjät sillä jos sitä ei viedä käräjille, vastaavat "opetusministeriön" päätökset monistuu ja pahenee. ;-)
RiP: "Turha täällä on kenenkään ruveta lainavartalossaan hillumaan."

IDA

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 11 484
 • Liked: 8733
 • qui enim non est adversum vos pro vobis est
Vs: 2019-05-19: PS-nuorten eurovaalitwiitti ja siitä noussut kohu
« Vastaus #704 : 19.06.2019, 15:30:53 »
Kyllä puolueen pitäisi tässä asiassa olla nuorisojärjestön puolella ja selvittää asia perinpohjin. Sen pitäisi tehdä se vaikka se erottaisi nuorisojärjestön, koska tässä on nyt niin selvä epäoikeidenmukaisuus ja kotiinpäinveto veronmaksajien rahojen jaossa käynnissä.

Ei kyllä mikään ihme, että järki ei voita, jos aletaan suostuvaisina hyppimään vihervasemmiston pillin mukaan, kun nuorisojärjestö on sanonut pahasti.
qui non est mecum adversum me est

Hakkapeliitta

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 095
 • Liked: 4121
 • muurinrakentaja
Vs: 2019-05-19: PS-nuorten eurovaalitwiitti ja siitä noussut kohu
« Vastaus #705 : 19.06.2019, 15:31:39 »
Toi Persunuorten twiitti oli typerä mutta vielä 10 kertaa typerämpää oli se sekoilu mitä persunuoret harrastivat twiitin kommenteissa.

Jos haluaa että media käy ne kaikki läpi ja raportoi suomalaisille niin oikeusjuttu on siihen paras tapa ja -5% on seuraus.

Jos varoituksista ja väliaikaisesta erottamisesta huolimatta perseily jatkuu ja kiihtyy niin potkut on ainoa oikea ratkaisu tyhmimmille etnoille.

Älä nyt liioittele. Ei ne äänestäjät reakoi muutaman tenavan twiitteihin niin vahvasti. Sen sijaan tämä kyllä näyttää pahalta uuden hallituksen kannalta. Ehdottomasti kannattaa käyttää tilanne hyväkseen kun tarjoillaan syöttöä lapaan ja Tavion kommentista päätellen näin tullaan tekemään.
Monikulttuurisuus on aivan ihana asia. Se on yksi tärkeimmistä rikkauksista. Jotta se säilyy rikkautena, koulussa täytyy olla enemmän resursseja.

andrus

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 693
 • Liked: 1217
Vs: 2019-05-19: PS-nuorten eurovaalitwiitti ja siitä noussut kohu
« Vastaus #706 : 19.06.2019, 15:32:03 »
Onneksi sentään emopuolue jätti "Valkoinen Suomi"- puheet vähemmälle vaalien alla mikä näkyykin runsaana puoluetukena menestyksekkään vaalituloksen johdosta mistä jääkin roposia nyt sitten nuorten tukemiseen.

Sananvapautta tämä Opetusministeriön päätös ei vie, joten kiljukaulaiset aikamiespojat voivat jatkossakin tuoda näkemyksiään esiin twitterissä. 
"SDP aina tehny sillai, et se pistää käden jätkän taskuun ja syö sen laskuun" - Teuvo H.

IDA

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 11 484
 • Liked: 8733
 • qui enim non est adversum vos pro vobis est
Vs: 2019-05-19: PS-nuorten eurovaalitwiitti ja siitä noussut kohu
« Vastaus #707 : 19.06.2019, 15:32:29 »
Kun valta keikahtaa - ja sehän joskus keikahtaa - niin luulevatko tästäkin päättäneet ja hyväksyneet, että vääryys korjataan korkeintaan peruuttamalla se? Tältä kantilta on aivan käsittämättömän lyhytnäköistä ja siten vastuutonta politiikkaa myös omiaan kohtaan alkaa hakata poliittisia vastustajia vyön alle sillä samalla sekunnilla kun on valtaan päässyt.

Näin on. Toivotaan, että tulevaisuudessa kaikki tuet lopetetaan, eikä lähdetä vain siihen, että otetaan vasemmistonuorten tuki pois.
qui non est mecum adversum me est

Alaric

 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 23 347
 • Liked: 57715
 • Ei maata ilman kansaa, ei kansaa ilman verilinjaa
Vs: 2019-05-19: PS-nuorten eurovaalitwiitti ja siitä noussut kohu
« Vastaus #708 : 19.06.2019, 15:33:37 »
Kannattaa sitten kommentoidessaan huomioida, että täältä pääsee muita hommalaisia solvaamalla hyvinkin nopeasti lomalle. @writer illa alkaa mopo keulia vahvasti siihen suuntaan (poistin jo yhden viestin).
Äänestys: Etnonationalismi, kyllä vai ei? Eli kannatatko vai etkö? Käy antamassa äänesi!

https://hommaforum.org/index.php/topic,129465.0.html

nollatoleranssi

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 15 670
 • Liked: 12101
 • Puhekin on teko
Vs: 2019-05-19: PS-nuorten eurovaalitwiitti ja siitä noussut kohu
« Vastaus #709 : 19.06.2019, 15:38:16 »
Toi Persunuorten twiitti oli typerä mutta vielä 10 kertaa typerämpää oli se sekoilu mitä persunuoret harrastivat twiitin kommenteissa.

Jos haluaa että media käy ne kaikki läpi ja raportoi suomalaisille niin oikeusjuttu on siihen paras tapa ja -5% on seuraus.

Jos varoituksista ja väliaikaisesta erottamisesta huolimatta perseily jatkuu ja kiihtyy niin potkut on ainoa oikea ratkaisu tyhmimmille etnoille.

Älä nyt liioittele. Ei ne äänestäjät reakoi muutaman tenavan twiitteihin niin vahvasti. Sen sijaan tämä kyllä näyttää pahalta uuden hallituksen kannalta. Ehdottomasti kannattaa käyttää tilanne hyväkseen kun tarjoillaan syöttöä lapaan ja Tavion kommentista päätellen näin tullaan tekemään.

Pari twiittiä tai väärää sanaa ei pitäisi olla mikään ongelma. Suomalaisten enemmistö varmuudella vastustaa mieletöntä sensuuria ja mielivaltaista vihapuhetta. Muutenkin enemmistö on huolissaan mm. Oulun pedofiileista, ei mistään yksittäisistä sanoista.

Veturinainen

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 966
 • Liked: 5705
 • Nuivuus perustuu kognitioon, ei rasismiin.
Vs: 2019-05-19: PS-nuorten eurovaalitwiitti ja siitä noussut kohu
« Vastaus #710 : 19.06.2019, 15:38:41 »
OKM peruuttaa PS-nuoret ry:lle osoitetun vuoden 2019 yleisavustuksen:
 
https://valtioneuvosto.fi/artikkeli/-/asset_publisher/1410845/opetus-ja-kulttuuriministerio-peruuttaa-perussuomalaiset-nuoret-ry-n-vuoden-2019-yleisavustuksen

Hyvä homma. Ehkä tämän avulla saadaan hommaa terveemmäksi. Poliittiseen rotunationalismiin hurahtaneille kenkää jne. Nuorisojärjestön asema tullee joka tapauksessa käsittelyyn puoluekokouksessa.
Kyseessä ei ole "pakolaiskriisi" vaan sosiaaliturvamotivoitunut turvapaikkajärjestelmän hyväksikäyttökriisi. (Veturihenkilö)

"Ei ole koskaan paluuta siihen Suomeen, joka meillä vielä muutamia vuosia sitten oli. Asia on hyväksyttävä ja sen kanssa on opittava elämään." (SPR:n puheenjohtaja Pertti Torstila)

writer

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 257
 • Liked: 12040
Vs: 2019-05-19: PS-nuorten eurovaalitwiitti ja siitä noussut kohu
« Vastaus #711 : 19.06.2019, 15:46:10 »
Toi Persunuorten twiitti oli typerä mutta vielä 10 kertaa typerämpää oli se sekoilu mitä persunuoret harrastivat twiitin kommenteissa.

Jos haluaa että media käy ne kaikki läpi ja raportoi suomalaisille niin oikeusjuttu on siihen paras tapa ja -5% on seuraus.

Jos varoituksista ja väliaikaisesta erottamisesta huolimatta perseily jatkuu ja kiihtyy niin potkut on ainoa oikea ratkaisu tyhmimmille etnoille.

Älä nyt liioittele. Ei ne äänestäjät reakoi muutaman tenavan twiitteihin niin vahvasti. Sen sijaan tämä kyllä näyttää pahalta uuden hallituksen kannalta. Ehdottomasti kannattaa käyttää tilanne hyväkseen kun tarjoillaan syöttöä lapaan ja Tavion kommentista päätellen näin tullaan tekemään.

Pari twiittiä tai väärää sanaa ei pitäisi olla mikään ongelma. Suomalaisten enemmistö varmuudella vastustaa mieletöntä sensuuria ja mielivaltaista vihapuhetta. Muutenkin enemmistö on huolissaan mm. Oulun pedofiileista, ei mistään yksittäisistä sanoista.

Oulun lapsenraiskaajat on piilotettu mediassa.

Iltalehti oli ainoa media joka oli sen niistä 8 raiskaajasta kolmannen tuomittavan oikeudenkäynnissä ja ainoa joka uutisoi.
Sama tapahtui neljänneksi ja viidenneksi tuomittujen raiskaajien oikeudenkäynneissä.
Joko oikeudenkäynnit ovat loppuneet/tauolla tai Iltalehtikin on piilottanut kuudennen tuomitun raiskaajan jne.

IS, HS, YLE, Kaleva, Uusi Suomi jne ja kaikki muut Suomen mediat ovat piilotelleet asiat toisesta tuomitusta eteenpäin.

Mielipiteenmuokkaus on täydessä käynnissä ja operaationa on "unohdus" ja joko kaikki mediat vain ovat sitä mieltä että noi eivät ole uutisia tai sitten käsky on tullut ylempää.

Jos jätät äänestämättä niin autat silloin muita puolueita ja eniten sinun äänestämättä jättämisestäsi hyötyy vaalit voittava puolue.

Ne persujen kannattajat jotka jättivät äänestämättä 2015 tukivat käytännössä äänestämättä jättämisellään Keskustaa ja ne jotka jättävät äänestämättä 2019 tukevat Demareita ja Kokoomusta.

Titus

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 185
 • Liked: 9572
Vs: 2019-05-19: PS-nuorten eurovaalitwiitti ja siitä noussut kohu
« Vastaus #712 : 19.06.2019, 16:02:16 »

Jälleen yksi asia joka tullaan muistamaan jokaisessa käänteessä yhdessä ja erikseen kiihotustuomion lailla...

 :flowerhat:
Korona on jossain toisella planeetalla. Ei sellaista voi sattua koivun ja tähden alla.

Melbac

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 165
 • Liked: 676
Vs: 2019-05-19: PS-nuorten eurovaalitwiitti ja siitä noussut kohu
« Vastaus #713 : 19.06.2019, 16:08:11 »
Onneksi sentään emopuolue jätti "Valkoinen Suomi"- puheet vähemmälle vaalien alla mikä näkyykin runsaana puoluetukena menestyksekkään vaalituloksen johdosta mistä jääkin roposia nyt sitten nuorten tukemiseen.

Sananvapautta tämä Opetusministeriön päätös ei vie, joten kiljukaulaiset aikamiespojat voivat jatkossakin tuoda näkemyksiään esiin twitterissä.
Kyllä suomessa joku mättää jos puolueen nuorisojärjestö pistää twitteriin ns vaalimainoksen jossa se ilmoitaa agendakseen ettei halua ulkomaalaisia suomeen niin siltä viedään tuet koska jonkun valtion viraston johto joka tukee toista puoluetta päättää niin.Suomihan on kuin joku v*tun venäjä nykyään.
« Viimeksi muokattu: 19.06.2019, 16:13:41 kirjoittanut Melbac »

Hakkapeliitta

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 095
 • Liked: 4121
 • muurinrakentaja
Vs: 2019-05-19: PS-nuorten eurovaalitwiitti ja siitä noussut kohu
« Vastaus #714 : 19.06.2019, 16:19:26 »
Monikulttuurisuus on aivan ihana asia. Se on yksi tärkeimmistä rikkauksista. Jotta se säilyy rikkautena, koulussa täytyy olla enemmän resursseja.

Ajattelija2008

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 7 696
 • Liked: 9677
Vs: 2019-05-19: PS-nuorten eurovaalitwiitti ja siitä noussut kohu
« Vastaus #715 : 19.06.2019, 16:28:39 »
Tosiasia on, että nationalismin katsotaan olevan ristiriidassa eurooppalaisten arvojen, turvallisuuden ja edistyksen kanssa. Turha nitistä jostain tekopyhyydestä, koska käytössä olevien standardien mukaan nationalismi on selvästi haitallinen, vaarallinen oppirakennelma, joka kuuluu tukahduttaa.

Nykypäivän liberaalit standardit tässä ovat se ongelma. Niiden muodostaman kehyksen sisällä on turha marmattaa. Pitää pyrkiä ensin kiistämään ja sitten rikkomaan vanha kehys ja lopulta nostamaan tilalle uusi kehys.

Noinhan tuo on, että jos nationalistit olisivat ministeriössä päättämässä rahan jaosta, ja jos he olisivat antidemokraattisia, niin toki rahoitus poistettaisiin Kokoomuksen, Keskustan ja SDP:n nuorisojärjestöiltä.

Demokratiaan kuuluu sietokyky kuulla mielipiteitä, joista ei pidä. Demokratia on eurooppalainen perusarvo. Rahoituksen poistolla ministeriö ja sen takana olevat nykyisen hallituspuolueet kertovat, että he ovat antidemokraattisia. Jos hallitus vaihtuu demokratiaa kannattavaksi taas jossain vaiheessa, niin noilta puolueilta voidaan peruuttaa rahoitus sillä perusteella, että ne ovat antidemokraattisia.

Jorma M.

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 544
 • Liked: 11870
 • tökerö, tyhmä ja köyhä
Vs: 2019-05-19: PS-nuorten eurovaalitwiitti ja siitä noussut kohu
« Vastaus #716 : 19.06.2019, 16:30:00 »
Tämän nöyryyttämisen ensimmäisenä tavoitteena on lietsoa kovaa riitelyä persuleirin sisälle.

Toinen tavoite on näyttää että "Yes we can!"

Nämä onnistuvat koska tässä on n. 9 puoluetta (status quo) vastaan persut (muutoshalu).

Nyt kannattaisi meikäläisten vetää jäätä hattuun ja olla provosoitumatta vaikka vaikeaa se tietysti on. Pitäisi tajuta että muut 9 eivät tee tätä "rasismin" tms takia vaan koska persut pitää tuhota. Persut haluavat muutoksen mikä on estettävä.

Alkuperäisen twiitin laatiminen oli moka, koska se antoi tekosyyn tälle mitä on tapahtunut. Nyt persuilla on vaaran paikka tehdä lisää mokia.


Sosiaali- ja terveysvaliokunnan PJ Anu Vehviläinen (Kepu) 27.2.20: "On aika epätodennäköistä, että on sairastumisen riskiä."

Katri Kulmuni (Kepu) 26.2.20: "Kun tavallinen ihminen muistaa pestä kädet, on monelta asialta turvassa"

Lasse

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 7 965
 • Liked: 9233
 • A pox on both your houses.
Vs: 2019-05-19: PS-nuorten eurovaalitwiitti ja siitä noussut kohu
« Vastaus #717 : 19.06.2019, 16:31:40 »
Oulun lapsenraiskaajat on piilotettu mediassa.
.........................
Mielipiteenmuokkaus on täydessä käynnissä ja operaationa on "unohdus" ja joko kaikki mediat vain ovat sitä mieltä että noi eivät ole uutisia tai sitten käsky on tullut ylempää.

Todellisuushakuiset ihmiset seuraavat journalisti-ihmisoikeustaistelija Junes Lokan tutkimuksia, ja tulevat informoiduiksi siitä, mitä maassamme tapahtuu.

Kaikki eivät siitä tykkää, ja pitävät kovaa meteliä aivan toissijaisista kauneuspilkuista.

Jos varoituksista ja väliaikaisesta erottamisesta huolimatta perseily jatkuu ja kiihtyy niin potkut on ainoa oikea ratkaisu tyhmimmille etnoille.

Onko samaa harjaa tarjolla myös Tynkkyselle, Turtiaiselle ja Mäenpäälle?

Poliittiseen rotunationalismiin hurahtaneille kenkää jne. Nuorisojärjestön asema tullee joka tapauksessa käsittelyyn puoluekokouksessa.

Tuleeko myös Case Torssonen esille?

Voisiko puoluekokous peruuttaa TT:n erottamisen?

Ikävä kyllä en ole Suomessa pk:n aikoihin. Miksi näitä ei voi hoitaa netissä?

Tuskastuttavan analogista...
NOVUS ORDO HOMMARUM

Lahti-Saloranta

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 14 472
 • Liked: 25133
 • Kiihottavat vieraslajit
Vs: 2019-05-19: PS-nuorten eurovaalitwiitti ja siitä noussut kohu
« Vastaus #718 : 19.06.2019, 16:37:18 »
Jossain vaiheessa tulee vielä tilanne että persujen tukea tarvitaan, ehkä seuraavien vaalien jälkeen kun persut on suurin puolue. Silloin olisi paikka iskeä takaisin ja pistää tuen ehdoksi nuorisojärjestöltä vietyjen avustusten taannehtiva maksu korkoineen ja istumajärjestyksen palautus .
Vaikka tarkoitusperät olisivat maailman parhaat, niin monien, täysin erilaisten kulttuuritaustojen omaavien ihmisten kotouttaminen onnistuneesti ei ole mahdollista

Heikki Luoto

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 1 334
 • Liked: 2949
Vs: 2019-05-19: PS-nuorten eurovaalitwiitti ja siitä noussut kohu
« Vastaus #719 : 19.06.2019, 16:40:23 »
OKM peruuttaa PS-nuoret ry:lle osoitetun vuoden 2019 yleisavustuksen:
 
https://valtioneuvosto.fi/artikkeli/-/asset_publisher/1410845/opetus-ja-kulttuuriministerio-peruuttaa-perussuomalaiset-nuoret-ry-n-vuoden-2019-yleisavustuksen

Hyvä homma. Ehkä tämän avulla saadaan hommaa terveemmäksi. Poliittiseen rotunationalismiin hurahtaneille kenkää jne. Nuorisojärjestön asema tullee joka tapauksessa käsittelyyn puoluekokouksessa.

Tukien takaisinperiminen PS-nuorilta on mielivaltaa ja suhteettoman ankara rangaistus yhdestä harkitsemattomasta twiitistä.
Poliittinen toiminta vaatii rahaa. Kilpailevat puolueet ja muut vastustajamme pyrkivät viemään Perussuomalaisilta rahoitusta ja tämä päämäärä pyhittää kyseenalaisetkin keinot. Täällä Tampereella PS on kärsinyt vääryyttä oikeuslaitoksenkin pyhittämänä, eikä syyksi tarvittu Tampereen PS:ltä harkitsematonta ulostuloa tms.

Perussuomalaisten toiminta pyörii pitkälti vapaaehtoispohjalla toisin kuin vanhoilla puolueilla, joilla on puoluetuen lisäksi muitakin rahoituslähteitä: säätiöitä, sijoitusomaisuuttaa, poliittisilla päätöksillä lypsettyä rahaa...

Esimerkiksi Tampereen kaupunki jakoi vuonna 2018 rahaa ainakin seuraaville poliittisille nuorisojärjestöille (PS-nuorille 0 €). Lista ei ole kattava:

NUORISOTYÖN JA NUORTEN HARRASTAMISEN EDISTÄMISEN AVUSTUKSET 2018

Kansallinen Lastenliitto - Tampereen aluejärjestö ry 8400 € (Kokoomus)
SDPL:n Tampereen Aluejärjestö ry 8500 € (Vasemmistoliitto)
Tampereen Nuoret Kotkat aluejärjestö ry 16500 € (SDP)

NUORTEN YHTEISKUNNALLISEN TOIMINNAN EDISTÄMISEN AVUSTUKSET 2018

Kokoomuksen Nuorten Tampereen aluejärjestö ry   11400 €
Nuoren Keskustan Liiton Tampereen osasto ry 1710 €
Tampereen Demarinuoret ry 7600 €
Tampereen Vasemmistonuoret ry 4750 €
Tampereen vihreät nuoret - Virnu ry 5225 €

Lähde:
https://www.tampere.fi/tampereen-kaupunki/yhteystiedot-ja-asiointi/avustukset/toiminta-avustukset/paatokset.html
Sananvapauden vastaiselle Facebookille korvaava vaihtoehto: MeWe
mewe.com/i/heikkiluoto

Tagit: