UmmaGumma

Kirjoittaja Aihe: 2019-05-19: PS-nuorten eurovaalitwiitti ja siitä noussut kohu  (Luettu 17473 kertaa)

törö

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 21 518
 • Liked: 9254
Vs: 2019-05-19: PS-nuorten eurovaalitwiitti ja siitä noussut kohu
« Vastaus #690 : 12.06.2019, 22:02:45 »
Tämä koko keissi on näemmä lähtenyt elämään ihan omaa elämäänsä jo joidenkin mielissä. Mitä helvettiä? :D

Missä kohtaa PS-Nuorten toiminnassa on esiintynyt verenhimoa ja halua hävittää osa ihmiskunnasta?

Ainahan nää on olevinaan hyvin maltillisia, mitä nyt joskus vähän leikkiä lasketaan, kunnes joku avautuu vähän liikaa. Natnoetionalistien jutut muistuttavat ärkoopeeläistä maltillista oman kulttuurin suojelua, joka on jotenkin ihan sattumalta synnyttänyt separatistista liikehdintää. Rotuoppipuoli sentään on onnistuttu pitämään salassa sen jälkeen kun Ida Asplund saatiin pitämään leipäläpensä kiinni.

Jollei perusnuorilla ole vielä valmiina mitään ihan tällaista, niin se on sitten viimeistelyä varten valmiina, koska nää hommat etenevät tällä tavalla. Asplundilta voi kysyä neuvoa, koska sillä oli natnoetionalismi valmiina jo viime vuosikymmenen puolivälissä. Länsirannikolla elää ihan oma rotunsa, joka on eri asia kuin ruotsalaiset, muualla elävät suomenruotsalaiset ja ne ruotsinkieliset, joiden esivanhemmat ovat vaihtaneet äidinkieltä.
101-vuotissyntärilahja koko Suomelle. Nyt jopa 50% vähemmän roskaa kuin aikaisemmin.

https://yadi.sk/d/U4W4Bib0d7aL8w (EPUB)
https://yadi.sk/i/Hitmx8O2VZSfHQ (PDF)

Suomen viikinkiaikoja käsittelevä luku laiskoille.
https://yadi.sk/i/ycZ-dw9gakWdfA

Lähikuvassa Suomen vaakuna.
https://yadi.sk/i/gDrAfJuN6GXL-Q

Jorma M.

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 622
 • Liked: 7734
 • köyhää suomalaista paskasakkia
Vs: 2019-05-19: PS-nuorten eurovaalitwiitti ja siitä noussut kohu
« Vastaus #691 : 12.06.2019, 22:34:19 »
Tässä suora linkki yhdenvertaisuusvaltuutetun sivuille, jossa myös koko lausunto ladattavissa erillisenä PDF-tiedostona. Erinomaisen painavaa asiaa.

https://www.syrjinta.fi/-/yhdenvertaisuusvaltuutetun-lausunto-opetus-ja-kulttuuriministeriolle-ps-nuorten-twiitista-yhdenvertaisuuslain-nakokulmasta

...

Muistelkaas millaisen vastaanoton täällä Hommalla ovat saaneet aikoinaan vähemmistövaltuutetut Mikko Puumalainen, Johanna Suurpää ja Eva Biaudet hourailuineen :D

Nyt kuitenkin Kirsi Pimiän ulinat ovat "painavaa asiaa", koska persunuoret are bad, mmkay.

Parodiahorisontti ja sen ylitys, jälleen.

Ja jos oikein tarkkaan pohditaan niin avoimen datan mukaan Kirsi Pimiä on: poikamaisella olemuksella varustettu n. 55 v naimaton, perheetön ja synnyttämätön akateeminen vihreä nainen. Ehkä tämäkin vaikuttaa positiivisesti Hommalla. 

Alaric

 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 20 884
 • Liked: 45839
 • Kui on must, näita ust!
Vs: 2019-05-19: PS-nuorten eurovaalitwiitti ja siitä noussut kohu
« Vastaus #692 : 15.06.2019, 01:07:58 »
On kyllä melkoisen naurettavaa, että Sitra tekee tällaisia poliittisia linjanvetoja, kun kyseessä on kuitenkin valtionhallinnon alaisuudessa ja veronmaksajien rahoilla pyörivä hupi- ja hillotolppaorganisaatio.

https://www.suomenuutiset.fi/mita-ihmetta-sitra-pyysi-ps-nuorten-puheenjohtajan-paneelikeskusteluun-perui-yllattaen-kutsun-viime-tingassa/ (14.6.2019)

Lainaus
Mitä ihmettä? Sitra pyysi PS-Nuorten puheenjohtajan paneelikeskusteluun – perui yllättäen kutsun viime tingassa

Sitran viestintäjohtajan Veera Heinosen mukaan PS-Nuorten puheenjohtajan Asseri Kinnusen kutsu peruttiin yhdenvertaisuusvaltuutetun annettua lausunnon, joka liittyi PS-Nuorten Twitter-tilillä julkaistuun päivitykseen.

Sitra eli Suomen itsenäisyyden juhlarahasto perui lyhyellä varoitusajalla perussuomalaisten nuorisojärjestön PS-Nuorten puheenjohtajan Asseri Kinnusen osallistumisen Sitran toteuttamaan tapahtumaan, joka järjestetään ensi maanantaina.

Kyseessä on poliittisten nuorisojärjestöjen puheenjohtajille tarkoitettu paneelikeskustelu ja ohjelmakokonaisuus, joka järjestetään ensi maanantaina Helsingin keskustakirjasto Oodissa Onni oppia, ilo osata! –tapahtuman yhteydessä.

(...)

Kutsu vedettiin takaisin toissapäivänä

Sitran asiantuntija Anna Välimaa pyysi jo huhtikuun lopussa Kinnusen PS-Nuorten edustajaksi tilaisuuteen. Kinnunen vahvisti kuukausi sitten, että hän pääsee osallistumaan.

– Toissapäivänä Sitran edustaja Anna Välimaa soitti minulle ja ilmoitti, että kutsu on peruttu, Kinnunen kertoo Suomen Uutisille.

Peruminen jäi viime tinkaan, sillä tapahtuma ja poliittisten nuorisojärjestöjen johtajien kohtaaminen on jo ensi maanantaina.

– Kun kyselin syytä peruuntumiseen, minulle sanottiin että en voi osallistua viimeaikaisten kirjoittelujeni perusteella. Kun kyselin mistä kirjoituksista on kyse, minulle sanottiin että taustalla ovat PS-Nuorten Twitter-tilillä julkaistut päivitykset. Sanoin, etteivät kyseessä ole minun kirjoitukseni, mutta ei se muuttanut tilannetta.

Opetus- ja kulttuuriministeriö (OKM) ilmoitti jo toukokuussa haluavansa lakkauttaa PS- Nuorten valtiontuen järjestön some-tilillä julkaistun päivityksen seurauksena.

(...)

Kutsun lähettänyt Sitran asiantuntija vaikenee

Suomen Uutiset tavoitti perjantaina Sitran asiantuntijan Anna Välimaan, joka oli alunperin kutsunut Kinnusen PS-Nuorten edustajaksi keskusteluun. Välimaa ei halua kommentoida, mistä syystä Kinnusen osallistuminen peruttiin vain muutamia päiviä ennen tilaisuutta.

– Hän ei saa osallistua, Välimaa sanoo, muttei halua avata asiaa enempää.

– Soita viestintäjohtaja Veera Heinoselle, Välimaa neuvoo.

Suomen Uutisten tietojen mukaan vielä perjantaina Heinonen oli suunnitellut PS-Nuorten täyskieltoa tilaisuuteen, eli että kukaan järjestön jäsen ei pääsisi osallistumaan.

Perjantain aikana linjaa kuitenkin tiettävästi löysättiin, eli näillä näkymin Sitralle kelpaa osallistujaksi joku muu PS-nuorten edustaja kuin järjestön puheenjohtaja Kinnunen.

Tilanteen epäselvyyttä kuitenkin kuvaa se, ettei Kinnusella itselläänkään ollut perjantaina aamupäivällä tietoa, kuka häntä paikkaa tilaisuudessa.

– En ole saanut lisätietoa asiaan liittyen, Kinnunen sanoo.

Sitran viestintäjohtaja: Kun tilanne on auki…

Suomen Uutiset kysyi asiasta Sitran viestintäjohtaja Heinoselta.

Mihin perustuen Asseri Kinnusen osallistuminen on peruttu?

– Siihen liittyi se, että kutsun lähettämisen jälkeen OKM tiedotti selvittävänsä, onko PS-Nuorten toiminta sopusoinnussa nuorisojärjestöjen valtionavun maksamisen edellytyksien kanssa.

– OKM pyysi kannanottoa yhdenvertaisuusvaltuutetulta, joka sittemmin lausui, että toiminta on ristiriidassa nuorisolain yhdenvertaisuuden edistämistavoitteen kanssa. Katsoimme, että kun tilanne on auki, on parempi, ettei PS-Nuorten puheenjohtaja osallistu tilaisuuteen, Heinonen selittää.

Yhdenvertaisuusvaltuutetun kannanotto liittyy Twitter-päivitykseen, jota Kinnunen ei ole itse kirjoittanut.

– Kun pohdimme, voiko hän osallistua, niin asiassa on huomioitu OKM:n linjaus ja yhdenvertaisuusvaltuutetun kannanotto. Hän (Kinnunen) on kuitenkin PS-nuorten puheenjohtaja ja edustaa järjestöä.

– Hänellä on myös muutama oma henkilökohtainen kannanotto, jotka ovat edustaneet radikaalimpaa näkökulmaa, eli hän on kertonut että PS-Nuoret on radikaalimmalla linjalla kuin emopuolue, Heinonen sanoo.

Tätä Kinnusen kirjoitusta ei tainnut ollakaan vielä täällä. Hyvää piikittelyä yhdenvertaisuusvaltuutetulle, joka on siis pelkkä vasemmistolaisten "hitman" virkamiehenä, mutta silti täälläkin jotkut hurraavat tuolle spedeilylle. Ei voi käsittää. Silmät auki, oikeasti.

 http://asserikinnunen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/277226-yhdenvertaisen-poliittisen-toiminnan-vapautta-taytyy-suojella (11.6.2019)

Lainaus
Yhdenvertaisen poliittisen toiminnan vapautta täytyy suojella

Yhdenvertaisuusvaltuutettu on toimittanut opetus- ja kulttuuriministeriölle lausunnon Perussuomalaisista Nuorista.

Lausunto on jatkumoa poliittisen mielipidevapauden rajoittamisyrityksille, joita opetus- ja kulttuuriministeriö on vuosikausia tehnyt. Yhdenvertaisuusvaltuutetun tehtävä on nimenomaan valvoa, ettei syrjintää tapahdu. Entä kun se tapahtuu valvovan valtuutetun toimesta?

Yhdenvertaisuusvaltuutettu perusti lausuntonsa yksittäisten henkilöiden somekirjoitteluihin. Lausunnossa hän jopa katsoo, ettei itse “kannanotto” välttämättä ole syrjivä, mutta näiden henkilöiden kommentit sitä ovat. Toivottavasti yhdenvertaisuusvaltuutettu käy tämän jälkeen läpi myös muiden nuorisojärjestöjen aktiivien kommentit somessa, sillä ainakin aiemmin myös muissa on kuohuttanut.

Puolueellisuuden ja syrjinnän puolesta kertoo myös se, että tietääkseni Opetus- ja kulttuuriministeriö ei ollut yhdessä yhdenvertaisuusvaltuutetun kanssa viemässä esimerkiksi demarinuorten tukia, kun silloinen Vantaan demarinuorten varapuheenjohtaja kehotti aseelliseen vastarintaan fasismia ja rasismia vastaan. Kukaan ei näyttänyt olevan huolissaan ääriajattelusta tai valtionapukelpoisuudesta.

Jos siirrytään nuorisojärjestötasolta pois, eri puolueiden valtuutetuilta on tullut vuosien saatossa ties ja millaisia ulostuloja. Al-Taeen kirjoitukset juutalaisista lienee jo unohdettu ja etenkin esimerkiksi vihreän valtuutettu Fatim Diarran kommentti maaseudulla asuvista, väkivaltaisista ja insestiä harjoittavista, on unohdettu. Edellä mainitut pahoittelivat kirjoituksiaan, kuten teki Perussuomalaiset Nuoretkin tviitin osalta.

Yhdenvertaisuusvaltuutetun yksi perusteista syrjivälle lausunnolle on elämänkokemus. Järjestömme talous lepää siis osittain yhden yhdenvertaisuusvaltuutetun elämänkoulun harteilla. Hän toteaa, että elämänkoulunsa perusteella voi päätellä, että näiden “johtohenkilöiden” mielipiteet edustavat järjestöä. Minä puheenjohtajana korostan, että näin ei ole. Järjestön ohjelmat löytyvät verkkosivuiltamme.

Yksittäisten jäsenten kirjoitukset eivät ole järjestön linjauksia tai ohjelmia, kuten ne eivät ole muillakaan puolueilla. Olisiko jo aika alkaa kohtelemaan Perussuomalaisia kuten muita puolueita? Poliittinen mielipidevapaus on demokratian kulmakiviä ja sitä on suojeltava - vaikka yhdenvertaisuusvaltuutettu ei siitä piittaisi.
« Viimeksi muokattu: 15.06.2019, 01:15:40 kirjoittanut Alaric »
"Jos olisi sekä menestyviä että epäonnistuneita afrikkalaisia yhteiskuntia hakisin selitystä jostain muualta. Jos afrikkalaiset eivät muodostaisi länsimaissakin sosioekonomista pohjanoteerausta, hakisin selitystä jostain muualta." -Jussi Halla-aho afrikkalaisten geneettisesti selittyvästä älykkyysosamäärästä (3.6.2005)

Kim Evil-666

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 10 306
 • Liked: 42060
 • Saatanalliset säkeet Tervetuloa!
Vs: 2019-05-19: PS-nuorten eurovaalitwiitti ja siitä noussut kohu
« Vastaus #693 : 15.06.2019, 01:20:27 »
^ Hehe.. Suomessa ollaan jo hyvän matkaa menty todellisen kahtiajakautumisen tiellä, jossa vastakkain möllöttävät suvakit/puolinuivat - nuivat/kansallismieliset

Sitrat ja muut piipertäjät valitsevat tien, jossa aita on matalin ja oletettu tuotto kattavin. Vähät Isänmaasta, vähät suomalaisuudesta. Kaikki on kaupan kun hinnasta sovitaan.

#Suomi ja Sitra suossa (todella syvällä)
Sävytteisviritteinen ja erittäin Nuiva!
Pohjoinen Perkele! Arktisen alueen Eko-Mörökölli!
Ethnos Nation!

Tagit: