UmmaGumma

Kirjoittaja Aihe: Rinteen hallitus 2019  (Luettu 379951 kertaa)

Muuttohaukka

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 7 224
 • Liked: 3618
Vs: Rinteen hallitus 2019
« Vastaus #30 : 05.06.2019, 23:37:08 »

Kauhugalleria totta tosiaan on painajaismaisen järkyttävä.
---

Minun tekee ihan pahaa tämän gallerian edessä. Työministeri Lindström oli alle kaiken arvostelun mutta nyt on menty Harakan valinnan myötä vielä syvemmälle.

Nyt on sellaisia tyttöjä päättäjinä, että pitää ihan nielaista. Kulmunin näin torilla, pikkulikka kimitti, että täällä olisi karkkia tarjolla. Karkkia! No, nyt tarjoillaan todellista karkkia.
Edes edellinen hallitus ei ottanut näin syvältä, vaikka en sitä hehkuttanutkaan. Jotenkin kepun heiluminen ison isännän tavoin on niin liikaa, käsittämätöntä teatteria.

ISO

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 303
 • Liked: 19718
 • Persuhtava keskustelija
Vs: Rinteen hallitus 2019
« Vastaus #31 : 05.06.2019, 23:51:37 »
Nyt pitää ponnistella somessa turuilla ja toreilla kaikin mahdollisin keinoin että saadaan keskustan kannatus putoamaan entisestään.

Kun luku on yksinumeroinen, kepulit hermostuu ja hallituksen päivät on luetut.

Avain on keskustan kannatuksen laskussa, siitä on pidettävä huolta että se jatkuu.
Syyrialainen Nesrin, 20, kertoo:
Hänen mukaansa häirinnältä voi arabikulttuurissa välttyä, jos ei puhu miehille ja välttää kaikenlaista kontaktia, ”merkkien antamista”.

petebe

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 945
 • Liked: 802
 • MultiCulti Scumbag
Vs: Rinteen hallitus 2019
« Vastaus #32 : 06.06.2019, 00:01:59 »
Nyt pitää ponnistella somessa turuilla ja toreilla kaikin mahdollisin keinoin että saadaan keskustan kannatus putoamaan entisestään.

Kun luku on yksinumeroinen, kepulit hermostuu ja hallituksen päivät on luetut.

Avain on keskustan kannatuksen laskussa, siitä on pidettävä huolta että se jatkuu.


Nimenomaan näin, ja kun samaan yhteyteen saadaan laskua vihervasemmiston kannatuksessa niin kyllähän keskusta hyppää vankkureista ulos. Vihervasemmisto ja keskusta söivät sanojaan niin kiivaaseen tahtiin ministerikiimassaan, että kannattajat eivät pysyneet vauhdissa mukana.
"Suomellahan on erittäin hyvä maine Afrikassa, meillä ei oo minkäännäköstä historiallista taakkaa…oikeestaan päinvastoin"  -Alexander Stubb-

Puoluekanta määrittää mielipiteen oikeellisuuden sekä syyttämis- että tuomitsemiskynnyksen. -oma-

Sator Arepo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 609
 • Liked: 2446
 • No Lives Matter
Vs: Rinteen hallitus 2019
« Vastaus #33 : 06.06.2019, 00:34:39 »
Vähän ristiriitainen olo uuden hallituksen suhteen. Helpottunut olen sikäli, että hallitusohjelma ja ministerit olisivat voineet olla paljon pahempia. Toisaalta muistan olleeni optimistinen mitä edelliseen hallitukseen tuli. Persut tekivät silloisen ohjelman kanssa paljon kompromisseja, mutta jos siitä olisi pidetty kiinni, ja kriisin aikana nuivisteltu edes vähän, olisin vähintään sietänyt lopputulosta. Mutta Soini-PS ei edes yrittänyt pitää omasta linjastaan ja sovituista jutuista kiinni, kun Sipilä tarjosi taloaan ja Ruotsin raja oli täysin auki. Ikävä juttu on se, että tämä hallitus ei välitä ohjelmastaan edes sen vertaa kuin edellinen, jos Eurooppaan kohdistuu merkittävää muuttopainetta. Jos tuuri on mukana, ulkorajoilla on rauhallista ja hallituksen valtavirta uittaa tällä kertaa vessanpöntössään persujen sijasta innokkaimpia punavihreitä. Olen vain liian vanha ja kyyninen luottaakseni koskaan tuuriin.
Kansa on pettänyt hallituksen luottamuksen ja voisi sen voittaa takaisin vain kahta suuremmalla uurastuksella. Eikö olisi kaikille helpompaa, että hallitus hajoittaisi kansan ja valitsisi uuden?

Ahmed Ahne III

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 241
 • Liked: 1039
 • Sed puto quod imperium mutata esse debet.
Vs: Rinteen hallitus 2019
« Vastaus #34 : 06.06.2019, 00:37:46 »
Ohisalo sisäministerinä on kyllä pahin katastrofi ikinä. Suvi Auvisen kaveri ja ylimielinen täynnä vihaa oleva naisoletettu. Ja tyyppihän voi tosiaan määrätä poliisit pidättämään vihapuheeseen vedoten, vaikka jokaisen joka torilla huutaa, että rajat kiinni  >:(

Niin. Tulee väistämättä mieleen vuosi 1945, jolloin valtiopetoksen valmistelusta tuomittu maanpetturi, moninkertainen sotakarkuri ja tummanpuhuvan punaväristä ideologiaa voimallisesti ajanut Yrjo Leino valittiin Paasikiven 3. hallituksen sisäministeriksi. Näitä Yrjö Leinon vajaata 3 vuotta sisäministerinä kutsutaan perustelluista syistä ”Vaaran vuosiksi”.
Jatkuvana pelkona oli, että Suomessa tapahtuu samoin kuin oli käynyt jo monessa Neuvostoliiton valloittamassa Itä-Euroopan maassa, joissa kommunistit soluttautuivat ensin sisäministeriöön, salaiseen poliisiin ja muihin poliisivoimiin ja kaappasivat myöhemmin vallan näiden avulla itselleen.

Sisäministeri valmistelee ja esittelee valtioneuvostolle tärkeät sisäministeriön hallinnonalaan kuuluvat virkamiehet, jotka sitten presidentti nimittää. Toki nykyinen presidentti Niinistö toiminee hieman hillitsevänä tekijänä nimitysasioissa ja toivottavasti tarvittaessa jopa käyttää nimitysvaltaansa (kuten teki Tavja Halonen) ohittaen sisäministeriön kansliapäällikkönimityksessä aikanaan nimittämällä vasemmistovihreän pyrkyrin Ritva Viljasen nimenomaan vastoin valtioneuvoston esitystä. Sittemminhän on osoittautunut, että Ritva Viljanen ei ole saanut mitään konkreettista aikaan missään tehtävässään, tuskinpa edes nykyisessä virassaan Vantaan kaupunginjohtajana.

Mutta pelottavaa tässä vihreän vallan siirtymisessä sisäministeriöön on se, että Poliisihallituksen, Poliisiylijohdon ja Suojelupoliisin ylimmpiin virkaposteihin päässee tästä eteenpäin vain tietyn psykologisen seulan (=”ideologia”) läpäisseitä henkilöitä ns kokonaisarvioinnin perusteella parhaiten soveltuvina. Voimme olla myös varmoja, että ”sukupuolinen tasa-arvo” sekä ”monikulttuurisuus” tulee merkitsemään valintakriteereissä painottuvana verrattuna työssä meritoitumiseen ja aitoon substanssiosaamiseen. Valitettavaa on, että nämä ovat sitten niitä periaatteessa ikuisia virkoja eikä niistä voi lempata virkaihmisoletettua pois. 

Tai...onko asiassa sittenkään mitään eroa siitä kaikesta mitäänsanomattomuudesta, jolla virkaa onnettoman löysätumppuisesti ja -puheisesti hoitaneet kokoomuksen Kai ”venäläisen emigrantinpoika” Mykkänen tai Petturi Orpo toimivat vuoroillaan?
Pääministerin paikalta eduskunnan täysistunnossa valehtelun vuoksi eroamaan joutunut sdp:n pj Antti Rinne MTV:n haastattelussa 6.12.2019:”Puhtaalla valehtelulla näköjään saattaa pärjätä myös politiikassa.”

andrus

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 693
 • Liked: 1259
Vs: Rinteen hallitus 2019
« Vastaus #35 : 06.06.2019, 01:19:40 »
Porvarihallitus päästi yhden vuoden aikana 32 476 turvapaikanhakijaa sisään.

Sosialisteilla on nyt näytön paikka. Rima on asetettu aika matalalle olla huonompi kuin edeltäjänsä.
"SDP aina tehny sillai, et se pistää käden jätkän taskuun ja syö sen laskuun" - Teuvo H.

ÄmTeeAa

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 050
 • Liked: 5214
Vs: Rinteen hallitus 2019
« Vastaus #36 : 06.06.2019, 01:44:26 »
Voimme olla myös varmoja, että ”sukupuolinen tasa-arvo” sekä ”monikulttuurisuus” tulee merkitsemään valintakriteereissä painottuvana verrattuna työssä meritoitumiseen ja aitoon substanssiosaamiseen. Valitettavaa on, että nämä ovat sitten niitä periaatteessa ikuisia virkoja eikä niistä voi lempata virkaihmisoletettua pois. 

Olen eri mieltä asiasta. Objektiivisesti arvioiden Suomen laki mahdollistanee jo tässä vaiheessa aika monen sisäministeriön tyypin erottamisen virkavirheiden sekä vastuunpakoilun vuoksi matukriisin hoidossa. Ongelma on nyt vaan elimessä, joka tulkitsee lakia, sekä sisäministeriön johdossa, että näin ei ole jo tapahtunut.

Alan ihan oikeasti inhota sosialisteja sekä heidän mädätystouhujaan. Voi kun kerrankin pääsisivät elämään ihanneyhteiskunnassaan niin ettei minun tarvitsisi olla osana sitä - kokemusta on jo kertynyt tästä ideologiasta jo kolmivuotiaasta asti, ja kapuloita sieltä osataan kyllä heitellä rattaisiin vielä nykypäivänäkin. Sosialismi on kriminaalien ideologia, jolla on hyvin vähän tekemistä ihmisoikeuksien kanssa.

Tosin en tiedä kuinka suuri ero nykyisiin korporaatiokommareihin eli Kokoomukseen nyt valittavalla sisäministeriön sakilla loppujen lopuksi on. Urpo-Orpo kuten Kuurosokea-Mykkänenkin ovat kyllä olleet sen verran saamattomia, että Vihreiden touhu sisäministeriössä lähinnä alleviivaa sitä, kuinka lähellä Kokoomuksen ja Vihreiden linjat toisiaan ovat.

Veikkaan "perheen"yhdistämisten olevan se juttu, millä seuraavaksi haalitaan sakkia iltalennoilla yön pimeinä tunteina Suomeen.

newspeak

 • Vieras
Vs: Rinteen hallitus 2019
« Vastaus #37 : 06.06.2019, 02:33:19 »
Haaviston ja Ohisalon salkkujako on "jännä". Vaikka vihreiden puheenjohtajuus siirtyykin tiettävästi Haavistolta Ohisalolle, Haavisto yleisesti arvostetumman ministerisalkun haltijana toimii kuitenkin jatkossakin vihreiden keulakuvana. Vaikuttanee ainakin galluppeihin.

 Jännä siksi, että tällä pelillä pelataan Haavistosta seuraava presidentti.

Väliin mahtuu vielä kuntavaalit ja seuraavat eduskuntavaalit. Pekasta on otettava aina kaikki irti mitä lähtee ja lopuksi vielä "Haavisto-ilmiöllä" eurovaaleihin samana vuonna.

Roope2

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 834
 • Liked: 5160
Vs: Rinteen hallitus 2019
« Vastaus #38 : 06.06.2019, 02:48:29 »
Eipä ole toimittajat kovastikkaan Sipilältä kyselleet, että onko kiva ensin rakentaa ja sitten purkaa aktiivimalleja, sairaalapäivystyksiä, indeksien purkuja, jne. Laajemminkin toimimalla periaatteella ensin rakenna – sitten pura, saadaan varmasti työllisyysaste nousuun.
Torstaina 3.7.2014 pääministeri Fredrik Reinfeldt Almedalenisa maahanmuuttajista:
“…kiitos, että valitsitte Ruotsin...”

guest12632

 • Vieras
Vs: Rinteen hallitus 2019
« Vastaus #39 : 06.06.2019, 04:41:52 »
Lainaus
Pohjoismaisen yhteistyön ja tasa-arvon ministeri     Thomas Blomqvist   rkp

Mitä ihmettä tämän ministerin toimenkuvaan kuuluu? Vierailut ruotsalaisissa rapujuhlissa?

alaston poika

 • Vieras
Vs: Rinteen hallitus 2019
« Vastaus #40 : 06.06.2019, 05:18:56 »
Hupaisia aikoja tiedossa. Pienituloisena onneksi vain vähäisenä maksajana tässä sirkuksessa.  ;D

Leostoa

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 719
 • Liked: 2613
Vs: Rinteen hallitus 2019
« Vastaus #41 : 06.06.2019, 05:48:58 »
Nyt pitää ponnistella somessa turuilla ja toreilla kaikin mahdollisin keinoin että saadaan keskustan kannatus putoamaan entisestään.

Kun luku on yksinumeroinen, kepulit hermostuu ja hallituksen päivät on luetut.

Avain on keskustan kannatuksen laskussa, siitä on pidettävä huolta että se jatkuu.

Periaatteessa näin, tämä on kuitenkin hankalaa nyt koska Rinne tekohengittää voimakkaasti kepua antaen näille sen mitä pyytävät. Tällä neuvottelutuloksella enemmän tyytymättömiä löytynee muista hallituspuolueista kuin kepusta (esim. vihreiden perinteiset tavoitteet jäi kepun linjan alle; hakkuut ja turkistarhaus hoidetaan kepun tyyliin). Kepun linjakkuuden puute, tai ailahtelevuus ja jatkuva pettäminen voi tietty vaikuttaa äänestäjiin. En kuitenkaan usko että lukemat laskee enää nykyisistä. Toivottavasti olen väärässä.
Jussin persut jytkyn otti, porvareista tehtiin motti.

Mr.Reese

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 936
 • Liked: 10413
 • Anyone?
Vs: Rinteen hallitus 2019
« Vastaus #42 : 06.06.2019, 06:41:04 »
Tuomio ei muka vaikuta mitenkään, mutta kuitenkin vvm-ennakkosuosikki saikin vain puolustusministerin salkun. Uskoo, kuka tahtoo...
Lainaus
Keskustan puheenjohtaja Juha Sipilä kertoi Iltalehdelle keskiviikkona ministerivalintojen julkistuksen jälkeen, että hän tarkisti Kaikkosen rikostuomion mahdollisen vaikutuksen ministeriyteen oikeuskanslerilta.

– Täällä ihmiset ovat ottaneet kaiken huomioon. Kun tämä (Kaikkosen taannoinen tuomio) oli julkisuudessa eilen, tämä asia tarkistettiin oikeuskanslerilta, onko tässä esteellisyyskysymystä.

Sipilän mukaan oikeuskansleri ei nähnyt estettä Kaikkosen ministerinimitykselle. Yksi perusteluista oli se, että tuomion jälkeen on käyty kahdet vaalit, joissa Kaikkonen on saanut kansan mandaatin eduskuntaan. Sipilän kysyi myös tulevan pääministerin Antti Rinteen kantaa asiaan aiemmin keskiviikkona.

– Toimitin hänelle oikeuskanslerin tulkinnan. Häneltä tuli hyväksyntä tälle (Kaikkosen ministerinimitykselle) etukäteen, vaikka varsinaisesti päätös tehtiin täällä tänään, Sipilä kertoi.
https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/248f1000-8072-4a43-8827-39544fb651c1
"Heille kun sanoo disko disko, niin he ovat silleen, että mennään.” - Tiia Nohynek

"Yleensä vauvat ja mummot on parhaita mielenosoittajia, koska luovat kuin itsestään turvallista tilaa." - Marjaana Toiviainen

Roope2

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 834
 • Liked: 5160
Vs: Rinteen hallitus 2019
« Vastaus #43 : 06.06.2019, 06:51:37 »
Vasemmistoliitolle tuplaministeriys tuo tuplajulkisuuden. Hölmö voisi luulla, että ministeriksi tulee alansa asiantuntija, ja jos tulisi noviisi, niin hän ryhtyisi harjoittelujakson jälkeen tositoimiin, eikä heti lopettaisi. Mutta vassarit petaavat pelkästään lisäpainoarvoa seuraavia vaaleja varten. Vai kokiko Li olleensa niin heikoilla, ettei uskaltanut tehdä valintaa? Aivan idioottimaista tuo vuorottelu.  Kas kun eivät työskentele merimiesten malliin: pari viikkoa hommia ja pari viikkoa vapaata.

PS
Varmasti kansalaisia nyt helpottaa, kun muijaa on nyt niin pirusti hallituksessa pelkästään sen perusteella, siis sen. 
Torstaina 3.7.2014 pääministeri Fredrik Reinfeldt Almedalenisa maahanmuuttajista:
“…kiitos, että valitsitte Ruotsin...”

Mr.Reese

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 936
 • Liked: 10413
 • Anyone?
Vs: Rinteen hallitus 2019
« Vastaus #44 : 06.06.2019, 06:54:03 »
Onko nämä nyt onnenhuumassa ministerinpaikasta höpöteltyjä vai närästääkö se filippiiniläisyys? Soinia olisi pidetty uutena vihvas-messiaana, jos olisi ehdottanut ”kansainvälisen työvoiman” palkkaamista Somaliasta, Afganistanista, Irakista tai vaikkapa Marokosta?
Lainaus
Pekonen pitää tärkeänä, että hoitotyön arkeen saadaan riittävästi henkilöstöä, jotta hoitajat jaksavat ja viihtyvät työssä. Nyt etenkin lähihoitajista on paikoin pulaa ja lakiin kirjattavan 0,7 hoitajamitoituksen myötä tarvitaan tuhansia hoitajia lisää.

Väistyvä ulkoministeri Timo Soini (sin) esitti, että Suomi voisi laajemmin rekrytoida hoitajia Filippiineiltä hoitajapulan helpottamiseksi. Esimerkiksi hoivayhtiö Attendo on jo näin tehnyt.

– Mielestäni seuraava avattava suurlähetystömme tulisi olla Filippiineillä. Maidemme välit ovat hyvät ja niitä pitää edelleen syventää käytännön yhteistyöllä. Hoitohenkilökunnan rekrytointi on hyvä kärkihanke taloudellisen yhteistyön ohella, Soini esitti.

Sarkkinen toteaa, että nyt on katsottava, ovatko hoitajien koulutusmäärät riittäviä. Sarkkinen ei näe tarvetta sille, että ulkomailta erityisen paljon palkattaisiin Suomeen hoitajia tai että tehtäisiin Soinin ehdotuksen kaltainen rekrytointihanke filippiiniläisille hoitajille.

– En usko, että täytyy alkaa varsinaisesti haalia työvoimaa jostakin. Totta kai kansainvälinen työvoima on tervetullutta ikääntyvään Suomeen, mutta ensisijaista olisi, että saataisiin koulutettua meidän omat nuoret ja pidettyä koulutetut ihmiset alalla.
https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/147e2283-cbfb-4ab9-9be8-01db8e448f77
"Heille kun sanoo disko disko, niin he ovat silleen, että mennään.” - Tiia Nohynek

"Yleensä vauvat ja mummot on parhaita mielenosoittajia, koska luovat kuin itsestään turvallista tilaa." - Marjaana Toiviainen

HDRisto

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 361
 • Liked: 2979
Vs: Rinteen hallitus 2019
« Vastaus #45 : 06.06.2019, 07:15:10 »
On Kaikkosen ministeriduunista se hyvä puoli että kukaan mitenkään ei voi enää Halla-ahoa syyllistää mistään vanhoista kirjoittelemisistaan koska kulunut aika ja äänestävän kansan tuki (meppi-kansanedustaja-puoluejohtaja).

Kulttuurirealisti

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 525
 • Liked: 5190
Vs: Rinteen hallitus 2019
« Vastaus #46 : 06.06.2019, 07:46:49 »
Lainaus
Pohjoismaisen yhteistyön ja tasa-arvon ministeri     Thomas Blomqvist   rkp

Mitä ihmettä tämän ministerin toimenkuvaan kuuluu? Vierailut ruotsalaisissa rapujuhlissa?

Tämä on kyllä ihan puhdas hillotolppa pitkän linjan Thomakselle. Ja ehkä Anna-Maja halusi jonkun jonka kanssa debateerata siellä hallituksen kokouksissa.
"Ovela tapa pitää ihmiset passiivisina ja kuuliaisina on rajoittaa tiukasti hyväksyttävien mielipiteiden kirjoa, mutta sallia hyvin vilkas keskustelu sen kirjon sisällä. … tämä antaa ihmisille tunteen, että ajattelu on vapaata.” - Chomsky

Punaniska

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 7 029
 • Liked: 7289
 • patataantumuksellinen arkkikonservatiivi pimeästä
Vs: Rinteen hallitus 2019
« Vastaus #47 : 06.06.2019, 08:01:23 »
Ensimmäinen hallitus koskaan, jossa naisilla on sekä cojonesia että tahtotilaa miehiä enemmän. Kattaus on melkoinen: Marin, Ohisalo,Tuppurainen, Andersson ja Mikkonen + pliisummat päälle.

Siinä on monta primadonnaa ja vaikeaa luonnetta. Vaikka alkuun kaikki on halia ja yläfemmaa, niin jossain vaiheessa prinsessat alkavat käymään toistensa hermoille. Koska kaikki ovat prinsessoja, jokainen myös käyttäytyy muita kohtaan prinsessamaisesti ja nimenomaan muiden pitäisi ymmärtää, kuinka uniikki lumihiutale juuri hän on. Sitten onkin kunnon poliittista viihdettä tarjolla:

Sirkus Arkadia presents: The Greatest Catfight of Our Time!

e:tautologiaa pois
« Viimeksi muokattu: 06.06.2019, 08:46:02 kirjoittanut Punaniska »
Well the sun don't shine where it used to
And the angels are hidin' their heads
People don't listen to their hearts anymore
Seems the good men all are dead
There ain't no right, wrong, no in between
That ain't the constitution that they wrote for me

Käännynnäinen

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 114
 • Liked: 18
Vs: Rinteen hallitus 2019
« Vastaus #48 : 06.06.2019, 08:39:44 »
Uusi hallitus näyttää varsin kiintoisalta.  Positiivisena suuntauksena naisten enemmistö, negatiivisena se, miten hallitus suhtautuu yrittäjyyteen. Ihan hyvä meininki näyttäis olevan, mutta kuten aina politiikassa: paas kattoen

Lupaa kuitenkin hyvää Suomelle. Voi olla, että takapajulamme vihdoin tapahtuisi jotain...


-PPT-

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 831
 • Liked: 9260
Vs: Rinteen hallitus 2019
« Vastaus #49 : 06.06.2019, 09:02:48 »
Kenestä ollaan puuhaamassa puhemiestä? Siitähän on ollut puhetta Mille puolueelle Se pesti "kuuluu" mutta se kuuluu sille kenet eduskunta äänestää. Pelkkiä traditio että siihen on äänestetty toiseksi suurimman (hallitus) puolueen edustaja.

Mahdetaanko kokoomusta lepyttää puhemiehen paikalla? Persuille sitä ei anneta.

« Viimeksi muokattu: 06.06.2019, 09:05:13 kirjoittanut -PPT- »

pyrokatti

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 199
 • Liked: 852
 • Äärikansallismielinen oikeistopopulisti
Vs: Rinteen hallitus 2019
« Vastaus #50 : 06.06.2019, 09:08:42 »
Kenestä ollaan puuhaamassa puhemiestä? Siitähän on ollut puhetta Mille puolueelle Se pesti "kuuluu" mutta se kuuluu sille kenet eduskunta äänestää. Pelkkiä traditio että siihen on äänestetty toiseksi suurimman (hallitus) puolueen edustaja.

Mahdetaanko kokoomusta lepyttää puhemiehen paikalla? Persuille sitä ei anneta.
Eiköhän tuo ole menossa neljänneksi suurimman puolueen Vanhaselle. Varapuhemiehet sitten demareille ja persuille. Kokoomus taitaa jäädä nuolemaan näppejään.
"Vihdoin kun päässeet on esinaisiksi; Nämä yhdet ne hurjat on vasta; Kun ei kansasta oo alamaisiksi; Ne tilataan Somaliasta" Juice Leskinen - Suomi on liian pieni kansa

Kim Evil-666

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 11 200
 • Liked: 49563
 • Saatanalliset Säkeet Tervetuloa!
Vs: Rinteen hallitus 2019
« Vastaus #51 : 06.06.2019, 09:23:16 »
Ensimmäinen hallitus koskaan, jossa naisilla on sekä cojonesia että tahtotilaa miehiä enemmän. Kattaus on melkoinen: Marin, Ohisalo,Tuppurainen, Andersson ja Mikkonen + pliisummat päälle.

Tämänkaltaista cojonesia & pikkelsiä voi luoda vain ihminen, joka on joko feministi, tai äijä-feministi. Nyt sen teki jälkimmäinen isolla F:llä.

Taloyhtiökoijari Rinteellä saattaa olla hallitustaipaleen edetessä vaikeuksia hahmottaa kiilusilmäisten femakoiden todellista luonnetta. Veikkauskertoimia pohditaan jo hallituksen ja Rinteen avioeron ajankohdasta.

Lisähuomiona on sanottava, että kepuleilla on edessään todellinen ahdinko, jonka labyrintin sokkeloista on vaikea löytää ulospääsyä. Tuppurainen, Marin, Andesson...mikä voisikaan mennä pieleen.
Sävytteisviritteinen ja erittäin Nuiva!
Pohjoinen Perkele! Arktisen alueen Eko-Mörökölli!
Ethnos Nation!

"islam on kallon ajettelukeskukset tyhjentävä lobotomia." - Veikko

M.K

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 975
 • Liked: 845
Vs: Rinteen hallitus 2019
« Vastaus #52 : 06.06.2019, 09:26:35 »
Onko nämä nyt onnenhuumassa ministerinpaikasta höpöteltyjä vai närästääkö se filippiiniläisyys? Soinia olisi pidetty uutena vihvas-messiaana, jos olisi ehdottanut ”kansainvälisen työvoiman” palkkaamista Somaliasta, Afganistanista, Irakista tai vaikkapa Marokosta?
Lainaus
Pekonen pitää tärkeänä, että hoitotyön arkeen saadaan riittävästi henkilöstöä, jotta hoitajat jaksavat ja viihtyvät työssä. Nyt etenkin lähihoitajista on paikoin pulaa ja lakiin kirjattavan 0,7 hoitajamitoituksen myötä tarvitaan tuhansia hoitajia lisää.

Väistyvä ulkoministeri Timo Soini (sin) esitti, että Suomi voisi laajemmin rekrytoida hoitajia Filippiineiltä hoitajapulan helpottamiseksi. Esimerkiksi hoivayhtiö Attendo on jo näin tehnyt.

– Mielestäni seuraava avattava suurlähetystömme tulisi olla Filippiineillä. Maidemme välit ovat hyvät ja niitä pitää edelleen syventää käytännön yhteistyöllä. Hoitohenkilökunnan rekrytointi on hyvä kärkihanke taloudellisen yhteistyön ohella, Soini esitti.

Sarkkinen toteaa, että nyt on katsottava, ovatko hoitajien koulutusmäärät riittäviä. Sarkkinen ei näe tarvetta sille, että ulkomailta erityisen paljon palkattaisiin Suomeen hoitajia tai että tehtäisiin Soinin ehdotuksen kaltainen rekrytointihanke filippiiniläisille hoitajille.

– En usko, että täytyy alkaa varsinaisesti haalia työvoimaa jostakin. Totta kai kansainvälinen työvoima on tervetullutta ikääntyvään Suomeen, mutta ensisijaista olisi, että saataisiin koulutettua meidän omat nuoret ja pidettyä koulutetut ihmiset alalla.
https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/147e2283-cbfb-4ab9-9be8-01db8e448f77

Sarkkinenhan kuulostaa varsin nuivalta.

Tragedian synty

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 912
 • Liked: 3823
 • "Leb' wohl, du kühnes, herrliches Kind!"
  • Tragedian synty – blogi kaikille eikä kenellekään
Vs: Rinteen hallitus 2019
« Vastaus #53 : 06.06.2019, 09:34:40 »
Sarkkinenhan kuulostaa varsin nuivalta.

Jokainen kiilusilmäisinkin suvaitsevainen nainen muuttuu todella nuivaksi, jos maahanmuutto koostuu itäaasialaisista naisista. Afrikasta ja Lähi-idästä tulevat miehet ovat heistä aina tervetulleita. Jokainen voi miettiä, mikä tällaisen valikoivan suvaitsevaisuuden selittää.
Tragedian synty – blogi kaikille eikä kenellekään.
Utopian synty – tarina maailman optimoinnista.

Uuno83

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 244
 • Liked: 436
Vs: Rinteen hallitus 2019
« Vastaus #54 : 06.06.2019, 09:50:14 »
Tuollainen työvoima lähettää ison osan palkastaan sukulaisilleen kotimaanhan pois meidän kierrosta. Se on iso juttu, koska koko talous perustuu kiertoon, ei siihen että rahat katoaa mustaanaukkoon.

M.K

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 975
 • Liked: 845
Vs: Rinteen hallitus 2019
« Vastaus #55 : 06.06.2019, 10:46:44 »
Sarkkinenhan kuulostaa varsin nuivalta.

Jokainen kiilusilmäisinkin suvaitsevainen nainen muuttuu todella nuivaksi, jos maahanmuutto koostuu itäaasialaisista naisista. Afrikasta ja Lähi-idästä tulevat miehet ovat heistä aina tervetulleita. Jokainen voi miettiä, mikä tällaisen valikoivan suvaitsevaisuuden selittää.

Periaatteessa olet kyllä aivan oikeassa. Filippiiniläiset, venäläiset, virolaiset, kiinalaiset, vietnamilaiset eivät edes ole maahanmuuttajia Sarkkiselle ja viiteryhmälleen.

Golimar

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 16 081
 • Liked: 22972
 • Ego sum Spartacus
Vs: Rinteen hallitus 2019
« Vastaus #56 : 06.06.2019, 10:57:30 »
Lainaus
..................Tänään ministerinvalansa vannova tuleva ympäristö- ja ilmastoministeri Krista Mikkonen (vihr.) kertoi aamun Huomenta Suomessa, että hän ei näe todennäköisenä kaikkien pöydällä olevien sellutehdashankkeiden läpi menoa. Hankkeita on Mikkosen mukaan suunnitteilla useita.

– Siinä tulee vastaan se, että meillä ei vain yksinkertaisesti puu riitä, kun meidän täytyy huolehtia niin ilmasto-, kuin monimuotoisuustavoitteistakin, Mikkonen sanoi haastattelussa.

Hiilinielujen kasvattaminen on hallituksen ohjelmassa merkittävä tavoite. Mikkonen muistuttaa, että Suomi on sitoutunut myös EU:n tavoitteisiin.

– Jos emme pysy siinä, siitä odottaa lasku, joka voi kohota suuriinkin summiin, Mikkonen sanoo.

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/uusi-ymparisto-ja-ilmastoministeri-mikkonen-on-tyrmaamassa-uudet-sellutehdashankkeet-meilla-ei-vain-yksinkertaisesti-puu-riita/7438642#gs.h5k60b

Tavan

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 974
 • Liked: 7773
Vs: Rinteen hallitus 2019
« Vastaus #57 : 06.06.2019, 11:35:02 »
Veikkaan, että tästä hallituksesta tulee yksi viime vuosikymmenten suosituimmista ja sama hallituspohja saa jatkaa vielä toisenkin kauden. Tämä johtuu siitä, että he tekevät avokätistä politiikkaa, jossa ei säästetä eikä leikata. Toki jotain parempituloisia voi harmittaa verotuksen lievä kiristyminen ja valtion rakettimainen velkaantuminen, mutta nuo parempituloiset eivät ole alunalkaenkaan tätä hallitusta kannattaneet.

Avain hallituksen menestykseen tulee olemaan höveli velanotto. Suomella on valtavan hyvä velanottokyky. Lainaa saamme paljon, aivan valtavan paljon, ja hyvillä ehdoilla, varsinkin kun otetaan huomioon hyper-EU myönteinen globalistilinja. Tällä velkarahalla saadaan kone hyrräämään ainakin seuraavat 8-12 vuotta.
This was my father's belief and this is also mine:
  Let the corn be all one sheaf--
And the grapes be all one vine,
  Ere our children's teeth are set on edge
By bitter bread and wine.

Tragedian synty

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 912
 • Liked: 3823
 • "Leb' wohl, du kühnes, herrliches Kind!"
  • Tragedian synty – blogi kaikille eikä kenellekään
Vs: Rinteen hallitus 2019
« Vastaus #58 : 06.06.2019, 11:50:44 »
Veikkaan, että tästä hallituksesta tulee yksi viime vuosikymmenten suosituimmista ja sama hallituspohja saa jatkaa vielä toisenkin kauden. Tämä johtuu siitä, että he tekevät avokätistä politiikkaa, jossa ei säästetä eikä leikata. Toki jotain parempituloisia voi harmittaa verotuksen lievä kiristyminen ja valtion rakettimainen velkaantuminen, mutta nuo parempituloiset eivät ole alunalkaenkaan tätä hallitusta kannattaneet.

Avain hallituksen menestykseen tulee olemaan höveli velanotto. Suomella on valtavan hyvä velanottokyky. Lainaa saamme paljon, aivan valtavan paljon, ja hyvillä ehdoilla, varsinkin kun otetaan huomioon hyper-EU myönteinen globalistilinja. Tällä velkarahalla saadaan kone hyrräämään ainakin seuraavat 8-12 vuotta.

Ei pelkällä julkisen talouden kasvattamisella pitkälle pötkitä. Elinkeinoelämän vaikuttajat ovat kovasti ilmaisseet huolta siitä, miten luvassa on yksityistä taloutta kurjistavaa politiikkaa. Luvassa on investointien vähenemistä, kannustinloukkuja, yritysten tilanteen heikkenemistä ja korkeasti koulutetun väestön maastamuuttoa. Todennäköisesti tuon kaiken seuraukset ehtivät iskeä suureen osaan väestöä ennen seuraavia vaaleja.

Lisäksi on muistettava, että kansa ei arvioi hallitusta vain sen perusteella, miten oma elintaso kehittyy. Jos luvassa on huonoja talousuutisia neljän vuoden ajan, kansan luottamus hallitukseen kärsii, vaikka oma talous olisikin kohdillaan julkisesta velkajuhlasta johtuen. Ilmastonmuutoskeskustelu on tästä hyvä esimerkki. Se ei näy äänestäjän arjessa (ainakaan suoraan), joten se on puhtaasti median luoma poliittinen ilmiö. Perussuomalaisten tietenkin kannattaa pyrkiä luomaan vastaava sisäisen turvallisuuden ympärille. Keskustan kannatus tulee laskemaan, koska millään elvytyksellä ei pysäytetä maaltamuuttoa ja sen taustalla olevaa toivottomuuden ilmapiiriä pikkukunnissa.

Muutenkaan valtiolla ei ole koskaan niin paljon rahaa jaettavana, että jokin jonkun hyväksi katsoma hanke ei jäisi ilman. Kataisen hallituksen aikana valtio velkaantui lähes kymmenen miljardia vuodessa, mutta Rinteelle sekään ei riittänyt. Muistaakseni hän puheenjohtajaksi tullessaan kitisi miljardin lisäelvytyksestä, ikään kuin yksi lisämiljardi ennestäänkin valtavan alijäämän päälle olisi ollut juuri se ratkaiseva asia hyvinvointivaltion pelastamiseksi.
Tragedian synty – blogi kaikille eikä kenellekään.
Utopian synty – tarina maailman optimoinnista.

Uuno Nuivanen

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 21 865
 • Liked: 35964
 • Ancient astronaut theorists say yes
Vs: Rinteen hallitus 2019
« Vastaus #59 : 06.06.2019, 11:55:32 »
Lainaus
Tänään ministerinvalansa vannova tuleva ympäristö- ja ilmastoministeri Krista Mikkonen (vihr.) kertoi aamun Huomenta Suomessa, että hän ei näe todennäköisenä kaikkien pöydällä olevien sellutehdashankkeiden läpi menoa. Hankkeita on Mikkosen mukaan suunnitteilla useita.

– Siinä tulee vastaan se, että meillä ei vain yksinkertaisesti puu riitä, kun meidän täytyy huolehtia niin ilmasto-, kuin monimuotoisuustavoitteistakin, Mikkonen sanoi haastattelussa.

Hiilinielujen kasvattaminen on hallituksen ohjelmassa merkittävä tavoite. Mikkonen muistuttaa, että Suomi on sitoutunut myös EU:n tavoitteisiin.

Jossain se tarvittava sellu tehdään joka tapauksessa. Muualla tehdään, meillä nieleskellään. Ehkä meistä tulee vielä merkittävä metsäteollisuustuotteiden tuontimaa...
Iltapäivälehdillä voisi olla valmis lööppipohja, jossa lukee: "Persu mokasi jälleen". Siihen alapuolelle sitten vain vaihdettaisiin nimi ja paikkakunta.  - Jussi Halla-aho

Tagit: