Kirjoittaja Aihe: Rinteen hallitus 2019–  (Luettu 164307 kertaa)

Mandula

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 228
 • Liked: 2647
 • Klamydia - Suomi-neidon elätit
Vs: Rinteen hallitus 2019–
« Vastaus #570 : 11.07.2019, 12:01:40 »
^ Tässähän väistämättä käy mielessä se, että Rinne on vääristellyt rehellisyyttään ja rankasti.
Klamydia - Suomi on sun

Jaska Pankkaaja

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 172
 • Liked: 6667
 • Finlayson, Fazer ja nyt myös Firas
Vs: Rinteen hallitus 2019–
« Vastaus #571 : 11.07.2019, 13:14:31 »
Koko eläkeskustelusta ja siitä vappusatasesta unohtuu mielestäni yksi aivan olennainen pointti: minkälainen porukka saa 785 euroa takuueläkettä? Sitten siitä useinkin unohtuu fakta että tämä porukkaa saa melkein aina myös asumistukea joten todellisuudessa puhutaan yli tonnista.

Mites sitten ne suurieläkkeiset, reilusti yli tonnin saavat jotka eivät saa edes vappuvitosta? Miten he eroavat näistä köyhistä?

Minä voin kertoa; he ovat olleet TÖISSÄ ja maksaneet eläkemaksuja, vieläpä Suomeen. Pientä 1400€ eläkettä saavat ovat voineet olla kymmeniä vuosia pienipalkkaisessa mutta hyvin tärkeässä työssä, maksaneet veroja viimeisen päälle ja päälle säästäneet itselleen peräti oman "pesuhuoneen" (ok talo) tai vaatimattoman osakkeen.

Hyvin näkyy taas keitä tämä yhteiskunta arvostaa enemmän, em. ryhmää vai sosiaalisomppuja ja muita kaapumammoja ja hassuhattuja, linnahörhöjä, ravikansaa, täysvätyksiä, rapajuoppoja jne..
Those who make peaceful revolution impossible, make violent revolution inevitable. J.F Kennedy

Velmu

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 390
 • Liked: 2499
Vs: Rinteen hallitus 2019–
« Vastaus #572 : 11.07.2019, 13:15:35 »
Nyt sanotaan eläkeläisille varatun 183 miljoonaa vappupallon ostoon. Mutta Pauli Vahteran mukaan matuihin kuluu 3,2 miljardia vuodessa. Veronsa maksaneiden ja tulevan jättikorotuksen saavien eläkeläisten määrä on 600.000. Matujen määrä on kymmenissä tuhansissa. Joku ei nyt täsmää!

Vedän hatustani vähän lukuja suuruusluokan hahmottamiseksi matujen hyysäämisessä. Oletan että Suomessa on noin 50 000 ulkomailta tullutta henkilöä ilmaisessa täysihoidossa, eli somaleita jo parissa polvessa ja irakilaisia yms matuja loput. Kun Vahteran 3200 000 000 €/v jaetaan 50 000 hlö:llä, saadaan summaksi 64 000 €/hlö/v. Kun tämä jaetaan 12 kk:lla on yhden elätin kuukausikustannukset noin 5.300 €. Tämä voi hyvinkin pitää paikkansa, koska siihen sisältyvät asumiskustannukset, Kela ym palkan omaiset korvaukset, VOKkien henkilökunta ja vuokrat, ruuat sekä diskorahat, rikostutkintojen kustannukset, oikeusapu ym rikosten oheiskulut puhumattakaan kotoutuksen aiheuttamista kuluista. 

Venne

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 582
 • Liked: 1147
Vs: Rinteen hallitus 2019–
« Vastaus #573 : 11.07.2019, 13:34:01 »
minkälainen porukka saa 785 euroa takuueläkettä? Sitten siitä useinkin unohtuu fakta että tämä porukkaa saa melkein aina myös asumistukea joten todellisuudessa puhutaan yli tonnista.

Mites sitten ne suurieläkkeiset, reilusti yli tonnin saavat jotka eivät saa edes vappuvitosta? Miten he eroavat näistä köyhistä?

Minä voin kertoa; he ovat olleet TÖISSÄ ja maksaneet eläkemaksuja, vieläpä Suomeen. Pientä 1400€ eläkettä saavat ovat voineet olla kymmeniä vuosia pienipalkkaisessa mutta hyvin tärkeässä työssä.

Olet niin oikeassa että melkein itkettää. Tämä on pienipalkkaisten joukko joka on joutunut työikänsä asumaan lähiöissä, koska keskustan vuokriin (omistusasunnoista puhumattakaan) ei ole ollut työaikana varaa.  Nämä keskustan asunnot on tarkoitettu isopalkkaisille ja kelagold väelle. Eläkkeellä ei näy se onko ikänsä tehnyt töitä ja kantanut kortta kekoon, lähes saman summan saa kuin ikänsä kotona maannut. Sillä erotuksella että se oma asunto on lähiössä ja sitä rempataan omalla rahalla. kelagold asuu keskustassa ja asunnon rempan maksaa joku muu.

ETLA on alkanut selvittää sen asunnon myyntiä hoivaa vastaan, jotta lopuksi voitaisiin oikein iskeä päin näköä että työnteko ei todellakaan kannata. Jos edellisen tiedostettuaan vielä intoa töihin riittääkin. Hoivakodit ovat lobbaamassa poliitikoita varallisuuden siirtoon. Koska jos jotain olet onnistunut säästämään olisihan se ihan kohtuutonta että siitä hyötyisit...

migri

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 744
 • Liked: 5128
Vs: Rinteen hallitus 2019–
« Vastaus #574 : 12.07.2019, 16:43:02 »
Jos hallitus miettisi miten saada verotus EU tasolle niin tässäkin on yksi kohta mistä voi aloittaa...

Alkoholijuomavero EU-maissa 

Alkoholijuomavero tuotti vuonna 2018 Suomen valtiolle verotuloja 1,5 mrd. euroa ollen fiskaalisesti yksi tärkeimmistä valmisteveroista. Alkoholi- ja alkoholijuomaveroa kannetaan oluesta, viinistä ja muista käymisteitse valmistetuista alkoholijuomista, välituotteista ja etyylialkoholista. Oluen ja etyylialkoholin veron määrä lasketaan juoman sisältämän alkoholin perusteella, kun taas viinien ja välituotteiden vero määräytyy litralta valmista juomaa kohden. Viinapohjaisten juomasekoitusten, esimerkiksi lonkeron, vero lasketaan etyylialkoholipitoisuuden mukaan.

https://www.veronmaksajat.fi/luvut/Tilastot/Kulutusverot/Alkoholijuomavero/
"Just because you're offended, doesn't mean you're right" - Ricky Gervais

akez

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 067
 • Liked: 23036
Vs: Rinteen hallitus 2019–
« Vastaus #575 : 13.07.2019, 12:54:05 »
Uusi Suomi kertoo tänään pm Rinteen laittaneen stopin Välimeren trafiikille. Samalla voi kansa pällistellä ihmeissään, kuinka höperöitä joutuu puhumaan ja hääräämään, kun ryhtyy Merkelin käskyläiseksi. Siinä laittomat huijarisiirtolaisetkin muuttuvat turvapaikanhakijoiksi. Samanlaista ilmiötä, kuin alkoholisti sanoisi pullon tyhjennettyä, että se loppu nyt tähän, kunnes taas jatketaan.

Samalla tulee selkeästi esiin, että EU:lla, eli Merkeleellä ei ole pienintäkään aikomusta tehdä loppua Välimeren laittomasta siirtolaisliikenteestä ja ihmissalakuljetusbisneksistä.

Lainaus
Antti Rinne turvapaikanhakijoista IL:lle: ”Nyt pistimme stopin - Voi olla signaalivaikutus”

Pääministeri Antti Rinne (sd) painottaa Iltalehden haastattelussa, että Suomen päätökset turvapaikanhakijoiden ottamisesta Italiasta ja Maltalta ovat kertaluontoisia. Jatkossa Suomi pidättäytyy ottamasta vastaan mereltä pelastettuja sisäisesti siirrettäviä turvapaikanhakijoita siihen saakka, että EU:ssa on sovittu väliaikaisesta sisäisten siirtojen järjestelystä.

”Nyt pistimme stopin eli ennen kuin väliaikaisesta järjestelystä on sovittu, emme ota ketään mereltä pelastettuja vastaan”, Rinne sanoo.

Päätöksen taustalla vaikuttaa pääministerin mukaan se, ettei Suomi halua tukea salakuljettajien toimintaa. Rinteen mukaan se, että Libyan rannikolle kumiveneissä tulevia turvapaikanhakijoita nostetaan laivoihin, voi auttaa salakuljettajien toimintaa.

”Me näemme asian siten, että sillä voi olla signaalivaikutus. Eli jos laivalta pääsee tulemaan Euroopan sisälle, se alkaa vaikuttaa lähtemiseen omasta maasta.”

Suomi aikoo käynnistää nopeasti valmistelut sisäisiä siirtoja koskevan väliaikaisen järjestelyn toteuttamiseksi. Tavoitteena on saada järjestelyyn mukaan mahdollisimman vahva jäsenmaiden enemmistö. Rinteen mukaan tavoitteena on saada ainakin 20 jäsenmaata mukaan järjestelyyn.

”Se on mahdollista laittaa nopeasti pystyyn. Puhuin siitä (Saksan liittokanslerin Angela) Merkelin kanssa puolessa välissä viikkoa ja he ovat tukemassa tätä meidän aloitteellisuutta asiassa kovasti, että saadaan sellainen väliaikainen järjestely, Rinne kertoo.

Väliaikaista järjestelyä käsitellään ensi viikon EU:n sisä- ja oikeusministerien epävirallisessa ministerikokouksessa Helsingissä. Järjestelyllä pyritään siirtämään ennalta sovitulla tavalla mereltä pelastettuja turvapaikanhakijoita EU-jäsenmaiden kesken. Uuden Euroopan komission on tarkoitus päättää pysyvämmästä järjestelystä.

Lihavoinnit mun.

Lalli IsoTalo

 • "Hallituksenkaataja"
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 31 589
 • Liked: 35798
 • Toivo parasta, varaudu pahimpaan.
Vs: Rinteen hallitus 2019–
« Vastaus #576 : 13.07.2019, 13:10:58 »
Lainaus käyttäjältä: Pääministeri Antti Rinne (sd), IL
”Nyt pistimme stopin - Voi olla signaalivaikutus”

PR-toimisto on pistänyt Analle noottia, notta feikkaa olevasi jämäkkä ja aloitteellinen johtaja, niin kannatuksen syöksykierre saattaa katketa.
« Viimeksi muokattu: 13.07.2019, 13:13:09 kirjoittanut Lalli IsoTalo »
Arvoituksellisin kehityssuunta on länsimaiden johtajien määrätietoisuus luoda NL uudelleen Eurooppaan.
- Gorbachev

Kun fasismi saapuu uudelleen, se ei sano „minä olen fasismi“, vaan „minä olen antifasismi.“
- Ignazio Silone

Poliittinen korrektius on fasismia, joka teeskentelee hyvää käytöstä.
- George Carlin

räsänen

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 032
 • Liked: 3264
Vs: Rinteen hallitus 2019–
« Vastaus #577 : 13.07.2019, 13:14:40 »
Lainaus käyttäjältä: Pääministeri Antti Rinne (sd), IL
”Nyt pistimme stopin - Voi olla signaalivaikutus”

PR-toimisto on pistänyt Analle noottia, notta jämäkkänä johtajana esiintyminen voisi katkaista kannatuksen syöksykierteen.

Itseasiassa tuo oman hännän nostaminen on varsin tyypillinen käyttäytymismalli kaikilla EU-puudeleilla. Sitä tekee isommat ja pienemmän politiikot mutta aina se on yhtä koomisen näköistä/kuuloista.

Anan ja muiden eu-puudeleiden mielipiteillä ei ole tuon taivaallista merkitystä kun asioista päätetään.

kivimies

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 123
 • Liked: 4931
Vs: Rinteen hallitus 2019–
« Vastaus #578 : 13.07.2019, 13:37:01 »
^^^
Itse asiassa Rinne sanoi, pistimme stopin, kunnes saamme sovittua automaattisesta järjestelmästä, jossa meritaksin rantautuessa Eurooppaan tietty osa taakkajaettavista siirretään Suomeen, jolloin ei tarvitse tuhlata omaa ja EU-johtajien aikaa neuvotteluihin.

Tuo "signaali salakuljettajlle" on puhdasta populismia, kun taakanjako ei ole loppumassa mihinkään, vain sen muoto vaihtuu.

Jutusta myös huomaa, että Merkel antoi Rinteelle Berliinissä käskyn, että Suomen pitää taakkajakaa Maltalta nuo viisi "hädänalaista" ja myös osallistua EU:n väliaikaiseen taakanjakoon.

Faidros.

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 24 893
 • Liked: 17893
 • Blues for Allah
Vs: Rinteen hallitus 2019–
« Vastaus #579 : 13.07.2019, 13:38:23 »
Signaalivaikutus, joo. Ihan sama, kun vaan pääsee yli, aina joku moraaliposeeraaja on valmis ottamaan vastaan poliittisten irtopisteiden vuoksi.
Kun yksi ihminen kärsii harhasta, sitä sanotaan hulluudeksi. Kun monta ihmistä kärsii harhasta, sitä sanotaan uskonnoksi. -Robert M Pirsig-
Millainen luonne 2000-luvun mekaanikolla pitäisi olla,jotta hän sietäisi koneiden päälle kasattuja elektronisen hevonpaskan kerrostumia.
-Matthew B.Crawford-

n.n.

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 552
 • Liked: 2188
 • nuivaantunut
Vs: Rinteen hallitus 2019–
« Vastaus #580 : 13.07.2019, 13:44:55 »
Lainaus
Päätöksen taustalla vaikuttaa pääministerin mukaan se, ettei Suomi halua tukea salakuljettajien toimintaa. Rinteen mukaan se, että Libyan rannikolle kumiveneissä tulevia turvapaikanhakijoita nostetaan laivoihin, voi auttaa salakuljettajien toimintaa.

”Me näemme asian siten, että sillä voi olla signaalivaikutus. Eli jos laivalta pääsee tulemaan Euroopan sisälle, se alkaa vaikuttaa lähtemiseen omasta maasta.”

Suomi aikoo käynnistää nopeasti valmistelut sisäisiä siirtoja koskevan väliaikaisen järjestelyn toteuttamiseksi. Tavoitteena on saada järjestelyyn mukaan mahdollisimman vahva jäsenmaiden enemmistö. Rinteen mukaan tavoitteena on saada ainakin 20 jäsenmaata mukaan järjestelyyn.
Eli siis Rinne haluaa pidättäytyä salakuljettajien tukemisesta siihen saakka, kunnes on rakennettu EU-tasoinen mekanismi salakuljettajien tukemiseen?
« Viimeksi muokattu: 13.07.2019, 13:51:05 kirjoittanut n.n. »
”Feminismin kemiallinen määritelmä: sama kuin linoleenihappoanionin - negatiivisesti varautunut monityydyttämätön rasvahapporadikaali.” -hikipedia

Pentecost

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 155
 • Liked: 3481
 • Myyttinen Setämies
Vs: Rinteen hallitus 2019–
« Vastaus #581 : 13.07.2019, 18:29:03 »
Autoradiossa kuuntelin YLEn ykköstä ja siellä uutiset, joissa haastateltiin mm. Heidi Hautalaa ja Ben Z:tä. Molemmat hehkuttivat kuinka on oikein, että persujen EU parlamenttiryhmälle ei annettu valtuuskuntien puheenjohtajanpaikkoja, kun väärät arvot ja niin edelleen.

Jos jollain vielä on sellainen ajatus, että kokoomus eroaa jollain tavalla sossuista ja vihreistä tai kommunisteista, niin nyt on mielestäni hyvä sitten kertoa, millä tavoin?

Jos noiden puolueiden ryhmille tehtäisiin samalla tavoin - osoituksena EUn ammottavasta demokratian puutteesta - ne pitäisivät helvetillistä meteliä asiasta. Sen sijaan niiden mielestä on ihan oikein syrjäyttää ne muutamat harvat erimieliset poliitikot kaikesta päätöksenteosta.

Pitkällä tähtäimellä tämä tietysti pelaa persujen pussiin, mutta jos olisin kokkareiden, sossujen, vihreiden ja muiden tätä kusetusta äänestänyt, niin minua vituttaisi urakalla. Minusta on ylitetty raja, jonka jälkeen EUlla ei ole tulevaisuutta. Kun lähdetään erimielisten syrjimiseen vailla yritystä toimia yhdessä, on siinä kylvetty tuhon siemenet.
« Viimeksi muokattu: 13.07.2019, 19:03:35 kirjoittanut Pentecost »
Pipsa Aro: Hommafoorumi onkin ihan eri asia, eikä "mikä tahansa internetin sivusto". Tässä nimenomaan keskitytään niihin, jotka saa hirveintä tuhoa aikaan. Duh

Vellamo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 014
 • Liked: 14165
 • Never surrender
Vs: Rinteen hallitus 2019–
« Vastaus #582 : 15.07.2019, 00:00:29 »
Purran (ps) kiteytys Rinteen hallituksen sekoilusta Välimereen ihmisiä hukuttavan siirtolaisuuden parissa:

« Viimeksi muokattu: 15.07.2019, 00:06:47 kirjoittanut Vellamo »

MiljonääriPlayboy

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 174
 • Liked: 11393
Vs: Rinteen hallitus 2019–
« Vastaus #583 : 15.07.2019, 07:07:07 »
Lainaus
Pääministeri Antti Rinne (sd) painottaa Iltalehden haastattelussa, että Suomen päätökset turvapaikanhakijoiden ottamisesta Italiasta ja Maltalta ovat kertaluontoisia. Jatkossa Suomi pidättäytyy ottamasta vastaan mereltä pelastettuja sisäisesti siirrettäviä turvapaikanhakijoita siihen saakka, että EU:ssa on sovittu väliaikaisesta sisäisten siirtojen järjestelystä.

”Nyt pistimme stopin eli ennen kuin väliaikaisesta järjestelystä on sovittu, emme ota ketään mereltä pelastettuja vastaan”, Rinne sanoo.

Päätöksen taustalla vaikuttaa pääministerin mukaan se, ettei Suomi halua tukea salakuljettajien toimintaa. Rinteen mukaan se, että Libyan rannikolle kumiveneissä tulevia turvapaikanhakijoita nostetaan laivoihin, voi auttaa salakuljettajien toimintaa.

Siis mit vit? Tällä hetkellä homma on (mukamas) laitettu stoppiin, koska ei (mukamas) haluta tukea salakuljettajien toimintaa. Mutta sitä täsmälleen samaa salakuljettajien toimintaa voidaan sitten kuitenkin tukea heti, kunhan EU siunaa sen sisäisten siirtojen järjestelyllä??

Eihän tuossa nyt saatana ole järjen häivääkään! Miten se sisäisten siirtojen järjestely muka yhtäkkiä muuttaa taas paskan kullaksi? Yllättäen Vastuullista ZuurnalismiaTM -valhemedia ei mitenkään haasta noinkaan ilmiselvää ja läpinäkyvää kusetusta. Vallan vahtikoirat, just joo.. :facepalm:

Miksei muuten saman tien laiteta stoppiin rajoille lampsineiden hakemuksien ottamista? Täsmälleen samojen salakuljettajien palveluita nekin ovat käyttäneet matkallaan kohti Hölmölää.

SDP ja Suokusta ovat selvästi lähteneet Kokoomuksen tontille: puhutaan nuivia, mutta sitten kuitenkin samaan aikaan imuroidaan maahan Mobutoja pää märkänä.

Kas näin:

Lainaus käyttäjältä:  Antti Kurvinen/SuoKusta lausuu
Ei ole mitään mieltä ylläpitää alaikäisten afgaanipoikien salakuljettamista Suomeen ja Eurooppaan.

Miksei muka ole, Antti? Nehän ovat kaikki turvapaikan tarpeessa. Ja alaikäisiä. Näinhän meille on koko ajan kerrottu. Eli mites Antti se ARVOPOHJA nyt tälleen? Vihaatko sinä alaikäisia hädänalaisia, Antti?  :roll:

Vanha totuus pätee tänäkin päivänä: älkää kuunnelko mitä ne puhuvat, vaan katsokaa mitä ne tekevät.

PS:
Lainaus
..EU:ssa on sovittu väliaikaisesta sisäisten siirtojen järjestelystä...

Väliaikaisesta? Tuo se ei sitten koskaan lakkaa naurattamasta.... ;D

e:muoks
« Viimeksi muokattu: 15.07.2019, 14:44:22 kirjoittanut MiljonääriPlayboy »
PolPolle tiedoksi:
A) kaikki kirjoittamani on sarkasmia
B) Vous êtes des collaborateurs

Faidros.

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 24 893
 • Liked: 17893
 • Blues for Allah
Vs: Rinteen hallitus 2019–
« Vastaus #584 : 15.07.2019, 07:27:05 »
Antti yrittää samalla tukkia SDP:n vuodon vihervassareihin, että persuihin, vuoroin ottamalla ja vuoroin kietäytymällä ottamasta "hädänalaisia". Kuinkahan mahtaa moinen onnistua? :roll:
Kun yksi ihminen kärsii harhasta, sitä sanotaan hulluudeksi. Kun monta ihmistä kärsii harhasta, sitä sanotaan uskonnoksi. -Robert M Pirsig-
Millainen luonne 2000-luvun mekaanikolla pitäisi olla,jotta hän sietäisi koneiden päälle kasattuja elektronisen hevonpaskan kerrostumia.
-Matthew B.Crawford-

ISO

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 070
 • Liked: 18535
 • Persuhtava keskustelija
Vs: Rinteen hallitus 2019–
« Vastaus #585 : 15.07.2019, 10:07:13 »
Rinteen antti syö ja säästää kakkua sellaisella tohinalle, että siitä ei mene vatsaan muruakaan, eikä säästöönkään jää mitään.

Mitenköhän pitkälle moinen strategia mahtaa viedä.
Syyrialainen Nesrin, 20, kertoo:
Hänen mukaansa häirinnältä voi arabikulttuurissa välttyä, jos ei puhu miehille ja välttää kaikenlaista kontaktia, ”merkkien antamista”.

writer

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 254
 • Liked: 12011
Vs: Rinteen hallitus 2019–
« Vastaus #586 : 15.07.2019, 10:40:38 »
Lainaus
Päätöksen taustalla vaikuttaa pääministerin mukaan se, ettei Suomi halua tukea salakuljettajien toimintaa. Rinteen mukaan se, että Libyan rannikolle kumiveneissä tulevia turvapaikanhakijoita nostetaan laivoihin, voi auttaa salakuljettajien toimintaa.

”Me näemme asian siten, että sillä voi olla signaalivaikutus. Eli jos laivalta pääsee tulemaan Euroopan sisälle, se alkaa vaikuttaa lähtemiseen omasta maasta.”

Suomi aikoo käynnistää nopeasti valmistelut sisäisiä siirtoja koskevan väliaikaisen järjestelyn toteuttamiseksi. Tavoitteena on saada järjestelyyn mukaan mahdollisimman vahva jäsenmaiden enemmistö. Rinteen mukaan tavoitteena on saada ainakin 20 jäsenmaata mukaan järjestelyyn.
Eli siis Rinne haluaa pidättäytyä salakuljettajien tukemisesta siihen saakka, kunnes on rakennettu EU-tasoinen mekanismi salakuljettajien tukemiseen?

Kaikki taakanjaot ja siirrot Italiasta, Kreikasta ja Espanjasta ja Maltalta eteenpäin ovat salakuljettajien tukemista ja jos EU tuollaisen uuden väliaikaisen taakanjako-systeemin solmii vaikka 20 tyhmimmän maan toimesta (Itä-Euroopan ja Itävallan jättäytyessä ulkopuolellle) niin se aikaansaa sen että lisää ihmisiä hukkuu Välimereen kun ylittäjiä on enemmän ja kun sana leviää niin Turkista tulee satoja tuhansia syyrialaisia hakemaan Kreikasta sitä siirtoa Saksaan, Ruotsiin, Suomeen jne. ja Libyaa kohti alkaa satojen tuhansien uusien afrikkalaisten ryntäys (joista osa kuolee Saharaan ja osa joutuu salakuljettajien kiduttamiksi ja raiskaamiksi Libyassa) jotka haluavat Italiaan jotta saavat sieltä siirrot Saksaan, Ruotsiin, Suomeen jne. ja Marokkoon alkaa myös ryntäys ja ylitys sieltä Espanjaan ja sitten siirroilla etenpäin.

Ongelmana on että Saksan hallitus on kaheleita täynnä ja ilmeisesti Saksan sisäpolitiikka vaikuttaa eli CDU yrittää saada äänestäjiä Vihreiltä esittämällä jarjettömyyksiä kuten sitä että Libyasta käytäisiin jopa hakemassa Eurooppaan pyrkiviä siirtolaisia (Jos Libyasta aletaan hakea porukkaa Eurooppaan niin Libyaa kohti lähtee samantien ainakin miljoona uutta afrikkalaista) ja näitä sisäisiä siirtoja alettaisiin tehdä jotka olisivat vielä enemmän Eurooppaan houkutteleva asia kuin vuoden 2015 avoimet rajat joiden läpi sai kulkea Saksaan ja että EU tarjoaisi meritaksit Libyan rannikolta Eurooppaan.

Lainaus
Saksalaisministeriltä avaus pakolaistilanteen hoitamiseen: ”Berliini osallistuu merkittävällä panoksella”
Katja Incoronato
Luotu:
14.7.2019 12:16

...

Saksan ulkoministeri Heiko Maas pyrkii muodostamaan EU-maista ryhmittymän, joka käynnistää järjestelmän Eurooppaan tulevien turvapaikanhakijoiden jakamiseksi eri maihin.

”Tavoitteena on luoda eri maita sitova järjestelmä niiden EU-maiden kesken, jotka ovat halukkaita ottamaan turvapaikanhakijoit
a. Berliini osallistuu tähän merkittävällä panoksella ja takaa ottavansa jatkuvasti tietyn kiintiön mereltä pelastetuista ihmisistä”, Maas sanoo saksalaisen Redaktionsnetzwerk Deutschlandin haastattelussa.

Itävallan ex-liittokansleri Sebastian Kurz on Politicon mukaan jo tyrmännyt Maasin ehdotuksen.

”Kyseessä on vanha idea, joka on jo osoittautunut toimimattomaksi”, hän sanoo.

Politicon tietojen mukaan asia on esillä Euroopan oikeus- ja sisäministerien kokouksessa Helsingissä ensi torstaina.

...

Saksan kehitysministeri Gerd Müller vaatii viikolla  Euroopan unionia palauttamaan toimintaan Välimeren hengenpelastusoperaationsa ja aloittamaan myös pakolaisten pelastusoperaation Libyan maaperällä. Pelastustoimiin tulee hänen mukaansa ryhtyä välittömästi ja tarvittaessa vaikka ilman kaikkien EU-maiden hyväksyntää.

...

Pääministeri Antti Rinne (sd) painotti Iltalehden haastattelussa, että Suomen päätökset turvapaikanhakijoiden ottamisesta Italiasta ja Maltalta ovat kertaluontoisia. Jatkossa Suomi pidättäytyy ottamasta vastaan mereltä pelastettuja sisäisesti siirrettäviä turvapaikanhakijoita siihen saakka, että EU:ssa on sovittu väliaikaisesta sisäisten siirtojen järjestelystä.

”Nyt pistimme stopin eli ennen kuin väliaikaisesta järjestelystä on sovittu, emme ota ketään mereltä pelastettuja vastaan”, Rinne sanoo.

Pääministerin mukaan Suomi aikoo käynnistää nopeasti valmistelut sisäisiä siirtoja koskevan väliaikaisen järjestelyn toteuttamiseksi. Tavoitteena on saada järjestelyyn mukaan mahdollisimman vahva jäsenmaiden enemmistö. Rinteen mukaan tavoitteena on saada ainakin 20 jäsenmaata mukaan järjestelyyn.

https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/285425-saksalaisministerilta-avaus-pakolaistilanteen-hoitamiseen-berliini-osallistuuJos jätät äänestämättä niin autat silloin muita puolueita ja eniten sinun äänestämättä jättämisestäsi hyötyy vaalit voittava puolue.

Ne persujen kannattajat jotka jättivät äänestämättä 2015 tukivat käytännössä äänestämättä jättämisellään Keskustaa ja ne jotka jättävät äänestämättä 2019 tukevat Demareita ja Kokoomusta.

writer

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 254
 • Liked: 12011
Vs: Rinteen hallitus 2019–
« Vastaus #587 : 15.07.2019, 10:48:45 »
^^^
Itse asiassa Rinne sanoi, pistimme stopin, kunnes saamme sovittua automaattisesta järjestelmästä, jossa meritaksin rantautuessa Eurooppaan tietty osa taakkajaettavista siirretään Suomeen, jolloin ei tarvitse tuhlata omaa ja EU-johtajien aikaa neuvotteluihin.

Tuo "signaali salakuljettajlle" on puhdasta populismia, kun taakanjako ei ole loppumassa mihinkään, vain sen muoto vaihtuu.

Jutusta myös huomaa, että Merkel antoi Rinteelle Berliinissä käskyn, että Suomen pitää taakkajakaa Maltalta nuo viisi "hädänalaista" ja myös osallistua EU:n väliaikaiseen taakanjakoon.

Rinne tuo 8 kpl Italiasta ja 5 kpl Maltalta ja on huolissaan signaalivaikutuksesta mutta samaan aikaan hinkuu taakanjakoa jossa mukana 20 maata ja Suomen kiintiö olisi varmaankin vähintään 1300 kpla eli 100-kertainen määrä ja 100-kertainen signaalivaikutus joka houkuttelisi Turkissa olevista 4 miljoonasta syyrialaisesta sadat tuahnnet heti Kreikkaan ja satoja tuhansia afrikkalaisia Libyaan ja Marokkoon yrittämään ylitystä Italiaan ja Espanjaan.

Jos Keskusta tämän väliaikaisen taakanjaon ja sisäiset siirrot Suomen osalta sallii niin Keskusta tuhoaa itsensä puolueena ja on jatkossa alle 10% puolue ja todennäköisesti lähempänä 5%.

Keskustan kannattaisi sanoa että Suomi ei lähde mukaan mihinkään väliaikaisiin taakanjakoihin ja siirto-järjestelmiin ja Suomi tulee niitä EU:n puheenjohtajana vastustamaan koska ne eivät toimi vaan pahentavat tilannetta ja auttavat salakuljettajia ja johtavat useampien ihmisten hukkumiseen ja jos Rinteelle ja SDP:lle ei tämä linja käy niin hallitus kaatuu Keskustan lähtiessä kävelemään.
Jos jätät äänestämättä niin autat silloin muita puolueita ja eniten sinun äänestämättä jättämisestäsi hyötyy vaalit voittava puolue.

Ne persujen kannattajat jotka jättivät äänestämättä 2015 tukivat käytännössä äänestämättä jättämisellään Keskustaa ja ne jotka jättävät äänestämättä 2019 tukevat Demareita ja Kokoomusta.

writer

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 254
 • Liked: 12011
Vs: Rinteen hallitus 2019–
« Vastaus #588 : 15.07.2019, 10:55:56 »
Onko puhetta vain Keskustasta sen näemme tällä viikolla sillä jos Suomi suostuu väliaikaiseen sisäisten siirtojen järjestelmään eli taakanjakoon niin silloin Suomi nimenomaan houkuttelee lisää tulijoita Eurooppaan heiluttamalla isoa signaalia että "tulkaa Eurooppaan, pääsette Italiasta, Espanjasta, Kreikasta ja Maltalta heti Saksaan, Ruotsiin ja Suomeen:

Lainaus
Nyt tuli linjaus keskustasta: ”Ei ole mitään mieltä ylläpitää alaikäisten afgaanipoikien salakuljettamista Suomeen ja Eurooppaan”
Katja Incoronato
Luotu:
14.7.2019 19:13

Keskustan eduskuntaryhmän puheenjohtaja Antti Kurvinen linjaa maahanmuuttopolitiikan tavoitteita sosiaalisessa mediassa. Hänen mukaansa humanitaarinen maahanmuutto tulee keskittää kiintiöpakolaisiin.

Kaikki vetovoimatekijät turvapaikkahaussa lisäävät ihmiskauppiaiden salakuljettamista, jossa ihmisiä kuolee ja hyväksikäytetään. Apu kriisialueille ja pakolaiskiintiön kautta. Massiiviset turvapaikkahaut ja satojentuhansien kansainvaellukset ovat epäinhimillistä kaikille osapuolille”, Kurvinen sanoo.

Kurvisen tviitit ovat vastaus turvapaikanhakijoiden tukihenkilönä toimivalle Kaarina Heiskaselle, joka kuvailee Suomen turvapaikkapolitiikka holtittomaksi.
.

...

Heiskanen sanoo, että pakkopalautusuhan alla on nyt lapsiperheitä ja nuoria afgaanipoikia, jotka tulivat Suomeen alaikäisinä.

”Suurimmalla osalla heistä ei ole mitään tukiverkostoja Afganistanissa, jossa talebanit ottavat entistä tukevampaa jalansijaa ja tekevät terrori-iskuja. Monella heistä on talebanien nimeltä mainittu tappouhka - ja taskussa.”

Antti Kurvinen vastaa, että turvapaikkaprosessissa oikeusapu tullaan palauttamaan vuotta 2016 edeltäneeseen malliin.

”Sinänsä pitää humanitaarinen maahanmuutto keskittää kiintiöpakolaisiin. Ei ole mitään mieltä ylläpitää kuvaamiesi alaikäisten afgaanipoikien salakuljettamista Suomeen ja Eurooppaan”, hän toteaa Heiskaselle.

...

Tilanne kiristää välejä hallituksen sisällä. Keskustan kansanedustaja ja eduskunnan hallintovaliokunnan jäsen Mikko Kärnä on syyttänyt hallitusta holtittomasta maahanmuuttopolitiikasta.

loput:
https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/285429-nyt-tuli-linjaus-keskustasta-ei-ole-mitaan-mielta-yllapitaa-alaikaisten?ref=suosituimmat

Jos jätät äänestämättä niin autat silloin muita puolueita ja eniten sinun äänestämättä jättämisestäsi hyötyy vaalit voittava puolue.

Ne persujen kannattajat jotka jättivät äänestämättä 2015 tukivat käytännössä äänestämättä jättämisellään Keskustaa ja ne jotka jättävät äänestämättä 2019 tukevat Demareita ja Kokoomusta.

ISO

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 070
 • Liked: 18535
 • Persuhtava keskustelija
Vs: Rinteen hallitus 2019–
« Vastaus #589 : 15.07.2019, 11:24:58 »
Yhtäkään ei saa ottaa.

Ei mulla muuta.
Syyrialainen Nesrin, 20, kertoo:
Hänen mukaansa häirinnältä voi arabikulttuurissa välttyä, jos ei puhu miehille ja välttää kaikenlaista kontaktia, ”merkkien antamista”.

Eino P. Keravalta

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 26 884
 • Liked: 10966
 • The Escape Velocity
Vs: Rinteen hallitus 2019–
« Vastaus #590 : 15.07.2019, 11:32:05 »
Yhtäkään ei saa ottaa.

Ei mulla muuta.

Aivan. Perussuomalaisten tulisikin käynnistää Suomessa keskustelu aikaisempien turvapaikanhakijoiden joukkopalautuksista: täällä on viisi- tai jopa kuusinumeroinen väkimäärä kehitysmaalaisia, joiden kotimaassa uhka on jo poistunut ja lisäksi monet matkustelevat kotimaissaan aivan sumeilematta.

Koska kaikkia ei voida palauttaa yhtä aikaa, pitäisi palautukset aloittaa niistä, jotka ovat syyllistyneet rikokseen tai jotka ovat kestotyöttömiä. Tästä olisi Suomelle pidemmällä tähtäimellä valtava rahallinen hyöty, koska jokainen haittamaahanmuuttaja aiheuttaa veronmaksajille noin miljoonan euron elinkaarikulut. Lisäksi hyötynä olisi Suomen hiilijalanjäljen pienentyminen eikä unohtaa voi sitäkään, että kehitysmaalle on hyvää kehitysapua se, että se saa takaisin entisen asukkaansa, joka on käynyt Euroopassa kouluja ja saanut oppia ja kokemusta demokraattisesta yhteiskunnasta.
HUOMIO. Ylläolevaa tekstiä ei voi ymmärtää ilman seuraavaa, siihen kuuluvaa lisäystä: Olen todellisuudessa päinvastaista mieltä ja koko kirjoitus on vain parodiaa, jonka tarkoituksena on tuoda esiin maahanmuuttokriittisen ajattelun onttous; monikulttuuri on rikkaus ja kaikki ihmiset samanarvoisia.

Roope

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 32 368
 • Liked: 64819
Vs: Rinteen hallitus 2019–
« Vastaus #591 : 15.07.2019, 11:55:05 »
Onko puhetta vain Keskustasta sen näemme tällä viikolla sillä jos Suomi suostuu väliaikaiseen sisäisten siirtojen järjestelmään eli taakanjakoon niin silloin Suomi nimenomaan houkuttelee lisää tulijoita Eurooppaan heiluttamalla isoa signaalia että "tulkaa Eurooppaan, pääsette Italiasta, Espanjasta, Kreikasta ja Maltalta heti Saksaan, Ruotsiin ja Suomeen:

Kun Keskustan Antti Kurvinen puhuu "humanitaarisen maahanmuuton keskittämisestä kiintiöpakolaisiin", hän tarkoittaa sillä samaa kuin Kai Mykkänen linjanvedoissaan, joiden mukaan Suomen pitää ottaa Välimeren venelijöitä "hallitusti" kiintiöpakolaisina, ettei heidän tarvitse taivaltaa "hallitsemattomasti" Suomen rajalle asti hakemaan turvapaikkaa. Se ei suinkaan vähentäisi ihmissalakuljetusta tai Eurooppaan pyrkivien ja Suomeen tulevien määrää vaan lisäisi niitä. 

Lainaus käyttäjältä: Uusi Suomi
Toinen holtittomuus syntyi Heiskasen mukaan vuonna 2016 tehtyjen lakimuutosten vuoksi.

”Varmuuden vuoksi kaikkea kiristettiin - oikeudellisen avun saantia, turvapaikkaehtoja -, eikä kukaan halunnut tai viitsinyt tsekata, mitä nämä lakimuutokset tarkoittivat kokonaisuuden kannalta. Turvapaikanhakija ja hänen oikeusturvansa hukkuivat pesuveden mukana.”

Heiskaset ovat jo kolme vuotta keuhkonneet "kokonaisvaikutuksesta", jonka kautta muutamat pienet lakimuutokset tuhosivat turvapaikanhakijoiden oikeusturvan. Kukaan ei ole vielä selittänyt, miten tämä mystinen "kokonaisvaikutus" ilmenee, kun juuri näihin asioihin perehtyneiden hallinto-oikeuksien ja Euroopan ihmisoikeustuomioistuimen päätösten perusteella oikeusturva ei ole vaarantunut millään erityisellä tavalla. Suurimmassa osassa samojen velvoitteiden alaisia EU-maita on Suomea tiukemmat lait ja käytännöt.
Mediaseuranta - Maahanmuuttoaiheiset uutiset, tiedotteet ja tutkimukset

Tavan

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 646
 • Liked: 6529
Vs: Rinteen hallitus 2019–
« Vastaus #592 : 15.07.2019, 11:56:44 »
eikä unohtaa voi sitäkään, että kehitysmaalle on hyvää kehitysapua se, että se saa takaisin entisen asukkaansa, joka on käynyt Euroopassa kouluja ja saanut oppia ja kokemusta demokraattisesta yhteiskunnasta.

Tämä on herkullista. Kiitos Eino!  ;D
This was my father's belief and this is also mine:
  Let the corn be all one sheaf--
And the grapes be all one vine,
  Ere our children's teeth are set on edge
By bitter bread and wine.

writer

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 254
 • Liked: 12011
Vs: Rinteen hallitus 2019–
« Vastaus #593 : 15.07.2019, 12:02:37 »
Yhtäkään ei saa ottaa.

Ei mulla muuta.

Aivan. Perussuomalaisten tulisikin käynnistää Suomessa keskustelu aikaisempien turvapaikanhakijoiden joukkopalautuksista: täällä on viisi- tai jopa kuusinumeroinen väkimäärä kehitysmaalaisia, joiden kotimaassa uhka on jo poistunut ja lisäksi monet matkustelevat kotimaissaan aivan sumeilematta.

Koska kaikkia ei voida palauttaa yhtä aikaa, pitäisi palautukset aloittaa niistä, jotka ovat syyllistyneet rikokseen tai jotka ovat kestotyöttömiä. Tästä olisi Suomelle pidemmällä tähtäimellä valtava rahallinen hyöty, koska jokainen haittamaahanmuuttaja aiheuttaa veronmaksajille noin miljoonan euron elinkaarikulut. Lisäksi hyötynä olisi Suomen hiilijalanjäljen pienentyminen eikä unohtaa voi sitäkään, että kehitysmaalle on hyvää kehitysapua se, että se saa takaisin entisen asukkaansa, joka on käynyt Euroopassa kouluja ja saanut oppia ja kokemusta demokraattisesta yhteiskunnasta.

Huomiona että työttömän syrjäytyneen nuoren (sekä suomalaisten että suomeen tulevien maahanmuuttajamiesten afghanistanista, somaliasta ja irakista ja suomessa syntyneiden afgaanien, irakilaisten ja somalien jotka eivät töitä löydä) elinkaarikulut eläkeikään saakka ovat noin 1,2 miljoonaa ja siihen tietenkin eläkeikä päälle eli oikeasti puhutaan 2 miljoonan kustannuksesta suomalaisille veronmaksajille per henkilö ja jos sairastelevat paljon niin kustannus on 3 miljoonaa per henkilö.

Lainaus
Valtiontalouden tarkastusviraston raportissa vuodelta 2007 todetaan, että yhden syrjäytyneen takia menetetään noin miljoona euroa, josta kansantuloon kohdistuu 700 000 ja julkiseen talouteen 430 000 euroa, jos syrjäytyminen kestää koko työiän eli nelisenkymmentä vuotta.

https://faktabaari.fi/fakta/rinne-syrjaytynyt-nuori-maksaa-suomelle-miljoona-euroa-vuodessa/


THL:n netistä jo poistettujen laskelmien mukaan joista on jäljellä vain twiitti syrjäytynyt nuori maksaa 2,1 miljoonaa euroa elinaikanaan:

Lainaus
Yksi syrjäytynyt nuori maksaa 2,1 miljoonaa €

https://twitter.com/thlorg/status/601991050853416960

archive:
http://archive.is/bXGNI


Syrjäytyneistä nuorista vuonna 2012 jo noin 25% oli vieraskielisiä eli maahanmuuttajataustaisia ja nykyään luku on todennäköisesti jo noin 50%:

Lainaus
Syrjäytyneiksi luokitellaan pelkän peruskoulun suorittaneet nuoret, jotka eivät käy töissä tai opiskele. Toissa vuonna tällaisia 15–29-vuotiaita oli yhteensä 51 300, valtaosin miehiä. Kortistossa heistä oli 18 800 ja kaikista rekistereistä teillä tietymättömillä 32 500. Vieraskielisiä koko ryhmästä oli paljon, joka neljäs.

https://www.tiede.fi/artikkeli/jutut/artikkelit/paljonko_syrjaytynyt_nuori_maksaa_

Jos jätät äänestämättä niin autat silloin muita puolueita ja eniten sinun äänestämättä jättämisestäsi hyötyy vaalit voittava puolue.

Ne persujen kannattajat jotka jättivät äänestämättä 2015 tukivat käytännössä äänestämättä jättämisellään Keskustaa ja ne jotka jättävät äänestämättä 2019 tukevat Demareita ja Kokoomusta.

-PPT-

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 529
 • Liked: 8378
Vs: Rinteen hallitus 2019–
« Vastaus #594 : 15.07.2019, 12:14:35 »
Yhtäkään ei saa ottaa.

Ei mulla muuta.

Aivan. Perussuomalaisten tulisikin käynnistää Suomessa keskustelu aikaisempien turvapaikanhakijoiden joukkopalautuksista: täällä on viisi- tai jopa kuusinumeroinen väkimäärä kehitysmaalaisia, joiden kotimaassa uhka on jo poistunut ja lisäksi monet matkustelevat kotimaissaan aivan sumeilematta.

Koska kaikkia ei voida palauttaa yhtä aikaa, pitäisi palautukset aloittaa niistä, jotka ovat syyllistyneet rikokseen tai jotka ovat kestotyöttömiä. Tästä olisi Suomelle pidemmällä tähtäimellä valtava rahallinen hyöty, koska jokainen haittamaahanmuuttaja aiheuttaa veronmaksajille noin miljoonan euron elinkaarikulut. Lisäksi hyötynä olisi Suomen hiilijalanjäljen pienentyminen eikä unohtaa voi sitäkään, että kehitysmaalle on hyvää kehitysapua se, että se saa takaisin entisen asukkaansa, joka on käynyt Euroopassa kouluja ja saanut oppia ja kokemusta demokraattisesta yhteiskunnasta.

Ymmärtänet nyt kuitenkin sen että jos Suomen eliitti ei olisi täysiä sätkynukkeja niin yhtäkään noista kymmenen turvallisen maan läpi kulkematta ei alunperinkään olisi tarvinnut vastaanottaa.

Suomen eliitti kuitenkin on sätkynukkeja niin mitä luulet alkavatko he palauttamaan yhtään ketään?

Eino P. Keravalta

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 26 884
 • Liked: 10966
 • The Escape Velocity
Vs: Rinteen hallitus 2019–
« Vastaus #595 : 15.07.2019, 12:31:31 »
Lainaus
Suomen eliitti kuitenkin on sätkynukkeja niin mitä luulet alkavatko he palauttamaan yhtään ketään?

Eivät ala.

Mutta asia olisi tärkeä nostaa yleiseen keskusteluun ja äänestäjien tietoisuuteen, että meillä on täällä ainakin parisataatuhatta asiattomasti oleskelevaa turvapaikanhakijaa ja muuta sellaista, joiden kotiin lähettäminen olisi Suomen etu ja oikeastaan velvollisuus, koska suojeluntarvetta ei ole. Olisi herkullista katsella arvopohjallisten kiemurtelua kun keskustelussa kävisi ilmi, että mitään perustetta pitää noita ihmisiä täällä ei ole ja että valtaosasta heistä koituu miljardikustannukset yhteensä.

Mitä enemmän kansa tiedostaa tämän ja mitä enemmän Perussuomalaiset pitävät asiasta melua ja mitä enemmän SKP eli Suomen Kulttuurimarxilainen Puolue ( alaosastoinaan Kokoomus, Keskusta, RKP, Demarit, Vasemmistoliitto, Kristilliset, Vihreät ) vastustavat, sitä enemmän Perussuomalaiset saavat kannatukseensa nostetta.
HUOMIO. Ylläolevaa tekstiä ei voi ymmärtää ilman seuraavaa, siihen kuuluvaa lisäystä: Olen todellisuudessa päinvastaista mieltä ja koko kirjoitus on vain parodiaa, jonka tarkoituksena on tuoda esiin maahanmuuttokriittisen ajattelun onttous; monikulttuuri on rikkaus ja kaikki ihmiset samanarvoisia.

writer

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 5 254
 • Liked: 12011
Vs: Rinteen hallitus 2019–
« Vastaus #596 : 15.07.2019, 12:58:55 »
Lainaus
Suomen eliitti kuitenkin on sätkynukkeja niin mitä luulet alkavatko he palauttamaan yhtään ketään?

Eivät ala.

Mutta asia olisi tärkeä nostaa yleiseen keskusteluun ja äänestäjien tietoisuuteen, että meillä on täällä ainakin parisataatuhatta asiattomasti oleskelevaa turvapaikanhakijaa ja muuta sellaista, joiden kotiin lähettäminen olisi Suomen etu ja oikeastaan velvollisuus, koska suojeluntarvetta ei ole. Olisi herkullista katsella arvopohjallisten kiemurtelua kun keskustelussa kävisi ilmi, että mitään perustetta pitää noita ihmisiä täällä ei ole ja että valtaosasta heistä koituu miljardikustannukset yhteensä.

Mitä enemmän kansa tiedostaa tämän ja mitä enemmän Perussuomalaiset pitävät asiasta melua ja mitä enemmän SKP eli Suomen Kulttuurimarxilainen Puolue ( alaosastoinaan Kokoomus, Keskusta, RKP, Demarit, Vasemmistoliitto, Kristilliset, Vihreät ) vastustavat, sitä enemmän Perussuomalaiset saavat kannatukseensa nostetta.

Ongelma on vain että Suomen kansalaisuuslaki on maailman löysin ja suurin osa on jo Suomen kansalaisia.

Elokuussa 2015 tullut turvapaikanhakija joka on saanut turvapaikan tai toissijaisen suojelun voi hakea Suomen kansalaisuuden Elokuussa 2019 koska Suomen kansalaisuuslain mukaan odotusaika on 4 vuotta turvapaikkahakemuksen jättämispäivästä ja kaikki nämä käsitellään kiireellisinä eli ohittavat kaikki muut kansalaisuushakemukset jonossa ja toimeentuloksi riittää KELA:n työmarkkinatuki, asumistuki ja toimeentulotuki eli töitäkään ei ole tarvinnut tehdä päivääkään ja silti saat Suomen kansalaisuuden.

Hiukan suomea pitää osata paitsi jos Suomen kansalaisuutta hakeva on luku- ja kirjoitustaidoton jolloin suomen kieltä ei tarvitse osata eli Suomi antaa Suomen kansalaisuuksia esim. luku- ja kirjoitustaidottomille somaleille (80-90% somaleista) vaikka nämä eivät osaa puhua suomea.

Kaikki nämä pähkähulluudet teki kansalaisuuslakiin Vihreiden Tuija brax oikeusministerinä ollessaan alkuvuonna 2011 juuri ennen vuoden 2011 eduskuntavaaleja.
Kaikki muut eduskuntapuolueet paitsi Persut (silloin ryhmässä Soini, Oinonen ja Ruohonen-Lerner) äänestivät eduskunnassa tuon täysin järjettömän kansalaisuuslain puolesta.

Ruohonen-Lerner piti yhden pienen vastustus-puheen muistaakseni eduskunnassa mutta ei maininnut näitä järjettömyyksiä siinä puheessa vaan puhui hyvin yleisellä tasolla eli todennäköisesti kukaan noista kolmesta Persusta ei ollut lukenut lakia ajatuksella niinkuin sitä ei oltu luettu myöskään juuri ollenkaan Kokoomuksen eduskuntaryhmässä ja silloisista kansanedustajista pari on väittänyt keskusteluissa myöhemmin että ei laissa mitään tuollaista lue kun ovat lukeneet vain lain alkuosan jossa asiat näyttävät hyvältä (tai eivät ollenkaan) mutta lakiin on piilotettu ne kumoavia pähkähulluuksia alempiin pykälöihin.

Napinpainajia koko eduskunta täynnä.

Vihreiden Tuija Braxin toiminta oli täysin käsittämätöntä mutta hänen jälkeensä oikeusministeriksi tuli RKP:n Anna-Maja Henriksson 2011-2015 joka ei virheitä ja järjettömyyksiä korjannut ja nyt sama Anna-Maja on taas palannut oikeusministeriksi koska Keskusta ei ottanut oikeusministerin salkkua kun piti saada Saarikolle ja Kulmunille kivat ministerinsalkut ja kummallakaan ei ole kykyä eikä koulutusta oikeusministeriksi ja piti saada Kaikkoselle puolustusministerin salkku kun hänelläkään ei ole kykyä, taustaa (nuoriso-säätiö puliveivaukset) eikä koulutusta oikeusministeriksi.
Keskustan ryhmässä on pari jotka olisi voinut oikeusministeriksi laittaa koulutuksen puolesta mutta eivät olleet mukana Sipilän lipomisessa tarpeeksi innokkaasti niin Sipilä ei ottanut oikeusministerin salkkua keskustalle ja lahjoitti vielä sisäministerin salkunkin Vihreille.

Sitten näihin luku- ja kirjoitustaidottomiin somaleihin jotka eivät osaa puhua suomen kieltä pitäisi suhtautua ihan yhtä suomalaisina kuin kantasuomalaiset...

Tanskassa on 8 vuoden odotus pelkkään pysyvään oleskelulupaan ja pysyvän oleskeluluvan saadakseen pitää olla suurin osa ajasta töissä ja elää ilman yhteiskunnan tukia ja kansalaisuuteen on vielä tiukemmat vaatimukset.
Jos jätät äänestämättä niin autat silloin muita puolueita ja eniten sinun äänestämättä jättämisestäsi hyötyy vaalit voittava puolue.

Ne persujen kannattajat jotka jättivät äänestämättä 2015 tukivat käytännössä äänestämättä jättämisellään Keskustaa ja ne jotka jättävät äänestämättä 2019 tukevat Demareita ja Kokoomusta.

Eino P. Keravalta

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 26 884
 • Liked: 10966
 • The Escape Velocity
Vs: Rinteen hallitus 2019–
« Vastaus #597 : 15.07.2019, 13:04:06 »
Writer:

Lainaus
Ongelma on vain että Suomen kansalaisuuslaki on maailman löysin ja suurin osa on jo Suomen kansalaisia.

Tämä on totta.

Mutta toisaalta se, mikä on annettu, voidaan ottaakin. Voidaan vaikka todeta, että kansalaisuus on annettu väärin perustein koska jo turvapaikkakin on annettu väärin perustein ihmiselle, joka on tullut turvallisesta maasta. Kyseessä siis on lakia rikkonut virhe, joka nyt oikaistaan.
« Viimeksi muokattu: 15.07.2019, 13:12:03 kirjoittanut Eino P. Keravalta »
HUOMIO. Ylläolevaa tekstiä ei voi ymmärtää ilman seuraavaa, siihen kuuluvaa lisäystä: Olen todellisuudessa päinvastaista mieltä ja koko kirjoitus on vain parodiaa, jonka tarkoituksena on tuoda esiin maahanmuuttokriittisen ajattelun onttous; monikulttuuri on rikkaus ja kaikki ihmiset samanarvoisia.

dothefake

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 35 419
 • Liked: 20908
 • Imaaminoloinen kaktuslakkisetä. Rutinuiva.
Vs: Rinteen hallitus 2019–
« Vastaus #598 : 15.07.2019, 13:26:55 »
Suomi muistuttaa tässä suhteessa islamia. Islamin mukaanhan kaikki maailman ihmiset syntyvät muslimeiksi, mutta harhautuvat ja sitten osaa palaa islamiin. Islamiin ei käännytä vaan palataan.

Samoin kaikki ihmiset syntyvät suomalaisiksi ja osa heistä palaa Suomeen.
Sanokaa Fazer, kun haluatte mamuja.
Suomi, kestitysleirien saaristo.
Olin siellä minäkin.

kivimies

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 123
 • Liked: 4931
Vs: Rinteen hallitus 2019–
« Vastaus #599 : 15.07.2019, 15:40:19 »
Valtioneuvoston tiedotteesta ilmenee, että Suomi ryhtyy EU-puheenjohtajamaana valmistelemaan taakanjakoa ja tavoitteena on saada "mahdollisimman vahva jäsenmaiden enemmistö". Eli mm. Unkari ja Puola voivat kieltäytyä tästä väliaikaisesta taakanjaosta, mutta se ei silti tarkoita, ettei sitä tulisi. Jos Saksa, Ranska ja muutama muu maa Suomen lisäksi osallistuu, niin eiköhän taakanjako saada aikaiseksi.

Taakanjaon tavoitteena on jakaa meritaksien Etelä-Eurooppaan tuomat matkustajat, kunnes EU saa pysyvän taakanjaon aikaiseksi.

Lainaus
Euroopan unionin neuvoston puheenjohtajamaana Suomi käynnistää ripeästi valmistelut sisäisiä siirtoja koskevan väliaikaisen järjestelyn aikaansaamiseksi. Tavoitteena on saada järjestelyyn mukaan mahdollisimman vahva jäsenmaiden enemmistö. Järjestelyllä pyritään siirtämään ennalta sovitulla tavalla mereltä pelastettuja turvapaikanhakijoita EU-jäsenmaiden kesken kunnes EU:ssa on saatu sovittua pysyvästä järjestelystä.

https://valtioneuvosto.fi/artikkeli/-/asset_publisher/10616/eu-ministerivaliokunta-tyosti-eu-puheenjohtajakauden-asioita

Sisäministeri Maria Ohisalo (vihr.) aikoo pitää EU-maiden sisäministerien kanssa epävirallisen tapaamisen ennen torstain kokousta. Tavoitteena on saada sovittua EU-taakanjaosta.

Tämän toteutuessa Suomi saisi tietyn osuuden jokaisesta Etelä-Eurooppaan rantautuneen meritaksin matkustajista.

« Viimeksi muokattu: 15.07.2019, 15:44:51 kirjoittanut kivimies »

Tagit: