Kirjoittaja Aihe: Rinteen hallitus 2019  (Luettu 373377 kertaa)

Titus

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 084
 • Liked: 9332
Vs: Rinteen hallitus 2019
« Vastaus #1110 : 17.09.2019, 21:35:21 »

"
klo 19:41: Ohisalo kertoo, että työperäisen maahanmuuton tehostamisen ohjelma laitetaan vauhtiin.
"
Eli haalitaan lisää matuja tänne "tekemään töitä?"

"
Ja iso uutinen on seuraava: jatkossa ulkomailta Suomeen töihin tuleva ihminen saa työluvan yhdessä kuukaudessa. Näin sisäministeri Ohisalo lupaa.
"
Eikun lisää siivousrinkejä pystyyn...

"
Harakka lupaa mittavia toimia työperäisen maahanmuuton helpottamiseen, jotta yritykset saisivat työntekijöitä avoimina oleviin 50 000 työpaikkaan.
"
Jänniä työpaikkoja kun ei 700.000 työtöntä riitä täyttämään muutamaa kymmentä tuhatta työpaikkaa...

Korona on jossain toisella planeetalla. Ei sellaista voi sattua koivun ja tähden alla.

Ajatolloh

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 237
 • Liked: 3004
Vs: Rinteen hallitus 2019
« Vastaus #1111 : 17.09.2019, 21:37:27 »
Luotan siihen, että kohta SAK jyrähtää ja nämä vihreiden harakoitten ilakoinnit loppuu siihen.

Olis jo aika SAK:n sanoa jotain.

satasenlaina

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 333
 • Liked: 246
Vs: Rinteen hallitus 2019
« Vastaus #1112 : 17.09.2019, 21:45:08 »

"
klo 19:41: Ohisalo kertoo, että työperäisen maahanmuuton tehostamisen ohjelma laitetaan vauhtiin.
"
Eli haalitaan lisää matuja tänne "tekemään töitä?"

"
Ja iso uutinen on seuraava: jatkossa ulkomailta Suomeen töihin tuleva ihminen saa työluvan yhdessä kuukaudessa. Näin sisäministeri Ohisalo lupaa.
"
Eikun lisää siivousrinkejä pystyyn...

"
Harakka lupaa mittavia toimia työperäisen maahanmuuton helpottamiseen, jotta yritykset saisivat työntekijöitä avoimina oleviin 50 000 työpaikkaan.
"
Jänniä työpaikkoja kun ei 700.000 työtöntä riitä täyttämään muutamaa kymmentä tuhatta työpaikkaa...

Tässä on nyt joko toimittaja tai Ohisalo vetänyt mutkia suoriksi tuon 1 kuukauden osalta. Hallitus toteaa

"Hallitus käynnistää kunnianhimoisen työperäisen maahanmuuton kokonaisuudistuksen, joka tähtää merkittävään työllisyyden kasvuun. Tavoitteena on saavuttaa hallituskauden aikana työperäisten oleskelulupien nopea ja sujuva käsittely 1 kk:n määräajassa. Työperäisen maahanmuuton pullonkauloja puretaan ja toiminta keskitetään yhden tulosvastuullisen johdon alle. Resursseja lisätään koko maahanmuuttoprosessissa (UM, SM, TEM), lainsäädäntöön tehdään tarvittavat muutokset ja
työperäisen maahanmuuton käytännöt uusitaan uuden johtamismallin perusteella.
Työvoiman liikkuvuuden ja kohtaannon varmistamiseksi arvioidaan tarve alueellisen työlupamenettelyn
yhtenäistämiseksi. Varmistetaan työehtojen valvonnan riittävät resurssit."

Eli tuo 1 kk:n tavoiteaika on asetettu hallituskauden loppuun mennessä EI heti. Saa nähdä toteutuuko. Tuskin jos hakemuksia ei täytetä oikein.

törö

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 22 526
 • Liked: 10554
Vs: Rinteen hallitus 2019
« Vastaus #1113 : 17.09.2019, 21:58:47 »
Nyt perutaan lupauksia pikavauhtia. 75% työllisyysaste putosi ensin 60 000 uudeksi työpaikaksi ja nyt se on jo -50 000, koska 50 000 mamua tarvitaan alipalkattuihin hommiin, joihin suomalainen ei koske pitkällä tikulla. Lopulta mamujen työllistäminen on olevinaan suuri saavutus, vaikka ne joutuvat nostamaan paljon enemmän yhteiskunnan tukia kuin maksavat veroja, jotta ei tarvitsisi nukkua ulkona pakkasessa.

Malinen saa bonuksensa sitten täysimääräisinä, koska se voi työllistää mamuja muutamaksi tunniksi kerrallaan alle kympillä tunti ja säästöä syntyy.


Edit: Tää on tarkemmin ajatellen outo suunnitelma, koska meillä on jo kortistossa mamuja, jotka on koulutettu halpatyövoimaksi. Ehkä tarkoitus on omaksua teollisuudesta se tyyli, että parin euron tuntipalkka riittää kun porukka on palaamassa muutaman kuukauden päästä halvempaan maahan.
« Viimeksi muokattu: 17.09.2019, 22:23:58 kirjoittanut törö »

Sakari

 • Kannatusjäsen
 • Jäsen^^^
 • ****
 • Viestejä: 2 172
 • Liked: 4333
Vs: Rinteen hallitus 2019
« Vastaus #1114 : 17.09.2019, 22:10:01 »
Kautta linjan on yhteisymmärrys siitä miten turmiollisia on poliittisetbroilerit yhteiskunnalle. Miksi sitten heitä on ja miten he näyttäytyvät eritasoilla, eli erilaisten intressiryhmien näkökulmista?

Kansallismielisenä näen poliittisetbroilerit kansalle turmiollisina, sillä pidän heitä todellisuudesta vieraantuneina hahmoina, jotka imevät ideologioista huonolle itsetunnolleen henkistä kanttia ja muutakin syytä kuin olla ammattikseen poliitikko. (Hyi miltä sana ammattipoliitikko kuulostaa.) Poliittisetbroilerit eivät ole toiminnallaan antaneet syytä muuttaa käsityksiäni, he ovat tyhjiä, näköalattomia nahjuksia, jotka menevät sieltä missä aita on matalin, tai pikemminkin ryömivät aidan ali ja pitävät sitä kunniallisena toimintana. Mistäpä muusta he tietäisivätkään.

Eli poliittinenbroileri saattaa olla aidosti hämmentynyt kohdatessaan reaalimaailman. Usein toimissaan he eivät kohtaa kongreettisesti niitä asioita joista ovat päättämässä. Verrataan asiaa vaikka terästehtaaseen. Tehtaassa on perustaja joka on omalla raskaalla työllä ja riskinotolla saanut menestyvän tuotannon kasvatettua. Laajentuessaan on tarvittu monia toimijoita ja teknikoita,jne.. Sitten perustaja saa älynväläyksen ja ottaa johtaja ehdokkaita joiden koulutukseen kuuluu illalliset, tanssit, seurustelu ja toisten kampittaminen. Vuodet vierivät ja perustaja heittää lusikan nurkkaan, testamentissa mielekkäin johtajakokelas saa tehtaan avaimen haltuunsa ja alkaa johtamaan tehdasta.

Uusi johtaja miettii miten tätä oikein johdetaan ja tajuaa ettei tiedä yhtään mitään. Peittääkseen tietämättömyden johtaja ei voi mennä työläisten pariin/ osallistua prosessiin. Sehän olisi osoitus heikkoudesta ja siinä myrkyllisessä kampittamisenkulttuurissa jossa uusijohtaja on kouliutunut olisi itsemurha osoittaa tietämättömyyttä. Joten uusi johtaja etsii jonkun kuvitteelisen teorian miten tehdastoimii ja alkaa kaikkitietävästi tehdä muutoksia. No asioiden mennessä luonnollisesti pieleen peittää johtaja osaamattomuutensa sättimällä huonoa moraalia työntekijöillä. Lisäksi uusijohtaja etsii nopeasti itselleen ympärille pienen hovin, jossa voi kokea koulutuksensa aikana oppimiaan taitoja. Lisäksi hovi toimii tehokkaana puskurina vaimentaen työntekijöiltä tulevan kritiikin, kun hommat on perseellään.

Tässä vaiheessa kokenut, mutta epärehellinen insinööri tajuaa pomon olevan täysi tomppeli. MIettiessään asiaa kiero-insinööri huomaa kadulla joukon tyhjäntoimittajia, juoppoja ja rikollisia. Siitä kehkeytyy loistava ajatus rikastua. Kiero-insinööri kertoilee uudelle johtajalle miten tehdas saataisiin lentoon, kunhan vain lisätään diversiteettiä ja voi miten tunkkainen yhtenäiskulttuuri täällä tehtaalla vallitsee, ei meinaa saada happea. Toista se on naapuritehtaissa joissa on todella kansainvälinen meininki.

Kiero-insinööri osuu suoraan heikon johtajan arkaan paikkaan. "Nauraako ne minulle muualla", pohtii johtaja maanisesti yön pikkutunteina ja seuraavana aamuna on tehtaan portit sepposen selällään toivottaen pultsarit kadulta tehtaaseen. Nurkan takana kiero-insinööri ottaa maksua juopoilta jonka jälkeen saa mennä tehtaalle. No yllätys on suurta kun asiat menevät taas perseelleen ja entistä pahemmin. Mutta jo paikalle ehättää kiero-insinööri kertomaan miten epäjärjestys ja siitä johtuvat tuotantokatkokset on selätettävissä sopeutumisella ja tehdastyöläisillä nyt on syrjivä asenne uusia kohtaan + juopoille tarvitaan tehdaskoulutusta. No ei puolirikolliset nyt oikeasti halua mitään tehdä, eikä oppia, niinpä koulutuksesta vastaakin kieron-insinöörin vaimonfirma. Vaimonfirma kuppaa sitten lisänä tehtaan tulosta.

Lopulta tehdas velkaantuu, ja velan panttina on työntekijöiden eläkerahasto. Myös tehdas myy tuotantokoneensa toisille tehtaille ja sähkögeneraattorit australialaiselle eläkesäätiölle, joka laskuttaa siitä työntekijöitä. Tehdas myös myy kaiken kannattavan oheistoiminnan ja kaivokset josta louhivat toiminnalleen elintärkeää malmia.
Sen pituinen se. Todellisuus on vaan vielä karmivampaa sillä se on totta.

Eli alleviivaan Suomen ongelmien johtuvan johdon kehnoudesta. Suomella on surkea eliitti. Tuo surkeus kulminoituu näköalan puutteessa, osaamattomuudessa ja siitä kumpuavassa huonossa itsetunnossa. (Tuo eliitin huono itsetunto esiintyy projisointina kansalaisten mukamas huonosta itsetunnosta.) Rinteen hallitus on täynnä poliittisiabroilereita. Jälki sen mukaista.
Ooh lalaa...

acc

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 880
 • Liked: 2818
Vs: Rinteen hallitus 2019
« Vastaus #1115 : 17.09.2019, 23:27:56 »
Lainaus
https://www.uusisuomi.fi/uutiset/hallitus-puristi-budjetin-kasaan-ulkomaisten-osaajien-verotusta-aiotaan-keventaa-tyoperaista-maahanmuuttoa-helpotetaan/8de138ff-9aea-4459-a891-887ad370412d
US 17.9.2019:
Hallitus puristi budjetin kasaan: Ulkomaisten osaajien verotusta aiotaan keventää, työperäistä maahanmuuttoa helpotetaan
...
Se lupaa säätää yritysten ulkomaisten avainhenkilöiden lähdeverolain pysyväksi. Samalla osaajien veroaste pudotetaan 35 prosentista 32 prosenttiin. Myös ulkomaiset opiskelijat ja tutkijat halutaan pitää Suomessa.

Rinne asettaa eriarvoiseen eli suosituimmusasemaan ulkomaiset osaajat. Jos oltaisiin järjissään, niin ulkomaalaisten ja suomalaisten veroprosentti olisi sama. Jos prosenttia pitäisi alentaa, niin alennusten tulisi koskea kaikkia.

Jos joku ulkomaalainen ihka oikea osaaja ei tule Suomeen korkean verotuksen takia, se on viesti Suomelle, että ehkä verotusta pitäisi muuttaa. Kohta nimittäin suomalaiset ihka oikeat osaajat huomaavat, että Suomesta voi poistuakin.
2017 Personality 13: Existentialism via Solzhenitsyn and the Gulag
(Huomaa: käsittämätön feministin raivokohtaus, kohta 42:00 eteenpäin)
https://www.youtube.com/watch?v=w84uRYq0Uc8

Alaric

 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 23 237
 • Liked: 57206
 • Ei maata ilman kansaa, ei kansaa ilman verilinjaa
Vs: Rinteen hallitus 2019
« Vastaus #1116 : 18.09.2019, 01:13:28 »
Rinteen vasemmistohallitusta ei siis selvästikään suomalainen duunari tai työtön kiinnosta, kun ajavat niin voimakkaasti työperäisen maahanmuuton eli halpatyövoiman maahantuonnin helpottamista. Käytännössähän tämä tarkoittaa sitä, että entistä harvempi suomalainen pääsee töihin ja mamut polkevat palkkoja.

Lisäksi nuo kaiken maailman afrikkalaiset siivoojat ym. jäävät usein jo lyhyen ajan jälkeen elämään sosiaalituilla, joten Suomi ei näistä hyödy mitenkään taloudellisesti. Ja vaikka hyötyisikin, olisi silti oikein palkata suomalaisia, koska pienen kansamme on pidettävä yhtä.

Kaikki tällainen toiminta hajauttaa maamme ja kansamme yhtenäisyyttä, mikä toki näillä kommareilla on tarkoituksenakin. Ihan samalla tavalla kuin kokkareilla ja muilla globalisteilla.
Äänestys: Etnonationalismi, kyllä vai ei? Eli kannatatko vai etkö? Käy antamassa äänesi!

https://hommaforum.org/index.php/topic,129465.0.html

Nuivanlinna

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 857
 • Liked: 7010
 • Kuka ullattui? Mina en.
Vs: Rinteen hallitus 2019
« Vastaus #1117 : 18.09.2019, 01:30:18 »
No hyvinhän Rinne on pärjännyt, ISIS-mammat ovat vieläkin Al Holissa. Neljä vuotta sitten hallitus oli paljon toimeliaampi Suomen tuhoamisessa, jos muistatte vielä tunnelmat syyskuulta 2015.

IL:n pääkirjoittaja on hieman tuohtunut hallituksen vitkastelusta:

Lainaus
Hallitus on unohtanut al-Holin orpolapset väkivaltaiselle leirille
https://www.iltalehti.fi/paakirjoitus/a/b9340628-6c28-414c-a90a-059dcdefc80e
Syyrian al-Holin leirin lapset on saatava väkivaltaisista oloista turvaan - heille kuuluvat samat oikeudet kuin muillekin suomalaislapsille.
Vielä kesäkuussa Rinteen (sd) hallitus lupasi pian päättää, mitä Itä-Syyriassa al-Holin internointileirillä eläville Suomen kansalaisille tehdään.

Kesä on ohi, ja nyt näyttää siltä, että hallitus on käytännössä unohtanut leirillä olevat lapset ja naiset oman onnensa nojaan, sillä esimerkiksi pääministeri Antti Rinne on viimeisimmissä kommenteissaan todennut lähinnä vain sen, että kurdien hallinnoiman leirin viranomaisille on viestitty, että Suomen kansalaiset voivat perustuslain mukaan palata Suomeen.

Hallitus on viitannut myös mahdolliseen yhteispohjoismaiseen ratkaisuun, jonka toteutumisesta ja aikataulusta ei ole tietoa.
..nips..naps..
Rinteen hallituksella on velvollisuus tehdä kaikkensa, jotta lasten oikeudet toteutuvat. Esimerkiksi Ranskan ulkoministeriöstä on Iltalehden tietojen mukaan luvattu auttaa Suomea lasten palauttamisprosessin osalta, jos Suomi tällaista apua haluaa.

Vaikka Suojelupoliisin mukaan leirin Isis-naiset ovat turvallisuusriski, silti lapsia ei saa jättää väkivaltaiselle leirille vanhempien mahdollisten tekojen tai ideologian vuoksi, koska heille kuuluvat samat oikeudet kuin muillekin suomalaislapsille.
Pahinta Suomessa on tämän köyhyyden lisäksi henkinen köyhyys. Meiltä puuttuu horisontti, mihin katsoa ja mitä tavoitella.

Alaric

 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 23 237
 • Liked: 57206
 • Ei maata ilman kansaa, ei kansaa ilman verilinjaa
Vs: Rinteen hallitus 2019
« Vastaus #1118 : 18.09.2019, 01:58:10 »
^ Samaa paskaa eri paketissahan tämä Rinteen hallitus on kuin edellinenkin? Globalistit polkemassa suomalaisia suohon ja jakamassa suomalaisten rahoja ympäri maailmaa.

Jos nyt tulisi v. 2015 tapainen matuvyöry, niin koko punaviherhallitus olisi yhdessä toivottamassa hädänalaisia tervetulleiksi. Pahoin pelkään, että saadaan vielä jonkinlaiset taakanjaot tuolta Välimereltä käyntiin, kun ensin isot maat ovat näyttämässä mallia (23.9. pidettävän Maltan kokouksen jälkeen) ja pääministeri käy sen jälkeen vähän ottamassa Sipilän tapaan käskyjä vastaan.
« Viimeksi muokattu: 18.09.2019, 01:59:46 kirjoittanut Alaric »
Äänestys: Etnonationalismi, kyllä vai ei? Eli kannatatko vai etkö? Käy antamassa äänesi!

https://hommaforum.org/index.php/topic,129465.0.html

Nuivanlinna

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 9 857
 • Liked: 7010
 • Kuka ullattui? Mina en.
Vs: Rinteen hallitus 2019
« Vastaus #1119 : 18.09.2019, 02:08:04 »
^^^^ Mutta mutta, jos koetinkivi on Al Holin ISIS-mammat ja Perskekolla oli matuvyöry, niin Rinne on pitänyt oman pään puhtaana ainakin syyskuuhun saakka, kun taas 2015 oli patoluukut avattu selälleen tässä vaiheessa hallitustaivalta.

No halpatyövoimaportteja availevat jo, työväen puolueet.
Pahinta Suomessa on tämän köyhyyden lisäksi henkinen köyhyys. Meiltä puuttuu horisontti, mihin katsoa ja mitä tavoitella.

Roope

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 33 575
 • Liked: 75236
Vs: Rinteen hallitus 2019
« Vastaus #1120 : 18.09.2019, 02:30:38 »
Valtion talousarvio 2020 - 40. Maahanmuutto

Lainaus
Maahanmuuttopolitiikalla pyritään aktiivisesti saavuttamaan maahanmuuton hyödyt kansainvälisen kilpailukyvyn ja taloudellisen toimeliaisuuden lisääntymisen, kaupankäynnin kasvun ja huoltosuhteen parantamisen kautta.

Vitsi?

Lainaus
Keskeiset ratkaisut muuttoliikkeen hallitsemiseksi, mukaan lukien maahanmuuton ulkosuhteiden kehittäminen ja yhteisen turvapaikkajärjestelmän uudistaminen, tehdään EU-tasolla.

Siis vain hallitsemiseksi, ei aiettakaan haitallisen muuttoliikkeen hillitsemiseksi.

Lainaus
Kiintiöpakolaisia valittaessa painotetaan haavoittuvaa asemaa ja otetaan huomioon myös kotoutumisen edellytyksiä, kuten muun muassa perheiden yhdessä pitäminen

Ei siis oteta huomioon valittujen henkilökohtaisia ominaisuuksia, jotka helpottavat yhteiskuntaan integroitumista, kuten esimerkiksi Yhdysvallat tekee.

Lainaus
Turvapaikkaprosessin sujuvuus ja perusoikeuksien toteutuminen varmistetaan sekä näyttökynnyksen kohtuullisuus arvioidaan.

Eli kynnystä aiotaan laskea, vaikka se on Suomessa mataluudessaan jo EU:n top-3:ssa.

Lainaus
Turvapaikkahakemukset käsitellään ilman aiheettomia viivästyksiä yksilöllisessä ja oikeusturvan takaavassa menettelyssä tavoitteena kuuden kuukauden käsittelyaika.

Mikä tarkoittaa resurssipulassa kiirehdittyjä myönteisiä päätöksiä (myönteiseen päätökseen riittää yhden tutkijan arvio, kielteiseen vaaditaan kaksi + myöhemmät valitukset), joita ei jälkikäteen tutkita tai korjata.

Lainaus
EU:n yhteisessä maahanmuutto- ja turvapaikkapolitiikassa Suomi huolehtii kansallisten etujen huomioon ottamisesta.

Koska Suomen kansallisten etujen huomioon ottamiselle on perinteisesti viitattu kintaalla, tulkitsen sanamuodon viittaukseksi ajaa ns. EU-taakanjakoa eli pakollisia turvapaikanhakijasiirtoja EU:n ulkorajoilta jäsenmaihin ("Suomi on Venäjän rajanaapuri"-kortti)

Lainaus
Pyritään tekemään palautussopimukset kaikkien keskeisten kolmansien maiden kanssa, joiden kansalaisia Suomi voi palauttaa turvallisesti.

Heh.

Lainaus
Jatketaan yhteistyötä sen varmistamiseksi, että viranomaisten linjaukset keskeisimpien lähtömaiden tilanteesta ja sisäisen paon mahdollisuudesta ovat linjassa YK:n pakolaisjärjestöjen suositusten kanssa huomioiden myös EASO:n selvitykset.

Jos Suomi päästää YK:n päättämään näistä linjauksista, siihen loppuvat pakkopalautukset ja sisäisen paon mahdollisuuden käyttäminen. Juuri tällaista muutosta pakkopalautusten vastustajat ovat vaatineet. Nämä YK:n linjaukset eivät oikeasti sido Suomea tai mitään maita.

Lainaus
Turvapaikanhakijoiden määrää on vaikea ennustaa. Varaudutaan 4 000 vuosittaiseen uuteen turvapaikanhakijaan, vaikka viime vuosina uusien hakijoiden määrä on jäänyt huomattavasti tämän alle.

Varaudutaan vaan, jos kerran Välimeren reitti avataan kohta Suomeen asti. Sitten syksyllä nostetaan ennuste 8 000:een ja 15 000:een ja lopulta ties mihin, kuten tehtiin vuonna 2015.Sisäministeriö: Suomi vastaanottaa 850 pakolaista vuoden 2020 pakolaiskiintiössä 17.9.2019

Lainaus
Kiintiöpakolaisten vastaanotto on tehokkain tapa auttaa heikoimmassa asemassa olevia pakolaisia, sillä tulijoiden suojelun tarve arvioidaan jo ennen heidän tuloaan Suomeen.

Ei, vaan pakolaisten asuttaminen Eurooppaan ja etenkin Suomeen on (turvapaikkajärjestelmän ohella) tehottomin tapa auttaa. Samoilla resursseilla autettaisiin Euroopan ulkopuolella noin satakertaista määrää ihmisiä.

Lainaus
Suomi on yhdessä Euroopan komission kanssa kannustanut myös muita EU-jäsenvaltioita osallistumaan kiintiöpakolaisten vastaanottoon eli uudelleensijoittamiseen. Maailmanlaajuiset uudelleensijoittamisen tarpeet ovat viime vuosina kasvaneet.

Muita EU-jäsenvaltioita ei ole pahemmin kiinnostanut, kuten muita kuin Suomea ja Maltaa eivät kiinnostaneet myöskään pakollisiksi mainitut turvapaikanhakijoiden EU-siirrot vuosina 2015-2017.

Lainaus
YK:n pakolaisjärjestö UNHCR arvioi, että vuonna 2020 kaikkiaan 1,44 miljoonaa pakolaista on uudelleensijoittamisen tarpeessa.

Jos yhden Suomeen sijoitetun kiintiöpakolaisen elinkaarikustannukset ovat varovaisesti arvioiden luokkaa puoli miljoonaa euroa, tuosta voi kertolaskea, miksi uudelleensijoittamiset on välttämättä tehtävä Euroopan ulkopuolelle. Muu on rajallisten resurssien maailmassa törkeää auttamisrahojen tuhlaamista, muutamien tuhansien lottovoittajien palkitsemista satojen tuhansien muiden kustannuksella.
Mediaseuranta - Maahanmuuttoaiheiset uutiset, tiedotteet ja tutkimukset

Jorma M.

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 462
 • Liked: 11504
 • tökerö, tyhmä ja köyhä
Vs: Rinteen hallitus 2019
« Vastaus #1121 : 18.09.2019, 04:49:04 »
No hyvinhän Rinne on pärjännyt, ISIS-mammat ovat vieläkin Al Holissa. Neljä vuotta sitten hallitus oli paljon toimeliaampi Suomen tuhoamisessa, jos muistatte vielä tunnelmat syyskuulta 2015.

IL:n pääkirjoittaja on hieman tuohtunut hallituksen vitkastelusta:

Lainaus
Hallitus on unohtanut al-Holin orpolapset väkivaltaiselle leirille
https://www.iltalehti.fi/paakirjoitus/a/b9340628-6c28-414c-a90a-059dcdefc80e
Syyrian al-Holin leirin lapset on saatava väkivaltaisista oloista turvaan - heille kuuluvat samat oikeudet kuin muillekin suomalaislapsille.
Vielä kesäkuussa Rinteen (sd) hallitus lupasi pian päättää, mitä Itä-Syyriassa al-Holin internointileirillä eläville Suomen kansalaisille tehdään.

Kesä on ohi, ja nyt näyttää siltä, että hallitus on käytännössä unohtanut leirillä olevat lapset ja naiset oman onnensa nojaan, sillä esimerkiksi pääministeri Antti Rinne on viimeisimmissä kommenteissaan todennut lähinnä vain sen, että kurdien hallinnoiman leirin viranomaisille on viestitty, että Suomen kansalaiset voivat perustuslain mukaan palata Suomeen.

Hallitus on viitannut myös mahdolliseen yhteispohjoismaiseen ratkaisuun, jonka toteutumisesta ja aikataulusta ei ole tietoa.
..nips..naps..
Rinteen hallituksella on velvollisuus tehdä kaikkensa, jotta lasten oikeudet toteutuvat. Esimerkiksi Ranskan ulkoministeriöstä on Iltalehden tietojen mukaan luvattu auttaa Suomea lasten palauttamisprosessin osalta, jos Suomi tällaista apua haluaa.

Vaikka Suojelupoliisin mukaan leirin Isis-naiset ovat turvallisuusriski, silti lapsia ei saa jättää väkivaltaiselle leirille vanhempien mahdollisten tekojen tai ideologian vuoksi, koska heille kuuluvat samat oikeudet kuin muillekin suomalaislapsille.

Mutta kyseinen päätoimittajahan on Kreeta Karvala. Hän ajaa monilla eri tavoilla Suomen mädättämistä. Aihe kuin aihe (Katainen, Euro, transintoilu, isis yms) niin kanta on AINA suomalaisen veronmaksajan tuhon edistäminen.
Sosiaali- ja terveysvaliokunnan PJ Anu Vehviläinen (Kepu) 27.2.20: "On aika epätodennäköistä, että on sairastumisen riskiä."

Katri Kulmuni (Kepu) 26.2.20: "Kun tavallinen ihminen muistaa pestä kädet, on monelta asialta turvassa"

Tuulenhenki

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 486
 • Liked: 5264
 • Saatanantaja, enkelintäjä
Vs: Rinteen hallitus 2019
« Vastaus #1122 : 18.09.2019, 06:36:06 »
Vai työperäisen maahanmuuton helpottamista hallitus ajaa. Jopa minä tajuan, että tässä halutaan vain uutta orjaluokkaa Suomeen - ja Eurooppaan. Mamut tekevät paskaduunit ja heille maksetaan paskaa palkkaa, ihan samalla tavalla kuin 1800-luvulla n**keriorjat palvelivat isäntiään ja emäntiään majapaikka- ja ruokapalkalla. Samankaltaisuus on silmiinpistävää: 99% siivoojista, joihin olen viimeisen 10 vuoden aikana törmännyt, ovat olleet tummahipiäisiä tai Kaukoidästä. Heitä pidetään ahkerina uusina suomalaisina työntekijöinä, mutta tosiasiassa he eivät ole muuta kuin orjia, ja Rinne kumppaneineen tietää tämän. Ei hän palkkaisi ketään äo 80-ahmedia avustajakseen eduskuntaan, mutta häntä ei yhtään haittaa että sama kaveri toimii hänen autonkuljettajanaan tai toimistonsa siivoojana.

Sama kohtalo odottaa työttömiä suomalaisia, paitsi että heille ei riitä edes niitä paskaduuneja.
Don't despair
Show no fear
Life your life without regrets

Bellerofon

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 078
 • Liked: 3428
Vs: Rinteen hallitus 2019
« Vastaus #1123 : 18.09.2019, 07:07:39 »
Koko budjetti on iso vitsi. Siinä on jo nyt yllättävän isoja veronkorotuksia, jotka iskevät nimenomaan siihen heikoimmin pärjäävään kansanosaan, jota hallitus on pitävinään hyvänä. Tupakan ja polttonesteiden veronkorotus sekä kotitalousvähennyksen madaltaminen aiheuttavat kaikki lisää kärsimystä pienimmän desiilin tienaajille ja sysää osan tämän ryhmän henkilöistä kortiston puolelle. Työllisyystavoitteet eivät ikinä toteudu ja alijäämä tulee olemaan moninkertainen verrattuna paperiin kirjattuun 2 miljardiin euroon. No onneksi Afrikkaan jaetaan lisää vastikkeetta rahaa ja kehitysapu oli heti kärkipaikoilla, kun rahaa jaettiin. 
 Työmarkkinoilla todellakin ajetaan kaksilla rattailla. AY-liike tylyttää postia, joka ei voi teknisesti pärjätä kilpailussa, jossa muiden toimijoiden työvoimakustannukset ovat 30-40% matalammat, mutta hallitus yrittää imeä orjatyövoimaa minkä ehtii EU:n ulkopuolelta. Tämä on suurin syy, miksi työttömyys on niin korkealla. Matalaa osaamistasoa vaativissa duuneissa ei tarvita koulutettua työvoimaa. Kouluttamattomalle työvoimalle ei tarvitse maksaa juuri mitään. Suomessa on erittäin paljon koulutettua työntekijää (ammattikoulu), jolle ei löydy teollista työtä ja koulutus on näin ollen turha. Kohtaanto-ongelma eli koulutettu ei lähde tekemään aivan ensimmäisen asteen duunia palkalla, jolla maahanmuuttaja sen tekee ja tosiasiahan on se, että ei näistä duuneista oikeasti voi maksaakaan montaa euroa tunnilta, sillä ne eivät vaadi osaamista.

törö

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 22 526
 • Liked: 10554
Vs: Rinteen hallitus 2019
« Vastaus #1124 : 18.09.2019, 07:48:06 »
Rinteen vasemmistohallitusta ei siis selvästikään suomalainen duunari tai työtön kiinnosta, kun ajavat niin voimakkaasti työperäisen maahanmuuton eli halpatyövoiman maahantuonnin helpottamista. Käytännössähän tämä tarkoittaa sitä, että entistä harvempi suomalainen pääsee töihin ja mamut polkevat palkkoja.

Eihän tuossa mitään oikeaa yllätystä ole, koska demarit ovat jo pitkään olleet ulkomaisen halpatyövoiman faneja. Arvailuille on varaa lähinnä siinä, että mitä ne alkavat syyttää kun kannatus laskee ja netissä tulee vihaista palautetta. Putin on Sipilän jäljiltä aika kulunut syyllinen ja sen vaikuttaja-agentteja on demareiden omissakin riveissä, niin että nyt voisi keskittyä vaikka äärioikeistoon.

Uusnatsien propagandasota jotenkin pudottaa kannatusta aina kun vaalilupaus rikotaan tai tehdään jotain muuta tyhmää, mikä suututtaa vaalikarjan. Niitä piilottelee netissä paljon, koska hallitukselle kiusalliset uutiset leviävät siellä niin tehokkaasti, että lukijoita voi tulla jopa muutama prosentti siitä, mitä niitä lehtiä luetaan muuten, ja sehän näkyy tietenkin gallupeissa.

Mandula

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 385
 • Liked: 3232
 • Klamydia - Suomi-neidon elätit
Vs: Rinteen hallitus 2019
« Vastaus #1125 : 18.09.2019, 07:56:17 »
Nyt perutaan lupauksia pikavauhtia. 75% työllisyysaste putosi ensin 60 000 uudeksi työpaikaksi ja nyt se on jo -50 000, koska 50 000 mamua tarvitaan alipalkattuihin hommiin, joihin suomalainen ei koske pitkällä tikulla. Lopulta mamujen työllistäminen on olevinaan suuri saavutus, vaikka ne joutuvat nostamaan paljon enemmän yhteiskunnan tukia kuin maksavat veroja, jotta ei tarvitsisi nukkua ulkona pakkasessa.

Malinen saa bonuksensa sitten täysimääräisinä, koska se voi työllistää mamuja muutamaksi tunniksi kerrallaan alle kympillä tunti ja säästöä syntyy.


Edit: Tää on tarkemmin ajatellen outo suunnitelma, koska meillä on jo kortistossa mamuja, jotka on koulutettu halpatyövoimaksi. Ehkä tarkoitus on omaksua teollisuudesta se tyyli, että parin euron tuntipalkka riittää kun porukka on palaamassa muutaman kuukauden päästä halvempaan maahan.

Joissain elokuvissa näkyy kun ennenvanhaan tehtaan edessä on aamulla pitkät jonot miehiä jonottamassa josko tänään pääsisi töihin hankkimaan muutaman roposen. Ei sillä, että tämän hallituksen jälkeen Suomessa enää mitään tehtaita olisi, mutta jotenkin näen että tulevaisuus voisi olla tuon tapainen jos Rinteen hallitus saa sabotaasinsa täysmääräisesti loppuunsaatetuksi. Työvoimaa on rajattomasti koska mamuja on haalittu työlupineen kymmeniä-satoja tuhansia ja palkat ovat sitten sitä mukaa alentuneet Postin viitoittamaa tietä jonka Rinne on siunannut. Julkinen raha ei enää riitä kaikille niin on pakko raahautua jonottamaan töitä. Harvat valitut rikkaat pysyvät rikkaina ja loput köyhtyy yhteisen hyvän nimissä. Suomesta tulee oikea kommunistivaltio jossa asutaan kommuuneissa joissa ei kuitenkaan harrasteta kommunismia  :roll:
Klamydia - Suomi on sun

ISO

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 286
 • Liked: 19603
 • Persuhtava keskustelija
Vs: Rinteen hallitus 2019
« Vastaus #1126 : 18.09.2019, 08:36:50 »
Kiitos vaan keskusta.

Ei tässä juurikaan mulla muuta.

Verot kiristyy pysyvästi, kun maksellaan rinteen antin ja vihervasemmiston vaalilupauksia keskustan siunauksella.

Halveksin keskustalaisia nykyään, yhä enenevässä määrin.
Syyrialainen Nesrin, 20, kertoo:
Hänen mukaansa häirinnältä voi arabikulttuurissa välttyä, jos ei puhu miehille ja välttää kaikenlaista kontaktia, ”merkkien antamista”.

Lalli IsoTalo

 • "Hallituksenkaataja"
 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 33 954
 • Liked: 42616
 • Mengelen Viisikko joukkotuhoamassa suomalaisia
Vs: Rinteen hallitus 2019
« Vastaus #1127 : 18.09.2019, 08:42:37 »
Lisäksi nuo kaiken maailman afrikkalaiset siivoojat ym. jäävät usein jo lyhyen ajan jälkeen elämään sosiaalituilla, joten Suomi ei näistä hyödy mitenkään taloudellisesti.

On myös väärin houkutella Afrikasta sen elinvoimaisin osa Eurooppaan paskaduuneja tekemään. Punaviherglobalisteja tämä ei vaikuta hetkauttavan puupennin vertaa.
“Tavoitteemme on pakolaisten suojelu. Kansalliset rajat ovat sille este.”
— Soros
 
“Tarkoitus pyhittää [Suomen hallituksen] keinot, kun on kyse jihadistien ihmisoikeuksista.”
— Eisernes Kreuz

Vellamo

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 3 747
 • Liked: 21065
Vs: Rinteen hallitus 2019
« Vastaus #1128 : 18.09.2019, 11:22:01 »
Ps:n Halla-aho Rinteen hallituksen budjetista:
https://www.facebook.com/jussi.hallaaho/posts/2485748241545355

Lainaus
Julkisen talouden tasapainottaminen taitaa jäädä haaveeksi tältä(kin) hallitukselta.

Elämme noususuhdanteen jälkihöyryjä, ja kyseessä on hallituksen ensimmäinen budjetti. Silti ollaan kaksi miljardia euroa pakkasella. Mitä arvelette: helpottuuko tehtävä tulevina vuosina, kun vientiteollisuuden tilaukset hiipuvat ja vaalit alkavat luoda painetta vappusatasten, hoitajamitoitusten ja muiden vaalilupausten lunastamiseen?

Työllisyysasteen nostaminen on tärkeää, mutta se ei ole ainoa tärkeä asia. Työlliseksi katsotaan myös henkilö, joka tekee muutaman tunnin viikossa töitä ja jonka toimeentulo tästä syystä muodostuu pääasiassa erilaisista tulonsiirroista. Pitäisi siis synnyttää uutta tuottavaa työtä.

Suomi ei ole houkutteleva investointiympäristö verrokkimaihin verrattuna. Kustannustaso on korkea ja lainsäädäntö poukkoilevaa ja vaikeasti ennustettavaa. Polttoaineverojen korotukset ja sekavat ilmastopuheet lisäävät tätä epävarmuutta.

Hallitus vakuuttaa, että menojen kasvattaminen on sidottu työllisyystavoitteiden saavuttamiseen. On merkittävä riski, että työllisyysastetta pyritään nostamaan kikkailemalla, esim. palkkatuella tai kuskaamalla maahan halpa- ja osa-aikatyöläisiä kehitysmaista. Tämä paisuttaa entisestään toimeentulo- ja asumistukimenoja, pahentaa asuntotilannetta ja heikentää keskituloisten ostovoimaa.

Kokoomuksen Rydman:
https://www.facebook.com/WilleRydman/posts/10156604466933733

Lainaus
Lisää menoja, lisää veroja, lisää velkaa. Vähemmän kannusteita työntekoon, yrittäjyyteen ja ahkeruuteen. Työllisyyden toivotaan parantuvan, mutta mitään merkittävää asian eteen ei tehdä – pikemminkin päinvastoin.

Talouden tunnusmerkit huutavat uhkaavaa taantumaa, kauppasodat ja brexitit luovat epävakautta eivätkä yritykset uskalla investoida. Vastuullinen hallitus varautuisi lähestyviin talouden karikoihin, mutta Titanicin kannella juhlat jatkuvat ja Rinteen viihdeorkesteri pistää lisää kierroksia koneeseen.

Varsin osuva termi tuo "Rinteen viihdeorkesteri".
« Viimeksi muokattu: 18.09.2019, 11:27:21 kirjoittanut Vellamo »
Remember to look up at the stars and not down at your feet. Try to make sense of what you see and wonder about what makes the universe exist. Be curious. And however difficult life may seem, there is always something you can do and succeed at. It matters that you don't just give up. - Stephen Hawking

Ernst

 • Asiantuntija
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 27 064
 • Liked: 20080
Vs: Rinteen hallitus 2019
« Vastaus #1129 : 18.09.2019, 11:34:32 »
Tavoitteena on saavuttaa hallituskauden aikana työperäisten oleskelulupien nopea ja sujuva käsittely 1 kk:n määräajassa. Työperäisen maahanmuuton pullonkauloja puretaan ja toiminta keskitetään yhden tulosvastuullisen johdon alle.

Sonderkommando Harakka? Ikäviä kaikuja 1930 - 1940 -luvuilta. Silloinkin operoitiin tulosvastuullisten johtajien komennossa, ja junat kulkivat, maisemat & väestö vaihtui.
Det humana saknas helt hos Sannfinländarna.
Ihmisyys puuttuu kokonaan perussuomalaisilta.
-Anna-Maja Henriksson (r.)

Titus

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 084
 • Liked: 9332
Vs: Rinteen hallitus 2019
« Vastaus #1130 : 18.09.2019, 12:21:25 »

Kuljetusala: Budjettiriihestä käsittämätön ympäristölinjaus
ILKKA AHTOKIVI | 18.09.2019 | 12:11


Ensi kesälle ehdotetun 250 miljoonan euron polttoaineveron korotuksen lisäksi hallitus on nostamassa parafiinisen dieselöljyn verotusta 120 miljoonalla eurolla tällä hallituskaudella, perustelunaan yritystuen poistaminen.
– Jotta asiasta voisi keskustella, on tehtävä peruskäsitteet selviksi ja hahmotettava esityksen kokonaisvaikutukset. Faktojen valossa esitys on käsittämätön, toteaa Suomen Kuljetus ja Logistiikka SKAL ry.

– Suomessa polttoaineverotuksella kannustetaan käyttämään ympäristön kannalta parempia polttoaineita. Parafiinisen dieselin kohdalla etuna ovat pienemmät lähipäästöt liikenteessä.

Parafiininen dieselöljy on polttoainelaatu, joka on haitallisilta lähipäästöiltään perinteistä ns. aromaattista dieselöljyä puhtaampaa. Parafiinisissa dieselöljyissä on sekä fossiilisia laatuja että täysin uusiutuvista raaka-aineista, kuten jätteistä ja tähteistä valmistettua dieseliä, jonka elinkaaripäästöt ovat lähellä nollaa. Ympäristösyistä parafiinisia laatuja verotetaan kevyemmin kuin aromaattisia diesellaatuja.

Lähes kaikki Suomessa myytävä uusiutuva diesel ovat laadultaan parafiinista.

– Jos parafiinisen dieselöljyn kevyempi verokohtelu poistetaan, se nostaa väistämättä myös uusiutuvan dieselin hintaa. Tämä vie maanteiden tavaraliikenteen kauemmaksi päästötavoitteista. Poiston kustannusvaikutus on hallituksen arvioiman 120 miljoonan euron asemesta 154 miljoonaa euroa vuodessa kuluttajille ja yrityksille, SKAL laskee.

Kun otetaan huomioon sekä ensi kesälle ehdotettu 250 miljoonan euron polttoaineveron korotus että parafiinisen dieselin veronalennuksen poistaminen, ollaan liikenteelle tekemässä yli 400 miljoonan euron veronkorotusta.

– Tästä maanteiden tavaraliikenteelle kohdistuu 140 miljoonaa euroa vuodessa. Esitys on hyvin haitallinen Suomen kilpailukyvylle, toteaa SKAL.

Budjettiriihen tiedotuksen mukaan parafiinista dieseliä ei enää tarvita entisessä määrin, koska autokanta on uusiutunut. Väite ei SKAL:n mukaan voi pitää paikkaansa, sillä henkilöautokantamme on keski-iältään 12 vuotta. Ammattimaisessa tavaraliikenteessä käytetyn kuljetuskaluston keski-ikä on Suomessa kymmenen vuotta.

– On käsittämätöntä, että yritystuen leikkaustavoite on johtanut linjaukseen, jonka lopputuloksena rangaistaan puhtaampia diesellaatuja. Lopputuloksena on vain veronkorotus, joka nakertaa myös työllisyystavoitetta, sanoo SKAL:n toimitusjohtaja Iiro Lehtonen.

https://www.verkkouutiset.fi/kuljetusala-budjettiriihesta-kasittamaton-ymparistolinjaus/


että ilmastonmuutoksen estoa ja kilpailukykyä vai miten se meni.... tuus Rinne ihan ite kertomaan

 :roll:
Korona on jossain toisella planeetalla. Ei sellaista voi sattua koivun ja tähden alla.

Mandula

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 385
 • Liked: 3232
 • Klamydia - Suomi-neidon elätit
Vs: Rinteen hallitus 2019
« Vastaus #1131 : 18.09.2019, 12:56:51 »
Mää en halunnut nousta Rinteen kyytiin, vaan äänestin järkipuoluetta. Tässä sitä näköjään silti Rinteen kyydissä istutaan kaikki samassa bussissa ja jyrkänne senkun lähenee ja vauhti kiihtyy. Kumpa sillä kohta leikkaisi kone kiinni ja vetävät akselit jumittuis..
Klamydia - Suomi on sun

Lumiukko Jeti

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 213
 • Liked: 9352
Vs: Rinteen hallitus 2019
« Vastaus #1132 : 18.09.2019, 14:53:42 »
Rinne asettaa eriarvoiseen eli suosituimmusasemaan ulkomaiset osaajat. Jos oltaisiin järjissään, niin ulkomaalaisten ja suomalaisten veroprosentti olisi sama. Jos prosenttia pitäisi alentaa, niin alennusten tulisi koskea kaikkia.

Tämä on muuten mielenkiintoinen vertailukohta muutaman vuoden takaiseen yritykseen alentaa turhapaikanhakijoiden saamia etuuksia. Ajatuksena oli että maleskeluluvan saaneille ei olisi maksettua työmarkkinatukea vaan erisuuruista kotoutumistukea. Ei voitu toteuttaa koska perustuslaki. Miten voidaan sitten antaa alempi verotusaste ? Perustuslaki ei estäkään tällaista eriarvoistamista kun vihervasemmisto on vallassa ?

"Suomi tarvitsee sekä jatkuvaa työperusteista maahanmuuttoa että vapaan liikkuvuuden tuomaa moninaisuutta. "
- Vihreiden tavoiteohjelma 2014-2019


Jaska Pankkaaja

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 8 317
 • Liked: 7182
 • Finlayson, Fazer ja nyt myös Firas
Vs: Rinteen hallitus 2019
« Vastaus #1134 : 18.09.2019, 15:21:02 »
Hallituksen ja cuckoomuksen "opposition" yhdessä muodostama hegemonia on niin täydellinen ettei edes näitä (paska)läyryjä viitsitä muodon vuoksi erottaa toisistaan kuten ennen. Ennenhän kommunistit vaativat Suomeen lähinnä, ja jopa virallisten määritelmien mukaista haittamaahanmuuttoa kuten lukutaidottomia kaapukehareita ja rikollisia, ja sitten cuckoomus-suokusta akseli niitä Huipu Osaia joiden palkka jää alle 3000€/kk, sitä suurempi palkkaisethan ovat päässeet tänne hyvinkin helposti jo pidemmän aikaa.

Nyt "työperäinen" kelpaa jo kommunistillekin mikä ei tietysti ole niin valtavan suuri ihme koska äärivasemmiston kannattajat ovat suurimmaksi osaksi sosiaaliavustuksilla, de luxe sosiaaliavustuksilla varastelu ja loisintapaikossaan, seniilejä eläkeläisiä tai sitten sitä hiukka yksinkertaisempaa raatajaväestöä kuten siivoojia ja kaupan kassoja.

Kaikkien vastuullisten toimijoiden päämäärä on toki sama kuten on ollut jo aikaa: Suomen väestön vaihtaminen mahdollisimman suurelta osin Neekereihin ja iSlamilaisiin sekä Suomen talouden tuhoaminen, kaikki muu mädätys on lähinnä namuttelua. Suomilalaisten suukeihin tämä onkin se makoisin keitos.
Those who make peaceful revolution impossible, make violent revolution inevitable. J.F Kennedy

Venne

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 873
 • Liked: 3212
Vs: Rinteen hallitus 2019
« Vastaus #1135 : 18.09.2019, 15:23:07 »
Itse kuulun ylimpään tulodesiiliin, mutta siitä ei juuri iloa ole kun asun pk-seudulla. Elintaso paranisi merkittävästi jos muuttaisin maakuntaan halvemmille neliöille ja alkaisin työttömäksi. Tykkään töistäni, mutta nykymeno laittaa yhä useammin pohtimaan miksi lähden töihin. Hallituksen toimissa ei ole yhtäkään syytä miksi minun kannattaisi jatkaa työntekoa. Verotukseni kiristyy viitisen sataa ensi  vuonna ja näiden rahojen ottamisen lisäksi valtio velkaantuu ja myy valtionomaisuutta. Kukaan ei koske pyhään tukiautomaattilehmään joka takaa kaikille yhtäläisen oikeuden asua maan kalleimpien neliöhintojen asunnoissa.

Murehditaan suuria kuluja, Murehditaan että ei saada hoitajia, päiväkotien työntekijöitä, ym työläisiä. No ei varmasti kun työ ei kannata että sillä saisi asumisensa laatua parannettua. Jos minä paljon tienaavana alan pohtia että olisi järkevämpää olla työtön, pienipalkkaisena ei tarvisi miettiä hetkeäkään. 

Ei ihme että hallitusneuvottelut ja budjettiriihet ovat helppoja kun päätökset perustuvat siihen että rahaa riittää jaettavaksi kaikille. Koulutuksen muutamaa kymmentä miljoonaa rummutetaan kuin suurta urotekoa samaan aikaan kun sote on miljardien kriisissä.

Jorma M.

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 462
 • Liked: 11504
 • tökerö, tyhmä ja köyhä
Vs: Rinteen hallitus 2019
« Vastaus #1136 : 18.09.2019, 15:39:48 »
Itse kuulun ylimpään tulodesiiliin, mutta siitä ei juuri iloa ole kun asun pk-seudulla. Elintaso paranisi merkittävästi jos muuttaisin maakuntaan halvemmille neliöille ja alkaisin työttömäksi. Tykkään töistäni, mutta...

Luulisin että aika iso osa Suomen ehkä miljoonasta työttömästä, vajaatyöllistetystä ja silpputyöllistetystä vaihtaisi osia kanssasi.
Sosiaali- ja terveysvaliokunnan PJ Anu Vehviläinen (Kepu) 27.2.20: "On aika epätodennäköistä, että on sairastumisen riskiä."

Katri Kulmuni (Kepu) 26.2.20: "Kun tavallinen ihminen muistaa pestä kädet, on monelta asialta turvassa"

Venne

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 873
 • Liked: 3212
Vs: Rinteen hallitus 2019
« Vastaus #1137 : 18.09.2019, 15:49:30 »
Itse kuulun ylimpään tulodesiiliin, mutta siitä ei juuri iloa ole kun asun pk-seudulla. Elintaso paranisi merkittävästi jos muuttaisin maakuntaan halvemmille neliöille ja alkaisin työttömäksi. Tykkään töistäni, mutta...

Luulisin että aika iso osa Suomen ehkä miljoonasta työttömästä, vajaatyöllistetystä ja silpputyöllistetystä vaihtaisi osia kanssasi.

Varmasti näin. Luulen ettei silpputyöllistetyilläkään olisi intoa lähteä pienipalkkaisiin töihin pk-seudulle, jos nyt asuvat väljemmin jossain muualla. Jos minun töihini lähtisivätkin.

törö

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 22 526
 • Liked: 10554
Vs: Rinteen hallitus 2019
« Vastaus #1138 : 18.09.2019, 16:07:20 »
Mää en halunnut nousta Rinteen kyytiin, vaan äänestin järkipuoluetta. Tässä sitä näköjään silti Rinteen kyydissä istutaan kaikki samassa bussissa ja jyrkänne senkun lähenee ja vauhti kiihtyy. Kumpa sillä kohta leikkaisi kone kiinni ja vetävät akselit jumittuis..

Mitä Rinne tankkasi sinne bussin polttoainesäiliöön.

Oikeistopopulismihan tässä on ollut asiantuntijoiden mukaan nousussa, niin että kai sitä sitten.

Tosin myös Sipilän ja Kataisen hallitukset syntyivät oikeistopopulismin nousun aikaan, niin että ei tässä mitään aihetta huoleen ole. Onpahan vain taas tavallisen huono hallitus.

Vaniljaihminen

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 6 585
 • Liked: 7067
 • ...ääni kun on, nyt Kansanradion!
Vs: Rinteen hallitus 2019
« Vastaus #1139 : 18.09.2019, 16:11:17 »
Ylen uutsissa juuri siteerattiin Iiris Suomelan puheenvuoroa, jonka mukaan Suomessa raiskataan joka vuosi 50,000 naista mutta näitä ei ilmoiteta poliisille, "koska ei uskalleta". Samoin Suomessa on vapaina 100,000 miestä, joiden kuuluisi olla vankilassa.

"Suomihan on Euroopan vaarallisin maa naiselle" - Amnesty 2011 ja se on salattu totuus jota vain Iiris Suomelan kaltaiset sankarilliset esitaistelijat uskaltavat esittää.


Katsokaa nyt mitä propaganda tekee nuorille ihmisille.
"sanotaan se vielä kerran: rakenteellinen rasismi on ongelma Suomessa. valkoiset ihmiset hyötyvät siitä edelleen. on etuoikeutettujen velvollisuus tiedostaa etuoikeutensa."

"tue värillisten suomalaisten yrityksiä"

- Roope Salminen

Tagit: