Kirjoittaja Aihe: Rinteen hallitus 2019  (Luettu 371990 kertaa)

nollatoleranssi

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 15 595
 • Liked: 11842
 • Puhekin on teko
Vs: Rinteen hallitus 2019
« Vastaus #2070 : 02.12.2019, 23:33:05 »
Entinen kokoomuksen ja nykyinen Liike Nyt kansanedustaja Hjallis sanoo Posti-gateen omat näkemyksensä.

Hjallis: Pääministerin olisi syytä erota
https://youtu.be/Gdm_bR4EOgI

simppali

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 488
 • Liked: 5586
 • junior koodari
Vs: Rinteen hallitus 2019
« Vastaus #2071 : 02.12.2019, 23:36:02 »
Voi käydä niinkin, että raavas "äijäfeministi" Antti Rinne pelottelee pikkutyttö Katri Kulmunin nöyräksi.

Rinne pelaa tupla tai kuitti-peliä, eikä ole sanottua, että hän häviää. Muut puolueet pelkäävät perussuomalaisten vaalivoittoa ja "rasismin normalisointia".

Sama on mieli,,jos nuoren naisen paikalla olisi vaikkapa kerran eronnut pääministeri Jäätteenmäki tai kepun joka paikan puutarhatonttu Pekkarinen, niin Antti Rinne olisi jo ratsastanut kohti uusia "haasteita", eli jonkun ay-systeemin vanhemmaksi tutkijaksi ja edm. skenaarion myötä Antti painaisi posken tyynyyn ilman lespausta.

Kansankiihottaja

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 221
 • Liked: 153
Vs: Rinteen hallitus 2019
« Vastaus #2072 : 02.12.2019, 23:44:44 »

Lainaus
Olisikohan se Rinteen pääministerikausi nyt oikeasti sitten tässä? Vähän vielä epäilyttää, koska kyseessä kuitenkin kepulit, jotka tunnetusti eivät ole rehellisyyden perikuvia.

Onhan tässä vauhtia ja vauhdin mukana aina vaihtuvia tilanteita riittänyt :D Ei tässä meinaa jaksaa odottaa ylen seuraavaa galluppia!Ja kun näytelmä jatkuu vielä ja kunhan Rinteestä päästään, niin siirrytään Pekkaan. Pekan iltainen esiintyminen jatkaa siitä, mihin Antti jäi - kiistää kaiken "vilungin" ja muuntaa esim. oikeuskanslerin lausunnon muotoa jälkiä peitelläkseen. Eihän tällaista tragikomediaa osaisi kukaan edes unelmissaan kirjoittaa ja kaikki hallituspuolueet ovat sitä mieltä, että eikun tällä kokoonpanolla jatketaan ;D

Suomen kannalta tietysti huono asia, mutta nuivuuden lisääntymisen ja kansan heräämisen kannalta olisi varmasti parempi, että tämä teatteri jatkaisi vielä hetken. Esim jos kepu korvattaisiin sekoomuksella ja suhmuroisivat uutukaisen hallituksen.

Mutta...muistaako kukaan vielä o i k e u s v a l t i o kehitystä  :roll:


Alaric

 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 23 236
 • Liked: 57198
 • Ei maata ilman kansaa, ei kansaa ilman verilinjaa
Vs: Rinteen hallitus 2019
« Vastaus #2073 : 02.12.2019, 23:51:57 »
Julkaistu 23:31.

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/yllatyskaanne-paaministeri-rinne-tiesi-keskustajohdon-epaluottamuksesta-jo-eilen-sama-viesti-toistettiin-ennen-keskustan-ryhmakokousta/7646910 (2.12.2019)

Lainaus
Yllätyskäänne: Pääministeri Rinne tiesi keskustajohdon epäluottamuksesta jo eilen, sama viesti toistettiin ennen keskustan ryhmäkokousta

Keskustan ja SDP:n vääntö pääministeri Antti Rinteen luottamuksesta on saanut uuden käänteen.

Keskustassa ihmetellään vahvasti pääministeri Rinteen lausuntoja SDP:n puoluehallituksen jälkeen. Rinne vaati keskustalta huomenna selvää viestiä pääministeriydestään ja ihmetteli mitä keskusta tarkoitti.

– Huomenna ihan oman oikeusturvani takia haluan saada vastauksen, että onko keskustalla valmiutta jatkaa yhteistyötä ja sitä mitkä ovat ne perusteet, jonka takia he ovat sitä mieltä mitä he ovat, Rinne latasi iltakymmeneltä.

MTV Uutisten saamien tietojen mukaan keskusta on kertonut epäluottamuksestaan pääministeri Antti Rinnettä kohtaan jo eilen hallituspuolueiden viisikon ja eduskuntaryhmien kriisikokouksen jälkeen. Lisäksi Rinne on saanut saman tiedon jo tänään yhdeltä pidetyssä palaverissa eli ennen keskustan eduskuntaryhmän kokousta.

Keskustalähde perustelee Katri Kulmunin liian epämääräisiksi ja pehmeiksi luonnehdittuja lausuntoja sillä, että kovan kriisinkin jälkeen puolueiden eli SDP:n ja Keskustan pitää pystyä yhteistyöhön.

– Kyse on politiikan pöytätavoista, MTV:n Uutisille kerrotaan.

Keskusta haluaa saada SDP:n tekemään johtopäätökset itse. Rinne ei nauti enää keskustan eduskuntaryhmän luottamusta.

Keskustan eduskuntaryhmä kokoontuu huomenna aamulla kello kymmenen puimaan tilannetta. Keskusta aikoo tehdä kantansa selväksi jälleen kerran pääministerille.

(...)
Äänestys: Etnonationalismi, kyllä vai ei? Eli kannatatko vai etkö? Käy antamassa äänesi!

https://hommaforum.org/index.php/topic,129465.0.html

newspeak

 • Vieras
Vs: Rinteen hallitus 2019
« Vastaus #2074 : 02.12.2019, 23:53:58 »
Joillakin kirjoittajilla tuntuu olevan hätä, että nykyisten piip päättäjien tilalle tulee vielä enemmän piip päättäjiä henkilövaihdosten myötä. Sehän on suorastaan hyvä asia, sillä tällöin nähdään, ettei kuninkaalla ole vaatteita. Tai kuningattarella. Tai mikä nyt kuvitteleekaan olevansa.

nollatoleranssi

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 15 595
 • Liked: 11842
 • Puhekin on teko
Vs: Rinteen hallitus 2019
« Vastaus #2075 : 02.12.2019, 23:55:01 »
Ulkoministeri Pekka Haaviston tapaus jaksaa jopa huvittaa, kun Suomessa on viime aikoina puhuttu varsinkin vihapuheeseen liittyen ns. pelon ilmapiiristä, ettei kukaan uskalla tehdä tai sanoa mitään. Todellisia faktoihin pohjautuvia esimerkkejä ei ole ollut yhtäkään, mutta julkisesti on yritetty tyrkyttää tälläistä kuvaa samalla aikaa sanoen kaikki se, mitä ei saa sanoa.

Nyt nähdään mitä on oikea pelon ilmapiiri eli yritetään komentaa muita tekemään niinkuin käsketään lain vastaisesti ja kantamaan vastuu mahdollisista seurauksista. Jälkikäteen annetaan potkut, kun ei toimittu halutulla tavalla.

ÄmTeeAa

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 034
 • Liked: 5095
Vs: Rinteen hallitus 2019
« Vastaus #2076 : 02.12.2019, 23:55:29 »
On kyllä aika mielenkiintoinen tilanne. Siellä on pääministeri valehdellut suoraa päätä eduskunnalle. Siellä on ulkoministeri sähläillyt ja ilmeisesti lehtitietojen mukaan rikkonut ministerinvalansa. Sisäministeri sekoilee ulkoministerin tontilla. Joka päivä tulee jotain uutta ulos, ja tyhmempi voisi kuvitella, että tässä maassa olisi oikeasti toimiva lehdistö. Tästä ei kuitenkaan ole kyse, vaan normaalisti hys hys -tilassa pidettävät paperit ikäänkuin kantautuvat medialle. Ja kyllä, epäilen myös että tämä on lopun viimein Kokoomuksen ja Keskustan alullepanema juttu, jonka SDP olisi hyvin helposti voinut korjata. Rehellinen korjausliike meni vaan mahdottomaksi Rinteen vaalilupausten kanssa.

Ei yllätä, että vasurien kanssa käy näin. Ovat aina olleet huonoja peittämään jälkensä ja innokkaita valehtelemaan, ja tähän mennessä se on onnistunut lähinnä median vuoksi. Mutta nyt tulikin yllätyksenä, että kuin yhdestä iskusta, koko valtiollinen media savustaakin heidät ulos. Rinne ei selkeästi ole tajunnut, että hän on yrittänyt puolustella jotain, mitä ei voi puolustella. Siksi hän saa lähteä. Hän on muutenkin sooloillut tuolla EU:n suunnalla sen verran, että Suomen puheenjohtajakaudesta tuli täydellinen pannukakku.

Koko maan median yhtäaikainen käännös tässä tarkoittaa sitä, että maan omistava luokka (ei, se ei tarkoita poliitikkoja) ovat kyllästyneet sossupelleilyyn. Viimeisenä niittinä taisi olla tuo lakko, joka aiheutti satojen miljoonien menetykset. Päälle sitten vielä se, että ministeriön virkamiehiä nimittäisi joku vihervassari. Ovat varmaan Halosen aikojen toimintaan sen verran kyllästyneitä, että joitain kapuloita tulee tuossakin rattaisiin. Haaviston lehtien mainitsema vallan väärinkäyttö saattoi kohdistua nimenomaan Kokoomuksen mieheen.

Se, että Rinteen saamat muistiot vuosivat mediaan ei ole sattumaa. Se, että Haaviston touhut nousivat juuri nyt julkisuuteen ei sekään ole sattumaa. Tämä on sitä, kun ne joilla valta oikeasti on, päättävät muuttaa peliä. Tämä on sitä, että Kokoomus pyrkii takaisin hallitukseen. Siksi: pitäkää hatuistanne kiinni, mikä tahansa peliliike on seuraavaksi mahdollista. En pidä mahdottomana sitäkään, että Keskusta vaihtuu hallituksessa Kokoomukseen. Tosin, tällä hetkellä SDP:n meno on sellaista, että Kokoomuksellakin tulisi olemaan tuolla tiukkaa. En osaa sanoa lähteekö Keskusta lätkimään tuosta hallituksesta, se voi jos kentältä kysyy, mutta haluaako sitä ministerit ja edustajat, sepä onkin toinen juttu.

Veikkaan, että SDP on nyt käytännössä elänyt hyödyllisyytensä ohi eikä sillä ole enää vahvoja tukijoukkoja PS:n kasvaessa. Mikä heidän suunnitelma sitten lienee Perussuomalaisten osalta, se jää nähtäväksi. Halla-aho on servannut aika ansiokkaasti Kokoomuksen nykyiset pellet väittelyissä, ja sielläkin suunnalla alkaa PS:n pelko pikkuhiljaa vaikuttaa. Ennalta-arvaamaton duunareiden ja yrittäjien yhteen hiileen puhaltaminen lienee sellainen juttu, joka on pistänyt Kokoomuksen suunnalla pelin sekaisin. Viimeksi tällainen yhdistyminen on tapahtunut Jatkosodassa.

Aidosti sivullisia tähän sotkuun lienevät Liike Nyt, KD ja PS. Muilla puolueilla on lusikkansa sopassa. Kokoomuksellakin, median omistuskytkösten vuoksi. Säälin hieman SDP:n äänestäjiä siitä etteivät näillä näkymin saa ääntänsä ja oikeita ajankohtaisia ongelmakohtiaan kuuluviin (niitäkin muistaakseni SDP:llä oli). Ottaen huomioon minkälaista paskaa tämä sakki on minulle parikymmentä vuotta syöttänyt ja kuinka paljon he ovat tuhlanneet valtiolle kerryttämääni varallisuutta, ei heitä kyllä voi liikaakaan sääliä.

nollatoleranssi

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 15 595
 • Liked: 11842
 • Puhekin on teko
Vs: Rinteen hallitus 2019
« Vastaus #2077 : 02.12.2019, 23:59:43 »
Pekka Haavisto viittasi lain vastaisessa toiminnassaan oikeuskanslerin Tuomas Pöystin lausuntoihin.

Oikeuskansleri Pöystiä ja valtakunnansyyttäjä Raija Toiviaista yhdistää sama nimi eli presidentti Sauli Niinistö.

jarno Alander

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 241
 • Liked: 449
Vs: Rinteen hallitus 2019
« Vastaus #2078 : 03.12.2019, 00:17:26 »
Veikkaan, että hallitus jatkaa pahasti rampana, Antti on edelleen pääministeri ja Haavistolle uhrataan joku virkanappula, hommat vaan jatkuu. Kansan karski käsi vaan puristuu taskussa entistä lujempaa nyrkkiin. Tässä on väkisin jotain sellaista nyt, jota kukaan täällä ei ole osannut ajatella. Rinne jatkaa 2023 asti ja seuraavissa vaaleissa nähdään jälleen joku puliveivaus, vaikka PS:n kannatus olisi 30%. Suomen poliitikot haluavat selkeästi Ruotsin mallin, jossa SD on ollut nyt useamman kauden vailla sitä valtaa, joka sille oikeasti kuuluisi.

Jotain vastaavanlaista olen itsekin kelaillut. En usko, että jo pitkään käytössä ollut kaava, jossa jokainen uusi hallitus on aina hieman edelllistä huonompi murtuu ensi vaaleissakaan. Systeemi on valmis uhraamaan huomattavan paljon jos sillä vain voidaan estää Halla-ahon nousu pääministeriksi.

Joten seuraavassa hallituksessa on luultavasti jonkin ukotuksen myötä kaikki muut puolueet paitsi persut, pääministerinä kokoomuksen tai vihreiden sen hetkinen pj.
Kaikki tuntuivat tuijottavan minua. Ehkä se johtui siitä että minä tuijotin kaikkia.

Arto Salminen, 2000

P

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 15 469
 • Liked: 9333
Vs: Rinteen hallitus 2019
« Vastaus #2079 : 03.12.2019, 00:47:38 »
Pekka Haavisto viittasi lain vastaisessa toiminnassaan oikeuskanslerin Tuomas Pöystin lausuntoihin.

Oikeuskansleri Pöystiä ja valtakunnansyyttäjä Raija Toiviaista yhdistää sama nimi eli presidentti Sauli Niinistö.

No nyt menee lavealla pensselillä.

Tässä asiassa Haavisto tulkitsi 180 astetta toisin Pöystin lausuntoa, kuin lausunnossa on tarkoitettu..

Ja Niinistöä puolustelematta, kaikki korkeammat nimitykset vahvistaa presidentti, mutta esitykset tekee valtioneuvosto..
Kestää parikymmentä vuotta ennen kuin suomalainen lapsi alkaa kuluttamisen sijasta tuottaa yhteiskunnalle jotain. Pakolaisen kohdalla kyse on luultavasti parista vuodesta. Siksi pidän puheita pakolaisten aiheuttamista kansantaloudellisista rasitteista melko kohtuuttomina.
- J. Suurpää, HS 21.4.1991

Jorma M.

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 449
 • Liked: 11464
 • tökerö, tyhmä ja köyhä
Vs: Rinteen hallitus 2019
« Vastaus #2080 : 03.12.2019, 01:35:54 »
Se, että Rinteen saamat muistiot vuosivat mediaan ei ole sattumaa. Se, että Haaviston touhut nousivat juuri nyt julkisuuteen ei sekään ole sattumaa. Tämä on sitä, kun ne joilla valta oikeasti on, päättävät muuttaa peliä. Tämä on sitä, että Kokoomus pyrkii takaisin hallitukseen. Siksi: pitäkää hatuistanne kiinni, mikä tahansa peliliike on seuraavaksi mahdollista.

Tämä on viisautta. Persujen pitäisi aivan ehdottomasti käsittää olla skarppina. Tässä on tekeillä suuret ja saatanalliset suunnitelmat. Maanpetturi-vastuumedia lienee Kokoomuksen yksinomaisuutta. Persuja suunnitellaan jo aisureiksi ja kuohilaiksi. Ja myöhemmin pilkattaviksi.
Sosiaali- ja terveysvaliokunnan PJ Anu Vehviläinen (Kepu) 27.2.20: "On aika epätodennäköistä, että on sairastumisen riskiä."

Katri Kulmuni (Kepu) 26.2.20: "Kun tavallinen ihminen muistaa pestä kädet, on monelta asialta turvassa"

simppali

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 488
 • Liked: 5586
 • junior koodari
Vs: Rinteen hallitus 2019
« Vastaus #2081 : 03.12.2019, 01:57:16 »
Muttapa,,se erään raveissa ravaavan (ei hevosena) ajoista ,on persut muuttuneet oikeaksi puolueeksi.

Ei miksikään "katto korkea, seinät afrikassa" puolueeksi, vaan poliitiseksi , erilaisten ihmisten Suomea ja Suomalaisuutta puolustavaksi kansanliikkeeksi (jopa), minua ei ..ttuta pätkääkään sanoa jollekin kyselijälle mielipidettäni.

Voi olla, että satulinnassa prinsessan kanssa elävä sale joutuu viellä paiskaamaan kättä Halla-ahon kanssa, kun tulevaisuudessa uusi hallitus astelee Arvo-Pohjan lattialle.

Hämeenlinnan Oraakkeli

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 10 475
 • Liked: 4135
 • لا يوجد إله غيره من الشيطان والنبي محمدا أو خادمته
Vs: Rinteen hallitus 2019
« Vastaus #2082 : 03.12.2019, 02:12:33 »
Rinne taitaakin selvitä kohusta kuivin jaloin, kun keskusta vaan ei osaa. Keskusta taisi tehdä tänään itsestä naurettavan. Rinne taisikin pelata paskat korttinsa erinomaisesti.
« Viimeksi muokattu: 03.12.2019, 02:18:21 kirjoittanut Hämeenlinnan Oraakkeli »

Hämeenlinnan Oraakkeli

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 10 475
 • Liked: 4135
 • لا يوجد إله غيره من الشيطان والنبي محمدا أو خادمته
Vs: Rinteen hallitus 2019
« Vastaus #2083 : 03.12.2019, 02:16:41 »
Se, että Rinteen saamat muistiot vuosivat mediaan ei ole sattumaa. Se, että Haaviston touhut nousivat juuri nyt julkisuuteen ei sekään ole sattumaa. Tämä on sitä, kun ne joilla valta oikeasti on, päättävät muuttaa peliä. Tämä on sitä, että Kokoomus pyrkii takaisin hallitukseen. Siksi: pitäkää hatuistanne kiinni, mikä tahansa peliliike on seuraavaksi mahdollista.

Tämä on viisautta. Persujen pitäisi aivan ehdottomasti käsittää olla skarppina. Tässä on tekeillä suuret ja saatanalliset suunnitelmat. Maanpetturi-vastuumedia lienee Kokoomuksen yksinomaisuutta. Persuja suunnitellaan jo aisureiksi ja kuohilaiksi. Ja myöhemmin pilkattaviksi.
No ei persujen tarvitse tehdä muuta kuin pitää oma linjansa. Jos sillä jää oppositioon niin sitten se on niin.

n.n.

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 769
 • Liked: 2683
 • nuivaantunut
Vs: Rinteen hallitus 2019
« Vastaus #2084 : 03.12.2019, 03:20:27 »
Lainaus
Kommentti: Rinteen ero on väistämätön – pelaa loppuun asti turhaa pokeria
Jos Rinne ajaa asian välikysymysäänestykseen ja muilla on munaa viedä se läpi, on näytelmä kaikkea muuta kuin turha. Kepusta mitataan kuinka moni uskoo hallitukseen löytyvän pääministerin, joka pystyy pitämään tilkkutäkin paremmin kasassa kuin Antti "Nyrkki ennen järkeä" Rinteen  ja samalla SDP pakotetaan näyttämään kuka on kiltti ohjeidennoudattaja. Äänestys on myrkkyä kummankin puolueen sisäiselle yhtenäisyydelle ja samalla Rinteen viimeinen kosto, jos siihen mennään.

Kepun paras vaihtoehto olisi kaataa hallitus. Se osoittaisi äänestäjille, että "otettiin vastuuta" ja he voisivat mennä uusiin vaaleihin eräänlaisina sankareina, jotka ainakin joidenkin silmissä pelasti Suomen.
Kepun paras vaihtoehto olisi ollut pysyä hallituksesta niin kaukana kuin mahdollista, mutta nyt kun siihen tuli mentyä, niin hallituksen pystyssä pysyminen olisi kepulle etu.

Dumppaamalla Rinteen saa koottua nopeita pisteitä, mutta niitä ei muista kukaan enää vaaleissa kun tuleva hallitus vetää hommat vielä enemmän överiksi. Kaikki repivät hallitus-nimistä tilkkutäkkiä eri suuntiin eikä palettia saa pidettyä kasassa kiin joku yrmyihraniska Rinne, joka huutaa lujempaa kuin muut. Järkiargumentaatiolla ei ole näissä neljässä vuodessa mitään sijaa.
« Viimeksi muokattu: 03.12.2019, 03:27:40 kirjoittanut n.n. »
”Feminismin kemiallinen määritelmä: sama kuin linoleenihappoanionin - negatiivisesti varautunut monityydyttämätön rasvahapporadikaali.” -hikipedia

Alaric

 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 23 236
 • Liked: 57198
 • Ei maata ilman kansaa, ei kansaa ilman verilinjaa
Vs: Rinteen hallitus 2019
« Vastaus #2085 : 03.12.2019, 03:28:11 »
Muoks: FB-linkki saatu, kiitoksia!

Osuvasti Halla-aholta kyllä todettu koko tilanteesta. Demareilla tuntuu olevan tämä kusetus nyt ohjenuorana läpi puolueen.

Mikäli Rinteeltä löytyy ns. balls of steel, niin tokihan hän voi silti koko tämän myllytyksen jälkeenkin todeta, että paskat minä mihinkään lähde ja katsoa kepun kortit. Näyttäisi kuitenkin siltä, että todennäköisyydet ovat Rinteen eroamisen puolella ja tämä episodi nähdään vielä tänään.

Hienoa aikaa olla elossa.

https://www.facebook.com/jussi.hallaaho/posts/2649445131842331

Lainaus
Jussi Halla-aho
6 tuntia ·

Rinne reagoi kiinnijäämiseen samalla tavalla kuin aateveljensä Husu ja Al-Taee. Syy on aina jonkun muun. Rinteen tapauksessa syyllisiä ovat Postin hallitus, Paatero ja uusimpana kepu.

Husun ja Al-Taeen epämukavat tilanteet eivät johtuneet rasisteista eivätkä mediasta vaan siitä, että he eivät puhuneet totta ja sitten jäivät siitä kiinni.

Vastaavasti se, että Rinteen puheet ovat ristiriidassa todisteiden kanssa, ei johdu Postin hallituksesta, Paaterosta tai kepusta. Se johtuu siitä, että Rinne ei puhu totta.
« Viimeksi muokattu: 03.12.2019, 06:07:15 kirjoittanut Alaric »
Äänestys: Etnonationalismi, kyllä vai ei? Eli kannatatko vai etkö? Käy antamassa äänesi!

https://hommaforum.org/index.php/topic,129465.0.html

törö

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 22 526
 • Liked: 10554
Vs: Rinteen hallitus 2019
« Vastaus #2086 : 03.12.2019, 03:45:32 »
Rinne taitaakin selvitä kohusta kuivin jaloin, kun keskusta vaan ei osaa. Keskusta taisi tehdä tänään itsestä naurettavan. Rinne taisikin pelata paskat korttinsa erinomaisesti.

Jotain henkilökultin luomistahan tää on. Hallituksessa pääsee niin paljon uskovia kuin tässä maassa voi saada, niin että siellä sitten möhlitään asiat tahallaan ja luodaan sellainen hälinä, että on helppo löytää ilkeitä vihollisia, jotka ovat muka syyllisiä kaikkeen.

Aina löytyy sen verran sitä väkeä, joka kaipaa tällaista johtajaa, että voi pönötellä lopun ikänsä suurena johtajana pienissä piireissä.

Muuten näitä tapauksia ei voi selittää, koska liian moni on seonnut samalla tavalla.

Soinikin lähti hallitukseen luvaten, ettei Persut myy persettään, vaikka aivan varmasti tiesi, ettei toiseksi suurin puolue voi saada kaikkea haluamaansa, ja sitten se haaskasi painoarvoaan autoveroon. Ihmeellisillä peliliikkeillä sitten harhautettiin kansaa sen verran, että pieni osa siitä voi unohtaa, että mistä alkujaan oli kyse.

Demareiden postisekoilut ovat olleet täysin tarpeettomia, ja jos ne olisivat vahinkoja, niin niistä olisi selvinnyt kivuttomimmin myöntämällä suoraan, että tuli vähän tyräiltyä, ja Haavisto varmasti tiesi, mitä virkamiehiä voi käskeä tekemään, koska se on ollut ministerinä ennenkin. Sipillä oli runsaasti aikaa, ettei soteuudistuksesta tule mitään kun siitä yritetään vääntää sellaista, ettei se sovi lainsäädäntöön, mutta silti se ei muuttanut lähestymistapaa, ja Kokoomuksen yksityistämishihhulit ovat ovat puhuneet yksityistämisestä niin paljon, ettei vaikuta kovin todennäköiseltä, ettei niillä ollut mitään tietoa siitä, kuinka se on sujunut terveydenhuollossa. Aivan kuin koko aihe olisi ollut niille kohun aikaan täysin vieras.

Näitä olisi helppo luetella enemmänkin, koska tarpeettomista kohuista on noussut pienien piirien kulttisankareita jo kauan.

Alaric

 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 23 236
 • Liked: 57198
 • Ei maata ilman kansaa, ei kansaa ilman verilinjaa
Vs: Rinteen hallitus 2019
« Vastaus #2087 : 03.12.2019, 04:31:23 »
Eräs seikka mikä tässä hallituskriisin seurailussa on naurattanut, on se, että eri puolilla vasemmistokuplaa (kansanedustajat, muut poliitikot, some, foorumit) jengi tuntuu olevan aidosti ihmeissään siitä, että OMG media yrittää kaataa hallituksen ja miten ne nyt meidän hallitusta noin kurmuuttaa. Aiemmin on vain lähinnä hymistelty vastuullisesta journalismista(tm).

Kyllä, mediatoimijoilla on käytännössä aina taustallaan jokin agenda ja useimmat valtamedian toimijat Suomessa ovat valitettavan harvojen tahojen omistuksessa ja ohjauksessa.

Tähän asti näille ulisijoille on kyllä kelvannut se, että vastuullisesti promotaan yhdessä mokutusta ja yritetään lytätä persuja kaikissa mahdollisissa käänteissä. Nyt kun yksityisomistuksessa olevan median aseet ovat kääntyneet osittain vasemmistoa vastaan, tämä oman agendan ajaminen tuntuukin olevan jonkinlainen ongelma.
« Viimeksi muokattu: 03.12.2019, 04:33:26 kirjoittanut Alaric »
Äänestys: Etnonationalismi, kyllä vai ei? Eli kannatatko vai etkö? Käy antamassa äänesi!

https://hommaforum.org/index.php/topic,129465.0.html

simppali

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 488
 • Liked: 5586
 • junior koodari
Vs: Rinteen hallitus 2019
« Vastaus #2088 : 03.12.2019, 04:36:39 »
Rinne taitaakin selvitä kohusta kuivin jaloin, kun keskusta vaan ei osaa. Keskusta taisi tehdä tänään itsestä naurettavan. Rinne taisikin pelata paskat korttinsa erinomaisesti.

Rinteen molemmat jalat ovat liehuvien lahkeiden myötä kastuneet puolessa vuodessa niin pahoin, että yksikään demareiden kuivausrumpu ei niitä kuiviksi saa, aivan plus -miinus -nolla mitä kepu tekee, hallituksesta lähdettyään,,ehkä käy lipomassa Suomen suurimman puolueen jotain osaa.

Mur, mur ..

https://www.is.fi/politiikka/art-2000006329326.html

"Rinne perustelee vaatimusta omaan oikeusturvaansa vedoten.

Pääministeri Antti Rinne (sd) kertoo myöhään maanantai-iltana Helsingin Sanomille antamassaan haastattelussa haluavansa keskustalta kirjalliset perusteet epäluottamuksesta.

– Minun oikeusturvani takia on myös tärkeä saada perusteet keskustan näkemykselle kirjallisesti. Vasta sen jälkeen, kun olen saanut keskustan täsmällisen vastauksen kirjallisesti, pystyn arvioimaan, mitä tulen tekemään, Rinne sanoo HS:lle".

Rinne kysyy kirjallisia todisteita,, jos olisin Kulmunki, niin veisin Rinteelle lapun jossa lukisi; Häivy napanöyhtä, tai kirkaisen.
« Viimeksi muokattu: 03.12.2019, 05:18:07 kirjoittanut simppali »

anatall

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 4 344
 • Liked: 11359
 • Faktantarkistaja, toimittaja.
Vs: Rinteen hallitus 2019
« Vastaus #2089 : 03.12.2019, 05:18:57 »
Eräs seikka mikä tässä hallituskriisin seurailussa on naurattanut, on se, että eri puolilla vasemmistokuplaa (kansanedustajat, muut poliitikot, some, foorumit) jengi tuntuu olevan aidosti ihmeissään siitä, että OMG media yrittää kaataa hallituksen ja miten ne nyt meidän hallitusta noin kurmuuttaa. Aiemmin on vain lähinnä hymistelty vastuullisesta journalismista(tm).

Kyllä, mediatoimijoilla on käytännössä aina taustallaan jokin agenda ja useimmat valtamedian toimijat Suomessa ovat valitettavan harvojen tahojen omistuksessa ja ohjauksessa.

Tähän asti näille ulisijoille on kyllä kelvannut se, että vastuullisesti promotaan yhdessä mokutusta ja yritetään lytätä persuja kaikissa mahdollisissa käänteissä. Nyt kun yksityisomistuksessa olevan median aseet ovat kääntyneet osittain vasemmistoa vastaan, tämä oman agendan ajaminen tuntuukin olevan jonkinlainen ongelma.

Olen tehnyt saman havainnon. Varsinkin S.Timosen äidinpankkopoika-blogissa ulina lehdistön fasistisuudesta käy kovilla kierroksilla. Erityisesti Timo Haapala on siellä julistettu jo jonkunlaiseksi äärioikeistolaiseksi pääsaatanaksi.  ;D
"Punk in Finland on nykyään yhtä punk kuin varhaiseläkkeellä oleva Marja-Liisa." -Jäsen Katmandu-

simppali

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 2 488
 • Liked: 5586
 • junior koodari
Vs: Rinteen hallitus 2019
« Vastaus #2090 : 03.12.2019, 06:00:55 »
Jos puolisen vuotta vallassa ollu dream team menee nutulleen, niin vassareiden ja vihreiden sekä pienen märänpierun eli rkp:n unelmat romahtaa.

Luultavasti edm. mainituista puolueista ei yksikään sovi seuraavaan hallitukseen, jossa tulee olemaan toivottavasti Ps,,apu-puolueina kokkarit ilman Orpoa, kepu 8 prosentin kannatuksella sekä krisut (Sari on erittäin fiksu tyyppi).

Savi

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 149
 • Liked: 426
Vs: Rinteen hallitus 2019
« Vastaus #2091 : 03.12.2019, 06:37:44 »
Mietin eilen pitkään miksi Rinne puhui että haluaa kirjallisen vastauksen keskustalta jo omasta oikeusturvastaan. Ihmettelin tätä omasta oikeusturvastaan osiota. Nyt kun heräsin minulla välähti.

Jos hallituskaatuu Rinteen vuoksi on hänet todettu julkisesti epäluotettavaksi henkilöksi joka estää jatkossa toimimisen erillaisissa hillotolppa luottamustehtävissä. Tämä tarkoittaisi että Rinteen pitäisi ruveta tekemään oikeita töitä.

törö

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 22 526
 • Liked: 10554
Vs: Rinteen hallitus 2019
« Vastaus #2092 : 03.12.2019, 06:39:41 »
Tähän asti näille ulisijoille on kyllä kelvannut se, että vastuullisesti promotaan yhdessä mokutusta ja yritetään lytätä persuja kaikissa mahdollisissa käänteissä. Nyt kun yksityisomistuksessa olevan median aseet ovat kääntyneet osittain vasemmistoa vastaan, tämä oman agendan ajaminen tuntuukin olevan jonkinlainen ongelma.

Niiltä on kanssa unohtunut nopeasti, ettei media ollut Sipilän hallituksenkaan kaveri. Kaikki puolueet saivat sen negatiivisen julkisuuden, mikä niille kuuluikin, ja samaan aikaan kuunneltiin oikeistolaista ulinaa median puolueellisuudesta. Media oli niin tiukasti punavihermafian talutusnuorassa, ettei vasemmistohallitus mitenkään voisi saada niskaansa samanlaista paskasadetta.

Hallitusta vainoava salaliitto vaihtuu aina hallituksen mukana, mutta ketään ei kuitenkaan saa syyttää valehtelijaksi.

Oikeastihan tää menee niin, että media osallistuu politiikaan paljon enemmän kuin se myöntää todeksi, mutta koska se on Yleä lukuun ottamatta yrityssektoria, se on huolissaan ministereiden hölmöydestä riippumatta siitä, mikä kunkin tunarin puoluekanta sattuu olemaan, koska se on joka tapauksessa uhka yritystoiminnalle. Konkurssi on aivan samanlainen johtui se oikeiston tai vasemmiston hölmöilyistä.

törö

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 22 526
 • Liked: 10554
Vs: Rinteen hallitus 2019
« Vastaus #2093 : 03.12.2019, 06:53:05 »
Lainaus
Ylelle vuodettu muistio: Sirpa Paatero kertoi Postin tes-siirrosta myös pääministerille jo elokuussa – muistio ymmärtää Postin ratkaisua

Yle on saanut käsiinsä omistajaohjausministeri Sirpa Paateron allekirjoittaman muistion Postin tilanteesta SDP:n eduskuntaryhmän, puoluehallituksen ja ministeriryhmän jäsenille. Muistio on lähetetty 29.8., samana päivänä jolloin Posti on tiedottanut pakettilajittelijoiden liikkeenluovutuksesta.

Muistiosta käy ilmi, että Posti on keskustellut päätöksestä valtio-omistajan kanssa. Paatero kertoo itse keskustelleensa Postin henkilöstön asemaan liittyvistä kysymyksistä ay-järjestöjen kanssa ja informoineensa ennalta myös pääministeriä.

Muistiossa omistajaohjausministeri tuntuu ymmärtävän Postin ratkaisua siirtää 700 työntekijää edullisempaan sopimukseen.

– Tilanne on vaikea: toimivia vaihtoehtoja riittävien ratkaisujen löytämiseksi, jotka olisivan yhtiön tai sen omistajan käsissä, ei ole tullut esiin.

Muistiossa Paatero kertoo omistajan edellyttäneen Postilta, että se pehmentäisi asiaa työntekijöiden kannalta. Kahden vuoden siirtymäkauden jälkeen työehtojen ennakoidaan kuitenkin heikkenevän.
Paatero ennakoi työmarkkinahäiriöitä

Paatero ennakoi, että Postin ratkaisut tulevat olemaan puolueelle kova pala.

– Tilanteen voi odottaa herättävän suuttumusta ja pettymystä hallituspuolue SDP:tä kohtaan. Myös työmarkkinahäiriöt ovat todennäköisiä, Paatero ennakoi muistiossa

Ministeri kuitenkin toivoo, että keskustelussa ymmärrettäisiin, ettei Posti pysty itse vaikuttamaan hankalaan markkina- ja kilpailutilanteeseen.

Jatkuu...

https://yle.fi/uutiset/3-11099709

foobar

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 16 313
 • Liked: 25076
Vs: Rinteen hallitus 2019
« Vastaus #2094 : 03.12.2019, 06:56:39 »
Ulkoministeri Pekka Haaviston tapaus jaksaa jopa huvittaa, kun Suomessa on viime aikoina puhuttu varsinkin vihapuheeseen liittyen ns. pelon ilmapiiristä, ettei kukaan uskalla tehdä tai sanoa mitään. Todellisia faktoihin pohjautuvia esimerkkejä ei ole ollut yhtäkään, mutta julkisesti on yritetty tyrkyttää tälläistä kuvaa samalla aikaa sanoen kaikki se, mitä ei saa sanoa.

Nyt nähdään mitä on oikea pelon ilmapiiri eli yritetään komentaa muita tekemään niinkuin käsketään lain vastaisesti ja kantamaan vastuu mahdollisista seurauksista. Jälkikäteen annetaan potkut, kun ei toimittu halutulla tavalla.

Vasemmisto on vain täydellisesti sisäistänyt käytännön moraalimantransa: kaikki mikä edesauttaa inhokin agendaa on inhokin tekoina laitonta tai ainakin väärin (jopa silloin kun se on laillisuuden puolustamista), ja kaikki mikä edistää omaa agendaa on aatteen hyvyyden ansiosta hyvää (vaikka kyseessä olisi kuinka yllyttäminen esim. rikoksiin) eikä edes laillisuudesta tarvitse välittää, ainakaan jos ei jää kiinni. Hallituksen sisäinen hubris on ollut niin vahvaa että jopa moraaliaan kriittisesti tarkkailevien keskuudessa on ollut varmasti kovia paineita oikoa mutkia osoittaakseen äänestäjille olevansa... ööh, hyvä ihminen äänestää seuraavissakin vaaleissa.

Onni onnettomuudessa on etteivät kansalaiset ole vieläkään - satavuotisesta tuputuksesta huolimatta - omaksuneet tätä "aate oikeuttaa kaiken" -ajattelua joka prinsiippinään vasemmisto on voinut maailmalla toteuttaa jopa kansanmurhia silmäänsä räpäyttämättä. Vasemmistoa tämä toki kismittää tolkuttomasti, koska se on jälleen yksi merkki siitä ettei Suomi suomalaisineen ole vieläkään muuttunut sosialismin tai kommunismin palvelusväeksi. Se ei taida edelleenkään heille avautua että oma luottamus voisi parantua muiden haukkumisen sijaan parantamalla kritiikkiä omien keskuudessa...
"Avaruudessa kukaan ei voi kuulla moku-ulinaasi" - Rändöm

foobar

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 16 313
 • Liked: 25076
Vs: Rinteen hallitus 2019
« Vastaus #2095 : 03.12.2019, 06:59:06 »
Lainaus
Ylelle vuodettu muistio: Sirpa Paatero kertoi Postin tes-siirrosta myös pääministerille jo elokuussa – muistio ymmärtää Postin ratkaisua

Kiinnostavaa että Yle päätti kertoa tästä tänään. Ilmeisesti siellä halutaan Rinne vaihtoon. Mutta kumpi on heille suurempi syy, Rinteen sekoilun imagovaikutus heidän vallitsevan tilanteen suhteen unelmahallitukseensa vai houkutus saada Marin toteuttamaan punaisen toimittajakunnan sekopäisimmätkin agendat?
"Avaruudessa kukaan ei voi kuulla moku-ulinaasi" - Rändöm

Activeman

 • Jäsen^^
 • **
 • Viestejä: 231
 • Liked: 1538
Vs: Rinteen hallitus 2019
« Vastaus #2096 : 03.12.2019, 07:07:57 »
Rinne on tottunut pelaamaan pelejä muiden kustannuksella. Ay toimintaan olennaisena osana kuuluu kiristys, uhkailu ja mustamaalaus. Tällä pelikirjalla häne menee tässä eteenpäin.

Kepu antoi hänelle aseet käteen, koska Kulmuni ei uskaltanut kakaista selvällä Suomella sitä, että Rinteen kanssa ei hallitusyhteistyötä jatketa. Nyt hän yrittää pakottaa Kepun ilmaisemaan tämän asian selvästi, joka on hankalaa, koska Kepu ei tiedä, miten Rinne vastaisi. Rinteellä nimittäin on yksi kortti käytössä, jolla voi kiristää sekä omaa puoluettaan että Kepua - eli hallituksen kaatamisella. Tämä on hänen käsissään, koska hän on myös puolueensa puheenjohtaja. Tällä kortilla hän sai eilen SDP:n tukemaan itseään ja se toimii.

Uudet vaalit tai porvarihallituksen synty olisi SDP:lle katastrofi, mutta se ei Rinnettä haittaa. Hän ei pelaa SDP:n korteilla, vaan omillaan ja hänelle on tärkeää vain oma etu. Siten hallituksen kaatuminen tai uudet vaalit saatikka demareitten rökäletappio ja kutistuminen lilliputtipuolueeksi ei haittaa häntä.

törö

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 22 526
 • Liked: 10554
Vs: Rinteen hallitus 2019
« Vastaus #2097 : 03.12.2019, 07:14:00 »
Lainaus
Suomen Kuvalehden tietojen mukaan Antti Rinne suunnittelee jatkavansa Sdp:n puheenjohtajana, vaikka jäisi pois hallituksesta.

Pääministeri Antti Rinne (sd) ei ollut vielä maanantai-iltana valmis eroamaan. Kaikki voi muuttua viimeistään jo tiistaina ja viimeistään silloin, kun Rinteen asemaa koetellaan eduskunnassa tiistaina kello 14 alkavassa välikysymyskeskustelussa.

Antti Rinne suunnittelee Suomen Kuvalehden (SK) tietojen mukaan jatkavansa Sdp:n puheenjohtajana, vaikka jäisi pois hallituksesta.

Lehden tietojen mukaan Rinne olisi pakon edessä valmis eroamaan pääministerin tehtävästä ja nostamaan uudeksi pääministeriksi puolueensa ensimmäisen varapuheenjohtajan, liikenne- ja viestintäministeri Sanna Marinin.

Jatkuu...

https://www.is.fi/politiikka/art-2000006329397.html?ref=rss

Ajatolloh

 • Jäsen^^^
 • ***
 • Viestejä: 1 237
 • Liked: 3004
Vs: Rinteen hallitus 2019
« Vastaus #2098 : 03.12.2019, 07:21:05 »
Rinne taitaakin selvitä kohusta kuivin jaloin, kun keskusta vaan ei osaa. Keskusta taisi tehdä tänään itsestä naurettavan. Rinne taisikin pelata paskat korttinsa erinomaisesti.

Et ole tosissasi?  No, viestisi oli kirjoitettu klo 2.30 yöllä, joten oletan sen "yön heikkoina hetkinä" tehdyksi huonoksi pohdinnaksi.

Rinne ei ole selvinnyt yhtään mihinkään ja nyt tämä etenee näin:

1. Tänään Keskusta osoittaa koko Kädellä Antille Ovea: "NYT ANTTI ULOS"

2. Rinne ilmeisesti jatkaa puskemista seinään selvästä käskystä huolimatta, jolloinka ilmeisesti ajaudutaan keskiviikon luottamusäänestykseen ensimmäistä kertaa 60 vuoteen. Sitähän ei tietysti kukaan Arkadianmäen 200 hillotolppalaisista toivo, koska ennenaikaisten vaalien välttely on kaikkien ykkösprioriteetti. Epäluottamusäänestys ei tarkoita varmaa uusintavaalia, mutta lisää toki sen riskiä hitusen kuin jos Antti vain älyäisi läntystää kiltisti syrjään ja korvautua vaikka Sanna Marinilla. Mutta Anttihan ei käsitä, joten hän yrittää keikuttaa kiukuspäissään paattia minkä pystyy.

3. Keskiviikkona keskustalaiset kansanedustajat äänestävät Rinteen hallituksen nurin. Huomatkaa että se on nimenomaan kansanedustajat jotka äänestävät. Ei Katri Kulmuni tai keskustan puoluehallitus. Ne eivät voi äänestää - eivätkä pysty määräämään mitä yksittäinen edustaja tekee. Puoluekuri on toki olemassa, mutta tämä ei ole sellainen asia, jota pystyy puoluekurilla tai pj:n pallilta käskyttämään. Yksittäinen kansanedustaja on vapaa tekemään kuinka lystää ja vastaa vain äänestäjälleen viime kädessä. Puoluekurilla voi paimentaa yksittäisiä sooloajia riviin mutta sillä ei pysty "kurittamaan" liki koko keskustan eduskuntaryhmää. (Koska milläpä niitä kansanedustajia riviin saisi? Uhkaamalla erottaa puolueesta vai? Siis fudut koko Keskustan kansanedustajaporukalle, jonka operaation jälkeen Kepu r.p:llä olisi eduskunnassa ehkä jopa 4 paikkaa jäljellä...ei kovin fiksu liike)

4. Rinteen hallituksen hajoamisen jälkeen alkaa sitten tavanomainen teatteri hallituksen muodostajineen. Jos Antti Jääräpää ei tässäkään vaiheessa astu sivuun, ilmeisesti hallitusneuvottelut käy Rinteen ja Halla-ahon yritysten jälkeen Petteri Orpo. Joka muodostaa erikoisen "3. suurimman" puolueen pääministerihallituksen sini-puna-johtoisesti. Perussuomalaisia ei hallitukseen kysytä eikä Halla-aho taida edes sinne haluta vaan haluaisi vaaleja - joita ei tule.

Alaric

 • Administrator
 • Jäsen^^^
 • *****
 • Viestejä: 23 236
 • Liked: 57198
 • Ei maata ilman kansaa, ei kansaa ilman verilinjaa
Vs: Rinteen hallitus 2019
« Vastaus #2099 : 03.12.2019, 07:22:02 »
Lainaus
Suomen Kuvalehden tietojen mukaan Antti Rinne suunnittelee jatkavansa Sdp:n puheenjohtajana, vaikka jäisi pois hallituksesta.

Pääministeri Antti Rinne (sd) ei ollut vielä maanantai-iltana valmis eroamaan. Kaikki voi muuttua viimeistään jo tiistaina ja viimeistään silloin, kun Rinteen asemaa koetellaan eduskunnassa tiistaina kello 14 alkavassa välikysymyskeskustelussa.

Antti Rinne suunnittelee Suomen Kuvalehden (SK) tietojen mukaan jatkavansa Sdp:n puheenjohtajana, vaikka jäisi pois hallituksesta.

Lehden tietojen mukaan Rinne olisi pakon edessä valmis eroamaan pääministerin tehtävästä ja nostamaan uudeksi pääministeriksi puolueensa ensimmäisen varapuheenjohtajan, liikenne- ja viestintäministeri Sanna Marinin.

Jatkuu...

https://www.is.fi/politiikka/art-2000006329397.html?ref=rss

Tätäkin jotkut ovat ounastelleet (ja jopa toivoneet tuolla piffillä ja muualla), ihan mahdollinen skenaario kyllä. Vaikkei tuossa siis SDP:n ja hallituksen kannalta ole nähdäkseni mitään järkeä, vaan kyseessä on pelkkä tekohengitys ja paniikkireaktio.

Kokematon poliittinen broileri Marin kun laitetaan pääministeriksi, niin uudet vaalit pidetään todennäköisesti viimeistään ensi syksynä.
Äänestys: Etnonationalismi, kyllä vai ei? Eli kannatatko vai etkö? Käy antamassa äänesi!

https://hommaforum.org/index.php/topic,129465.0.html

Tagit: