Kirjoittaja Aihe: Perussuomalaiset ja oppositiopolitiikka  (Luettu 9296 kertaa)

Charlie

  • Jäsen^^^
  • ***
  • Viestejä: 656
  • Liked: 2261
  • terrorijärjestöt lakkautettava
Vs: Perussuomalaiset ja oppositiopolitiikka
« Vastaus #60 : 19.06.2022, 22:04:52 »
Ihan turha Saulia vaivata. Valmiuslaki ei muutenkaan etene tällä vaalikaudella ilman perussuomalaisten Jaa-ääniä. Se on perustuslakijärjestyksessä säädettävä laki, joten läpimeno kiireellisenä vaatii viiden kuudesosan enemmistön eduskunnassa. Perussuomalaisten eduskuntaryhmä voi kaataa sen helposti.

Valmiuslaki on koplattu (perussuomalaisten vaatimuksesta ehkä, en tiedä?) rajavartiolain uudistukseen. Perussuomalaiset ovat linjanneet, että rajavartiolakiin tarvitaan pykälä, joka mahdollistaa turvapaikanhaun keskeyttämisen, jos itänaapuri aloittaa matuvyörytyksen. Pykälä tulisi siis nimenomaan normaaliajan rajavartiolakiin, joten ei tarvitsisi julistaa edes poikkeusoloja, jotta voidaan reagoida. Linjaus on hyvä, mutta siitä tulee nyt vaan pitää visusti kiinni. Muut puolueet tulivat tällä viikolla vastaan jonkin matkaa, mutta kuulosti kommenttien perusteella siltä, että sinne oli tyypilliseen tapaan koira haudattuna. Olkaa perussuomalaiset tiukkoina ja pitäkää päänne kylmänä. Säätäköön muut puolueet valmiuslakinsa vaalien jälkeen sitten, jolleivat järkipuhetta usko.

Uuno Nuivanen

  • Jäsen^^^
  • ***
  • Viestejä: 24 066
  • Liked: 45458
  • - Tarjoilija!
Vs: Perussuomalaiset ja oppositiopolitiikka
« Vastaus #61 : 09.09.2022, 11:45:46 »
Lainaus
PERUSSUOMALAISTEN UUTISKIRJE
8.9.2022 • Klo 13:34
Purra: Rahan riittäminen on syksyn tärkein teema

Kenttäkirje 8.9.2022

Arvoisa kentän uurastaja,

Ylen kyselyn kärjen järjestys ei muuttunut. Kokoomus jatkaa kärjessä 24,2 % (+0,8 %), SDP toisena 19,4 % (-0,9 %) , PS kolmantena 16,2 % ( +0,1 %) - ja kepu neljäntenä 11,7 % ( +0,7 %) kannatuksella.

Hyvä perussuomalainen!

Syksy on koittanut ja huh, millainen syksy. Kansakunta on tottunut elämään poikkeuksellisia aikoja viime vuodet, ja samassa näytetään jatkavan. Sähkön ja muun energian hinta sekä tulevan talven sähkön riittävyys ovat suurimmat huolenaiheet. Perussuomalaiset on yli vuoden varoittanut uhkaavasta energiakriisistä ja esittänyt erilaisia toimenpiteitä, niin akuutteja ja nopeita kuin rakenteellisia ja perustavammanlaatuisia. Vaikka Venäjän hyökkäys on tietenkin kärjistyneen tilanteen aiheuttaja, ei se suinkaan ole koko energiakriisin syy. Perimmäinen syy sähkön hinnan moninkertaistumiseen ja uhkaan sen loppumisesta on Euroopassa, myös Pohjoismaissa, pitkään harjoitettu vääränlainen energia- ja ilmastopolitiikka. Suomessa on vain yksi puolue, joka tätä asiaa on toitottanut ja toitottaa edelleen. Erilaisilla tukipaketeilla ja apuhimmeleillä - jotka nekin vedetään lopulta henkihieveriin verotetun veronmaksajan selkänahasta - ei voida korjata asioita loputtomiin. On tunnustettava tosiasiat.

Marinin-Saarikon hallitus ei suostu ymmärtämään tätä. Eikä montaa muutakaan asiaa. Valtavasti velkaa tuottava ja alijäämät paisuttava hallitus jatkaa valitsemallaan tiellä vielä seuraavat kuukaudet. Sitten on aika vaaleille, ja Suomen kansalla on mahdollisuus kertoa, mitä se tästä menosta ajattelee.

Perussuomalaiset on hyvissä asemissa. Linjamme on vakaa ja johdonmukainen. Emme säntäile sinne tänne emmekä joudu maanantaisin miettimään, mitä mieltä tällä viikolla olisimme, kun maailma näyttää nyt siltä ja tältä. Politiikkaa tehdään ajassa, mutta perusta säilyy. Sillä on hyvä seistä ja tavoitella parempaa Suomea meille suomalaisille. Nekin, jotka meitä eivät kannata, yleensä osaavat kertoa jotakin tavoitteistamme. Muut puolueet sen sijaan toistavat kuorossa samoja virsiä, pienin retorisin painotuseroin. Ykkösenä oleva kokoomus tasapainoilee yrittäen olla sanomatta mistään mitään, ettei tulisi suututtaneeksi ketään. Moinen strategia tuskin onnistuu vaaleihin saakka.

Talous, kansalaisen arki ja rahan riittäminen - siinä on syksyn tärkein teema. Perussuomalaiset tavoittelee sinivalkoista siirtymää, joka nimensä mukaisesti kertoo, että me ajattelemme kotiinpäin. Energiapolitiikan, huoltovarmuuden, omavaraisuuden, työn ja teollisuuden ja kaiken muunkin kanssa. Emmekä häpeile sitä yhtään. Oppositiopolitiikassa vastustamme hallituksen päättömiä esityksiä maahanmuutossa, ilmastotoimissa ja EU-politiikassa. Moni tärkeä teema jää valitettavasti nyt kaikkein puhutuimpien varjoon.

Puolue julkaisee syksyn aikana useita uusia ohjelmia. Ulko- ja turvallisuuspoliittinen ohjelma ilmestyi elokuussa. Seuraavaksi on tulossa kielipolitiikkaa ja rikospolitiikkaa. Talous, maahanmuutto, ilmasto ja energia, maatalous, metsät, koulut - kaikkea tätä voitte odottaa. Seuraa puolueen somea ja Suomen Uutisia, niin pysyt kartalla.

Toivotan kaikille hyvää syksyä ja perussuomalaista tarmoa!


Riikka Purra,
puheenjohtaja

Tagit: