HOMMAN KESKUSTELU > Kylänraitti

Presidentinvaalit 2024

(1/746) > >>

Pullervo:
Presidentinvaalit 2024

Tässä on seuraaville presidentinvaaleille omistettu ketju, ettei niihin liittyvä keskustelu täytä muita ketjuja. Normaalissa aikataulussa vaalit käydään alkuvuodesta 2024 ja uusi presidentti valitaan kuusivuotiskaudelle 2024–2030.


Ohje: Tähänkään ketjuun ei tarvita mitään turhia yksirivisiä eli vaikkapa pelkkiä presidenttiehdokkaiden/tulevan presidentin nimiä. Yrittäkää perustella mielipiteenne jotenkin.

Roope2:
Haavisto pressa ja Tynkkynen samanaikaisesti pääministeri.

Päästään kerralla ennätysten ja hullujen kirjoihin.   ;D

-PPT-:
En minä usko että homous on presidentiksi nousemisen este vaan vihreys. Sekä persujen että vihreiden on vaikea saada omaa ehdokastaan pressaksi koska valintaan tarvitaan se 50% äänistä ja  molemmat puolueet jakavat mielipiteet jyrkästi.

Media kyllä tekee kaikkensa Haaviston puolesta. Samanlaista rummutusta kuin Niinistön puolesta 2006-2012.

kriittinen_ajattelija:

--- Lainaus käyttäjältä: -PPT- - 04.07.2019, 15:47:18 ---En minä usko että homous on presidentiksi nousemisen este vaan vihreys. Sekä persujen että vihreiden on vaikea saada omaa ehdokastaan pressaksi koska valintaan tarvitaan se 50% äänistä ja  molemmat puolueet jakavat mielipiteet jyrkästi.

Media kyllä tekee kaikkensa Haaviston puolesta. Samanlaista rummutusta kuin Niinistön puolesta 2006-2012.

--- Lainaus päättyy ---
Suomessa voi ihan hyvin käydä Itävallan skenaario missä vihreät ja äärioikeisto saa ehdokkaansa toiselle kierrokselle vaikka kumpikaan puolue noin muuten ei nauttisi mitään älyttömän suurta kannatusta. Ja sitten äänestäjien on pakko valita jommastakummasta ääripäästä.

Emo:
Jussi Halla-aho presidentiksi, on tuolloin jo 50+ eli ei liian nuori muttei seniili horiskokaan.

Halla-aho vetoaa selväkielisellä puheellaan kansaan, olkoon niin persu kuin onkin.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta